منم وقتی تی وی رو روشن میکنم و خاموش میکنم یه صدایی میده. من که اصلا بهش اهمیت نمیدم یعنی فکر میکنم طبیعی باشه.نقل قول:
Printable View
منم وقتی تی وی رو روشن میکنم و خاموش میکنم یه صدایی میده. من که اصلا بهش اهمیت نمیدم یعنی فکر میکنم طبیعی باشه.نقل قول:
بله طبيعي است صداي سوئيچ كردن رله و .. است.نقل قول:
تی وی من هم انگار فن نداره ولی باز هم وقتی نگاه میکنی صدای ویز ویز میده انگار نویز دارد، یکمی میره رو اعصاب.
اقا ما حدود 1.5سال می شه v8 داریم.
تقریبا 6ماه می شه که وقتی روشنه یه صدای ویز ضعیفی ازش شنیده می شه که هر چقدر تصویر تاریکتر باشه صداش کمتره.
کسی یک همچین تجربه ای داشته؟
و اینکه گاهی وقتا این صدای اضافه هست و گاهی هم نیست.نتونستم رابطه ای بین ساعات طولانی روشن بودن و این صدا پیدا کنم.
اینم بگم که صداش خیلی ضعیفه و فقط من که خیلی دقت می کنم تا حالا متوجه این صدا شدم.
سلام
من دیروز برای دیدن v20 رفتم جمهوری تو یکی از فروشگاهها یه v20 50 و یه v10 50 کنار هم بودند که فروشنده اصرار داشت کیفیت v10 از v20 بهتره چون هم کلا ساخت ژاپن و از نظر ظاهری هم شیک تره چون پنل مشکی داشت و از نظر قیمت هم تقریبا یه قیمت میداد یعنی v10:2490000 و v20:2410000 به نظر شما کدوم بهتره؟ فروشنده میگفت v20 نویز بیشتری داره و تصاویر v10 باکیفیت تر هستن تو چندتا تصویر ورزشی هم که وقتی اونارو ثابت میکرد تو v20 اطراف تصویر رنجه میشد ولی تو v10 که ژاپنی هم بود این ایرادو نداشت و به نظر تصاویر مشکی هم بهتر بود. دوستان کسی تجربه ای داره و نظرتون راجب به LG Infinia 50PX950 چیه؟
کسی قیمت اونو داره ؟ ظاهرا تو cnet رتبه خوبی داره
عجب آدمای نون حروم خوری هستن اینا دیگه :2:
شما مطمئن باش کیفیت V20 از V10 بالاتره صد در صد تصویرشونو دستکاری کردن تا V10 زودتر رد کنن بره از شر مدلای قدیمی که تو انباراشون مونده خلاص بشن.
100 در صد بنده خدا جوك ميگفته يا حالش خوب نبوده بالاخره يه جوري بايد جنسشو بفروشهنقل قول:
بیشتر این فروشنده ها اطلاعاتشون از بچه های فروم خیلی کمتر است، به حرفاشون زیاد اعتماد نکنید، بچه های فروم دانسته های بیشتری دارند.
اون فروشنده هه V10 ش باد کرده بوده و میخواسته یه جوری ردش کنه بره . مطمئن باش V20 یه سر و گردن بالاتره .
دیروز جمهوری بودم میگفت آخر هفته vt20 رو میاریم قیمتم 3 ملیون و 500 برای 50 اینچ. ولی 50 اینچش خیلی بده. نزدیکش که میری پیکسلا خیلی گندن. 42 اینچشم کلا نمیاره. حالا موندم همین v20 رو بگیرم یا برم سراغ به برند دیگه که 3 بعدی هم باشه؟
مگه میخوای از نزدیک تلویزیون نگاه کنی؟ 42 که خیلی کوچیکه. همون 50 بهترین سایزه.
یکی از اینا رو انتخاب کن، یا V20 یا VT20 . نکنه میخوای بری پنلهای سامسونگ و سونی رو بخری که نه زاویه دید داره . نه رنگ درستی داره . نه کنتراست داره.نه موشن درستی داره. اصلا چی داره؟؟؟
از دور نگاه کنی خوبتر نشون میده، به نظر من که 50 بهتر است.
