میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
اوه ه ه ه ه ه ه
سونی برای اکس پی دردسره بیخیالش شو
Printable View
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
اوه ه ه ه ه ه ه
سونی برای اکس پی دردسره بیخیالش شو
مشکلات :
1- ناسازگاری برخی قطعات و راه اندازی ناقص فانکشن ها
2- ساخت دیسک دانگرید شده xp
3- سخت پیدا شدن درایورهای بعضی سری ها
اوف.نه خواستیم.
من که اصلا با ویستا هیچ جور نمیتونم کنار بیام.نمیدونم بقیه هم همینطور هستن یا نه.
ولی قبول دارید با مشخصات لبتاپهای جدید اگر xp روش باشه یعنی پرواز.
خوب ممنون.لطف کردید دوست عزیز.
حامد جان چرا با ویستا حال نمیکنی؟کمتر کسی دیده بودم از ویستا خوشش نیاد.خوب گویا باید صبر کنی تا سون بیاد.نسخه ازمایشیش هم امده.اونجوری که من دیده ام بیشترین تغییرات ممکن رو داشته.هر چند گویا قراره 2010 تازه بیاد!
سلام ببخشيد اينو چقد ميشه ارتقاع داد؟همه چيشو ميخوام تا جايي كه ميشه ارتقا بدم تا چقد ميشه ارتقا داد مدل رم و هاردش چيه؟اول چيشو ارتقا بدم بهتره؟
asus: f3sg
ram 2
هارد 250
نقل قول:
رفتم خوندم همشو ولي سوال من اينه كه مثلا تو درايو d يه برنامه نسب كردم در پروگرام چجوري اينو حفظ كنم تا بعد عوض كردن ويندوز اين برنامه از دست نره پشتيبان يني چي؟
يكم بشتر توضيح ميدي؟اين هاردي كه گفتين ميشه تا يه ترا بايت افزايش داد؟ميشه توش برنامه نسب كرد؟ميتونم ازش استفاده كنم؟توضيح ميدي چجوري نصب ميشه ؟اندازش اينقد كوچيكه؟:18:قيمت يه ترا بايت يا بيشترشو از كجا در بيارم؟نقل قول:
نقل قول:
خوب چرا این کارا رو با خود ویندوز نمی کنین خیلی هم راحت تر و سریع تر احتمال خطر هم کمنر
آخه می خوام به صورت Bootable پارتیشن بندی کنم تا سایز درایو ویندوز رو هم به دلخواه تغییر بدم.
بعد هم ویندوز ویستا رو دوباره نصب کنم و کنارش هم XP نصب کنم.
برنامه ای مثل PQMagic وجود نداره که جواب بده؟!
لینک درایور های بلوتوث و ethernet این مدل تو سایت hp نبود تو پیدا کردن دارایور هاش راهنماییم میکنید؟نقل قول:
با سپاس فراوان
:18::31:منم اول نميتونستم از بلوتوز استفاده كنم كلي اينور اون ور رفتم اخر فهميدم دكمش خاموش بوده
اخه همه چیز به نسبت xp سخت شده.سنگین هم که هست.نقل قول:
حامد جان چرا با ویستا حال نمیکنی؟کمتر کسی دیده بودم از ویستا خوشش نیاد.خوب گویا باید صبر کنی تا سون بیاد.نسخه ازمایشیش هم امده.اونجوری که من دیده ام بیشترین تغییرات ممکن رو داشته.هر چند گویا قراره 2010 تازه بیاد!
راستی مصطفی خودتی توی بخش موبایل؟
سلام بچه ها.
یه سوال.تبدیل USB to HDMI هست ؟ شنیدم هست.
یکی قیمتشو میخواستم بدونم و دیگری اینکه
آیا کیفیت نسبت به حالتی که خود نوت بوک یا PC اوریجینال پورت HDMI داشته باشه کمتر نخواهد شد؟
USB به HDMI ؟ خیر امکان نداره ... HDMI توسعه سخت افزاری مورد نظرش هم نیاز داره و کلا این دو ، دو تا استاندارد جداگانه هستند
البته مدلهایی که عرضه شدند با یک درایور خاص و چیپست اختصاصی هستند که به عنوان یک کیت سخت افزاری کار میکنه :
این هم نمونه اش :
قاعدتا کیفیت باید همون 1080p باشه که خروجی DVI میده ... این دفعه یک تبدیل DVI به HDMI هم میخواد که فکر کنم انواع تبدیل ها باهاش باشه ! البته قیمتش 87 دلاره !!! توی ایران بیاد میره بالای 120 ت!کد:http://www.cooldrives.com/usb-hdmi-adapter-dvi.html
این هم هست :من که توی بازار ندیدمکد:http://www.pccables.com/70629.htm
حالا سوالی که پیش میاد :
اگه بر فرض این آداپتور هم پیدا شه آیا تصویری که از پورت vga میگیریم
(vga به s-video وسپس اتصال به tv )خیلی کمتر از تصویری که ازپورت hdmi گرفته شه؟
در نهایت میخوام بدونم داشتن این پورت توی لب تاپ چقدر اهمیت داره و چه میزان در انتخاب لب تاپ باید تاثیر گذار باشه؟
با توجه به اینکه در حال حاضر من ممکنه ماهی یک دفعه بخوام برا دیدن فیلم لب تاپو به tv وصل کنم.حالا این پورت چه استفاده های دیگه ایی داره و در آینده چقدر ممکنه بهش نیاز پیدا کنم رو نمیدونم
با عرض سلام.من یک لپ تاپ اسر جدید دارم که موس پد آن ازکار افتاده جکار باید بکنم2 بار هم قبلا اینطور شد که بعد خودش درست شداما ایندفعه هرکاری میکنم درست نمیشه. ضمنا من مبتدی هستم. با تشکر
سلام دوستان عزیز !
من می خواستم بدونم که با چه کابلی´ میتوان لب تاپ را به pc وصل کرد و باید به کدوم sata وصل کرد.
بعدآ من یه کابلی معمولی گرفتم کهpc را به اینترنت وصل میکنه که مغازه دار گفت که میتونی با این کابل لب تاب تو هم به pc خونگی وصل کنی ولی من الآن هر کاری میکنم جواب نمیده ! ! چه را ؟ این کابل هم همین کابلی هست که به مودم میخوره ! !
سلام.
ضمن درخواست برای پاسخ به پست 1439 دو تا سوال دیگه هم دارم
اول اینکه برد موس وایر لس چقدره؟ آیا میتونه جای ریموت کنترل ( موجود در hp) رو پر کنه؟
و دوم اینکه یه فروشنده به یه بچه ها گفته بود نباید خروجی صدای نوت بوک رو به اسپیکر وصل کنی،به لب تاپ فشار بیاد. اونم گفته بود باشه و دلیلشو نپرسیده بود.به نظر من که نا مربوط گفته.آخه خود اسپیکر آمپلی فایر داره دیگه.چه فشاری ممکنه به نوت بوک بیاره؟میشه از خروجی به اسپیکر داد و صدای بلند و استریو داشت،درسته؟
آقا این قضییه aprove چیه؟ یه پست دادم،پیغام داد نیاز داره moderator تایید کنه تا نشون داده بشه.مگه من تو پستهای قبلیم کاری خلاف مقررات سایت کردم؟
نقل قول:
حالا سوالی که پیش میاد :
اگه بر فرض این آداپتور هم پیدا شه آیا تصویری که از پورت vga میگیریم
(vga به s-video وسپس اتصال به tv ) کیفیتش خیلی کمتر از تصویری که ازپورت hdmi گرفته شه؟
در نهایت میخوام بدونم داشتن این پورت توی لب تاپ چقدر اهمیت داره و چه میزان در انتخاب لب تاپ باید تاثیر گذار باشه؟
با توجه به اینکه در حال حاضر من ممکنه ماهی یک دفعه بخوام برا دیدن فیلم لب تاپو به tv وصل کنم.حالا این پورت چه استفاده های دیگه ایی داره و در آینده چقدر ممکنه بهش نیاز پیدا کنم رو نمیدونم
سلام رجيستري داداش 1431 و 1432 رو جواب بده بي زحمت.
register جان سلام و تشکر فراوان از راهنمایهات.
من رفتم بعد از کلی گشتن اون پورت تبدیل vga به s-video رو خریدم.دقیقا هم مثل همون عکس که گذاشته بودی.البته مغازه اولی که داشت میگفت بهت جواب نمیده.خلاصه ما از یه مغازه دیگه خریدیم.ولی جالبه،موقع بالا اومدن ویندور تصویر رنگیه ولی ویندوز که بالا میاد تصویر سیاه سفید میشه به اضافه یک لرزش خفیف.شما خودت این کارو کردی؟فکر میکنی علت چیه؟
بله مشخصه ... اتصال HDMI فقط می تونه کیفیت واقعی 1080 یا full HP ایجاد کنه ... در اصل همون کابل DV-I هستش با کیفیت بالا ... این دستگاه هم من ندیدم که نظر بدم اما نوشته ایجاد میکنه ایم کیفیت رو !نقل قول:
انتخاب این پورت بستگی به کاربردتون داره ... زیاد اهمیت نداره غیر از اینکه بازی لپ تاپ یا فیلمتون رو بندازید روی تلویزیون پانل full HD یا HD ready ببینید !
به نظرم اگر ال سی دی شما پورت VGA داره از همون استفاده کنید کیفیتش خوبه و برای فیلم HD استفاده کنید چون تصویر کاملا دیجیتال و با کیفیت هست
اگر مشکل سخت افزاری نباشه با ریکاوری بر می گردهنقل قول:
پیشنهاد خاصی نمی تونم بدم
نقل قول:
تنظیمات کارت گرافیک رو چک کن + سیستم رنگ pal و ntsc
لرزش هم طبیعیه ... بعضی اوقات با ری استارت درست میشه
برای تازه وارد ها من یا مدیریت باید پستتون رو تایید کنیم ... بعد مدتی فعالیت از بین میرهنقل قول:
ربطی به خلاف نداره
در ضمن سعی کنید پست پشت سر هم ندید این خلافه ! باید ویرایش کنید یا سوالاتتون رو یکجا بپرسید :5:
موس وایرلس با ریموت ؟ چه ربطی دارننقل قول:
برد مفیدش 1 تا 2 متره ! من خودم یکی دارم مارک genius عالیه و تا سه متر هم جواب میده : بلوتوثی :21:
طرف چرند گفته ! :27:
خیر ... اون کابل rj11 هست و بهش میگم کابل کراسنقل قول:
توی اینترنت سرچ کن : اتصال دو کامپیوتر با کابل کراس ، 1 میلیون آموزش براش هست
لینکشون رو در صورتی که دوستان پاسخ ندادند و تکراری نیست بدید ... حال سرچ و برگشتن عقب ندارمنقل قول:
سلام قضيه لپ تاپايي كه به جا كامپيوتر ها رو ميزي استفاده ميشه چيه؟از كجا در موردشون اطلاعات گير بيارم؟
مطمئن نيستم اينجا جاش باشه ولي شنيدم كه براي اينكه با بازار پيش بري بايد هر ماه لپ تاپو عوض كني تا براي بازيها كم نياره من قصدم اين بود كه 5 سال ديگه عوضش كنم يني تا اون موقع برا بازيهايي كه جديد مياد بازار دچار مشكل ميشم؟asua f3sg رم چهار گيگ روش زدم با هارد :23::17:.
سلام يه هارد 1 يا 2 ترابايتي برا نوت بوك كه قاعدتا جاي زيادي نگيره چي خوبه؟فكر ميكنم تنها گزينه پاسپورتي باشه و وسترن هم بهتره درسته؟بافر يعني چي؟ :23:
لپ تاپ با دسکتاپ فرق داره ! کجا دیدی ؟نقل قول:
لپ تاپ بعد یکسال ضعیف میشه از لحاظ قدرت برای اجرای بازی ها ... حتی بالاترین لپ تاپ. پس یک چیزی میخوای بگیری برای ارتقا و گیم پی سی بگیری بهتره
نقل قول:
بیشترین هاردی که روی نوت بوک نصب شده تا بحال 500 گیگ هست و تمام لپ تاپ های داخلی فوق 2 تا 320 گیگ اونم برای 17 اینچی ها بخورند ! هارد 1 ترا بایتی چیه دیگه :27:
برای هارد اکسترنال پاسپورتی گرونه ... این رو باید در بخش سخت افزار بپرسی نه لپ تاپ
موفق باشی
xbrite با wxga فرق داره یا به هم ربطی ندارن؟
نقل قول:
اصطلاحاتی هستند که شرکت های سازنده لپ تاپ بر روی مانیتورهاشون برای بیان تکنولوژی بکار رفته می زارند و بیشتر هم جنبه تجاری دارند ... اما برات توضیح میدم :
