دوست عزیز هزینه گمرک و وارد کردن به ایارن اضافه میشه. در ضمن این دوستانی که از سایت های حارجی سریال میخرن و در اختیار ما میزارن ارزون تر از نسخه فیزیکیش میخرن. برای همین شماره سریال ارزون تره.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز هزینه گمرک و وارد کردن به ایارن اضافه میشه. در ضمن این دوستانی که از سایت های حارجی سریال میخرن و در اختیار ما میزارن ارزون تر از نسخه فیزیکیش میخرن. برای همین شماره سریال ارزون تره.نقل قول:
نظر من(نسخه ایکس باکس)
در حالت تمام کمکی و درجه سختی pro:
پاسهای تو به عمق دقیق تر شدن
کار گروهی دفاع بهتر شده
هر بازیکنی (مثلاً فلان دفاع یک تیم از دسته 3 انگلیس)دریبل فضایی و زیدانی نمیزنه
تو نسخه 12 حتی با گرفتن تیمی مثل بارسا من بعد از چند بازی خسته می شدم اما تو این نسخه نه
تفاوت بازی بازیکنان خاص مثل ژاوی یا کریس یا مسی با بقیه بیشتر محسوس هست
استامین بازیکنان زودتر خالی میشه
در کریر مود هم که انگار مود بازیکن مربی وجود نداره(من خیلی به این مود علاقه داشتم با در اختیار داشتن vp )
اما هنوز فیس ها کار دارن
احتمالا میشه (چون امتحان نکردم میگن احتمالا) . وقتی بازی رو دانلود میکنی و یه جا نصبش میکنی اگه کرک رو همون جا کپی کنی میتونی بازی کنی . فقط مشکلش اینجاست که دیگه ستاپ بازی رو نداری . حالت گرفته شد ؟ پیشنهاد میکنم از همون پوشه که نصب شده یه بک اپ بگیری قبل از هر تغییری .نقل قول:
کسی بررسی نکرد ببینه خبر راسته یا نه؟نقل قول:
ما که از خدامونه هر چه زودتر بیاد.
اصلا واسه من نصبی نیست. همچی باز شده ی .نقل قول:
متاسفانه بعضی ها حتی لیاقت اینترنت ملی رو هم ندارند. یک یا چند تا آدم روانی متعفن ، نوشته ها و حرف های رکیک تو بعضی سایت های مرتبط می نویسند. اون قدر که به خودشون هم رحم نمی کنند و البته جماعت ایرانی را هم بدنام می کند. اسکیدرو هم از دست بعضی توهین ها به ستوه در اومده سه تا راه حل واسه عاشقان فیفا پیشنهاد کرده :
1. تا اومدن کرک صبر کنن
2. خودشون کرک کنند.
3. بازی اورجینال رو بخرن
...
یک جایی خوندم که EA برای مشکل کرش نسخه PC یک پچ ارائه داده !
از دوستانی که نسخه PC رو بصورت اورجینال تهیه کردن میتونن صحت این خبر رو بررسی کنن ؟!
دوست عزیز پچ لازم نیست و پچی هم ارائه نشده...کارت گرافیک رو آپدیت کنی مشکل کرش برطرف میشه...من از وقتی آپدیت کردم دیگه کرش نکرده..نقل قول:
یه سوال از دوستانی که بازی اورجینال رو تهیه کردن...من از ظهر شنبه نمی تونم به سرورهای EA وصل بشم...آیا شما هم این مشکل رو دارید یا نه؟
نه دوست عزیز . منظور من اینه که گفته میشه در کریر مود در فصل دوم مثل این که بازی کرش میکنه !
بعد گفته شده که EA برای رفع مشکل قراره یک پچ ارائه کنه . میخواستم بدونم درسته یا نه و پچی ارائه شده ؟
فعلا که خلق در حال فحش کش کردن ea هستن و ea هم جوابی نمیده.
نگا کن یه سری منتظر پچن، یه سری عین من بدبخت، منتظر کرک.
فعلا که خلق در حال فحش کش کردن ea هستن و ea هم جوابی نمیده.
نگا کن یه سری منتظر پچن، یه سری عین من بدبخت، منتظر کرک.
ناراحت نباش داداش همدرد زیاد داری!!! :sq_3:نقل قول:
داری میگی دانلود کردیش از اریجین . منظور منم همون بود که بازی بدون ستاپ نصب شده . یه جورایی مثل پرتابل یا کپی پیسته . کلا اگه کرک رو توی همون پوشه بریزی درست کار کنه . چون کرک کاری که میکنه اینه که همون exe فیفاست به طوری که نخواد اریجین اجرا بشه و توی بازی هم به سرور دسترسی نداشته باشه .نقل قول:
این پسترو چجوری حذف کنم؟ هرچی گشتم پیدا نکردم.
الان رفتم skidrowgames دیدم بله، ایرانی جماعت واسه ما ابرو نذاشته.
راستی، کسی cd-key بازیو خریده بیاد صحبت میکنیم سر یه قیمتی به توافق میرسیم.
به خدا باهاش online نمیشم.
دوستان شما ک خوده بازیا دانلود کردید این فایل تورنت کرک را امتحان کنید ببینید جواب میده
تورنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [kat.ph]fifa13.crack.only.by.raadbi
سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها الان رفتم تو سایت .avazehshop.com بازی فیفا 13 رو گذاشته واسه فروش من ازش بازی زیاد خریدم میخوام سفارش بدم البته قبلش به مدیر سایتشون یه زنگ میزنم خبرتون میدم
بچه ها زنگ زدم گفتن کرکش کار نمیکنه وقتی کرک اومد واستون میفرستن. مثل بقیه سایتا ...... سال 2015 همچنان در کف کرک فیفا 13
دوستان تا موقعی که EA پچ اصلاحی رو منتشر نکنه از کرک هم خبری نیست .
اگر الان کرک منتشر بشه , کمپانی EA در پچ اصلاحی خودش با ارتقای سیستم امنیتی مانع از کاربرد کرک میشه . پس با این اوصاف طبیعیه که کرک تا زمان ارائه پچ اصلاحی EA منتشر نمیشه.
هر وقت این پچ منتشر میشد میشه انتظار داشت که کرک به زودی عرضه بشه.
دوستانی که دمو رو با دسته بازی کردن خواهشن اون فایل نوت پد دسته رو آپ کنن حجمی نداره. TNX
سلامنقل قول:
Up کردم دوست عزیز
البته اگه فایلارو درست گرفته باشم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته. ممنوننقل قول:
آخه این چه کاریه. مگه چی میشه دوباره کرک کنن. چند بار این اتفاق افتاده. اینا همش بهونس. کار یه جای دیگه لنگه. اینا عوضی بازی در میارننقل قول:
اسکیدرو اعلام کرده که منتظر پچ EA هست و بعد اون میتونه کرک رو رلیز کنه
EA هم به دلایلی نامعلوم پچ رو به تاخیر انداخته
PES 2013 که کرک شده ، تاپیکش 116 صفحه رفته جلو ، حالا این تاپیک 147 صفحه ! :دی
من FIFA 13 رو X360 بازی میکنم ولی درکتون میکنم . بازی ای هست که 1روز بازی نکنیم دیوونه میشیم . یه جورایی از نون شب هم واجب تره ! :دی
ولی اینجا رو واسه اینکارا گذاشتن :
اگه ممکنه رعایت کنید!
دیگه گفتی از نون شب واجب تره تا تشو خوندم :دینقل قول:
اقا تو رو خدا این قدر تعریف نکن از فیفا:دی
دارم دیونه میشم؟
ای خداااااااااااااااااااااا
کی کرک میشه
من می خوام برم fifa manager 11 نصب کنم، بازی کنم. اگه من اینو نصب کردم کرک نیومد.
اون تاپیک تا وقتی که کرک نیاد،هیچ کارایی نداره!نقل قول:
وقتی کرک نیست،چه نصب و چه مشکل اجرایی میتونیم داشته باشیم !؟
مگه اینکه کسی اورجینال خریده باشه که فکر کنم تعدادش محدوده!
خب این تاپیک هم جای بحث در مورد کرک نیست . جای بحث در مورد خود بازی هست !نقل قول:
ما که منتظریم در مورد خود بازی بحث بشه ولی گویا دوستان نمیتونن از بازی دل بکنن.
خوب بلاخره skidrow واقعی خودشا نشون داد و حسابی هم شاکیه از دست کاربران و قسمت نظراتا بسته و اطلاعیه زیر را داده:
اینم تر جمش ک سعی کردم به بهترین نحو منظورشا برسونم:
FIFA 2013 اطلاعیه:
ما در حال حاضر با پتانسیل کامل مشغول به کار و تلاش بروی نرم افزار FIFA 2013 هستیم
در کرک FIFA 13 مشکل لگ وجود داره ک پس از راه اندازی معلوم شد،ما فکر میکنیم که باید تا به روز رسانی صبر کنید
بسیاری از کسانی که بازی را خریداری کرده اند با مشکل مواجه شده و نمی توانند بازی کنند،ادامه مطلب در اینجا:
هیچوقت زمان رسیدن به هدف را نپرسید،FIFA 13 ترک خورده است(احتمالا منظورش باز شدن قفله)،به زودی ارائه خواهد شد،لطفا صبور باشید!
با نظرات بی ادابانه و آماتور کار متوقف میکنیم،ما تحمل این نوع نگرش را نداریم و واسه همیشه ممنوع خواهد شد
لطفا توجه داشته باشید که Skidrowgames.com یک سایت بدون هیچ منفعت مالی ساخته شده است
ما تبلیغات نمیکنیم و فقط به خاطر اشتراک گذاری باز است
اگر مایل به بحث هستید اینجا مکان درست است
بچه ها کرک شد کرک شد
آره مثل اینکه کرک شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک شد؟/ واقعا ؟ باور نمیکنم !
پس این که میگفت صبر میکنیم تا بروزرسانی بکنه چی؟
من خیلی بازی کردم...ولی اساس و base بازی همونی هست که در ورژن 12 بود...گیم بلی همونه بصورت 90 درصد...اینقد امید کاذب ندین به همدیگه...فیفا تو جزئیات کمی عوض شده...گرم کردن بازیکنان کنار زمین و البته امکانات زیاد در محیط لایو...بازی یه کم بیش از حد تند و سریع شده...جوری که arcade به نظر میاد و زیاد واقع گرا نیست...البته باید چشم عادت کنه...ولی توقع یه دگرگونی انقلابی و خفن نداشته باشین....
اون حرف میگفتن از طرف اسکیدرو بوده ولی کرک از طرف ریلودد اومدهنقل قول:
پس هنوز بازی مشکل داره؟؟نقل قول:
مشکل کرش.
لینک کرک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy the cracked files from the \Crack directory on the disc to the
<install>\Game directory, overwriting the existing exe.
5. Before you start the game, use your firewall to block all exe files in
the game's install directory from going online. Use the game setup
before starting as well. It can be found in the following directory:
<install>\Game\fifasetup
6. Play the game. While in game, avoid all of the online options. If you
have Origin installed, it may start it up. If that happens, ignore the
prompt, play offline, and don't login.
7. Enjoy!"
نمیدونم فعلا دارم کرک رو دانلود میکنم ببینم کار میکنه یا نهنقل قول: