یه سوال دارم اونم اینه که واسه شبکه کردن دو کامپیوتر با هم بدون هاب کابل کراس حد اکثر تا چند متر جواب گو هست؟
Printable View
یه سوال دارم اونم اینه که واسه شبکه کردن دو کامپیوتر با هم بدون هاب کابل کراس حد اکثر تا چند متر جواب گو هست؟
با سلام به دوستان.
من یه لپ تاپ دارم که بوسیله LAN به مودم adsl متصل شده. من میخام از طریق Wlan موبایل خودم رو به اینترنت متصل کنم.
موبایلم نوکیا 5530 هستش و wi-fi داره. لپ تاپ هم wi-fi داره.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
باسلام
من چهارتا كامپيوتر را با هاب شبكه كرده و اينترنت adsl را هم به هاب وصل كردم و تا ديروز كاملا هر چهارت كامپيوتر به اينترنت دسترسي داشتند ولي امروز كانكشن برقرار است ولي صفحه وبي باز نمي شود
سلام
در مورد isa 2006 سوال دارم کجا مطرح کنم ؟
البته اینجا هم می پرسم .
یه اداره با 20 کامپیوتر و یه اینترنت adsl داریم که تونستم nat رو راه بندازم ولی میخوام isa رو راه بندارم نتونستم.
هر کاری میکنم انترنت share نمیشه . رو خود سرور هم اینتزنت باز نمیشه .
اگه میشه راهنماییم کنید خیلی فوریه .
واسه اینترنت باید http و dns و ftp و https رو از internal و local host به External باز کنیدنقل قول:
شما چکار کردید؟
باید لب تاپ و موبایلتو از طریق ad-hoc با هم شبکه کنی بعد کانکشن LAN یا (اگه broadband وصل میشی همون) رو با WLANبصورت bridge در بیاری یعنی هردورو انتخاب کن و راست کلیک کرده سپس گزینه Bridge Connections رو انتخاب کننقل قول:
امیدوارم مشکلت حل شه
با چه کانکشنی وصل میشی --- یاBroadband یا اصلا روی مودمت PPPOE ست کردی.که البته اگه آخری باشه که اصلا کانکشن ندارینقل قول:
در ضمن چند سوال:
1-میخوای همه در یک زمان وصل باشند؟
2-هیچ کدوم الان وصل نمیشن حتی اونی که کانکشن روشه؟
بیشتر توضیح بده دقیقا چه مشکلی داریننقل قول:
و حالا یک سوال دوستان به نظر شما مشکل شبکه من کجاست که حتی نزدیکترین node رو با TTL=64 پینگ میکنه حتی اونهایی که وایرلس نیستند
فایروال رو disable کردم نشد که نشد
نظرتون چیه؟؟؟؟؟
کجا غیبتون زد دوستان ؟نقل قول:
ببخشید دوستان از کجا باید بفهمیم که مادربورد کارت شبکه داره ؟
آسونترین راه اینه که پشت کیس همون بغل جای KEYBORAD و MOUSE اینا باید یه پورت شبکه داشته باشه که سوکت شبکه بهش می خوره.نقل قول:
خوب دوست عزیز حالا من چطوری می تونم نتورک کانکشنشو بسازم . می خوام لپ تاپم رو با کابل کراس به کامپیوتر وصل کنم
cd مادربورد رو بذار و درایور کارت شبکه ات رو نصب کننقل قول:
آیا در مورد Isa server آموزش فارسی وجود دارد؟نقل قول:
موقع نصب این ارور رو میدهنقل قول:
کارت شبکه تون از توی bios بحالت disables تنظبم شده. بایداول برین توی bios فعالش کنین. مدل مادربوردتون چیه؟نقل قول:
asus هست ولی مدل دقیقشو نمی دونم .نقل قول:
حالا این قسمتی که میگید کجاست که باید فعالش بکنم ؟
مدلش را برای همین پرسیدم که دقیق بهتون بگم چجوریه.نقل قول:
عموما باید کامپیوتر را ریستارت کنین و فورا کلید DEL را بزنین تا برین توی bios (معمولا یه صفحه آبی) . بعد توی قسمت Integrated Peripherals دنبال گزینه onboard Lan یا ethernet بگردین و فعالش کنین . بعد هم save & exit کنین و بیاین بیرون.
خیلی خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییی ممنون :10:نقل قول:
سلام
لطفا اگه آموزش کامل و دقيقي براي اتصال دوربين هاي تحت شبکه (ip camera) به اينترنت داريد
راهنمايي کنيد
ممنون
سلام ...نقل قول:
ميشه يكم بيشتر توضيح بديد ؟
ممنون
با دروود
چگونه می توانیم بوسیله وی وی الف-ن به کیلاینت ها در یک شبکه ایننترنت بدهیم؟به گونه ای که تنها با وی پی امکان برقراری اتصال داشته باشند؟
(ویندوز 2003 سرور)
سپاس
با درود . يه سوالي داشتم . ممنون ميشم كسي راهنماييم كنه . من يك اشتراك وايرلس در منزل دارم .بعضي روزها مي رم خونه مادر بزرگم بايد از دايل آپ استفاده كنم كه خيلي اذيتم مي كنه . آيا ميشه يه جوري اينترنت وايرلسمو رو خط تلفن خونمون share كنم بعد از خونه مادر بزرگم بهش وصل بشم . اگر چنين چيزي امكان نداره يك روش ديگر بهم بگيد ممنون
کابل CAT6 متری چقدر است؟! آیا جدیدتر از CAT6 هم اومده؟!
سرعت شبکه با این کابل چقدر می شود؟!
راستی قیمت HUB که کابل و سرعت کابل CAT6 را پشتیبانی کند چقدر است؟!
سلام
من دوتا سیستم دارم یکی ایکس پی و یکی سون
رو سیستمی که سون نصبه دو تا کارت شبکه دارم و
من طبق تنظیمات اینجا
کد:
فایل های Publicکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=199089
ویندوز سون رو به اشتراک گذاشتم
اما اینترنت رو سیستم اول برقراره اما سیستم دوم نه
چه تنظیماتی رو باید انجام بدم ؟؟؟
مودم هم لن هستش که به سیستم اصلی یا همون سون نصبه که دو کارت شبکه داره
ممنون
كسي نيست جواب ما رو بده
من کارت شبکه مو نصب کردم.ولی نمیتونه شبکه مودم وایر لس م رو پیدا کنه.لب تاپم دل latitude d630 هستش.ممنون میشم یکی راهنماییم کنه
روی لپ تاپتون یه دکمه برای ارتباط وایرلس هست. اونو باید بزارین روی on . مودم وایرلستون چیه؟نقل قول:
جدي كسي نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال سختي پرسيدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین یه راه هست به اسم ras اما سرعتش نمی دونم چقدره ولی می دونم زیاد نیست چون با خط تلفنهنقل قول:
یه ویندوز سرور می خواد و یه خط تلفن
با تلفن زنگ میزنی به کامپیوتر و ارتباط باهاش برقرار میشه
ولی باید سیستم توی خونه خودتون روشن باشه
در کل به نظر من که روش مزخرفیه :31:
ممنون . خيلي لطف كردي .اگه ميشه يه زره بيشتر توضيح بديد .مرسينقل قول:
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من بعد از تحقیقات فراوان درباره خرید تلویزیون lcd . اخر یک lcd bravia مدل z-550 گرفتم. این مدل دارای یک پورت ethernet نیز هست. که تو دفترچه نوشته قابلیت اتصال به شبکه و اینترنت رو داره ولی من هر چی گشتم نتونستم نحوه استفاده از این پورت رو پیدا کنم. حالا اگه کسی میدونه که این پورت چه کارایی داره و چطوری میشه استفاده کرد ممنون میشم که منو راهنمایی کنه
خواهش میکنمنقل قول:
شرمنده فعلا با سرور نمی تونم بیام توی اینترنت
ولی در اولین فرصت مراحل کار رو نگاه میکنم بهت خبر میدم
بازم شرمنده:11:
راستی با hyper terminal هم میشه
من امتحانش نکردم اما میگن راحته
با این پورت می تونین تلویزیون را به کامپیوتر شبکه کنین و فایلهای صوتی و تصویریتون از روی کامپیوتر روی تلویزون پخش کنین و حتی به اینترنت وصل بشین.نقل قول:
برای نحوه تنظیماتش هم دوستان اینجا برای تلویزیون سامسونگ گذاشتن.
برای تلویزیون خودتون یه سری به بخش تلویزیون بزنین شاید دوستان اونجا راهنمائیتون کنن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376346
سلام به دوستان عزیز من تازه با این انجمن کار می کنم می خواستم بدونم تایپیک مخصوص کاربران وایرلس و اکانتیک اینترنت کجا باید دنبالش گشت
سلام به همه دوستان
من یک ال ای دی جدید سامسونگ خریدم که می تواند از طریق پورت LAN به اینترنت وصل شود و وارد سایتهای طرف قرارداد با سرور سامسونگ شود(WIDGET),(connectedtv.yahoo.com)
اما متاسفانه این سرور از آی پی ایران پشتیبانی نمی کند. پس بدنبال راهی گشتم که تلویزیون را از طریق ------ یا --- وصل کنم. تنها راهی هم که امکانش هست این هست که تعریف --- یا ------ در خود روتر انجام شود زیرا در تلویزیون امکان این کار نیست. با کمی سرچ به گزینه --- Modem/ Router رسیدم. چندین مدل در دنیا وجود دارد مانند :
D-LINK DSL-G804V Wireless ADSL2/ 2+ --- Modem/ Router
اما آیا کسی این نوع مدلهای روتر که قابلیت تنظیم --- را دارد در ایران دیده یا با آن کار کرده.
لطفا اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید.
ممنون.
سلام
من يه سيستم معمولي دارم که روش ويندوز xp هست و يه لبتاب دارم که روش ويندوز 7 هست که هر دو کارت شبکه دارن ميخواستم بدونم چطوري ميشه اين دو تا رو با هم با کابل کراس شبکه کرد؟؟؟؟؟؟
2- روي سيستم معمولي adsl دارم چطوري ميشه اينترنت رو از طريق همين شبکه شير کرد؟
کافیه local area connection روی هر دو را تنظیم کنین. توی قسمت tcp/ip شون مثلا بزنین:نقل قول:
برای کامپیوتر:
Ip: 192.168.1.16
Subnet: 255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
برای لپ تاپ:
Ip:192.168.1.17
Subnet:255.255.255.0
gateway: 192.168.1.16
ِDNS: آدرسی که isp بهتون می ده
توی کانکشن اینترنت کامپیوتر هم برین توی properties و advanced و قسمت Allow other network users to connect through.. را تیک بزنین.
توي ويندوز هفت قسمت tcp/ip هم 6 داره هم 4 من روي 4 اين تنظيمات رو انجام دادم شبکه کانکت نشدنقل قول: