[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
:33::31:نقل قول:
احساس میکنم میدون تره بار:D
:n19:نقل قول:
عجب عکس خوش دستی :39:
ممنون عزیز ... اما غیر این موزرها چیزی سراغ ندارید برا ته ریش:n02:اخه این اصلش سخت گیر میاد ظاهرا :n27:فروشگاه اینترنتی سراغ دارید که اصلشو داره خیلی ممنون میشم ادرسشو تو پروفایلم بزارید :n16:
نقل قول:
اصل این مدل موزر دیگه تولید نمیشه و همه بدل هستن.
اما شما میتونی با استفاده از همون بدل کارتو راه بندازی
اگر هم کسی گفت که اصلش رو داره ماله 18 یا 20 ساله پیش باید باشه . چون خیلیه اصلش دیگه تولید نیمشه.
شما ساکن کدوم شهر هستی ؟ (جهت راهنمایی برای خرید موزر اصل آلمان )نقل قول:
سلام من یه ریش تراش گرفتم که به نصبت قیمتش خیلی خوبه.لرزش خیلی کمی هم داره! شبیه همون المانی هاست، المانی ها رو میگن دیگه اصلش نیست! و جایی که من خریدم گفت چینیشو دارم ولی چون جنس خیلی مزخرفی هست نمیارم برات.نقل قول:
برا همون خیلی خیلی دنبال یه ریش تراش ترجیحا ارزون قیمت میگردم که ته ریشو بزاره و به قول دوستان عمری باشه :n01:
از برند PRINCELY هست که با قیمت 64 خریدم.(روش زده بود 85! و خودم کندمش! بعد گفت بارکدشو میزنم و با بارکد خوان که زد شد 64!) اسمش هم KING CLIPPER هست و شارژی هم نیست.
مدلهای شارژی زیاد داشت که توی این قیمت ها خیلی مزخرف بودن. یعنی ریش تراشش مثل همونی که سه تیغ ها هم دارن و برای خط گرفتن استفاده میشه!خیلی مزخرف بودن وکارایی نداشتن! فقط یه مدل شارژی بود که کیفیت بالای داشت. و اون هم 350 بود. البته هیچکدومشون با برق مستقیم کار نمیکردن!!
اگه ارزون قیمت میخوای زیاد دنبال شارژی بودن و چند کاره بودن نرو! چون کیفیت لازم رو ندارن!
حالا اصل هم نشد ... نشد ... مثه اینکه یه سری غیر اصلی هاشم به گفته یکی از دوستان که تو چند پست قبل تر گفتن کار راه انداز خوب و عمریه .. بنده گیلان هستم - رشت ... مرسی :n01:نقل قول:
نه شارژی اینا زیادم مهم نیست ( البته باتری قلمی خور هم نباشه فقط :n09::n02: ) چرا که برا اصلاح کامل همونطور که تو چند پست قبل تر گفتم ... یه فیلیپس سه تیغه گرفتیم چند ماه پیش گرفتیم اما اصلا ازش بشخصه استفاده نمیکنم به همون دلیل ذکر شده یعنی عملکرد مشابه تیغ اونم با کلی دردسر و وقت تلف کردنش :n21: ...نقل قول:
سلام دوستان
من این ریش تراش براون مدل 3770 سال 83 خریده ام قسمت توریش خراب شده ولی تیغه اش مشکلی نداره ، کجای تهران می تونم پیدا کنم.
البته می دونم طرفهای توپخونه (امام خمینی) این جور چیزها رو می فروشن . ولی نمی دونم لوازمو یدکی رو می تونم پیدا کنم یا نه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یک ریش تراش براون سری 3 خریدم
از این شارژی ها ولی پایه نداره و همیشه بعد از استفاده باید بزارمش تو جعبش !
پایه ایی بیرون نمیفروشن که برم بگیرم که بزارمش روی پایه ؟ حالا پایه اش اگه شارژش هم نمیکرد اشکال نداره فقط یه پایه ایی باشه که بشه ریش تراشو گذاشت روش
سلامنقل قول:
یه فروشگاه هست به نام نگین که مشخصات رو میتونی از سایت میهن مارکت قسمت آرایشی و بهداشتی پیدا کنی ، قبل از عید فویل ریشتراش 360 کمپلت رو از همون فروشگاه خریدم شاید مال شما رو هم داشته باشه یا حداقل بتونه راهنمایی کنه از کجا بخری ، متاسفانه تحریم باعث شده لوازم براون به سختی و با قیمت گرون گیر بیاد .
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییت
من تهران نیستم ، فروشگاهی که شما گفتین شماره تلفنشو پیدا کردم زنگ بزنم ببینم چی میگه .
سلام.
حدود 200 تا 230 هزار تومان میخواهم هزینه کنم و یه ریش تراش بگیرم. ریش تراشی که ترجیهاً برای بدن هم قابل استفاده باشه (مردونه).
ضد آب بودن خیلی مهم نیست ولی اگه باشه چه بهتر. میخوام کیفیتش مناسب باشه.
ترجیها هم با باتری کار کنه و هم مستقیم به برق وصل بشه.
مارک یا برندش خیلی برام مهم نیست.
ساکن همدانم. مشکلی تو خرید اینترنتی ندارم. البته اگه فروشگاه مطمئن باشه!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
یه مدل پاناسونیک، ساخت ژاپن با قیمت 217 هزار تومان تو چاره هست. 0.5 میلیمتر میزنه تا 15 میلیمتر. چطوره؟
سلام من می خوام یه رییشتراش خو برای پوست مرطوب بین برند های فیلیپس یا پاناسوینک بیین قیمت های 300 تا 400 بخرم
هرکی مدل خوبی از هر کدوم رو آشنایی داره بگه
سلام.
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟
سلام:
براون 5710 خوبه يا نه؟
قديميه؟
دوستان من یه ریش تراش می خوام که تریم کنه یعنی شیو نمی خوام انجام بدم
همین که ته ریش بزاره کیفیت خوب می خوام که مو رو از ریشه نکنه ترجیحا پاناسونیک
چی پیشنهاد می کنید ؟
سلام به همگی.
من خیلی وقته دنبال ریش تراش خوب هستم،یه مدت پیش یعنی 2 سال پیش خواستم براون بگیرم،ولی پشیموون شدم،الانم خواهرزادم یه فیلیپس 1050 داره،با اونم که میزنم زیر گلوم جوش میزنه..من کلا از اون آدمایی هستم که از مچ تری فیوژن استفاده میکنم و اگه امروز بزنم تا 4 روز نمیتونم بزنم مخصوصا زیر گلوم رو ولی حالا میخوام یه چیزی بگیرم که بتونم هر روز بزنم،با تحقیقی که کردم میخوام پاناسونیک بگیرم..نظر شما چیه؟
بعد چیز دیگه اینکه هین پاناسونیک جدیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره؟
تا 300 تومن چی بگیرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرم؟
اگه بخوام پول بیشتر بدم تا 500 چی رو پیشنهاد میکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
حالا بین RT30 با LF51 فرقی هست؟
من کلا آدم حساسی ام و باید یک دونه مو نباشه و دست میکشم صدا نده..
SL41 چیز مالی هست اصلا؟
لطفا راهنماییم کنید
اینقده بی لطفی کردین که آخرش رفتم خریدم!!!نقل قول:
دیروز رفتم ریمنگتون خرید که شد 150 هزار تومان!
اصلا ازش خوشم نیوم. ای کاش همون موز قهوه ای قدیمی رو میخوریدم! 65 تومان میداد!!!
این رمینگتون تبلیغش زیاد بود، ضمنا گول حرفای فروشنده را هم خوردم.
اصلا ریش تراش شارژی به کارم نمیاد! تو دفترچش نوشته 16 ساعت طول میکشه شارژ بشه. دانه های شونش از هم فاصله دارن و وقتی میخوام ریشمو بزنم (ریشمو کمی بلند میزنم) راه راه میشه!!!
هرجا رفتم توی این شهر لعنتی پاناسونیکی که میخواستم نبود... . (شهرستان هم مکافاتایی داره ها....)
یعنی هیچکس نیس جواب منو بده،خوبهنقل قول:
اگه کسی جواب داد بگه فرق lt20 با lf51 در چیه؟
آقا من میخواستم همین مدل رو بگیرم،بد خورد تو ذوقم..اگه اینطوره برم lt20 بگیرمنقل قول:
یعنی یکی نیس جواب منو بده،اه
سلام به همه
من واسه روز پدر میخوام برای بابام یک ریش تراش بگیرم.
خودش نزدیکه چهل ساله از فیلیپس های سه تیغه استفاده می کنه.
حالا به نظر شما دوباره فیلیپس سه تیغه بگیرم یا براون؟؟ کدامش بهتر صاف میکنه و کم صداتره؟؟
اگه مدلی مدنظر نظرتون هست ممنون میشم بگید.
سقف بودجه هم تا سیصد تومن.
یه مدل ریش تراش خوب معرفی کنید !!!! ممنون میشم !!!!
