اگه تجربی هستی مهر و ماه کل ریاضیی تجربی رو داره! بعد ریاضی خیلی سیز کامل می شهنقل قول:
Printable View
اگه تجربی هستی مهر و ماه کل ریاضیی تجربی رو داره! بعد ریاضی خیلی سیز کامل می شهنقل قول:
عزیزان درود!
من یه سوالی کردم کسی جز یک یادونفر جواب ندادن لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه برا ریدینگ زبان درک متن شهاب اناری یا نترسیم از متن رضا کیا سالار بگیرم؟؟ کتاب زبان کنکور شبقره رو دارم.(باذکردلیل لطفا):13:
برا ایات دینی الگو یا گاج بگیرم؟؟ جامع الگو هم دارم.(باذکردلیل لطفا):41:
جواب بدید دمتان داغ!:11:
هلپ می..!
دوستان چند سوال هم در مورد دروس عمومی دارم کتاب ایاد فیلی بجز بخش های خاص انسانی همگی رو باید بخونیم؟کتاب عربی صفر تا صد تضمین دانش تا بحال به گوشتون خورده!؟کلا دروس و مقطع تفکیک شده هست به نظرم خوبه!یک سوال در مورد اعلام های اخر کتاب ادبیات 2و3 داشتم که ایا باید حفظ کنیم؟
این کتابو نشنیدم.نقل قول:
اعلام هارو هم باید بخونی.
این حرف شما دقیقا مثل اینه که بگی ادبیات فقط زبان فارسیش سخته اون 5 تا سوالو بیخیال میشه بدونش 80% زد ولی چند نفر ادبیات 90 رو 80% به بالا زدن ؟نقل قول:
البته من قبول دارم زبان فارسیو تست هاشو اصلا نمیشه زد ولی مسائل استوکیومتری بعضیاشون خیلی راحتن ( کنکور 89 که خودم بودم اینجور بود )
همه درس هارو حداقل یه بار جزوشو بخونید + تست های کنکور سراسری تا اگه تست ساده ای اومد و یا مشابه کنکور های قبل بود رو هوا جواب بدید .
به نظر من نه. میتونید سوالای مسئله ای رو بذارید انتهای درس شیمی حل کنیدنقل قول:
اگه شما تناسب رو بلد باشید به راحتی سوالای استو رو میتونید حل کنید من که خودم با این روش سوالای استو برام به یکی از اسون ترین سوالا تبدیل شده بود و از حل کردنش لذت میبردم
اگه عربی 100 میخوای....بله چون واقعا عالیهنقل قول:
کتاب ایاد فیلی بجز بخش های خاص انسانی همگی رو باید بخونیم؟
واسه ريدينگ شما ميتوني خيلي سبز رو بخوني 2 بار بعد واسه اسفند از ممتن نترسيم رو بگيري 4 تا ريدينگ اب دار داره !نقل قول:
بخونيش بري و كنكور رو له كني !
:5:
من نترسیم از متنو گرفتم ....برای هر درس پیش چند تا ریدینگ داره یعنی یهو نیومده ریدینگی که به واژگان زیادی نیاز داررو بزاره....گاماس گاماس......نقل قول:
دینی هم من که گاج دارم ..اومده عین متن کتابو اورده ....ترجمه ایاتشم خوبه ....مفهوم بندیشم خوبه مثلا یه ایه و یه حدیث و شعر و باهم میاره میگه اینا همه مثلا به سرشت خدا اشنا اشاره دارن:21:
دینی رو راحت میشه بالای نود زد ولی یه شرطی داره اونم اینه که تمام ایه هاشو حفظ باشی چه اندیشه و تحقیق و چه بررسی کنید ......این خیلی مهمه.......
چندتا سوال:
1. شیمی پیش بجز اون مراحل هیدروژن دار شدن، جای دیگش تغییر نکرده؟ اگه کرده ، شماره صفحه رو بگید خیلی ممنون میشم.
2. بچه هایی که کتاب زبان جامع کنکور خیلی سبز (علیرضا جابری) رو زدن، به نظرتون تست ها و متن های این کتاب به کنکور نزدیکه؟ منظورم اینه که آسون تره یا سخت تره؟
3. کتاب درک متن شهاب اناری چی؟ در حد کنکور هست؟ آخه من متن های کتاب خیلی سبز رو تقریبا بدون مشکل میزنم، ولی وقتی درک متن اناری رو میزنم، احساس میکنم هیچی بلد نیستم.
4. تو کنکور، توی هر متن حدودا چنتا لغت جدید استفاده میشه؟
ممنون.
در بخش گرامر تست هاش به کنکور نزدیک هستن در مورد لغت بننا به دلایلی نمیتونم اظهار نظر کنمنقل قول:
2. بچه هایی که کتاب زبان جامع کنکور خیلی سبز (علیرضا جابری) رو زدن، به نظرتون تست ها و متن های این کتاب به کنکور نزدیکه؟ منظورم اینه که آسون تره یا سخت تره؟
یه حسن خوب که این کتاب داره اینه که تست هایی نداره که مثلا توی تست درس 1 ؛ لغت های درس های دیگه اومده باشن و شما با دیدن تنها لغت درس 1 جواب تست رو به دست بیارین ! خودش اومده اون تست ها رو گذاشته آخر درس که آدم نتونه خودشو گول بزنه
کلا اگه میخواین در کنار مبتکران- انار شهابی یه کتاب دیگه تهیه کنین این کتاب خوبه . حتی به نظر من سطحش از گاج سبز هم بالاتره
کاملا بستگی داره به سلیقه طراح به نظر من نمیشه اظهار نطر کرد ولی خب یه 3-4 تایی حداقل استفاده میشه معمولا . بعضی لغت های جدید که تابلو هست معنیشون و اکثرا اسم فاعل و مفعول و مشتق کلمات داخل کتاب هستن :)نقل قول:
4. تو کنکور، توی هر متن حدودا چنتا لغت جدید استفاده میشه؟
1) صفحه 26 خود را بيازماييد ببين اون شكلش تغيير كرده يا نه! من كتاب جديدو نتونستم تهيه كنم فعلا وگرنه چك ميكردمنقل قول:
2 و 3) من پارسال كل اين كتابو تو 4 روز تموم كردم! يه كم زبانم خوبه :31: از نظر تست لغت كتابش خيلي عاليه! ولي از نظر متن،نه!
جواب تستاشم خيلي ريلكس داده،يعني فقط معني جمله رو نوشته بعد زير كلمه اي كه جواب ميشد خط كشيده! اين كتاب جوريه كه اول بايد اون درسو مسلط باشي بعد بياي باهاش كار كني! كلا مدلش اينجوريه كه تو واژه نامه خيلي سبزو بخوني واسه يه درس بعد بياي از رو اين تست بزني! البته نه بلافاصله!! گرامرم كه خيلي عالي توضيح داده در سطح كنكور!
البته من نه كتاب شهاب اناريو ديدم نه كتاب شبقره! ولي با همين كنكور 90و 92 زدم! بازم نميتونم بگم خيلي به اين كتاب ربطي داشت چون فقط يه دور نشستم پاش همه تستاشو زدم، هيچ وقتم دوره نكردم
ولي از نظر متن خوب نيست! چون متنو اول بايد فوت و فنشو از يه جا ياد بگيري يعني با چندتا مثال! حالا ميخواد اند ريدينگ باشه ميخواد كتاب نترسيم از متن باشه بعدشم فقط تمرين كني، هيچ راهه ديگه اي نداره! هرچيم متنات سخت ترو جون دار تر باشن كارت تو كنكور راحت ميشه!
4) فك نكنم يه چيز روتين باشه! بستگي به متنش داره، يعني اينا اينقد كارشون دقيقه كه بيان حساب كنن چندتا لغت خارج از كتاب تو اين متنه كه ما داريم ميديم؟؟ :18: بابا اينا تست ميدن جوابش تو گزينه ها نيست چه برسه به... :31:
كلا فكرتو رو اين چيزا نذار
بچه ها دمتون گرم.:11:
فقط اگه ممکنه یکی بیاد به من بگه این کتاب درک متن اناری با شبقره چقدر فرق داره و کدوم به کنکور نزدیکتره. چون در حال حاضر متن های سخت و عجیب غریب اصلا به کار من نمیاد. اناری رو دارم میخوام ببینم ارزش داره برم شبقره رو بگیرم یا نه. مرسی.
بهترین کتاب برای گرامر انگلیسی چه کتابیه؟؟؟ تاکید می کنم گرامرررررررررر
سلام خوبيد ؟!
من واسه تحليلي ! گاج سفيد و سبز دارم به نطزتون اون همه تست گاج سفيد رو بزنم ارزش داره يا .... ؟
به نظر من زبان جامع خیلی سبز (کتاب های دیگه رو نخوندم اما اینو که خوندم خیلی راضی بودم)نقل قول:
من شبقره دارم خوبه در سطح کنکور گفته!این برا گرامرنقل قول:
برای ریدینگ هم اگه بخوایی یا درک متن به زبان ساده یا نترسیم از متن بگیر چون خودمم تو دوراهی گیر کردم کدومو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟:46:
اعلام رو به هیچ وجه از اخر کتاب درسی نخون به یک کتاب کمک آموزشی بخر!نقل قول:
چون بعضی از کتاب های فلان نویسنده چندتاش در اعلام کتاب ذوم یکی در تاریخ ادبیات کتاب سوم و 2تا در بیاموزیم پیش
نقل قول:
دبير ما از روي تجربه اي كه داشت يه صفحه اچار به ما گرامر گفته بود به صورت خيلي خلاصه و گفته بود فقط همين بخونيد برا سراسري(نه ازاد) و زيادم اصرار نميكرد كه تست اضافي بزنيد و بيشتر همون كنكورها رو ميزديم
سلام خدمت همه ی دوستایه گلم میشه کسی بگه واسه اینکه سر جلسه آزمون وقت کم نیارم چیکار کنم ممنون :11:
ببین من پارسال تقریبا همه ی تستاش رو زدم و 100 % نتیجه گرفتم. (میانگین تراز کانونم توی تحلیلی 7400 بود). امسال هم برای تحلیلی دارم دوباره گاج رو میزنم.نقل قول:
پس از نظر ارزش داشتن که مطمئنا ارزش داره وقت بزاری. ولی اگه یکی از این دوتا مشکل رو داری، بیخیالش شو:
1. وقتت بسیار کمه و از برنامه ی آزمون هات هم خیلی عقبی. 2. اگه پایه ی ریاضیت خیلی خوب نیست، این کتاب رو بیخیال شو. ولی اگه هوش ریاضیت خوبه، این کتاب واست عالیه.
اگه هر کدوم از این مشکل ها رو داری، رمزینه میتونه برات مفید باشه.
یک ساعت نیاز داری!نقل قول:
اولا اگه درست رو خوب بلد باشی سوالات رو در زمان خودش جواب می دی! دوم سوالات وقت گیر رو بذار برای آخر کار
سلام.
اولا که من اینو پرسیدم :31: :
فقط یک جواب گرفتم برای فیزیک 1 و پیش :31: :نقل قول:
سایر عزیزان نظری ندارند؟ :31:نقل قول:
یه سوال دیگه...ما سال پیش قبل ثبت نام کنکور باید میرفتیم تو یه سایتی سوابق تحصیلیمونو تایید میکردیم و یه کد بهمون میداد.درسته؟خب ما که سال قبل تایید کردیم امسال هم باید این کارو بکنیم؟از کی شروع میشه؟:31:
یه سوال هم تو تاپیک کتب پرسیده بودم لطفا یه نگاه بندازید : :31:
متشکر :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6558623&postcount=8146
ممنون حيلي دمت گرم !نقل قول:
واسه كسسته چي؟ !
تو کانون چه ترازایی پشتیبان ویژه دارن؟؟؟
فك كنم بايد مينگين تراز يه فصلت تويه 100 نفر برتر اون فصل كه اسمشون تويه مجله ازمون مياد اخر هر فصل باشه ! بعد يكي هم شزايط با خودت اگه منطقه سه باشي نفرات برتر منطقه 3 بهت پشتيباني ميدن !نقل قول:
فکر نکنم اینجوری باشه دیگه.... راستی واسه منطقه 2 پرسیدم....نقل قول:
کس دیگه ای نمیدونه؟؟؟
شما هم بايد از تكنيك ضبدر و منهاو زمانهاي نقصاني استفاده كني ؟!نقل قول:
كه از پشتيبانت در موردش بپرس !
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
من دوستم پارسال رتبه4 رياضي منطقه اورد با 3 زبان اون خودش الان پشتيبان ويژه هستش !نقل قول:
اره مطمئن باش شزايطش همينه !
به پشتيبان ويژه هم واسه هر تماس 3 تومن كارت شارز و ه ر دانش اموز رو هدايت كنه 50 دلار !:27:
من همیشه وقت کم میارم تکنیکه ضربدر منهارم تا حالا اجرا نکردم مسن تو همین آزمون 22 مهر من واسه زبان انگلیسی وقت کم آوردم که تو همون 5 دقیقه 60 درصد زدم اما اگه وقت کم نمی اوردم می تونستم 90 یا حتی 100 بزنم واسه اختصاصیام که با وجودی که شیمی رو خوب خونده بودم و حتی می تونستم 100 بزنم بازم وقت کم آوردم وخیلی پایین زدم وبه خاطره همین ترازم اونجوری که می خواستم نشد بازم ممنون از پاسخت urchin جونم خیلی گلی:11:نقل قول:
اگه تسلط کامل روی درس داشته باشی با حل کردن تعداد زیاد تست این مشکل خود به خود رفع میشه .نقل قول:
وقتی زیاد تست بزنی سختی و آسونی سوالا از ظاهرشون می تونی بفهمی و سر جلسه سوالای وقت گیر علامت می زنی برای آخر کار .
کارنامه آزمون اول گزینه دو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که تجربی نبودم ولی فک مینم اگه یه کمی بیشتر روی ریاضی کار کنید میتونید موفق تر باشید و تراز و رتبه بهتری کسب کنید همچنین سعی کنید عربی و ادبیاتتونم بیشتر بزنید در ضمن شیمی هم درسی هس که میشه بیشتر از این زد (من خودم گزینه 2 نبودم که بدونم سطح شیمیش رو) معارف و زبان و زیست رو هم که خوب زدید آفرین:11:
در کل بد نیس خوبه امیدوارم موفق باشید:46:
واسه فیزیک 3 یه مبتکران دارم !
گاج سفید هم دارم !
به نظرتون واسه یه ادم مبتدی !
فیزیک رو از رو کدوووم بخونم !؟
شیمی و فیزیک من خیلی بهتر از این درصد هستن ایشالا این آزمون اشتباهاتم رو تکرار نمیکنم و بهتر میزنمنقل قول:
عربی چون هیچی بلد نیستم نمیتونم بزنم ادبیات هم وقت نشد که مطالعه کنم اصلا
ممنون از نظرتون و ایشالا این آزمون رتبه بهتری به دست میارم:11:
ممنون از راهنماییتون:20:نقل قول:
من سوالای گزینه 2 رو ندیدم ولی با مقایسه ستون( نمره خام)مال تو با ستون ( میانگین نمره خام نفرات برتر در سهمیه) میشه گفت که تو درس های زیست و دین و زندگی و زبان عالی هستی اگه تو همین دو ستون به در س فیزیک نگاه کنی میفهمی که تو درس فیزیک هم عالی هستی و با دقت در ( میانگین نمره خام نفرات برتر در سهمیه) در درس فیزیک میتوان تشخیص داد که سوالات درس فیزیک بسیار مشکل بوده است و تو خیلی خوب از پس اون براومدی.:5:نقل قول:
اگه کارنامه دیگه ای بود یه شماره حساب بانکی بهتون میدم تا براتون آنالیز کنم!!!!:31:
من در درس شیمی از بقیه دروس بهتر هستم منتها به دلیل اشتباهات حواسم نبود سوالات پایه رو وارد پاسخنامه کنم همینطور فیزیکنقل قول:
درصد واقعی من در فیزیک و شیمی یکیشون 71 و اونیکی 72 بود
اگه سطحتون پایینه میتونید مبتکرانو به همون ترتیبی که تویه مقدمش گفته یخونی ! مطمئن باش جواب میده !نقل قول:
منظورم نبود که رو شیمی و زیان تسلت کافی نداشتی منظورم این بود که وقتت رو روی باقی درس ها تلف می شه! به همین خاطر گفتم سوالات سخت رو بذار واسه آخر تا به زبان و شیمی برسینقل قول:
خواهش می کنم کاری نبود
سلام
دوستان تو ریاضیات رشته ریاضی مباحثی هست که بتونم با گذاشتن وقت بیشتر روشون جواب خوب بگیرم؟
ینی چطور میتونم تضمینی ریاضی رو حدود20-25رصد بزنم؟؟؟
چون اصلا ازش خوشم نمیاد و نمیخوام زیاد روش وقت بزارم.