توی ناو هست قبل از اینکه از داخل ناو بیای بیرون روی سطح ناو ...نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی که اون اسلحه مخصوص کجا میشه پیدا کرد؟
Printable View
توی ناو هست قبل از اینکه از داخل ناو بیای بیرون روی سطح ناو ...نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی که اون اسلحه مخصوص کجا میشه پیدا کرد؟
duste aziz unja raftam vali linkesh kharab bud..............kasi nemidune?????????????rahe digei nist.................KOMAK konid khily hayatieنقل قول:
يه سوال داشتم اونايي كه 2 DVD اين بازي رو دارن... مستقيم نصب مي كنه از رو dvd ها يا اول رو كامپيوتر اكستراچ ميكنه (مال من كبير سافته اينجوري نصب ميكنه خيلي ناجور ميشه)
هر چند كه اينجا جاش نيست اما خوب شما ميري توي كنترل پنل قسمت regional and language option و در regional option قسمت زبان رو فارسي انتخاب ميكنينقل قول:
موفق باشي ديگه فينگيليش تايپ نكني ها دي:
بابا منم میرم رو سطح ناو یه علامت سبز هم رو نقشه هست ولی وقتی میرم اونجا هیچی پیدا نمیکنمنقل قول:
روي سطح ناو نيست داخل زير زمين هست از سمت راست ناو بايد داخل زير زمين شينقل قول:
سلام دوستان من توی اون مرحله که توی ناوهستی وبایداون یاروغوله روبکشی گیرکردم من اون4تاتیراندازهای روی بدنش رو زدم فقط نمیدونم بعدش چه کارکنم لطفاسریع کمک کنید
دستت درد نكنه ARIAK جان آقايي كردي......نقل قول:
وقتي روي بدنش شكاف باز ميشه بايد با اون اسلحه خاصي كه در دست داري و اين امكان رو بهت ميده كه Lock كني باهاش اون قسمت رو لاك كني و چند ثانيه نگه داري تا گروه بمبارانش كنن. تو فقط با اون اسلحه مخصوصت بايد لاك كني اون قسمت غول رونقل قول:
بايد باtag gun روي بازوهاش قفل كنينقل قول:
نقل قول:
وقتی که ایستادم رو به روی هیولا کدوم سمت ناو میشه؟
تازه من خیلی گشتم اونجا اصلا دری نداره که به زیر زمین
وصل بشه میشه توضیح کامل بدین؟:41:
در نيست يه جا هست كه يارانت وايسادن بايد بري پيش اونا مثله آسانسور اون سطح ميره پايين سمت راست در ورودي هست.نقل قول:
دوستان نميش به يه طريي قدرت كارت گرافيكي رو بالا برد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يا حتما بايد كارت رو عوض كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره تمومش کردم بازی خیلی کوتاه بود
انقدرگشتم تااون اسلحه روگیربیارم ولی نشدمجبورشدم چندتاسیو بیام عقبترتاوقتی اون پایین هستم اسلحه روهم بردارم
خیلی روش فکرکردم تاپیداشد
راستی اون دوستمون گفته بودکافیه روش قفل کنی تاگروه بمبارانش کنن ولی وقتی روش قفل میکنی بایدباخوداسلحه بزنیش
اينجا كه نميتوني جواب بگيري دوست من بايد بري به تاپيك مخصوص راهنمايي در مورد كارت گرافيك زير مجموعه سخت افزار بايد باشه در خواست كمك و راهنمايي رو اونجا مطرح كن دوست من.نقل قول:
باز هم ميگم به نفع خودت هست اگه تصميم بگيري يه وقت مختصر براي مطالعه قوانين انجمن صرف كني. يه پيشنهاد برادرانه بود دوست عزيز. اينجوري لذت بيشتري از فروم مي بري...
دوست عزيز ميشه لطف كني لينكش رو بزاري؟ ممنوننقل قول:
فقط نميدونم چرا توش تاپيك نيست عجيبه خودت يكي باز كننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=38
سلامدوستاندوتاسوالداشتم
1-اول که بازی رونصب میکنی یه فیلم نشون میده ولی بعد دیگه نشونش نمیده میخواستم ببینم نمیشه اون فیلم روازتوی
پوشه هاش پیداکرداگه میشه لطف کنیدبگیدکجاست؟؟
دوم اینکه این کرایسیس جدیداومده؟؟ اخه من از یکی شنیدم جدیدش هم اومده؟؟
آره اومدهنقل قول:
crysis warhead
توتهران کجاهادارن من که جایی ندیدم تازه اومده یاخیلی وقته توسایت مدرن هم نبود؟:41::41::41::41:نقل قول:
:37::37::37:
دوست عزيز تو همين p30world واسه خريد هستش------تو سايتنقل قول:هم ميتوني سفارش بدي........من خودم يه 4 روزي ميشه كه سفارش دادم ولي متاسفانه چون توي شهرستان هستيم هنوز به دستم نرسيده........ولي شايد تو تهران زودتر برسه............کد:www.hitakgame.com
دوست عزیز جای دیگه نبوداین hitak من یه بازیه شرکتش رو گرفتم نصفش رو زده بودن با این حال یه سری میزنم دستت درست:10::10::10::10:نقل قول:
من كه جاي ديگه اي نديدم.........دوستان لطف كنن اگه ميدونن اطلاع بدن.........نقل قول:
دوستاي گل من بازي كريسيس وارهد خودش تاپيك داره اگه صحبتهاي گلتون در مورد كريسيس تموم شده مراجعه كنيد به تاپيك خود وارهد و اين صحبتاتون رو اونجا مطرح كنيد
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=231986
با سلام من در اون مرحله بی وزنی گیر کردم جایی که از دو تا سوراخ هوا بیرون میره و در طرف دیگر سه تا دستگاه از سوراخ بیرون میاد و دوباره داخل میشه و درب بسته میشه. هیچ راه خروجی هم نداره. لطفاً راهنمایی کنید. ممنونم
امير جان شما با 50 تا پست چطور داري خودموني ميشي؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!آخه من 55 تا پست دارم ولي هنوز عضو جديدم.....در مورد سوالتم فكر كنم بايد با تفنگ چند تا ژنراتور اطرافتو نابود كني........
سیاوش جان فقط به پست نیستش به تاریخ عضویت هم هستش
ايول...........يعني به پست بستگي نداره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:لطفا تاپيك رو چت روم نكنيد اينارو با پيغام خصوصي و عمومي هم ميتونيد به هم بگيدنقل قول:
شما بايد بري اون پايين سيم هايي رو كه از خودشون برق آبي رنگ متصاعد مي كنن رو با تفنگ يا مشت پاره كني سيم ها به يه دستگاه متصل هستنقل قول:
سلام
دوستان لطفا راهنمايي بكنيد:
1- در قسمتي كه در داخل كشتي ميري به يه اتاقي كه يه آقاي دكتر مهرباني مياد و طرف رو تعمير مي كنه بعدش اين فضاييا ميان به كشتي حمله مي كنن اين فرمانده هم تند تند دستور ميده كه بابا بدو بيرون ببين چه خبره يه كاري بكن آقا هيچ راهي نيست تو اتاق هم يه طرف آتش سوزي شده انفجارها با عث شدن كه در آسيب ديده و باز نميشه هر چي مشت ولگد بهش زديم افاقه نكرد يه طپانچه هم اونجا روميزه كه تاثير براي در نداره زره رو رو قدرت گذاشتم تا با قدرت بيشتري به در ضربه بزنه د ر باز نشد كه نشد .حالا بايد چيكار كنم :18:
فك ميكنم با T بود بايد به در ضربه بزني با اسلحه تا باز شه ولي مطمئن نيستم T باشه كليد هاي ديگروهم امتحان كننقل قول:
بايد نانو سويتتو روي maximum strenth بزاري و با مشت به در ضربه بزني...........اگه نشد يه تفنگ بيار با T به در ضربه بزن.......باز اگه نشد امكان داره مشكل از ترينر يا بازيت باشه........ميخواي تو اين مرحله از ترينر استفاده نكن.......نقل قول:
اگه دست كاري نكرده باشه همون T هست اين دكمه همون ميلي اتاك هست كه با قنداق تفنگ ضربه مي زنه. خيلي جاها كه فشنگات ته ميكشه ميتوني با ماكسيمم استرنگ اين ضربه رو بزني كه مهلك ميشه
با سلام من هر چی سیم آبی رنگ بود رو زدم ولی اتفاقی نیفتاد. اونجایی که من هستم چهار تا سوراخ وجود داره که هوا از اونا بیرون میاد. و چند تا دریچه بسته وجود داره که دستگاهی از اونا بیرون میاد که وارد یک دریچه دیگه میشه و دوباره برمیگرده تو همون دریچه قبلی. واقعا موندم چکار کنم.نقل قول:
آهان همونطور بايد بري تا راه خروج رو پيدا كني متاسفانه هيچ راهنمايي نذاشته از اونجا خارج بشي همونطور بايد توي يه مسير بري تا ازش خارج بشي
چرا اون آخر مرحله ي recovery اون غاره بستس؟؟؟؟؟ولي مال بعضيا بازه؟؟؟؟؟؟
ميشه بيشتر نوضيح بدي كدوم غار؟نقل قول:
كي گفته بسته اس ؟
بايد ادامه بدي غار رو بالا تر كه رسيدي غار انتهاش راه هست
من ميگم.....مال من اينجوريه....نقل قول:
من چرا ديروز پستهام 79 بود حالا شده 68؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كسي دست ميزنه؟؟؟؟؟؟؟؟
علي جان شما كه 4850 ati داري ميخواستم بدونم كرايسيس رو رو چه تنضيماتي بازي ميكني؟؟؟؟؟؟نقل قول:
همون غار آخر مرحلهي recoveryنقل قول:
همون غار آخر مرحله ي recoveryنقل قول:
بدون ترینر ، سیو و کد تقلب تمومش کردم .
بازی جالبی بود شاید اون یکیشم بازی کنم .