از چیز پی ان استفاده کن ببین اپدیت میشهنقل قول:
از چیز پی ان استفاده کن ببین اپدیت میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
همین االان پست شما رو دیددم از صبح داشتتم سر کله میزدم با cis اتفاقا به ذهنم زد که با قند شکن ابدیت کنم .در کمال ناباوری دیدم
بدون هیچ مشکلی ابدیت شد.
نمیدونم چرا با تغییر ip ابدیت شد.چه کار باید کنم تا بدون قند شکن و با ip واقعی خودم ابدیت بشه ؟
راستی علی اقا از شما هم ممنونم که تا دیروقت دیشب جواب پستهای منو دادین.:n16:
نقل قول:پدرام جان همون فایل قبلیه که علی جون زحمت انالیز و ارسالش به کومودو رو کشید(البته خودم هم ارسال کرده بودم)... الان دیگه از نظر کومودو امنه ولی ( پست 1438 رو ببین)نقل قول:
گفتم شاید این عکس به کارت بیاد... ببین تنظیماتش همینجوریه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب matim99 مشکل آپدیت به کجا رسید، بدون فیل/// میتونی آپدیت بکنید؟؟
اگرنه، میتونید عکس پیغام خطا را برام بزارید؟
علی جان منم مشکل آپدیت داشتم یکجورایی به سختی آپدیت کردم البته چند هفته پیش، دائم بین آپدیت قطع میشد ...
البته اینم بگم حدودا 2 هفته هست که سرعت اینترنت بنا به دلایلی !! عجیب پایین اومده و فکر کنم این خودش تاثییر گذار باشه
:n15:
سلام به دوست و پشتیبان واقعی فرومنقل قول:
علی اقا نمیدونم مشکل از کجاست ولی با قند شکن راحت ابدیت میشه.ظاهرا فعلا کمودو به ip من الرژی پیدا کرده اخه فصل بهار:n02:
پیام خطایی نمیده علی جان.
یعنی بعد از اینکه گزینه ابدیت و زدم میره تو صفحه ابدیت :
مرحله اول که بررسی ابدیت انجام میشه
مرحله دوم دریافت نمیتونه انجام بده و ضربدر قرمز میخوره کنارش.
در اخر هم تو صفحه ابدیت این نوشته میاد کهThe operation time out
مشکل از ip منه چون علاوه بر این که نمیتونم با ip خودم اونو ابدیت کنم بعضی سایتهای داخلی هم که فیلتر هم نیستن رو نمی تونم باز کنم و
باید قند شکن استفاده کنم.
فعلا با ip خودم ابدیت نمیشه.باید حتما خارجی بشم تا تحویلم بگیر cis.
احساس میکنم یه سری پورتهای ورودی و خروجی سیستم من بلاک هستن.گرچه تو مشا هدات cis و فابروالش همه چی ظاهرا نرمال.
سلامنقل قول:
دو مورد برام واضح است، 1- مشکل از IP نیست مطمئن باش 2- مشکل از پورت نیست، کومودو از پورت 80 استفاده میکنه و برای اسکن انلاین هم از 4447 و 4448 ، پورت 80 برای آپدیت هست، که قطعا بسته نیست، اگر بسته باشه الان اینجا نبودی!!
بنابراین دو مورد وجود داره، یا CIS دچار اشکال شده یا کانکشن شما.
میتونید وقتی روی آپدیت کلیک کردید، پنجره ارتباطات فعال را باز کنید و یک عکس از پروسه cmdupd.exe بگیرید و یه جوری به دستم برسونید، یا اینجا بزار یا توی پروفایلم:
اینو میگم:
میتونید CMD را باز کنید تایپ کنید netstat -ano بعد روی آپدیت کلیک کنید و در همین حین که کومودو داره برای آپدیت تلاش میکنه وارد محیط CMD بشوید و اینتر کنید، بعدش نتایج را کپی بگیر و از طریق پیغام خصوصی به من بده، برای کپی گرفتن از نتایج هم ابتدا در همان محیط CMD با موس کلیک راست کن و Select all را بزن و بعد یک اینتر کن، از محیط CMD کپی گرفته میشه بعد اونو در یک فایل متنی txt میتونی Paste کنی.
