واسه تیم ملی ایران چیزی ساخته نشده هنوز ؟ لباسی ،چهره ای...
Printable View
واسه تیم ملی ایران چیزی ساخته نشده هنوز ؟ لباسی ،چهره ای...
دوست عزیز من رنگبندیرو گفتم، کاری به تار بودنش ندارم.نقل قول:
من خودم قضیه تاریو با همین روش شما حل کردم، ولی منظورم چیز دیگه ای بود تو اون مطلب.
نه هنوز . فروم های خارجی که برای ایران رو نمی سازن :31: فروم های وطنی باید اقدام کنند که اون هم هنوز خبری نیست :31:نقل قول:
با سلام
1- آیا تو مسترلیگ امسال، مثل سالهای قبل فقط میتونیم یه تیم انتخاب کنیم و تا جایی که حالشو داریم پیش بریم؟ آیا امکانش هست که بعد از چند فصل تیممون و لیگمون رو عوض کنیم؟
2- وقتی میخواهیم مسترلیگ رو شروع کنیم، همون اول توی General Settings، خط ششم نوشته: Club Management که پیش فرض Off هستش. اگه On بشه چی میشه؟
ممنون.
اره واسه منم اینطوره..اگه بخوام 7 بپوشه کیو باید ببینم؟نقل قول:
برای چمن هم یک فایل اومدهنقل قول:
کیفیت و رنگ چمنها را خیلی بهتر میکنه
ولی فکر کنم با کیت سرور بشه نصبش کرد
به هر حال کیفیت تصویر 2012 هر چی باشه نباید کمتر از 2011 باشه
فکر کنم همه اینها به نسخه های مشکوک مربوط بشه
احتمالا بعد از مدتی پکهای جدید که بیاد درست باشند
و یا با نصب یک فایل درست بشند
فکر نمیکنم بشه لیگ یا تیم رو عوض کرد من توی مستر 3فصل رو گذروندم چنین چیزی ندیدمنقل قول:
Club Management اگه فعل باشه شما میتونید مدیریت باشگه هم به دست بگیرید ، مثلا به لیست اسپانسر ها دسترسی دارید ، میتونید بودجه Fan Club و Youth team رو تعیین کنید ، دستیار ، تمرین دهنده ، پزشک تیم و . . . رو آپگرید کنید و کارایی از این قبیل کلا اگه Off باشه یا On اتفاق خاصی نمیوفته ، اگه On باشه مثل متر سال های قبل همه چیز دست شماست و اگه نباشه شما فقط کارای تیم رو انجام میدید به اضافه خرید بازیکن
وقتی که بازیکن میخواد باهاتون صحبت کنه گزینه دوم رو انتخاب کنید بعد از یکی دو بار دیگه خودش بیخیال میشه چون با این گزینه میگید که بازیکنای دیگه ای هستن که لیاقت این پیراهن رو دارن :10:نقل قول:
نقل قول:دقیقا به خاطر همینهنقل قول:
اجازه بدید پکهای جدید بازی یا حداقل اولین DLC رسمی کونامی بیاد بعد در مورد این مسایل انتقاد کنید
اتفاقا به نظر من کیفیت تصویر ، چمن ، رنگها و حتی دوربین خیلی خیلی بهتر از قبل شده و صد البته این موضوع به نوع سیستم شما و روزولیشنی که بازی میکنید هم ربط داره
چرا وقتی داری به یه بازیکن با سرعت میدویی یهو خودش میزنه روی ترمز ؟
نه ربط ندارهنقل قول:
چون سیستم من خوب هست
و همه تنظیمات اخرشه + مانیتور هم ال ای دی هست
فعلا ایراد از خودشه
مگه میشه ؟نقل قول:
شما با دسته بازی میکنید یا کیبورد ؟
آخه من خودم بعد از اون پچی که مات بودن تصویر رو حل میکرد توی تصویر و کیفیت اون مشکلی ندیدم دیگهنقل قول:
اما خب به هر حال هرچی که هست قطعا تا کمتر از یک هفته دیگه تموم این مشکلا برطرف میشه :8:البته امیدوارم :46:
با سلام به دوستان pes باز
یه سوال داشتم : بعد از آزاد کردن تیمهای کلاسیک مثلا کلاسیک آرژانتین ( با باتیستوتای افسانه ای که به خاطرش این بازی رو خریدم ) آیا می شه با این تیمها کاپ بین المللی بازی کرد یا نه؟ یا اینکه آیا می شه باتیستوتا رو از تیم آرژانتین کلاسیک آورد تو تیم آرزانتین جدید یا تیمهای باشگاهی؟
راستی کسی می دونه منتخب جهان و منتخپ اروپا تو این pes 2012 هست یا نه؟
من با دسته و روی کنسول XBOX 360 بازی میکنم .نقل قول:
وقتی که بایه بازیکن (مخصوصا اگه مدافع یا هافبک باشه) RB رو میگیرم و با سرعت میرم خوش یهو وسطش ترمز میکنه و مسیر عوض میکنه .
برای اینکه ترمز نگیره باید RB + RT رو با هم بگیرم .
نمیدونم این دیگه چه مسخره بازیه که در اوردن ؟
رفقا راهی وجود نداره که بشه این 100 xp و همین اول گرفت و مستر لیگ و با ترکیب اصلی تیما بازی کرد؟
با این فایل تموم گزینه موجود در Extra Content باز میشننقل قول:
[HTML]http://downloads.moddingway.com/file/15044.html[/HTML]
این و کجا بریزم؟ محل save بازی؟نقل قول:
خیلی عجیبهنقل قول:
فکر کنم دسته شما ایرادی چیزی داره
چون چنینی چیزی دیده نشده
دسته 2 را با 1 عوض کن موقتا
بعد ممکنه آنالگ درست تعریف نشه
و یا خلاصه دستت به دکمه ای برخورد کنه که باعث ترمز بشه
راستی روغن ترمز نریزی هم درست میشه :31:
سلام من لپ تاپ dell xps L502 دارم که رم 8 و گرافیک 2 گیگ داره corei7
وقتی pes2012 رو اجرا میکنم بهم ارور میده که حداقل سیستم رو ندارم حتی run with high graphic nvidia میکتم بازم همونو میگه
مجبورم ignore رو بزنم و با کمترین گرافیک بازی کنم از تو تنظیمات هم نمیتونم گرافیک رو رو high بزارم
نمیدونم واسه چیه ولی من وقتی لپ تاپمو با HDMI وصل میکنم به LCDtv هیچ اروری نمیده و میتونم از تنظیمات بازی گرافیک بازی رو high کنم و با آخرین کیفیت بازی کنم!!
خواهشا کمکم کنید.
تو become a legend چیکار کنم بازیکنم سر خود نره دنبال توپ هر دکمه ای رو میزنم بازفایده نداره یه توپ سرگردون تو فاصله بیست سی متری من میوفته بازیکنم میره دنبالش آخه بگو به تو چه ربطی داره تو وایسا سر جات !
بله این جایگزین option فایل خودت کن اگه دوست داشتی میتونی یه کپی هم از مال خودت بگیری و نگه داری واسه روز مبادا :46:نقل قول:
آخه توی این فایل به کم تنظیمات بازی تغییر کرده که شما میتونی دوباره تنظیمات رو به دلخوه خودتون انجام بدید
تنها نسخه ای که که واسه ایکس باکس الان موجود هست همون نسخه BOOBSMAN هست که آلمانی-فرانسوی هست... مال تو هم همینه؟نقل قول:
سلام من لپ تاپ dell xps L502 دارم که رم 8 و گرافیک 2 گیگ داره corei7
وقتی pes2012 رو اجرا میکنم بهم ارور میده که حداقل سیستم رو ندارم حتی run with high graphic nvidia میکتم بازم همونو میگه
مجبورم ignore رو بزنم و با کمترین گرافیک بازی کنم از تو تنظیمات هم نمیتونم گرافیک رو رو high بزارم
نمیدونم واسه چیه ولی من وقتی لپ تاپمو با HDMI وصل میکنم به LCDtv هیچ اروری نمیده و میتونم از تنظیمات بازی گرافیک بازی رو high کنم و با آخرین کیفیت بازی کنم!!
خواهشا کمکم کنید.
نه واسه من 7 -8 تا زبون داره از جمله انگلیسی (هم نوشته ها و هم گزارشگر) .نقل قول:
نسخه پال هم هست .
لینکشم چند صفحه پیش گذاشتم .
دوستان خواهشا کمک کنید
چرا تو 2012 نمیشه تیمی رو که توی مستر لیگ ساختیو توی exhibition استفاده کرد؟ وقتی میزنم که سیوم رو لود کنه میگه هیچ dataیی وجود نداره.
دوستان آیا لینکی هستش که آموزش چیدن تاکتیک رو داده باشه کلا آموزش قسمت fomation رو میخوام
احتمالا محصول داخلی هست که برادرای مهندس یه جوری انگولک شده دادن چون نه توی BT Arena و نه Piratebay هیچ نسخه ای جز نسخه BOOBSMAN موجود نیست درواقع نسخه درست حسابی نه واسه PC و نه XBOX360 منتشر نشده که و هرچی هست تغییر یافته های همون نسخه های موجود هستند که بهشون فایل و اینا اضافه شده زبان گزارشت چیه؟ انگلیسی؟ مشکلی نداره؟نقل قول:
سلام .
دوستان یه سوال تو مستر لیگ چجوری تیمی که انتخاب میکنم با همون بازیکنای خودش باشه ؟ هر تیمی انتخاب میکنم بازیکناش عجیب غریبن .
ممنون
به صورت طبیعی شما فقط با یه سری بازیکن خاص میتونی مستر لیگ رو شروع کنی اما اگه میخوای بازی رو با بازیکنای اصلی تیم ها شروع کنید باید از قسمت Extra Content و با 100gp بازیکنای اصلی رو باز کنیدنقل قول:
با انجام هر بازی ، بازی به شما -10gp - Game Point میده که بعد از 10 بازی میتونید این گزینه رو باز کنید
یا اگه دوست دارید با اضافه کردن این option file میتونید کل گزینه های Extra Content رو باز کنید
[HTML]http://downloads.moddingway.com/file/15044.html[/HTML]
والا هم توی ایکس باکس 360 ایزو لینکاش هست هم توی ABGX که توی دومی با نام WE هست .نقل قول:
نسخه ی کامل بازی هم هست و هیچ نقصی نداره ، هم گزارشگر و هم منو ها انگلیسین و صحیح و سالم .
فایل های گزارش انگلیسی را که 400 مگه گرفتم چجوری جایگزین کنم؟
بریز داخل پوشه img
مگه نگفتین این نسخه قلابیه ؟
پس چرا کونامی براش پچ داده ؟ :|
قلابي يعني چي! همين كه همه بازي ميكنن ورژن نهايي بازيه البته قرار براش DLC بياد، تا بخواد بازي سر و شكل كامل پيدا كنه و لباس تيمها و ترانسفرها و چند تا چيز ديگه درست بشه كمي طول ميكشه و گرنه گيم پلي و مدهاي بازي همينا هستننقل قول:
خبری از DLC نشد؟
11 اکتبر میاد . فردا .نقل قول:
وقتی در پوشهimg بازی ریختی باید بعدش بازیو باز کنینقل قول:
در منوی اصلی میری تنظیمات
و از قسمت صداها گزارش انگلیسی را فعال میکنی
راستی من فایل مربوط به مات بودن تصویر را جایگزین کردم
و کیفیت تصویر کاملا درست شد
الان تنها مشکل من ضعیف بودن صداش هست
که اینم به احتمال قوی یه جور ناسازگاری با سون باشه
کسانی که این مشکلو حل کرده اند به ماهم بگند ممنون میشیم
خب بازی رو پاک کردم
برای اول بار در عمرم PES رو بعد چند مدت بازی کردن پاک می کنم
بدون شک این بدترین PES تاریخ البته به اقتضای زمان عرضه محسوب میشه
همینجا هم اعلام می کنم هیچ وقت PES بازی نخواهم کرد - مهرداد 11 اکتبر 2011
موفق باشید
دوست عزیز، معلومه که رو حالت سوپر استار بدجور باختیا، که تا این حد زده شدی:31:نقل قول:
همه ی دوستان این اتفاق براشون افتاده، اگرچه رو نمی کنن!! اولین کسی که می خواد اعتراف کنه
خودمم.
راسیتش 1 بار(فکر کنم اولین باریم بود که با این رقم نجومی می باختم!) به رئال مادرید، دشمن چندین سالم باختم که البته تو 1 بازی از خجالتش در اومدم.
شما ام زیاد ناراحت نباش.:27:
اقا منم ویندوزم 7 ، ولی مشکلی پیش نیومده واسم.نقل قول:
نقل قول:
توی قسمتی که بازی رو سیو میکنی و یا AUTO SAVE رو فعال میکنید یه پزینه پایینترش هست دقیقا یادم نیست چیه....فک کنم سیو تیم یا یه همچین چیزی باشه...اونجا که تیمتو سیو کنی دیگه توی قسمت exhibition میاد جزئ آخرین سری تیم ها بعد از تیم های ملی میاد
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:06 AM ----------
نقل قول:
خیلی دوست دارم دلایلتونو بدونم دوست من ..... دو حالت داره..یا کلا نمیخواید دیگه بازی فوتبال انجام بدید....یا میرید سراغ فیفا...حالا دلایلتونم به ما بگید