چرا بی شرفا پاسخ نامه رو نزدن :n15:
Printable View
چرا بی شرفا پاسخ نامه رو نزدن :n15:
من دقیق حساب کردم احتمالا میشم 19.25 خیلی مسخره بود واقعا:n15: اصلا سخت نبود ولی کج تابی و نمره الکی داشت من کلاس زبان کتاب FCE میخوندم اینقدر چیزای سنگین داشت ولی این آسون میموندی بین 2 گزینه :n13:
مگه پاسخش اومده؟؟؟؟نقل قول:
نه نیومده فک کنم دیدن خیلی مسخره بوده سوالا :n29: نزدننقل قول:
هنوز زوده فیزیک رو هم 12:10 زدننقل قول:
ای خدا الان خل میشم خب پاسخشو بدین دیگه ؟؟؟
بچه ها چه طوری پاسخ گزینه ی دو میشه choice?:n04:
شما از کجا دیدی؟؟؟نقل قول:
مگه choice داشتیم ؟ نکنه شما انسانی هستی؟
نه عزیزم ریاضیم اما فکر میکنم اشتباهی این گزینه رو نوشتن چون تقریبا مطمئنم میشه silentlyنقل قول:
گذاشتن توی سایتنقل قول:
کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره میشه silentlyنقل قول:
اون که اره میشه silently
ولی اصلا choise نداریم او بالا
رساتی جوابا رو که نزدن از کجا دیدین؟
بچه ها من سوال 55 رو به صورت مجهول جواب دادم به نظرتون نمره داره؟
Many different things like stone, wood and metal were the things that had been used before invention paper
گزینه ی دو زدهنقل قول:
دیدم 19 اینا میشم خیلی بده:n14:نقل قول:
جاخالی رو زدم research آخه باید درست باشه چرا فقط تست و expriment زده !!
اون choise که نمیدونم از کجا آوردن :Dاون سوالی که جوابش میشه experiment رو غلط نوشتم.نوزده و هفتاد و پنج میشم .
سلام
بچه ها به نظر شما،برای دانش لغوی ،garden و research اشتباهه؟؟؟؟؟
ببخشید در مورد فیزیک چند تا سوال دارم::
1. جنس رسانا با مقاومت ویژه فرق داره؟؟؟؟
2. نیروی وارد بر بار الکتریکی مثبت واقع در میدان الکتریکی با آن---- است.
این سوال از نظر بیان اشکال داره.
اگه دقت کنید" آن " به بار برمی گرده نه به میدان که بشه هم جهت.
بار که با نیرو هم جهت نمیشه که!!میدان با نیرو هم جهت میشه و این جمله در کتاب به صورت زیر بیان شده:
میدان الکتریکی در هر نقطه، هم جهت با نیروی وارد بر بار الکتریکی مثبت واقع در آن نقطه است.(ص64)
3. مسئله 9 نیازی به علامت - نداره.چون سرعت ثابته.(ص 79) و زاویه بین بردار و خط میدان 37 ـه، نه 147 که نیاز به علامت - داشته باشه...
میشه راهنماییم کنید؟؟؟
من 40 میشم جووون!!! :n18:
عزیز شما که زبانت خوبه در مورد این نظری نداری؟نقل قول:
نقل قول:
بچه ها من سوال 55 رو به صورت مجهول جواب دادم به نظرتون نمره داره؟
Many different things like stone, wood and metal were the things that had been used before invention paper
علیک سلامنقل قول:
من که خیلی بعید میدونم بهت نمره بدن چون خیلی فرق داره
سلام باید مفهوم رو برسونی ، اگه مفهوم برسه نمره قطعا نمره میدن ولی پارسال یکی از دوستام اینجوری نوشت ، نمره ندادن حالا باز میگم دست اونی هست که تصحیح میکنه!جواب این سوال 55هم این میشه:نقل قول:
they Wrote on , many different things like stone wood and metal
در ضمن جواب تو خود اون بخش متن بود چرا سختش میکنین ؟!
اگه نظر منو بپرسی فکر نکنم نمره کامل بدن ...
واگر نه 0.5 الی 0.75 حتما میدن...
چون که گفته بود آن چیزهایی که روش نوشته شده بود چی بود نگفته بود آن ها روی چی نوشتندنقل قول:
اگر مفهومو برسونیم نمره بدن که فکر کنم باید کامل بدن آخه هم از لحاظ دستوری جملم درسته (یا حداقل فکر میکنم درسته) هم از لحاظ مفهومی درسته
بنظر من بستگی به معلم دارهنقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
بهتره که اون معلم نمره رو بده چون اگر نداد خانواده ی محترمش ..........:n09:نقل قول:
راستی شیمی هم فصله سه اش سخته ها:n03: خوندمش اما نمیتونم نمونه سوالاشو حل کنم:n03: شما از رو کتاب میخونید یا جزوه؟
فقط کتاب ، دوستان ما رفتیم بای بای.نقل قول:
من گلواژه دارم اونو میخونم با کتاب و نمونه سوال
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
این زبان چقدر کلوزش چرت بود :n27:
من که تا حالا 2 فصل شیمی رو خوندم رفتم تو فصل 3 ولی به نظر من فصله 3 راحتره ها ولی اگه بخوان مفهومی بدن اونوقته که .... :n02:
امتحان خیلی آسووووووووووووون بود....آخ جــــــون
انشاالله که 20 بشم:n26:
بچه ها برای ویژگی های کلویید بنویسیم "حرکت براونی، اثر تیندال، لخته شدن، پایداری آن ها" به نظرتون نمره میدن؟ درسته؟
برای لخته شدن فک نکنم نمره بدن ولی بقیه اش که درسته.حالا باید ببینیم پاسخنامه چطوریهنقل قول:
امتحان خوب بود ...
دوستان کسی حل مسائل هندسه رو نداره؟ ....
تو گوگل سرچ کنید،حتما پیدا میشهنقل قول:
اخه معلم ما یه سری ویژگی گفته مثل اینکه ذراتش بزرگن یا از صافی رد میشه و .... اما توی مبتکران قشنگ نوشته بود چهارتا ویژگی دارن : 1-اثر تیندال 2- حرکت براونی 3-پایداراری کلویید ها 4- لخته شدننقل قول:
فقط خداکنه درست باشه
آره،منم رفتم دیدم نوشته بود،ولی تو پاسخنامه که چیزی نگفته،شاید جزء اون ادامه(...) که ننوشته حساب بشه.نقل قول:
من برای سوال 6 قسمت ت ،
نوشتم چون در شرایط استاندارد ترمودینامیکیه و همین طور پایدارترین شکل حالت ماده است،پس 0 در نظر گرفته میشه.
برای واکنش محدودکننده هم از راه تقسیم به ضرایب استوکیومتری رفتم (1/2 و 16/25)و جواب درست دراومد.
به نظرتون به این دوتا نمره میدن؟؟؟
کسی نظری نداره؟؟؟میدونید برای اعتراض باید چیکار کنیم؟؟نقل قول:
دبیر ما اون اولی رو همین جور گفت کلا عنصر ها صفر هست:n29:
اون سوال رو هم همینجوری نوشتم
دوستان کلمه فیزیک رو فارسی به شماره 20000316 پیامک کنید
واسه اعتراض به این درس هست
با شماره پدر و مادر و ... هم بزنید:n02:
من زدم:n24:نقل قول: