شما حتماً با یک تعمیرکار تماس بگیرید که پکیج را یک سرویس کنه. اگر بخواید با روش خودتون (باز کردن اب) باهاش کنار بیاید دستگاه خیلی زود رسوب میگیره.نقل قول:
Printable View
شما حتماً با یک تعمیرکار تماس بگیرید که پکیج را یک سرویس کنه. اگر بخواید با روش خودتون (باز کردن اب) باهاش کنار بیاید دستگاه خیلی زود رسوب میگیره.نقل قول:
در چه حالتی : شوفاژ یا آبگرم بهداشتی؟
اگر امکان داره بیشتر توضیح بدید.نقل قول:
یکی از بزرگترین مشکل پکیج های دیواری جنس مبدل این پکیج ها است. مبدل های مسی در پکیج همخوانی مناسبی با رادیاتورهای آلومنیمی ندارند.و با واکنش های شیمیای که اتفاق میافته گاز هیدروژن تولید میشه و باعث بالا رفتن فشار مدار شوفاژ میشه.یکی از بزگترین مشکلات رادیاتورهای آلومنیمی وجود برادهای آلومنیمی در داخل آنها و تخلیه نکردن این براده ها در زمان نصب می باشد.این برادها که مستعد تجزیه شدن هستند،در آب به صورت تدریجی شروع به تجزیه و در نتیجه تولید گاز هیدروژن میکنن که بوی بدی هم داره.در بیشتر موارد با شتشوی مدار گرمایش این مشکل به سادگی برطرف میشه. اما متاسفانه اکثر نصاب های عزیز به شستشوی مدار شوفاژ اصلاً اهمیتی نمی دهند. در صورتی که شستشوی مدار شوفاژ در زمان نصب پکیج از اهمیت خیلی خیلی بالای برخوردار است.نقل قول:
سلام منم یه سوال دارم .
پکیج بوتان مدل سونیه دوال
دائم بارش میوفته امروز میزارم 1.5 فردا صفر شده . هم درحالت تابستان هم در حالت زمستان . نشتی هم جائی نداره . مشکل از کجاست ؟
در ضمن خیلی خاموش روشن میشه موقع استفاده از ابگرم بهداشتی ؟
و صداهای عجیب غریبی هم میده ؟ ممنونم
سلام من میخوام یه پکیج برای خونم بخرم میشه راهنمایی کنید کدوم بهتره مارکهای ایرانی هم بگید لطفا کدوم بهتر و به صرفه تره ممنون
سلام من خونم طبقه 4 منطقه دار آباد فکر کنم سرد باشه 100 متری جای پکیج هم توی تراس هست میشه راهنمایی کنید چه پکیج و چه مدلی بخرم؟<br>ممنون
اگر برای لوله های رفت و برگشت زیر پکیج شیر گذاشتید، برای یک روز این دوتا شیر را ببندید و دستگاه را در حالت تابستانه قرار بدید ، بعد از یک روز ببینید که باز هم فشار پایین میاد یا نه.اگر فشار پایین نیاد مشکل از مدار شوفاژ داخل منزل است .نقل قول:
برای 100 متر زیر بنا با شرایط شما که پکیج باید در داخل تراس نصب بشه یک پکیج 24 هزار فن دار لازمه.توی پکیج های ایرانی پکیج بوتان مدل اوپتیما و اگر میتونید بودجه را بالاتر ببرید مدل بنسر پرو . توی پکیج های خارجی فرولی که گارانتی 4 ساله میده.نقل قول:
دوستان تا به حال کسی از این پکیج ها استفاده کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناوین بهتره یا فرولی ؟
راسته که میگن فرولی درجه 3 چینه ؟
سلام
پکیج ما کالدا ونزیا هست
چند وقت پیش تعمیرکار اومد سرویسش کنه گفت برا این که عمر پکیج بیشتر بشه دمای اب را کم میکنم و بعد برای زمستان باید زیاد کرد او این کار را از طریق پیچاندن چیزی داخل پکیج با اچار فرانسه انجام داد و ولوم روی پکیج الان حتی اگه تا اخر هم بذاریم دما بیشتر از 60 درجه نمیشه
می خواستم بدونم برای این که دما را افزایش بدیم کدوم قسمت داخل پکیج را باید تنظیم کنیم
در ضمن شیر یکی از رادیاتها چکه می کرد که عوضش کردم ایا الان نیاز به هواگیری یا کار خاصی داره؟
با تشکر
سلامنقل قول:
در حالت گرمایش حدود 1 دقیقه شاید کمتر روشن و حدود 1 دقیقه خاموش و به همین منوال
ممنون از لطف شما
این مشکل بیشتر در سیستم های گرمایش از کف دیده میشه. مواقعی که چرخش آب به خوبی صورت نمیگیره و یا سیستم هوا داشته باشه.
اول پمپ را چک کنید ، کامل بازش کنید داخل حوزینگ پمپ را تمیز کنید پره های پمپ را نگاه کنید ببینید آیا سالمه یا نه.سیستم گرمایش را هم کامل بشورید.و هوا گیری را هم با دقت بیشتری انجام بدید.
نقل قول:
:n02::n02::n02::n02:
:n02::n02::n02:
:n02::n02:
:n02:
انصافاً به نظر شما کدوم آدم احمقی میاد یک پکیج چینی را 4 سال گارانتی بده.مطمئن باشید شرکت ایرتمپ اینقدر به پکیج هاش مطمئن هست که میادو برای مشتریاش ارزش قائل میشه و پکیج هاشو با گارانتی 4 ساله میفروشه.نقل قول:
شما از ناوین تجربه ای داری ؟ خوبه بده ؟نقل قول:
توی نمایشگاه دیدم ، یک پکیج کره ای ظاهراً پکیج خوبیه. در توضیحاتش میگفت که شرکت سازنده این پکیج به تولید انبوه رسیده و بقدری تولیداتش زیاد شده که دیگه داره برای بیشتر شرکت های پکیج ساز دیگه قطعه میسازه و قطعات یدکی خودش هم خلی ارزون قیمته.مثلاً میگفت برد دستگاه در حدود 120 هزار تومنه. در صورتی که برد هیچ دستگاهی فکر نمیکنم زیر 200 هزار تومن باشه ،آریستون که بردش خیلی گرونه حدود 500هزار تومان به بالا، و همین ارزون بودن لوازم یدکی خودش یک مزیت بزرگه.نقل قول:
دوستان میشه لطف کنن و اسم شرکتهای وارد کننده ی پکیج رو بگن
با سلام ما تو شرق کشور منطقه کویری هستیم که شبهای سرد داره ولی یخبندان و برف نداریم میخواهیم منزل رو شوفاژ نصب کنیم برند ایرانی کدوم یکی بهتره زیر بنا فکر کنم 190 باشه در ضمن اینجا گاز کشی نیست و از کپسول استفاده می کنیم و پکیج باید تو انباری حیاط نصب بشه
سلام دستگاه بوتان بنسره پرو با ظرفیت 30 کیلو وات رو به شما پیشنهاد میکنمنقل قول:
این دستگاه فنداره و مشکلی از بابت نصب برای شما نداره
با توجه به اینکه میخواهید از کپسول استفاده کنید فیلتر گاز و کیت تبدیل سوخت هم تهیه کنید
موفق باشید
دوست گرامی، من اگه جای شما بودم این کار رو نمی کردم. برای شرایطی که گاز وجود نداره و از کپسول قراره استفاده بشه اصلا پکیج گازی توجیه نداره اون هم با شرایط نصبی که شما میگید یعنی پکیج تو انباری حیاط نصب بشه و زیربنای ساختمون هم نسبتا زیاده!!! هرچی گاز مصرف کنی باید نصفشو تو حیاط هدر بدی تا برسه به خونه و تازه هزینه اولیه پکیج و شوفاژ هم برای شما نسبتا زیاد در میاد! الان اگه بخوای رادیاتور و لوله کشی و پکیج رو یک حساب سرانگشتی بزنی حدود 10 میلیون هزینه اولیه داری تازه هزینه کپسول و دردسر عوض کردن مداوم اون هم هست. به نظر من اگه خیلی اصرار داری از سیستم شوفاژ تو منزل استفاده کنی برو دنبال سیستمهای موتور خونه ای با سوخت نفتی...نقل قول:
ممنوننقل قول:
اما من رفتم بازا رو تحقیق کردم به هر کی میگفتم فرولی چند سال ضمانت داره میگفت 3سال میگفتم تازگی ها شده 4 سال اما میگفتن یه شایعست !!!!
یعنی هیچ کدوم اصلا اطلاعی نداشتن که شده 4سال - شما مطمئن هستید ؟
بله دقیقاً مطمئن هستم با نام طرح گارانتی نارنجی از 10 آبان تا دهم دی ماه کلیه پکیج های فرولی با گارنتی 4 ساله فروخته میشن. میتونید با واحد فروش فرولی تماس بگیرید.66659571-021
نقل قول:
کدوم شهر زندگی میکنید.
نقل قول:
همدان .....نقل قول:
متاسفانه فروشنده میخواد از محصولات قبلی موجودی که در مغازه داره به شما بفروشه.و از این پکیج های با طرح گارانتی نارنجی تو مغازه نداره.نقل قول:
برای اینکه مطمئن بشبد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان کسی من را راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
احتمال زیاد تعمیرکار فشار گاز را از روی خود شیر گاز کم کرده و برای همین دما خیلی بالا نمیره.باید با خودش تماس بگیرید و مشکل را با ایشون در میون بذارید.تا اگر لازمه بیاد و فشار گاز را افزایش بده.
بعد از تعویض شیر رادیاتور حتماً باید رادیاتور ها رو دوباره هواگیری کنید.نقل قول:
سلام
من 1 پکیج دیواری بوتان calda venezia دارم که از همون روز اول 1 مشکلی داشت:
میدونیم که شیر برقی مودولار گاز ورودی در این مدل 2 تا بوبین تحریک داره.
یکی برای شعله ی کم یا به عبارتی شعله ی ملایم طولانی مدت.
دومی هم برای ایجاد شعله ی شدید ثانیه های اول زمان روشن شدن و همچنین جبران حرارتی زمانی که بدلیل تغییر در میزان آب عبوری از پکیج ، به شعله ی بیشتری نسبت به حالت اول نیاز هست.
مشکل اینه:
وقتی شیر آب گرم بازه ، دستگاه نمیتونه بوبین دوم شیربرقی (شعله ی مناسب برای حفظ دمای آب خروجی در دمای تنظیم شده) رو درست کنترل کنه و شعله نوسان دار شدیدی رو ایجاد میکنه و بدلیل افزایش ناگهانی دمای آب ، فرمان خاموش شدن شعله صادر میشه و تا زمانی که شیر آب بازه متناوبا این سیکل تکرار میشه و آب هم ولرم و داغ میشه!
ممنون میشم اگه در خصوص رفع این عیب راهنماییم کنید
یعنی در حالت آبگرم شعله با تمام توان روشن میشه و دما بالا میره؟
فشار آب چطوره؟نقل قول:
فشار آب مناسبه
در ابتدای زمان روشن شدن برای چند لحظه شعله شدیده و بعد کم میشه ولی مجددا بعد از 4~5 ثانیه شعله نوسان پیدا میکنه و بصورت نامنظم کم و زیاد میشه (در تمام طول این مدت فشار آب و خروجی آب از شیر ثابته) تا اینکه دمای آب به حدی میرسه که صدای جوشیدن آب از داخل پکیج میاد (شعله بیش از حد مورد نیاز) و سیستم محافظ خاموشش میکنه!
لازم به ذکره بصورت آزمایشی برد کنترلیش رو با 1 دستگاه سالم عوض کردم اما مورد برطرف نشد.
باتشکر از توجهتون
دو مورد را باید برسی کنید.
1- سنسور جداری آب گرم بهداشتی را بررسی کنید .
