حدودا جفتی ۳۵۰نقل قول:
اگر پهن دوست دارید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه .
Printable View
حدودا جفتی ۳۵۰نقل قول:
اگر پهن دوست دارید هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه .
سلام
دوستان از بین این سه مدل لاستیک برای 405 سایز 205.60.14 کدوم رو به ترتیب اولویت پیشنهاد میکنید ؟ در درجه اول مهم چسبندگی (خصوصا در برف و باران) و چهار فصل بودنه و درجه دوم دوام لاستیک ، الان هم مکسس ساخت تایوان مدل UA 603 روی ماشینه که تریدویر 420 و ترکشن A داره ولی ایندفعه میخوام لاستیک بهتری بندازم چون مکسس هم نمیدونم الان تایوانیش پیدا میشه و آیا کیفیت تایلندی به تایوانی میرسه ؟ البته میخواستم یزد مرکوری رو به خاطر قیمت کمترش و تحت لیسانس بودن انتخاب کنم که با راهنمایی یکی از دوستان تو همین تاپیک و نظرات دیگران منصرف شدم . در ضمن فکر کنم لاستیکهایی که انتخاب کردم همه چهار فصل باشن .
دانلوپ LM 702
دانلوپ 601
سومیتومو HTR 200
سپاس
ممنون پوریا جاننقل قول:
- - - Updated - - -
ممنون پوریا جاننقل قول:
پوریا رودستون با سایز 13.60.185 هم هست
به نظرت بهتر از فاق هفتاد نیست ؟
فاق هفتاد خیلی بلند و ماشین یگم بی ریخت میکنه
آخه ریو به دلیل اینکه خیلی باید نرم باشه رینگ کوچک و فاق بلند براش درنظر گرفته شده . فاق ۶۰ میشه چرخ پرایدی خیلی ناجور میشه ماشینت مثل کالسکه میشه . شما ۱۷۵ فاق ۷۰ هانکوک بندازی به نظرم خیلی بهتره .نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش از بین این سه لاستیک با توجه به تجربه شما کدوم به ترتیب اولویت بهتره و چسبندگی و دوام بهتری داره ؟
دانلوپ LM702
دانلوپ 601
سومیتومو HTR 200
هر سه ساخت ژاپن
سپاس.
سلام خسته نباشید
من خاکی زیاد میرم (حدود ا هفته ایی 30 کیلومتر) ،هم چنین جادش کوهستانیه وپر پیچ و خم هست
چه لاستیکی برای پرایدم( 131 sl ) خوبه؟
ممنون اگه کامل جواب بدین
لاستیک های کره ای برای ماشین شما مناسب هستننقل قول:
هانکوک پیشنهاد من هست
- - - Updated - - -
لاستیک های کره ای برای ماشین شما مناسب هستننقل قول:
هانکوک پیشنهاد من هست
نقل قول:
شما گفتی لاستیک واسه سمند میخای یعنی رینگ 15 ، ولی لاستیکایی که نام بردی واسه رینگ 14 که !!!!
شما اگه 185/65/14 میخای که باید گل 702 دانلوپ بندازی ، اگه 205/65/14 میخای باید گل 601 بندازی
هر دو گل هم امتحانشو پس داده و تایید شده داداش، من 185/65/14 گل 702 رو 11 سال کارکردشو زیر ماشین دیدم، تازه تایلندیش!!
سومیتومو هم پنجمین لاستیک پرفروش دنیاست و حرفی توش نیست،فقط گل HTR200 یه مقدار زخمت و درشته ، به سلیقه هرکس نمیاد
وگرنه هم فوق العاده نرم و مقاوم ،
نقل قول:
شما باید لاستیک نسبتا خشک بندازی و گلش هم ریز باشه که خاطر ترددت تو خاکی قلوه کن نشه
گل هرچی درشت تر باشه راحت تر قلوه کن میشه،من به شما GT اندونزی یا اکسلر اندوزی ،تری انگل چین(این یکی فقط 175 تایید میشه) مکسس تایوان یا تایلند
پیشنهاد میکنم ،قید لاستیک کره ای هم بزن ،چون بیش از حد نرم هستن و توی خاکی سریع قلوه کن میشن :n06:
سلام داداشنقل قول:
قبلا هم در اولین پست (پست شماره 1416) عرض کردم برای پژو 405 اون قسمت رو براتون کپی میکنم :
(لاستیک فعلی ماکسیس ساخت تایوانه سایز 205 که 60000 کار کرده و سه ونیم سال از عمرش میگذره برای پژو 405)
رینگ هم که فابریکه و سایز 14 ، حالا با این اوصاف چون فقط سایز 205 با فاق 60 استفاده میکنم ، دانلوپ 601 و سومیتومو 200 رو میدونم سایز 205 موجوده و اگر دانلوپ 702 هم همین سایز رو داشته باشه (خوبیش اینه که ظاهرا هر سه مدل جهت دار نیستن و گل کامپیوتری محسوب میشن) از سه مدل لاستیکی که عرض کردم به ترتیب اولویت شما کدوم رو بهتر میدونی از لحاظ چسبندگی و دوام؟ ظاهر لاستیک هم برام مهم نیست و کارایی دراولویته.
سپاس داداش
نقل قول:
عذر میخام شما رو با کسی اشتباه گرفتم که سمند داشت
دانلوپ سایز 205 گل 702 رو نداره ، پس دنبالش نباش،
205/60/14 دانلوپ 601 و 205/60/14 سومیتومو HTR هر دو عالی هستن ، کره ای ها ایرادشون اینه که دیوارشون ضعیفه و سریع از بغل اسیب میبینن،
ولی این دو تا این مشکل رو ندارن، دانلوپ نرم تره و گلش ریز تر که مزیته ، ولی اگه سال تولید واست مهمه دانلوپ فقط 2014 تو بازار موجوده ،و فقط سومیتومو تاریخ 2015
میتونی بگیری ، که اصلا تاریخ 2014 با 2015 فرقی نداره ،باور کن نداره!! جفتش خوبه اقا،اگه بین این دو تا گیر کردی سخت نگیر ،
- - - Updated - - -
نقل قول:
عذر میخام شما رو با کسی اشتباه گرفتم که سمند داشت
دانلوپ سایز 205 گل 702 رو نداره ، پس دنبالش نباش،
205/60/14 دانلوپ 601 و 205/60/14 سومیتومو HTR هر دو عالی هستن ، کره ای ها ایرادشون اینه که دیوارشون ضعیفه و سریع از بغل اسیب میبینن،
ولی این دو تا این مشکل رو ندارن، دانلوپ نرم تره و گلش ریز تر که مزیته ، ولی اگه سال تولید واست مهمه دانلوپ فقط 2014 تو بازار موجوده ،و فقط سومیتومو تاریخ 2015
میتونی بگیری ، که اصلا تاریخ 2014 با 2015 فرقی نداره ،باور کن نداره!! جفتش خوبه اقا،اگه بین این دو تا گیر کردی سخت نگیر ،
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید.
207 دارم...رینگ 16 روشه و نمیخوام عوض کنم
ظاهرا لاستیک های جلوم که کومهو KH11 هست و 205-45-16 هست ترک خورده...
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خطریه؟
اگه باید عوض کنم لطفا راهنمایی کنید چی بگیرم؟
سومیتومو و....؟
ببینید ماشین ارتفاع خورده و طبعا نمیخوام گیر کنه به سپر یا گلگیر....
من الان سوالم این هست :
پهنا یعنی 205 و فاق یعنی 45 رو کمی بزرگتر بگیرم چیزی میشه؟؟
مثلا فاق رو 50 بگیرم چی میشه؟
حسنش چیه؟
عیبش چیه؟
اون 16 آخرش رو میدونم باید همون 16 باشه به خاطر رینگم
ولی فاق و پهنا رو راهنمایی کنید چی بگیرم؟
الان به خاطر رینگا مشکل کوبیدن دارم ولی چون رینگام گرونه نمیخوام عوض کنم
لاستیک چی بگیرم که از این کموهو وضعیت بهتری پیدا کنه و نرم تر باشه؟
بعد عقیبا رو فعلا نمیخوام دست بزنم...اگر فاق یا پهنای بزرگتر بندازم با عقبیا فرق کنه مشکل پیش میاد؟
درود . متاسفانه لاستیک شما از بین رفته و به زودی میترکه . پس زودتر برای تعویضش اقدام کنید .رینگ ۱۶ برای ۲۰۶ مناسب نیست اما حالا که داشتید و تجربه کردید همون لاستیک رو با همون سایز بندازید چون عقب هم باید با سایز جلو یکی باشه . ۲۰۶ با رینگ ۱۵ و فاق ۵۵ و ۲۰۵ گیر میکرد . حالا رینگ ۱۶ بشه فکر میکنم فاق ۵۵ بشه حتما گیر میکنه .نقل قول:
اگر میشه عکس از رینگ هاتون بزارید . سپاس .
نقل قول:
من تعجب میکنم این لاستیک نزدیک 2 سال و نیمه روی این ماشینه..چطوری به این زودی اینجوری شده؟؟؟؟!!! به خاطر ارتفاع؟ رینگ؟
55 که میدونم نمیشه...گفتم شاید 50 بشه
45 گیر میاد؟؟؟ من چند تا سایت فروش تایر رو دیدم اصلا 45 نداشتن...4 فصل فاق 45 گیر میاد؟؟
یعنی اگه نخوام فعلا عقب رو دست بزنم دقیقا همین 205-45-16 رو باید بندازم جلو؟؟؟ نمیشه حداقل پهنا رو بیشتر کنم یه کمی بندازم جلو ؟؟ تا بعدا عقبا رو هم عوض کنم؟ پهنای بیشتر نرم تر نمیکنه؟الان یه کمی میکوبه به خاطر رینگا... عقبا هم کمی ترک دارن ولی ریزه..از نظر مالی نمیتونم یهو الان 4 تاشو عوض کنم...یه چند ماه دیگه عقبا رو میکنم.
یه کم توضیح میدید پهنا بیشتر و کمتر فرقش چیه در ماشین؟
از نظر فنی عقب با جلو فرق کنه خطریه؟؟؟
کوموهو دیگه دلمو زده میخوام ژاپنی بندازم به نظرتون گیر میاد این پهنا و فاق؟
عکس کامل از رینگ دارم چند ماه پیش که تصادف کرده بودم انداختم
یه عکس نصفه هم امروز از جلو انداختم..جفتش رو میذارم
لاستیک های کره ایی اکثرا از بغل ضعیف هستن . ۲۰۶ هم ذاتا ماشین خشک و اسپرتیه . فاق لاستیک هم کم بوده حسابی کوبیده و لاستیک شما به این روز دراومده .نقل قول:
فاق ۵۰ رودستون هست ۲۰۶ آر ۱۶
فالکن ژاپن فاق ۴۵ هم هست ۲۰۵ با فاق ۵۰ هم هست .
کومهو کره و نکسن کره با فاق ۵۰ توی بازار موجوده .
در کل چون سایز رینگ مناسب برای ماشینتون انتخاب نکردید یکم انتخاباتون محدود و سخت شده . تغییر پهنای لاستیک جلو و عقب باعث به هم خوردن تعادل ماشین میشه و استاندارد نیست .
چراغ جلو هم که شکسته قیمتش با مزدا۳ نیو یکیه .
نقل قول:
عزیز تصادف که برای چند ماه پیشه درست کردم ماشینو الان...عکس کامل از رینگ نداشتم دیشب اونو گذاشتم
آخه رینگ 15 خوب نمیشه برای 206 و 207 همین رینگ 16 خوشگله...
به هر حال. الان من فاق 50 بندازم لاستیک رو گیر نمیکنه اگه کل ماشین پر بشه؟
50 اوکی ترین چیزی هست که میتونم در اینشرایط با این رینگ استفاده کنم؟
205-50-16 بگیرم؟
مشکل من میدونید چیه؟ من فعلا نمیتونم هر 4 تا رو عوض کنم ( به لحاظ مالی )
الان اگه 50 بگیرم...دو جفت دیگه م 45 هست! چی کار کنم؟منظور من فاق هست نه پهنا..پهنا که همون 205 رو میگیرم.
یکی پرسیدم میگه 50 رو بنداز عقب..45 خودت جلو باشه تا موقعی که اونا رو هم عوض کنی..میگه عقب یه کم فاقش بیشتر باشه مشکلی نداره.
آره؟
فالکن کیفیتش در حد سومیتومو هست؟
از کجا قیمتا دستم بیاد؟
تقلبی که ندارن؟ اینا گارانتی و ..دارن؟
بعد من دیدم مثلا بعضی فالکون ها تایلند هستن بعضی ژاپن! اینو جایی روی لاستیک حک کرده؟
یکی از دوستان راهنمایی کنه لطفا
متوجه هستم دوست عزیز که تصادف قبل بوده .نقل قول:
ببینید من فقط مطمعن هستم ۲۰۵ آر ۱۵ با فاق ۵۰ روی ۲۰۶ و ۲۰۷ ٬ ۱۰۰٪ گیر میکنه البته عقب . چون جلوشون زیاد بازی نداره و گیر نمیکنه مگر اینکه ارتفاع یزنید که جلو هم گیر میکنه .
حالا شما رینگ ۱۶ با فاق ۴۵ همون شعاع رینگ ۱۵ با فاق ۵۰ رو داره که قطعا گیر میکنه عقبش . اگر فاق ۱۶ رو ۵۰ بندازید تقریبا مطمعنم گیر کنه . البته عقبیا و نه جلویا .
فلکن ژاپن لاستیک با دوام و کمی خشک هست . تایلندش هم تحت لیسانس ژاپنه . کشور سازنده روی لاستیک حک شده .
نقل قول:
خب من الان 205-45-16 دارم و گیر نمیکنه...همین سایز رو بگیرم؟ ( به هر حال جوری ارتفاع زدن برام که گیر نمیکنه)
با توجه به اینکه من رینگم 16 هست بهتره یه لاستیک نرم بگیرم یا خشک؟؟؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
خب من الان 205-45-16 دارم و گیر نمیکنه...همین سایز رو بگیرم؟ ( به هر حال جوری ارتفاع زدن برام که گیر نمیکنه)
نقل قول:
[QUOTE=Ali_softcenter;8737735]خب من الان 205-45-16 دارم و گیر نمیکنه...همین سایز رو بگیرم؟ ( به هر حال جوری ارتفاع زدن برام که گیر نمیکنه)
- - - Updated - - -
دلیل ترک خوردن و معیوب شدن لاستیکت اینه که فاقش کوتاست و بر اسر ضربه و دست انداز شوک وارد میشه و لاستیک از بغل شکاف میخوره
،مخصوصا لاستیک های کره ای که از بغل ضعیف هستن، حتی تو ماشین های خارجی مسل سوناتا وای اف هم زیاد این موردو دیدم
، و اکسرشون وقتی تعویض میکنن فاق 225/50/18 میندازن و دیگه 45 نمیندازن،
شمام اگه میخای دیگه به این مشکل نخوری باید 205/50/16 بندازی ، اینکه جلو فاق 50 باشه و عقب 45 از نظر فنی مشکلی واست ایجاد نمیکنه خیالت تخت!
ولی اگه دقت کنی با چشم یه نمه تا به تا میشه که اونم شما بعدا عقب رو عوض کنی دیگه مرتب میشه
فاق 50 هم توی گلگیر گیر نمیکنه ، یعنی من موردی که گیر کنه ندیدم ،البته شما بازم واسه اطمینان ماشین ببر پیش
یه جلوبندی به دست بندازه تو گلگیرت بت میکه گیر میکنه یا نه ، ببین 50 با 45 خیلی فرق نمیکنه تو گلگیرت خیلی نامحسوسه
ولی تو نرم شدن خیلی تاسیر داره و دیگه لاستیکت اینطوری نمیشه قطعا
اگه بازم نظرت فاق 45 بود انتخابات محدود میشه ،فالکن سومیتومو که من ندیدم این سایزشو و با علم خودم بت بگم نیست این سایز
باید کره ای بندازی ، نکسن و کومهو به نظرم این سایز زیاد میندازن ، که بازم امکانش خیلی هست ترک بخوره
برند فالکنم اسم ژاپن روشه ولی کیفیتش به نکسن که ضعیف ترین کره ای نمیرسه ، ولی به پولش میارزه و انصافا نرم هست
205/50/16 تو سایت ها 460 تو بازار 470 یا 480 ایناست
و سومیتومو هم 520 ایناست تو بازار ، اگه تصمیمت شد فاق 50
میتونی هانکوگ و دیگر کره ای ها هم بندازی ، که اگه اولویت اولت نرم بودن ، هانگوک بنداز والسلام
205/50/16 هانکوک 530
راستی رینگ های شما اصلا قیمتی نداره
حذف شود....
ایتالیا؟!! :n36: چه عرض کنم
یوکوهاما از همه یه سر گردن سره ولی خیلی خشکه ، اصن فاق 50 هم نداره
سومیتو هم نرمه هم خوش قیمت و با دوام
بله ایتالیانقل قول:
alessio monza ring گوگل کنید
سلام دوستان وققتون بخیر !
من تقریبا از صفحه 100 تاپیک رو خوندم و یه چیزایی متوجه شدم اما احتیاج به یه مشاوره دارم !
احتمالا تا آخر هفته سمند lx رو از کارخونه تحویل میگیرم ! الان همه رینگها فولادی هستند . یکی از همسایه ها ماه پیش سمندشو تحویل گرفت و لاستیک زیرش :
بریجستون انرزی سیوینگ tubeless
185/65r15
88h
GS2000
اینی بود که نوشتم . احتمالا لاستیک ماشین ما هم همین باشه !
آیا این لاستیک مناسب هستش ؟
1- تو نظرات خوندم که نوشتن سمند باید 195 یا 205 باشه و فاقش هم برای سمند 65 پیشنهاد شده ! میخواستم بدونم دلیل خاصی داره ؟
2- نیازی هست که رینگ هم آلومینیومی بندازم ؟
3- زینگ آلومینیومی گارانتی رو باطل میکنه آیا ؟ و اینکه چقدر هزینشه ؟
4- اصلا نیازی به تعویض لاستیک هست ؟
5 - برای لاستیک خارجی فقط کومهو رو پیشنهاد دادن ! بهترین نوعش که مناسب من باشه قیمتش چنده ؟
6- لاستیکهای ماشین رو چقدر بر میدارن ؟ و مثلا میتونم با 800 تومن لاستیک بندازم ؟
7- مزایای رینگ آلومینیومی رو میدونم . میشه مزایای رینگ فولادی رو هم بگید ؟ چون شنیدم تو سرعت بالا اگه لاستیک بترکه ماشین رو همون رینگ فولادی میتونی حرکت کنه ! اما رینگ آلومینیومی اگه لاستیک بترکه باعث چ÷ شدن ماشین میشه
من کلا زیاد مسافرت میرم و مسیرم هم بیشتر جاده کوهستانی هستش . ( بیشتر شمال ) میرم . برف و بارون هم تو مسیر قاعدتا زیاده .
اگر دوست دارید رینگ کارخانه بندازید خوب میشه . لاستیک هم فقط ۲۰۵ فاق ۶۰ و اگر پهن تر بخواید ۲۱۵ هم مناسب سمند هست . روی ترمزگیری هم تاثیر عالی میزاره و واقعا ماشین رو بهتر میکنه .نقل قول:
شما لاستیک حتمن حتنمن کومهو ویتنام بنداز زیرش . خیلی نرم و عالی میشه .
رینگ و لاستیک کارخانه معمولا چینی هستند . با رینگاش ۶۰۰ ازتون برمیدارن . باید حدود ۱۲۰۰ هم سر بدید تا رینگ زیبا و لاستیک با کیفیت روش بندازید .
حتمن تاثیر محسوسش رو حس خواهید کرد .
سلام
خطوط رنگی روی لاستیک به چه معناست؟ و چرا بعضی لاستیکها این خطوط رو دارن ؟
دوستان رینگ برای رنو فلوینس چه مارک هایی پیشنهاد میدید و با چه مشخصاتی
سلام دوستان من رینگ صلیبی روی پارس انداختم با لاستیک 205 رودستون اما متاسفانه خیلی میکوبه و نرم نیست
آیا زیر و بند ماشین مشکل داره یا واقعا این رینگ و لاستیک مشکل داره؟
ماشین 10 هزارتا کار کرده
کسی اینجا نیست راهنمایی کنه؟
سلام اینکه میگه سمند با رینگ فولادی 15 اینچ میخواستم دقیقا بدونم چه شکلیه کسی میتونه یه عکس از این نوع رینگ بزاره
من یه سمند ای اف سون ال اکس با رینگ فولادی ثبت نام کردم به زودی میگرم کسی میتونه راهنمایی کنه این رینگ فولادی چیه؟!
نقل قول:
همون رینگهای معمولی مشکی رنگه که قالپاق بهشون میخوره.
از این وامی ها ثبت نام کردید؟
رینگ فولادی همون رینگ معمولی و با حداقل کیفیتی هست که n ساله داره استفاده میشه
رینگ آلومینیومی هست که گزینه جدیدتر و بهتره
در واقع وقتی رینگ ماشین آلومینیومی باشه به عنوان آپشن میگن رینگ آلومینیومی هم داره
وگرنه اینکه میگن سمند با رینگ فولادی مثل اینه که بگن سمند دارای چراغ جلو و باک!
لاستیک یزد خوبه؟؟؟
بله خوبه بهترین لاستیک ایرانی هست که در خاور میانه صادر میشه .نقل قول:
نقل قول:
سلام
من لاستیک هایی ک زیر ماشینم( از تو کارخونه) لاستیک های تری آنجل هستن
الان یکساله زیر ماشین دارن کار میکنن، در کل کیفیت این برند لاستیک چطوریاست؟
بعد اگر بودجم واسه عوض کردنشون به کومهو نخوره شما تو ایرانیا کدوم لاستیک رو توصیه میکنید؟
سلام دوستان..من در ماه تقریبا 2500 کیلومتر مسافت طی میکنم...بنظرتون لاستیک ایرانی بندازم بصرفه تر نیست؟
سلام دوستان:n18:... من میخوام واسه پرایدم لاستیک نو بگیرم خارجی...فروشنده یه جفت لاستیک هانکوک رو میده 290 تومن...ولی من با تاریخ تولیدش مشکل دارم تاریخش هفته 5 سال 2015 ....0515...به نظرتون تاریخش زیاد نگذشته؟..
- - - Updated - - -
.
نقل قول:
سعی کنید تاریخ تولیدش نهایت 6 ماه باشه
اما یکسال کمی زیاده
اقا محمد یه سوال دیگه...حقیقتش شاید نهایتا یه سال دیگه این پراید دستم باشه حالا به نظرتون بازم ارزش داره حدود 560 تومن بدم لاستیک هانکوک...یا لا ستیک ایرونی بذارم زیرش کافیه؟..میشه یه لاستیک خوب و البته نرم ایرانی بهم معرفی کنید مثل بارزی که الان روشه سفت نباشه..ممنون:n40: