پس شما لطف کن خبرش رو بده که ببینیم شبانه رایگان داره یا نه؟ فعلا این از اوجب واجبات است و با این کارت کلی جوون رو از سرگردونی نجات میدی :n01:نقل قول:
Printable View
پس شما لطف کن خبرش رو بده که ببینیم شبانه رایگان داره یا نه؟ فعلا این از اوجب واجبات است و با این کارت کلی جوون رو از سرگردونی نجات میدی :n01:نقل قول:
اقا داداش منم با تویهنقل قول:
وحید ابراهیمی از کاشمر، اونم اومده ، هوای همو داشته باشید:n06:
چشم حتما، اگه خواب نیفتم:n09:نقل قول:
نخیر- شبانه رایگان نداره :n27:نقل قول:
اگه بگم عکس هات واسه من باز نمیشه باور میکنی !:n08:نقل قول:
یعنی اینقدر سرعت پایینه که عکس هات رو نشون نمیده.
واااااااااااااااااااااااا اااای. خدایا.
تست قبلی رو که دیدید.
اینم تست الان.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم رو ری استارت کردم+مودم رو خاموش و روشن کردم و... بازم نشد که نشد که لود بشه و بتونم یه تست بگیرم.
به خدا تنها چیزی که میخواد یه مشت غیرت میخواد.
یه کم غیرت میخواد که بری اونجا **** و******* رو ******.
من که فردا صبح میرم مخابرات مرکزی توی طالقانی .روبه روی همون هتل ـه که خرابه.
به خداوندی خدا میرم اونجا حرف اول و آخرم رو میزنم.
صبر هم حدی داره والا.
احتمالش هم هست از همون ور منو ببرند بازداشتگاه. پس فعلا بای .:n25:
هر روز که رفتی بگو منم فرداش میام من هر روز توی سطح شهر هستم هر روز که پستم خورد میرم ...نقل قول:
نفری یه روز میریم یا 2 نفری (زیاد بشیم کلا جواب نمیدن )
ساعت کامپیوتر یک ساعت رفته جلو حالا کامپیوتر بجای اینکه ساعت هفت خاموش بشه یک ساعت زودتر خاموش خواهد...سوالم اینه که ساعت سیستم مخابرات که جلونرفته نه؟!:n02:...چون میخوام تنظیمات دانلود منیجرو یک ساعت بهش اضافه کنم !از حجمم کم نمیشه؟
ساعت همه جا رفته یه ساعت جلونقل قول:
اما کلا از این ریسکا در مورد مخابرات نکن که صبح پا میشی میبینی کلی از حجمت رفته!
فقط ساعته سیستمتو یه ساعت بکش عقب ، دست به چیزه دیگم نزن:n02:
اقا این دوستمون حسن که قراربود خبربده که شبانه داشته یا نه کجاست
اقا چی شد. امتحان کردید؟ شبانه داشت؟نقل قول:
آقا این رانژه چیه دیگه؟:n29::n29:
زنگ زدم آسیا تک میگه باید 15 تومن فقط واسه رانژه بدی
همه شرکتا اینجوره؟
نه نداشت - زنگ زدم پشتیبانی گفت شمارتو میدم پیگیری کنند احتمالا درست بشه:n13:نقل قول:
نه بعضی ها میگیرن ، من مخابرات بودم رفت 5 دقیقه رانژه کرد و برگشت و گفت برو وصلی:n16:نقل قول:
دوستان چرا نمیاین تو فروم مخابرات اعتراض کنید؟اینجا گلایه کردن دردیو دوا نمیکنه....اون دوستانی که میگن ما ایمیل زدیم زنگ زدیم والا پست دادن راحت تره.
وقتی ببینن تعداد ناراضی ها زیاده یه کاری میکنن حتما.وقتی شما زحمت یه پست رو به خودتون نمیدید چطور توقع دارید اونا کاری کنن؟ باز دوستان میان فقط نگاه میکنن!
راهنمای ثبت نام:بعد از پر کردن تمام فیلدها و دکمه ثبت نام به صفحه اول سایت منتقل میشید که یعنی ثبت نام شدید.برگردید به فروم و با همون یوزر وارد شید.
آقا خیلی بی صاحب هست اونجا هیچ کسی نیست . . .نقل قول:
بازم دم شما گرم اومدی ...چرا هستن ولی فقط میان نگاه میکنن !نقل قول:
آقا منم رفتم اینجا دوتا پست گذاشتم و البته خیلی خودم رو کنترل کردم که چیزی نگم، آخه اعصاب برامون نذاشتم بی مسئولیت ها!نقل قول:
به دیگر دوستان هم توصیه میکنم به جای غر زدن در اینجا همین کار رو انجام بدهند، هرچه تعداد بیشتر باشه طبیعتا بهتره.
خداییش من عضو هم شدم ولی نمیدونم چی بگم. اصن زبان قادر به بیان آن نیست...:n03::n14:
آقا همین الان از مخابرات مرکزی برگشتم. از ساعت 11 تا 12:30
اول که رفتم اونجا گفتم با آقای منشی زاده کار دارم.گفتند رفته مرخصی.گفتم با آقای رسولی پور پس بگید بیان باهاشون صحبت کنم.گفتند جلسه است. :n08:
خلاصه ما رو بردند جای یه خانمه که با اون صحبت کنم.
من هم گفتم به نمایندگی از خیلی از بچه ها اومدم و خیلی خوب و مصمم شروع به صحبت و شکایت کردم. اون دوتا عکس که از تست هام بود که توی صفحه قبل بود رو هم روی سی دی ریخته بودم و بهشون نشون دادم.
گفتم چه دلیلی داره که میان سرعت دانلود شبانه رو کم میکنید؟؟؟
شما میخواین ما دانلود رایگان نداشته باشیم در صورتی که ما هزیته اش رو قبل ش پرداخت میکنیم. و.......
خدایش اینقدر اطلاعات داشتم که بنده خدا هیـــــــــــــــــــــــ ــــچ جوابی نداشت واسه من.
از آخر هم گفت شماره ات رو بده تا بررسی کنیم و شاید درستش کنیم.
منم گفتم پس بقیه چی ؟اونا مگه انسان نیستند ؟چه جوری میشه که اینترنت من بهتر بشه ولی واسه بقیه نشه؟
اگه که میشه مال من رو درست کنید و افرایش کیفیت و سرعت داشته باشه , چطور این کار ها رو واسه همه انجام نمیدید؟؟؟
خلاصه گذاشتمشون وسط منگنه.
فعلا قول مساعدت دادند بهم.
در هر صورت رفقا شما هم برید اونجا.
با آقای اورجی بتونید صحبت کنید خیلی خوبه.
امید جان دمت گرم واقعا کار خوبی کردی که رفتی ... من مشهد بودم حتما میرفتم البته سه شنبه میام اما خب دیگه بعدش هم عید هست و من تا 5ام بیشتر مشهد نیستم به هر حال خواستید هماهنگ کنیم همه با هم بریم اونجا یه صحبت کلی بزنیم ... این چه وضع سرعت شبانه اس ... الان بعثت دیگه تموم شد؟ ما از کجا 140 تومن بیاریم پول نت بدیم آخه؟
من رفتم تو فروم مخابرات هر چی از دهنم در اومد بهشون گفتم
همون جا هم تاکید کردم که شما که محتوای اینترنت رو تولید نمی کنی که به خاطرش ازمون پول می گیری
دیگه از دسته مخابرات خسته شدم گفتم اینترنت ماهواره ای راه میندازیم از دست مخابرات راحت می شیم لعنتی ها همه چیز پی ان ها رو قطع کردند
دوستان خبر دیگه کسانی که فیبر نوری هستند مخابرات بهشون طرح الماس نمیده
تازه ضریب اشتراک هم یک به هشته یعنی اگه شما سرعت دانلودتون بشه 50kb می گند درسته :n24:
خیلی زوره 180 تومان می دی:n04:
کسی تو منطقه دانش اموز وایمکس ایرانسل داره ؟
اگه داره می شه درباره ی کیفیتش یک توضیحاتی به من بده :n03:
به 2020 زنگ میزنی که فقط 2تا طرح رو معرفی میکنه و میگه شبانه 1 تا 7!
احنمالا این طرح ها شده مثل اوایل بعثت که شبانه رو کم میکرد بعدا جبران کردن! شاید!!
من یکی طرح 256 کمپین داشت تست کردم سرعت دانلودش بین 80 تا 100 بود شبانه هم همین حدودا بود
پینگ گوگل هم 270 بود . تست سرعت دانلود 0.80Mbps آپلود هم 0.30 بود. شبانه هم کم کرده بود.
تو فروم مخابرات اصفهان دیدم طرح خانواده اونجا 2500 تومنه! تو مشهد 4500
دوستان بیاید تو فروم مخابرات برای افزایش قیمت اعتراض کنیم....
همه دوستان لطفا بیان و پست بدن.وقتی بیان ببینن یهو 100 تا پست اعتراضی هست میفهمن واقعا کابرا ناراضین ....
فقط نظاره گر نباشید.
خلاصه با این رفتن من به به مرکز مخابرات به این نتیجه رسیدم که میتونند درستش کنند ولی نمیکنند.
به نظرم هم این وضع حالا حالا درست بشو نیست.مطمئنم.
ای کاش میشد ما خودمون مخابرات رو تحریم کنیم.چه جوری ؟
خوب ازش سرویس نمیگرفتیم. شده با دیال آپ کانکنت میشدیم ولی از مخابرات نمیگرفتیم.بعد ببین چی میشد.
