خداییش کسی نبود جواب مارو بده ؟؟؟؟نقل قول:
خداییش کسی نبود جواب مارو بده ؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بعضی از بازی ها در اسمارت هاب کشورهای دیگر است و از اسمارت هاب ایران نمی شود آنها را دانلود و یا اجرا کرد. و در ضمن شما نمی توانید بازی را خارج از تلویزیون و اسمارت apps دانلود و اجرا کنید مگر اینکه سورس کامپتیبل شده آن با تلویزیون تان را در دسترس داشته باشید.
این سورس کامبتیبل چیه ؟؟نقل قول:
رو h7000 جواب میده
برنامه ها راحت نصب میشه ولی یه لیست دیگه هست samsung games که بازی های گرافیکی خیلی خوبی داره نصب نمیشن
اگه راهی وجود داره واسه نصب این بازی ها ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان برای اتاق 4*6 تلویزیون 48 مناسب هست یا همون 42 اینچ کفایت می کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
XPERIA Z3
پس اندازه اتاق ربطی به اینچ نداره و باید بر حسب اون رزولیشن مورد نظر رو خریداری کنیم حالا با هر اینچی درسته ؟؟نقل قول:
بلهنقل قول:
هر چقدر کیفیت TV بالاتر باشه،محدوده دید موثر و لذتبخش نزدیکتر به TV هستش.
در ایران آیا تلویزیون با کیفیت HD کافیه یا بهتره Full HD بگیریم؟
درودنقل قول:
به استفاده شما ربط داره.
اگه میخوایین شبکه های داخلی رو ببینید همون HD کافیه.وگرنه 4K هم کمه.
XPERIA Z3
درود
عزیزان کسی LG 42UB820 4K خریده؟ میخوام ببینم چیز خوبی هست یا نه؟
چون قیمتش خیلی پایینه1590 تومنه
XPERIA Z3
سلام
tv مدل 6390h چگونه باید تصویر در تصویرش را فعال کنم چون هر کاری که می کنم خاموش است هاردم همیشه به تلویزیون وصل ولی نمی دانم چرا تصویر در تصویر خاموشه باید چگونه فعالش کنم .
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
شما با اتصال هارد به تلویزیون نمی توانید از تصویر در تصویر استفاده کنید
برای تماشای تلویزیون به عنوان یک تصویر در تصویر، منبع صفحه اصلی باید به کامپوننت یا HDMI تنظیم شده باشد.
و برای روشن کردن آن درسری e
منو--->سیستم---> تصویر در تصویر و آن را روشن کنید
و در سری f
منو---> تصویر---> PIP و آن را روشن کنید
پنجره تصویر در تصویر تلویزیون، تنها از سیگنال های AV پشتیبانی میکند.
تصویر در تصویر در صورتیکه یک فیلم در مرورگر پخش شود به طور خودکار غیرفعال خواهد شد. پخش فیلم ها ممکن است پس از قطع تصویر در تصویر دومرتبه شروع شود و ممکن است لازم شود که صفحه دوباره تازه یا ریفرش شود.
در هنگام تماشای یک ویدیو 2D از دستگاه های خارجی متصل به تلویزیون، کاربران هنوز هم می توانید تلویزیون تماشا کند
منو تصویر را باز و PIP را انتخاب کنید. فعال کنید PIP و تنظیم هر گونه موردی که لازم است.
سلام به تلوزیون سامسونگ 6980 دارم که خود به خود خاموش روشن میشه ممنون میشم کمکم کنید ارم سامسونگ میاد بعد دوباره خاموش میشه
دوست عزیزنقل قول:
تمامی کابلهای متصل به تلویزیون را جدا و تلویزیون را خاموش و سپس بطور کامل از برق بگیرید و پنج دقیقه صبر کنید و سپس دوباره تلویزیون را روشن کنید. اگر مشگل حل شد حالا بررسی کنید که کدام کابل با اتصال به تلویزیون این مشگل را بوجود آورده .
ولی اگر مشگل حل نشد وقتی که تلویزیون را روشن کردید بلافاصله دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
ودر صورتی که مشگل همچنان باقی بود حتماًبه تعمیرگاه مجاز مراجعه کنید. چون ممکن است مین بوردتان آسیب دیده باشد.
از دوستانی که اطلاعات زیادی دارن یه سوال فنی دارمیه ضفحۀ نمایش led فول اچ دی که 1080*1920 هست ... چطور یک تصویر 900*1600 رو بین پیکسل های خودش تقسیم میکنه؟مگه در پنل تلویزیون برای هر پیکسلی سه چراغ کوچک (زرد و آبی و قرمز) وجود داره که رنگ رو تشکیل تا اون پیکسل رو نشون بده؟خب وقتی نصویر 900*1600 میخواد پخش بشه در واقع در هر جهت عمودی و افقی هر پیکسلی باید به اندازه 1.2 ئه اندازۀ قبلی خودش برسه تا تصویر روی تلویزیون فول اسکرین بشه ...ولی مگه اندازۀ اون چراغ های کوچک (که هر پیکسل رو روی پنل تلویزیون تشکیل میدن) ثابت نیست؟! چجوری میتونن پیکسل 1.2 برابر بزرگتر از خودشونو نشون بدن؟!اصلا این تصوری که من ازچراغهای های کوچک و تعداد پیکسل های رو پنل دارم درسته؟ یعنی هر پیکسل یه مجموعه سه چراغی داره؟یا اینکه یه پیکسل ممکنه شامل چند تا از اون مجموعه های سه چراغی بشه ... اگه هر پیکسل فقط یک مجموعۀ سه چراغی داره، پس اون سوالی که در مورد پیکسل های 1.2 برابر پرسیدم جوابش چی میشه؟ببخشید میدونم یه کم پیچیده شد ... ولی واقعا ذهن مو درگیر کردهاگه نتونستم درست مفهوم سوالم رو برسونم بگید یه جور دیگه توضیح بدم ... ممنون
نقل قول:
از نرم افزار DivX Plus استفاده کنید ... تبدیل به mkv میشه و تقریبا افت کیفیت نداره
اگه بازم از نتیجه راضی نبودین موقع تبدیل بیت ریت رو بالاتر ببرید
دوستان
من یه تلویزیون LG 42LA62100 دارم که از طریق کابل HDMI به لپتابم وصله !!
مشکلم اینه که وقتی تصویر لپتاب رو کلا رو نمایشگر خارجی میزارم گوشه های تصویر یه چیزی در حدود دو سانت خالیه (رزولیشنش یادم نیست) !! وقتی هم رزولیشن رو افزایش میدم (1920X1080) گوشه های تصویر از تلویزیون بیرون میزنه !!
ولی تو حالت عادی که تصویر هم روی صفحه لپتاپ هست هم روی تلویزیون اینطور نیست (گوشه ها کم و زیاد نداره) ولی رزولیشن پایین تره : 1366X768
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
میخوام یه led رسیوردار ال جی 42 اینج بخرم
قیمت تا 1500
چه مدلی مناسبتره؟
نیاز به راهنمایی دارم
سلام نمی دونم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه
اگه جای دیگه هست که بگید کجاس همون جا بپرسم
تی وی در حد 4 تومن چی پیشنهاد میکنید؟ 48 اینچ کمتر نباشه
سلام
من یه تلویزیون 42 اینچ مدل lg67000 گرفتم
تا حالا هم شکر خدا مشکل خاصی نداشتم ولی چند روز پیش یه فیلم با کیفیت 4k گرفتم که پخشش نکرد
فیلم 4k با ابعاد 1920 در 1080 پخش میکنه ولی این کلیپ ابعادش 3840 در 2160 هست . این رو که میخام پخش کنم میگه فرمت ناشناخته
میخام ببینم مشکل چیه؟کلا نمیتونه این کیفیت رو پخش کنه یا مشکل چیه؟
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزیز 4k 1920* 1080 نداریم
4k همونطور که از اسمش میاد 4* hd هستش ( یعنی همون تصویر دومی شما ) و قاعدتا تلویزونهایی با عنوان full hd نمی تونند اونها رو پخش کنند چون دکودر سخت افزاری مربوطه رو ندارندو رزولوشن اونها هم کمه
برای دیدن تصاویر 4k شما باید یک تلویزیون 4k داشته باشید ( که مباحثش تو فروم هست )
با سلام من تلویزیون سامسونگ 48h6490 دارم .الان مشکل دارم که مودمم رو پیدا نمیکنه.قبلا مودمم tplink بود و با اون مشکل نداشت ولی الان یه asus n10-c1 گرفتم اولاش زیاد اذیت نمیکرد و پیدا میکرد و جوین میشد ولی الان دیگه اصلا پیداش نمیکنه.همه دستگاهامون میتونن پیداش کنن و بهش وصل شن جز همین تی وی :( حتی مودم رو ری استارت کردم که پسوورد نداشته باشه ولی نشد بازم. لطفا راهنماییم کنین که مشکل از کجاست.:n03:
درودنقل قول:
بیشتر اوقات اگه آپدیت جدیدی اومده باشه براش، و آپدیت کنید مشکل حل میشه.
با لن وصل میشه؟
XPERIA Z3
جدیدا هر دوش رو آپدیت کردم.آره با لن مشکل نداره. فقط با وای فای مشکل داره:n37:
در مورد مقرون به صرفه بودن صفخه منحی خریدن یا صفحه تخت بخرم
دوستان راهنمایی بفرمایند
فقط کیفیت تصویر برام مهمه و wifi , smart tv و ----t داشتن
3d
بنده توی مدل های 48HC6890 سامسونگ منحنی و صفحه تخت 48h6490
زمینه خرید سقف تا 4 تومن
سلام
برای پخش فرمت جدید x265 روی تلوزیونهای سامسونگ باید منتظر آپدیت بمونیم؟
این فرمت فقط برای تلوزیونهای جدیدی که 2K-4kهستن قابل پخشه؟
تلوزیون من 6200 3D هست و با آخرین آپدیت هم نتونست پخش کنه!
این فرمت برای بعضی مدلهای 4K (سری های جدید)هستش.نقل قول:
XPERIA Z3
سایز 42 که پنل 4K داشته باشد دوستان چی پیشنهاد می دهند ؟ :n06:
با سلام
بهترین تی وی full hd و 3d برای دیدن شبکه های داخلی که فرمت sd دارن چی هست تا حداکثر 50 اینچ ؟
Lg 42ub820نقل قول:
اگه چیز بهتر ميخوايى دو ماه صبر کن Sony 43X830C.
XPERIA Z3
مدل W900A سونی.نقل قول:
اگه تا آخر تابستان صبر کنی سری W850C مدل 2015 هم میاد.
XPERIA Z3
42 LG چی پیشنهاد می کنید؟
3D مهم نیست.
ممنون دوست عزیز ولی w900 اصلا نیست w904 هم نیست نظر شما در مورد samsung f8000 چیه؟ فرمت sd خوب دیده میشه؟
به سایت میهن مارکت یه سری بزنید اونجا هستش.نقل قول:
این دو تا TV بهترین تلویزیون های 2013 بودن،ولی رنگ زنده (ترایلیمینوس) و اینپوت لگ خیلی پایین W9 برتری بیش از اندازه ای بهش میده.
XPERIA Z3
باعرض سلام خدمت تمامی دوستان.من میخواستم تلویزیون پاناسونیک vt60 رو بگیرم .مصرفم هم فقط گیم هست.شنیدم vt60مشکل به جا ماندگی تصویر یا همون burn in وجود داره.دوستانی که اvt60دارند همچین مشکلی براشون پیش امده یا نه؟دوستان خواهشا جواب بدید.چون خیلی در مورد کیفیت تصویر بسیار عالیش شنیدم میخواستم بگیرمش ممنون میشم جواب بدید.
سلام خدمت دوستان بنده بین دو مدل ال جی ub 830 و ub 850 موندم 830 سیستم عامل قدیمی رو داره و 900 هرتز ولی 950 سیستم عامل وب او اس و 1000 هرتز و هر دو 4 کی هستن 830 رو میدونم اشتراک گذاری میرا کاست داره ولی 950 رو نمیدونم این گزینه رو داره یا نه کسی میدونه وب او اس هم اشتراک گذاری میرا کاست رو داره یا نه؟ برام این گزینه خیلی مهمه بقیه اشتراک گذاری رو میدونم داره فقط از این گزینه مطمئن نیستم کسی میتونه کمکم کنه؟ با تشکر.
من قبلا گوشیم اندروید 4 بود و وقتی از قابلیت screen mirroring استفاده میکردم مشکلی نداشت
و میشد فایل های رو گوشی رو تول تلویزیون ببینم
بعد آپدیت به اندروید 5 خیلی وقت بود از این قابلیت استفاده نکردم تا اینکه امروز تست کردم
دیدم همچین اروری میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه و چطور باید رفع بشه ؟؟؟
یه تلوزیون 32 اینچ میخوام که response time و refresh rate خوبی داشته باشه و تصاویر سریع رو روون نشون بده
قیمت تو حدود 1 تومن.. بالاتر شد هم اشکال نداره 32F6450 از سامسونگ چطوره؟
سلام
دوستان من یه تلوزیون 55 اینچ میخوام ، نظرتون راجع به sharp 55le860 چیه؟
کیفیت تصویرش خوبه؟
سلام لطفاً راهنمایی کنید تلویزیونم 48HU8890 سامسونگ با قابلیت 4K باور کنید یکماه نیست خریدم فیلم های HD خوب نشون میده فول اچ دی که نشون میده تار میشه اصلاً کیفیت نداره فیلمهای با رزولوشن1080*1920 اصلا خوب نشون نیمده فیلم هارو با هارد اکسترنال و فلش میبینم رزولوشین خود تلویزیون هم2820*3840 کانالهای اچ دی ماهواره هم خوبه ولی 1080P اصلاً جالب نیست تنظیمات تصویر خود تلویزیون هم رو حالت پویا ست چطوری میتونم فول اچدی رو باهاش تست کنم کسی این تلویزیون داره ؟