2- مبدل پکیج را چک کنید و ببینیدی که قسمت مدار شوفاژ این مبدل رسوب نگرفته باشه. و لوله های مربوط به آبگرم که سنسور بهش وصل شده را هم بررسی کنید که رسوب نگرفته باشه.نقل قول:
دوستان بالاخره پس از تحقیق پکیج ناوین (کره ای) رو خریداری کردیم ! حداقلش اینه که مطمئنیم کره ای هست! به قیمت 2,400 تومان
انشالا زمستون گرمی باهاش داشته باشید.:n01:نقل قول:
با سلام
دو تا پکیج ( یکی برای طبقه اول ، یکی هم برای طبقه سوم ) که هر دو به متراژ 75 هستن، میخواستم بهم معرفی کنین. ( چه ایرانی، چه خارجی )
پکیج هم قراره تو آشپزخونه نزدیک دیوار خارجی قرار بگیره! (کمتر از نیم متر با دیوار فاصله داره!)
سختی آب هم نمیدونم چیه! :n02:
یه سوال دیگه:!
هر پره معمولا چند متر مربع رو پوشش میده؟؟!!
برای یه پذیرایی حدودا 24 متر، 26 پره مناسبه؟!!
بوتان مدل اوپتیما که حدوداً 1800000 و اگر بتونی بیشتر خرج کنید بوتان مدل بنسر پرو 2100000 .ایساتیس هم پکبج خوبیه حدوداً 2100000.
در بین خارجی ها فرولی که با طرح گارانتی نارنجی از 10 آبان تا 10 دی ماه گارانتی 4 ساله میده.پکیج ایمر گاز و پکیج بایکان هم پکیج های خوبی هستند.بوش ترکیه هم پکیج خوبیه.
اگر دیوارها خوب عایق شده باشه و پنجرها دوجداره باشه و در طبقات وسط باشید برای هر متر حدوداً 0.6 تا 0.7 پره در هر متر در نظر گرفته میشه. و برای طبقات روی پارکینگ و طبقات آخر 0.7 تا 1 پره به ازای هر متر در نظر گرفته میشه.نقل قول:
سلام دوستان
پکیج بنده بوتان هست
رادیات ها خوب گرم نمیشند
ایا برای جرم گیری پکیج باید سرویس کار بیاد یا روش خانگی هم وجود داره؟
اگر رادیاتورها گرم نشه باید در مرحله اول تک تک رادیاتورها را هواگیری کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
هواگیری کردم
پکیج را در حالت خاموش قرار میدم و پیچ هواگیری یک رادیات را باز میکنم تا هوا خارج شه و به یک نفر میگم فشار را روی 1 تنظیم کن تا زمانی که به جای هوا اب خارج بشه بعد چند ثانیه صبر می کنم و پیچ هواگیری را میبندم برای همه رادیات ها همین کار را کردم ایا روش درسته؟
ببینید فقط یکی از رادیات ها خوب داغ میشه(کلا 5 تا رادیات داریم) ولی حتی اگه اونو و بقیه رادیات ها به جز یکی را کامل ببندیم باز هم رادیاتی که بسته نیست زیاد دماش فرقی نمیکنه یعنی در حد ولرم گرم هستند داغ نمیشند و نیمه پایینی رادیات ها تقریبا سرد هست ولی شیر ورود و خروج اب رادیات ها داغه!
مشکل چی میتونه باشه؟؟
احتمال خیلی زیاد داخل لوله ها گرفته (خرده سنگ، گچ ،سیمان یا هرچیزه دیگه) باید سیستم لوله کشی را کامل بشورید.بررسی کنید ببینید از لوله رفت و برگشت رادیاتورها به یک اندازه آب میاد یا نه؟ برای این کار یکی از رادیاتورهای که کامل داغ نمیشه را باز کنید و کنار بذارید. بعد شیر رفت و برگشت را باز کنید ببینید از هردو به یک اندازه و با یک فشار آب میاد یا نه؟نقل قول:
خیلی ممنون اینم یه عکس از قطعات داخلیشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]