سلام دوستان من میخوام از پارس بیام نوین تبریز هستم و میخوام نت محدود 512-2 مگ 8-1 نیم بها بگیرم حالا نظراتتونو بگین ممنون میشم.
قطعی و سرعت رو هم بگین
ارزشش داره بیام نوین یا نه؟
فقط سریع بگین ممنون
Printable View
سلام دوستان من میخوام از پارس بیام نوین تبریز هستم و میخوام نت محدود 512-2 مگ 8-1 نیم بها بگیرم حالا نظراتتونو بگین ممنون میشم.
قطعی و سرعت رو هم بگین
ارزشش داره بیام نوین یا نه؟
فقط سریع بگین ممنون
داداش راحت باش به این زودیا خبری نمیشه مال من الان17 روزه با کلی دردسر از مخابرات پرسیدم گفتن پورتت خرابه باید باز از نوین برامون نامه بیاد تا پورتتو عوض کنیم چراغ adsl روشن بشهنقل قول:
ولی دارم میسوزم من خودم ماله دوستمو که یکوچه بالاتر از ماست رو ثبت نام کردم اون که پارتی تو مخابرات داشت امروز وصل کرد پورتشو عوض کرد ولی ما که هیچی نداریم باید بسوزیم:sq_10:
100000000بار زنگ زدم دیگه منو همه میشناسن تا گوشیرو بررمیدارن من چیزی نگفته زود میگن آقای.......داریم پیگیری میکنیم میگم پیگیریتون بخوره تو سرتون چی شد الان 17 روزه پیگیری میکنین.. باز هیچ خدااااااااااااااااااااااا ااااا
چه عجب این فروم رو سرورشو رو که عوض کردن پینگش از 250 شده 170
در ضمن این نوین هم داره نفسهای اخرشو میکشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی این شرکت خصوصی هانقل قول:
مخابرات مام 256 به بالا نمیداد ولی نوین گرفتم اصلا کاری به شرکت نباید داشته باشن:sq_24:
فکر کنم این مشکل ربطی به شرکت نداشته باشه - مشکل مخابرات هست دیگهنقل قول:
درسته از مخابراته ولی این نوین یه نامه نمیفرسته تا پورته منو درست کنننقل قول:
اینترنت من هم بعد از 18 روز وصل شد روز آخر دیگه قاطی کردم و تا ظهر بالای ده بار زنگ زدم شرکت و بعداظهر چشمم به جمال نوین نت روشن شد هر چند که خونه ما دو خط تلفن داره و من از اون یکی خط هم از مخابرات سرویس داشتم
:sq_24:
بعداظهر که وصل شد با کلی شوق و ذوق چند تا فیلم آماده کردم تا فردا صبح بزارم برای دانلود صبح راس ساعت 6 از خواب پاشدم و زدم رو دانلود و رفتم خوابیدم ساعت 9 اومدم دیدم کلا 500 مگ دانلود کرده و باز قطع شده البته چراغ status روشن بود ولی نت قطع بود خلاصه با اعصاب خطخطی رفتم سرکار و ظهر که برگشتم و سیستم رو روشن کردم دیدم باز وصل شده خداییش همه چیمون بهم میاد :sq_3:
دوست عزیز زیاد حرص نخورنقل قول:
منم قبلا یه مشکل داشتم که مثل شما شرکت باید به مخابرات اطلاع میداد تا پورتم رو درست کنه --- بعد از یه مدت اینقدر زنگ زدم پشتیبانی که طرف دیگه دلش به حالم سوخت :دی و برگشت گفت مخابرات یه شرکت دولتیه و نمیشه چیزی بهشون گفت
شما فکر میکنی شرکت نامه نداده در حالی که به نظر من مخابرات پیگیری نمیکنه --- دیگه دوران عصر یخبندان نیست که نامه رو با کبوتر بفرستن
الان ارتباط بین مخابرات و شرکتا اینترنتیه
مخابرات داری مشکل خودشو تقصیر شرکت میندازه !!!!!!!!!!!!!
خودتم داری میگی دوستت که پارتی تو مخابرات داشت پورتشو وصل کردن -- پس مشکل از مخابراته که دوستت مشکلشو حل کرد
البته دارم از نوین نت حمایت نمیکنم (( اصلا نوین نت تو شهر ما خدمات نمیده خیالت راحت -- خودمم پورت مخابرات دارم )
اقایون من تو اون قسمت شکایات ، شکایت نوشتم ولی هنوز که هنوز جواب ندادن !!!
اه اه فن اوا خوب بود لا مصب شبانه رو محدود کرد مجبور شدم بکشم بیرون حالا این نوین نت هم که تو زرد از اب در اومده دیگه نمیدونم چی کار کنم!!!!
عزیز مگه چشه کدوم شرکت تو ساعت رایگان 150 kb/s سرعت میدهنقل قول:
مشکل پینگم که حل شده
بهتره کسی نیاد طرف این شرکت تا مام نفس راحت بکشیم :sq_2:
دوستان شما پینگتون با گوگل چنده ؟ من تا 1-2 هفته پیش 280-290 بود . الان شده 175-180 :31: پینگ تهرانم 70 بود الان شده 45-50 ! ولی نمیدونم چرا با پینگ 4.2.2.4 همش timed out میده !
امروز با شرکت تماس گرفتم که چرا تا حالا ADSL وصل نشده اول گفتن مرکز مخابراتیتون مشکل نرم افزاری داره و از مخابرات پیگیر باشین - زنگ زدم مخابرات گفتن که ما هیچ مشکلی در راه اندازی ADSL خط شما نداریم!!ازدوباره زنگ زدم نوین نت طرف گفت نه مشکلی نیست داریم پیگیری میکنیم!!! الانم ازدوباره زنگ زدم میگه باید 3تا4 روز کاری سپری بشه تا خطتون رانژه بشه!!!فکر کنم تا هفته دیگه معطل باشم
دوستان درباره DNS توضیح بهتری بدید و نحوه استفاده
درود.
هنوز که هنوزه این عزیزان خط من رو از رانژه در نیاوردند :دی منم هنوز توی انتخاب شرکت جدید مردد هستم.
سرعت من امروز تو ساعت رایگان از 140 رسیده به 70 برای شما هم همینطوره؟نقل قول:
نکنه باز سرعتو آوردن پایین
خداییش اگه اینطور باشه من درخواست جمع آوری میدم
سرعت من از 130 رسیده به 60
مال من هم از 120 رسیچه به 60.:sq_10:
من با 60 دانلود میکنم خداییش اگه اینطور ادامه داشته باشه عمرا تمدید کنم فقط خدا رو شکر که مخابرات رو جمع آوری نکردم اینطوری که اینا دارن پیش می رن چند روز دیگه می رسه به 30 :sq_10:
من که بیست روز سر کار بودم بعد وصل شدنقل قول:
فقط بد موقعی اومدی داش سروش چون شرکت زده سرازیری و کم کم داره زیر آبی رفتن رو شروع میکنه من که اگه اینطور ادامه دشته باشه نیومده میرم
تاييد ميشه سرعت دانلود من هم از 122 رسيده به 60
خدا لعنتشون كنه
وای من فکر کردم اون سروری که ازش دانلود میکردم سرعتش کمه
آخه سرعت دانلود دیشب من هم 70-60 بود!!!!!!!!!!!!
من الان تماس گرفتم با پشتیبانی.آقایی که اونجا بود اصلا اظهار بی اطلاعی کرد و گفت این قضیه صحت نداره که ما سرعت رو کم کرده باشیم.گفتم من تا دو سه روز میتوان تحمل کنم ولی نه بیشتر.اونم گفت اگه تا دو سه روز دیگه درست نشد تماس بگیرید.
سرعت دانلود امروز 6 تا 11 68 بود!:sq_11:
ساعت 6 صبح تا 8.30نقل قول:
سرعت 145
8.30 تا 10.15
سرعت 125 تا 135
10.15 تا 11
به زور صفحه باز میکنه:sq_2:
ماله منم وصل شد بعد 20 روز حالا ببینیم چی میشه
تایید میشه سرعت منم کم شده ! صبح 1 گیگ دانلود کردم ! قبلا 2 گیگ دانلود میکردم . اینطوری که معلومه سرعت منم 60-70 بوده !! :41:
سرعت دانلود از 1تا6صبح ثابت 60 بود.
باز هم سرعتارو پایین آوردن....
متاسفم برا نوین نت. دیگه موندن فایده نداره
با سلام مال من امروز وصل شد سرعتم بد نیست البته باید ببینم تو بازه زمانی رایگاه اوضاع چطوره!!! فردا بین 6 تا 11 معلوم میشه
:18::18::18::18::18::18:
بزای من که از روز اول 60-70 بود ساعت رایگانش
امروز هم همینطور.....
عجب شانسی دارم من دیگه :blink:
سلام
حیف شد یه چند روزی سرعت خوب بود ...یه فته میشد حدود ا روزی 2 گیگ میگرفتم اما دوباره از دیروز رفت زیر 100و باز منو ناراحت کرد...
امیدوارم بتونن به این شعار برسن:: بعد از کمیت کیفیت خیلی مهم تر است.
دوستان این حوضه ی اتصال که موقع خرید میشه انتخابشون کرد(پورت شهری ، استانی ، کشوری) تو سرعت تاسیری داره ؟!:blink:
البته من خودم همش کشوری رو میگیرم!:cool:
نه دوست عزیزنقل قول:
کشوری بگیری میتونی تو همه جای شور به خطط کانکت بشی
اگه اهل اینور اونور رفتن نیستی نیازی نیست:sq_6:
البته پیش نیازش اینه که اون خطی که قرار باهاش کانکت شی رانژه نوین نت باشه...نقل قول:
نه دوست عزیز
کشوری بگیری میتونی تو همه جای شور به خطط کانکت بشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار داره درست میشه
الان خیلی نوسان داره:sq_19:
خلاصش بدرد ماها نمیخوره دیگه:sq_2:نقل قول:
oچطوری باید کشوریشو گرفت ؟ لطفا بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
معمولا موقه تمدیدنقل قول:
اون پایین نوشته
ولی طبق گفته ی دوستمون
باید اون منطقه و خط با نوین رانژه شده باشه:sq_25:
سرعت دانلود شبانه 70 - 60 تایید میشه من از اصفهان
نوین نت هر روز کندتر از دیروز
دوست عزیز امکانش هست یه تست از سرورای خارج از کشور مثل آلمان، انگلیس یا جای دیگه بزارید.نقل قول:
ممنون
دوباره خراب شد:sq_2:نقل قول: