زاویه دید سه بعدی تلویزیون های سه بعدی مثل 57000 چقدر هست ؟؟
ایا مشکل full hd نبودن در سه بعدی های پسیو واقعا حل شده و مدل 57000 هم همینطوره؟؟؟
کسی میدونه ارتفاع استاندارد نصب تلویزیون اگه بخواهیم روی دیوار نصب کنیم چقدر هست ؟؟؟؟/
Printable View
ایا مشکل full hd نبودن در سه بعدی های پسیو واقعا حل شده و مدل 57000 هم همینطوره؟؟؟
کسی میدونه ارتفاع استاندارد نصب تلویزیون اگه بخواهیم روی دیوار نصب کنیم چقدر هست ؟؟؟؟/
دوستان از چه سایت هایی میشه مستفیم سه بعدی دانلود کرد ؟؟؟؟
آخه تی وی و پلیر رو باید با هم وصل کنننقل قول:
ایندفه خودشون گفتن نصب نکن:20:
سلام دوستان
کی میدونه تلوزیون LED معمولی LG چه فرقی با LED های دیگه مثل سامسونگ داره؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
این که میگم کلیه ولی تو اکثر مدلها هستنقل قول:
تصویر سامسونگها معمولا شفاف تر و پر رنگ تر از ال جی هست
دلیلش هم جنس پوشش بیرونی پنل هست
اما نمیشه گفت این یه مزیته
چون در حالتی که تلویزیون می بینی نورهای اطراف رو منعکس میکنه
من خودم این رو نمیپسندم.ترجیح میدم تصویر خیلی هم خوشگل نباشه اما لا اقل بتونم درست تلویزیون ببینم
.
.
.
البته ال جی هم یه سری مدلهایی داره که پنلشون مات نیست و نور رو انعکاس میده
از نظر من تو بقیه موارد تفاوت آنچنانی ندارن این دو برند
راستش تو مدلهای غیر 3D خیلی فرقی با هم ندارننقل قول:
ال جی بیشتر به خاطر 3D پسیوش مورد توجه هست
یه مساله دیگه ای هم هست که ال جی از پنلهای ips استفاده میکنه و اگر
یه مطالعه ای در مورد این پنلها انجام بدید متوجه مزیتهاش میشید
یه مورد دیگه هم مد نظر داشته باش که تو مدلهای جدید دیگه خیلی کم 2 بعدی خالی پیدا میشه
و اکثرا مدلهای جدید رو 3D تولید میکنن ( همه برندها )
نقل قول:
من این رو یکم بهش اضافه می کنم.تو سامسونگ تصاویر بیخودی براق میشن و حالت طبیعیشون رو از دست میدن درسته رنگ ها قشنگ میشه ولی این رنگ ها واقعی نیست و فقط پر رنگ تر شدن
سلام
دیروز رفتم نمایندگی سامسونگ یدونه 6960 داشت میخواستم بگیرم در اخرین لحظه بازم پشیمون شدم و دلم نیومد ال جی نگیرم .. این نمایندگی پدرسوخته شهر ما هم همش ادم رو میدوونه .. حتی بهش میگم برام سفارش بده اما وعده سر خرمن میده ..
راستش میترسم برم شیراز بگیرم توی راه ضربه ای چیزی بخوره .. اندازه اش با جعبه حول و حوش 140 در 80 هست و روی صندلی عقب سمند و پژو جا نمیشه مگه اینکه صندلی جلو رو کامل بخوابونی و اون طوری بزاریش روی صندلی عقب و جلو .. و یه موضوع دیگه اینکه یه نصاب هم بیشتر توی شهر ما نیست که با این یارو نمایندگیه دستشون توی یه کاسه هست .. میترسم قبول نکنه نصب کنه و گارانتی جنس رو از دست بدم .. نظر شما چه دوستان
ممنون
دوسته عزیز تو خود تهران تا 2 روز پیش نمایندگی هیچی جنس نداشتنقل قول:
الان یکی دو روزه جنس رسیده براشون
واسه همین فک کنم شما یه هفته صبر کنی مشکلت حله
در مورد نصب هم زنگ میزنی گلدیران و اطلاع میدی اگر برات مشکلی پیش بیاد
به اونا ربطی نداره شما از کجا خریدی نصاب وظیفش هست بیاد نصب کنه
اونم شرکت میفرستتش و به نمایندگی فروش مربوط نمیشه
تبديل نام m2ts به mkv جواب داد عين هلو
تلويزيون 5700 من راحت اجراش كرد
حالا يكي از دوستان آزمايش بكنه ببينه اگه فايلهاي بلوري سه بعدي تو هارد پلي استيشن 3 كپي بشه دستگاه مي تونه اونو سه بعدي اجرا بكنه و يا دستگاه بلوري پلير از هارد اكسترنال اين فايلها رو سه بعدي اجرا مي كنه؟
لطف مي كنين اگه اين دستگاهها رو داشته باشين و تست بكنين
در تبلیغات سامسونگ در مورد سه بعدی هاش در مقابله با سه بعدی پسیو ال جی نوشته :
2 برابر وضوح بیشتر
9 برابر زاویه دید افقی و عمودی بیشتر
40 درصد شفافیت و وضوح بیشتر
این موضوعات چقدر صحت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا شنبه دوباره میرم سراغش ببینم چطوریاسنقل قول:
ولی از یه چیزی میترسم اینکه طرف با اطمینان میگفت به زودی جنس میاد برامون ولی 12 درصد افزایش قیمت خواهیم داشت :18:
نمیدونم والا .. خدا لعنت کنه باعث و بانی گرونی اخیر رو :31:
نقل قول:
ببین رفیق شما برو بحث های قبلی مارو بخون سر همین چیزا بوده.این سامسونگ کم آورده واسه همین زوم کرده روی زاویه افقی اره زاویه افقی و عمودی پسیو کمه ولی شما مهمون واستون میاد رو سر همدیگه میشینید یا دور تا دور اتاق.وضوح بیشترشم چرت و پرته و شفافیت صویر درسته ولی زیادی درسته چون بیخودی تصویر شفافه و برق میزنه که همین باعث افزایش کنتراست میشه ولی چه فایده تصیور اصلی رو از دست میدی.پنل های این مدل tv یعنی 57000 ips هست و توی دنیا زاویه دیدی وجود نداره که بالاتر از پنل های ips باشه.
ما این همه سر full hd بودن بحث کردیم شما چون نمیخوای وقت بزاری اونارو بخونی دوباره میای اینارو از ما میپرسیوبله حل شده ما تروموشن tv رو که خاموشک کنی تصویر full hd میگیری و واسه همینم ال جی تونست گواهی full hd بگیره
فک کنم این دوستمون چند بار تا حالا این سوالها رو پرسیدننقل قول:
چند بارم جواب دادیم
زاویه دید عمودی عملا بی معنی هست
کی میاد از بالا یا پایین به تلوزیون نگاه کنه؟
اصل کار زاویه دید افقی هست که تو پسیو های ال جی خیلی وسیع هست و فک کنم تا 160-70 درجه هم
واضح دیده میشه
تو درخشندگی و پر نوری هم همه میدونن تو 2D که فرقی نداره ، مهم تو 3D هست که کلا اکتیو ها کمتر از
نصف پسیوها روشنایی دارن و تو محیط پر نور عملا نمیشه تو اکتیو 3D نگاه کرد
فول اچ دی رو هم که N بار گفتیم بعداز اون آپدیت مشکلش حل شد و 3D پسیو ال جی تونسته F HD بشه
در هر حال از این بیشتر توضیح واضحات هست و ما هم مبلغین ال جی یا مکذبین سامسونگ نیستیم
ایشون بهتره بره تو بازار ببینه هر چی خوشش اومد همون رو بخره
شایدم سامسونگ راست میکه و اکتیو بهتره خوب:5:
از اینجور تبلیغات زیاده
ال جی و سامسونگ همیشه برای هم کری میخونن
شما زیاد به این چیزا توجه نکن برو خودت بازار از نزدیک ببین چی خوبه
نقل قول:
حواسم نبود اصلا زاویه افقی اکتیو یه ریال نمی ارزه.ولی توی پسیو دور تا دور tv بشین حال کن ا همه ور 3d
آقا يه سوال فني جون من جواب بدين
من فيلم رو كه با فلش از tv lg 3d اجرا ميكنم.وقتي استوپ ميكنم تا زيرنويس رو بخونم اين منو اصلي پخش مياد.باز پلي ميكنم ميره يه چند ثانيه بعد.رو مخ امه.نمي شه يه كاري كرد اين منو اصليه هيدن بشه تو تلوزيون lg ؟ رو اعصابه.اگه بادين راهنمايي كنيد.ممنون
نه نمیشه همچین چیزینقل قول:
دمتون الان یک ساعته دارم تاپیک رو میخونم کلی استفاده کردم :11:
دیروز کل بازار رو گشتم اخرش رسیدم به همین lg شاید بهترین کفیت رو نداشته باشه ولی مطمئنا بهترین قیمت رو داره
وقتی بقیه ی شرکتا تلویزیون میدن با یک یا دو عینک اصلا فایده نداره هر عینک هم حدودا 100 تا 150 تومن پولشه :18:
یک مدل دیدم خوب بود اسمش رو نمی دونم ولی 42 اسمارت نبود کنترل هوشمند هم نداشت قیمت 1500000 همین خوبه بگیرم؟!!
راستی من بیشتر برای بازی می خوام پسیو بودنش که مشکلی نداره ؟!!
دیشب بالاخره اولین فیلم سه بعدی کامل رو دیدیم با تلویزیون
فیلم آواتار با کیفیت خیلی بالا
خود فیلم هم اولین بار بود می دیدم و لذت بردم
عمق سه بعدی خوب بود نه خیلی زیاد نه خیلی کم
از لحاظ کیفیت تصویر هم واقعا راضی کنندست
با اینکه تروموشن روشن بود من متوجه هیچ شارپنسی نشدم
زاویه دید هم خیلی خوب و مناسب بود
اما گذشته از کیفیت تصویر و لذت سه بعدی دیدن
چشم رو خسته می کنه
با خودم فکر می کردم اگر پسیو چشم رو اینجوری خسته می کنه پس اکتیو چه بلایی سرش میاره؟
عینک هم با اینکه سبکه اما طراحیش چون خیلی ساده و ارزونه یکمی میشه گفت راحت نیست
تو صحنه هایی که حرکت زیاده تصویر خیلی پیچیده میشه
یعنی اصلا نمیفهمی چی میشه اگه بخوای خیلی رو تصویر تمرکز کنی تا باز هم سه بعدی ببینی یکمی سرگیجه میاره
باید تو صحنه های سریع زیاد سخت نگیری
اما جاهایی که حرکت کمه خوبه نسبتا
کلا خاصیت سه بعدی همینه
باز هم فیلم آواتار به نظرم خیلی خوب ساخته شده از این نظر
چون نیومدن جواد بازی در بیارن همه جای فیلم عمق تصویر رو به رخ کشن
چون خیلی چشم رو خسته می کنه
در کل به نظر من تکنولوژی سه بعدی چه پسیو چه اکتیو هنوز اول راهه
والسلام
مدلی که دیدید LW45000 بوده ، تلوزیونه خوبی هست و اگر اسمارت بودن براتون مهم نیست انتخاب خوبی هستنقل قول:
اگر تاپیک رو مطالعه کرده باشید ، باید دیده باشید که اتفاقا یکی از مهمترین مزیتهای ال جی همین پسیو بودنش هست و مناسب بودن برای استفده از 3 بعدی به مدت طولانی ، بدون ایجاد سر درد و داشتن پرش و سایه و....
