رم 512 حافظه كمي نيست ...نقل قول:
نوشته شده توسط lord-kianoosh
حداقل براي 2 سال ديگه ميتونه جوابگو باشه .... براي كارهاي عادي
البته بعد از اون مدت بايد به تاريخ بپيونده
Printable View
رم 512 حافظه كمي نيست ...نقل قول:
حداقل براي 2 سال ديگه ميتونه جوابگو باشه .... براي كارهاي عادي
البته بعد از اون مدت بايد به تاريخ بپيونده
با سلام به همه دوستان
از راهنمایی و نظرات کارشناسی دوستان تشکر می کنم. با توجه به این نظرات تصمیم به خرید سیستم زیر گرفتم. تنها در مورد سی پی یو مرددم. ولی با تکیه به نظر دوستان همان را می گیرم
CPU: AMD - AM2 - ATHLON 64 Bit 3800
M.B: GIGABYTE - M51GM-S2G (AMD - Socket AM2 - GeForce 6100 Chipset - DDR2 800 - PCI Express -SOUND+VGA+Gigabit LAN+SATA+1394)
RAM: KINGSTON-DDRII - Dual Channel 1GB PC533-(2x512MB)
HDD: MAXTOR - 250 GB + 16mb buffer
دوست عزیز رم رو باید با باس 400 بگیری در ضمن سوکت cpu رو 939 هم می تونی بگیری در مورد سوکت 939 می تونی اطمینان داشته باشی که جوابگوی همه کارهات هست...
دوست عزیز ببخشیدا اما متوجه هستید دارید چی میگید؟؟؟!!!نقل قول:
اولا که چرا رم رو با باس 400 بگیرند ؟؟؟ وقتی که 533 مگاهرتز وجود داره ؟؟؟
دوما در مورد سی پی یو واقعا تــــــعــــــــــجــــــ ــــــب کردم از نوع واقعیش ... آخه چرا سوکت 939 بهتره ؟
یه ادم عاقل همیشه اینده نگر هستش ... وقتی که 939 داره از رده خارج میشه و جاش رو به ای ام 2 میده چرا ادم
بره 939 بگیره ... تازه قتی که مادربرد مناسب ای ام 2 در دسترسه ....
میشه اون حرفهای بالا رو با ذکر دلیل بگید ؟؟؟
کوچیک شما - مهرادMahrad
سلام دوست عزیز :نقل قول:
نوشته شده توسط raypuor
در مورد سی پی یو که به نظر من اصلا و به هیچ وجه شک نکن چون جزء بهترین هاست...
مادر برد هم که عالیه ...
رم که حرف نداره ...
هارد هم که دیگه وضعیتش مشخصه .... خوبه
هر کار می کنی فقط main روGIGABYTE بر ندار چون فقط بخاطر تبلیغات و گارانتی(خوب!)طرفدار داره...یا msi بگیر یا asus...
گابریل جان من نگفتم 939 بهتره گفتم اگر Am2 گیرت نیومد 939 هم خیلی خوبه وتا چند سال جواب همه کارهاتو میده.در ضمن کی گفته 939 داره از دور خارج میشه؟!؟هنوز 754 هم تو بازار ریخته چه برسه به939!!!
كيانوش چرا بي خود حرف مي زني بابا زاره يه چيزي گفت ديگه اينجا نيا بگو....
عزيزم 400 با 939 آخه چه ربطي داره به اي ام تو با باس 533 آخه اين كه اونو مي خوره تازه با همون قيمت فقط ايشون بايد بگرده تا پيدا كنه اگه هم گيرش نياد كه مياد بايد 1 هفته صبر كنه ...
قربانت شهريار
ضمنا گيگا اين طور هم نيست بابا ام اس آي k8n-neo4-f با k8nf-9 ميشه گفت در سرعت هيچ فرقي با هم ندارند گيگا هم بسيار خوبه به خصوص در اينتل كه جزو بهترينا هست ولي ام اس آي براي اينتل اصلا به خوبي اون دوتا نيست ضمنا در كل گيگا خيلي بهتر از ام اس آي هست و ام اس آي در اور كم مياره... ;)نقل قول:
و دماي بالاتري هم داره نسبت به گيگا...
قربانت شهريار :)
آخه چـــــــرا ... ؟؟؟؟؟ :blink: :blink: :blink:نقل قول:
گیگا که جزء بهترین تولید کنندگان مادربرد در دنیاست ....
نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
100% تائید میشه ;) :happy:
چرا گیرش نمیاد ؟؟؟ :blink:نقل قول:
ضمنا دوست عزیز شما نیا یکسال دیگه رو نگاه کن ...
یک کم گستره دیدت رو افزایش بده ... 3-4سال دیگه چـــی؟
اون موقع دیگه 939 هم گیر نمیاد چه برسه به 754 ...!!! ;)
مهراد جان مرسي ....
عزيزم البته اين را كه كيانوش ميگه از يه بعد هم نظر من هست ...
چون من هم نظرم اينه كه آدم به نظر من تا 4 سال ديگه هم 3500-3800 939 نه بسش نيست بلكه زيادش هم هست آخه مي خواد چي كار كنه ...؟؟؟
ولي خوب بله اونايي هم كه گفتم هست ...
قربانت شهريار
ضمنا يه معرفي خيلي كوچولو ...
معرفي سي پي يو 2.8 سمپرون اي ام 2 :
اين سي پي يو با قيمت 74 تومن در حال حاضر در تهران موجود است ...
اين سي پي يو با قدرتي معادل 3-3.2 سمپرون معمولي عمكل مي كنه ؟!؟!؟ چرا ؟ نميشه البته اينو گفت ولي ساده گفتم چون اي ام 2 كلا 30 در صد سرعت بيشتره ... و ضمنا اين سي پي يو به درد كساني مي خوره كه مي خواند آيندد نگر باشند و ضمنا واقع بين!!!! چون اي ام تو الان هست و مطمئنا ديگه نمي ره ... مين هاي با قيمت خوب هم داره مثلا با 90 تومن شما مي تونيد يه مين سادش را بخريد و اين 2.8 كارهاي شما را در حد معمولي بر طرف مي كنه ... با ميشه گفت براي ارزان قيمت هاي آينده نگر يه مين سي پي يوي ارزان بست :
سي پي يو 2.8 سمپرون اي ام 2 : 74 تومن
مين گيگا M51gm-s2g
باتشكر شهريار
اون دوستاني كه رفتند ....
آه ه ه ه ه ه ه....
خيلي جاشون خاليه : مهدي - علي - m645 - از نسل قبل : نويد - امير - ايمان و ....
اي كاش بودند و با ما بودند اي كاش ... خيلي جاشون خاليه تاپيك ها و بحث ها ديگه برام بي مزه شده...
شهريار
سلام
تاپيك بخش سخت افزار عاليه
سوال من:
يك سايت در مورد قیمت های قطعات رایانه که بروز باشه را معرفی کنید؟
با تشکر از شما. :biggrin: :goatee:
آره عزیز ... این ادرس هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم تحليل و نشر هست و رايان صبا :
و به زودي :
ولي عزيزم اولي و دومي خوبه ولي درست نيست يعني فروشگاه نيست ... من به جفتشون زنگ زدم... سومي را هم خدا ميدونه...
قربانت شهريار
آخه فقط اين كه نيست. طرف دو سال ديگه اگه بخواد رم اضافه كنه ( يك كار محتمل)نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
بايد دوبرابر ddr2 يا احتمالا يه چيز جديدتر از اون پول بده مثل همينSDRAM ها كه انقدر
گرونه كه آدم ترجيح ميده كل سيستم رو عوض كنه. وقتي AM2 قيمتش پايين تر هست
چرا 939 ؟ كسي هم كه مادربرد حرفه اي مي خواد يكم بايد صبر كنه .
راستي GA-M55plus-S3G الان تو بازار هست و اگه هست قيمتش چقدره؟
Mezzo عزیز :
متشکر از صحبتهای عاقلانه ات ... با شما 100% موافقم
در مورد مادربردی که نام بردی باید بگم احتمالا بله وجود داره و لی قیمتش رو نمیدونم ....
ممنون - مهراد Mahrad
بچه ها راستی یه مادر برد که راحت گیر بیاد و دارای Cross Fire باشه چی پیشنهاد میدید ؟
Asus P5WDG2-WS خوبه دیگه ؟ من نظرم همین مادربرده
ميزو جان شبكه مورد علاقه من مگه من چي گفتم ؟
من هم همين را به كيانوش گفتم...
قربانت شهريار
بله خوبه و اين هم هست :
asus p5wd2 premium
asus p5wd2-e premium
قربانت شهريار
آره شهریار جان
شما هم همین نظر را داشتید ... ولی از طرفی موافق کیانوش هم بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره شهریار جان
شما هم همین نظر را داشتید ... ولی از طرفی موافق کیانوش هم بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باز هم میگم بیایم دورتر را نگاه کنیم ... 6-7 سال دیگه چی؟
من از يه نظر بودم و اين اين بود كه به نظر من 939 3500 يا 3800 تا 4 سال ديگه كافيه بابا مگه مي خواد چي كار كنه ؟؟؟؟
ولي خودم پيشنهاد اي ام 2 را مي دم چون هم بهتره و با قيمت ارزان تر هست...
قربانت شهريار
ضمنا شما اگه عضو تيم سخت افزار پي سي بيدي توي امضات بگذار...
باتشكر شهريار
نه عزیز عضو نیستم
چه مزایایی داره و چی کار میکنه؟
اقا من يه سيستم دارم با مشخصات زير:
motherboard ga-8IR2003 AGP
CPU 1.7 CELERON
RAM 256
:blush: VGA GEFORCE 2 MX100/200 32mg
اين سيستمو 3 سال پيش گرفتم.
حالا مي خوام كارت گرافيك و مادر بوردمو عوض كنم .كارت گرافيكمو كه geforce 7600 gs انتخاب كردم و دنبال يه مادربورد pci e ميگردم.كل پولم براي اين دو 200 تومنه.حالا چندتا سوال دارم:
1-شما چه مادربوردي پيشنهاد ميديد همراه با قيمتش
2-من الان اين كارت گرافيك و مادربوردو بگيرم يا صبر كنم كه كارتاي dx10 بيان؟
3-اين كارتاي dx10 بالاخره كي مياد تو ايران؟و كي قيمتاش مياد پايين.
4-اينكارت تا كي ميتونه كار مارو راه بندازه
تو رو خدا كارت گرافيك مارو ميبيني.هيچ بازي نميشه باهاش انجام داد.خوش بحال شما كه الان بازياي cod2 doom3 hl2 nfsmw رو داريد بازي ميكنيد اما من چي فقط ميتونم قارچ خور بازي كنم.
لطفا اساتيد محترم مثل اقا شهريار جواب ما رو بدن.
با تشكر.
دوست من شما اگر مادربورد رو بخوای Pci-e دار برداری مجبوری Cpu رو هم عوض کنی
لطفا در بودجتون تغییراتی رو ایجاد کنید بعد ما راهنمییتون میکنیم
عضویتتون هم مبارکتون باشه
شهریار جان شما هم عزیز نظرت رو به طور کامل لطفا مشخص کن
دوتا نظر در یک زمان که نمیشه!!! یا 939 یا Am2
اولآ كه اصلآ جاي تعجب نداره...939 مسلمآ از AM2 بهتره...چون AM2 هنوز امتحانش رو پس نداده... و اصلآ نمي شه بهش اطمينان كرد...تازه كي گفته كه 939 از رده خارج مي شه؟اگر AMD اين كار رو بكنه 2 روزه ورشكست مي شه...نقل قول:
نوشته شده توسط G A B R I E L
در ضمن اصلآ هم آينده نگرانه نيست كه AM2 خريد...بلكه خيلي ساده لوحانه هست...
موفق باشيد
بهنام عزیز ...
چرا امتحانش رو پس نداده ... من تا حالا مال چند نفر رو دیدم ای ام 2 داشتند و راضی هم بودند ... دوست عزیز با این اصل رو
به خاطر داشته باش که با اومدن یک تکنولوژی جدید تکنولوژی ماقبل آن به تدریج محو میشود ...
کوچیک شما - مهراد Mahrad
ضمنا چرا اینده نگرانه نیست که ای ام 2 بخریم ؟ چرا ساده لوحانه هست؟
اگه میشه با ذکر دلیل
وقتي تكنولوژي قديم از تكنولوژي جديد بهتره،چرا بايد قبلي محو بشه؟ :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط G A B R I E L
در ضمن اينو بگم اين دو تكنولوژي تفاوت چنداني با هم ندارن...
شما كه با اون چند نفر صحبت كردين مي شه بگي كه برتري اي ام 2 نسبت به 939 چيه؟
چون كه هنوز امتحانش رو به طور كامل پس نداده...هنوز مشكلات احتماليش مشخص نشده...شايد اصلآ به دليل يه سري از مشكلات توليدش متوقف بشه...ولي در عوض 939 چند سال هست كه داره توليد مي شه و همه عيوب و ايراداتش برطرف شده و همه ازش راضين...من كه هيچ كي رو نديدم از 939 ناراضي باشه...نقل قول:
نوشته شده توسط g A B R I E L
فعلآ...
کی گفته که 939 بر Am2 برتری داره؟؟؟
در ضمن Am2 تو ایران تازه اومده واگرنه در خارج اونم امتحانش رو پس داده
دقیقا برعکس این حرف درستهنقل قول:
در ضمن اصلآ هم آينده نگرانه نيست كه AM2 خريد...بلكه خيلي ساده لوحانه هست...
مثل این میمونه که بری مادربورد با socket 478 بگیری بعد خودتو از PCI-E و مزیت LGA775 محروم کنی (به غیر از مادربورد هایی که با چیپ های 915 برای سوکت 478 وجود داره که PCI-E دارن) و Ram DDR2 رو هم بیخیال شی بعد بگی بله هرچی باشه 478 مدت بیشتری تو بازار بوده امتحانش رو پس داده
در ضمن اگر مشکلی باشه درجا سوکت رو عوض نمیکنن چیپست رو ارتقاع میدن دوست عزیز
تمامی حرفهای که میخواستم بزنم رو شایان عزیز گفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهنام -ن عزیز به این حرفهام توجه کن
1. من که نگفتم 939 بده گفتم ای ام 2 نسبت بهش بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلایلم که گفتم که مهم ترینش آینده است ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بذار یه مثال بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمانیکه 939 اومد و جای 754 رو کم کم گرفت دقیقا حالا داره
برای خود 939 پیش میاد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی ای ام 2 میاد و به تدریج جای 939 رو میگیره...
حالا چه من بگم ای ام 2 خوبه چه شما بگی 939 بهتره در هر صورت این امر (جایگزینی ای ام 2 بجای 939 ) اتفاق میفته ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه هنوز روی حرف خودت ایستادی ... یک مثال دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به روند رو به جلوی رابط های هارد دیسک توجه کن :
1. IDE > 2. SATA > 3. SATA 2
حالا به نظر هر کدوم از رابط های بالا چند درصد رو به خودشون تعلق دادند؟
نظر من اینه :
IDE : 35%
SATA : 60%
SATA 2 : 5%
حالا کافیه بیایم جای موارد فوق رو عوض کنیم ... بجای آی دی ای بذاریم 754 ... بجای ساتا بذاریم 939 ... بجای ساتا2 بذاریم ای ام 2...
این امار مال اکنونه ... ولی به نظرت 5 سال دیگه چی میشه ؟؟؟ ساتا 2 (ای ام 2) بدلیل ویژگیهای خوبش میاد اول ... آی دی ای
(754) رو باید کم کم حذف شده حسابش کنیم ...و ساتا (939) رو باید جزء محذوفات بعدی مون بدونیم ...
یعنی در کل با کامپیوترهای 754 باید این کارو کنیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامپیوترهای 939 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( چون دیگ تقریبا دارن میرن به تاریخ)
و سر انجام ای ام 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شرمنده عکس کامیوترش رو نداشت)
+++++++++++++++++++++++++++++
این هم وضعیت آینده کسانی که الان پول دارن ای ام 2 بگیرن اما میرن 939 میگیرن :
کسانی که ای ام 2 میگیرند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما کسانی که 939 میگیرن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون - مهراد MAHRAD