این نصاب بعد 4 روز نیومده.چکار کنم؟
Printable View
این نصاب بعد 4 روز نیومده.چکار کنم؟
زنگ بزن 2020. چند روز پشت سرهم.
دو روز پیش زنگ زدم به 2020 برای جمع آوری خلاصه بعد از نیم ساعت یکی از اپراتور ها جواب داد بهش میگم میخوام جمع اوری کنم میگه برای چی ؟ چه رویی دارن این ها
بهم میگه باید فکس کنی خلاصه ما فکس کردیم برای جمع آوری
هنوز جمع اوری نشده
امروز زنگ زدم به خدا شاید باورتون نشه 1 ساعت شاید هم بیشتر منتظر بودم بعد هم قطع شد
دارم دیونه میشم با این مخابرات مسخره
امروز رفتم خونه دوستم اون هم از مخابرات داره ولی اینترنت اون 512 هست
ولی سرعت اون سه مگ شاید هم بیشتر هست با اینترنت 512
بعد من که 1 مگ دارم سرعتم از 64 هم پایین تره
خدا بگم چه کارشون کنه
نقل قول:
سرعت اون سه مگ شاید هم بیشتر هست با اینترنت 512 ?!؟ :sq_14:
تائید میشه، من دو مگ دارم، اندازه یک مگ همسایه مون هست! دقیقا همون طور
بله با چندین سایت تست کردمنقل قول:
سرعت اون سه مگ شاید هم بیشتر هست با اینترنت 512 ?!؟ :sq_14:
ویندوز سون 7 کمتر از یک ساعت دانلود کردم ! با اون سرعت
وقتی یه جایی بی صاحاب باشه ( خر تو خر ) اینطوری هم میشه
الان دارم از دیال اپ استفاده میکنم شاید باورتون نشه با ADSL مخابرات فرقی نداره از نظر سرعت :sq_2:
مخابرات اندیمشک اینطوره ؟نقل قول:
آخه اگه سرعت 3 مگ باشه که میشه لس آنجلس :))م
من 2مگ دارم ،نهایتش با 370 بتونم دانلود کنم که اونم لحظه ای هستش :sq_2:
دوست من همون 370 شما هم 3مگ هستشنقل قول:
پس من منظورشون رو اشتباه برداشت کردمنقل قول:
منظور این بود که پورتشون رو 3مگ بسته شده :31:
ولی دیشب از2تا6 فقط 2.85 گیگ تونستم دانلود کنم
قبلا به 4 گیگ هم میرسید :(
سرویس های نامحدود 256،512،1024و 2048 در پنل های کاربری فعال شدن اگه کسی از دوستان استفاده کرد ما رو بی خبر نزاره:sq_25:
شما از شرکت پاس ماناماد سرویس میگیرید؟؟؟ (خط شما فیبر نوری است ) ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
این توفانهایی که اونور دنیا میاد، اینترنتشون هم قطع میشه؟
یه بارون زده، هی قطع و وصل میشه. مملکته داریم؟
ایول سرویس های دیگه نامحدود هم رسید
من ک ماه بعد حتما 256 نا محدود میگیرم از 128 ک خیلی راضی بودم کلا نامحدود خیلی خوبه
نه عزیز مستقیم از مخابرات گرفتمنقل قول:
دوستانی که سرویس های نامحدود جدید رو گرفتن مارو بی خبر نزارن . اگه سرعت اسمی رو بده سرویس 512 فوق العاده خوبه :20: اگرم سرعت بالاتر ببندن چه بهتر :31:
سلام. من مهر ماه سرویس 128 نامحدود داشتم که سرعت 30 تا 35 بهم میداد الان رفتم 256 نامحدود خریدم و سرعت 30 تا 35 میده . واقعا مسرخس . البته سرعتش باید به طور معمول همین باشه . !!! پینگ هم عالیه
از کجا میشه پسورد رو تعویض کرد؟
چقد بد زنگ بزن اعتراض کننقل قول:
باقی بچه هام اگه کسی سرویس جدید گرفته خبر کنه
وجدانن برید داخل تاپیک adsl مازندران. نوشته امشب 10 گیگ دانلود کردم ( براشون کمه) . و سرعتشو 16 مگابیت زده. یا سرعتش تو idm 600 هست. هر چی زنگ میزنم میگه می توانید کلید دو را فشار داده تا اپراتور بعدا باشما تماس بگیرد.نقل قول:
دوستانی که الان محدود256 دارن سرعتشون چنده؟ باید 50 باشه دیگه
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
دوستان کسی از شرکت پاس ماناماد سرویس 2مگ میگیره؟ (روی فیبر نوری اهواز)
دوستانی که سرویس 1مگ دارن شب ها با چه سرعتی دانلود میکنن؟؟؟من قبلا با سرعت 120دانلود میکردم ولی دیشب 60تا 80بود!!!
خوب اینترنت منم وصل شد.128 نامحدود.سرعت باز کردن صفحه پایینه نسبت به اون یکی اینترنتم که اونم از مخابرات اما از یه شرکت دیگست.سرعت دانلود نوسان داره 25-35 از سایت uploadbaz و اکثرا بالای 30.حالا ماه بعد 512 شارژ کنم ببینم وضعیت چطور میشه البته نمیدونم بدون گواهی میسه 512 گرفت یا نه
دوستان من این ماه اینترنت 1 ماه 1024 سرعت با ترافیک 4 گیگ خریدم که کل مبلغ 18.900 هست.وقتی وارد پنل کاربری میشم حجم مصرفی رو زده 3.21 گیگ همچنین مبلغ واریزی تو حساب رو هم زده 16.800 برای شما هم همینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1مگ من با حجم 4گیگ دیروز فعال شد و همون 4گیگ هم بود.شما با چه سرعتی دانلود شبانه دارید؟؟من دیشب سرعتم 60تا 80بود!!نقل قول:
نه دوست عزیز برای ارتقا دادن باید حضوری بری یا از طریق بانک پرداخت کنی و فیش رو فکس کنی من خواستم از سرویس 512 به 1مگ ارتقا بدم عروسی باهاشون داشتم آخر رفتم حضوری پرداخت کردم با اینکه گواهی اشتغالم دادم!!!نقل قول:
512 نامحدود و 256 نامحدود رو کسی داره ؟ لطفا اعلام وضعیت کنه هر کی داره
من با 140 یا 150 دانلود میکنم اما این چند شب سرعت افت میکنهنقل قول:
یعنی نمیشه اینترنتی ریخت و خودشون اتوماتیک فعال کنن؟پس این پنل کاربری( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به چه درد میخوره؟راستی دیشب من اصلا نتونستم وصل بشم.در حالی که با اون یکی اینترنتن وصل شدم راحت
الان هم که وصل هستم همش time out هست و توی حالت bridge وقتی وصل بشم این ارور رو میده:
من مغازه دامادمون(مواد غذایی) کار میکنم-پسر عموم هم مغازه داره.میتونم از گواهی اینها استفاده کنم و ماه بعد سرعت 512 نامحدود بگیرم؟مشکلی با این گواهی ها نیست که برای مغازست و من برای خونه میخوام؟از نصاب هم پرسیدم گفت میشه
بله شدن که میشه ولی گفتم اگه اینترنتی بخواهید انجام بدید نمیزارن ولی پارس آنلاین که داشتم راحت از طریق سایت میشد ارتقا داد ولی اینجا میگن نرم افزارمون ایراد داره!!نقل قول:
من که تو صفحه قبل گفتم .256 نامحدود باسرعت 30 تا 35نقل قول:
سرعت ها واقعا نسبت به سابق افتضاح شده !
من 512 دارم با 130 دانلود میکنم. مشکلی نیستنقل قول:
دوستان عزیز امروز بعد از 10 روز به هزار بدبختی و تلفن بازی از مخابرات مسخره خوزستان جمع آوری کردم
صبح رفتم پارس انلاین ثبت نام کردم بهم گفت ساعت 4 اینترنت شما وصل میشه
یک مگ گرفتم
خیلی خوشحالم که از مخابرات برای همیشه رفتم
مسخره ترین و بی نظم ترین ارائه دهنده اینترنت ایران مخابرات خوزستان هست ، چون داره کلاهبرداری میکنه ، دورغ میگه و...
نه پشتیبانی داره ، نه سرعت ، نه پایداری
خدانگهدار دوستان عزیز
بعد که رفتی سرعتتم بنویس ( تو رایگان و معمولی چطوره؟)نقل قول:
من مغازه دامادمون(مواد غذایی) کار میکنم-پسر عموم هم مغازه داره.میتونم از گواهی اینها استفاده کنم و ماه بعد سرعت 512 نامحدود بگیرم؟مشکلی با این گواهی ها نیست که برای مغازست و من برای خونه میخوام؟کلا من بخوام نامه بدم برای سرعت بالاتر باید چی توی نامه بنویسم؟
سلام
زیاد به این مدارک گیر نمیدهند. دیگه هیچکدام از شرکتها روی مدارک سخت نمیگیره. یه قانون احمقانه ای بوده که خودشون هم فهمیده اند.
شما با پروانه کسب کله پزی هم میتونی سرعت دو مگ بگیری.
اقا هر کی که می خواد از مخابرات بگیره بدونه که پشتیبانی = معطلی زیاد + دروغ + مشکل حل نشده
من قبلا ۲ مگ داشتم دیروز صبح اینترنتی ۱ مگ نامحدود گرفتم بعد زدم فعال کردن سرویس رزرو بعد گذشتم دانلود شروع شه که بعد از دانلود ۱۰ مگ نوشت که ترافیک شما تمام شده است از دیروز تا حالا هم ۲۰ بار زنگ زدم دوستانی هم که به پشتیبانی مخابرات زنگ زدن می دونن که حداقل ۱۰ دقیقه باید پشت خط موند دیروز گفت تا ۱۲ وصل میشه ۱۲ زنگ زدم گفت سیستم قطع بوده الان میدم همکارم درستش کنه ۱ ساعت دیگه درست میشه ۲ ساعت بعد زنگ زدم گفت تا شب درست میشه امروز صبح زنگ زدم شماره موبایلم گرفت گفت ۱ ساعت دیگه بهت زنگ میزنم ۲ ساعت بعد رنگ زدم گفت تا ۱ ساعت دیگه وصل میشه یه ساعت بعد زنگ زدم گفت ما به تهران اطلاع دادیم ۱ یا ۲ روز طول میکشه فعلا هم تعطیله گفتم خوب سرویس من از دیروز شروع شده بعد یه هفته که حالا معلوم نیست وصل میشه یا نه شما به من سرویس میدین این یه هفته چی میشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ولی متعصفانه جوابی نشنیدم
دوستان عزیز اینترنت پارس انلاین من راس ساعت 3:56 دقیقه وصل شد
یک لینک کاملا مستقیم از سرور خودم دانلود کردم سرعت تا 275 رفت .
یک لینک معمولی از روی همین سایت دانلود کردم : سرعت بین 236 تا 240 بود
سرعت باز کردن پیج ها مثل نور میمونه
شب هم تست میکنم ( رایگان ) خبر میدم
شما که هیچ موقع مشکلی نداشتی !!!نقل قول:
3 صفحه دوستان دارن مینالن بعد .... !