کسی میدونه چراشبکه ی3دیگه خبری ازبازی های منچسترنمیگه وبازی های مهم جزیره رونمیذاره؟:13:
Printable View
کسی میدونه چراشبکه ی3دیگه خبری ازبازی های منچسترنمیگه وبازی های مهم جزیره رونمیذاره؟:13:
حمايت فرگوسن از کاپلو در ماجراي جان تري
الکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس از فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي انگليس براي انتقاد از محروميت جان تري از کاپيتاني اين تيم، دفاع کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش منابع خبری، اتحادیه فوتبال انگلیس چندی پیش تری 31 ساله را به دلیل توهین نژادپرستانه به ''آنتون فردیناند'' بازیکن تیم کویینز پارک رنجرز، از کاپیتانی تیم ملی محروم کرد.
اما این تصمیم با مخالفت و انتقاد کاپلو قرار گرفت و در ادامه ''گوردون تیلور'' رییس اتحادیه بازیکنان انگلیس اظهارات کاپلو را عجیب دانست.
فرگوسن در این باره گفت: نظر کاپلو هیچ اشکالی ندارد چون او سرمربی تیم است. بدون تردید مهمترین فرد در فوتبال، سرمربی هر تیم است و او مسوول نتایج و عملکرد تیم خواهد بود.
با وجود این اتحادیه انگلیس تصمیم نهایی خود را اعلام کرده و از آن عقب نشینی نخواهد کرد پس کاپلو چاره ای جز پذیرفتن ندارد و باید به کار خود برای آماده کردن تیم برای شرکت در مسابقات یورو 2012 ادامه بدهد.
''هیو رابرتسون'' وزیر ورزش انگلیس نیز از تصمیم اتحادیه فوتبال حمایت کرده و گفته است: اتحادیه به سختی توانست تصمیم درست را بگیرد حتی اگر منجر به جدایی سرمربی و جان تری از تیم شود.
کاپلو 65 ساله بعد از اعلام حکم محرومیت تری از کاپیتانی تیم انگلیس گفته بود: تری باید کاپیتان باقی می ماند و محرومیت او قبل از حکم دادگاه نباید اعلام می شد.
این در حالیست که در یک تحقیق دانشجویی بیش از سه چهارم پرسش شوندگان از محرومیت تری از کاپیتانی انگلیس حمایت کردند.
کاپلو که در سال 2008 هدایت تیم ملی انگلیس را بر عهده گرفت قرار است این هفته با ''دیوید برنشتاین'' رییس اتحادیه فوتبال این کشور پای میز مذاکره بنشیند اما احتمال می رود این مربی ایتالیایی برای مسابقات یورو 2012 در سمت خود باقی بماند.
فن در سار: دخهآ بايد با اين فشارها کنار بيايد
اين ستاره هلندي در تابستان گذشته از دنياي فوتبال خداحافظي کرد و فرگوسن براي پر کردن جاي خالي او، داويد دخه آ را با انتقالي 21 ميليون يورويي به خدمت گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادوین فن در سار، دروازه بان سابق منچستریونایتد، معتقد است داوید دخه آ، دروازه بان فعلی یونایتدها، باید شیوه کنار آمدن با فشارها را یاد بگیرد.
دروازه بان اسپانیایی شیاطین سرخ از زمان حضور در الدترافورد به دلیل اشتباهاتش با انتقادهای زیادی روبرو شده اما فن در سار معتقد است دخه آ باید با انتظارات کنار بیاید.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همیشه حضور در یک باشگاه جدید و یک لیگ جدید، به ویژه لیگ انگلیس بسیار دشوار است. انتظارات در لیگ برتر بسیار بالاست و می تواند بسیار کار را دشوار کند.
او باید با این فشارها کنار بیاید. یونایتدها پول زیادی برای خرید او پرداخت کرده اند و او باید آن را جبران کند."
فن در سار همچنین اعلام کرد از تحت تاثیر نمایش های دروازه بان دیگر منچستریونایتد، آندرس لیندگارد، که در حال حاضر به دلیل مصدومیت قارد به همراهی تیمش نیست، قرار گرفته است.
" من با آندرس صحبت کردم. او البته ناراحت است. او در زمانی که فوق العاده کار می کرد، دچار آسیب دیدگی شد."
این ملی پوش سابق هلندی همچنین تاکید کرد که هیچ شانسی برای بازگشتش به میادین وجود ندارد اما از دیدن دوباره پل اسکولز در ترکیب منچستریونایتد متعجب نیست.
" من چند اس ام اس از دوستانم داشتم که پرسیدند " تو می خواهی چه کار کنی؟" وئ در حال حاضر کاملا از شرایط راضی هستم و هیچ تردیدی در ذهنم نیست.
من در تمرینات منچستریونایتد حضور پیدا کردم و اسکولز را دیدم که مشغول نگاه کردن به تمرینات بود. از او پرسیدم این شرایط را دوست داری؟ او گفت نه، دلم برای تمرین کردن تنگ شده.
او هنوز در باشگاه بود و به عنوان کمک مربی تیم ذخیره کار می کرد و به همین دلیل بازگشت اندکی برایش راحت تر بود."
فاندرسار: قصد ندارد به ميادين فوتبال باز گردد
دروازهبان سابق منچستريونايتد اعلام کرد قصد ندارد به ميادين باز گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادوين فان در سار دروازهبان سابق شياطين سرخ که فصل پيش اعلام بازنشستگي کرده بود، اعلام کرد که قصد ندارد مانند پل اسکولز به ميادين فوتبال باز گردد.
بحران دروازهباني در تيم منچستريونايتد باعث شده تا شايعاتي درباره بازگشت احتمالي فان در سار به دروازه اين تيم مطرح شود. با اين حال وي با رد اين شايعات گفت: از وضعيت فعليام خيلي راضيام و فکر بازگشت به فوتبال به ذهنم خطور نميکند.
خودداري فان در سار از بازگشت به ميادين در حالي است که چندي پيش پل اسکولز هافبک بازنشسته منچستريونايتد تصميم گرفت به ميادين باز گردد و تيمش را در نيم فصل دوم همراهي کند.
فان در سار معتقد است که دو دروازهبان فعلي منچستريونايتد که براي جانشيني او با يکديگر رقابت ميکنند، داراي کيفيت لازم هستند.
وي همچنين از "دهخيا" خواست از فرصتي که به دليل مصدوميت ليندگارد پيدا کرده نهايت استفاده را ببرد.
فان در سار گفت: هميشه وقتي وارد تيم و ليگ جديدي ميشويد کار برايتان سخت است، مخصوصا اگر ليگ انگليس باشد. حضور در ليگ انگليس نياز به توان بالايي دارد و ليگ دشواري است. دهخيا بايد با اين مشکلات دست و پنجه نرم کند. باشگاه پول زيادي براي او پرداخت کرده و او بايد اين موضوع را درک کند.
اين دروازهبان سابق هلندي گفت: با ليندگارد حرف زدم و او از اين که آسيب ديده است بسيار ناراحت بود، چون پيش از آسيب ديدگي وضعيت خوبي داشت.
دروازهبان سابق منچستريونايتد ابراز اطمينان کرد که تيم سابقش ميتواند براي يک فصل ديگر قهرمان ليگ برتر شود. وي گفت: فکر ميکنم منچستريونايتد در يک ماه اخير بسيار قدرتمند ظاهر شده است. کيفيت بازي اين تيم و تاکتيکهايي که فرگوسن پياده ميکند بالا است. فکر ميکنم همين موضوع براي کسب يک جام قهرماني ديگر کافي باشد.
برباتف: در منچستريونايتد ميمانم
مهاجم بلغاري منچستريونايتد انگليس با وجود نيمکت نشيني برنامهاي براي ترک اولدترافورد ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از سایت فوتبال بلغارستان، دیمیتار برباتف اظهار داشت: بازیکنی هستم که با منچستریونایتد قرارداد دارد. درست است در فصل جاری تعداد بازیهایی که برای تیم انجام دادهام کم بوده، اما این به معنای اتخاذ تصمیمی بهمنظور ترک اولدترافورد نیست.
وی ادامه داد: همه بازیکنان در سراسر دنیا دوست دارند برای تیمشان بازی کنند. همه از نشستن روی نیمکت، خرسند نمیشوند. این موضوع در مورد من هم صدق میکند. اما همین مساله نیز نمیتواند دلیلی باشد تا از مسئولان منچستر انتقاد و به حضور در تیمی دیگر فکر کنم.
گلزن بلغاری در سال ۲۰۰۶ پس از درخشش بسیار برای بایرلورکوزن آلمان به لیگ برتر وارد شد. او ابتدا با پیراهن تاتنهام به میدان رفت و بعد در سال ۲۰۰۸ به جمع «یونایتدها» پیوست.
برباتف افزود: اگر در این زمینه حرفی داشته باشم، مقابل رسانهها بر زبان نخواهم آورد. بلکه میروم و با مدیران منچستر در اینباره صحبت میکنم. آنوقت میتوان با رسیدن به یک جمعبندی بهترین تصمیم را گرفت.
برباتف در مورد دورنمای کاریاش نزد شیاطین سرخ نیز بیان کرد: هنوز پیشنهادی برای رایزنی در مورد ادامه همکاری با تیم به من نشده است. در اینمورد فقط مطالب در روزنامهها را خواندم. نشریات هم که فقط شایعه به خوانندگان ارائه میکنند.
وی تصریح کرد: از نظر من برای ادامه همکاری مانعی نیست. اما باید دید خواسته منچستر چیست و تا چه زمانی علاقمند به همکاری مشترک است. فقط همین را میدانم حتی اگر باشگاه اقدامی نکند، در متن قراردادم تبصرهای است که خود به خود شرایط ادامه همکاری را تا تابستان سال ۲۰۱۳ استمرار میبخشد.
ورزش 3
چرا بازی ها رو فکر کنم میزاره.ولی خبرش این هست که تمامی شبکه های ملی به جز شبکه خبر از گفتن خبر در مورد لیگ انگلیس معذورند!علتش هم فکر کنم به خاطر تحریم ایرانی ها باشه!خیلی عجیبه...نقل قول:
حالا کاشکی اخبارش هم درست و حسابی بود.
فرگوسن از اورا خواست تا با سوارز آشتي کند
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از کاپيتان تيمش خواست در بازي روز شنبه با مهاجم اروگوئهاي ليورپول قبل از بازي دست دوستي دهد.
به نقل از گاردین، سرآلکس فرگوسن در پایان آخرین جلسه تمرینی تیمش برای دقایقی با پاتریس اورا، صحبت کرد. مربی ۷۰ ساله اسکاتلندی از مدافع فرانسوی تیمش خواست به رسم جوانمردی و رعایت اخلاق ورزشی، هنگامی که منچستر قصد شروع بازی با آنفیلدیها را دارد به لوئیس سوارز، سلام کند و دست دهد.
فرگی در حالی چنین خواستهای را از فرمانده داخل زمین تیمش، مطرح کرد که در ماه نوامبر گذشته و در بازی دو تیم، مهاجم اروگوئهای لیورپول به پاتریس اورا، دشنام نژادپرستانه داد که باعث شد تا اتحادیه فوتبال انگلیس وی را به ۸ جلسه محرومیت محکوم کند.
مصاف روز شنبه دو تیم در چارچوب مسابقات هفته بیست و پنجم لیگ برتر در اولدترافورد انجام میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برباتوف از بازگشت به تيم بلغارستان استقبال کرد
ديميتار برباتوف، مهاجم بلغاري تيم فوتبال منچستريونايتد اعلام کرد آماده است براي بازگشت به تيم ملي کشورش باسرمربي اين تيم مذاکره کند.
برباتوف که برترین گلزن تاریخ بلغارستان است از سال 2006 بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را بر بازو داشت اما در سال 2010 از فوتبال ملی خداحافظی کرد.
بعد از خداحافظی او مسئولان فدراسیون فوتبال بلغارستان تلاشهایی را برای بازگرداندن او به تیم ملی انجام دادند که بی ثمر بود اما اکنون این بازیکن اعلام کرده اگر "لیوبوسلاو پنف"، سرمربی تیم ملی بلغارستان از او بخواهد به تیم ملی بازخواهد گشت.
برباتوف در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تلفن من باز است. اگر از من بخواهند به تیم ملی کشورم خدمت خواهم کرد. هنوز هیچکس تماسی با من نگرفته است. با پنف هم هیچ صحبتی نکردهام اما انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی را به او تبریک میگویم.
برباتوف در ادامه تصریح کرد: در این هفته با پنف صحبت خواهم کرد. به نظرم بهترین زمان است که ملاقاتی با هم داشته باشیم.
یک خبر خوش...طبق سایت شبکه سه بازی شنبه با لیورپول پخش مستقیم خواهد بود!
حمايت روني و فرديناند از سرمبيگري ردنپ
دو بازيکن منچستريونايتد از حضور سرمربي کنوني تاتنهام در تيم ملي انگليس حمايت کردند.
به نقل از گاردین، پس از آنکه کاپلو از هدایت تیم ملی انگلیس کنارهگیری کرد، وین رونی و ریو فردیناند حمایت خود را از ردنپ اعلام کردند.
کاپلو به دلیل اختلاف نظر با سران اتحادیه فوتبال انگلیس بر سر کاپیتانی جان تری در تیم ملی از سمت خود کنار رفت و اکنون گمانهزنیهای فراوانی بر سر انتخاب جانشین وی در رسانههای انگلیسی صورت گرفته است.
ریو فردیناند در یکی از شبکههای اجتماعی اعلام کرده است: تصور میکنم در حال حاضر ما به یک مربی انگلیسی احتیاج داریم. دیگر نمیخواهیم در ترجمه صحبتها برای مربیان غیر انگلیسی دچار مشکل شویم! به نظر من هری ردنپ با فاصله بسیار زیاد نسبت به سایرین شایستگی نشستن روی نیمکت تیم ملی را دارد.
وین رونی نیز در صفحه خود در یک شبکه اجتماعی نوشت: از استعفای کاپلو شوکه شدم. او انسان خوبی بود و یکی از برترین مربیان جهان است. فکر میکنم حضور یک انگلیسی در تیم ملی بهترین تصمیم باشد. من هری ردنپ را پیشنهاد میکنم.
از سوی دیگر پیتر شیلتون دروازهبان پیشین تیم ملی انگلیس در گفتوگو با شبکه اسکای گفت: فکر میکنم اکنون دوران هری در تیم ملی فرا رسیده است. او مربی بسیار خوبی است و تیمهایش بازیهای خوبی را به نمایش میگذارند.
رایان گیگز یک سال دیگر تمدید کرد.
منبع:»
دوستان گرامی هایلایت جام حذفی با لیورپول که 2-1 باختیم و ارسنال که 2-1 بردیم رو بزارن ممون میشم.اینا رو توی ارشیوم کم دارم!!!!کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Feb/ryan-giggs-signs-new-manchester-united-contract.aspx
خب دقیقه 55 دو تا گل جلوییم
رونی جفتشو زده
داریم خوب بازی میکنیم
به امید امتیاز دادن سیتی:11:
علت خیلی مسخره ای داره:27:نقل قول:
کسی میدونه چراشبکه ی3دیگه خبری ازبازی های منچسترنمیگه وبازی های مهم جزیره رونمیذاره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحریم ایران در همه زمینه ها از جمله نفت ایران:18:
ما هم با تحریم اخبار فوتبال انگلیس مشت محکمی به دهنشون زدیم:27::31:
خب بازی رو بردیم تبریک میگم:11:
حرکت رونی دقیقه آخر بازی هم خیلی باحال بود:31:
توپ رو برده بود گوشه زمین و هی ...:31:
تبریک میگم 2-1 بردیم و رفتیم صدر جدول :31:
خدا کنه فردا سیتی ببازه تا صدر بمونیم :21:
برد رو تبریک میگم.اخر بازی دیدم اورا داره خوشحالی میکن جلو سوارز و دعوا شد.کسی فهمید چی شد؟؟به ضررمون تموم میشه.
بازی خوبی بود.
اگه اون اشتباه فردیناند هم نبود حداقل اواخر بازی با خیال راحت تری بازی رو تماشا می کردیم.
اخر بازی هم اورا چه خوشحال بود. البته بیشتر داشت تحریک میکرد حریف رو مخصوصا سوارز رو.
از استون ویلا هم فکر نکنم بخاری بلند شه. فعلا باید 2 امتیازی سیتی بمونیم.
یه سوال چرا همه بازوبند مشکی بسته بودند؟
تبریک میگم دوستان:40:
خوب بازی کردیم باید بیشتر میزدیم اما ...
{حذف شد}
هفته بيستوپنجم ليگ برتر انگليس
پيروزي منچستريونايتد برابر ليورپول با درخشش روني
تيم فوتبال منچستريونايتد در حساسترين ديدار هفته بيستوپنجم ليگ برتر انگليس برابر ليورپول به برتري دست يافت.
تیمهای فوتبال منچستریونایتد و لیورپول از ساعت 16:15 امروز (شنبه) در ورزشگاه اولدترافورد و در حضور بیش از 74 هزار تماشاگر به مصاف یکدیگر رفتند که شاگردان فرگوسن در پایان به برتری 2 بر یک رسیدند.
وین رونی در دقایق 47 و 50 برای منچستر و سوارز در دقیقه 80 برای لیورپول گلزنی کردند.
منچستریونایتد با این پیروزی 58 امتیازی شد و با یک بازی بیشتر و یک امتیاز بالاتر از منچسترسیتی در صدر جدول ایستاد. منچسترسیتی فردا به مصاف آستونویلا میرود و در صورت برتری بار دیگر به صدر جدول بازخواهد گشت.
برد خوبی بود ،
سوای از کیفیت اغلب پایین بازیهای این دو تیم ، نکته ی قابل تامل برای من تعویض نکردن سر الکس بود /
واقعا گیگز و اسکولز مناسب بازی 90 دقیقه بازی مداوم نیستند ، هرچند نمیشه از نداشتن مهره جایگزین مناسب به سادگی عبور کرد ولی فکر میکنم اگر به طور مثال اسکولز رو بیرون میکشید و هرناندز یا بربا ( ایشالا که مصدوم نبوده باشند :31:) رو به بازی میاورد ، فشار لیورپول هم کاسته میشد /
+
ولبک هم روز خوبی رو نداشت ، اون هم گزینه ی تعویض بود که ...
به هرحال به نظرم برای این یونایتد متوسط فرگی ، رقابت در دوجبهه لیگ اروپا و پریمیر سنگین باشه ، بنابراین شاید بهتر باشه تمرکز اصلی تیم روی پریمیر باشه و توی لیگ اروپا بیشتر به بازیکنایی میدون داده بشه که فرصت چندانی نداشتند این فصل /
+
.
برد رو به هواداران منچستر تبریک میگم
برد حق منچستر بود و از لیورپول بهتر بازی کرد
اول تبریک.بعد هم آرزوی امیدواری برای اینکه سیتی فردا امتیاز بده و صدر رو دربست بگیریم برای خودمون.
از بس به نشون ندادن بازیهای این فصل عادت کرده بودم یادم رفت بازی رو ببینم.نیمه دوم همینکه تی وی رو روشن کردم تیممون گل دوم رو زد.اقتدار من از سرالکس بیشتر بود:31:بچه ها ترسیدن گل رو زدن.:31:
چه گل بدی خوردیم.اوانز نتونست توپ رو بزنه بعد هم توپ خورد به زانوی ریو.من زیاد ریو رو مقصر نمیدونم.
یوسفی هم که با گزارشش روی مخ بود.سوارز میخواد توپ رو شوت بزنه این آقا با بی حالی تمام داره از مقایسه سر الکس و داگلیش میگه.خوب مجبوری مگه؟لااقل جواتی اونجا سوتی میداد بیشتر حال میداد(خدا کنه جوات اینجا رو نخونه که بیچاره میشیم:31:)
بعد هم که برای اینکه مشت محکمی بر دهان انگلیس زده بشه بازی رو قطع کردند تا دیگه موقعی که ما اذان داریم اینا نرن توپ بازی کنن.تازه باید توپشون رو هم پاره کنیم تا بفهمن.:31:
بازی خوبی بود....از ناکام موندن جرارد و سوارز لذت بردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
{حذف شد}
یکی از طرفدارهای لیورپول میگفت بعد از پایان بازی اورا طوری خوشحالی میکرد که انگار لیگ برتر رو برده!
یکی از بازیکن های ارسنال که اسمش رو یادن نیست جرف باحالی زد:
{حذف شد}
بازی خوبی بود...تمام دقایق تحت کنترل ما بود بازی....واقعا رونی راحت میتونست هتریک کنه موقعیت های خوبی رو نزد تو گل....اما مهم 3 امتیاز بازی بود....
کشته ی لبخند های تحقیر امیز پاتریس اورا بودم وقتی رفت اوت بندازه سوارز روبه روش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
whatever بازی خوبی بود با اینکه اصلا تعویض نکردیم به نظرم به خاطر این بود که برای بازی با آژاکس یه ترکیب جدید و اماده بفرسته تو زمین....
فردیناند و دهه آ هم با سوارز دست ندادند...پاتریس اورا شخصیت خودش رو نشون داد و دستش رو برد جلو که دست بده با سوارز اما سوارز با اورا دست نداد و بعد از اورا داوید دهه آ و فردیناند با سوارز دست ندادند که حرکت جالبی بود....در کل سوارز با این کاراش هیچ چیز رو ثابت نمیکنه جز ضعف شخصیتیش....بعد از زدن سوت نیمه اول توپ رو به سمت نیمکت یونایتد شوت زد که چی مثلا؟ بعد از اون هم والنسیا رفت سمتش و ازش توصیح خواست سوارز شده بود رنگ گچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بعد همه یونایتدی ها ریختن و زمین شلوغ شد....این کارا به نظرم خیلی بچگانس....بازیکن فوق العاده بی نظمیه...فرگوسن بعد بازی گفت سوارز نباید بزارن سوارز هیچوقت برای لیورپول بازی کنه...هرچند اگه فرگوسن به اورا نمیگفت که دست بده اورا این کار رو نمیکرد....اما با این کار اورا به همه نشون داد که ضعیف کیه.....
برد هم تبریک میگم...پیش به سوی 20
نگاهي به 20 باشگاه پردرآمد فوتبال جهان
ليست درآمد ساليانه باشگاههاي فوتبال جهان اعلام شد و اختلاف دو باشگاه اسپانيايي رئال مادريد و بارسلونا با ديگر تيم ها نسبت به سال گذشته افزايش پيدا کرده است.
با وجود موفقیت بارسا در فصل گذشته و کسب جام های متعدد، این رئال مادرید بود که باز هم ال کلاسیکوی اقتصادی را از رقیب خود برد و در صدر لیست پر درآمدترین باشگاه فوتبال جهان در فصل گذشته قرار گرفت. اختلاف بین درآمد فصل گذشته بارسا و رئال نزدیک به 30 میلیون یورو است که به هیچ عنوان رقم کمی محسوب نمی شود.
این در حالی است که شالکه با وجود اینکه در چند سال گذشته با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کرد به دلیل حضور در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا تا رده دهم این رده بندی بالا آمده است.
منچستریونایتد که هم اکنون در رده سوم این رده بندی قرار دارد به دلیل حذف از مرحله گروهی لیگ قهرمانان مطمئنا افت شدیدی در درآمد این فصل خود خواهد داشت که نتیجه آن در سال آینده مشخص خواهد شد. موفقیت در رقابتهای لیگ قهرمانان تاثیر فوق العاده ای در درآمد باشگاه های فوتبال اروپایی دارد.
لیست 20 باشگاه فوتبال برتر فصل گذشته به شرح زیر است:باشگاه درآمد در فصل 11-2010
1- رئال مادرید 479.5 میلیون یورو
2- بارسلونا 450.7 میلیون یورو
3- منچستریونایتد 367 میلیون یورو
4- بایرن مونیخ 321.4 میلیون یورو
5- آرسنال 251.1 میلیون یورو
6- چلسی 249.8 میلیون یورو
7- میلان 235.1 میلیون یورو
8- اینتر 211.4 میلیون یورو
9- لیورپول 203.3 میلیون یورو
10- شالکه 202.4 میلیون یورو
11- تاتنهام 181 میلیون یورو
12- منچسترسیتی 169.6 میلیون یورو
13- یوونتوس 153.9 میلیون یورو
14- مارسی 150.4 میلیون یورو
15- رم 143.5 میلیون یورو
16- بروسیا دورتموند 138.5 میلیون یورو
17- لیون 132.8 میلیون یورو
18- هامبورگ 128.8 میلیون یورو
19- والنسیا 116.8 میلیون یورو
20- ناپولی 114.9 میلیون یورو
همین نتیجه های ضعیف تو اولدترافورد باعث میشه که هیچوقت از تیم لیورپول خوشم نیاد.تو این چند ساله یادم نمیاد یه بار لیورپول تونسته باشه منچستر رو تو اولدترافورد شکست بده البته به غیر از اون برد 4 بر یک.
وقتی تو بازی های این دو تیم منچستر میزبان باشه با خیال راحت میشه نتیجه رو پیش بینی کرد.
جاودانی گزارش نمیکرد.پیمان یوسفی بود.نقل قول:
جاودانی مجری هست نه گزارشگر.
ولی کلا گزارش بازی چیزی بدتر از افتضاح بود.
برگشته میگه کویت تو لیورپول خوب جا افتاده یکی نیست بگه اخه مرد ناحسابی مگه کویت اولین فصل حضورش تو لیورپوله .
به به چه چیزی شیرین تر از شکست دادن لیورپول آخه. اونم تو روز تولدم ! :دی خیلی فاز داد. تیم برتر زمین هم ما بودیم. لیورپول اومده بود که بازی و نبازه. گل های رونی عالی بود ولبک هم خیلی خوب بازی کرد. دخیا هم دقیقه های آخر واکنش عالی داشت و نجاتمون داد.
چقدر از این سوآرز بدم میاد. اورا اومد باهاش دست بده ولی دستشو پس زد!! باز ایول به اورا که شعور بالای خودشو نشون داد.
چلسی که 2-0 باخت مونده سیتی هم ببازه تا همه چیز عالی تموم بشه
اون بازوبند سیاه هم که دوستان پرسیدن هم فکر کنم به خاطر حادثه ی مونیخ بود.
تاتنهام هم بازیش رو برد و در اینده ی نزدیک با اون ها در لندن مسابقه داریم.سخت ترین بازی باقی مونده به جز سیتی هستش!!!
بازو بند های سیاه که همه بازیکنا بسته بودند قضیه اش چیه بود؟
راست میگین؟نقل قول:
جاودانی گزارش نمیکرد.پیمان یوسفی بود.
جاودانی مجری هست نه گزارشگر.
شرمنده.من نمیدونم چرا همیشه این دو تا اشتباه میگیرم.مهم اینه که به قول خودتون افتضاح گزارش کرد.یکی بهش بگه خوب اگه نمیخوای گزارش کنی راحت بگو نمیام.بازی بدون گزارشگر که بهتره تا اینکه یکی طوری گزارش کنه که انگاری داره بازی دسته
۱۰ مالدیو :دی رو گزارش میکنه.
هر چی اون فیلم یونایتد رو میبینم باز هم برام کمه.اونطوری بازیکن از دست بدیم اما دوباره اوج بگیریم.اون تیم اگه اون حادثه براش رخ نمیداد فکر کنم حدود ۱۰-۱۵ سالی آقایی میکرد.نقل قول:
اون بازوبند سیاه هم که دوستان پرسیدن هم فکر کنم به خاطر حادثه ی مونیخ بود.
فرگوسن از رفتار سوارس انتقاد کرد
سوارس که اخيرا از سوي پاتريس اورا، مدافع يونايتدها، متهم به توهين نژادپرستانه شده، در مراسم ابتدايي ديدار امروز از دست دادن با مدافع فرانسوي امتناع کرد.
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، با انتقاد از رفتار لوئیس سوارس، مهاجم لیورپول، اعلام کرد این بازیکن دیگر نباید برای باشگاه مرسی ساید بازی کند.
سوارس که بعد از دیدار رفت این فصل لیورپول- منچستریونایتد از سوی پاتریس اورا، مدافع یونایتدها، متهم به توهین نژادپرستانه شده و برای 8 جلسه از همراهی تیمش محروم شد، در مراسم ابتدایی دیدار امروز از دست دادن با مدافع فرانسوی حریف سرباز زد.
فرگوسن در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" نمی توانم حرکت او را باور کنم. اصلا باورکردنی نبود. من امروز صبح با پاتریس صحبت کردم و او گفت " قصد دارم با سوارس دست بدهم. دلیلی برای شرمساری ندارم و می خواهم شانم را حفظ کنم. اما سوارس از دست دادن خودداری کرد وبا این کار به باشگاه لیورپول توهین کرد.
او دیگر نباید برای لیورپول بازی کند. او با این کارش می توانست باعث شورش شود. این حرکت باعث ایجاد یک تنش شد. من به داور نگاه کردم و کاملا مشخص بود که نمی داند چکار باید انجام دهد. این کار او را خلع سلاح کرد و این یک آغاز وحشتناک برای بازی بود. این حرکت باعث ایجاد یک جو وحشتناک شد."
سرمربی اسکاتلندی همچنین تاکید کرد بحب در مورد عاقلانه بودن مراسم دست دادن در ابتدای بازی، نمی تواند موضوع نژادپرستی در فوتبال که در فصل جاری بیش از پیش بروز پیدا کرده را تحت الشعاع قرار دهد:" این دو موضوعات متفاوتی نسبت به هم هستند. دست دادن از زمان آغاز رقابت های لیگ برتر وجود داشت و تا این فصل هیچ مشکلی وجود نداشت. به همین خاطر فکر می کنم بهتر است ما وقت مان را روی مبارزه با نژادپرستی بگذاریم. ما باید در مسیر صحیح گام برداریم و همه باهم از آن جلوگیری کنیم."
در پایان دیدار امروز که با پیروزی 2-1 منچستریونایتد به پایان رسید، اورا بیش از سایر بازیکنان میزبان خوشحالی کرد و فرگوسن اعلام کرد بازیکنش نباید این حرکت را مقابل سوارس انجام می داد.
" او نباید این کار را می کرد."
وای ببینید ابوئه تو تویترش چی نوشته
ترکیدم ا خنده:39::39::39:
Emmanuel Eboue on Twitter:
"Luiz suarez contribution on the game so far was not shaking hands.. racist fool.. he can shake ... next time he sees me.. "
بچه ها تیکه اول بازی که سوارز:2: با :40:Evra:40: دست نداد و در عوض فردیناند باش دست نداد و قاطی پاتی شد رو میخوام:11:
راستی بازی سیتی با کجائه؟:11:
سیتی تو ویلا پارک با آستون ویلا بازی داره :21:
به امید این که تو صدر بمونیم :8:
خدمت شما:نقل قول:
:10:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6838140&postcount=207
فرگوسن:هنوز قلبم تندمي زند
بعد از گل ما تنها به دنبال حفظ توپ بوديم و واقعا موقعيت خطرناکي روي دروازه حريف ايجاد نکرديم.
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، نمایش فوق العاده تیمش در دیدار روز گذشته مقابل لیورپول را مورد ستایش قرار داد. دو گل وین رونی در نیمه دوم بازی، سه امتیاز این دیدار را نصیب شیاطین سرخ کرد و تک گل لوئیس سوارس هم نتوانست مانع از شکست قرمزها شود.
فرگوسن در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" ما نمایش فوق العاده ای داشتیم. اگر بخواهم صادقانه صحبت کنم باید بگویم پیروزی 2-1 به نظرم ناامید کننده است. شاید بعد از گل ما تنها به دنبال حفظ توپ بودیم و واقعا موقعیت خطرناکی روی دروازه حریف ایجاد نکردیم. اما این تنها اشکالی است که من می توانم از بازیکنان بگیرم زیرا در طول بازی آنها نمایش فوق العاده خوبی داشتند."
البته سرمربی اسکاتلندی تایید کرد که گل سوارس، دقایق پایانی را بسیار حساس و نفس گیر کرد. " هنوز قلبم می زند. واقعا هیجان انگیز بود وقتی مقابل لیورپول 2-0 پیش هستید و آنها بازی را 2-1 می کنند، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. برای به ثمر رساندن یک گل تنها به چند ثانیه زمان نیاز دارید به همین دلیل دقایق نگران کننده ای را پشت سر گذاشتیم اما در نهایت توانستیم به پیروزی برسیم."
من يونايتد در تکاپوي شکار هافبک 19 ساله دانمارکي
سرمربي تيم منچستريونايتد شايعات انتشار يافته مبني بر تلاش تيمش براي جذب ستاره دانمارکي خط مياني تيم آژاکس آمستردام را تاييد کرد.
به نقل از روزنامه دیلی استار، سرآلکس فرگوسن پس از پیروزی 2 بر یک ابتدای هفته مقابل لیورپول در کنفرانس مطبوعاتی از رفتار لوئیس سوارز ، مهاجم لیورپول انتقاد کرد.
وی روز گذشته در مواجه با خبرنگاران در مورد شایعه جذب کریستیان اریکسن هم اظهار داشت: باید عنوان کنیم از مدتها قبل منچستریونایتد وضعیت این هافبک تکنیکی را زیر نظر گرفته و علاقه زیادی برای همکاری با وی دارد.
فرگی افزود: با کمک همکارانمان تمام حرکات اریکسن را زیر نظر داریم. او میتواند گزینه بسیار خوبی برای ورود به اولدترافورد باشد و در خط میانی و در بخش تهاجمی به یونایتد کمک شایانی کند.
سرمربی شیاطین سرخ ادامه داد: آنگونه که شنیدهایم، چند تیم بزرگ دیگر اروپایی نیز علاقمند به همکاری با اریکسون هستند. اما ما تلاش میکنیم او را به منچستر بیاوریم و این بازیکن راهی تیم دیگری نشود.
اریکسن با ۱۹ سال سن نزد هلندیها بازیهای درخشانی ارائه کرده است.
وی سابقه بازی برای تیم ملی دانمارک را نیز دارد.
ای سیتی خوش شانس! حیف شد!! بازی و 1-0 بردن ولی باز در دو قدمی یونایتد هستند. میتونیم بگیریمشون
بازی پنجشنبه خیلی حساسه. امیدوارم در لیگ اروپا اول بشیم و به کلکسیون افتخاراتمون اضافه کنیم. هر چند خیلی ناراحت کنندس که سه شنبه یا چهارشنبه بازی نداریم!! لیگ قهرمانان بدون یونایتد معنایی نداره!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معذرت خواهـی رسمی لیورپـول ، کنی ، سوارزدیدار پرافتخارترین تیمهای انگلیسی در روز شنبه زمینه ساز حواشی بسیاری شد ، سوارز دست اورا را پس میزند، اورا پس از سوت پایان شادی تحریک آمیزی میکند ،کنی اظهار میکند صحنه را ندیده و خبرنگاران این حرف او را به حساب فرار از پاسخگویی میشمارند و فرگوسن در مصاحبه ای تند سوارز را مایه ننگ لیورپول معرفی میکند ، همه این بحث ها از یک کلمه نشات گرفته است!
یونایتد : از معذرت خواهــی لیورپول متشکریــــم
"من واقعا باور نمیکردم سوارز با اورا دست نداده" این جملات شب گذشته یان ایر مدیر باشگاه لیورپول بود که به طور غیر مستقیمی عمل سوارز را ناشایست میشمارد.
بیانه ی باشگاه لیورپول : "سوارز اشتباه کرد ، این تصمیم سوارز نیست که بخواهد با پاتریس اورا دست بدهد یا نه ! او تیم و کنی دالگلیش را به عنوان مربی دارد. سوارز به ناشایست بودن رفتار خود پی برده و عذر خواهی کرد و همه از باشگاه و مدیریت آن انتظار دارند به شیوه ای مسئولانه رفتار کند و ما نیز عذز خواهی خود را عنوان میکنیم."
بازیکن اروگوئه ای در مصاحبه ای با سایت رسمی لیورپول عنوان کرد : "من با مربی قبل از دیدار با منچستریونایتد در الدترافورد صحبت کردم و من میدانم که کارم اشتباه بوده است. اما سرم را پایین نمی اندازم و می ایستم و میگویم که معذرت میخواهم. من خیلی از اتفاقی که افتاده متأسف و از آنچه اتفاق افتاده ناراحت هستم ."
"من باید قبل از بازی با پاتریس اورا دست میدادم و درحال حاضر میخواهم از رفتار خود عذرخواهی کنم.میخواهم تمام این موضوع را پشت سر بگذارم و تمرکزم را بر روی فوتبالم قرار دهم."
باشگاه منچستر یونایتد با ارسال بیانه ای به عذر خواهی سران لیورپول پاسخ داد. " منچستر یونایتد از لیورپول بابت عذرخواهی در رابطه با دیدار گذشته دو تیم تشکر میکند."
" هر کسی در باشگاه وجود دارد میخواهد از این موضوع خلاصی یابد ، این دو باشگاه بزرگ در بریتانیا رقابت بی نظیری دارند و جزوء موفقترین باشگاهها به شمار میروند. باید به آینده تمرکز کرد و به کسانی که این دو باشگاه رو دوست میدارند."
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2100069/Luis-Suarez-apologises-Patrice-Evra.html
پ.ن: منم برد رو با تاخیر تبریک میگم.:40:کد:http://www.footiran.com/showpost.php?p=635127&postcount=1204
سرالکس فرگوسن مربي باتجربه يونايتد،امسال هم مانند هر سال ديگر با شاگردانش براي کسب عنوان قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر مي جنگد.
سرالکس در صحبتهایی گفته:« به نظرم ما انگیزه کافی برای رقابت کردن با بارسلونا و رئال مادرید را داریم و با این تیمهافاصله زیادی نداریم.مطمئنم که به زودی این را ثابت خواهیم کرد.»
مربی شیاطین سرخ معتقد است که هنوز بارسلونا برتر از رئال است ودراین باره گفت:« به نظر من بارسلونا هنوز هم بهترین تیم قاره اروپاست ،هرچند که رئال فاصله اش درصدر جدول لالیگا را با بارسلونا بیشتر می کند و این فاصله را در جدول لالیگا شاهد هستیم.»
فرگوسن سال گذشته را به یاد دارد.وقتی که تیمش در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب بارسا شد:« اصلا به خاطر کارهایی که در فینال ومبلی انجام دادیم پشیمان نیستم. چون بارسلونا تیم برتر میدان بود. واقعیت این است که دو گل اول بارسا، اجتناب ناپذیر بود و شاید با خوش شانسی می توانستیم به پیروزی برسیم ولی وقتی تیمی اینقدر از تیم تو بهتر است، کار خاصی نمی توانی انجام دهی.»
مربی باتجربه یونایتد در مورد حذف تیمش از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« این ناامیدی بزرگی بود. چون احساس می کنم که در صورتی که به دور بعد راه می یافتیم، تمام شرایط لازم برای رسیدن به فینال را داشتیم. فکر می کنم که مشکل ما بازی خانگی مان مقابل بازل بود. ما 0-2 جلوبودیم و چهار یا پنج فرصت مسلم گلزنی را از دست دادیم. بعد از آن تمرکزمان را از دست دادیم و با وجودی که یک تساوی گرفتیم، ولی این نتیجه خوبی برای ما نبود.»
سرالکس در بخش پایانی صحبتهایش درمورد رقابت حساس در رقابتهای لیگ برتر گفت:« همیشه در لیگ برتر رقابت فراوانی وجود دارد ؛ تفاوت این است که قبلا در لیگ برتر، 4 تیم برتر داشتیم: ما، چلسی، آرسنال و لیورپول ولی الان 6 تیم برتر داریم و تاتنهام و منچسترسیتی هم توانسته اند به کورس اضافه شوند.»
واقعا ادم حسرت میخوره!
فرگوسن: فاصله زيادي با بارسا و رئال نداريم
سرالکس فرگوسن مربي باتجربه يونايتد،امسال هم مانند هر سال ديگر با شاگردانش براي کسب عنوان قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر مي جنگد.
سرالکس در صحبتهایی گفته:« به نظرم ما انگیزه کافی برای رقابت کردن با بارسلونا و رئال مادرید را داریم و با این تیمهافاصله زیادی نداریم.مطمئنم که به زودی این را ثابت خواهیم کرد.»
مربی شیاطین سرخ معتقد است که هنوز بارسلونا برتر از رئال است ودراین باره گفت:« به نظر من بارسلونا هنوز هم بهترین تیم قاره اروپاست ،هرچند که رئال فاصله اش درصدر جدول لالیگا را با بارسلونا بیشتر می کند و این فاصله را در جدول لالیگا شاهد هستیم.»
فرگوسن سال گذشته را به یاد دارد.وقتی که تیمش در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب بارسا شد:« اصلا به خاطر کارهایی که در فینال ومبلی انجام دادیم پشیمان نیستم. چون بارسلونا تیم برتر میدان بود. واقعیت این است که دو گل اول بارسا، اجتناب ناپذیر بود و شاید با خوش شانسی می توانستیم به پیروزی برسیم ولی وقتی تیمی اینقدر از تیم تو بهتر است، کار خاصی نمی توانی انجام دهی.»
مربی باتجربه یونایتد در مورد حذف تیمش از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« این ناامیدی بزرگی بود. چون احساس می کنم که در صورتی که به دور بعد راه می یافتیم، تمام شرایط لازم برای رسیدن به فینال را داشتیم. فکر می کنم که مشکل ما بازی خانگی مان مقابل بازل بود. ما 0-2 جلوبودیم و چهار یا پنج فرصت مسلم گلزنی را از دست دادیم. بعد از آن تمرکزمان را از دست دادیم و با وجودی که یک تساوی گرفتیم، ولی این نتیجه خوبی برای ما نبود.»
سرالکس در بخش پایانی صحبتهایش درمورد رقابت حساس در رقابتهای لیگ برتر گفت:« همیشه در لیگ برتر رقابت فراوانی وجود دارد ؛ تفاوت این است که قبلا در لیگ برتر، 4 تیم برتر داشتیم: ما، چلسی، آرسنال و لیورپول ولی الان 6 تیم برتر داریم و تاتنهام و منچسترسیتی هم توانسته اند به کورس اضافه شوند.»
ورزش3
از دست دادن حتی یه جام با اهمیت کم هم برای ما هوادارای منچستر یونایتد خیلی سخته حالا که دیگه جام لیگ قهرمانان بوده.نقل قول:
واقعا ادم حسرت میخوره!
اما به نظر من با این وضعیت مصدومیتی که داشتیم و مصدومینی که هر بازی اضافه میشدند بهتر بود که یکی دو تا رقابت رو از دست بدیم تا کمی فشار بازیها کمتر بشه.
انشاالله امسال قهرمانی شماره ۲۰ و لیگ اروپا رو میگیریم و سال دیگه با تقویت شدن تیم و رفتن سایه بدشانسی و مصدومیت از سر تیممون توی همه جامها مدعی میشیم و بهشون میرسیم:40:
در صورتي که مسئوليت تيم ملي را برعهده بگيرم
ردنپ: پل اسکولز را به تيم ملي باز مي گردانم
سرمربي تيم فوتبال تاتنهام گفت: در صورتي که هدايت تيم ملي انگليس را برعهده بگيرم، پل اسکولز را به تيم ملي بازخواهم گرداند.
از پنج روز قبل که فابیو کاپلو، سرمربی 4 سال گذشته انگلیس از مقامش به خاطر دخالت اتحادیه فوتبال این کشور بریتانیایی استعفا داد، از سوی رسانهها عنوان شد هری ردنپ، سرمربی 63 ساله تاتنهام از بیشترین شانس برای جانشینی برخوردار است.
این مربی نیز در مصاحبهای از تمایل خود برای حضور در کادر فنی تیم کشورش سخن گفت.
وی حتی به بخشی از برنامههایی که در این وضعیت به مورد اجرا خواهد گذاشت، نیز سخن گفت.
او اظهار داشت: در صورتی که مسئولیت تیم ملی را برعهده بگیرم، یکی از اقداماتی که انجام خواهم داد، استفاده از پل اسکولز، هافبک منچستریونایتد است. بازیکنی که به نظرم تمام شدنی نیست و اکنون میتواند به تیم ملی بازگردد و کمک کند.
وی ادامه داد: همانگونه که اسکولز پس از یک دوره شش ماهه به منچستریونایتد بازگشت و موثر واقع شد، درتیم ملی انگلیس نیز قادر به حضوری موثر خواهد بود.
ردنپ اضافه کرد: در فوتبال امروزی سن بالا مطرح نیست. بلکه آنچه حائزاهمیت است، آمادگی است. چیزی که اسکولز آن را دارد.
این اظهارات از سوی مربی مجرب تاتنهامیها در حالی عنوان شد که اسکولز ۳۷ ساله تابستان گذشته برای همیشه کفشهایش را آویخت. اما در ماه ژانویه وقتی دید که یونایتدیها به شدت با کمبود بازیکن مواجه هستند، بازنشستگی را فراموش کرد و حاضر شد بار دیگر به میدان بازگشته و تا پایان فصل به شیاطین سرخ اولدترافورد کمک کند.
جنجال تازه کارلوس توز و تمجيد از يونايتدها
مهاجم آرژانتيني ناراضي منچسترسيتي با تعريف و تمجيد از فرگوسن و بازيکنان منيونايتد جنجال تازهاي بوجود آورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نقل از روزنامه دیلیاستار، کارلوس توز که از ابتدای فصل جاری بنای ناسازگاری با روبرتو مانچینی، سرمربی ایتالیایی منسیتی را گذاشت و مدتها است که به خاطر خشم و غضب دور از «آبیهای آسمانی» است، در مصاحبهای به نیکی از مربی و بازیکنان منچستریونایتد سخن گفت.
همین موضوع سبب شد تا هواداران منچسترسیتی که دشمنی دیرینهای با همشهریهای یونایتدی دارند، از این گلزن جنجال آفرین دلخور شوند.
توز که خود در سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ بازیکن یونایتدیها بود، در مصاحبهاش گفت: من فرگوسن را میشناسم. درست است زمانی که شاگردش بودم، مناسبات خوبی با من نداشت. اما از نظر من، او و مارچلو بیلسا سرمربی سابق تیم ملی کشورم، بهترین مربیان دنیا هستند. همینطور بهترین مربیانی که تاکنون داشتهام.
مهاجم ۲۸ ساله آرژانتینی در مورد یاران سابق یونایتدی خود نیز عنوان کرد: پل اسکولز در کنار وین رونی و رایان گیگز، بهترین بازیکنان حرفهای هستند. بیشتر از این دیگر نمیدانم چه بگویم. جز اینکه گفته شود آنها فوقالعاده هستند.
این اظهارات مثبت نسبت به «شیاطین سرخ» خوشایند مسئولان منچسترسیتی نبوده است. از این رو گفته میشود بیان چنین نقطه نظراتی برای توز دردسر تازهای را درست کند و باعث جنجال دیگری در زندگی ورزشی آپاچی شود.
ورزش3
توز از اون استعدادهایی بود که قربانی حاشیه شد.نقل قول:
بهترین کار الان براش اینه بره به یه تیم خوب و کم حاشیه بتونه فوتبالش رو اونجوری که استعدادش رو داره بازی کنه.