WXGA : یعنی صفحه نمایش واید اسکرین هست Wide XGA ... مانیتورهای PC توی بازار اغلب مستطیلی هستند که فکر کنم دیدی ... اما حدود 2 سالی هست که لپ تاپ ها اغلب با مانیتور wide به بازار عرضه میشوند تا نیازی مولتی مدیای کاربران رو تامین کنند
AG Neovo: NeoV Optical Filter
Ahtec: Glare
ASUS: Color Shine
Dell: TrueLife
Edge10: Optic10 Toughened Optical Glass
Fujitsu: Crystal View, SuperFine
Gateway: UltraBright
HP/Compaq: BrightView
IBM/Lenovo: VibrantView
NEC: OptiClear
Sony: XBRITE, X-black, Clear Bright, Clear Photo LCD
Toshiba: TruBrite, Clear SuperView
wxga مخفف wide xga است. xga یک نوع استاندارد برای صفحات است که چیز هایی مثل رزولوشن( 1024 × 768 ) و عمق رنگ و ... رو تعیین کرده و توسط ibm وضع شده و مخفف eXtended Graphics Array. حالا اومدن aspet ratio اینا رو تغییر دادند و از 4:3 به 16:9 تغییر دادند و wxga ساختند. اینم رزلوشن هاش:
1280×720
1280×768
1280×800
1360×768
1366×768
منظورم اكسترنال بود:45:ولي با اين حساب بايد دور لپتاپمو خط قرمز بكشم:45:؟يه نگا تو اون بخش بنداز ببين كسي هست جواب درس حسابي بده ديدم شما واردي گفتم اينجا بپرسم اينقد نفهم نيستم ديگه:45:.در ضمن گيم پي سي چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کارت خدمات کامپیوتری هم باشه کارت با 500 حله !
تازه 500 اکسترنال + 250 یا 320 = 700 - 800 گیگ
بیشتر از 500 گیگ میخوای واسه چی ؟
يادم نيس كجا ديدم ولي ميدونم ويژگيشون اينه كه سنگينن و برا جابجا كردن خوب نيستن قيمتشونم بالا 3,4 مليونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي ارشيو فيلمام و حفاظت برنامه ها وبك اپ و هر چي تو سي دي و ديوي دي دارم.من فيلم دوس دارم فيلم از اينترنت زياد ميخرم 100 تا 200 تا دلم نميخواد خراب بشن.
سلامنقل قول:
بافر چیه ؟
خلاصه و خودمونی یعنی :
حافظه میانجی که به صورت سخت افزاری و هم به صورت نرم افزاری استفاده میشه تا اطلاعات فرستاده شده بین دو واحد بصورت موقت در اون قرار بگیره .
مثال :
فرض کنیم از یه پردازشگر مرکزی ( اصلی ) بخوای اطلاعاتی رو به پرینتر انتقال بدی , cpu از پرینتر بسیار سریعتر پردازش میکنه و اگه بخوایم این اطلاعات رو بدون وجود بافر بفرستیم باید در زمان کاری پردازشگر وقفه (نرم افزاری) بندازیم تا بعد از انتقال یک کاراکتر به چاپگر کاراکتر دیگری به چاپگر فرستاده بشه و این یعنی کند شدن کار پردازشگر و در نهایت کند شدن کل سیستم .
پس بین پردازشگر مرکزی و چاپگر میشه بافر (چه به صورت سخت افزاری و چه به صورت نرم افزاری) قرار بدیم تا پردازشگر اطلاعات را برای بافر بفرسته و چاپگر سر حوصله آنها را چاپ بکنه و پردازشگر هم پس از فرستادن اطلاعات میتونه به کارهای دیگه برسه .
بافر نرم افزاری هم این کارو از طریق رزرو بخشی از حافظه اصلی انجام میده .
منبع : خودم + سایت www.storagereview.com
با سلام
من یک لپ تاپ Getway دارم وقتی دکمه پاور رو میزنم چراغش روشن خاموش میشه و کلا روشن نمیشه مشکل از چی میتونه باشه ؟
با تشکر
باتری ... به برق بزنش و بزار شارژ بشه و بعد این کار بکن
اگر نشد باتری رو در بیار و ببین با اتصال power روشن میشه ؟