نقل قول:
شما آپدیت 128 مگی رو از اینجا نصب کن درست میشه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=528158
Printable View
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=528158
شهرواندان امریکایی از کاخ سفید می خواهند تمام نسخه های بازی The Elder Scrolls V: Skyrim را نابود کند و هر کسی ان را خرید
او را مجازات کند.:18:
به گزارشی از Kotaku, در پستی که در سایت We The People قرار گرفته است مردم امریکا می خواهند :
دولت اوباما به سرعت باید تمام نسخه های این بازی را نابود کند تا برای ایمنی. نوجوانان این بازی را بازی نکنند
این بازی در افراد مشکلات اخلاقی و روحی بوجود می اورد چون در این بازی مسائل هم جنس گرایی وجود دارد و این مسائل پایه و اساس دین مسیحیت را نابود می کند
ما مردم امریکا از دولت می خواهیم
1-تصویب ممنوعیت 'SkyRim برای فروش در امریکا ساخته جدید بلیزارد
2-نابودی تمام نسخه های این بازی و لینک های در اینترنت
3-ایجاد یک بانک اطلاعاتی ملی که اسم صفحه ان" روش هایی که نوجوان بهتر کنترل می شوند "باشد
شهروندان آمریکایی خیلی کار بدی میکنند به خاطر اینکه اصلا بحث همچین چیزی نیست. توی بازی شما میتونید با هر کسی خواستید ازدواج کنید یعنی بازی سازها هیچ کاراکتری رو برای ازدواج قفل نکردند فقط همین. هیچگونه مسائل غیراخلاقی در بازی نمی بینید یعنی فوقش ازدواج کردید فقط میتونید با همسرتون برید بیرون یا براتون غذا بپزه همین. من هم اول فهمیدم اینجوری هست ناراحت شدم ولی الان فهمیدم که اصلا اونجوری که می گفتند هم نیست. این مسئله جدید هم نیست و چندین بازی قبل از این بازی هم امکان ازدواج با هرکسی رو فراهم کردند. این عده قلیل شهروندان آمریکایی بهتره به بازی های دیگه گیر بدن که پر از مسائل غیراخلاقی هست.نقل قول:
اگه اینطوره که خوب بازی هایی مثل سیمز باید به تاریخ بپیوندن :دینقل قول:
شهرواندان امریکایی از کاخ سفید می خواهند تمام نسخه های بازی The Elder Scrolls V: Skyrim را نابود کند و هر کسی ان را خرید
او را مجازات کند.:18:
به گزارشی از Kotaku, در پستی که در سایت We The People قرار گرفته است مردم امریکا می خواهند :
دولت اوباما به سرعت باید تمام نسخه های این بازی را نابود کند تا برای ایمنی. نوجوانان این بازی را بازی نکنند
این بازی در افراد مشکلات اخلاقی و روحی بوجود می اورد چون در این بازی مسائل هم جنس گرایی وجود دارد و این مسائل پایه و اساس دین مسیحیت را نابود می کند
ما مردم امریکا از دولت می خواهیم
1-تصویب ممنوعیت 'SkyRim برای فروش در امریکا ساخته جدید بلیزارد
2-نابودی تمام نسخه های این بازی و لینک های در اینترنت
3-ایجاد یک بانک اطلاعاتی ملی که اسم صفحه ان" روش هایی که نوجوان بهتر کنترل می شوند "باشد
منبع خارجی این خبر چیه؟
اگه گرگینه بشم فقط شبها می تونم تبدیل بشم؟نقل قول:
اگه لولتون بین 10-15 هست گرگنما بودن خوبه و قویه
ولی اگه لول بالا هستین اصلا به درد نمیخوره و بدون گرگنما بودن قوی تر هستید
تنها ضرری که داره اینکه از امتیاز های خوابیدن بهره نمیبرید
Vampire هم که کلا دردسره و هر شب باید خون یک نفر رو بخورید
برای چی می گید بدون گرگنما بودن قوی ترم؟
راستی من داخل Effect هام یدونه افکت هست به اسم Jointrack یا Rackjoint که 25% دمجمو کم می کنه
چطوری از بین میره؟؟؟
آپدیت رو دانلود کردم و ریختم تو فولدر اصلیه بازی ولی هنوزم اونم فایل اجرا نمیشه و باز ارور میده.نقل قول:
سیو با Imperial or Stormclocks? بعد من 2 تا دارم هنوز توی گیلد ها دارم کار میکنم وارد داستان اصلی نشدم!با Warrior تموم کردم که توی یه ساید کوئست به یه باگ برخوردمو سیو رو هم پاک کردم!نقل قول:
الان یه میج و یه دزد(Thief)دارم کدومشو میخوای داداش؟:44:
منبعتون ؟؟؟؟نقل قول:
دراگون ایج هم ازدواج با همجنس داره.مس افکت هم ازدواج با سوسک و کرگردن داره. اونا چرا جمع نشده؟:31:نقل قول:
توی دراگون ایج 2 تازه بدتر هم بود!
طرف حتی نمیدونسته سازنده و ناشر بازی کیه!:31:نقل قول:
تصویب ممنوعیت 'SkyRim برای فروش در امریکا ساخته جدید بلیزارد
دوستان یه تیر رفته توی گردن کاراکترم
بیرون نمیاد :دی
چیکارش کنم؟
ای وای فکر کنم من گند زدم رفت... یه یارو دختره به اسم eola بهم گفت از گوشت یه مورده هه بخور منم خوردم بعد یه صدایی اومد گفت بهت حلقه قدرت میدم دستت باشه و مرده بخوری قوی میشه و.... البته هیچ چیزی بهم نداد!نقل قول:
الان من چی شدم؟
آپدیت رو که نصب کنی دیگه به باگ نمی خوری و نیاز به اون فایل دیگه نیستنقل قول:
بله فقط شبها میتونی گرگ بشینقل قول:
چون اسلحه و جادو در مراحل بالاتر قوی تر میشه و در ضمن موقع گرگ بودن فقط گرگ هستید و به هیچ چیز دسترسی ندارید ( یعنی از هیچ کدوم از منوهای Tap نمیشه استفاده کرد )
کد زیر رو دوبار توی کنسول ( با کلید ` پ باز میشه ) بزن برطرف میشهنقل قول:
s3xchange
3=e
دوستان میشه سریع یه راهنمایی بکنید..
من الان تو بازی هستم اونجایی که باید race رو انتخاب کنم..
راستش من الان بین Nord و امپریال موندم..(از بقیه خوشم نمیاد) میشه یه توضیحی بدید چه فرق خاصی دارن؟
یه راهنمایی هم بکنید که چه کنیم که خون آشام نشیم! اصلا خوشم نمیاد..
مثل Oblivion دست خودمونه؟ یا یهو یکی گازمون میگیره ؟
اگه میشه یه خوبشو برام پییام خصوصی کننقل قول:
الان یه میج و یه دزد(Thief)دارم کدومشو میخوای داداش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کد برای تمام باگ های بازیه؟نقل قول:
امروز بالاخره Smithing رو 100 کردم و 2 تا آرمور Dragon و Daedric رو ساختم...
محتوای مخفی: Dragon
محتوای مخفی: Daedra
خودم بیشتر از Daedra خوشم اومد تا Dragon ! این ست Dragon خیلی زشته :| ...
سلام.
الان میخوام برم از سیوم بیارم که تا میزنم لود شه یهو بازی رو میبنده هر سیوی رو هم میخوام لودکنم همین مشکل رو داره!کسی میدونه مشکل از چیه؟
ماری جان منم با درگن حال نمیکنم ولی عوضش تکه .
Daedra ها زیادن ، لا اقل من هر سری میجنگم یکیشونو Summon میکنم . واسه همین حال نمیکنم زره ای تنم باشه که تن ِ یکی دیگه هم هست . به نظر من میتونستن یک ذره ِ تک و خاص که مثلا" مال ِ کینگ فلانی در شونصد سال قبل بوده و توی یکی از خرابه ها محافظت میشه ازش تعبیه کنن که از همه هم قوی تر باشه . همینطور راجع به سلاح . الان سلاح های Daedra از همه قوی ترن ولی خب خود ِ دائدرا ها هم ازش دارن . سلاح هایی که تک هستن و مخصوص ِ یک شخصیت ِ خاص هستند توی اسکایریم Damage ِ بالایی ندارن .
imperial:نقل قول:
+10 Restoration
+5 Block.Destruction.Enchanting.Heavy Armor.One-handed
Nord:
+10 Two handed
+5 Block.Light Armor.Speech.Smithing.One-Handed
به علاوه:
ایمپریال ها اینارو دارن:
Imperial Luck
Voice of the Emperor
و نورد ها اینا رو دارن:
Resist Frost 50%
Battlecry
نهنقل قول:
این کد فقط جنسیت رو تغییر میده که باعث میشه کاراکتر ریلود بشه
دوستان من تو کویست The Foresworn Conspiracy به باگ خوردم مثل اینکه ! یه قسمتش هست میگه Return to Eltrys من میرم اونجا ولی هیجی نیست فقط 3 تا سربازن . تو یه راهنما انگلیسی نوشته بود باید بری زندان من رفتم ولی بازم هیجی نشد ! چه کنم ؟:دی
امیدوارم کمکت کنه :نقل قول:
کد:http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:The_Forsworn_Conspiracy
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
من تا جایی بازی کردم که رفتیم پیش خوانواده دوستم وبعد اونا رفتن خونشون من نمیدونم بعد کجا برم
من تو مرحلۀ IN MY TIME OF NEED اونجا که سه تا صخره مثلثی شکل هست
مشکل دارم .. یعنی نمیتونم بدوم فقط راه میره اونم با سرعت خیلی خیلی پایین
واز 310 کیلو 260 کیلو خرت وپرت دارم
مشکل چیه ؟؟ کمک کنیییییید:40:
alihashtaad
من تو مرحلۀ IN MY TIME OF NEED اونجا که سه تا صخره مثلثی شکل هست
مشکل دارم .. یعنی نمیتونم بدوم فقط راه میره اونم با سرعت خیلی خیلی پایین
واز 310 کیلو 260 کیلو خرت وپرت دارم
مشکل چیه ؟؟ کمک کنیییییید
شما میتونین وسایل اضافیتونو بندازین بیرون
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
تو اون وسیله ای که نمیخوای اونو داشته باشی دقمه ار رو بزن
وسایل اضافی ندارم:41:نقل قول:
فقط 260 کیلو از 310 کیلو وسایل دارم
caps lock دقمه رو بزن
caps lock چکار میکنه ؟؟نقل قول:
من اگه altـو بزنم یا نزنم فرقی نمیکنه همون سرعت میره :13:
میتونه باگ باشه ؟؟؟
اگه اون دقمه روشن باشه و ندوه پ وسایلت زیاد از حده اونا رو بنداز بیرون امتحان کن بعد بگو
باحالن !نقل قول:
چجوری باید 100 کنم ؟
خیلی ممنون مشکل همون caps lock بود که حل شد :40::40::40::11::11:نقل قول:
Iron ingot و Leather Strips بخر بعد باهاش Iron Dagger بساز...نقل قول:
همین کارو تکرار کن Smithـت Level up میشه بعد باید پرک هاشو بگیری تا بتونی آرمورهای مختلفو بسازی.
از Forge ( کوره آهنگری ) هم برای ساختن Iron Dagger استفاده کن که تو هر شهری هست.
نقل قول:وقتی iron Dagger ها رو ساختی حتما اونا رو یک جایی ذخیره کن چون برای lvl up کردن Enchanting ( که به اندازه Smiting مهمه ) خیلی بدرد میخورند و هزینه فروششون هم هر کدوم میشه بالای 200نقل قول:
من برای لول آپ کردن Enchanting مجبور شدم 200-300 Iron dagger دوباره بسازم :41:
تو تريلر هاش اون Giant ها به هيرو حمله نميكردن مگر اينكه تحريك ميشدن ولي من از كنارشون رد ميشم حمله ميكنن !
چرا؟
اون غول بزرگا که حمله نمیکنن مگه اینکه نزدیک اسبابشون بشینقل قول:
یا خودشون یا ماموتاشونو بزنی
__________________________________________________ ______________
یه جا زورم نمیرسید بزنم یه عده بودن اون ور هام ماموت بود کشیدم طرف مامونا تیر زدن خورد به ماموت دیگه ماموت ها 7 یا 8 نفرشونو کشت من فقط وسیله جم میکردم
زیاد سخت نگیر!:31:نقل قول:
کلا موجودات خیلی خاص و جالبین ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )! آزاری هم به آدم نمی رسونن تا زمانی که احساس خطر نکنن!
مثلا من اولای بازی یه بار رفتم کنارشون بهم حمله کردن! با بدبختی تونستم یکیشون رو بکشم...
یه دفعه ی دیگه رفتم نزدیکشون دیدم با اون گرزی که داره، هی داره به زمین می کوبه ، انگاری داره هشدار میده نزدیک نشو! ( من اون موقع تو حالت حمله بودم )
بار آخری که از دور دیدمشو، سریع اسلحمو غلاف کردم و رفتم پیششون، کاری باهام نداشتن...
پس میشه نتیجه گرفت تا وقتی که بهشون زیاد نزدیک نشی یا به ماموتاشون دست نزنی کاریت ندارن...
( موجودای خوبی هستن، چند بار منو تو کشتن دراگون کمک کردن :31: )
اتفاقا این غول ها خیلی به اتیش حساسن فقط با ماموتاشون در نیفتین که...نقل قول:
به سلامتی منم اولین خونه ام رو تو وایت ران خریدم :20: حالا با لیدیا هم خونه شدم!! میشه باهاش ازدواج کرد؟
راستی اگه همه وسایل تزئینات خونه رو بخرم alchemy و enchating و... همش رو میاره؟ الان کلی اسلحه با قابلیت جادویی رو دستم مونده که برم تو اینچتینگ ابشون کنم ولی نشونشون نمیده... غنیمت و دزدی هستن همه :31:
حالا برم تو شهر ریفتن یعنی دسته دزدان میشه ابشون کرد؟ حداقل قابلیت جادوییشون رو بگیرم و gem پر کنم اینجوری بهتر میشه ولی... دوستان یه راهنمایی میکنید؟
--------------------------------------------------------------
دوستانی که دنیال فالوور خوب هستن Eola خیلی عالیه! عملا تنهایی یه بلود دراگون رو کشت من رفتم فقط روحش رو حذب کردم...!!
الان در مورد 3 تا چیز من گیج شدم :
1-نمیشه همزمان هم میج زد هم شمشیر تو دستت باشه؟ oblivion میشد اخه! الان من P رو زدم رفت تو قسمت میج ها..یه میج رو فعال کردم..دیگه شمشیر رو نشون نمیده! باید میج رو غیر فعال کنم تا بره رو شمشیر! یعنی نمیشه سوئیچ کرد بین شمشیر و میج؟
2-کوئست های اصلی و فرعی چرا قاطی هستند؟ نمیشه اینا رو از هم تشخیص داد...چطوریه؟ توی oblivion .چیزی به اسم main quest داشتیم..
3- چطوری میشه بین شمشیر ها سوئیچ کرد؟ هی باید برم تو اینوتوری انتخاب کنم؟!!!!!
کسایی که اهنگری رو 100 نکردن و deadra armor میخوان برن برای imperial legion بجنگن (یا همون پادشاه) هر دفعه که ماموریت رو تموم کنید یه چیز بهتون میده یکیش daedra armor هست . کلا خیلی هم بهتر از stormlock هستند.