سلام این بازی چطوریاس اینقد طرفدار داره؟من هر جا میرم گیر نمیاد بازیش
Printable View
سلام این بازی چطوریاس اینقد طرفدار داره؟من هر جا میرم گیر نمیاد بازیش
نقل قول:
مد که نیست فقط میتونی چیت بزنی
برای زدن چیت باید توی این قسمت C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\German Truck Simulator فایل confing رو با word pad باز کنید واین تغییرات رو انجام بدید:
-uset g_console 0
-uset g_developer 0
-uset g_police 1
از حالت بالا به این حالت پایین تغییر میدهید
-uset g_console 1
-uset g_developer 1
-uset g_police 0
شما صبر کن یکی داره بازی رو آپلود میکنه تموم بشه میذاره اینجا با خیال راحت دانلود کن:46:نقل قول:
نقل قول:
بازی شبیه ساز کامیون هست و شما در نقش راننده کامیون هستید که باید بار های مختلف رو از هر شهر به شهر دیگری ببرید و میتونید بنزین بزنید ماشین خودتون رو تقویت کنید در کل بازی خیلی جالب و خوبی هست و شما صبر کن تا فردا به احتمال زیاد لینک سالم بازی برای دانلود توی همین تاپیک قرار میگیره و میتونی دانلود کنی واز بازی لذت ببری
نقل قول:
شما هم تنها راهت این هست که تا فردا صبر کنی تا لینک سالم بازی رو توی همین تاپیک بزاریم:46:
سلام
جسارتاً اینو بگم که مطمئن شدم لینک صفحه اول مشکل داره.
آخه الآن رفتم بازی را خریدم و اومدم نصب کردم و بدون کرک وارد بازی شد اما متاسفانه فقط زبان آلمانی داره.:41: :13:
نقل قول:
دشمنت شرمنده ما هم چون به لینک صفحه اول شک کردیم برای همین هم داریم لینک جدید میذاریم
برای زبان هم شما پچ زبان انگلیسی رو دانلود کن تا زبان انگلیسی هم بهش اضافه بشه
لینک پچ زبان انگلیسی
http://www.18wos.org/mods/239
من پچ زبان انگلیسی را دانلود کردم و در پوشه مود ریختم اما زبان انگلیسی اضافه نشده تو منوی زبانها!
آهان فهمیدم ورژن بازی من 1.0 است.نیازی هست ورژنش را ببرم بالاتر؟
من که لینک صفحه وال رو دانلود کردم و مشکلی ندیدم
ورژن 1.32 هم هست و کرکش هم که قرار دادم مشکلی نداره
نقل قول:
من هم میگم مشکلی نداره ولی برای اطمینان داریم لینک جدید میذاریم که خیالمون راحت باشه:46:
دوست عزيز Man ها رو با برند هاي مختلف مي تونيد تو شهر Hannover پيدا كنيد...نقل قول:
تو هر شهری نگاه می کنم man کلاس a نمی بینم
تو کدوم شهر می تونم بخرمش ؟
(هیچ مدی استفاده نکردم تا الان)
قيمت ليستش هم حدود 170 هزار تا براي برند A هست...
چند تا فايل(فكر كنم 2 يا 3) كه بايد در جاهاي مختلف كپي كنيد...نقل قول:
من پچ زبان انگلیسی را دانلود کردم و در پوشه مود ریختم اما زبان انگلیسی اضافه نشده تو منوی زبانها!
language.setting-1 رو در جايي كه بازي رو نصب كردين...
2-پوشه Bin رو باز كنيد و بعدش پوشه Win x86 رو و بعد فايل Lang-103.dll رو در همون مسير در بازي كپي كنيد...
3-فايل English-Lang_Mod.scs رو هم در قسمت مد كپي كنيد...
نقل قول:
این فایل رو دانلود کنین و توی پوشه ی English Files دستورات رو دنبال کنید...
کد:
http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=38842&d=1295555933
راستي بازي رو از كجا خريدين؟
خیلی گشتم تا تونستم پیدا کنم.به هرکی می گفتم نمی فهمید چی میگم یکی که فکر کرد GTA رو می گمنقل قول:
من تهران نیستم و اسلامشهر هستم. آخر سر یکی گفت ایمیج این و یورو تراک را دارم و برام رایت گرفت
نقل قول:
خیلی گشتم تا تونستم پیدا کنم.به هرکی می گفتم نمی فهمید چی میگم یکی که فکر کرد GTA رو می گم
من تهران نیستم و اسلامشهر هستم. آخر سر یکی گفت ایمیج این و یورو تراک را دارم و برام رایت گرفت
خدارو شکر که مشکل شما هم حل شد حالا دیگه کسی اینجا مشکلی نداره از بابت خود بازی؟؟؟؟
نقل قول:
رضا جان حالا مشکل این دوستمون هم حل شد ولی باید لینک سالم بازی رو توی پست اول قرار بدیم که دیگه مشکلی از بابت بازی نباشه:46:
نمیدونم این مشکل لینک سالم بازی کی برطرف میشه از موقعی که تاپیک راه افتاده این مشکل بوه اگه هم آپلود کنم بعد چند روز پاکش میکنننقل قول:
رضا جان حالا مشکل این دوستمون هم حل شد ولی باید لینک سالم بازی رو توی پست اول قرار بدیم که دیگه مشکلی از بابت بازی نباشه
نمیدونم چه کار کنم:41:
شايد بتونيم با هم ديگه يه حساب تو يكي از سايت ها ايجاد كنيم....
نقل قول:
بلاخره که باید این مشکل حل بشه به قول خودت از زمانی که این تاپیک ایجاد شده ما درگیر این موضوع بودیم ولی باید یه راه حل اساسی و درست درمون براش پیدا کنیم این شیرین چی شد قرار بود بازی رو آپلود کنه
اگه این دفعه هم نشه که این مشکل رو برطرف کنیم تنها راه این هست که تو توی صفحه اول به جای لینک دانلود بازی آدرس یه فروشگاه اینترنتی مثل مانیا سافت رو بذاری و بگی تنها راه بازی کردن این بازی خرید هست:13:
ميشه لينك از يه سايت فارسي زبان گذاشت؟نقل قول:
نقل قول:
لینک رو بذار توی پروفایل من ببینم چه جوری هست که اگه درست بود بذاریم
ولی اگه از این لینک کسی تست کرده و مشکلی نداشته لینک رو بذار و اگه مطمئن نیستی که هیچی
شیرین آمارشو در آورده فایل های سنگین پس از چند روز دانلود نشدن خود به خود پاک میشه ما به یه لینک دایمی نیاز داریم.نقل قول:
بلاخره که باید این مشکل حل بشه به قول خودت از زمانی که این تاپیک ایجاد شده ما درگیر این موضوع بودیم ولی باید یه راه حل اساسی و درست درمون براش پیدا کنیم این شیرین چی شد قرار بود بازی رو آپلود کنه
فکر کنم باید به یه سایت فارسی زبان تکیه کنیم فکر کنم سافت گذر گزینه خوبی باشه حالا باید امتحان کرد:41:
راستي پي سي ورد،توي سايت هاي آپلود حساب نداره؟
سافت گذر که اگه باشه توی سالم بودن و خوب بودنش که اصلا شکی نیست ولی تو خودت بازی رو توی سایتش دیدی چون من ندیدم که این بازی رو داشته باشه سافت گذرنقل قول:
نقل قول:
منظورتون از حساب چیه؟
آره من انگار قبلا دیده بودم الان دیدم نیست ولی تو پی سی day هست این هم لینکشنقل قول:
سافت گذر که اگه باشه توی سالم بودن و خوب بودنش که اصلا شکی نیست ولی تو خودت بازی رو توی سایتش دیدی چون من ندیدم که این بازی رو داشته باشه سافت گذر
ولی تو صفحه اولش جدیدترین بازی ها با لینک دانلود هم میزاره مثل18Wheels of Steel Extreme Trucker 2 ا که جدید اومده و گذاشتش با لینک دانلود
خدا کنه یورو دو رو بزاره
کد:http://www.p30day.com/دانلود-بازی-german-track-simulator-2010-4288.html
نقل قول:
آره سایت p30day هم سایت خوب و معتبری هست من قبولش دارم ولی کسی تا الان این بازی رو از این سایت دانلود کرده از سالم بودن لینک مطمئن هست؟
چون رضا قبول کن نمیشه هی دوستان دانلود کنند بعد بازی مشکل داشته باشه دوباره یه لینک بدیم دانلود کنند
1mb یا 2mb که نیست هی بگیم از این لینک دانلود کنید از اون لینک دانلود کنید 360mb هست کم حجمی نیست
باید از سالم بودن لینک و بازی مطمئن بشیم بعد لینک بدیم قبول داری؟:46:
رضا این که کل حجم بازی میشه 415mb
دو تا لینک 200mb هست یه لینک 15mb
یکمی زیاد نیست مشکوک میزنه:13:
چون اصل بازی باید 370mb باشه
اختلاف حجم ها 45mb هست یکمی مشکوکه:13:
نمیدونم باید امتحاش کنم ببینم قضیه چیه ولی فکر کنم دانلودش کردم قبلا فقط بلد نبودم که به صورت یه فایل درش بیارم:41:نقل قول:
رضا این که کل حجم بازی میشه 415mb
دو تا لینک 200mb هست یه لینک 15mb
یکمی زیاد نیست مشکوک میزنه
چون اصل بازی باید 370mb باشه
اختلاف حجم ها 45mb هست یکمی مشکوکه
نقل قول:
اول از همه توی تاپیک خودت آخر فروم باز شدنت رو بهت تبریک میگم :11:
برای این لینک هم حتما خودت اول دانلود کن نصب کن اگه مکشلی نداشت بعد لینک رو با خیال راحت بزار اینجا:46:
فقط تا امشب یا فردا بعد از ظهر جواب رو بگو نذاری تا 2 یا 3 روزه دیگه خبر بدی اونایی که میخوان بازی کنن توی کف بمونن:31:
منظورم حساب كاربري هست...
در اين صورت ميشه از امكانات Primium استفاده كرد كه لينك ها رو بر نميداره....
میخواین لینک سالم از خود این بازی + کرک سالم و معتبر رو بزارم واسه آپلود امشب خیال همه رو راحت کنم از این بابت :31:
چرا نخواییم از خدامونه که مشکل لینک بازی تو این تاپیک برطرف بشه:31:نقل قول:
میخواین لینک سالم از خود این بازی + کرک سالم و معتبر رو بزارم واسه آپلود امشب خیال همه رو راحت کنم از این بابت:31:
مرسی امید جان:10::11:نقل قول:
اول از همه توی تاپیک خودت آخر فروم باز شدنت رو بهت تبریک میگم
خب مشکل همینه 3تا پارت چطور همشو یکی کنم؟؟؟؟:41:نقل قول:
برای این لینک هم حتما خودت اول دانلود کن نصب کن اگه مکشلی نداشت بعد لینک رو با خیال راحت بزار اینجا
نقل قول:
بله اگه این کار رو بکنی که خیلی خوب هست ولی دوستان با کرکی که تو گذاشتی مشکل داشتند البته نمیدونم دلیلش چی هست که تو مشکلی نداری ولی این دوستان مشکل دارن
ولی میترسم که تو این همه زحمت بکشی اپلود کنی و دوستان دانلود کنند و دوباره مشکل داشته باشه
حالا فعلا دست نگه دار تا ببینیم چی میشه؟:46:
رضا ممکنه دوباره این لینک هم مشکل ساز بشه باید فکر لینک از یه جای دیگه رو بکنیم چون این لینکی که Ship Storm عزیز میخواد آپلود کنه که همین لینک صفحه اول هست و کرک رو هم که آپلود کرد و گزاشت که با همین لینک صفحه اول مشکل داشت پس هیچ فرقی نمیکنه که اگه Ship Storm هم آپلود کنه بازم مشکل داره بازینقل قول:
باید از یه جای دیگه لینک بگیریم:46:
خواهش میکنم ایشالا که مدیر شدنت رو شاهد باشم:11:
اون 3 پارت هم بعد از دانلود با هم میگیری و از حالت فشرده خارج میکنی که در نهایت یه فولدر بدست میاد به همین راحتی به همین خوشمزگی:27:
میدونم این کارو کردم ولی فایل exe به دست نیومد فکر کنم برنامه لازم دارهنقل قول:
اون 3 پارت هم بعد از دانلود با هم میگیری و از حالت فشرده خارج میکنی که در نهایت یه فولدر بدست میاد به همین راحتی به همین خوشمزگی
نقل قول:
خب پسوندش چی هست؟
شاید از این هاست که باید رایت کنی تا فایل exe بدست بیاد مثل اون 18Wheels Xterme 2 که من لینکش رو گزاشتم
راستي چرا اين تاپيك جزؤ تاپيك هاي مهم نميشه؟
فکر نکنم به این زودیا بره جزئ تاپیک های مهم هنوز راه داریم:46:نقل قول:
راستي چرا اين تاپيك جزؤ تاپيك هاي مهم نميشه؟
نقل قول:
چون بازی مهمی نیست در نظر همه و همه با این سبک بازی حال نمیکنند و بازی قدیمی هست و زمانی که تاپیک بازی ایجاد شد 1 سال از انتشار بازی گذشته بود:46: