در هر مسیر یا دایرکتوری که شما سورس کامپایل کردی وارد بشین دستور زیر بزننقل قول:
make uninstall
Printable View
در هر مسیر یا دایرکتوری که شما سورس کامپایل کردی وارد بشین دستور زیر بزننقل قول:
make uninstall
خب سلام دوباره به دوستان.
دانیال جان، همونطور که rootnt هم گفت شما میتونی system-config-display رو هم استفاده کنی برای تنظیمات گرافیکی فدورا.
البته فکر میکنم اسم دقیقش livna system-config-display بود. البته اگر هنوز به این نام باشه.
راستی شما چطور میگی فدورا کارت گرافیک رو میشناسه؟! همراه فدورا هم هیچ بسته nvidia ای نصب نمیشه!
شما دو کار باید بکنی. یا بسته درایور انویدیا رو از سایت انویدیا بگیر یا بسته های akmods رو باید نصب کنی.
تو یام :
yum install akmods-nvidia
البته قبلش مخازن rpmfusion رو نصب کن.
دوستان من از همتون ممنونم, اما مشکلم اصلا کارت گرافیک نیست. همونطور که گفتم من این بسته رو بدون هیچ مشکلی کامپایل و نصب کردم و بدون هیچ مشکلی هم ازش استفاده کردم. بسته هم کاملا سالمه! سیستم هم همون سیستمه! مطمئنید ارور ماله چیز دیگه ای نیست؟
ببینید اخه ارور مربوط به x هست یعنی محیط گرافیکی.
من ازتون پرسیدم دفعه قبل که با این برنامه رو فدورا کار میکردید گفتید درایور کارت گرافیک نصب بوده! خب چه ایرادی داره الان هم نصب کن.
اگر واقعا فکر میکنی مشکل از این نیست من چیزی به ذهنم نمیرسه!
Paul W. Frields سر پرست تیم اصلی سازنده فدورا هست.
یکشنبه همین هفته طی یه خبری رو در مورد نسخه جدید فدورا داد. طی گفته ها نسخه 11 در June 2009 منتشر خواهد شد.
codname فدورا 11 Leonidas خواهد بود.
تغییرات و بهبود هایی که در نسخه جدید صورت میگیره عبارت هست از تسریع در فرایند بوت و خاموش شدن، میز کار KDE 4.2 ، پایتون Python 2.6 . همچنین easy-to-use volume control.
برترین ویژگی از نظر من قابلیت cross-compiler هست. ویژگی که در سایر توزیع ها تا جائی که من خبر دارم استفاده نشده است. این قابلیت، فرایندی هست که طی اون کاربران قادر هستند که برنامه های ویندوزی رو مستقیما در فدورا اجرا کنند. یه چیزی فراتر از WINE خواهد بود. و .... .
شروع کار و ساخت فدورا 11 از دوم فوریه شروع میشه.
نسخه های متعدد فدورا 11 تا انتشار نهایی »»
· February 2nd, 2009 - Fedora 11 Alpha Release
· March 24th, 2009 - Fedora 11 Beta Release
· April 24th, 2009 - Fedora 11 Preview Release
· June 26th, 2009 - Fedora 11 Final Release
دانیال، از یکی از دو لینک زیر rcssmonitor رو بگیر. اینجا لینک های rpm اش هست >>
کد:http://kojipkgs.fedoraproject.org/packages/rcssmonitor/13.0.0/2.fc10/i386/rcssmonitor-13.0.0-2.fc10.i386.rpm
راستی، من با این برنامه آشنا نیستم ولی میدونستی این برنامه رو یه ایرانی ساخته ؟؟ خیلی جالب شد!کد:http://gno3dtet.eseb.net/ftp/fedora10-i386.updates/rcssmonitor-13.0.0-2.fc10.i386.rpm
من میشناسمش.
کد:http://koji.fedoraproject.org/koji/userinfo?userID=782
آقا این فدورا چه فرقی با اوبونتو داره ؟ بخصوص از لحاظ سرعت
سلام.
والا در کل بخوای مبگیم جفتشون لینوکس هستند همین! :دی
ولی خب یکسری تفاوت هایی دارن که مثلا، بسته های اوبنتو به صورت deb هست و بسته های فدورا به صورت rpm.
فدورا توزیعی امریکایی و اوبنتو توزیع آفریقای جنوبی هست.
فدورا طی قوانینی که داره ( این قوانین از قوانین فدرال آمریکا طبعیت میکنه) اجازه نمیده که به طور پیشفرض با نصب فدورا فایلهای Mp3 پخش بشه یا برنامه mplayer نصب باشه. بنابراین باید جدا دانلود کنید و نصب کنید! به خاطر همین برای یکسری از برنامه های تجاری محدودیت داره... البته این فقط موقع نصب پیشفرض هست که میگم.. شما بعدش میتونی از اینترنت یا مخازن بگیری برنامه های مورد نیازت رو یا کدک ها رو.
توسعه دهنده تجاری و اصلی فدورا شرکت RedHat هست.
سرعت رو نمیشه دقیق گفت! ببین همه توزیع ها سعی میکنند که در سرعت دهی به توزیع پیشگام باشند... حالا یکی این وسط کمی بهتر! ولی خود من از فدور ا10 راضی هستم... فدورا 10 از لحاظ سرعت مخصوصا در فرایند بون خیلی سریع تر از نسخه 9 شده!
اگر شما در اوبنتو از ابزار apt-get استفاده میکنی در فدورا از ابزار yum استفاده میشه.... که بهتره بدونی ابزار yum خیلی وسیع تر و بهتر از apt-get هست ... شما در فدورا حتی میتونی با فعال سازی از ابزار apt-get هم استفاده کنی!
باید موردی بپرسی تا بگم اینطوری نمیشه همه چی رو دقیق گفت...
سلام دوستان
من دیروز ابونتو رو پاک کردم و فدورا نصب کردم ولی دیگه بوتر اول نمیتونه ویندوز رو بیاره و این ارور رو میده :
در ضمن بگم که از توی درایور c که ویندوز توش نصب هست چندتا فایل غریب دیدم با حجم 500 مگ پاک کردم احتمال داره از اون ها باشه ؟کد:Booting win xp
root noverify (hd0,0)
chinloader+1
NTLDR is missing
press any key to restart
و البته ویندوز سالم هست چون از توی فدورا رفتم و چکش کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه چه فایلهایی بودند که با این حجم زیاد براتون عجیب بودند؟ فیلم و یا برنامه؟نقل قول:
در ضمن این مشکل NTLDR is missing مربوط به ویندوز میشه، چند حالت داره، مهمترینشون یکی درست انتخاب نکردن جای درایو ویندوز و بعدی خراب شدن سکتور بوت.
راحترین کار برای درست کردندش،قرار دادن سی دی ویندوز رفتن به recovery mode و سپس اجرای دستور fixmbr هست و بعد وقتی تونستید ویندوز رو بوت کنید بر گردید و گرابتون رو دوباره توسط سی دی لایو فدورا و یا هر نسخه ای بسازید.
برای اطلاعات بیشتر از NTLDR is missing:
کد:http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm
ممنوننقل قول:
به لینکی که گفتید سر میزنم و امتحان می کنم
در مورد اون فایلها که پاک کردم دو تاشون حجیم بودند و بقیه فولدرها و فایلهای txt و غیره ای بودند که یکهو یکی بهم گفت پاکشون کن !:13::13: حالا مشکل از همونه ؟
در ضمن من مودم رو توی فدورانصب کردم و کانکشن رو هم با kppp ساختم و کانکت میشم اما متاسفانه فایرفاکس هیچصفحه ای رو باز نمیکنه. همش میزنه آفلاین در حالی که آفلاین نیست. تایمر کانکشن نشون میده که کانکت هستم و همه چیز خلاصه درسته و مشکل از مودم و کانکشن نیست فقط سایت باز نمیکنه ...
دوم هم اينكه من برنامه mplayer رو نصب كردم از روي سورس و حالا نميدونم كجا هست !! وقتي تو سر يك فايل mp3 ميزنم شروع ميكنه به خوندن اما اصلا معلوم نيست و كاملا hidden هست!
حتي skin براش گرفتم اما فولدر اون رو هم پيدا نكردم. ممنون ميشم بگيد كجا بايد پيداش كنم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بلهنقل قول:
تنظیمات دی ان اس در kppp فدورا مشکل داره
تو فهرست تاپیک مودم راه حل این مشکل هست (صفحه اول تاپیک مودم)
به هر جهت الآن دیگه خراب شده، ضمن اینکه این فایلها در ویندوز هیدن هستند.نقل قول:
طبق راهنما بر درست کردنش جلو برید.
اگر می خواهید اجرا کنید در فولدر زیر هستش:نقل قول:
/usr/bin
برای اسکین هم:
/usr/share/mplayer
با توجه به مشکلات kppp تو فدورا بهتره از gnomeppp یا gppp استفاده بشه!
اون دستور رو وارد كردم ولي حكايت همچنان باقي است !!نقل قول:
مشكل گراپ رو حل كردم. image ويندوزم رو ريختم و بدون اينكه گير بده بعد از اولين بوت شدن گراپ صحيح و سالم اومد بالا.نقل قول:
-------------------
در مورد mplayer من كه پيداش نكردم. خيلي جالبه هم فيلم پخش ميكنه هم صدا اما معلوم نيست كجاست. تقريبا تو هر سوراخي رو گشتم اما ...
البته من قبلا اين رو ناقص ريخته بودم. شايد الآن فولدر نميسازه. فكر ميكنه قبلا هست !
با tar از روي سورس نصب كردم با چه دستوري ميتونم پاكش كنم ؟ تو چه فولدري بايد باشم و بايد آدرس سورس رو بدم يا فولدرش توي root رو ؟
ممنون
مشکل در جائی دیگه ای نیست جز 2 مورد :نقل قول:
1. ISP شما...
2. حتما حتما چک کنید offline mode در قسمت منوی file در فایرفاکس تیک نخورده باشه.
Ispكه فكر نكنم مشكل داشته باشه چون كانكت ميشم. من با 9092303200 وصل ميشم كه حالا باز ميگم فكر نكنم مشكل از اين باشهنقل قول:
در ضمن اون تيكي كه فرموديد قبلا برداشتم و هربار هم چك ميشه و برمي دارم اما نميشه !
حالا مثلا نميشه با دستور yum چك كرد كه send & recive هست يا نه ؟
اخه خیلی عجبیه!
حتما مطمئن بشید که اون دستور رو درست وارد کردید. راستی اون دستور هیچ خروجی نداره.
بازم سعی کنید.
با یام نمیشه فکر نمیکنم. یام برای دریافت بسته ها هست.
راستی خروجی این دستور رو بدید :
cat /etc/resolv.conf
اولش كه زده بودم خروجي نداشت اما حالا اين خروجي رو ميده :نقل قول:
در ثاني اون دستوري كه گذاشته بوديد رو هم وارد كردم هيچي نميگه !کد:[root@localhost ~]# ln -s /var/run/ppp/resolv.conf /etc/ppp/resolve.conf
ln: creating symbolic link `/etc/ppp/resolve.conf': File exists
[root@localhost ~]#
حالا به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه؟کد:[root@localhost ~]# cat /etc/resolv.conf [root@localhost ~]#
در ضمن در پست 1457 يك مشكل با نصب mplayer پيدا كرده بودم ممنون ميشم پاسخ بديد.
مخصوصا در مورد پاك كردنش
با تشكر
پاک کردن برنامه های نصب شده از روی سورس آنقدرها آسان نیست، شما باید فایلهای نصب شده را پاک کنید و اگر تنظیمی نیاز است آنرا هم انجام دهید.نقل قول:
برای راحتی نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای آسان کردن این کار طراحی شده.
برای پیدا کردن mplayer هم کافیست در قسمت search آنرا جستجو کنید یا مثلا gmplayer را تا بهتون نشونش بده.
یه اشتباه!نقل قول:
تو متن قرمزش کردم!
من دستور رو اشتباه نوشتم. اونور تصحیحش کردم. عذر میخوام.
بعد از reslov که میزنی e نداره!
دستور اینطوری هست :
100 درصد درست میشه!کد:ln -s /var/run/ppp/resolv.conf /etc/ppp/resolv.conf
به نظر من وقتی اینترنتت رو راه انداختی مخازن rpmfusion رو فعال کن و با ابزار yum این بسته mplayer رو بگیر >>نقل قول:
کد:#yum install mplayer
طریقه نصب برنامه ها از روی دی وی دی بدون اتصال به اینتر نت چطوری هستش ؟ اصلا میشه( فدورا 10)
دوست عزيز اولا كه در مورد سرچ فكر كنم هر كاري كه بايد رو انجام دادم اما نشد. حتي در task manager وجود داره اما معلوم نيست از كجا بالا ميادنقل قول:
قبلا عرض كردم فولدرش رو پاك كردم و حالا ميخوام كلا پاكش كنم و يه بار ديگه تستش كنم.
اما در مورد برنامه اي لطف كرديد. سرور خراب هست ممنون ميشم يكجا ديگه براي فدورا 9 معرفي كنيد.
با تشكر
آقا بسیار ممنون الآن من دارم از توی لینوکس جواب می دم.نقل قول:
واقعا دست شما و دیگر دوستان مخصوصا rootnt عزیز درد نکنه
با سپاس
نصب از روی دی وی دی خود فدورا ؟نقل قول:
یا اینکه خودتون یه دی وی دی درست کردید و میخواهید مخزنش کنید؟؟ ( در این رابطه ت وفهرست تاپیک فدورا نگاه کنید روش هست)
سرور درست هست و کامل دانلود میشه:نقل قول:
کد:http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=118115&package_id=128599&release_id=632024
منظورم خود دی وی دی فدورا هستش چون موقع نصب میشه برنامه هارو تغییر داد ولی وقتی نصب شد توی خود فدورا باید حتما به اینترنت وصل شد تا بشه از روی دی وی دی برنا مه ها رو نصب کرد.نقل قول:
مثلا من موقع نصب kde زو نصب نکرده بودم ولی بعد پشیمون شدم می خواستم بدونم میشه به صورت آفلاین هم از روی دی وی دی خود فدورا برنامه ها رو نصب کرد.
ممنون:40:
سلام
دوستان يك چندتا سوال داشتم كه براي جلوگيري از پست هاي مكرر همه رو يكجا آوردم. ممنون ميشم اگر كسي تونست راهنمايي كنه. سوالها اگر قاطي بود عذر ميخوام. شايد اين سوالات بعدا هم براي بعضي ها پيش بياد ...
1-نمي دونم چرا نميتونم توي يوزر خودم صفحات وبي رو كه سيو كردم رو باز كنم در حالي كه در يوزر روت مشكلي ندارم. و همچنين با اينكه توي قسمت يوزرها اجازه مونت درايوهام رو به يوزرم دادم اما باز مونت نميشن!
2-در مورد فونت، مثلا اضافه كردن فونت زر به فدورا، در آموزشي ديدم كه بايد در پوشه يوزر فولدري با نام .font بسازيم و بعد فونتهاي خودمون رو توش بريزيم. توي اوبونتو شد و جواب داد اما در فدورا جواب نداد!
3-چطوري ميتونم جاي كلمه ها رو توي كيبرد عوض كنم؟ مثلا حرف پ توي فدورا افتاده روي" ؤ"
4-براي من ريزوليشنم بيشتر از ١٠٢٤ نميشه و اين صفحه براي من بزرگ هست (شايد بعضي ها تعجب كنند) ميخوام كوچكتربشن كه متاسفانه نميزاره! در ضمن كارت گرافيكي من رو شناخته (geforce 5200 ) و درست هم شناخته اما نمي دونم مشكل از كجاست و آيا بايد باز هم درايور بگيرم ؟
5-موقع نصب صفحه اي بود كه هر برنامه اي ميخواستيم رو تيك ميزديم، اون صفحه رو چطوري دوباره بيارم. چون بخاطر اينكه هم gnome و هم kde رو ريختم الآن خيلي شلوغ شده، دوتا ماشين حساب، دوتا ترمينال و ... ميخوام اون صفحه بياد كه سر صفاي اينها رو بدم.
6-آيا بابيلون نسخه لينوكسي داره ؟
بله اون موقع سرورشون مثل اینکه داغ کرده بود!!نقل قول:
موقع نصب بعد از دستور configure/. وقتی make رو میزنم میگه make ای در کارنیست !
رفتم توی readme دیدم دقیقا گفته بعد از configure/. باید make بعدشم make install رو بزنید !!!!!!!
چیکارش باید بکنم ؟ نسخه tar.gz رو گرفتم
ممنون
اصلا برای نصب بسته های اضافی از داخل دی وی دی نیازی به اینترنت نداری دوست من/.نقل قول:
اونکه بسته ها رو از اینترنت بگیری یعنی میخوای بسته ها از مخازن موجود روی اینترنت با ابزار yum بگیری...
برای نصب از روی دی وی دی 2 راه کلی داری :
1. برای داخل دی وی دی روی بسته مورد نظرت کلیک کنی و پسوورد روت رو بدی و نصبش میشه.
2. در داخل ترمینال به درایو دی وی دی cd بدی و اسم بسته ها بنویسی تا نصب بشه ، مثلا:
کد:$su -
کد:#cd /media
( حتی میتونی داخل ترمینال با ریشه وارد شی و بنویسی rpm -ivh و بعدش از روی دی وی دی بسته رو drag کنی رو ترمینال و نصب کنی)کد:#rpm -ivh packagename.rpm
سوال 1 >> در مورد مونت همین چند صفحه پیش من روش کاملش رو گفتم ببینید و بگردید.نقل قول:
سوال 2 >> اول مثلا یه پوشه در /home بسازید با عنوان font. فونت ها رو توش بریزید. سپش برید قسمت system setting فدورا، اونجا یه گزینه هتس به نام font. داخلش که میشید قابلیت اضافه کردن فونت داره، پسوورد روت رو میدید و فونت رو اضافه میکنه.
سوال 3 >> نمیدونم باید برم ببینم.
سوال 4 >> اگر درایور رو نصب کرده باشید راحت میشه.
راه دیگش اینه که دستی تنظیمش کنیم. خروجی cat /etc/X11/xorg.conf
تو system setting هم یه جائی به نام display تو سر برگ دوم بود! یادم نیست! :دی
سوال 5 >> باید بری قسمت install source... دقیقا یادم نیست بهت میگم...
سوال 6 >> ببین بابیون که نیست! ولی دیکشنری های دیگه مثل stardic یا mdic هست که میتونی دیتابیس ( حتی دیتابیس بابیلون) رو روش نصب کنی... ( اطلاعات بشتر در قسما نرم افزارهای لینوکس)
عزیز مگر تو اینترنتت رو راه ننداختی؟!نقل قول:
با یام بگیرش دیگه!
yum install mplayer
( اول مخازن رو به روز کل به rpmfusion)
سوال 5.
ببین اگر چه تو Kde باشی چه gnome باید بری قسمت system یا system setting و ابزار software managment رو اجرا کنی.. قبلش دی وی دی فدورا رو بذار رو دستگاه.... دیگه بقیش اسونه.
راستی اسم این نرم افزار KPackageKit هم هست. ( جزو ابزار kde)
نقل قول:
خوب منظورم از طریق add/remove software خود فدورا بود نه به صورت دستی.
مثلا اگه بخوایم kde رو نصب کنیم خودش هزار تا بسته دیگه رو لازم داره که به همین راحتی نیست یعنی باید تک تک dependency ها رو دستی نصب کنیم این طور که شما راهنمایی کردی , ولی از طریق add/remove (یا یه چیزی شبیه به این ) میشه مثلا kde رو انتخاب کرد و خودش همه کار رو میکنه , هر چی رو لازم باشه نصب میکنه.
جواب شما تو همین پست 1477 ، 2 پست پیش هست ... یعنی این :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3405523&postcount=1477
فقط داخل gnome باید برید قسمت System و بعد System Tools
سلام
من این email evolution رو راه انداختم اما فقط ایمیج ایمیل های من رو میاره. مثلا ۱۰ تا ایمیل جدید دارم میاره اما دانلود نکرده و برای خوندن ایمیل ها باید کانکت باشم !!! این خیلی عجیبه. میخوام مثل outlook کار کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان در ضمن وقتي با yum يه برنامه مي گيريم جايي تو pc سيو ميشه يا نه ؟ اگر نه كه خيلي ستمه !!