دوست عزیز نه حقوقت دست منه, نه بزرگتر منی, البته شما بزرگوارید, ولی دلیلی نمیبینم که بخوام برا شما جانماز آب بکشم؟!نقل قول:
میدونستم دلخور میشید بخاطر همین ویرایشش کردم, از لحن جواب دادنتون معلومه(جانماز آب کشیدن برا تو؟)
خیلی با حالی دوست عزیز
Printable View
دوست عزیز نه حقوقت دست منه, نه بزرگتر منی, البته شما بزرگوارید, ولی دلیلی نمیبینم که بخوام برا شما جانماز آب بکشم؟!نقل قول:
میدونستم دلخور میشید بخاطر همین ویرایشش کردم, از لحن جواب دادنتون معلومه(جانماز آب کشیدن برا تو؟)
خیلی با حالی دوست عزیز
من فقط بخاطر این (نباید بدن) عرض کردم, یعنی اینکه شما هم موافقید, ولی اگه میفرمودید نمیدند و جمله خبری میفرمودید, هیچ موردی نداشتنقل قول:
همین:11:
نقل قول:
جملاتت نامفهومه
یعنی چی "نه حقوقت دست منه"؟
یا یعنی چی "نه بزرگ تره منی"؟
مگه من گفتم که بزرگ تره شمام؟
در ضمن جا نماز آب کشیدن یه ضرب المثله و تو مثل که جای مناقشه نیست
شما به اصل مطلب بچسب
در ضمن از اونجایی که من نمی خوام محیط دوستانه این تاپیک رو به هم بریزم دیگه به این بحث ادامه نمیدم
اگه طالبی تو پیام خصوصی ادامه بدیم
یا حق
ببین دوست عزیز , در ضرب المثل مناقشه نیست, درسته, ولی هر سخن جایی و هرنکته مکانی دارد جای کاربرد این مثلتون هم اینجا نبودنقل قول:
اینم میگم محض اطلاع شما, جانماز آب کشیدن یعنی چاپلوسی و ریاکاری, ریاکاری و چاپلوسی هم نیاز به یه بزرگتر داره برای اینکه مخاطب چاپلوسی قرار بگیره و یه کوچیکتر؛ که پاچه خاری و چاپلوسی بزرگتر را بکند
اگه من بگم شش گیگ دانلود کردن کار شما نیست و در ادامه اش بگم, کار هر مرد نیست خرمن کوفتن گاو نر میخواهد و مرد کهن, شما بازم میگید در مثل مناقشه نیست؟(البته بنده صورت خوب این مثل را عرض کردم)
بقیه اش رو میذارم تو خصوصی صحبت میکنیم
با سلام من تو آملم سرویس مخابرات بدترین سرویس بود که تا حالا دیدم . حالا هم 3 ماه ئر میون شارجش میکنم از طریق فیش بانکی
همیشه اینا از من دزدی میکنن
بار ها ازشون شکایت میکنم و اسم منو گذاشتن آقای عصبانی
خدماتشون صفر
و سرعتشم یک حقه بیش نیس
اکثر سایت ها با سرعت کم لود میشن
در تست سرعت واقعی که از خارج گرفتم حدود 30 کیلو بایت با پینگ بسیار ضعیف بوده
حتی خطوط مسیر حرکت شما و وبگردی هر روز چک میشه و مونیتورینگ صورت میگیره
شبانه هم نخواستیم من 12 شب باید خواب باشم خواب مال شبه کار مال روز
شب نشینی و دانلود یعنی نابود شدن زندگی
اینک لینک رو صبح آماده کنی واسه دانلود شب یک حرفه مفته . و منقضی میشه و هزار تا بدبختب
نهایتا واقعا چیز ضروری رو صبح دانلود میکنم . و سنگین بود شب دانلود میکنم
شب ها با تغییر آیپی بازی دخل مودمتونو میارن
نصیحت دوستانه اینکه سرعت منطقی بگیرین تا مجبور نشین سرعت گیر نصب کنین
یا اینکه هر روز 100 مگ کم کننن ازتون واسه دانلود شب
اینم بگم دخل آدمو با قانون های جدید هر روز میارن. و نهایتا دعوا و تابلو شدن....
شما اگر هم سرعت 450 کیلو بایت خالی بندی که میدن بگیرین . وسیمو . رانژه و محلتون خوب باشه
بخاطر همین سرعت زیاد دخلتون میاد جیک بزنین ترافیکتون میپره
و اینکه اپلود رو هم واسه این گذاشتن تا در هنگام دانلود برای سند و ریسیو . که یک قانونه بیشتر سند کنین تا ترافیکتون کمتر شه زود تمتم شه
صاحب نظر ها میدونن من چی میگم
صرفا اطلاع رسانی
9.8.1391
دوستان یه اتفاق باحال امروز خط خونمون قطع شد بعد که وصل شد این اتفاق افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنتم رو 16 مگ بسته شده سرعت تا 2 مگابایت بالا میره نمی دونم مودمو روشن خاموش کنم بازم اینطوری می مونه یا نه
بچه های بابل همه شبا سرعتاتون افتضه؟ برا من که 2-3 شبی هست در حد 1Kbps سرعتشه ! باز زده ترکونده مخابرات سیستماشو؟
سلام و عرض ادب:11:
عرض شود که دوست عزیز maskot؛ بعید میدونم به این زودی بفهمند و خرابش کنند, امشب به راحتی میتونید 15-17 گیگ دانلود کنید
ضمناً دیشب هم سرویسم خوب بود, شما چطور دوستان؟
الان ریسک کردم مودمو ری استارت کردم هنوز رو 16 مگ بسته شده خدا کنه از دستشون در رفته باشه دیگه هم ما رو پیدا نکنن دوستان بابلی یه نگاه بندازن شاید برا اونا هم اینطوری شده باشه
واقعا مخابرات isp شریفیه چرا اینقدر ازش بد می گید خجالت نمی کشید(به این می گن جانماز اب کشیدن):sq_2:
نقل قول:ینی شما باید 7 گیگ دانلود کنین ، ما 7 مگ ؟! :sq_14: انصافه آیا ؟ :sq_3:نقل قول:
انصاف که نیست, خداییش ظلمه در حق شما, همون مبلغ را همه میپردازیم ولی شما نمیتونید ازش استفاده کنید, البته این قصور هم از ما و شما نیست, من شرمندم, اصلاً به نشانه اعتراض امشب دانلود نمیکنم:sq_3:
درسته،سرعتشون شده 16 mb ،اما با سرور خارجی این سرعت و نمی ده،همین الان سرعت روزانه من شده 140،یعنی به 4 mb هم نمی رسه،و پهنای باند به 20 mb هم برسه ،سرعت دانلود همین 140 هستش،پس ناراحت نباش:sq_2:نقل قول:
فکر کنم یکی دوهفته ای همین وضعیت براتون ادامه داشته باشه, خاطرتون میاد چند وقت پیش, یه تصویری گذاشته بودم که طرف شبی 15-17 گیگ دانلود میکرد, اون دوست عزیز هم ساکن بابل بودند, البته الان سرویسش در حدی خراب شده که اصلا از دانلود کردن منصرف شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز شما هم منتظر باش:sq_25:نقل قول:
نمیدونم چرا تو آمل ازین کارا نمیکنند, اه اه اه خدا شانس بده, الان دارم چِشِت میزنم, مودمت بترکه و...
سلام دوست عزیزنقل قول:
من که الان خونه نیستم, ولی مطمئنم سرویس مخابرات خونه, اصلاً نمیتونه این سایت رو هم باز کنه, تو طی روز واقعاً افتضاحه, اصلا قابل توصیف نیست, پس این وضعیت روزانه افتضاح بنده به وضعیت خوب روزانه شما دَر ؛ پس بی حسابیم, پس از امشب برم با خیال راحت و بدون شرمندگی دانلود کنم؟ روزبه جان شما تصویب کردیا یادتون باشه:sq_24:
روزبه جان من دارم می گم وقتی 5تا لینک هم زمان می ذارم سرعتم می رسه به 2 مگابایت دقت کن مگابایت اون وقت شما می گی 20 مگ هم بشه نمیشه استفاده کرد البته به احتمال زیاد زود پیدا می کنن و دوباره به حالت قبل بر می گردونن ولی خوب قبل مرگمون اینترنت 16 مگ هم تجربه کردیم خیلی حرفه دلتون اب:sq_2:نقل قول:
بله شما دانلود کن،همین الان سرعت تک لینک من 200 هستش با کلی time out.مهم کیفیت اینترنت هستش که time out نداشته باشه.نقل قول:
احتمال اینکه تغییر نکنه زیاده،چون شما مرکز مخابرات استان هستین،تغییزات از اون جا شروع می شه،چون سرعت اینترانت باید این بشه،اما در مورد سرعت اینترنت به احتمال زیاد محدوذ می شید چون پهنای باند اینترانت از اینترنت جداشت.حالا باید دید شب چقدر می تونید دانلود کنید،چون الان چند شبه شبا پهنای باند 4 mb هم با گذاشتن چند لینک نمی شه پر کرد چه برسه به 16 mbنقل قول:
دیشب هم از جمله شب های خوب :
(دقت کنید به Log ریز دانلود ، دیشب حتی 1 لحظه هم از ساعت 1 تا 6 نت قطع نشد و بطور مستمر 7.2 گیگ دانلود شد )
سلام و عرض ادبنقل قول:
همشهری گلم, سرعت شبانه شما هنوزم خرابه؟ گویا این افت سرعت به روزانه شما هم سرایت کرده, درسته؟!
دشمنت شرمنده عشقی! این چه حرفیه؟! :20: شوما اصن 20 گیگ دانلود کن ! تا اونجایی که سرعت و زمان اجازه میده دانلود کن که تازه کم هم هست واسه این پولی که داری میدی! :31:نقل قول:
این قضیه 16 مگ و احتمالا" واسه شبکه ملی راه انداختن! شبکه داخلی سرعتش بالا ولی سرور های خارجی سرعت افتضاح!
صلامطی بچه حای گول پی صی ورلد :7:
دیشب حدود 7.5 گیگ دانلود رایگان داشتم
من حداکثر دانلودی که شبانه تونستم بگیرم 4.5 بود دیشب هم 3 گیگ تونستم بگیرم
دانلود شبانه دقیقا از چند تا چنده؟
من از یک تا شش میزارم برا دانلود
فقط مقایسه رو ببینید:در حقیقت سرویس من همون 512 واقعی است،چون سرور داخلی ملاک نیست.
سلام کیوان جان سرعت افتضاح شد یک روز خوب 10 روز خراب شبانه زیاد اهل دان نیستم جند شب پیش که خیلی خراب بود قربان تونقل قول:
واوووووووونقل قول:
ماشاالله ترکوندیا!!! آقا من فکر کنم بابل از مرز ایران جدا شد:46:
سلام دوست عزیز, شما که اهل دانلود کردن نیستید, اشتباه محضه که از مخابرات سرویس میگیرید, سرویس ثابت بدون قطعی میخوای اونم با سرعت بالا, شاتل بگیر, سرویس 128 اکو شاتل در طول روز رو دومگ بسته شده, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مخابرات برابره!!!نقل قول:
جالب می دونی چیه وقتی از سرور خارجی تست می گیری سرعت رو همون 4 مگ نشون می ده ولی وقتی 7-8 تا لینک همزمان می ذاری دانلود سرعن به 16 مگ می رسه من که سر از کار اینا در نیاوردم معلوم نیست اینترانته یا اینترنته اگه اینترانته چرا سرعت دانلود بالا می ره اگه اینترنته چرا تو تست ها سرعت از 4 مگ بیشتر نشون نمیدهنقل قول:
ولی هرچی که هست پینگم عالی شده از سرور ایرانی که زیر 50 است و از سرور خارجی زیبر 300 و سرعت باز کردن پیج هم عالی شده احتمالا دارن یه کارایی می کنن
maskot جان،شما الان time out نداری؟نقل قول:
این تست بر اساس کیلو بایت هست یا کیلو بیت ؟؟؟نقل قول:
یه نگاه به تستی که در امضای بنده هست بندازید،برای من بر حسب کیلو بایت هست و با این تست سرعت من از 91% ایرانی ها بیشتره،اما تستی که شما گذاشتید اگر برحسب کیلو بایت باشه پس چطوره که از 89% ایرانی ها سرعت اینترنت شما بالاتره ؟؟؟
شاید شما کیلو بیت انتخاب کرده باشید !!!
نه فعلا به هیچ عنوان تایم اوت ندارم با سرورها و سایت های داخلی پینگم دور و بر 40 و سایت های خارجی تا حالا بالای 290 نرفته وب گردیم فعلا خوبه من می گم اینا دارن یه تغییراتی میدن شاید دارن به تدریج اعمال می کنن چون امروز تلفن خونمون کلا نیم ساعت قطع بودنقل قول:
در ضمن اینم بگم دانلود تک لینکم از 300 بالا تر نمیره ولی از تبیان تا 800-900 بالا میره
نه عزیز تست من و شما اگه دقت کنی دقیقا واحدشون یکی هستنقل قول:
به احتمال زیاد کم کم اعمال می شه و چون بابل مرکز هستش از بابل شروع شده،پینگ من با سرور تهران 55 هستش و همش هم time out دارم.
برادر ما هم بابلیم!:rolleye: تایم اوت سگی ( البته الان خوبه ) + دانلود شبانه افتض ! ببینیم امشو چطو میشه! :33: این رفیق ما احتمالا" شانسکی ایطو شده سرعتش! مخابرات و سرعت 16 مگ؟ :13:نقل قول:
فکر کنم رکورد دانلود رو زده باشم
البته دیشب اوایل سرعت دانلود 1.5 مگابایت بیشتر نمیشد از ساعت 2-3 سرعت بین 800-1 متغیر بود بعدشم که خواب بودم خبر نداشتم
سلامنقل قول:
دمت گرم!!!
من که دیشب 4 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم؛ فکر کنم دیشب هم سرویسم خراب بود
ماشاالله.نقل قول:
فکر کنم عامل کندی سرعت ما شمایین:sq_24:
داون استریمتون چنده؟
دیگه معدن و شیر فلکه اصلی از دست شما خارج شد،همین جا رسما" اعلام می کنم،الان maskot دریا شده و ماها آب لوله هم درست حسابی به همون نمی رسه:sq_2:نقل قول:
آقا maskot به فکر ایجاد یک شرکت pap باش با نام makot net ، ما بیایم از شما سرویس بگیریم:sq_2:نقل قول: