با این بودجه می تونید پراید صندوق دار مدل 86 یا 87 و یا در موارد نادری 88 پیدا کنید. اما با کارکرد بالاتر از 50 هزار تا. برای زیر 50 هزار باید خیلی بگردید چون بطور معمول هر ماشین سالی 20 هزار تا کار می کنه.نقل قول:
Printable View
با این بودجه می تونید پراید صندوق دار مدل 86 یا 87 و یا در موارد نادری 88 پیدا کنید. اما با کارکرد بالاتر از 50 هزار تا. برای زیر 50 هزار باید خیلی بگردید چون بطور معمول هر ماشین سالی 20 هزار تا کار می کنه.نقل قول:
دوستان با توجه به اینکه سمند و 405 تقریبا قیمتی نزدیک به هم دارن فکر میکنید کدومش بهتره ؟ اونطور که شنیدم مصرف جفتشون بالاست ولی ایمنی سمند بیشتر از 405 هست . قطعات یدکی پژو به قیمت و راحت گیر میاد یا نه ؟ من بودجه اش رو دارم ولی میخوام وام با بازپرداخت بلند مدت بگیرم ، در این زمینه هم اگه دوستان تونستن یه راهنمایی بکنن . با تشکر .
ملاک های شما برای انتخاب خودرو چی هست؟نقل قول:
سقف بودجه ای که میخواین هزینه کنید چقدر هست؟
از نظر لوازم یدکی بدنه و موتوری مشکلی نداری گیر میاد.
برای تیبا چقدر باید هزینه کنم.نقل قول:
برای خرید تیبا باید از 14 میلیون تومان به بالا هزینه کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
والا بيشتر از 15 تومن نمي تونم بدم براي وانت ( وانت نو )
براي ماشين سواري مي تونم بيشتر بدم چون دو كاربري مي شه
مثلا پژو 206 صندوق دار اگر صندلي عقبش باز بشه عاليه !!!
با تشكر
سلام , میخواستم بدونم قیمت تیبا هاچ بک که قراره چند وقت دیگه وارد بازار بشه مشخص شده یا نه؟
قیمت این خودرو تا زمانی که تو لیست فروش شرکت قرار نگیره مشخص نیستنقل قول:
اما احتمالا باید نزدیک به قیمت تیبا باشه.
نه دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا به باز کردن صندکی یا دوکابری شدن مشاین فکر نکن.
به نظر من با 15 میلیون تومان یه وانت پیکان دوگانه سوز صفر کیلومتر بخری بهتره
سلام دوستان
من می خوام یه تیبا بگیرم اما یا توجه به اینکه تا الان ماشین نداشتم و تجربه ی ماشین سواری ندارم، پیشنهاد می کنید ماشین صفر بگیرم یا دست دوم؟
البته چون از ماشین چیز زیادی نمی دونم میترسم اگر بخوام دست دوم بگیرم هم سرم کلاه بره و بعدا پشیمون بشم.
با این حال پیشنهاد شما چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم در مورد رنگ خودرو، از یکی شنیدم که رنگ های نوک مدادی و مشکی و ... اگر احیانا ماشین تصادف کنه و بخوام بدنه رو رنگ کنم ممکن دو رنگ بشه و خودشو نشون بده اما تو رنگ سفید دیگه از این مشکل ها نیست. می خواستم بدونم واقعا به همین شکله یا اینکه میشه رنگ های متالیک رو هم تر تمیز در اورد؟ چون نظر خودم بیشتر رو رنگ نوک مدادی هست.
با تشکر
ابتدا بودجه خود را مشخص نمایید ، به مراتب خودروی صفر بیشتر پیشنهاد میشه اما شما که تازه کار هستید و تجربه ایی ندارید میتونید به خودروهای کارکرده بیشتر فکر کنیدنقل قول:
رنگ های متالیک سخت تر ساخته میشن و در صورت تصادف اگر رنگ کار ماهر باشد به سختی و به همان اندازه رنگ روشن و سفید قابل تشخیص است
بین پژو 405 مدل 83-84 بنزینی و پرشیا مدل 81-82 بنزینی، هر چند که منطقی به نظر نمی رسه اما پرشیا (فسیل!!!) می خوام پیدا کنم. از آشناها این مدلها رو دارن که واقعاً سر پا موندن (یکیشون که حتی موتورش آچار هم نخورده با کلی کارکرد). البته ماشین رو نهایتاً تا یکسال نگه خواهم داشت. به نظرتون ماشینی که از نظر بدنه تمیز و کارکردش کم باشه قابل یافت هست با حدود 12 -13 میلیون؟ (روزنامه، عبدل آباد و حکیمیه).
ممنون
چون هردو خودرویی که نام بردی تقریبا نزدیک به هم هستننقل قول:
بهتره موردی که از هر نظر سالم تر و روپاتر هست رو انتخاب کنی
اون مورد که گفتین از نظر موتور آچار هم نخورده اگر بدنش خط و خش جزئی یا مالیدگی کم داشته باشه ارزش خرید داره.
سلام خدمت همه دوستان
راستش من یه پراید دوگانه 86 دارم میخوام ردش کنم بره یه 13 تومنی بذارم روش ( حدودا میشه 23 تومن کل بودجه) به جاش یه مشاین دیگه ور دارم
سالی 15 هزار تا کار میشکم از ماشین معمولا سیکل خارج شهر و داخل شهر رو با هم دارم (منزل کرج - محل کار مرکز تهران و گاهی شرق تهران)
صندوق دار بودن یا نبودن مهم نیست واسم ، 2 نفر سرنشین هست داخل ماشین همیشه
خب حالا گزینه هایی که مد نظر داشتم
1- گلف گل مدل های 85 86 (عاشق این ماشینم اما نمیدونم وضعیت فنی اشون چه جوری هست ، سر و صدا تو اتاق و ..... اگه کسی سوارش شده یا دارتش ممنون میشم توضیح بدم و بهم کمک کنه)
2- سمند se صفر
3- سمند lx دوگانه مدل های 90 91
4- تندر مدل های 89
5- پرشیا 89 88
6 بگردم دنبال یه سمند سورن 87
میدونم کلی گزینه شد الان اینا اما واقعا نمیدونم چه مدلی مناسب تر هست واسه من
ممنون آقا محمد :n16:نقل قول:
منظورم این بود که آیا میشه چنین مواردی رو پیدا کرد؟ متاسفانه اونهایی رو که سراغ دارم قصد فروش ندارن.
پس به نظر شما میشه موتور دست نخورده رو با چنین قیمتی پیدا کرد دیگه.
قراره تهران دنبالش بگردم (اینجا پرشیا رو کلاً قیمت پرت می دن، سالمم باشه که دیگه بدتر).
درودنقل قول:
در مورد گل ، خودروی جمع و جور با موتور قوی و امکانات معمولی ، به علت توقف این خودرو قطعاتش به سختی گیر میاد و البته بسیار گرون ، موتور پر اصطهلاکی داره ، خیلی سریع دور میگیره و صدای موتور هم بالاست ( دور موتور 3.5 دنده 5 سرعت شما 100 کیلومتر )
مکان فرمان این خودرو کمی غیر معقول است و تقریبا عمودی کار شده ، به نظر من خودروی راحتی نیست تنها مزیتش موتور پرقدرتشه و در ضمن مصرفش هم با 405 یکی هست
در کل با قیمت های بازار اصلا خرید این خودرو به صرف نیست
از بین خودروهایی که فرمودید
1- سمند LX
2 - سمند اس ایی صفر
3 - ال 90
پارس و سورن هم خریدشون به صرف نیست ، پارس که همون 405 هست و سورن 87 هم با ال ایکس یکی هست
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
با توجه به صحبت های شما و دوستمون پوریا جان
منم پژو 405 با موتور TU5 و تندر 90 رو برات پیشنهاد میکنم
نقل قول:
خیلی باید وقت بزاری تا پژو مدل پایین اما تمیز و سالم پیدا بکنی
اگر میتونی بودجه رو افزایش بده اگر نه که باید وقت بزاری و تو بازار بگردی
نقل قول:با تشکر از هر دو بزرگوار که وقت واسه سوال بنده گذاشتننقل قول:
راستش 405 رو بنا به دلایلی امکان خریدش رو ندارم با توجه به حرف های شما دوستان الان گزینه ها lx و تندر هست با این حساب
فقط یه سوال دیگه هم دارم این لیفان 520 مدل های 89 90 هم میشه پیدا کرد اون هم پیشنهاد میشه یا مشکلات داره ؟
لیفان 520 هم خودروی با کیفیت - کم مصرف و جمع و جوریه اما من تندر 90 رو بهش ترجیح میدم.نقل قول:
به هر حال رنو فرانسه بحثش جداست با خودروهای تازه وارد چین. البته نسبت به تندر 90 رو میگم
سلام بجه ها با 20 تومن چي پيشنهاد ميكنيد؟؟؟
ملاکهاتون رو اول بگید:نقل قول:
دست دوم یا صفر؟
مسافرت می رید یا خیر؟ برای شهر می خواین؟
چه میزان در سال می تونید برای ماشین هزینه کنید؟
نظرتون راجع به مصرف بنزین چیه؟
چند نفرید؟
انتظارتون از ماشین چیه؟
قدرت و شتاب داشته باشه یا امکانات رفاهی و تجهیزات؟
همین طور که دوست عزیزمون فرمودن اول باید ملاک ها و معیار هاتون رو بگید تا بهتر بتونیم شما رو راهنمایی کنیم
تا10.500 پراید بهتره یا روا کدوم باصرفه تره و چه مدلی می تونم پیدا کنم ؟
با این بودجه پراید مدل 89 میتونی انتخاب کنینقل قول:
انتخاب بین روآ و پراید بستگی به ملاک های شما داره .
قطعا پراید بهتر هست حالا با هر ملاکی که شما داشته باشید ، روآ موتور پرمصرف و کم بازده ، پرسروصدا ، و خیلی مشکلات دیگه رو به همراه داره چون موتور پیکان برای این اتاق طراحی نشده و حتی بدرد پیکان هم نمیخورهنقل قول:
در مقابل پراید کم مصرف و کم صدا هست و از اول به همین صورت بوده
تنها مزیت روآ ایمنی کمی بیشتر به نسبت پراید هست
نه بابا ماشین تو شهرستان ها خیلی گرونه پراید 132 مدل 1388 بدون رنگ ودو گانه و8ماه بیمه مانده 13.500می گن اگه با 10.500 پراید 1389 پیدا کنم می خرم در ضمن می خواهم ماشین تک سوز باشه ورنگ هم داشته باشه ایرادی نداره؟
ماشین تک سوز یا دوگانه سوز بودنش که برمیگرده به شخص خریدار.نقل قول:
اما تاجایی که میشه سعی کنید ماشین بدون رنگ پیدا کنید مگر اینکه در شرایط خاص قرار بگیرید که راهی نباشه دیگه
به عنوان کسی که هر دو رو تجربه کرده دوست دارم نظرم رو بگم:نقل قول:
پراید ماشین کم آزاری هستش و سربالایی ها رو هم بهتر از روآ (نه روای سال) بالا می ره. صدای موتورش هم زیاد نیست. گرمای زیادی تولید نمی کنه بر عکس روآ. اما احتمال آسیب دیدگی سرنشینها حتی در تصادف جزئی توی شهر بیشتره.
روآ اونقدرها هم ماشین بدی نیست اما با یک سری شروط. قطعاتش که بیشتر با پیکان یکیه تا پژو و از پژو فقط بدنه رو داره و همین باعث تنبلی در حرکت اولیه و سربالایی ها میشه. شروع حرکتش چابک نیست اما سرعت که گرفت بدک نیست. البته روآ خوب و بد داره که بدهاش بیشترن. طرفداراش هم نسبت به پراید خیلی کمترن اما با گرون شدن پراید، اقبال به روآ به نظر کمی بیشتر از قبل شده. از نظر با صرفه بودن اگه روآی خوب گیرتون بیاد که فقط پول بنزنین و روغن خواهید داد. اگر استفاده خانوادگی دارید و پر جمعیتید روآ بهتره (برای نگه داری، نه برای فروش - البته باید یدونه خوبش رو پیدا کنید که تو تبریز کار سختی نیست). اما اگه کم جمعیت هستید حتماً حتماً پراید بهتره.
استهلاک روآ بالاتره به همین خاطر اگر بهش رسیدگی نشده باشه زیاد به صدا افتاده و تنبل شده و به درد نمی خوره اما در مورد پراید این مورد اثرش خیلی کمتره.
کلاً پراید به هر لحاظ که حساب کنید منطقی تره و تنها عاملی که می تونه شما رو به سمت روآ ببره بیشتر از 4 نفر بودن خانوادست. (هزینه نگهداری هر دو تا، اگر بهشون رسیدگی شده باشه، پائینه - روآ مصرف بنزین شهریش در کمترین حالت، حدود 10 در 100 کیلومتره و پراید رو من کمتر از 7 ندیدم البته بنزین سوپر مصرفش کمتر میشه).
در مورد قیمت پراید هم گول حرف دلالا رو نخورید. پای معامله، قیمت عملاً پایین تره چون بازار رونق قبل رو نداره.
تو ارومیه با این اوضاع گرونی هر دو مورد رو مدل 86 یا 7 میشه گیر آورد. تو تبریز هم قاعدتاً باید 88 باشه.
ببخشید میشه توضیح بدید دلیل اینکه باید ماشین بدون رنگ خرید چی هست؟نقل قول:
ممنون میشم کامل توضیح بدید دلایل فنی و غیر فنی این مورد رو
دلیل خاصی نداره دوست مننقل قول:
این یه نکته هست که هر شخصی تو خرید ماشین بهش توجه میکنه .
به مراتب هر کسی دوست داره ماشین سالم و بدون تصادف و رنگ شدگی بخره
این باعث میشه اگر خواست ماشین رو بفروشه کمترین افت قیمت رو داشته باشه.
این مورد بدون رنگ بودن ماشین بیشتر برای خودروهایی خیلی اهمیت داره که
عمرشون نهایت 10 ساله هست ماشین های بالای 10 سال کارکرد رو در برخی موارد
میشه از رنگی بودنشون چشم پوشی کرد .
ممنون از توضیحتوننقل قول:
مسئله اونجاست که از تمام کسانی که سررشته در خرید فروش ماسین دارند سوال میشه میگن ماشین بدون رنگ حتما بخرید
در اینکه ماشین سالم و تمیز بهتر هست شکی نیست و حتما ماشین بدون نقص اولویت داره
ولی مثلا برای فردی که تازه میخواد شروع به رانندگی کنه و صدصدرد در طول یک ماه 10بار به ماشین صدمه میزنه باز هم میگن ماشین بدون رنگ بخر
من فکر میکردم شاید دلیل فنی داره یا یه توجیح خاصی
وگرنه افت قیمت خب ما همون ماشین رنگدار رو با افت قیمت میخریم و موقع فروش هم با همون اف قیمت فروخته میشه پس ضرری وجود نداره
اگر از دیدگاه بخوایم نگاه کنیم بله اینجا فرقی نمیکنه ماشین رنگی داشته باشه یا نه چون به مراتب آسیب بهش زده وارد میشهنقل قول:
اما خوب در حالت کلی خرید اشین بیدون رنگ و تصادف پیشنهاد میشه
دوست عزیز محل رنگ شدگی خیلی مهمه اگه کاپوت باشه احتمال خرابی اجزای موتور زیاده. اگه گل گیرها باشه احتمال خرابی فنر و کمک ها وجود داره. اگه سقف باشه احتمال چپ کرده بودن ماشین زیاده و ستونها تضعیف شدن ، اگه عقب باشه احتمال جمع شدگی شاسی و کج شدن اکسل عقب وجود داره اگه دربها باشه احتمال تعویض و یا خرابی دربها و لولاها وجود داره و ... (هر کدوم از این موارد حتی اگه درست هم بشن ماشین مثل روز اول نمی شه و ایرادت خاص خودشو تا آخر واهد داشت.)نقل قول:
برای نمونه چند مورد از مراحل نقاشی و صافکاری براتون می ذارم خودتون قضاوت کنید این ماشین در نهایت سالم خواهد بود یا خیر:
نمونه اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه دوم:
بله تمام حرفای شمارو قبول دارم و درستهنقل قول:
ولی حرف من بیشتر روی مسئله رنگ و صافکاری بدنه هست نه ایراد بیشتر
چون مسلما مواردی که شما گفتین میتونه هر کدومش باعث یه نقص بزرگ بشه که اون ماشین کارایی خودشو از دست بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز واقعاً جای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزشمند تو سایتهای ماشین ایران خالی بود. دست شما درد نکنه.
برای اطلاع دوستانی که بعداً از پست فوق استفاده خواهند کرد این رو هم می خوام اضافه کنم:
این 207 خوبه که سقفش بعد از قیچی شدن، با نوعی تعویض شده که نیاز به رنگ داشته باشه و ماشین تمام رنگ بشه. من موردی رو دیدم که سقف ماشین چپی رو مثل این 207 قیچی کردن و با چسبوندن سقف همرنگ ماشین از قسمت وسط ستون هاش به پایین رنگش کردن و قرار بوده به اسم دور رنگ فروخته بشه. نحوه چپ شدن هم طوری بود که صندوق عقب سالم و کاپوت جلو هم با صافکاری و نهایتاً رنگ کردن یه قسمت حل می شد. یعنی این ماشین به اسم دو رنگ و با جلو و عقب پلمب قرار بود به یه بنده خدا فروخته بشه.
دوست عزیز حقیقت این هست که رنگ شدگی وصافکاری ماشین نشانه ای از سالم بودن یا نبودن فنی ماشین هستش. تو همین مواردی که گفتم ماشینها به هیچ وجه از لحاظ فنی سالم محسوب نمی شن. و اغلب به عنوان اوراقی باید فروش برن اما به شخصه دیدم که تعداد خیلی کمی هستن که موقع خرید می تونن تشخیص بدن که این دو خودرو اصلا تصادف داشتن چه برسه به اینکه اینقدر هم سنگین بوده باشه. خودتون عکسهای نهایی رو مشاهده کنید. خیلی در ظاهر قابل تشخیص نیست که در ابتدا ماشین اونقدر داغون بوده. حالا اینا که عکسه. اگه حضوری هم مشاهده کنید و خبره نباشید خیلی تشخیص نمی دین ماشین تصادف سنگین داشته و نهایتا می تونن به اسم اینکه یه سپر و کاپوت رنگ شده بهتون بفروشنشنقل قول:
سلام با 15 تومن میخوام 206 کارکرده بخرم. پیشنهادتون چیه؟ و چه مدلی میتونم گیر بیارم؟
206 تیپ 2 مدل 84 میتونی انتخاب کنینقل قول:
البته باید وقت بزاری و با دقت بگردی تا 206 حداقل از نظر فنی سالم پیدا بکنی
پراید رو در حد صفر میتونی بخری
تیبا صفر 18800 ( با ایربگ و ای بی اس ) بهتره یا پژو جی ال ایکس مدل 88
مخصوصا اینو لحاظ کنید که فروشنده رو هم نمی شناسی و از وضعیت سابق ماشین هم اطلاعی ندارید
بودجم هم همون 19 تومنه شاید به 20 هم برسه
معیارها
1- امنیت
2- هزینه کم
3- مصرف مناسب