سلام.نقل قول:
موقع نصب باید پارتیشن بندی کنی.
نه هاردت پاک نمیشه.
رمت چنده ؟ بگو تا بگم سایز پارتیشن هات رو:20:
Printable View
سلام.نقل قول:
موقع نصب باید پارتیشن بندی کنی.
نه هاردت پاک نمیشه.
رمت چنده ؟ بگو تا بگم سایز پارتیشن هات رو:20:
رم 2 گیگ دارمنقل قول:
خب.نقل قول:
10 گیگ بزار برای Root.
3 گیگ برای Swap .
و 7 تا هم برای home/ .:20:
با احترام ...
حجم swap رو زیاد در نظر گرفته اید و 3 گیگ برای swap خیلی زیاد است.نقل قول:
3 گیگ برای Swap .
همون 2 و یا حتی 1 گیگ کافی است چون رم زیادی دارند و لازم نیست اونقدر swap در نظر بگیرند.
نقل قول:ممنون از جواباتون حالا با چه فرمتی هر کدوم از پارتیشن ها رو بزارمنقل قول:
معمولا swap رو 1 تا 2 برابر رم در نظر میگیرن. اما شما هم شاید درست بگی:20:نقل قول:
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
swap که فرمت نداره.نقل قول:
home و root هم ext3 یا ext4 بزار:20:
نقل قول:در کل با توجه به سیستم های قدرتمند امروز که دیگه فکر می کنم رم 4 گیگ داره به یک استاندارد تبدیل میشه، swap کاملا بی استفاده هست برای کاربران خانگی، و فقط برای ابزارهای خاص مورد نیاز هست، مانند کسانی که با DBMS ها کار می کنند، و یا هر نرم افزار خاص دیگه ای، ولی برای یک کاربر خانگی swap کاملا بی مورد و بدون نیاز هست.نقل قول:
به تعریف ساده ای از swap توجه کنید:
به نظر من برای سیستمی با رم 2 گیگ، اگر فکر می کنید در آینده قرار هست از برنامه های سنگین مانند همونطور که مثال زدم DBMS ها استفاده کنید 1 گیگ فضای swap اختصاص بدید، و اگر مطمئن هستید کاربری حرفه ای هستید و قرار هست کارهای سنگین انجام بدید 2 گیگ کاملا نیاز شما رو بر آورده می کنه.نقل قول:
Swap space is used when your system decides that it needs physical memory for active processes and there is insufficient unused physical memory available.
توجه داشته باشید وجود swap اگر ازش استفاده نمی کنید می تونه سرعت سیستم شما رو کاهش بده، چرا که مدیریت حافظه جوری هست که وقتی برنامه ای غیر فعال میشه، خواه نا خواه اگر swap وجود داشته باشه بروی اون می ره، و خوب swap بخشی از هارد شماست، که نباید انتظار داشته باشید سرعت و عملکرد رم شما رو داشته باشه :46:
رمم 2 گیگ هست و برنامه سنگینی هم اجرا نمیکنم پس فضایی برای swap اختصاص نمیدم .نقل قول:
همیشه به یاد داشته باشید، که بعدا هم می تونید swap رو اضافه کنید، یعنی اگر زمانی احساس کردید سیستم شما به swap نیاز داره، می تونید این فضا رو اختصاص بدید بدون هیچ مشکلی.نقل قول:
موفق باشید.
دوستان برای اینکه بتونم ویندوز رو توی لینوکس بالا بیارم باید چه نرم افزاری رو دانلود کنم؟ بی زحمت لینک دانلودش رو بزارید.
می دونم با virtualbox میشه ولی فایل هایی که بیدا میکردم همه exe بودن بی زحمت یه لینکی بزارید تا بتونم توی لینوکس نصب کنم
سلام.نقل قول:
VirtualBox گزینه ی خوبیه.
این هم لینک دانلود برای اوبونتو:
32 بیت:
64 بیت:کد:http://dl.---------.com/Files/Software/VirtualBox_3.2.8_r64453_for_Linux_Ubuntu_10.04_x86_---------.com.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد فایلها:کد:http://dl.---------.com/Files/Software/VirtualBox_3.2.8_r64453_for_Linux_Ubuntu_10.04_x64_---------.com.exe
اگر از توزیع دیگه ای استفاده میکنین، از زیر نسخهی مخصوص خودت رو دانلود کن:کد:www.---------.com
موفق باشی.کد:http://www.virtualbox.org/wiki/Linux_Downloads
خیلی از برنامه های exe رو میشه با wine هم run کرد و نیازی به ویندوز نیست. به نظر من شما wine رو امتحان کن اگر نیازتو بر طرف نکرد بعپ برو سراغ emulatorنقل قول:
دوستان سوزه از دسکتاب ۳بعدی بشتیبانی مسکنه؟
طریقه مانت کردن درایو چطوریه ؟
چرا وقتی لینوکس داره بوت میکنه یه محیط متنی میاد و محیط لینوکس نمیاد و مجبورم با failsafe بالا بیارم لینوکس رو
دوستان سلام
من الان اپن سوزه دارم روي كامپيوتر . بخوام پاكش كنم بدون اينكه ويندوزم بپره بايد چيكار كنم ؟
پارتیشنهاش رو Delete کن.نقل قول:
دوستان من الان اوبونتو ۱۰.۰۴ دارم ورژن خوبیه ولی راضیم نمیکنه....
خواستم ببینم اوپن زوزه چجوریاست؟ برنامه همراش زیاده که یه دی وی دی کامل هست؟ یا مثل دی وی دی اوبونتو فقط زبان های زیادی رو پشتیبانی میکنه؟
در ضمن پکیج های rpm زیاد هستن؟ نصب کردنشون چطوره؟ تو اوبونتو که رو پکیج های deb دوبار کلیک میکنی خودش نصبو واست میاره کاری نداره....
کلا میخوام کوچ کنم به اوپن زوزه ولی تردید دارم یه کمکی بکنین....
در ضمن من مودمم Agere Systems HDA Modem هست تو اوبونتو راه افتاده تو زوزه هم راه میافته؟
گرافیکم هم intel 965 هست کم نمیاره که؟ تو اوبونتو که مشکلی ندارم تمام افکت ها رو هم فعال کردم کند هم نمیشه...
سلام.نقل قول:
میزکار سوزه KDE هست و با اوبونتو فرق داره.
سوزه بسیار قوی هست و ابزار مدیریتی گرافیکی عالی ای به نام Yast داره که این توزیع رو نسبت به بقیه برتری میده.
دی وی دی شامل نرم افزارهای زیادیه که موقع نصب میتونی انتخاب کنی تا نصب شه.
پکیجهای rmp هم بله به اندازه کافی زیاد و کامل هستند.
اوپن سوزه یک متود نصب داره به نام One Click Install که همونطور که از اسمش پیداست نرم افزارها رو با 1 کلیک میتونی نصب کنی.
گرافیکت هم گمون نکنم مشکلی داشته باشه!
سوالی داشتی بپرس.
موفق باشی.
من قدیما یه CD زوزه داشتم نصب کردم خیلی هم حال کردم ولی چند وقت بعد CD خراب شد.... در واقع 5 تا CD بود خیلی برنامه داشت ولی مشکل CD ها لینوکس همیشه این هست که با کمترین خش به مشکل بر میخورن ، البته فک کنم به خاطر فشرده سازی زیاد روی CD هست این CD اوبونتوی من هم همین طوری شده ....
اگه زوزه همون راه قدیم رو ادامه داده باشه الان باید خیلی توپ باشه من که میخوام بیام...
من با KDE کار کردم ولی خوب میدونم که زوزه GNOME هم داره مشکلی نخواهم داشت....
در مورد افکت ها : من فعلا از compiz استفاده میکنم راحت هم فعال شده تو زوزه هم compiz دارم یا چیزه دیگه دارم؟ اصلا افکت هاش در حد compiz هست؟
در مورد KDE: من تو GNOME از cairo-dock استفاده میکنم خیلی راحت و بسیار زیباست KDE هم همچین چیزی داره؟ میدونم KDE به کل زیباتر از GNOME هست ولی خوب میخوام بدونم آخه قراره یه DVD دانلود کنم!
احتمالا هفته دیگه زوزه رو میگیرم بعد میخوام کل سیستم رو پاک کنم( حتا ویندوزم رو ! ) و کلا برم تو لینوکس واسه همین میخوام یه توزیع خوب داشته باشم....
اوپن سوزه یکی از قویترین توزیعهای KDE هست.نقل قول:
شما هر چی بخوای پیدا میشه:20:
راحت دانلود کن.
امروز رفتم تو فروم opensuse ثبت نام کنم دیدم ایران نداره! عجیب بود برام آخه برنامه open source دیگه تحریمش چیه؟
البته اسم این کار رو نمیشه گذاشت تحریم، به نظرم تحریم وقتی معنی می ده که مثلا دانلود برای ایران بسته بشه، نمی دونم بسته هست؟نقل قول:
ولی خوب ناول حق داره با توجه به سیاست هاش توزیع مورد حمایت خودش رو برای عده ای محدود کنه! به نظرم چیز خیلی عجیبی نیست!
اگر دبیان بود، آره میشد گفت که عجیب هست، ولی توزیع هایی که شرکت های بزرگ مانند ناول و یا کنونیکال و ... پشت سرشون به عنوان اسپانسر هستند، این حق رو دارند از نظر من :46:
آخه ubuntu این کارو نکرده..... در ضمن دانلود سوزه هم فیلتر نیست فقط تو ثبت نام ایران نداره ....
کد:زیاد فرقی نمیکنه!
دیگه وقتی در نهایت بی انصافی sourceforge برای ا*یرا*ن دسترسی اون قطع بشه دیگه از بقیه انتظاری** نباید داشت! :(
تازه به حال اونها که زیاد فرقی نمیکنه! ما باید دنبال راه چاره باشیم!!!!
جالبیش این جایکه بعضی از سافتویر ها بر روی sourceforge قابل دانلود هستند بعضی ها نه!!
همین جوری خواهد بود!
در قسمت ف**ترینگ هم دیگه ترکوندن! نمونش یکی از لایبری با نام : lib*s**ex**y
آدم خندش میگیره! :31:
یه مدت بود کلا ... ولی الان فیل** نیست!!! تا ببینیم چی میشه!!! ;-)
کد:http://www.chipx86.com/w/index.php/Libsexy
راست میگین مشکل تحریم ما بزرگتر از این حرف هاست ..... بیخیالش ......
یه سوال: سوزه سنگین نیست که؟ من سیستمم خیلی قوی نیست( compaq 510 ):
intel core2duo 2GHz
2GB RAM
VGA: Intel 956 with 64mb dedicated memory
کم نمیاره که؟ فک نکنم البته ولی محض اطمینان میپرسم....
سلام نه داداش خیالت تخت کم نمیارهنقل قول:
البته گرافیکت ممکنه یکم به مشکل بخوره.نقل قول:
بهترین راه اینه که تست کنی دیگه و ببینی که چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو اوبونتو ( همونطور که گفتم ) مشکلی ندارم از بابت گرافیک خودش شناخت و کار کرد . کلی هم افکت فعال کردم کند هم نشده....
خب KDE کمی از Gnome سنگین تره.نقل قول:
حالا تو تست کن ببین چی میشه دیگه:20:
دوست عزیزم،نقل قول:
برای اینکه خیالت رو راحت کنم.
من لپتاپم مربوط هست به 5 سال پیش، و تا به حال تصمیمی برای تعویضش نگرفتم، مشخصات لپ تاپ من به شرح زیر:
CPU: Intel Pentium M 1.60GHz
Graphic: Intel 915GM, 128Mb shared
RAM: 512 Mb
HDD: 160 GB
در حال حاضر 3 سیستم عامل روی سیستم هست، Debian, Windows xp, Windows 7 home basic و فضایی هم در حد 12 گیگ دارم برای تست سیستم عامل ها.
همیشه وقتی توزیع جدید بیرون می آد فقط برای تجربه، نصبش می کنم و 4-5 روزی باهاش کار می کنم، تا به امروز هیچ توزیعی برای من مشکل ساز نبوده، سابایون کمی کند بود، که کندی مربوط میشد به تنظیمات swap بعد از کمی جستجو اون مشکل هم بر طرف شد، در اوبونتو تنظیمات گرافیک بر روی extra بود، و هیچ وقت مشکلی پیش نیامد، فایرفاکس اکثر اوقات بالای 170 مگ رم می گرفت، که به خوبی توسط سیستم کنترل میشد.
به نظر من با توجه به مشخصات سیستم شما، و با تجربه ی من، شما حالا حالا ها وقت دارید که توزیعی بخواد براتون سنگین جلوه کنه! :46:
دوست عزیز taia دیگه خیالم رو راحت کرد.... هفته ی بعد دیگه رو سیستم openSUSE دارم .....
منو بیگی که اومدم! :27:
سلام
من هم تازه به گروه وارد شدم
سوزه ورژن 11.3 نصب كردم
با اتصال به اينترنت از طريق مودم اكسترنال مشكل دارم
خيلي هندبوكاشو خوندم ولي به جواب نرسيدم
لطفا به صورت گرافيكي ،اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه.
سلام.نقل قول:
شما مودمت رو روی حالت PPPOE قرار بده.
تموم.
من ميخوام از روي سيستمم ان سوزه را پاك كنم بايد چيكار كنم ؟ يكي از دوستان گفته ك پارتيشن هاش را پاك كنم خب با اين كار كه بوت ويندوز هم ميپره ديگه تو ويندوز نميتونم برم ممنون ميبشم راهنمايي كنيد
در ضمن اگه همينجا جواب بدين بهتره نه اينكه منو پاس بدين به 1 جاي ديگه
سلام.نقل قول:
باید همین کاری رو که دوستت گفت بکنی.
برای بوت ویندوز هم DVD ویندوز رو بوت کن و Startup رو Repair کن.
من از kde خوشم نمی آد...!؟!؟! :13:
می خوام فارسی بنویسم...!؟!؟! ولی... خود SUSE فارسی رو پشتیبانی نمی کنه...!؟!؟!؟!؟! :41:
کــــــــــــــــــمـــــ ـــــــــــــــک....!؟!؟!؟!؟! !؟!؟! :19:
خوب گنوم رو نصب کن.نقل قول:
برای فارسی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
آقا یه سوال
من خیلی دنبال یه جواب درست برای تفاوت Gnome و KDE بودم. یه تاپیکهایی هم اینجا باز شده بود که دوستان جواب دادن
به طور کلی این دستگیرم شد. اگه درسته بگین:
Gnome میز کار راحت تری داره. همه چیز به راحتی قابل دست یابی هست و استفاده رو برای مبتدی راحت تر میکنه
KDE میز کار پیشرفته ای داره. بیشتر موارد دارات تنظیمات پیشرفته ای هست! گستردگی زیاده ولی خوب یکم طول میکشه یاد گرفت!
بازم هست ولی بقیه رو کار ندارم!
و جالبه که برنامه هایی اجرایی توی این دو هسته کاملا با هم فرق دارن!!!
---
حال سووال من از سوزه داران اینه.
یه مثال بزنین که من فرق این دو رو متوجه بشم!
مثلا یکی در مورد رایت کردن گفت
گفت توی گنو شما فقط میزنی روی رایت رایت میکنه همه چیز اتوماتیک هست
ولی مثلا توی KDE تنظیمات داره و این حرفا!!
---
ولی خوب من چون میخوام درست حسابی یاد بگیرم میخوام بدونم کدوم بهتره واسم! و یه فرق کلی رو بهم بگین!
ممنون!
اگر میخواهی آزادی عمل بیشتری تو میزکارت داشته باشی از KDE استفاده کن
چرا خودتون امتحان نمی کنید...؟!؟!؟!؟!نقل قول:
می تونید SUSE رو با هر دو میزکار نصب کنید... و قبل از Login کردن انتخاب کنید که می خواید از کدومش استفاده کنید...!؟!؟!
این چیزا بر میگرده به سلیقه خودتون... هر کی طرفدار هر چی باشه از همون دفاع می کنه و می زنه تو سر اون یکی...!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
اینجوری هیچ وقت نمی تونید نتیجه بگیرید...!؟!
موفق باشید...!؟!