الان برای نصب ویندوز 10 و انجام کارهای معمولی نهایت فتوشاپ و برنامه های سبک چه هاری پیشنهاد میکنید؟
wd blue 500gb sata3 مشکلمو حل میکنه ؟ یا به نظرتون خرید wd black 500gb حتما باید بگیرم؟ ممنون
Printable View
الان برای نصب ویندوز 10 و انجام کارهای معمولی نهایت فتوشاپ و برنامه های سبک چه هاری پیشنهاد میکنید؟
wd blue 500gb sata3 مشکلمو حل میکنه ؟ یا به نظرتون خرید wd black 500gb حتما باید بگیرم؟ ممنون
یه سوال دیگه به نظرتون اگه ssd adata sp600 64gb بهتر نیست ؟ 64 گیگ برای نصب ویندوز 10 کافی هست دیگه؟
تفاوت قیمت 500 گیگ و یکترابایت خیلی کم و ناچیز هست . من پیشنهاد میکنم یک ترابایت سیگیت (مدل نامبر ST1000DM003) رو انتخاب کنید که پرفورمنس خوبی هم دارند .نقل قول:
SSD هم اگر خواستید انتخاب کنید سعی کنید 128 گیگ رو بخرید .
درود. لطفا یک هارد 2 ترابایت با کیفیت و با سرعت مناسب جهت نصب os و نرم افزارهای سنگین معرفی کنید.. قیمت هم تا 300 تومن..
پیشنهاد من سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست .نقل قول:
این سیگیت که معرفی کردید اسم تجاریش چیه؟
قیمت هارد دو ترای وسترن گرین دیروز 265 بود.
دو مدل سیگیت دوترا هست :نقل قول:
مدل جدیدتر (ST2000DM002) از سری Desktop HDD.15 با قابلیت Encryption .
مدل قدیمیتر (ST2000DM001) از سری 7200.14 که در بازار هم بیشتر هست .
سلام من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا برای آرشیو دیتا بخرم... تقریبا جابجا هم میکنم هارد رو... فقط کیفیت و طول عمرش هم واسم مهمه...
بودجه ام هم 300 تومنه...
ممنون میشم که راهنمایی کنین چی بگیرم...:n16:
گزارش زیر میگه که درصد خرابی هاردهای سیگیت بالاست،هارد هیتاچی در بازار گیر میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
نقل قول:
ممنونم اتفاقا سوال من هم هستش
عطا خان عزیز
واقعا راسته میگن هاردهای 3 ترا باید بیشتر خراب میشن ؟؟؟؟؟ تا دو ترا طبق همین امار ؟؟؟:n27:
خب باید دید ملاک این درصد گیری چی هست. شاید به خاطر فروش بیشتر باشه که خرابی بیشتر هست. در ضمن سیگیت 1.5 گیگش خرابیش بیشره که.
عطا جان نظرت راجع به Western Digital Purple Surveillance Edition 2TB 64MB چطور هست؟ هاردهای بلو وسترن چطور؟ بعضی از نظرات منفی کاربرا تو سایتهای دیگه در مورد هاردهای سیگیت و هیتاچی من رو به شک میندازه که نرم سراغشون. مثل اینکه درصد خرابی سیگیت بالاست .
کاربردتان چی هست ؟نقل قول:
بجای WD purple بهتر هست WD Red رو انتخاب کنید . چون میشه گفت WD Purple همان WD Red هست اما در Firmware تغییرات و بهینه سازیهایی انجام شده که اونو مناسب برای ضبط ویدئوهای دوربینهای نظارتی میکنه .
WD Blue های بیشتر از یکترابایت هم در واقع همان WD Green سابق هست . اگر فقط برای آرشیو دیتا میخواهید استفاده کنید میتونید این رو هم انتخاب کنید . ویندوز یا هر سیستم عامل دیگه ای هم میتونید روش نصب کنید ولی سرعتش کمتر میشه .
برای استفاده های عادی هم نیازی نیست هارد دیسکهای خاصی مثلاً WD Red یا حتی WD Purple بخرید . همین مدلهای عادی مثلاً WD Blue کفایت میکنه .
