سلام
من یه پرینتر hp 3050a دارم کارتریچ مشکیش 122 هستش یه جوهر مشکی inktec گرفتم روش نوشته hp 131 فروشنده گفت میشه برای 122 استفاده کرد حالا من نمیدونم اعتماد کنم و استفاده کنم یا نه؟
چه سوال دیگه بهترین جوهر برای کارتریچ رنگی چیه؟
Printable View
سلام
من یه پرینتر hp 3050a دارم کارتریچ مشکیش 122 هستش یه جوهر مشکی inktec گرفتم روش نوشته hp 131 فروشنده گفت میشه برای 122 استفاده کرد حالا من نمیدونم اعتماد کنم و استفاده کنم یا نه؟
چه سوال دیگه بهترین جوهر برای کارتریچ رنگی چیه؟
نقل قول:
بله مشكلي نيست.
توي اين تاپيك راهنمايي هاي خوبي شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تلاش كردم ولي نتوانستم دانلودكنم پيام ميدهد كه آدرس كامل نيست وجستجو نتيجه اي ندارد :n19:
من یک پرینتر اچ پی مدل 7000 رنگی خریدم و جوهر افشانه.
حال می خاهم اونو راه اندازی کنم.
لطفا نکات و موارد اموزشی برای استفاده طولانی و با کیفیت و عدم بروز مشکل برای کارتریج و هد مخصوصا را برایم ارایه دهید.
با تشکر
سلام به همه دوستان...
بچه ها الان دو بار شده رفتم کلی پول کارتریج دادم (hp) آوردم خونه، دیدم خشک خشکه....
اصلا نمیدونم دیگه از باید از کجا بخرم و به کی اعتماد کنم، خودِ اون فروشنده ها هم از جای دیگه می خرن و میگن ما درش رو باز نمی کنیم که بفهمیم خشکه یا نه...
این سری از خیابون ایرانشهر یکی خریدم رو جعبه اش نوشته 2013، بازش که کردم روی خود جوهرش نوشته 2007........خشک هم هست، دیگه دارم دیوونه می شم...
بچه ها از کجا بخرم که مطمئن باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با این قیمتهای بالا خیلی زور داره این جوری سر آدم کلاه بره، بدبختانه این رو هم یه ماه پیش خریدم ولی الان تازه بازش کردم، پس هم نمی تونم بدم:n03:
خوب این تعاریفی که می کنی معلومه که بهت انداختن. کارتریج شارژی رو به اسم نو انداختن.برو پسش بده .
کارتریج اصل رو تو ایرانشهر شاید بتونی از آقای مومنی فروشگاه ایتک بگیری.
سلام...چطوری یه کارتریج نو که تازه از بسته بندی خارج شده رو خارج از پرینتر نگهداری کنم تا خشک نشه؟
دوستان من یه پرینتر اچ پی 2050 دارم که کارتریج 122 میخوره . کارتریج نو روش بود که در حالی که 40 درصد جوهر داشت خشک شد ، بردم یه جا تا شارژش کنن و یارو 5 تومان گرفت و شارژ کرد . بعد کع انداختمش روی پرینتر در حد یه صفحه اونم نه خوب ، پرینت گرفت و بازم کار نکرد .
یارو گفت نیم ساعت تو آب جوش بنداز شاید درست بشه که بازم نشد . بردم مغازه پیش یارو که بهانه آورد که اینا بگیر نگیر داره که شارژ بشه و کار بکنه که منم کلی باهاش بگو مگو کردم .
حالا میخام ببینم اینا واقعا اینطوری هستند یا اینکه باید شارژ بشن ؟ آخه پرینتر قبلیم اچ پی 750 بعضی وقت ها 5 بار هم کارتریجش شارژ میشد .
دوستان من یک اچ پی 7000 رنگی دارم که حدود 100 برگ باهاش چاپ کردم.
سوالاتم این است.
اگر کارتریج تمام شد باید چه کار کنم؟ کارتریج قابل شارج بگیرم؟ قیمتش شنیدم شصت نومان است؟ درسته؟ این کارتریج تا چند برگ میتونه برایم بزنه؟
چه راهی است که بشه با کم ترین هزینه برای کارتریج بشترین بهرهو ری و چاپ ا از این مدل جوهر افشان به دست آورد.؟؟
موفق باشید.
پیام
refer to printer documantion
به چه علتی هست؟؟؟
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
با سلام. بعد از اینکه کارتریج م رو جوهر کردم الان که میخوام پرینت بگیرم خطای 5200 میده.canon mp250
اگر نیم ساعت تو آبجوش بوده که حالش و خراب کردی. این کارتریج نهایت 30 ثاینه تو آب جوش می گذارن بعد در میارن میزارن خشک بشه و خیس نباشه بعد باهاش پرینت می گیرن.نقل قول:
اگر جوهرش جوهر خوبی نباشه همون ابتدا هد کارتریج رو می بنده .
کلا جوهر افشان سرطان
اون قبلیاش خوب این کارتریج کوچیکاش آشغاله
اگر نیم ساعت تو آبجوش بوده که حالش و خراب کردی. این کارتریج نهایت 30 ثاینه تو آب جوش می گذارن بعد در میارن میزارن خشک بشه و خیس نباشه بعد باهاش پرینت می گیرن.نقل قول:
کلا جوهر افشان سرطان
کلا جوهر افشان سرطان
سلام
من یه پرینتر hp 3050a دارم وقتی میخواهم پرینت بگیرم روی صفحه پرینتر مینویسه printing وهمین جوری میمونه و عکس العملی نشون نمیده حتی وقتی هدکلین میزنم باز همین جوری میمونه میخواستم ببینم کسی راهنمایی داره؟
والا تاحالا به چنین موردی بر نخوردم !نقل قول:
ولی پیشنهاد میکنم یه بار با یک دست کارتریج دیگه تست کنید احتمال داره مدار کارتریج سوخته باشه ، یا نوار و یا کریج ! ازینا میتونه باشه
خیلی چیزا می تونه باشه
ایا با تست پیج خود پرینتر هم همین مشکل هست؟
سلام دوستان گرامی در انجمن و متشکر از پاسخ هاب خوبتون . یه پرسش داشتم در مورد خرید پرینتر ، با دوستان کار های چاپ و تکثیر زدیم فروشگاه های مختلف دوتا پرینتر Epson P50 , Canon Pixma IP7240 رو پیشنهاد میکنند به نظر شما کدوم یکی بدرد کار ما میخوره ممنون میشم اگه زود تر راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟
من یک اچ پی 7000 رنگی رو امروز کاراریج اصلی که با خودش بود رو دادم برای شارج و 40 تومان هزینه دادم و شارج هم کرد طرف برای من.
حالا که کارتریج ها را گذاشتم تو دستگاه مثل زمانی که کارتریجها فاقد جوهر بودن باز هم کمپیوتر پیام ink aLERT یا همون اخطار جوهر میده.
پرینتر رو خاموش و روشن کردم باز هم چیزی چاپ نمیکنه.
به نظرتون علاش چیه؟
تا اونجا که من می دونم کارتریج 920 یا همون پرینتر 7000 چیپش نیست که شارژ بشه، شارژش ساده است. اما چیپش نیست. بعید می دونم برات چیپ رو عوض کرده باشه.
یعنی منظورتون اینه که شارج صورت گرفته بی فایده است؟
در ضمن ایا اینطوریه که وقتی ما کارتریج شارج میکنیم دیگخ سیستم ما نیتونه تشخیص بده که کارتریج شارج شده؟
یعنی فقط با کارتریج اصلی می تونه سیگنال جوهر را به صورت دقیق بده؟
فکر می کنم. بپرس از اون کسی که شارژ کرده آیا چیپ داشته که عوض کنه یا فقط شارژ کرده. این مورد می تونه درست باشه که سیستم نفهمه ولی این نشونه عدم تعویض چیپ. و این دستگاه اگر چیپ نداشته باشه کار نمی کنه.
هیچ کارتریجی حتی اصل مقدار درست جوهر رو نمی گه
سلام
من با پرینترم یه 4 ماهی میشه چاپ نکردم و الان هم که میخوام چاپ کنم چاپ نمیکنه و با هد کلین هم درست نمیشه . اگه هدش خشک شده باشه چقدر هزینه ی تعویضش میشه ؟
پرینتر جوهر افشان r295 اپسون هستش که الان تانک روش وصله .
با تشکر
یه سوال:آیا تمامی کارتریج های جوهری شارژ می شن؟؟؟؟؟
چون برای خرید کارتریج به چند جا زنگ زدم و بعضی ها می گفتن که می شه و برخی دیگه می گفتن نه....!
به نظرم باید بگذاریش کنار یدونه نو بخرینقل قول:
مدل کارتریجت رو بگونقل قول:
مدل: hp 564نقل قول:
منظور از 564 که مدل پرینتر نیست مدل کارتریچه؟
اگر مدل کارتریج باشه بعید می دونم چیپش اومده باشه که بشه شارژش کرد.
سلام دوستان
کارتریج جوهر افشان hp 61 کیت شارژ داره؟
قیمتش حدودا چقدره؟
لطفا پستی که لینکش رو در پایین گذاشتم بخونید و در این تاپیک یا همان تاپیک راهنمایی فرمایید. ممنون.
یک پرینتر کانن4600دارم که قیمت جوهرش فوق العاده گران شده دادم یکجا کارتریجش شارز کردن کارتریج سوراخ کرده توش جوهر کرده حالا همه جاش جوهر پس میده پرینتر هم اصلا شناسایی نمیکنه و جوهر خالیه مشکل از چیه بد شارز کرده یا اینا شارز بشو نیستند؟
دوستان ما از کجا بفهمیم هد پرینتر خراب شده یعنی علایم و نشانه هایش چیست؟
من رینتری دارم که رنگ پرینتی که میزنه خیلی پخش و پلا است... انگاری که روی یک عکس سالم اب ریخته باشند و رنگ ها از جای خودشون حرکت کرده باشند... متوجه میشید منظورم چه حالتی است>؟
چه مدل دستگاهی داری ؟
چی شده که این حالت پیش اومده؟ یعنی مثلا شارژ کردی اینطوری شده؟
احتمال اینکه زیاد کارتریج رو پر کرده باشی هست. اگر می تونی یه نمونه تو سایت عکسش رو بگذار
نقل قول:
والله کارتریج شارج کردم و مدتی خوب میزد اما الان اینجوری شده تصاویر
مشکل عمده اینه که رنگ زرد نداری یا خشک شده یا تموم
نوع کاغذت چیه تو اینجا؟
کاغذ a4 یا a3 استفاده می کنم.....حالا به نظرت باید چکار کنم؟
از دست جوهر افشون دلم خونه.
نقل قول:
سلام. من یک پرینتر کانن 4940 دارم. مشکلم با رنگ مشکی هست. کارتریج و تانک پر. هد هم بازه. هم رنگ رو رد میکنه و هم یا سرنگ که حلال داره میزنم راحت رد میکنه. اما اصلا زمان پرینت مشکی نمیزنه. حتی اگه 100 بار هد کلین کنم. فقط وقتی الاینمنت هد میزنم که تک تک نازلا چک بشه میزنه یکی از نازل ها بسته است. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
من مدل دستگاهت رو نمی دونم ولی باید ببینی که هدش تو چه وضعیتی و جوهر زرد داخل کارتریجت باشه
مدل اج پی 7000 استنقل قول:
من چه جوری کارتریج رو بررسی کنم که متوجه بشم رنگ زردش کافی است یا خیر؟