لطفا تلفن و اسم فروشنده را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ايميل بزنيد . با تشكر بسيارنقل قول:
خیلی دارید بی انصافی میکنید،مگه پانوسونیک چی داره من که از پاناسونیک تا حالا خیری ندیدم،نه از دوربینش،نه از فکس و نه از تلفن بی سیمشنقل قول:
باید قبول کرد Panasonic الان در تولید HDTV یه سروگردن از بقیه ی برند ها بالاترهنقل قول:
من هم دوربين فيلمبرداري پاناسونيك دارم , هم تلفن بيسيم و هم تي وي پاناسونيكه, به نظر من از خيلي از برندها ديگه حرفه اي تر عمل ميكنه و كيفيت رو در نظر ميگيره , برندها ديگه بيشتر از اينكه كيفيت رو براي مشتري در نظر داشته باشن بازار و مشتري پسندي رو مد نظر دارن مثل سوني.نقل قول:
اين نظر من در رابطه با پاناسونيكه كه از بقيه حرفه اي تره , حتي كساني كه مدافع برندهاي ديگر هستن در مورد پلاسما همشون قبول دارن كه پاناسونيك اولين و بهترينه.
دوست عزیز شکی نیست که پانا تو پلاسما از همه برند ها موفق تر عمل کرده،ولی این دوستمون poonel داره میگه پنلهای سونی و سامسونگ،اینو رو هم باید قبول کنید که پانا تو ال سی دی و ال ای دی و مخصوصا دیزاین هیچ حرفی واسه گفتن نداره،شاید اینم برمیگرده به بدشانسی من چند سال پیش یه دوربین لومیکس پانا خریدم شاید باورتون نشه بعد از یه مدت کیفیت عکس ها کم کم افت کرد،یه فکس پانا یه سال پیش خریدم 1سال نگذشته بود که خراب شد بردم گارانتی گفت100تومن خرج داره،فکس رو 150 خریده بودم،یه تلفن بی سیم هم خریدم که هر ماه می بردمش تعمیرچند وقت پیش هم انداختمش دور(همشون هم گارانتی داشتن)نقل قول:
با hakim2020 کاملا موافقم منم هر محصول پاناسونیکی که خریدم از جمله دوربین فیلمبرداری کاملا برتری اون رو به برندهای دیگه حس کردم مخصوصا تو کیفیت تصویر الان چند سالی هم هست که پاناسونیک عنوان سازنده بهترین دوربین فیلمبرداریو داره و جایزه هم زیاد میبره مشکل اصلی پاناسونیک تو ایران قیمت بالای محصولاشه که برای مقابله با این قضیه جنسای رده پائین چینیش تو بازار زیاد شده ولی محصولای اصلیش اگه کسی پولشو داشته باشه به نظرم جزو بهترینهاس.
دوست عزیز شما حتما خیلی بد شانسی که اینهمه اتفاق ناگوار پاناسونیکی باهم برات اتفاق افتاده من فکر کنم شما هر برند دیگه ای میخریدی باهاش به مشکل میخوردی شاید شرایط نگهداریو رعایت نمیکنی اتفاقا تو محل کار من حداقل ده تا فاکس و تلفن پاناسونیک داره حداقل 5-6 ساله بدون مشکل کار میکنه.نقل قول:
دوست عزیز شکی نیست که پانا تو پلاسما از همه برند ها موفق تر عمل کرده،ولی این دوستمون داره میگه poonel آشغال های سونی و سامسونگ،اینو رو هم باید قبول کنید که پانا تو ال سی دی و ال ای دی و مخصوصا دیزاین هیچ حرفی واسه گفتن نداره،شاید اینم برمیگرده به بدشانسی من چند سال پیش یه دوربین لومیکس پانا خریدم شاید باورتون نشه بعد از یه مدت کیفیت عکس ها کم کم افت کرد،یه فکس پانا یه سال پیش خریدم 1سال نگذشته بود که خراب شد بردم گارانتی گفت100تومن خرج داره،فکس رو 150 خریده بودم،یه تلفن بی سیم هم خریدم که هر ماه می بردمش تعمیرچند وقت پیش هم انداختمش دور(همشون هم گارانتی داشتن)
در مورد ال سی دی بگم که پاناسونیک با اینکه فعلا ال سی دیو ال ای دی بالای 40 اینچ درست نمیکنه مگر برای کشورای جهان سوم از نظر خیلی سایتا و مجله ها به خصوص فنهای تکنولوژِی ال سی دی ال سی دیای پاناسونیک تو سایز زیر 40 اینچ جزو بهترینهاس.
من تمام وسایلی که گفتید را از نوع پاناسونیک دارم و خیلی راضیم.نقل قول:
هر مارکی مدل خوب و بد داره. شاید شما با توجه به نیاز و سلیقه تون مدلهای خوب پاناسونیک را انتخاب نکرده اید.
دوستان لطفا به برندهای مورد علاقه !!! دوستان دیگه توهین نکنید!
ممنون
اتفاقا همین حرف رو نمایندگی پاناسونیک به من زدند،من حتی واسه یه چیز ساده 1ماه تحقیق میکنم بعد خرید میکنم،تمام وسایل برقی رو هم تو ناز و نعمت نگهداری میکنم،ولی بعد از این اتفاقات دیگه رابطه خوبی با این برند ندارم،حالا هم واسه خرید تلفن بی سیم خداییش میترسم سراغ پاناسونیک برم با این که میدونم تو بازار تلفن ،حرف اول رو میزنه،میخوام زیمنس بخرم:11::11::11:نقل قول:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
اون دوربین که ساخت ژاپن بود(به پیشنهاد مجله نوآور خربدم)،تلفن ها هم ساخت مالزی،3تاش هم تو زمان خودش از بهترین ها بودنقل قول:
رفقا، من این کابل HDMI 1.4 رو وصل کردم به تی وی ولی صدا از تی وی برنگشت، تنظیمات خاصی داره؟ یا اینکه اتوماتیک باید انجام بشود؟
با سپاس.
برای اینکه بتونی از قابلیت ARC استفاده کنی باید سینمای خانگی یا AV رسیوری که داری هم قابلیت ARC رو داشته باشه اگه داره ولی فعال نمیشه به دفترچه راهنما مراجعه کن و ببین چطوری فعال میشه.
نقل قول:
سلام
توی ستاپ 608 یه جا داره برا فعال کردن ( من دیدم )
کابله رو از کجا گرفتی ؟ چند؟
کجاش بود دقیقن؟ یادت میاد؟
تو جعبه ی کارت گرافیکم بود.
با سلام تفاوت v20 با vt20 چیه؟
و واقعا این همه اختلاف قیمت ارزش داره یا نه ؟
با تشکر
کلا تلویزیون های همه ی برند ها رو نگاه کردم از 50 اینچ به بعد پیکسل توشون بیداد میکنه. مثل تابلو اعلانات تو خیابون تصویر زشت میشه. دون دون منظورمه. مشکل دوری و نزدیکی هم نیست مشکل خط هاییه که وسط تصویر میفته.نقل قول:
الان تو بازار تصویر بهتر از 1080 هست کلا؟
دوستان سلام من هم بلاخره يك 50 v20r گرفتم البته با استفاده از تجارب شما دوستان عزيز ممنونم ازراهنمايي همتون كيفيتش بااستفاده ازكابل hdmi خيلي عاليه ولي در شبكه هاي انا لوگ مثل ايران و ر-س-ي- معموليه حالا ميخوام بدونم اگه ر-س-ي-و-ر-اچ دي بگيرم شبكه ها ي ما-ه -و-ا-ر-رو ميتونم باكيفيت بهتري نسبت به كابل كامپوننت دريافت كنم رو شبكه هاي ايران چي فرقي ميكنه چه كاري كنم كه ازنهايت كيفيت اين تي وي استفاده كنم
سلام امروز قیمت V20 با ابعاد 42 اینچ توی فروشگاه چاره 1.730.000 تومن بود و قیمت U20 تو فروشگاه سر کوچه مون 1.050.000 که حدود 700 هزار تومن اختلاف قیمت دارند.
به نظر شما این تفاوت قیمت ارزش پرداخت رو داره ؟ کلا چه چیزی باعث این تفاوت میشه؟؟
( لطفا یه کم کلی تر توضیح بدید چون ما سوادمون نمی رسه )
فعلا بالاتر از 1080 نداریم.نقل قول:
تو سایز 50 پیکسلها بزرگترند ولی اونقدرها مشخص نیست. پیکسلهاش از تلویزیون 29 اینچ پاناسونیک لامپی که من الآن دارم خیلی کوچیکتره. تو مارکهای دیگه ولی مشخصه چون 55 اینچ دارند. من که اگه جای شما بین 42 و 50 می موندم ، حتما 50 انتخاب می کردم چون خیلی از اونایی که 42 خریدند بعدا پشیمون شدند که چرا 50 نگرفتند.42 خیلی کوچیکه.
v20 کنتراستش بالاتره و مشکی قویتره که زیر نور خونه یا تو جای کم نور راحت متوجه میشینقل قول:
v20 برایتنسش بالاتره که تو جاهای خیلی پر نور بهتر جواب میده
شیشه روش رفلکسش کمتره
مصرق برق v20 کمتره
حالا خودت یه دو دو تا بکن ببین این چیزا به دردت میخوره یا نه.
V20 کیفیت تصویرش بهتره. چون :نقل قول:
از نوع NEO PDP است که باعث نور بیشتر، کنتراست بالاتر، زاویه دید بهتر ، مصرف برق کمتر میشه.
U20 از پلاسماهای نوع قدیمه و توی موارد گفته شده به طور محسوسی ضعیف تر از V20 است.
من تصویر هر دو را مقایسه کرده ام و به نظرم تفاوت تصویر اونقدر هست که 700 تومن اختلاف قیمت را توجیه کنه.
vt20 سه بعدیهنقل قول:
یه فیلتر رنگ مشکی روش داره که مشکیو تو جاهای پر نور بهتر نشون میده
امکانات اضافی داره که تو ایران از روش برداشتن
ساخته ژاپنه
پس اگه اختلافاتشون فقط اینهایی باشه که فرمودید ، برای ما که فقط برای م ا ه و اره میخواهیم همون v20 خیلی بهتره درسته ؟نقل قول:
آقای alucard شما چی میفرمایید؟
در سطح کیفیت تصاویری که 3دی نباشه کیفیت هر دوشون یکیه ؟ البته هرتز وی 20 فکر کنم 600 باشه که برای 3 دی هم مناسبه ؟ درسته ؟ اصلا پس چرا وی تی 20 رو دادن بیرون ؟
نقل قول:
مگه vt20 توایران از طریق نمایندگی های رسمی برای فروش امده که این دوست ما میگه امکانات اضافیشو تو ایران از روش ور میدارن
مبارکت باشه.نقل قول:
اصلا نباید انتظار تصویر خوب از شبکه های SD داشته باشین. همونطور که خودتون گفتین معمولیه. شما که انتظار ندارین تصاویر SD رو مثل HD نشون بده؟
کابل کامپوننت کیفیت خیلی خوبی رو انتقال میده. اگه برای HDMI میخواین ----- HD بخرین که شبکه های ایران رو بهتر نشون بده، این کارو نکنین چون هیچ تاثیری نداره، ولی اگه برای دیدن شبکه های HD میخواین بخرین، حتماً بخرین.
الان که اصلا به صورت فری که قابل دسترس ماها باشه کانال اچ دی وجود نداره که همشون پولین
فقط می مونه اس دی ها :41:
یه سوال:
V20 بانیان الکترونیک ساخت سنگاپوره؟؟
سلام من دراين سايت تازه عضو شدم البته مدت زيادي بود كه مطالبشو ميخوندم. يك راهنمايي ميخاستم بكنم واسه كساييكه بين خريد v20 و vt 20 مردد موندن! ببينيد اگر شما يك رسيور hd لينوكسي كه قابليت باز كردن كاناهاي كارتي رو دارد (ترجيحا رسيور vu+duo) در خريدن تلويزيون سه بعدي vt20 شكي نكنيد! چون چندين كاناله با كيفيت سه بعدي وجود داره از شركتهاي معروف و روز به روز هم داره به تعداد اين كانالها افزوده ميشه! همه اين كانالها با مد تصويري side by side دارن پخش ميشن كه اين نشون ميده ما سالهاي زيادي رو شاهد اين كانالها و افزايش اونها خواهيم بود و نشون ميده كه رو اينكار سرمايه گذاري شده و اين سيستم تثبيت شده است. اگر مشكل مالي ندارين بدون شك و راحت خريد كنين. ولي اگه ميخاين از تصاوير sd با رسيور معمولي استفاده كنين پول اضافه خرج نكنين. در ضمن با هيچ پنل از هيچ ماركي انتظار داشتن كيفيت بهتر از تلويزيون هاي CRT را نداشته باشيد چون تصاوير sd براي همون تلويزونها ساخته شده بود . الان دوران hd و 3d هستش و اول از سورستون مطمئن باشيد كه چيزي به غير از يك رسيور hd حتما لينوكسي نخواهد بود.