سلامنقل قول:
نوشته شده توسط XMAN9
بعد دو روز خریدن اینجوری شد
مشکلمو تو سایت اچ پی مطرح کردم
جواب دادن که سخت افزاریه
الان فرستادم گارانتی
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط XMAN9
بعد دو روز خریدن اینجوری شد
مشکلمو تو سایت اچ پی مطرح کردم
جواب دادن که سخت افزاریه
الان فرستادم گارانتی
تفاوت کارایی در ویندوز 8 نسبت به 7 محسوس است ؟
در کل به نظرتون ارزش کوچ کردن رو داشته ؟
ممنون:n01:
دوستان عزیز من دو روزه همه ی پست های این فروم رو خوندم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم ، لطفا راهنمایی کنین ؟!
من یه 45040s با cpu corei7 و 8 گیگ رم گرفتم. روش windows 7 ultimate 64 نصب کردم و همه درایورهاشو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و نصب کردم .
با دو بازی GTA iv : libertyCity , totalwar2 تست کردم ، هر دو بازی با لگ اجرا میشه . هر دو بازی روی highPerformance تنظیم کردم. توی ستینگ هیچ کدوم از بازی ها نمیتونم رزولیشن رو بالاتر از 1366 * 768 ببرم .
1-این یعنی کارت گرافیکم سوییچ نشده ؟
2- آخر درایور های گرافیک رو :
-از سایت اچ پی بگیرم و فقط ای ام دی رو نصب کنم ؟
-یا از سایتای خودشون بگیرم میکس کنم ؟!
-یا از سایتای خودشون بگیرم اول intel و بعد amd رو نصب کنم ؟ (اینا همه راه حلهایی که تو همین فروم همه ش نوشته شده)
3-اگه کسی رو ویندوز سون تجربه موفقی از سوییچینگ داشته لطفا لینک درایور ها و نحوه نصبشو بهم بگه.
4- یه چیزی هم خوندم در مورد اینکه اونایی که سری جدید هستن و دکمه استارت کیبوردشون لوگوی ویندوز 8 ه ، برای استفاده بهتر ویندوز 8 pro 64 bit نصب کنن . این در چه حد درسته ، و در مورد سوییچینگ مشکلی رو حل میکنه یا نه ؟!
ببخشید طولانی شد ، لطفا راهنمایی کنین ... واقعا بعد یه هفته سرو کله زدن کلافه شدم دیگه ! مرسی :n16:
انتظار اجرای بدون لگ برای بازیهای 2013 اونم رو حالت وری های نداشته باشید از این مدل، حداکثر نرمال یا های تنظیمات معقول هستند.
بله دوست عزیز ارزششو داره.نقل قول:
سلام من هم همین مشگل سویچ شدن گرافیک را دارم هر کاری کردم حل نشد بازی pes2013را با کم ترین امکانات اجرا کردم ولی بازم گیر داشت درایور amd را نصب کردم بار ها ویندوز عوض کردم اما مشگل خل نشد که نشد به صورت دستی هم با نرم افزار کاتالیت گرافیک را رویhigh performanceقرار دادم اما باز گیر می کرد نمیدونم چی کار کنم کسی هست که این مشگلا داشته باشه حل شده باشه بتونه کمکم کنه.خواهشا
- :n28:
کمک کنه
- :n29:
تنظیمات power plan خودتون رو چک کردید؟ از اونجا تنظیمات ati روی maximazie performance بگذاریدنقل قول:
power plan ;کجا هست؟نقل قول:
سلام
من چند روز پیش4540 که i5 بود رو برای یکی از دوستان خریداری کردم ولی الان خیلی پشیمانم چون به اندازه 3 روز اذیت شدم و هنوز تموم نشده
ویندوز 7 و 32 بیت رو نصب کردم . 1.5 گیگ درایور براش داون کردم ولی هنوز نتونستم بلوتوث و وای فایش رو نصب کنم
به زور از بعضی جاها چیزایی دستگیرم شد که دارم میرم دنبالش
یعنی برای شما هم اینجوریه این لب تاب ؟ از کیمیا گرفتم
الان هم نمیدونم گرافیکش نصب شده یا نه
در ثسمت ادوانس در ویژگی هیا گرافیک نوشته :
standard vga graphic adapter
intel sandybridge
dac : 8 bit
total avaiable memory 65472
به نظر شما درایور نصب شده ؟
اخرین رزولوشنش هم 1366*768 است ، درسته ؟؟؟
عزیز دل، در این مدل فقط در دیوایس منجیر میتونی گرافیک ati رو مشاهده کنی. از عکسی که من در پست قبلیم گذاشتم هم میشه فهمید، ببین گزینه اخر رو داری یا نه: ati graphics power settings
سلام دوستان خسته نباشید
منیه مشکلی دارم و اون اینکه احساس میکنم بیش از حد کنده ویندوزمبارها عوض کردم ولی باز موقع استارت آپ خیلی زمان میکشه ویندوزبالا میاد حتیروی ولکام هم دو سه دقیقه مکس میکنه تا بالا بیاد مشکل کجاست به نظرتون؟
نقل قول:
برای من هم دقیقا همینطوریه . نسبت به لپ تاپهای دیگه شاید 2-3 برابر برای بالا اومدن ویندوز بیشتر طول میکشه ولی بعد اینکه بالا اومد سرعتش خوبه . پیشنهاد میکنم کمتر خاموش کن بیشتر روی اسلیپ یا هایبرنیت قرار بده .
البته این مشکلو وقتی ویندوز 8 نصب بود ندیدم ولی هنوزم 7 استفاده می کنم .
از کجا شروع کنم !نقل قول:
اولا بازی total war rome 2 از اساس و پایه مشکل افت فریم داره ، مشکل از خود بازیه خیلی روی این بازی حساب نکن میتونی بری به این ادرس اگه میخای بازیش کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما اینکه رزولوشن از یه حدی بیشتر نمیشه خوب طبیعیه ، فقط به قدرت کارت گرافیک بستگی نداره صفحه نمایش هم باید قابلیت اینو داشته باشه که بتونه تصاویرو با رزولوشن بالا نشون بده . نهایت رزولوشن این مدل 1366*768 هست بیشتر ازاین نمیشه .
خیلی مهم نیست کدومو اول نصب کنی کدومو دوم ، من از خود سایت اچ پی گرفتم و اول اینتل بعد ati رو نصب کردم .
کلا ویندوز 8 روی این مدل بهتر جواب میده ، من 8 نصب کرده بودم کاملا سرعتش ملموس بود . ولی به خاطر یه سری از نرم افزارها مجبورم از 7 استفاده کنم . توصیه میشه 8 نصب کن .
دوستان من می خواهم این مدل را البته با رم 6 گیگ بگیرم
توصیه شما چیه؟
شما که از این لپ تاپ استفاده کردید راضی هستید؟
باتریش چقدر شارژ نگه می دارد ؟ ( در حالت وای فای رئشن و وب گردی)
سلامنقل قول:
والا تو اجرای برنامه ها هم من این مشکلو داشتم انگار بایه سیستم قدیمی داشتم کار میکردم خیلی عذاب آور بود
امروز 8.1 رو نصب کردم که تا این جای کار عالیه و مشکلی نمیبینم
خیلی روون اجرا میشه
راضی ایم به رضای خدا :دینقل قول:
من الان یه سال و یه ماه دارم عالی و بی نقص کار کرده واسم
باتری هم 3-4 ساعتی نگه میداره در حالت وبگردی
بعد از سه هفته از خرید این لب تاب ، اسپیکرهاش کاملا خود جوش قطع شد و از کار افتاد و فرستادمش گارانتی!
دوست عزیز ممنونم از راهنماییت ... منم بخاطر تنوع نرم افزار هایی که استفاده میکنم امکان استفاده از ویندوز 8 رو ندارم ...نقل قول:
من همچنان به اینکه وقتی که باید گرافیک ati م وارد عمل میشه شک دارم ...
تو فروم های خارجی خوندم نوشته بودن که از نرم افزار testPerformance استفاده کنین مشخص میشه ... من تست کردم ... امتیازی که به گرافیکم داده در حد Intel 4000 ه ... شما تا حالا تست کردی ؟ یا روشی میشناسی که بشه مطمئن شد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه نشدم منظورت چیه ؟ میگی کلا ati کار نمیکنه یا فقط تو اجرای نرم افزارها ؟نقل قول:
به نظرم یکی از بازیهای کمپانی EA رو نصب کن و تستش کن من خودم اخرین nfs رو براحتی روی تنظیمات گرافیکی بالا اجرا کردم بدون کوچکترین لگی .
به تست نرم افزارها خیلی نمیشه اعتماد کنی . الان اکثر بازیها قسمت تست سخت افزاری داره از تو خود بازیها تست بگیر ببین چه جوریاس .
در ضمن اجرای پیش فرض نرم افزارها با گرافیک اینتل هست ، اگه میخای با ati اجرا بشه باید از قسمت سوئیچ گرافیک روی ati تنظیم کنی .
اره بعضی موقع ها سرعتش میاد پایین ولی با دفرگ کردن حل میشد نیازی به تعویض ویندوز نبود .نقل قول:
سلام
گرافیک رو نصب میکنید؟
آخه گرافیک AMD تو سایت مربوطه برای ویندوز 8.1 64 بیتی وجود نداره!
کدوم یکی از درایور ها ناقص هستند؟
شما میتونید درایور AMD برای ویندوز 8 64 بیتی رو نصب کنید.نقل قول:
درایور دیگری رو به هیچ عنوان نصب نکنید.فقط و فقط درایور AMD اونم از سایت خود HP دانلود کنید.
بله موقع اجرای بازی ها ... توی قسمت سوییچ گرافیک هم روی highperformance گذاشتم . ... ولی حتما یکی از بازهای EA رو نصب میکنم ببینم چی میشه ؟! این جریان اینکه میگن فقط درایور ATI رو از سایت HP نصب کنین چیه ؟!نقل قول:
نمیدونم چه داستانیه ، بعضی بازیها خیلی خوب و روون با تنظیمات گرافیکی بالا اجرا میشن ولی بعضی از بازیها خیلی لگ دارن .نقل قول:
این مدل یا خیلی خوب اجرا میکنه یا خیلی بد ، حد وسط نداره .
مثلا من هر دو بازی PES2014 و FIFA 14 رو نصب کردم، فیفا خیلی روون و راحت اجرا شد ولی PES خیلی لگ داشت !
دوستان، چرا قبل از نصب کردن درایور amd اسلیپ کار می کنه ولی بعد اینکه نصب کنیم خراب میشه؟ در ویندوز 8
مطلع باشید که hp هنوز برای amd در ویندوز8.1 درایوری بیرون نداده، و درایور amd برای 8 در 8.1 کار نمی کنه
صبر کنید و 8.1 نصب نکنید فعلا، بزودی در سایت hp درایور amd 8.1 اضافه میشه.
------------------------------
افرادی که مثه بنده زیاد صبر ندارن فعلا با این درایور کارشون راه میوفته و سوییچ انجام میشه، اما مشکل اسلیپ+ بعضی جلوه های ناقص در بازیها وجود داره
مشکل sleep تون دقیقا چیه ؟نقل قول:
دوستان منم رفتم یکی گرفتم اما وقتی مودمو با LAN وصل میکنم انگار نه انگار هیچ تغییری نمیکنه لطفا کمک کنید
در ضمن گرافیکش هم سوئیچ نمیشه
2 تومن پول دارم به نظر شما همین لپ تاپ را بگیرم یا لپ تاپ دیگری بردارم
اسلیپ تبدیل میشه به کما، یعنی انجام میشه، اما سیستم دیگه از همون نقطه بالا نمیاد و ریست میشهنقل قول:
اگر بازی از اولویت های شما نباشد 4540 انتخاب مناسبی استنقل قول:
lan هم درایور داره؟
خاهشا کمک کنید برای استفاده از LAN باید درایور نصب کنم؟
تو hiren bootcd
mini xp
وصل میشه ولی تو ویندوز خودم نه
لطفا کمک کنید
با سلام به همه دوستان
آیا در این لپ تاپ راهی هست برای اینکه مقدار حافظهای که از رم برای گرافیک Intel 4000 شیر میشه رو کم و زیاد کرد؟
بله دوست عزیز در ویندوز 8 و 7 درایور میخواد، با توجه به مدل سخت افزارتون یکی از اینها:نقل قول:
اکثرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست حجمشم کمه.
فقط میشه از داخل پنل اینتل و در قسمت های 3D و Power کارایی رو بالا یا پایین ببرید که کمتر یا بیشتر از رم استفاده بشه.نقل قول:
نقل قول:
شما که 8 نصب کردی با کلید Fn برای کم و زیاد کردن نور صفحه یا صدا مشکلی ندارید ؟
وای فای چطور به درستی کار میکنه ؟
سلام دوستان
من تازه این لپ تاپو خریدم . 1900
اما با بازی ها مشکل دارم یکم تیک داره
مثل Need for speed most wanted یا Assassin Cread 3 یا Farcry 3 و GTA IV
همشون تیک داشت
قضیه چیه ؟
یعنی اینقدر ضعیفه ؟
:n03:
صفحه های قبلی رو خوندم
فکر کنم باید گرافیک رو از Hp دانلود کرد
اگه کسی لینک دانلود داره بده ممنون میشم