فقط به گرافیک نیست ! رم و سی پی یو !؟نقل قول:
ولی با توجه به گرافیکتون میشه مشخصات سخت افزاری لپتاپ رو حدس زد ( اگه بازی خوب پورت بشه ) می تونید بازی رو اجرا کنید ولی روی آخرین تنظیمات فکر نکنم ...
Printable View
فقط به گرافیک نیست ! رم و سی پی یو !؟نقل قول:
ولی با توجه به گرافیکتون میشه مشخصات سخت افزاری لپتاپ رو حدس زد ( اگه بازی خوب پورت بشه ) می تونید بازی رو اجرا کنید ولی روی آخرین تنظیمات فکر نکنم ...
من کنسول ندارم عزیز:n16:. تنها کنسولی که داشتم، SEGA بوده. ولی این SEGA از این لحاظ این که بازیهاش سالم بودند، بهتر از XBOX و PlayStation بود.نقل قول:
اینجوری زود قضاوت میکنید، به خدا هم گیر میدید! جالبه!
ممکنه یکی از عوامل این رفتارها، این بازی ها باشند دیگه.
خب شما حتما سنتون به این بازی نمیخوره ....موقع خرید بازی باید به رده بندیش توجه شه ،این بازی برای افراد +18 طراحی شده و پشت جلد بازی هم محتویات رو هم نوشتن مثل Sexual Contents ,Violence و و و ....خب اگه کسی میبینه جنبه ی اینارو نداره خب بازیو نمیخره و میره سراغ بازی های دیگه ...نقل قول:
من کنسول ندارم عزیز:n16:. تنها کنسولی که داشتم، SEGA بوده.
اینجوری زود قضاوت میکنید، به خدا هم گیر میدید! جالبه!
ممکنه یکی از عوامل این رفتارها، این بازی ها باشند دیگه.
یعنی اینقدر اخبار این بازی رو دنبال میکنی... که بدون بازی کردن همه چیشو حفظی...نقل قول:
خدایی دلم برا پی سی بازا سوخت :n03:
خوب عزیزم جنبه و ... حرفای بی منطقی هست.نقل قول:
الآن از فردا میبینی هر بچه 8 ساله ای داره GTA V بازی میکنه. فقط توی ایران هم فکر نمیکنم این مسئله وجود داشته باشه. ممکنه روش نوشته باشه +18 ولی هر بچه ای بازی میکنه.
حالا +18 هم باشه، یعنی هرکی 18 سالش بشه باید هر چرت و پرتی رو بازی کنه یا نگاه کنه؟
این بازی کلاً مشکل داره. فکر کنم حتی برخی کارشناسان خارجی هم تأیید کردند.
به هر حال من توصیه میکنم این بازی رو انجام ندید. اختیار با شماست.:n16:
این هم آخرین پستم توی این تاپیکه تا کسی از پستای ما بیشتر ناراحت نشه.:n12:
ظرفیت! حالا من خودمونی میحرفم دلیل به بی منطق بودن نیست !نقل قول:
ایران رو من نمیگم ...اینجا هیچ چیز و هیچ کسی سرجاش نیست ، تو هر بحثی منطق "استاندارد" رو درنظر میگیرن دوست عزیز نه استثناعات رو!
شما گیمر" نیستید دوست عزیز و پیشنهاد من هم اینه که در قلمرو ما گیمرا پرسه نزنید چون آخرش.....!
موفق باشید .
وقتی رو PS3 با 30 فریم اجرا میشه، فکر نمی کنم سیستم آنچنانیی بخواد .
اینطور نیست ؟
حالا شما بزارین بیاد بعد درباره سیستمش بحث کنیمنقل قول:
ولی بسگی داره اگه مثل IV پورت بشه که اگه یادتون باشه خیلی سیستم قوی برای اون زمان میخواست ! در صورتی که بازی ها بعد از IV همچین سیستم قوی نمیخواستن !
امیدوارم درست و حسابی خود راکاستار بده بیرون
شما از همونایی که موی دختر بیرون باشه از راه به در میشی ، نه ؟نقل قول:
شما که جنبه رو خارج از منطق میدونید باید بن بشید اصن. از زندگی کردن. چون برای جامعه مضرید.
نقل قول:
حالا +18 هم باشه، یعنی هرکی 18 سالش بشه باید هر چرت و پرتی رو بازی کنه یا نگاه کنه؟
اینا به مسائل فرهنگی طرف مربوطه اگه شما ندید بدیدید با دیدن اینجور چیزا تحریک میشید و ... لازم نیست همرو همسطح خودتون ببینید و واسه بقیه تصمیم بگیریننقل قول:
خوب عزیزم جنبه و ... حرفای بی منطقی هست.
در خارج از کشور بیتشر از ایران محدودیت فروش بازی به افراد زیر سن قانونی حک شده روی cd وجود داره ولی خوب بهرحال همیشه راه گریزی هست از این قوانین.نقل قول:
وقتی شما به سن 18 سالگی میرسی در هر جامعه ای عرف هست که شما یک انسان مستقل هستی و میتونی برای زندگی خودت تصمیم بگیری. در مورد این بازی ها هم همینه میتونی بازی کنی یا نکنی.
از نظر شما چه بازی مشکل و ایراد نداره؟ به نظر شما (طبق دیدگاه شما ) همه بازی ها مضر نیستند؟ یا خشن هستند و میشه در اونها ادم کشت یا پر از صحنه ها و تیکه های جنسی هستند. پس کلا نباید فیلم و سریال دید و بازی کرد درسته؟
کلا شما تو هر تاپیکی میری از بازی انتقاد میکنی فقط. احساس میکنم( قصد توهین یا انگ زدن ندارم اید احساسم درست نباشه) ولی شما تحث تاثیر فروم های دینی و ضد فراماسونری هستین منم یک زمانی بودم!! خیلی پوچ تر از اینه که فکرش رو میکنی.
نمی دونم چه قدر حقیقت داره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
At least if it isn't a hoax. The UK based website GameSeek offers GTA V PC for pre-order with a release date on 22 November. Despite many rumors, the PC version was not yet announced with a specific date.
It remains a little unclear if [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] can actually deliver on that date as we have seen this stuff happening a lot with pre-orders, but rumors have been there for a long time now. The game is offers for £24.75 in preorder.
.
Next to that on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] some guy has posted some screenshots of the PC version of the game, he claims to be a Beta tester. Check out the screenshots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها این جوریه! دوست عزیز ناراحت نشی ولی امثال شما با این طرز تفکر نمی ذارن جامعه رشد کنه.چرا ما خودمون چنین بازی هایی تولید نکنیم؟دوست عزیز توجه کن قرن چندم هستی دیر بجنبی.....و....!نقل قول:
ممنون بابت لینکنقل قول:
اما اگه میشه یه لینک دیگه یا لینک اصلی رو معرفی کنید ! با ای پی من نمیشه دانلود کرد !
امکان داره عکس ها فتوشاپ باشه یا با برنامه ای داره همزمان از یک مانیتور برای pc و xbox استفاده میکنه.
نقل قول:کد:http://uploaded.net/file/r5dyia0v
در مورد تصاویر که دوستان 1-2 صفحه قبل گفتند .. احتمالا فیک هستنقل قول:
اما احتمال ارائه نسخه پی سی در اون تایم هست .. و دلیلش هم باز چند صفحه پیش یکی از دوستان گفتن .. یکی از سایت ها شروع به پیش فروش برای پی سی برای اون تاریخ کرده و ظاهرا سایت نامعتبری نیست
اما خودش میشه 2.5 ماه دیگه .. چه فایده.. تا اون موقع هم اگه تازه بیاد.. پی سی بازا دق میکنن
سلام!
اقیون من نسخهQUACKخریدم ولی در بعضی مواقع از بازی میپره بیرون و خیلی اعصاب به میرزه حالا به نظر شما برم دم فرئشگاه با نسخه Complex عوض میکنه با مقداری پول بیشتر بهشون بدم؟!:n27::n27::n28:
اقا تو روخدا زود جواب بدید خیلی فوری!نقل قول:
بالاخره بازیو تموم کردم:n19:
خلاصه چیزی نمیگممحتوای مخفی: پول
داستانش به اندازه GTA IV ( نیکو بلید ) طولانی هست !؟
نقل قول:`نقل قول:
آخه جواب چیه سوالتو بدیم؟؟:n23:
جامعه شناس نیستیم که،ببر ببین عوض میکنه یا نه!
بابا بسه دیگه ، از هر 3 پست ، 2 تا برای اینه که PC میاد یا نه !!!!
خودم که فعلا منتظر می مونم با Fifa 14 سفارش بدم برام بیارن : دی
ای کاش R* قابلیت 3D هم می زاشت براش : دی
سلام دوست عزیز:n01:نظر شما کاملا محترم است خیلیا در مورد حرفای شما نظر دادن.واسه من اینکه یکی در مورد گیم همچین نظری داشته باشه کاملا طبیعی است دوستان هم زیاد سخت نگیرند:n06:ولی من می خوام یه چیزی رو برای شما بگم.تو دنیای امروز سرگرمی حرف اول و آخر رو میزنه و کلیه کامپنی های بزرگ دنبال راهی هستند که بتونند مردمو سرگرم کنند.خب حالا در مورد خشونت می خوام بگم چه خوب چه بد آدما ذاتا خشونت رو دوست دارند این یه واقعیته واسه همین شرکتا از این فاکتور هم بهره می برن تا مردمو سرگرم کنن ولی اون چیزی که اهمیت پیدا می کنه اینه که این خشونت آسیبی به کسی نزنه.همه این خشونت که در بازی می بینید در واقعیت به هیچ کسی آسیبی نمیزنه یعنی همه چی پشت اون صفحه مانیتور قایم شده و چیزی غیر از اون وجود نداره حالا یه بچه که کارش تقلید کردنه و می تونه رو ذهنش تاثیر منفی بزاره خب طبیعی است نباید بازی کنه چون از اون کارا تقلید می کنه به نوعی.ولی آدمی که به بلوغ رسیده دیگه یعنی توانایی تشخیص خوب و بد رو داره و کاری که می کنه باید بدونه عواقبشو اگه غلطی می کنه دیگه این ربطی به گیم بازی کردن نداره و به خود طرف ربط داره.هر کاری که انسان انجام میده (هرچی که به ذهنت میرسه)ابدا بد نیست مگر اینکه به کسی ضرر برسونه.حالا چه عیبی داره تو دنیای فانتزی خودمون پلیس بازی راه بندازیم و ماشین پلیس بترکونیم.:n20:نقل قول:
خب امروز چندتا عکس گرفتم از بازی
ببخشید تعدادشون کمه امروز دوربینم قاطی کرده بود قول میدم فردا و روز های بعد با مجموعه کامل برگردم :n01:
--------------------------------------------------------------------------------
این خونه لوکس فرانکلینهجذابیت بازی تا حدیه که نمیشه ازش لذت نبرد
از بس پیچیده و بزرگه هنوز حوصله نکردم همش رو ببینم!
فرانکلین با چاپ (سگش)
میشه چاپ رو صدا زد که همرات توش شهر بیاد سوار ماشین هم میشه اگر هم دعوایی، چیزی شد خوب کمکت میکنه
البته باید مواظب باشین که گمش نکنید. از صداهای ناهانجار خوشش نمیاد مثلا من خودم امروز باهاش داشتم دور میزدم یک ماشین رو ترکوندم با مین یکدفعه فرار کرد به یک بدبختی پیداش کردم. خلاصه مواظب باشید.
یا امکان داره کشته شه، بعضی موقع ها هم میبینی یکهو رفت گوشه خیابون دستشویی کرد! (هه هه)
اگر هم یک سگ دیگه ببینه یا باهاش دعوا میکنه یا جذبش میشه
در کل باحاله
این یک منطقه از شهر بزرگ لس سانتوسه توی شمال شهر
خیلی زیباست همیشه یک حس خوفناک و مخوف درش نهفته ی. مخصوصا اگه شب برید اونجا
درخت ها بلند ، مه همیشه غلیط
یک لوکیشن محشر
ترور ، مایکل ، فرانکلین درحال ریختن نقشه برای یک سرقت عظیم
اینم چهره ی سفارشی سازی شده ی فرانکلین
دمت گرم راک استار
واقعا این بازی حرف نداره!!
حیف که کنسول نداریم بازی کنیم:n27:
آقا امروز رفتم کلوپ با دوستم pes بزنم از یه طرف دیدم بازی کلا شدیدا بیهنایت افت کرده از طرفی دیدم بچه های 12 الی 13 ساله دارن Gta v بازی میکنن منو میگی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه Gta v بازی نمیکنم:n02:
صنعت گیم امسال 3 تا سیلی محکم زد تو گوش هالیود
اول قلم لوین که با بایوشاک نولان رو به زانو در اورد.
دوم ND که سینماتیک ترین لحظات دنیای سرگرمی رو برامون براورده کرد و با اتمسفر فوق العادش دارابونت و امثال اون رو به زانو در اورد.
سوم فروش میلیونی GTA اونم در روز اول، که کل رکورد های فروش دنیای فیلم رو به زانو دراورد.
حامد نولان با داستان بايوشاك به زانو در اومد !؟ دارابونت با TLOU زمين خورد ؟!
با قسمت Gta موافقم البته ، كه همانا اونم اين نسخش فقط نيست ، هر نسخه ايش كه اومده فروشِ فيلمارو به سخره گرفته :n02:
در مورد اولیش میشه بحث کرد . چون بحث گیم و داستانش یکم با فیلم نامه متفاوته. و شاید همین داستان بایوشاک در سینما به خوبی روایت نشه.نقل قول:
در مورد gta که واقعا شوکه کنندست.
نولان به زانو دراومد؟!!!!:n04: با تمام احترامی که به کن عزیز دارم اما کن حالاحالاها راه داره تا به نولان نابغه برسه ....:n12:نقل قول:
اول قلم لوین که با بایوشاک نولان رو به زانو در اورد.
دوم ND که سینماتیک ترین لحظات دنیای سرگرمی رو برامون براورده کرد و با اتمسفر فوق العادش دارابونت و امثال اون رو به زانو در اورد.
+
امثال GTA V مایه سرافرازی غشر گیمرن !دی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10
(360)
هیترا،،برید خونه هاتون! بالاییم...نقل قول:
Without question, the most involving, top-to-bottom, start-to-finish, out-of-body experience ever presented in a video game
دوستان بالاخره برای pc میاد یا نه ؟
چه قدر احتمال میدید که بیاد ؟
خب تبریک میگم در عرض سه روز
$1 billion
:n12:
در تاریخ کل سرگرمی های جهان سریعترین رکورد فروش !
من موندم... با این فروش... راک استار چش میشه... نسخه پی سی رو هم حالا که دیگه 1 هفته گذشته رلیز کنه... سودش رو که کرده .. چقدر دیگه میخواد سود کنه ؟؟؟ :n03: لاقل زمان رلیز رو رسما اعلام کنه... ما بیچاره ها رو هم در نظر بگیرهنقل قول:
پ.ن : به اون عزیزانی که به پست های راجب نسخه پی سی اعتراض میکنن .... بابا ما ها هم قصد نداریم اسپم بدیم...
شما ها همش میاید تعریف میکنید از این بازی... ادم دیوانه میشه... ما هم مدت هاست منتظر این بازی بودیم ...کلی سیستم ارتقاء دادیم و.... که بتونیم راحت این بازی رو بازی کنیم... درکمون کنید..:n27::n28:
از مدیران انجمن بازی خواهش میکنم جلوی تیتر تاپیک بازی بنوسید "حتما پست اول تاپیک خوانده شود..."
و توی پست اول تاپیک اون بالا با فونت درشت بنویسن که آقا جان ::
این بازی حالا حالا ها برای PC نمیاد لطفا اینقدر سوال نپرسید...!!!!
به خدا هیچکی اینجا نمیدونه این بازی برای PC کی میاد..!!! (خود RockStar هم شاید ندونه !:n09:)
ولی مطمئن باشید برای PC منتشر میشه حداکثر 6 ماه پس از عرضه نخسه کنسولی درست مثل GTA IV...
افتاد الان ؟؟؟؟ :n02:
برا ما که افتاده منتهی بعضی افراد میخوان به بهونه ی نسخه پی سی پستاشونو زیاد کنن که کور خوندن:n09::n09:نقل قول:
ادمینا مثه شیر نشستن پست حفظ میکنن.... این پست منم فک کنم حفظ کنن:n08:
این ویدیو رو حتماَ دانلود کنید:
کد:http://www.rodfile.com/ztyibvqut75p
خیلی قشنگ میزنه! مخصوصا اون ۲تا آخریا رو:دینقل قول:
سلام:
من یه مشکلی دارم و اون اینکه سی دی 1 نصب کردم و بازیو با سی دی 2 اجرا کردم اما گاهی اوقات یه هو از وسط بازی میپره بیرون و خود بازی یه پیام میده.
البته من الان پیامشو دقیق نمیدونم چیه اما خود بازی پیام میده.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
من تا الان ایکس باکس نداشتم واسه این بازی لعنتی رفتم یه ایکس باکس جور کردم:n02:
ممنون کمک کنید.