یه مدل که خیلی عالی باشه !! قیمت مهم نیست اذیت نکنه از ته بزنه
ممنون از دوستان
سلام دوستان.
من یه ریش تراش پاناسونیک مدل es4033 گرفتم .
وقتی به بابام دادمش میگه اصلا کار نمیکنه؟؟؟؟ به نمایندگی هم زنگ زدم میگه دستگاه سالمه.
حالا به نظر شما طرز استفاده خاصی داره؟
دوستان راهنمایی کنید.هر چی پول داشتم گذاشتم اینو خریدم.
سلام دوستان میشه برای خرید ریش تراش راهنمایی کنید؟؟
میشه بگین :| فیلیپس برای پوست من که حساسه مشکل ساز میشه یا نه؟
قابل توجه مدیران:( لینک های بالا فروشگاه نیست فقط اطلاعات دستگاه ها رو نوشته )
سلام دوستان
می خواستم بدونم ببینم ایا کسی تا حالا بادی گروم استفاده كرده؟خوب بوده؟مارکشم بگید بی زحمت.مخصوصا مدلای فیلیپس وپاناسونیک
بعد یه سوالی ایا امکان این هست که یه ریش تراش پاناسونیک بگیری بعد یه سر اضافه هم داشته باشه که یه سرشو واسه بدن استفاده کرد و یه سرشم واسه صورت؟
ریش تراش مکس که مث موزر عمل میکنه(برای ته ریش) چطوره؟ از لحاظ کیفیت و اینکه صداش کمه یا نه (نسبت به موزر) ممنون
دوستان، ماشین اصلاح برای سر میخوام که از ته بزنه... مثل ریش تراش... با خود ریش تراش میشه اینکار رو کرد؟ :n01:
دوستان کسی میدونه ماشینهای براون اصلی را با گارانتی از کجا میشه تهیه کرد ترجیحا سایتی باشه که یه توضیح مختصر هم راجع بهشون نوشته باشه آخه اون موقع گذشت که با 100 تومن یه ماشین اصلاح خوب میخریدی و نخواستی راحت عوضش می کردی حالا باید انقدر تحقیق کنیم که با این قیمت ها دیگه راه برگشتی نداریم
سروش جان فکر نمیکنم ریش تراش این کار را بکنه چون موتورش ضعیفتره البته براون اینجا یه مدل برای سر و صورت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر میخواهی ته ریش بزاری و در عین حال ریش تراش هم داشته باشی باید از رمینگتون و براون انتخاب کنی شنیدم که رمینگتون زیاد جالب نیستن اما کروزر فیس 5 و یا 6 براون برای این کار عالیه چون هم اصلاح میکنه و هم میتراشه و همچنین میتونه خط و استایل هم بزارهنقل قول:
فکر کنم فیلیپس برای پوست های خیلی حساس مدل های سری 84 مثل 8420 و 8440 را طراحی کرده و بهتره برای پوست های خیلی حساس از این مدل ها انتخاب کنید که البته ضد آب هم می باشندنقل قول:
بهتر بود میگفتم Shaver ... میخوام موهای سرمو از ته ته بزنم، مو نمونه رو سرم. :n01:نقل قول:
این همون کار رو میکنه؟
گرچه آنلاین نمیشه قیمتش رو درآورد :n02:
سروش جان من برای مو شیور تا حالا ندیدم در واقع تریمر هستند فرق شیور و تریمر این است که تریمر دارای دندونه است مثل ماشین اصلاح موزر است اما شیور اینطور نیست دارای تیغ است اگر چه شاید بشه از ریش تراش ها (منظورم شیورها است) برای تراشیدن مو استفاده کنی ولی از اونجایی که تیغ دوام کافی برای تراشیدن موی سر را ندارد (موی سر معمولا کلفت تر پرپشت تر و وسعت بیشتری داره) متاسفانه خیلی زود توانایی خودش را برای تراشیدن از دست می دهد به همین دلیل برای سر از ماشین هایی استفاده می شود که دارای دندانه می باشند (البته تا اونجایی که من اطلاع دارم ). حداکثر توانایی تراشیدن مو در ماشین های اصلاح حدود نیم میلیمتر است که البته من خودن با جابجا کردن دندانه های زیرین ماشین موزر تونستم خیلی کمترش کنم و در حد صفر برسم اما متاسفانه پوست را هم می تراشیدنقل قول:
سلام بچه ها میخاستم یه سوال بپرسم،
چطوری میشه فهمید ریش تراش فیلیپس اصله یا تقلبی؟