محتوای مخفی: اینجوری میشه
از دوستان کسی در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات داره؟قابلیت هایی که داره چیه؟
سلام علي جاننقل قول:
شايد باورش سخت باشه ولي گويا يه سري تعميرات سخت افزاري تو منطقه مخابراتي ما بوده كه باعث بروز مشكلاتي واسه خيلي ها شده
اينو امروز متوجه شدم.خدا بگم چي كارشون كنه:n02:
امروز سيستمم درست شد خدا رو شكر.
لا اقل باعث شد يه چندتا چيز جديد از شما دوستان نازنين ياد بگيرم
از همه دوستان كه راهنمايي كردن سپاسگزارم:n16:
سلام
من برای یکی از دوستان نسخه جدید رو نصب کردم ولی بعد از نصب ، کومودو اجرا نمی شه و حتی با ریستارت کردن سیستم هم باز بالا نمیاد و مجبور شدم پاکش کنم و همون نود که بود رو براش نصب بکنم.
مشکل از کجاست؟
کسی نیست به این سوال جواب بده ؟نقل قول:
نمیدونیم چرا برای چند کاربر تو تاپیک هم همین جوری شد . برای من وقتی نصب کردم یک صفحه سیا امد و پنج دقیقه صبر کردم و الت کنترل دلیت رو زدم بعد دیدم صفحه کامپیوتر امد و دو دقیقه بعد کامل صفحه کامپیوتر بدون مشگل باز شد و بعد دیگه باهاش مشگل نداشتمنقل قول:
داداش داغ دل ما رو تازه نكن؟ نميدونم خود كمودو اينو ميدونه ؟اخه قبلا اصلا اينجوري نبودنقل قول:
سلام
دوستان همه برید تو تنظیمات اسکن کامل هوش مصنوعی رو فعال کنید و اسکن کامل رو انجام بدید نتیجه رو بیاید اینجا بنویسید من این کار رو کردم گیر کرد:n05:
برای کنترل کامپیوترهای دیگه از طریق شبکه یا ریموت هست و عنوان شده که دسترسی سریع داره.در اصل یک نرم افزار مستقل مثل موزیلا و کروم هست که کومودو احتمالا امنیت اون رو بالا برده.نقل قول:
اینجا یک آموزش مختصر هست:
کد:https://www.loginpro.com/take_tour_big#&panel1-1
Version 6.1.276867.2813 بچه ها ورژن جدید کومودو داشتم اپدیت میکردم دیدم حجم اپدیتها بالاست رفتم به این صفحه
ظاهرا مشکل بوت در ویندوز ایکس پی هم حل شده....نقل قول:
لینک مستقیم نسخه جدید دانلود کنید.
یعنی این آپدیت کومودو تو مخه ها! هر دفعه اومدم با خود برنامه آپدیت کنم وسط آپدیت ارور میده، مثلا 15 درصد رفته یهو ارور میده بعد دوباره از اول! یه فکری به حال این سرورهای آپدیتشون باید بکنننقل قول:
الان من مجبورم واسه یه آپدیت جزیی دوباره 144 مگ از اول دانلود کنم
اره واقعا... برای منم همین جوری بود رفتم 144 مگ رو دانلود کردم...نقل قول:
سلامنقل قول:
من آپدیت کردم مشکلی نداشت. نمیدونم شاید سرور شلوغ بوده. چون وقتی توی فروم اصلی کومودو مطرح میشه همه هجوم میارن برای دانلود.
من که اپدیت کردم خیلی هم راحت اپدیت شدنقل قول:
من الان 16 ماه از کومودو استفاده میکنم تا به الان نتونستم یه بار هم به صورت آنلاین آپدیتش کنم(چه رو ویندوز 7 و چه رو 8) همش تا چند درصد میره و ارور میده، سرعت دانلود هم که در حد لاک پشت، من سرعت دانلودم حدود 80kb هست ولی تو آپدیت برنامه سرعت دانلود بیشتر از 15 نمیشه، با چیز پی ان هم تست کردم همینه، شانس منه دیگه )):نقل قول:
من فکر کنم تا یکسال دیگه کومودو داشته باشم سکته رو بزنم... اخه این صداش ادم نصف عمر میکنه... کاش یه صدای ملایم میزاشتن... بابا ویروس دیگه اینقدر هم ترس نداره که همچین الارمی داشته باشه:n02:
سلام
البته من هم بدون مشکل آپدیتها را دریافت کردم...... ساعات اولیه همیشه کمی ترافیک بالاست، کمی صبر کنید و بعد اقدام کنید به نتیجه میرسید.
محتوای مخفی: UpDa
بعد از آپدیت هم باید ریستارت بکنید که CIS پیغام میده
امیدوارم مشکلات کمتر شده باشه، کومودو در ورژن 5 به یک نسخه پایدار رسیده بود، دوستانی که از نسخه 5 استفاده کردند این مورد را شاهد بودند که نسبتا با یک نسخه پایدار و بدون مشکل در بخش کارایی و عملکرد مواجه بودند، اما ورژن 6 به دلیلی تغییرات زیاد و پایه ریزی یک بنای متفاوت طبیعتا مشکلاتی در خودش داشت که همچنان در حال بهبود است.
خب حالا باید منتظر یک آپدیت دیگر از کومودو باشیم، در واقع کومودو یک آپدیت دیگه در دستور کار داره که بخشهایی بیشتری از Summary Screen برمیگرده، چیزی مثل Active Processes، این مورد هم برام خیلی مهمه و برای من هم اهمیت با Active Connections قرار داره.
بعد از اون آپدیت میره واسه یک قابلیت جدید در BB، در واقع با این حالت که هر گونه عملکرد/دسترسی/تغییرات فایلهای مخرب و مشکوک در سیستم قابل بازگشت هست.
در همین روند هم سعی میشه به یک نسخه پایدارتر از ورژن 6 برسه....
==
در مورد صدای هشدار هم پیشنهاداتی شده که تغییرش بدهند....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که کوچیک ترین مشگلی ندارم و همیشه انلاین اپدیت میکنم
نقل قول:
اینم واسه من ((:
سرعتش یک دهم سرعت واقعیه دانلود منه!
دستشونم درد نکنه واقعاً!
رو دو سیستم چک شد
کمودو پیغام نصب آپدیت ها رو میده بعد اینکه ریستارت شد
تا صحفه wellcome ویندوز بیاد تقریبن دو دقیقه طول میکشه
کسی این مشکل رو نداره ؟
من برم دوباره از سایت کمودو آخرین ورژن رو بگیرم نیازی هست این همه آپدیت کنم ؟
منم همین مشکل رو داشتم، بعد از ری استارت ویندوز حدود 2 3 دقیقه طول میکشه تا لود شه و قبل لود شدن یه صفحه سیاه نمایش داده میشهنقل قول:
من وقتی این 2 کار رو میکنم این مشکل پیش میاد:
1: حذف یا نصب درایور روی سیستم( فرقی نمیکنه درایور صدا باشه یا گرافیک یا هر چیزه دیگه)
2: وقتی کومودو رو آپدیت میکنم!
البته راه حلش رو پیدا کردم به صورت تجربی، من وقتی سیستم لود شد میرم تو تنظیمات کومودو و HIPS و Behavior Blocker رو غیر فعال میکنم بعد سیستم رو ریست میکنم درست میشه ویندوز بدون تاخیر لود میشه و اون صفحه سیاه هم نمیاد، بعد از ری استارت دوباره HIPS رو فعال میکنم!
