فرهوده با كابل يا بي كابل؟
Printable View
فرهوده با كابل يا بي كابل؟
آقا یکی به این فرهوده سفارش بده واسش بیاره : دی بیچاره داره به خودزنی متوصل میشه : دی نایس دویل اگه میخوای اینو بگو فرهوده واست بگیره راحت : دی
تاچش مثل همون اپله كه گفتي!
دايويكس هم پخش ميكنه ولي با برنامه
سرعت صفحه تاچش چجوریه ؟
خودتون اگه بخواین به ناچش از 1 تا 10 نمره بدین چند میدین ؟
سلام گوشی به دستم رسید:40:
خیلی تاچش عالیه
باهاش کار میکنم بهتون اطلاع میدم
خوب آرك بهترين كمرا فون سال 2011-2012 اروپا شدنقل قول:
Xperia arc was selected as European Camera Phone of the Year 2011-2012, while Xperia mini won the European Green Smartphone 2011-2012.
و اكسپريا ميني گوشي سبز سال
Arc Rocks \m/ :D
همینطور داره دلایل مبنی بر بهترین بودن تو رنج 550 واس آرک رو میشه : دی
سلام مجدد
این آرک رو من از آل دیجیتال با کابل hdmi گرفتم و یادش رفته اونو بذاره زنگ زدم گفت میفرستم:13:
--------------------------------------------------
دوربینش عالیه:26:
کیفیت صدا گوشی هنگام صحبت عالیه:33:
سرعت بالا اومدن گوشی هنگام روشن کردن کم پاییت هستش:eh:
کیفت lcd فوق العاده هستش:26:
کیفت صوتی هم در حد خوب هستش:8:
-------------------------------------------------------
روی گوشی من فقط بازی گلف نصب هستش که بدک نیست
-----------------------------------------------------------
زبان فارسی رو هم برای پیامک و اینترنت ساپورت میکنه
-----------------------------------------------------------
بالای گوشی پس کار طولانی داغ میکنه
تو عکاسی و فیلم برداری باید مواظب باشید دستتون تو کادر نیوفته
---------------------------------------
بجه های آندورئید باز من چطور باید برم تو مموری کارت گوشیم؟
یه سوال دیگه من یه فایل رو گذاشتم دانلود ولی دانلودش نکرد آیکونش بالای صفحه همینطور مونده چطور باید حذفش کنم
بچه ها قیمت پایین تر نمیاد ؟
من آخر تصمیمم رو گرفتم که آرک بگیرم فقط نمیدونم الان زمان خوبیه یا نه
من تهرانم و اگه بگیرم از علاءدین یا پاساژ موبایل باید بگیرم . شما فکر میکنید از کجا بگیرم به صرفه تر و مطمئن تره؟
واسه رفتن توی مموری کارت باید اول گوشی رو روت کنین :|
بهترین Camera Phone شده ؟ :|
فکر نمیکردم Atrix At&t رو شکست بده ... چه میکنه نسل جدید لنز های سونی : دی
پ.ن : البته اون عرضه نشده : دی
ربطی به رووت نداره !نقل قول:
فقط یه فایل منیجر دانلود کن و با بلوتوث بفرستش به گوشی !
قبلش هم باید تیک unknown source رو زده باشی :دی
نقل قول:
بجه های آندورئید باز من چطور باید برم تو مموری کارت گوشیم؟
نه.نیازی نیست.یه فایل میجر بریزید.نقل قول:
کسی میدونه وقتی گوشیو میگیری تو جعبش چیا حتما باید باشه ؟
از این سایت موتونی نگاه کنی
[HTML]http://gsm.ir/review.php?phoneid=2321[/HTML]
دوستای عزیزی کهarc رو خریدن خواهشاً کمک کنید
من اس نوشتن برام خیلی مهمه
آیا اس نوشتن باهاش راحته و سرعتش عالیه ؟ و اینکه به چند طریق میشه ای نوشت ؟
بچه هايي كه اين گوشي رو دارن يه فيلم mkv با كيفيت 720 بريزيد رو گوشي اجراش كنيد ببينيد چه جوري باز ميكنه!
خيلي مهمه نتيجه رو بگيد
Alone boy با توام
قیمتش تغییری نکرده؟
شما که از ال خریدی راضی ای دیگه؟
کلن چقدر شد؟
دوستان خواهشا تعصب رو بزارین کنارو دوستانه و برادرانه جواب این سوالم رو بدین
واقعا ارزششو داره که 150 تومن بیشتر بزارم و بجای arc برم Galaxy S II بگیرم ؟
من عاشق طراحی arc هستم ولی قضیه پردازنده دو هسته ای و صفحه Super AMOLED Plus و تفاوت 512 تایی توی ram منو به شک انداخته
اگه پولشو دارین چرا که نه؟؟؟ یکی سقفش 550ــه میره آرک میخره ، شما اگه میتونی سقفو افزایش بدی همون GS2 رو بگیر... چون تقریبا 2 برابر از آرک قوی تره...
کسی میدونه تاچش مثل دیزایر اچ دی هست؟چون تاچ دیزایر اچ دی خیلی قویه و اینکه الان دیزایر اچ دی دارم ارزش داره عوضش کنم با آرک یا نه بزارم چند وقت دیگه با یه گوشی بهتر عوض کنم؟
ديزاير اچ دي كه با آرك فرق چنداني نداره!
سلام اگه با تاچ کار کرده باشی با این گوشی خیلی راحته اگه کار نکرده باشی هم بعد یه کم کار کردن عادت میکنی تاچ این گوشی عالیست یعنی چی به چند طریق میشه نوشت:10:نقل قول:
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
برای من 540 با کابل و ارسال پست شدنقل قول:
فعلا که خوبه:31:
علی تیتی برو بخر دیگه
پس کی میخوای پولای تو بالشت رو بریزی بیرون؟ :دی
510 قيمت بوشهر
اره خيلي راحت هستش منظور سوال دوم رو نفهميدمنقل قول:
ببخشيد كه دير جواب مي دم يه فيلم با مشخصاتي كه گفتيد خيلي راحت برام پخش كرد و هيچ مشكلي نداشت اما 1080 رو فكر نمي كنم هيچوقت حتي با اپديت شدن بتونه پخش كنه و اين خيلي بدهنقل قول:
از موقعي كه گوشي گرفتم تا الان اصلا از شارژ باتري راضي نبودم حالا موندم چرا بعد از گوشي ايفون بهترين شارژدهي رو به ارك دادن مجبور شدم brigness گوشي رو بيارم پايين تا يه مقدار بهتر بشه و حيف كه wallpaper live هاي زيبايي دارم اما به خاطر مصرف زياد نميشه استفاده كرد اين چه فايده داره!! و همچنين روشنايي زياد كه بازم چه فايده وقتي نميشه ازش استفاده كرد. دوستان ديگر در مورد باتري بگن و ايا باتري قويتر هم موجوده كه جدا بخرم ؟؟؟
اخر هفته هم عكس و فيلم اپلود مي كنم ولي تاچش و صداش عاليه بايد خيلي مواظب باشيم دستمون اشتباهي به صفحه نخوره چون خيلي حساسه
يه سوال دارم از دوستان ميشه اين حالت قفل گوشي كه بعد از يه مدت كوتاهي كه از گوشي استفاده نشه به طور خودكار قفل ميشه رو حذف كرد و فقط در صورتي كه خواستيم به صورت دستي قفل كنم؟؟؟؟؟؟؟
720 رو با فرمتت mkv راحت باز كرد؟ ميگم با چه برنامه اي باز كردي؟نقل قول:
ببخشيد كه دير جواب مي دم يه فيلم با مشخصاتي كه گفتيد خيلي راحت برام پخش كرد و هيچ مشكلي نداشت اما 1080 رو فكر نمي كنم هيچوقت حتي با اپديت شدن بتونه پخش كنه و اين خيلي بده
آره ميشه اين كارو كردنقل قول:
يه سوال دارم از دوستان ميشه اين حالت قفل گوشي كه بعد از يه مدت كوتاهي كه از گوشي استفاده نشه به طور خودكار قفل ميشه رو حذف كرد و فقط در صورتي كه خواستيم به صورت دستي قفل كنم؟؟؟؟؟؟؟
حالا روز به روز بهتر ميشه!نقل قول:
از موقعي كه گوشي گرفتم تا الان اصلا از شارژ باتري راضي نبودم حالا موندم چرا بعد از گوشي ايفون بهترين شارژدهي رو به ارك دادن مجبور شدم brigness گوشي رو بيارم پايين تا يه مقدار بهتر بشه و حيف كه wallpaper live هاي زيبايي دارم اما به خاطر مصرف زياد نميشه استفاده كرد اين چه فايده داره!! و همچنين روشنايي زياد كه بازم چه فايده وقتي نميشه ازش استفاده كرد. دوستان ديگر در مورد باتري بگن و ايا باتري قويتر هم موجوده كه جدا بخرم ؟؟؟
ولي ميتوني حدس بزني گوشي هاي ديگه چي هستن كه آرك از اونا بهتره! :31:
سلام برو تو display settings قسمت screen time out حالا اونجا زمانش رو تغییر بده برای قفل دستی هم دکمه خاموش روشن گوشی رو یکباز بزن:11:نقل قول:
منظورتون از روز به روز بهتر ميشه چيه?نقل قول:
با برنامه vplayer اسم كامل برنامه فكر كنم best vplayer باشه مگه قراره باز نكنه؟؟ 720 رو ميگن باز مي كنه ولي 1080 نه.
اگه720 باز نشه كه ديگه هيچ
حالا خودت منظورمو ميفهمي :31:
آدم چون اوايلي كه گوشي رو ميخره ناخداگاه بيشتر با گوشي ور ميره! كم كم چون استفاده از گوشي عادي تر ميشه مصرف هم كمتر ميشه
راحت هم عقب جلو ميرفت؟ صدا با تصوير هماهنگ بود؟
راحت هم عقب جلو ميرفت و هم صدا با تصوير هماهنگ بودنقل قول:
براي نصب تم بايد گوشي روت شده باشه؟ تم رو بايد از چه سايتي بگيريم ؟
كلي گشتم ولي برنامه اوقات شرعي به محاسبه فقه شيعه پيدا نكردم يه دونه هست كه اونم با دادن طول و عرض جغرافيايي ساعت ها رو اشتباه مي زنه. كسي اين برنامه نداره (خيلي لازم دارم)؟؟؟؟
تقويم هم هيچكدومشون با ذكر مناسبت نيست
راستي براي استفاده از جي پي اس حتما بايد به اينترنت وصل بشيم؟؟؟؟؟؟
اوقات شرعي رو منم دنبالش بودم پيدا نكردم... مگه اين كه بريم تو كار برنامه جاوا!
نصب تم ؟ چجور تمي منظورته؟ يه امكاني هست كه خود رام اصلي بهت ميده كه باش تمو عوض كني
(هوم اسكيرين --» كليد منو --» تم )
تقويم با مناسبت هم فك كنم تو فروم آندرويد يكي از بچه ها خودش نوشته بود گذاشته بود! يه سر بزن..و تقويم خوبي به نظر ميرسيد
جي پي اسم نه! نيازي نيست كه به اينترنت وصل باشي.
برنامه gps status رو نصب كن...
واسه تقویم شمسی میتونی از ویجت تقویم Alternate Calendar استفاده کنی که از آدرس زیر میتونید بگیریدش :نقل قول:
[HTML]http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=108331[/HTML]
در مورد تغییر تم هم باید لانچر گوشی رو عوض کنید که ویجت ها و آیکونهای مختلفی هم میتونی بهش اضافه کنی بهترین برنامه به نظرم لانچر پرو هست:
[HTML]http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=156333[/HTML]
واسه gps هم به نظرم از ماوریک استفاده کن از هر برنامه دیگه واسه مکان یابی بهتره همه جور امکانات و نقشه ای داره
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=474073[/HTML]
واسه اوقات شرعی قبلا که رام خاور میانه رو گالکسی اس یکم داشتم یه برنامه اوقات شرعی بود و یه سری قبله نما و اینجور چیزا روش بود که من استفاده نداشتم
تو این لینک هست میتونی دانلود و نصب کنی ببینی چطوره:
[HTML]http://www.4shared.com/file/V5bjhd-R/Islamic_Programs.html[/HTML]
داداش اين مناسبت ها رو ندارهنقل قول:
واسه تقویم شمسی میتونی از ویجت تقویم Alternate Calendar استفاده کنی که ازآدرس زیر میتونید بگیریدش :
mobarak basheh... montazere film & ax mimunam^^
مبارك كي باشه؟
سلامنقل قول:
720 رو با فرمتت mkv راحت باز كرد؟ ميگم با چه برنامه اي باز كردي؟
اینو اگه اشتباه نکنم x10 براحتی باز میکنه چه برسه به آرک
اگه خواستی الان چک کنم
راستی منم چند تا سوال داشتم
من اولش میخواستم آرک بخرم ولی چون گرون بود اکس 10 خریدم
حالا آرک ارزون شده و 520 تومن مناسبه براش
1- صداش این گوشی چطوریه ؟ اکس 10 که اذیت میکنه
چند مدل میگم با اینا مقایسه کنید
x10 mini + c905+ satio + یا مدلهای دیگر
2- من از دوربین x10 راضی نیستم
آرک چطوره ؟
کسانی که ویواز داشتند آیا در حد ویواز هست ؟
چون x10 کاملا از ویواز ضعیفتره
آرک اگه در حد ویواز باشه کافیه برام
همچنین x10 من نمیتونه مثل ویواز در فیلمبرداری فوکوس کنه
3- درمنوها و وبگردی و ... لگ نمیزنه ؟
4- gps در برنامه ماوریک چند ثانیه موقعیتو نشون میده ؟
من هم x10 داشتم واقعا افتضاح بود همه چیزش!
ARC هم مثل X10 میمونه؟
منظورم دوربین.اسپیکرش.رابط کاربریش و بقیه چیزاشه.
دوربینش که کمرا فون 2011-2012 شده دیگه ، خودتون حساب کنین... صداشم بچه هایی که داشتن میگن در حد خدا نیس ولی در حد خوبه... اون عزیزی که گفتن رابط کاربری هم بهشون بگم که رابط کاربری آرک هم همونه ، ولی تا دلتون بخواد لانچر : دی