با توجه به اینکه گفتن گوشیشون Red هستش نیازی به Gslid نیست.با فار خیلی راحت تر و بدون دردسرتر میشه بهش پچ اضافه کرد.فقط کافیه وارد فولدر Flash بشه و پچ رو اونجا کپی کنه.نقل قول:
با توجه به اینکه گفتن گوشیشون Red هستش نیازی به Gslid نیست.با فار خیلی راحت تر و بدون دردسرتر میشه بهش پچ اضافه کرد.فقط کافیه وارد فولدر Flash بشه و پچ رو اونجا کپی کنه.نقل قول:
این قضیه ی cid تو گوشی ها چیه؟
من طبق کاری که گفتین عمل کردم.گوشیم کا 750 تبدیل به w800شدست.بعد فایل restk750 رو با فار فلش کردم .روشن نشد.مال w800 رو فلش کردم روشن شد.الان همه چیز درسته.فقط وقتی میرم تو پوشه تصاویر گوشیم ریست میشه.راهی به جز فلش واسه درست شدنش نیست؟آخه گوشیم سریال دستیه.خواهش میکنم جواب بدین ممنون
:41: بچه ها سلام من تازه عضو شدم ! البته قبلا از این انجمن ها استفاده می کردم!
امروز اومدم گوشی داداشمو فلش کنم الان قاطی کرده و دیگه بالا نمیاد !
توی فلش کردن ارور داد و الان دیگه اصلا روشن نمیشه!
قبلا گوشی خودمو ( W810 ) فلش کرده بودم هیچ مشکلی هم نداشت!
تورو خدا بهم کمک کنید باید چیکارش کنم >!؟ :42:
تورو خدا زود بهم جواب بدین خیلی ضایع شدم :blush:
کمکم کنید قول میدم جبران کنم!
سلام وخسته نباشيد من يه كوشي k750دارم ومي خوام منوشو تغير بدم وازبرنامه داوينچي واز برنامه++xsهم استفاده كردم برايپيدا كردنcid اما برنامه ها كار نكردند ومن طبق اموزشهاي كه در سايت بود انجام دادم ولي
برنامه هيچ عكس المعلي از خود نشان نميدهد برنامه را باز مي كنم كوشي را خاموش و بعد باطري سيم كارت
رم را درمي اورم وباتري را جا مي زنم وبعداستارت برنامه را مي زنم ودكمه c را نگه مي دارم وكابل را وصل مي كنم
لطفا راهنمايي كنيدويك سوال هم دارم
1-ايا كا750هاي مشكي ونقره و زرشكي با هم فرق دارند يا نه
سلام وخسته نباشيد من يه كوشي k750دارم ومي خوام منوشو تغير بدم وازبرنامه داوينچي واز برنامه++xsهم استفاده كردم برايپيدا كردنcid اما برنامه ها كار نكردند ومن طبق اموزشهاي كه در سايت بود انجام دادم ولي
برنامه هيچ عكس المعلي از خود نشان نميدهد برنامه را باز مي كنم كوشي را خاموش و بعد باطري سيم كارت
رم را درمي اورم وباتري را جا مي زنم وبعداستارت برنامه را مي زنم ودكمه c را نگه مي دارم وكابل را وصل مي كنم
لطفا راهنمايي كنيدويك سوال هم دارم
1-ايا كا750هاي مشكي ونقره و زرشكي با هم فرق دارند يا نه
تورو خدا یکی به من کمک کنه!
شما مشخصات گوشي و اينكه چي كار كردي چه خطايي ميده رو اينجا بنويس راهنماييت كنيمنقل قول:
K750
Cid49
دیگه چی لازم داره ؟
مختصر بگو با چي فلش كردي چه فايلي رو فلش كردي؟!! ميخواي چه كاري انجام بدي؟؟؟ گوشيت سريال اصل هستش يا نه؟؟ خطا بگو بگم چون نميدونم چي كار كردي چه خطايي ميده؟؟؟ ولي فايل rest مربوط به فريم ور گوشيت رو فلش كني با فار منيجر بالا ميادش يا با phone xs فايل main مربوط به فريم ور گوشيت رو فلش كني بالا ميادشنقل قول:
مشخصات گوشيت رو با phone xs بگير اينجا بزار ببينم قسمت phone info رو اينجا كپي كني كافيه
ببین می خواستم اونو با نرم افزار Xs++1.2 روش یه مدیاپلایر جدید بریزم.
بعد گوشی یه ارور داد و دیگه الان روشن نمیشه
اصلا نه فار منجر نه هیچ برنامه ی دیگه ای دیگه الان روش جواب نمیده
نمیدونم چه اروری داد یادم نمیاد.
تورو خدا کمکم کنید.!
با همین نرم افزار Phone XS++1.2 هم اینکارو کردم.
نقل قول:
براي كا 750 بهترين انتخاب فار هستش راحت تر هم هستش. ولي شما ميتوني فايل main مربوط به فريم ور گوشيت رو با phone xs فلش كني رو گوشي درست ميشه.
اقا من k750 خودم را به راحتی هک کردم همه چیزشو تغییر دادم حالا می خوام گوشی عیالمو روش تغییرات بدم چون حالا که ظرفیت sms گوشی من زیاد شده گوشی منو پیچونده گوشی اون z550i هست با فریمور R6BA033 فایل SSW اونو دارم ولی REST این فریمور را ندارم اگر کسی داره یا راهی برای ساختنش هست لطفا کمک کنه چون رجیسترش دستی نمی خوام MAIN بریزم روش
ببینید وقتی میخوام گوشی رو وصل کنم دیگه روی هیچی جواب نمیده نه فار منیجر نه فون ایکس اس هیچ کدوم نمیشناسنش در حالی که قبل از این اتفاق اینطوری نمیشد ! الان وقتی استارت می زنم بعد سی رو میگیرم بعد کابلو وصل می کنم روی همین صفحه می ایسته و دیگه جلوتر نمیره!
چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی هم صبر کنم دیگه از این صفحه جلوتر نمیره که نمیره!
روی فار منجر هم همینطوره!
والا بايد ببينم. گوشيت شارژش كامله؟؟؟؟ باطري در بيار 20 دقيقه بزار بيرون باشه بعد جا بزن usb flash چك كن دوباره اين كارارو انجام بده بايد بشهنقل قول:
آقای mrmostafa از راهنماییت ممنون !
گوشیه درست شد !
واقعِاّ ممنون :10:
سلام می خواستم اگه کسی بلده آموزش مو به موی Gflash رو برای فلش کردن با عکس برای من و بقیه بزاره . خواهشن فقط کامل توضیح بدید و اگه هر پلاگین یا چیز دیگه ای می خواد لینک اونم بزارید . و بگید میشه با این نرم افزار ایکون منو را هم عوض کرد لطفا اینم توضیح بدید . فقط جون مادرتون کامل باشه چون من زیاد وارد نیستم . یه دنیا ممنون می شم اگه کمک کنید .:11: :40: :11: :46:
سلام !
اگه یه گوشی K750i قفل بشه چیکار باید کرد ؟
یعنی یکی روش پسورد گذاشته بعد وقتی که بالا میاد بعد از اینکه پین رو وارد میکنیم یه پسورد میخواد !:41:
خواهش میکنم سریع تر پاسخ بدید ( خیلی عجله دارم) .:42:
خواهش ميكنم وظيفست :46: حالا چي كار كردي درست شدنقل قول:
باتری رو درار دوباره جا بزن:20:نقل قول:
یکی جواب ما رو نمیده
گوشی رو با phone xs فلش کردم (main .fs) حالا تو please wait مونده
3 بار این کارو کردم ولی تو همون صفحه گیر میکنه
گوشیم رجیستر دستیه
اقا کسی نیست به من بگه چطوری میتونم erom color گوشی را از brown به red تبدیل کنم...؟؟؟
کسی.نیست جواب بده!!!نقل قول:
از دوستان عزيز يخوام كه منو كمك كنيد من توي يكي از مراحلي كه گفتيد موندم توسط فارمنيجر برنامه رو روي گوشيم ريختم ولي توي مرحله بعد كه بايد flash&fs توي فار منيجر باز بشه براي من باز نميشه و گوشيم همينجوري خاموش مونده يكي از دوستان منو راهنمايي كنه فقط يكم سريعتر ممنون ازتون....
سلام به همه گي
يك سئوال تخصصي داشتم
ميخواستم بدونم برنامه ايي درست نشده كه بشه از دوربين هاي sonyericsson به صورت mp4 ضبط كرد
هركي كه بدونه يك چيزي پيشم داره
ممنوم:10:
من مي خوام منوي گوشي ام رو عوض كنم ولي با ارور زير مواجه مي شم
Ready for operation!
+++ Sending CERTIFICATE LOADER...
Sending loaders\db2020_cid01_cert_p3g.bin...
EaTEbS: Failed
loaders\db2020_cid01_cert_p3g.bin is missing
Error: FSX failed.
++ Error: FSX failed
Disconnected... Unplug the phone
Shutting down...
===============================
اينم مشخصات گوشي ام هست:
DBID: db2020
OTP CID: 51
EROM CID: 51
EROM color: Red
IMEI: 35471601xxxxxx
Phone: K800
Operator: MEDITERR
CDA: CDA102568/4 R5A
Firmware: R1GB001
EROM: R3A016
========================
حالا مشكل از كجاست و بايد چكار كنم؟
من شنيدم ميشه قيافه k750 را به W800 تبديل كرد چطوري ؟
هركسي ميتونه از طريق پيغام خصوصي جواب بده
راستي اين تبديل در مورد نرم افزار هم ميشه انجام داد
منتظرم
؟؟؟؟؟؟؟.........
اقا کسی نیست به من بگه چطوری میتونم erom color گوشی را از brown به red تبدیل کنم...؟؟؟
نقل قول:
گوشي شما هم دقيقآ مثل گوشي من شده فقط با اين فرق كه گوشي من رجيستر دستي نيست ولي بهر حال دو روزه كه گوشيم خاموش مونده و نميدونم چرا مديراي سايت جوابي ندارن كه بدن من فقط فايلهاي fs&main براي گوشي k750i يا w800 رو ميخوام فقط يه سايتي معرفي كنيد كه بشه ازش دانلود كرد نه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترجيحآ كسي اين برنامه هارو اپلود كنه خيلي ممونم ازش........:41::13:
سلامنقل قول:
واسه منم دقیقا همین اتفاق افتاده
اما فکر میکنم بدونم اشکال کارم کجاست و به کمک عزیزان نیاز دارم
در اسکریپتی که far از اون استفاده میکنه واسه وصل شدن به گوشی(مال من k750_w800_CID49) اینا رو نوشته:
<fs_mode>
<sendRAW>cid49run
<activateloader>
<BIcmd>hendrixR2E.bin
<activateloader>
<ldrONldrNA>db2010_CSFS_FAT23.ldr
<actCSFS>
</fs_mode>
<flash_mode>
<sendRAW>cid49run
<activateloader>
<BIcmd>simplldr.bin
<SendRAW>db2010_FT_V4.bin
</flash_mode>
(کافی فایل رو با word باز کنید)
در حالی که تو پوشه bin این فایل ها وجود نداره
hendrixR2E.bin و
db2010_CSFS_FAT23.ldr و
db2010_FT_V4.bin
در topsony هم چیزی پیدا نکردم
دوستان اگه این فایل هارو دارید لطفا یه جا اپلود کنید تا شاید مشکلم حل بشه
باتشکر.
فکر نمیکنم چنین کاری ممکن باشهنقل قول:
چون این مشخصه توسط کارخانه به گوشی داده میشه و غیر قابل تغییراست
سلام من w800 دارم انتنش قطع وصل می شه چی کار کنم
شما میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سایتهای دیگر پچی به این نام(3gp_to_mp4_v3_k750) رو بسته به نوع فریموار گوشی دانلود و نصب کنی.البته با این کار تو کیفیت هیچ تغییری حاصل نمیشه و فقط پسوند فایلها عوض میشه.نقل قول:
این سوال منم هست.نقل قول:
در برنامه داوینچی گزینه ای برای تغییر Brown و Red داره ولی من نمیدونم این کار چه جوری امکانپذیره.اگه کسی بلده توضیح بده.آخه من با داوینچی کار نکردم.
قابل توجه كليه كساني كه گوشيشونو اشتباهي فلش كردن و ديگه روشن نميشه و يا روشن ميشه ارور ميده :
اين فايل رو دانلود كنين :
بعد اون رو داخل پوشه ++XS كپي كنين و بعد از اجراي برنامه ++XS قسمت Customize رو تيك بزنين و نوع گوشي خودتون رو انتخاب كنين و نوع CDA رو اين انتخاب كنين : K750i_CDA102337_103_EMEA_6 بعد روي Flash كليك كنين يادتون باشه فقط گزينه Customize رو تيك بزنين و بقيه گزينه ها تيك نداشته باشه و مراحل كار رو دنبال كنين كه هرزمان برنامه خواست گوشي رو از كابل جدا كنين سريع اين كار رو بكنين و مجدداً تا 30 ثانيه فرصت ميده كه كابل رو جدا كنين . . .
بعد از اتمام كار توسط برنامه ، كه خودش اعلام ميكنه ، بايد دوباره برنامه ++XS رو اجرا كرده و فايل K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn رو روي گوشي فلش كنين كه در اين مرحله فقط گزينه اول يعني Flash main firmware رو تيك بزنين و از تيك زدن بقيه ايتم ها جداً خودداري كنيد .
بعد از اتمام فلش مطمئن باشين كه گوشيتون درست ميشه
به اميد موفقيت همگي
--------------------------------------------------------------------------
زندگي ايستادن ميطلبد و استقامت جز رنج ساخته شدن نيست
باب...یکی بگه چجوری میشه brown را به redتبدیل کرد..من میدونم با far میشه..اما بلد نیستم...چرا کسی جواب نمیده؟؟؟
سلامنقل قول:
آقا اين فايل رو دانلود كن در صفحه 17 اون ميتوني مورد درخواستت رو ببيني :
( لينك ويرايش و تصحيح شد )
موفق باشي :10:
این برای گوشیهای CID36 هستش. برای CID49 کسی بلد نیست؟نقل قول:
نقل قول:
مسخرمون کردی..این فایل که فیلتر شده!!!!