اینم بگم که log کومودو رو هم نگاه کردم ولی مورد مشکوکی ندیدم که مثلا بگم باعث جلوگیری از اجرای فایلی شده یا هر چیز دیگه، ولی جالبه که با disbale کردن HIPS و Behavior سیستم درست اومد بالا و وقتی دوباره فعالشون کردم تو ری استارت های بعدی مشکلی پیش نیومد و سیستم به راحتی کار میکنه
فکر کنم خیلی از کاربرا همین مشکل رو دارن، اینو به صورت تجربی گفتم که اگه کسی مشکل منو داره تست کنه ببینه با این روش سیستمش درست میشه یا نه، شاید واسه اونا هم فرجی شد ((:
با سلام
من این مشکل رو پیدا کردم دو روز پیش وقتی درویندوز 8 سیستم هنگ کرد بعد ریست کردم وقتی سیستم اومد بالا کلا یک صفحه سیاه اومد که توش
فقط ایکون گوشه کومودو بود و دیگه کلا هیچی نبود نه مترو ونه چیزی رو دسکتاپ بود کوموذو رو هم بستم بطور کامل و لی چیزی حل نشد و همنطوری موند
چند بار ریست کردم ولی هیچ فرقی نکرد به ناچار ویندوز رو عوض کردم و این دفعه برگشتم روی سون و انتی ویروس نورتون و فایروال اوتپوست محبوب
خودم . پس ایننطور که معلومه مشکل از کومودو بوده که بقیه دوستان هم داشتن .
ممنونم علی
سلام
در آپدیت جدید هنوز گزارشی از مشکل راه اندازی سیستم گزارش نشده، کاربرهای اینجا هنوز این مشکلو دارند؟
میتونید تیک گزینه فعال بدن حفاظت بیشتر در سیستمهای 64 بیتی را بردارید....
علی جان این مشکل ربطی به ورژن جدید کومودو نداره، کلا وقتی کومودو رو آپدیت میکنم این مشکل پیش میاد، تو نسخه های قبل هم همین مشکل بوده، ایکاش فقط تو آپدیت بود، بدبختی اینه که درایوری رو از سیستم حذف یا نصب میکنم بازم این مشکل پیش میادنقل قول:
شما الان نسخه جدید را نصب کردید؟ باز هم این مشکل وجود داره؟نقل قول:
وقتی میگید آپدیت منظور آپدیت برنامه هست؟
از چه ویندوزی استفاده میکنید؟
تیک اون قسمتی که گفتم را بردارید و ببینید این مشکل همچنان وجود داره؟
سندباکس و HIPS روی چه حالتی قرار دارند؟
1: بله آپدیت خود برنامه، آپدیت به ورژن جدیدنقل قول:
2: ویندوز 8 64 بیت
3: والا الان این مشکل رو با اون ترفندی که تو صفحه قبل گفتم برطرف کردم و الان مشکلی تو لود ویندوز ندارم، اگه دوباره اینطوری شد اون تیک رو بر میدارم ببینم درست میشه یا نه
4:سند باکس روی حالت Fully Virtualized و HIPS روی حالت safe mode
البته بعد از لود ویندوز من رفتم قسمت log کومودو رو چک کردم" سند باکس و hips حرکت خاصی نزده بودن و نه فایلی رو بلوک کرده بودن و نه اخطاری داده بودن، همه چیز تو قسمت log عادی بود و حرکت مشکوکی توش ندیدم
سلام
قبل از اینکه چیزی بگم میخوام از تمام بچه های این تایپیک تشکر کنم خصوصا علی اقا که از تجربیاتشون واقعا استفاده کردم
و به خاطر زحمت ایشون و تیمشون برای زبان فارسی کومودو
یا حق
امیدوارم در آپدیت امروز مشکل Kerio حل شده باشد.
کیرو که مشگل نداشت ؟!!!نقل قول:
وقتی کریو اجرا بشه Comodo دیگه چیزی را بلاک نمیکنه.
برای نصب ورژن جدید باید قبلی رو پاک کنیم یا نه؟