عالی میشد اگه همه این حرف ها رو میشنیدن و عمل میکردن ...نقل قول:
اما جمعیت ما در حال حاضر کمه همه هم که اینکارو بکنیم بازم ککشون نمیگزه.
آره میتونن درست کنن ولی نمیکنن چون میبینن هر کاری میکنند کاربرا هیچی نمیگن و هی شارژ میکنن!
مزخرفترین قانونشون همین که فیبرا فقط باید از مخابرات بگیرن تا 2 سال پیش فیبرا نمیتونستن طرح حجمی بردارن فقط نامحدود میتونستن .پارسال با اعتراض این محدودیت رفع شد .
بعثتو سرعتشو از 300 آوردن به 100 هیچکار نکردیم....نامحدودو حذف کردن هیچکاری نکردیم.....بعثتو هم برداشتن هیچ کاری نکردیم ....دیدن جالا که میشه همه کار کرد بذار قیمتارو رو هم افزایش بدیم....گفتن نوروزیا شبانه داره گرفتیم دیدیم نداشت .....همه اینکارارو کردن هیچی نگفتیم
اگه همینجور ساکت بشینیم این کارا ادامه خواهد داشت و وضع روز به روز بدتر میشه.
اومدم پست دادم نوشت مقدور نمیباشد:n29:
همچنان طرح بعثت...
تایم اوت فقط در شب در حد لالیگا...
فیبر نوری...!!!!!!
یهو بگو دیال آپ استفاده کن دیگه:n29:
یه مشت اشغال عوضیه دزد . زنگ میزنی 2828 هیشکی جواب نمیده نصفه شبم زنگ زدم مردک الدنگ میگه چرا این موقع شب زنگ میزنی بعد قطع میکنه . اصن گوش نمیده چی میگم . زنگ زدم رئیسشون جواب نداد . به منشی زاده هم زنگ زدم جواب نداد . یه مشت دزد بی پدر مادرن همشون .
جالبترش اینه دفتر خدمات ارتباطی بیست تومن بیشتر ازم پول گرفته . هاهاهاها
امروز کلاً من اینترنت نداشتم . اصلاً وصل نمیشد . دقیقاً الان برای اولین بار توی روز وصل شده بعد خیلی راحت 1.57 GB برام حساب کرده ! !
جدا تا 500 مگابایت بود مشکلی نبود برام ولی 2 گیگابات ؟! تابحال با سرویس شبانه ـشون نشده 2 گیگ دانلود کنم !
دوستان امشب سرعتم خوبه از 70-130 متغیره بیشتر 80-110 میچرخه!
حتما دارن از خطت سو استفاده میکنن . زنگ بزن 2828 بعد یه ساعت معطلی پسورد کانکشنتو عوض کن . پسورد وای فای رو هم عوض کننقل قول:
وای .نقل قول:
کاش که دوربینم رو میبردم و عکس میگرفتم از اونجا. ( مخابرات مرکزی همین پشتیبانی 2828 )
همه زن. بی تجربه و بی سواد .
فقط و فقط هی باهم صحبت میکردند.مگه خسته میشدند . والا یک ساعت اونجا بودم مخم گوزید.:n08:
بعد شما توقع داری به تلفن های ما جواب بدند ؟
جریان چیه که میگید : "دوستان خبر دیگه کسانی که فیبر نوری هستند مخابرات بهشون طرح الماس نمیده"
چه ارتباطی به فیبر بودن داره؟
جالبه مثل این که سرعت منو درست کردن دیشب 2.5گیگی گرفتم ! تصمیم گرفتم پدر مخابراتو تا موقعی ک سرویسم وصله در بیارم بعد. تموم شدن مدت میگم پورتو خالی کنن. دو تا خط دیگه تو خونه داریم یعنی کلا سه تا خط میشه میرم رو یکی از اونا سرویس از آسیا تک میگیرم
ارتباطش به کمتر بودن پهنای باند قابل ساپورت در کافوهای نوری نسبت به مسی هست ,البته تا اونجا که من میدونم!نقل قول:
از ديروز طرح شماره 4 مخابرات رو شش ماهه گرفتم گفته بودن 1تا 7 دانلود شبانه داره
ديشب دانلود شبانه از حجمم كم شد
صبح عصباني تلفن كردم 2020 طرف ميگه فقط شما نيستين براي همه اينجوري شده
گفتن رسيدگي ميكنيم ميگم كي رسيدگي ميكنن ميگه نميدونم اگه واجبه شمارتون رو يادداشت كنم!!!!!!
البته بعدش اومدم چك كردم ديدم حجمي رو كه ديشب ازم كم كردن برگردوندن
سلامنقل قول:
دیشب با طرح طلایی جقدردانلود کردی تو شش ساعت؟