به قیمت عینک و .... کاری ندارم ، کلا تکنولوژی پسیو هست که نقطه قوت ال جی هست
سلام شما می گویید عمق 3 بعدی بد نبود یعنی عمق بیشتری رو تو تلوزیون های دیگه دیدیدنقل قول:
دوستان آپدیت جدید واسه 57000 نیومده؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه من منظورم خود فیلم بود
تا اونجایی که شنیدم عمق تصویر ربطی به تلویزیون نداره مربوط به فیلمه
نقل قول:
رفیق عمق رو هر چقدر بالاتر ببرن چشم من و تو بیشتر درد میگیره.حالا چه پسیو چه اکتیو توی اکتیو منظور از چشم درد و سر گیجه به خاطر خاموش شدن عینک هاس که چشم رو داغون می کنه.من همشه 3 الی 4 متر واسه 3d دیدن از tv فاصله میگیرم چون هم چشمام رو اذیت نمی کنه هم عمق سه بعدی بیشتر میشه.لذت هم میبرم ولی وقتی فاصلم کمه چشمام درد میگیره.شما چشمت خسته میشه چون ماهیچه های چشم باید همینطوری چشم رو در حالت لوچ نگه دارن شما یا من چشمامون عادت کرده راست ببینه نه همش لوچ ببینه البته من با چشمام زیاد بازی می کنم و واسه سه بعدی دین هم زیاد اذیت نمیشم
چی ؟نقل قول:
یعنی فقط rename کردی و نشون داد ؟
واقعا؟
سلام یک سوال خدمت شما داشتم ایا هرچی سطح سیاه و سفید با لا تر برود کیفیت تصویر بالا می رود یا بایین تر می ایدلطفا زود باسخ دهید
دوسته عزیز هر چی سیاه به سیاه مطلق نزدیکتر و سفید به سفید مطلق نزدیکتر باشه تو پنلهای تلوزیوننقل قول:
اون پنل بهتره و اصطلاحا کنتراستش بالاتره
فکر کنم جوابتون اینه که کیفیت بالاتر میره
یعنی اگر تلوزیون سطح سیاهش cd/m2.09 کیفیتش بالاتر است لطفا زود باسخ دهیدنقل قول:
داداش ما که متخصص الکترونیک نیستیمنقل قول:
شما بیا مدلی که مد نظرت هست رو بگو
دوستان اگر بتونن کمک میکنن
سلام دوست عزیزنقل قول:
زیاد سخت نگیر اینجور اطلاعات فنی بدردت نمیخوره
بهتره تجربی خرید کنی و راجع به مدلهایی که بچه ها دارن اینجا سوال کنی تا بتونن راهنماییت کنن
سلام این فیلم های ساید باید سایدی که رو دی وی دی تو سایت 3dbaz می فروشند کیفیتش چه قدر هست تو خود سایت نوشده عالی منظور از عالی چیست لطفا زود باسخ دهید
من pz9500 سایز 50 اینچش مد نظرم هست البته من از lw5700 هم خوشم اومده البته چون برای بازی می خرم و قیمت و سایزشم برام مهم است pz9500 انتخاب بهتری اما چون تو شهر ما نیست کیفیتش رو نمی دونم خوبه یا نه نمایندگی شهر ما گفته تو ایران فقت سایز 60 اینچش است ایا درست است اگر کسی دیده کیفیتش خوبه با تشکرنقل قول:
اولا اینا چه ربطی به هم دارن؟نقل قول:
ثانیا PZ 9500 اصلا نداریم ، یه مدل داریم PZ 8500 که پلاسما هست و صفحش هم لمسی هست
فقط هم 60 اینچ داره قیمتشم حدوده 4.700.000 هست
عزيزان كسي اين مودم و اينترنت 1 ساله كه lg تابستون تبليغ ميكرد رو گرفته تا به حال؟
ما از تابستون علاف ايم.هر وقت و زنگ مي زنم نمايندگي يه بهونه مياره.
اول گفت انترنت شاتل طرف شما رو ساپورت نميكنه رفتم شاتل گفت اتفاقا خوب ام ساپورت ميكنه.
بعد كه گفتم بهشون مي گه مودم بي سيم الان موجود نيست بايد صبر كنيد.
ميخوام ببينم كسي گرفته اين مودم و اينترنت و يا تبليغات الكي بوده و نمي خوان بدن بهمون.
(در ضمن بقيه عينك ها و اون فيلم 3d رو هم ندادن هنوز)
آره ما خیلی وقت پیش گرفتیمنقل قول:
اکانت اینترنتش رو دادم به دوستم
اما مودم رو دارم و هنوز استفاده نکردم چون خودم یکی دارم
عینکها و فیلم بلوری و کنترل جادویی هم همراهش می فرستن
كنترل جادويي رو خود tv بود با 4 تا عينك.نمي فرستن نامردا.اكانت اينترنت ات مال چه شركتيه؟شاتل؟نقل قول:
شما تهرانی؟ اگر نه کجا هستی؟نقل قول:
کارت هدیت هم شارژ نشده؟!
آره شاتل بودنقل قول:
واقعا جواب دادنقل قول:
فقط يه rename ساده
از تو فايل ايميج بلوري فايل اصلي فيلم رو بيرون كشيدم rename كردم و هاردمو وصل به تلويزيون كردم فيلم رو راحت پخش كرد حتي صداشم ساپورت كرد اما سه بعدي نبود