سلام.بین این سه تا هارد کدومو پیشنهاد میدید؟قیمتش مهم نیست فقط میخوام بالای پنج شش سال کار کنه.خودتون اگه هارد بخواید بخرید کدومشون رو میخرید؟
WD my passport ultra premium 1tb
Silicon power a80 1tb
Seagate backup plus slim 1t
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
سلام نگاه کنید بنده طبق نمره دیجی کالا میگم مدل سیلیکون از 707 رای نمره بهتری گرفته و من اونو انتخاب می کنم البته بعضی از دوستان میگن نظرات و نمرات دیجی خیلی خوب نیست در هر صورت اگر هم در سایتای خارجی میخاین مقایسه کنید تو گول بنویسید compare external hardنقل قول:
کلی براتون سایت میاره اونجا هم مطمئن شید ولی این مدل دیجی کالا که شما نوشتید خوبه این هم صفحش تو دیجی
نقل قول:
منم راهنمایی کنین خواهشا... :n03:
نقل قول:سلام .نقل قول:
پیشنهاد من ، Silicon Power Armor A85 هست .
سلام خسته نباشید
من یک هارد Search Results
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سفارش دادم
ولی الان که بسته رو باز میکنم روی هارد نوشته
Search Results
- Seagat Desktop HDD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم این دو با هم فرق دارن یا نه مخصوصا تو سرعتش که این هاردی که به دستم رسیده سرعتش 7200 هست یا نه لطفا اساتید راهنمایی کنید چون پلمپشو باز نکردم میخوام ببینم اگه سرم کلاه رفته برم سر وقت یارو :n24:
Search Results [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
سری های جدید سیگیت به اسم Desktop HDD.15 شناخته میشه نه Barracuda پس مشکلی نداره .
بله ؛ این مدل 7200rpm هست .نقل قول:
سرعتش 7200 هست یا نه
ممنون از پاسخگویی سریعتون تشکر فراااااوااان :n16:نقل قول:
دوباره سلام
همین هاردی که در موردش سوال کردم وصل کردم ولی متأسفانه هارد و کامل نشون نمیده نمیدونم چطوری! زیاد اطلاعات ندارم
تو قسمت Disk management هم مینویسه 128GB Unallocated موقع ویندوز عوض کردن هم تست کردم همینو مینویسه
(به نظرتون از بایوس مادربورد نیست ؟ آخه موقع ای که میخواستم ویندوز عوض کنم یه چیزایی در مورد بایوس نوشته بود
دوستان اساتید لطفا راهنمایی کنید (اگر امکانش هست الان جواب بدید کارم لنگه ممنون میشم )
عکس گرفتم اگه بتونم میزارم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چطور میتونم عکس های مرتبط با مشکلی که گفتم بزارم ؟ آپلود هم کردم ولی اینجا که اینسرت میکنم گزینه ارسال جواب سریع میزنم عکس ها نمیاد!!
سلام .نقل قول:
1. مشکلی که دارید مربوط به بایوس مادربرد یا تنظیمات نیست . اگر مشکل خاصی داشت هارد دیسک 500 گیگابایتی هم میتونست دچار همین مسئله بشه . برای اطمینان اگر سیستم دیگه ای دارید میتونید تست کنید . بایوس مادربرد رو هم default کنید .
2. ظرفیت این هارد دیسک یکترابایتی هم درست شناسایی نشده . ببینید میتونید با نرم افزار HDD Capacity Restore Tool ظرفیت هارد دیسک رو اصلاح کنید ؟ از برنامه HDAT2 هم میتونید استفاده کنید که آموزش در پست زیر موجوده .
البته من فکر نمیکنم درست بشه چون با توجه به پیغام I/O Device error هارد دیسک مشکل داره (مثلاً خرابی در Firmware) و متاسفانه چاره ای جزء ارسال به گارانتی ندارید .
البته یه انتقاد کوچیک هم بکنیم.
اینجا تاپیک راهنمایی خرید هارد هست . نه تعمیر
تو سایت وسترن که نگاه میکنم قسمت هارد اینترنال ، همه رنگ! هارد داره غیر از سبز. یعنی سبز دیگه تولید نمیشه؟
سری Green سابق از این به بعد با نام Blue وارد بازار میشه . از نظر سخت افزاری هم که تغییری نداشته و در واقع همان Green هست ولی با اسم و مدل نامبر متفاوت و جدید .نقل قول:
الان هم که سایت رو دیدم هنوز سری Green هست .
عجیبه چون برای من اینجوری باز میشه:نقل قول:
الان این رنگ های مختلف هر کدوم کاربردشون چی هست؟
از سری بلو من خاطره خوشی ندارم البته هارد 2.5 لپ تاپ بود که خرابی زیاد داشت ظاهرا.
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم,ممنون میشم اساتید جواب بدن
هارد سیستم من 500 , اما وقتی درایوارو جمع میکنم میشه 465
free space هم نداره
بقیه حجمش چی شده؟هارد مشکل داره؟
سوال بعدمم اینکه میخوام یه هارد دیگه بگیرم
نمیدونم اینترنال بهتره یا اکسترنال
نه قابلیت حملش برام مهمه نه اون اختلاف قیمت ناچیز بینشون
فقط عمرش واسم بی اندازه مهمه
این هاردم فقط برام جنبه نگهداری اطلاعات داره
یعنی سیستم عاملی روش نصب نمیشه
اطلاعتی که داخلش میریزم برام بی اندازه مهمه
برا همین میخوام نوع و برندی باشه که بدونم مرگ نداره
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین بگین اکسترنال بهتره یا اینترنال
و هر کدومش از کدوم برند
با سلام چطروی میشه از اصالت هارت اینترنال سیگیت مططمعن شد ؟
و برنامه های تست سلامت هارد کدام هستند ؟
سلام .نقل قول:
این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید .نقل قول:
بقیه حجمش چی شده؟
در صورتیکه اطلاعات برای شما مهم هست حتماً روی دو یا حتی چند هارد دیسک ذخیره کنید . هارد دیسکها فقط مزیت قیمت مناسب و سرعت بالا رو دارند ولی از نظر امنیت اطلاعات به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند ، حالا از هر برند یا مدلی باشه .نقل قول:
اطلاعتی که داخلش میریزم برام بی اندازه مهمه
برا همین میخوام نوع و برندی باشه که بدونم مرگ نداره
سلام .نقل قول:
1. هارد دیسک رو در سایت سیگیت رجیستر کنید .
2. ميتونيد علاوه بر چك كردن SMART هارد دیسک ، با استفاده از نرم افزارهاي مناسب Short Self-Test و يا حتي Extended Self-Test را انجام بديد . البته Extended Self-Test خيلي زمانبر هست و بنظرم تا زمانيكه تمام موارد SMART هارد دیسک مورد نظر OK باشند ضرورتي ندارد .
نقل قول:
سلام
خیلی ممنونم بابت جواب دادن به سوالاتم
و مرسی که بابت حجم هارد بنده رو از اشتباه در اوردین
راجع به ذخیره کردن اطلاعات روی چند هارد هم کاملا درست میفرمایید
اما امکانش هست بابت خرید هارد هم بنده رو راهنمایی کنین
هم اکسترنال یا اینترنال بودنش
هم برندش
اگه با توجه به تجربه و استفاده قبلیتون باشه که بینهایت ممنون میشم
سلام .نقل قول:
در مورد انتخاب از بین اینترنال و اکسترنال ، باید ابتدا نحوه استفاده از هارد دیسک و اطلاعات موجود در آنرا مشخص کنید تا انتخاب بهینه ای داشته باشید . بعنوان مثال اگر :
1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست هارد ديسك هم روشن و به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید .
2. اگر اصلاً جابجا نمیکنید (مثلاً با خودتان به محل کار ببرید یا به کسی بدید) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید .
با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال انتخاب كنيد که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت و کارائی بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود .
در مورد مدل پیشنهادی ، سقف بودجه و حجم مورد نظر رو که مشخص نکردید .
نقل قول:
درمورد حجمش میخوام 1ترا باشه
که فک کنم از 160-170 شروع بشه تا 260-270 (اینترنال تا اکسترنال)
اگه اشتباه نکنم
درمورد چیزاییم که فرمودید
خیلی قیمتش مد نظرم نیست
اما مهمترین چیز برام کاراییش هست
نه خیلی اهل جابجایی هستم
نه اهل اتصال به دستگاهای دیگه
اما با خودم فکر کردم به هر حال اکسترنال مزیت حمل رو داره
اونم نه با اختلاف قیمت نجومی
به هر حال اینم یه مزیت عالی و کاربردی ه
اما اگه بدونم این هارد نسبت به اینترنال خیلی یعنی چشمگیر و محسوس,حساستر ه و امکان پاک شدن اطلاعات از روی اکسترنال ها خیلی بیشتر,قید اون مزیت و میزنم
چون زیاد شنیدم که اکسترنال ها خودبخود سوختن یا دیگه توسط سیستم شناسایی نمیشدم
مخصوصا برند وسترن
اما انگا همین برند اینترنالش عالی ه
نمیدونم چجوری ه
البته جسارت نشه ها
بنده فقط شنیده ها رو عرض کردم
برای اکسترنال میتونید WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus Slim رو با توجه به گارانتی ، قیمت و موجود بودن در بازار انتخاب کنید . Silicon power Armor A85 رو هم میتونید انتخاب کنید اگر ضد ضربه یا آب میخواهید . البته دقت کنید وقتیکه هارد دیسک روشن هست قابلیت ضد ضربه این مدلها هیچ خاصیتی نداره .نقل قول:
برای اینترنال میتونید WD Blue یا Seagate انتخاب کنید .
معمولاً خرابی در اکسترنالها بیشتر از اینترنالها هست پس باید علاوه بر دقت بیشتر در نگهداری و استفاده ، در صورتیکه اطلاعات برای شما خیلی مهم هست از اطلاعات یک کپی داشته باشید .نقل قول:
اما اگه بدونم این هارد نسبت به اینترنال خیلی یعنی چشمگیر و محسوس,حساستر ه و امکان پاک شدن اطلاعات از روی اکسترنال ها خیلی بیشتر,قید اون مزیت و میزنم
چون زیاد شنیدم که اکسترنال ها خودبخود سوختن یا دیگه توسط سیستم شناسایی نمیشدم
سلام
ممنون میشم یک هارد 2 ترابایت اینترنال معرفی کنید.
مهم ترین فاکتور : سرعت
کاربرد : نصب سیستم عامل و برنامه
بودجه : حدود 300 تومن
یک سوال دیگه تفاوت دو هارد ST2000VN000 و ST2000DM001 و ST2000DM002 در چی هست؟
سپاس:n16:
سلام. تو سایت وسترن برای هارد بلو اینترنال یک ترا ، مدل نامبر WD10EZEX رو زده 7200 Rpm و مدل WD10EZRZ رو زده 5400 . ضمن اینکه هاردهای با ظرفیت پایینتر همگی 7200 هستند ( به جز 500 گیگ که اون هم مثل یک ترا ، دو مدل داره ) و همه ظرفیتهای 2 تا 6 همگی 5400 دور هستند.
حالا میخوام ببینم این مدل نامبر رو کجای هارد نوشته که قبل از خرید بشه چک کرد؟
سلام .نقل قول:
پیشنهاد من سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست .
طبق اطلاعات موجود در این دیتاشیت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فرقی بین ST2000DM001 و ST2000DM002 وجود ندارد بجز اینکه مدل ST2000DM002 قابلیت Encryption دارد . البته ST2000DM002 جدیدتر و از سری Desktop HDD.15 محسوب میشود . اگر ST2000DM002 رو در بازار پیدا کردید میتونید بجای ST2000DM001 هم انتخاب کنید .نقل قول:
یک سوال دیگه تفاوت دو هارد ST2000VN000 و ST2000DM001 و ST2000DM002 در چی هست؟
این هارد دیسک ST2000VN000 در استوریجهای تحت شبکه (NAS) استفاده میشه و برای کاری که میخواهید انجام بدید مناسب نیست .
سلام .نقل قول:
مدل نامبر روی لیبل هارد دیسک چاپ میشه .