من که عکسی ندیدیم خرابه ایلینکا
Printable View
من که عکسی ندیدیم خرابه ایلینکا
راست میگه این که عکس جلد بازی هاروست مون هستچه نکته جالبی دار؟
:40:نقل قول:
ما که کاری نکردیم ولی هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتیم الانم سرم شلوغه بخاطره کلی کار ریخته سرم
کد:http://p30club.forum-2007.com/index.htm
در زمن شما ساب اختیارین و مرسی از ما یادی کردی :11: :40: :10:
جناب hassan_mojtahedi
ما منتظر عکسها( و سیوتون) هستیم!
دوستان روز موعود فرارسید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا وقتشه ببینیم حرفاش مثل قضیه جادوگریه خالی بندیه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بعد از صدو چهل پنجاه صفحه بحث کردن شهرو میخواد به ما نشون بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه زودتر بذار من امروز کلاس زبان دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باورتون نميشه اگه بگم من هنوز نرفتم خونه آخه سيوام خونه است رفت تا فردا پس فردا
من اشتباه كردم از الان قولش رو دادم آخه من فكر كردم تا دوشنبه ميريم خونمون تقصير من نيست تقصير پسر عمه مه كه به ما هي اسرار ميكنه كه خونشون بمونيم.
آقا من خودم تا اين هفته هم عكس رو ميذارم هم سيو رو ...
آقاي radbehnam عزيز شرمنده شدم شما هم برو كلاست.انشاءالله فردا پس فردا هم سيو رو ميذارم هم عكس رو.:43::blush::11:
نه داداش اشکالی نداره ما که یه عمره تو کف شهریم سه چهار روزم روش!
نقل قول:
فکر نکنم تا حالا کسی این عکس رو دیده باشه .
و فکر کنم بعضی ها رو دروغگو جلوه نده.شاید یه شهر یا یه روستای دیگه باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاکت بازی مال سه سال پیش هست و من بخاطر اینکه این بازی رو خیلی دوست داشتم نگرش داشتم.
این عکسها رو با موبایل دوستم گرفتم.
اگر عکسها نیومد لینکش رو زیرش گذاشتم .
اگر از شما یوزر یا پاسورد خواست اینارو وارد کنید:
یوزر:almase_noor@yahoo.com
پاسورد:888556
اگر هم نشد وارد سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید بعد sign in بعد یوزر و پاسورد رو وارد کنید و بعد my home اونجا عکسها رو میبینید .
دوستدار شما hpk34 .
هیچ کدوم کار نمی کنند.
ما هم منتظریم تا بزارید!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
باورتون نميشه اگه بگم من هنوز نرفتم خونه آخه سيوام خونه است رفت تا فردا پس فردا
من اشتباه كردم از الان قولش رو دادم آخه من فكر كردم تا دوشنبه ميريم خونمون تقصير من نيست تقصير پسر عمه مه كه به ما هي اسرار ميكنه كه خونشون بمونيم.
آقا من خودم تا اين هفته هم عكس رو ميذارم هم سيو رو ...
آقاي radbehnam عزيز شرمنده شدم شما هم برو كلاست.انشاءالله فردا پس فردا هم سيو رو ميذارم هم عكس رو.
امیدواریم پسرخالتون فردا اجازه بدن :46: من هم خیلی مشتاقم ! :11:نقل قول:
اقا یه حرفی به همتون میزنم این الکی میگه من خودم زغال فروشم اونوقت تو مارو رنگ میکنی تو که میگی دارم اصلا شهر چه شکلیه.یا چجوری رفتی یا چی خریدی از شهر یا کی رفتی حالا این هار ار فعلا جواب بده تا بعد.
چرا هیچکی دیگه هیچ چیز نمیگه چرا دیگه سوال نمیپریسید یا یه چیز جدید نمیگید.
دوستان چه جوری تو مسابقه شنا اول بشم هر کاری می کنم نمی شه
حداكثر نفس براي مسابقه شنا D00bfe62 0002
دوستان کدهای تقلب را باید چه جوری وارد کنم
نقل قول:
دوستان چه جوری تو مسابقه شنا اول بشم هر کاری می کنم نمی شه
حداكثر نفس براي مسابقه شنا D00bfe62 0002
دوستان کدهای تقلب را باید چه جوری وارد کنم
موقع شروع مسابقه زیاد شنا نکن تا نیمه راه دو بار نفس بکش و بعد یک ضرب برو جلو.
سلام یه سوال داشتم تولد doug روز 10 زمستانه که اون روز مسابقه سگهاست من چه جوری باید بهش هدیه بدم چون تو جشن که هدیه قبول نمیکنن وبعد جشن هم رستوران بسته است
چیکار کنم؟
پیشاپیش از جواباتون ممنون:20:
با سلام.
آقای reza_goodboy2010 در جواب شما باید بگم که من تو یه مقاله خوندم که نوشته بود تولد doug روز 11 زمستانه.
در مورد عکسها هم باید بگم برای اینکه بتونین عکسها رو ببینید باید این کار ها رو بکنید:
اول وارد سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید بعد sign in بعد ایمیل و پاسورد رو وارد کنید و بعد my home اونجا
پایین صفحه میتونید عکسها رو ببینید 2 تا بیشتر نیست .
ایمیل:almase_noor@yahoo.com
پاسورد:888556
من خودم هم تو کافی نت هم تو خونه امتحان کردم مشکلی نداشت.
به هر حال اگر باز مشکلی بود یه سایت آپلود خوب معرفی کنید که راحت بشه چیزی دانلود کرد و نیازی به ثبت نام
نباشه.
با تشکر دوستدار شما hpk34 .
اين عكسها چيو نشون ميدن؟نقل قول:
ترینر آقا ایمان رو تو صفحه های قبل پیدا کن توش داره؟نقل قول:
شنيدن كي بود مانند ديدن؟نقل قول:
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكسش رو كه آوردم خيلي ها رنگ ميشن.
با تشکر از جواباتون:11: یه سوال دیگه هم دارم :20: فرشته زندگی کجاست؟
شما یه روز رو مشخص کن که ما سرکار نباشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتی خواهشا طوری نشه که بگی میخوام خونه ی پسر عمم زندگی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم آخر مجبور شه همون خونه ژسر خالش تا آخر بمونه مگه مجبوری :41:نقل قول:
شما یه روز رو مشخص کن که ما سرکار نباشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی خواهشا طوری نشه که بگی میخوام خونه ی پسر عمم زندگی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم فرشته زندگی پشت آبشار پایینی باشه.نقل قول:
فرشته زندگی کجاست؟ __________________
با 3 تا میوه انداختن در روز مناسب میاد بیرون.
بعد اینکه اسمش فرشته زندگی نیست الهه زندگی
چه جوری میشه دستگاه سس درست کنی رو درست کنیم
قضیه انواع ماهیها چیه؟:20: در ضمن ببخشید که انقدر سوال میپرسم:11:
ما که دق کردیم تا شما عکسارو بیارین:20: تورو خدا زودتر بیارین:10:
نقل قول:
قضیه انواع ماهیها چیه؟ در ضمن ببخشید که انقدر سوال میپرسم
ماهی ها سه قسمت هستند: سفید=کوچک قرمز=متوسط آبی=بزرگ
یه ماهی دیگم هست که خیلی بزرگه و تو دست جا نمیشه اگه اونو بگیری از اسکله یکی از اهالی روستا میاد و اونو ازت میخره به قیمت 25000 هزارنقل قول:
ماهی ها سه قسمت هستند: سفید=کوچک قرمز=متوسط آبی=بزرگ
پس شد
ماهی ها سه قسمت هستند: سفید=کوچک قرمز=متوسط آبی=بزرگ+خیلی بزرگ
دوست عزیز این تایپیک برای رفع مشکل HARVEST MOON پس هرچی بیشتر بپرسی تا جواب بگیری و بقیه ببینندنقل قول:
قضیه انواع ماهیها چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن ببخشید که انقدر سوال میپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتر و کار بیشتری انجام دادی
برای گرفتن دستگاه سس مایونز باید 10 مرغ داشته باشی و 99تخم مرغ بفروشی تا در آهنگری 1 گزینه جدید سس مایونز ظاهر بشه بعد با 5 سنگ الماس میری و میگیری.نقل قول:
چه جوری میشه دستگاه سس درست کنی رو درست کنیم
البته سنگش را یادم نیست ولی برات پیدا میکنم.
منظورم گربه ماهی و غیره بود:20:
آقای leon scott kendy باید به شما بگم که این دستگاه رو باید از آهنگر(Saibara) بگیرید .شما باید در فصل زمستان
وقتی که دریاچه ای که کنار کوه قرار داره یخ میزنه وارد معدنی بشید که داخل دریاچه هست. باید با همون وسیله ای
که زمینتون رو شخم میزنید شروع کنید به کندن تا یک الماس سبز رنگ پیدا کنید بعد اون الماسو توی
دستتون بگیرید و پیش آهنگر برید و با او صحبت کنید باید بیست هزار جیل داشته باشید و به او بدهید بعد به طور
اتوماتیک از آهنگری خارج میشوید .بعد از پنج روز پیش آهنگر بروید و با او صحبت کنید بعد به مرغداری برید و اونجا
میتونید دستگاه رو ببینید.
البته فکر کنم اول باید مرغداری رو بزرگ کنید و تمام وسایل رو از آهنگر بخرید مثل:شیر دوش- بوروس و ....
آقای hassan_mojtahedi عزیز شما گفتید این عکسها چی رو نشون میدن.
خوب معلومه اینکه تو این بازی حتمآ یک شهر یا یک روستای دیگه وجود داره و من خواستم یه جورایی از شما و از آقا
ایمان طرفداری کرده باشم اونوقت شما اینجوری با ما برخورد میکنی!! بابا دمت گرم.:41
این قضیه گربه ماهی هم مثل شهر رفتن تو ابهامه من تو مدت کل بازی ام تا حالا گربه ماهی ندیدمنقل قول:
حالا میخوام یه چیزجالب بگم تا حالا کدومتون تو بازی Harvest Moon گرگ دیده؟؟؟؟؟؟؟؟
در باره گربه ماهی من تو فصل زمستان میگیرمش و چیز زیا سختی نیست . درباره گرگ هم باید بگم هست و به شمام حمله میکنه ولی خدم ندیدم
بچها اینستالی هارویست من هم ریسید
نه ایمان گرگ اصلا به شما کاری نداره.:27:نقل قول:
درباره گرگ هم باید بگم هست و به شمام حمله میکنه ولی خدم ندیدم
درسته اما فقط 4 مگابات است.نقل قول:
بچها اینستالی هارویست من هم ریسید
گربه ماهی رو کی و کجا میشه گرفت؟چند ماهی دیگه هم هست دربارشون توضیح بدید:5:پیشاپیش از جواباتون ممنون:11:
کدومتون میدونید میمون کجاست؟:20: مخلص همه بچه ها:10:
من یک سری مرغهام بیرون بود دیدم گرگ اومده و یک صدای عجیبی داره با تبر زدم نمی مرد فقط صدا از خودش در می آورد
دوستان یک سوالی تو مسابقه مرغها باید چه جوری اول بشم
میمون بقل آبشار هست من دیدم