سلام
(حذف شد)
اگه کسی از این بادی گروم استفاده کرده لطفا تجربیاتشو در اختیارمون قرار بده. Philips TT2040
ایا راضی بودین؟
کارایی لازم رو داره؟
وقعا مثل تیغ از ته میزنه؟
چند ساعت باید شارژ بشه و چند ساعت کار میکنه؟
پوست رو نازک / حساس یا زخمی نمیکنه؟
برای همه جا ی بدن قابل استفادس؟
با یکی 2 بار کشیدن روی محل مورد نظر تمام موهارو از ته میزنه؟؟؟
بادی گروم پاناسونیک دارم باس 10 بار بکشی تا یه تغییری احساس کنی / پوستو داغون میکنه :n04:
ورزش میکنم و موهای زائد باعث تشدید گرما و تعریق بیشتر میشه .. دنبال بادی گرومی هستم که مثل تیغ از ته بزنه و پوستو قرمز و حساس نکنه و زمان زیادی شارژ نگه داره چون زیاد دقت میکنم مدت زمان استفاده از بادی گروم بیشتر میشه نمیخوام مثل پاناسونیک 2 وجب رو که زدی شارژش تموم بشه ... میخوام لااقل هر بار که شارژ میشه 2 ساعت یکسره کار کنه ... اینطور که پیداس این بادی گروم اخرین محصول فیلیپسه و تعریفشو زیاد شنیدم .. میخواستم قبل از اینکه برم دنبالش نظره شما دوستان رو هم بدونم ... اگه بادی گروم دیگه ای هم استفاده کردین و این شرایطی که مد نظر من هست رو داره " پیشنهاد بدین.. خلاصه همه چی تموم باشه از هر لحاظ :n26:
اینجا کمی دربارش توضیح داده :
متشکر از اینکه وقت گذاشتین و خوندین .... :n12:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
ایا راضی بودین؟
جواب : در مجموع ، نمره قابل قبولی رو میگیره
کارایی لازم رو داره؟
جواب : تقریبا"
وقعا مثل تیغ از ته میزنه؟
جواب : خیر ، البته قسمت هایی که سر دستگاه به طور کامل منطبق بر پوست میشه و اگر جهت دستگاه دقیقا" در خلاف جهت رویش مو ها باشه ، بهترین حالت اصلاح رو دارین. ولی بازم از ته ته نمیزنه! البته اینم بگم ، اصلاح نقاط استخوانی بدن سخت تر هست و دقت پایین تری داره!
چند ساعت باید شارژ بشه و چند ساعت کار میکنه؟
جواب : متاسفانه یکی از بزرگ ترین نقاط ضعف این دستگاه همین مورد هست. یه شب تا صبح شارژ برای حداکثر 1:30 ساعت اصلاح.
پوست رو نازک / حساس یا زخمی نمیکنه؟
جواب : خیر ، ولی سعی کنید دستگاه رو زیاد روی پوست فشار ندین.
برای همه جا ی بدن قابل استفادس؟
جواب : بله ،
با یکی 2 بار کشیدن روی محل مورد نظر تمام موهارو از ته میزنه؟؟؟
جواب : بستگی داره با چه سرعتی روی پوستتون بکشین و دقت و حساسیتتون نسبت به اصلاح چطور باشه !! ولی در حالت کلی اینکه میگن با یه بار کشیدن .... اغراق هست. 2 الی 3 بار کشیدن جواب میده!
من چند ماه دارمنقل قول:
مشکل اصلی این هست که 8 ساعت شارز بشه تا 50 دقیقه با زور کار کنه
چند روز پیش هم مشکل باطری پیدا کرده بود روی گارانتی عوضش کردن
فقط طرفی که توری داره باید دقت کنی که گاز نگیره برای من بعضی وقتها روی قسمتهایی که تماس با پوست کامل نیست گاز میگیره
گارانتی معتبر داشتن یکی از راههای تشخیصشهنقل قول:
ممنون قیمتش چقدره؟نقل قول:
نقل قول:ممنون از hadinba & alijigariنقل قول:
از این نمونه جدیدتر یا بهتر توی بازار ایران وجود نداره؟.
از کجا میشه فهمید اصله؟
لوازمش هست؟ مثلا تیغش یا هر قسمت دیگش به هر دلیلی قابل استفاده نباشه تعویض میشه؟
اها 50 دقیقه بزور کار میکنه !! بادی گرومی میشناسین که کاراییش مثله همین یا بهتر از 2040 باشه اما مستقیما به برق وصل بشه؟ که دیگه کلا مشکل شارژ حذف بشه و البته ضد اب هم باشه.
مثلا اینجا گفته با 1 ساعت شارژ 50 دقیقه کار میکنه !!! :