اگه یه روز کسی با حرفش نارحتت کرد حرف دلت رو بزن چون شرافت و پاکی آدما چیزکمی نیست که بخوای به سادگی ازکنارش رد شی.....
حتی اگه دوستی بدون اگاهی ازدرون تو همچین نظری بده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6700931&postcount=1434
Printable View
اگه یه روز کسی با حرفش نارحتت کرد حرف دلت رو بزن چون شرافت و پاکی آدما چیزکمی نیست که بخوای به سادگی ازکنارش رد شی.....
حتی اگه دوستی بدون اگاهی ازدرون تو همچین نظری بده
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6700931&postcount=1434
سلام دوستان
همیشه انسان بزرگترین و بدترین ضربه هارو از کسانی میخوره که بهش نزدیک هستند.خیلی حواستون باشه.نگید این دوستمه این داداشمه این...
سعی کنید همیشه نحوه درست نشستن رو رعایت کنید ! من عموما خیلی بد می نشستم ، پشت سیستم که دیگه واقعا به بد ترین شکل ، چون کارم هم همیشه با کامپیوتر هست ساعتها رو در عنوان حالات مختلف و غلط گذروندم .
الان به انواع درد ها دچار شدم در ابتدای جوانی ! باور کنید هنوز شروع نشده ... فقط یک نمه درد هست ولی همون اینقدر وحشت ناک هست که احساس میکنید الان گردنتون میشکنه ...
خلاصه مواظب باشید .
---
هیچ وقت زمانی که یه خانواده به هم به مشکل میخورند شما پیش یک دسته از اونها طرفشون رو نگیرید و نگید حق با شماست و ... یا بد طرف مقابل رو نگید چون اونا خانواده هستند خلاصه با هم کنار میان و این شما هستید که خراب شدید .
---
هیچ وقت رازتون که دوست ندارید فاش بشه رو به هیچ کس نگید ، من خیلی سعی کردم جلو خودم رو بگیرم و به کسی که خیلی اعتماد داشتم نگم با کلی قول گرفتن و اینا براش گفتم 10 دقیقه بعد همه فهمیدن .
همیشه لازم نیست آدم خوبه باشید...گاهی واسه اینکه خودتونو از یه مخمصه نجات بدین لازمه یکی دیگرو درگیر کنید...
اجازه ندید انسانیت سر راهتون قرار بگیره...گاهی لازمه خاموشش کنید...گاهی نه...
بی رحمانه به نظر میاد...ولی امنیت خودتون از همه چی مهم تره...
خودتونو واسه نجات دیگران جلو نندازین باور کنید هیچ جایزه نوبلی بهتون نمیدن...من مدتها اینکارو میکردم...به دیگران لطف میکردم بدون کوچیکترین انتظاری تا اینکه سر آخرین لطفی که به یه دوست کردم نزدیک 2سال زندگیم فنا شد...تباه شد...واسه همین...راهمو عوض کردم منظورم افکارمه...
هیچ وقت دل کسی را نشکنید
حقارت کسی را به رخش نکشید
در مورد مردم قضاوت نکنید
با آدمها مهربان باشید / لبخند زیباترین هدیه ایست که میتونید به آنها بدین
همیشه جواب تلفن رو بدین / Reject نکنید . ××
هیچ وقت به کسی نگویید من از تو بهترم
بخدا دنیا ارزش نامردی رو نداره
آخرش همه می میرند اما خیلی فرقه که وقتی مرد بقیه بگن حیف / یا بگن آخ جون از شرش راحت شدیم
به جای اینکه دائم از تنهایی خودت گلایه مند باشید سعی کنید دل های تنها را از تنهایی به در بیاری
سعی کنید زندگی را برای دیگران زیبا کنید حتی اگر زندگی خودتان زشت است
در کل سعی کنید همیشه خوب و مهربان و دلسوز مردم باشید / از درد مردم خوشحال نشوید ، با آنها همدردی کنید
حضرت علی (ع) فرمود : نمازخوان به بهشت نمیرود ، خوش اخلاق به بهشت میرود
نتیجه »» : اونیکه نماز میخونه و به نظر خودش هم خیلی آدم با خدایی است اما دل مردم از حرفاش و کاراش زخمیه رو خدا نمیبره بهشت
:)
+
گاهی برای اینکه مردم و آنهایی که دوستشان دارید را از مخمصه و گرفتاری در بیارید خودتونو گرفتار کنیدنقل قول:
گاهی واسه اینکه خودتونو از یه مخمصه نجات بدین لازمه یکی دیگرو درگیر کنید...
فداکار باشید و از خود گذشتگی کنید .
رو هیــــــــچ چیز تعصب نداشته باشید...تعصب باعث میشه نتونید حقیقت رو ببینید و این بالاخره یه روزی به ضررتون تموم میشه...
اگه یه روزی داغون بودی ، دلت شکسته بود ، چشات بارونی بود
بدون اولین کسیکه از این حال تو دلش خون میشه " :40: پدر :40: " تو است / اگه بتونه همه ی دنیا رو زیر و رو میکنه ، آسمونو به زمین میرسونه تا تو رو خوشحال کنه ...
" عاشق پدرت باش "
حساب " پدر " از همه ی دنیا جداست
تقدیم به همه ی پدران دنیا ... :11:
وقت دعوا به دوستتون بد و بیرا نگید تا وقت آشتی روی دیدن همو داشته باشین
رابطه ای که مرده ، هر ۵ دقیقه ۱ بار نبضش نگیرید چون دیگه مرده
سلام
تلقین منفی خیلی بد هستش خواهشا به خودتون تلقین های منفی از قبیل من نمیتونم نمیشه نخواهد شد یا هر نوع دیگه نکنید.
مثلا خودم امتحان میانترم داشتیم قبل از اینی که برم سر جلشه به فکر حذف این درس بودم و میگفتم که نمیتونم سوالا رو جواب بدم و امتحان رو خراب میکنم نمیدونم فلانی که درساشم خوبه دو بار این درسو افتاده پس ما هم میفتیم عیبی نداره فوقش خراب میکنیم البته با یه دوستام بودیم و اونم عین من این حرفا رو میزد و جفتمون با هم مچ شده بودیم و از نقاط منفی صحبت میکردیم خلاصه سر جلسه رفتیم و انصافا هم امتحان سختی بود من که خودم با این تلقینا اصلا روی بعضی سوالا فکر نمیکردم و راحت از روشون رد میشدم در حالیکه با فک کردن میشد حلش کرد یا حداقل یه اندک نمره ای ازش گرفت خلاصه تلقین و من نمیتونما شد و امتحان رو خراب کردیم و الان که نتایجش اومده من و رفیقم نمرات پایین کلاس شدیم و خلاصه.........
ولی در عوض تا میتونید از نکات مثبت صحبت کنید و بگید که من میتونم حتما میتونید
موفق باشید
اگه با جنس مخالف رابطه دوستی داری اصلا روش تعصب نداشته باش.اگه دیدی کسی بهش تیکه انداخت به خاطرش دعوا نکن.چون اگه مشکلی پیش بیاد تو رو میزاره و میره سراغ یکی دیگه
قبل از دوچرخه سواری همیشه صحت ترمز ها و باد لاستیک ها رو چک کنید . مخصوصا اگه به سرعت زیاد(بالای 40 ) علاقه دارید چون اگه موقع پیچ ها ترمز عمل نکنه جاده می پیچه ولی دوچرخه شما نمی پیچه!
من خودم سر همین ترمز نگرفتن 1 دستم شکست :41:
هیچوقت غرورتون رو تیغ نزنید...واسه هیشکی از غرورتون مایه نذارید...
من یاد گرفتم که حتی اگه یکی قصد کشتنمو هم داشت بهش التماس نکنم...
همیشه بیشترین درجه احترامو واسه خودتونو شخصیت و غرورتون قائل بشید...اینجوری هیشکی جرئت نمیکنه ذره ای توهین کنه بهتون
تا موقعی که شخص خاصی رو فراموش نکرده باشید مطمئن باشید که اون شخص هم شما رو فراموش نکرده.
یه مطلبی هست که شاید بارها سایر دوستان تو تایپیک ارائه کردن ، بارها شنیدیم و... ولی به نظرم بازم باید بگم . چون خیلی کم به کار میگیریم ، 70% تا 80% درگیری ها ، دلخوری ها ، گره هایی که توی کار ها ایجاد میشه و ... از روی حرف نسنجید هست ! همیشه فکر کنید و حرف بزنید ، چه لزومی داره مطلبی که میدونید طرف را ناراحت میکنه بگید ؟ چه لزومی داره مشکلتون رو به کسی که نمیتونه حلش کنه بگید ؟ واقعا چه دلیلی داره کاری رو که میخواید انجام بدید ، و به نفع خودتون هست رو به کسی بگید که فکر کنه به ضررتون هست و مانعتون بشه ( مثل خانواده ) و هزاران مثال دیگه ! من که شده یه کاغذ بنویسم اول فکر بعد حرف بزن و همیشه تو دستم بگیرم که یادم نره این کار رو میکنم .
سلام
وقتي توي اتوبوس يا مترو يا... روي صندلي نشستيد و همه صندلي ها پر هستش و يه شخص سالخورده يا مثلا يه نفر با بچه كوچيك سوار ميشه خوبه كه ما هايي كه فعلا جوون هستيم بلند شيم و اجازه بديم اون اشخاص بشينند چرا كه به هر حال ما راحتتر ميتونيم توي اتوبوس يا ... بايستيم درحاليكه يه شخص سالخورده ممكنه كه نتونه مثه ما به راحتي بايسته يا يه شخص بچه دار بايد حواسش به بچشم باشه ديگه و ممكنه خدايي نكرده اتوبوس بد ترمز كنه و ..... به هر حال ما هم ممكنه يه زماني همين وضعيت برامون پيش بياد
پس گاهي وقتا از خودگذشتگي چيز بدي نيست
به خاطر فوتبال و طرفداری از یه تیم با کسی بحث نکنید.من یادمه چند سال پیش به خاطر بازی پرسپولیس و استقلال با پسر عموم بحث کردم و طوری که به دعوا کشید و هنوز که هنوزه با هم حرف نمیزنیم
سعی کنید خاطراتتون رو بنویسید ، کوتاهی نکنید بگید یادم می مونه چون قطعا از یادتون خواهد رفت.
بعد وقتی به خاطراتتون رجوع می کنید و یاد گذشته می کنید حسی بهتون دست میده که قابل وصف نیست ، این یه سرمایس
-----------------
سن انسان اجازه نمیده همه چیز رو تجربه کنه ، از تجربیات سایرین استفاده کنید و هیچوقت فکر نکنید انسان کاملی هستید حتی اگر دور و اطرافیانتون ازتون تعریف و تمجید کردن ، بدونید همیشه بهتر از شما هم هست
قبل از هر کاری قوانین اون کار رو به خوبی یاد بگیرید.بعد از ورود به محیطهای جدید مثل کار و یا مدرسه و دانشگاه جدید مقررات رو مطالعه کنید.هر جا شرایط و مقررات خاص خودش رو داره
تجربه بسیار مهم از طرف متاهل ها!!
اگه میخوای کسی رو به عنوان همسرت انتخاب کنی از همون اول اونو با تمامه عقایدش دوست داشته باش و سعی نکن اونو عوض کنی
چندروز پیش بیمار شدم که باعث شد این نکته ها رو یادم بمونه و فراموش نکنم
1 . اگه تحت پوشش هر نوع بیمه خدمات درمانی ای هستین و قصد سفر دارید ؛ حتی قبل از جمع آوری لباس دفترچه بیمه رو همرا داشته باشید
مهم نیست که عمر سفرتون کوتاهه یا طول مسیرش کمه
ممکنه خدای نخواسته بیماری به سراغتون بیاد و لازم بشه که از دفترچه استفاده کنید وگرنه مجبور میشید مثل من برای یک بیماری ساده کلی خرج کنید
2 . وقتی بیمار میشین خود درمانی رو کنار بذارید
ممکنه به نظر خودتون یه بیماری ساده باشه مثل دفعه های قبل و تصمیم بگیرید از روشهای قبلی برای بهبود استفاده کنید ولی بعد از مراجعه به پزشک متوجه اشتباهتون میشین
من با توجه به تجربیات قبلم ؛ غذاهایی رو مصرف کردم که فکر می کردم برام مفیده ولی پزشک گفت که نباید از اونها استفاده کنم چون حالم رو بدتر می کنه
3 . در مراحل اولیه بیماری به پزشک مراجع کنید
هر بیماری باید دوره خودش رو طی کنه ولی مصرف داروها می تونه دردتون رو کاهش بده
همیشه قبل از خروج از ماشین اگر در طرف خیابان هستید اول به پشت و کنار خودتون نگاه کنید ببینید کسی یا ماشینی نباشه .
نمونه : داشتم با دوچرخه از کنار خیابان میرفتم که یک دفعه یکی در ماشینش رو باز کرد و نتیجش این شد که من مرگو با چشمای خودم و در 1.5 متری یک کامیون دیدم و تا دو هفته هم دستم تو گچ بود .
آدمها نه دروغ می گن
نه زیر حرفشان می زنند ...!!
اگرچیزی می گن صرفا " " احساسشان درهمان لحظه ست ...!!
نباید روش حساب کرد ...!!
وقتی برای استخدام میرید اداره ای و رئیس اداره میگه که چند ماه آزمایشی کار کنید تا نتیجه کارتون رو ببینم قبول کنید!
و وقتی قبول کردید، تمامی اسناد و مدارکی که ربطی به شما دارن ( هر چیزی ) و ممهور به مهر اداره هستن رو کپی بگیرید داشته باشید، فردا پس فردا دیگه نمیتونن بزنن زیرش که ایشون اینجا نبوده و اگه بیرونتون کردن میتونید برید بیمه شکایت کنید و حداقل دو سه میلیونی ضررکرد بگیرید...
سعی کنید تا جایی که امکان داره از برنامه های مالی و هدفهای آیندتون کمتر پیش دیگران و به خصوص خانومها حرفی بزنید
تو محیطهایی که تازه وارد شدید فقط و فقط سکوت کنید و اگه ازتون سئوالی شد جواب بدید.
داشتم از بدی یه نفر به دوستم میگفتم که گفت این که میگی اقواممون هست . ضایع بود خیلی شرمنده شدم .:31:
کاش اول پرسیده بودم که میشناسیش یا نه بعد حرفمو زده بودم
دنیای تو مثل یه صفحه بازی میمونه که آدما مهره هاشن...صفحه بازیو پهن کن...مهره هاتو بچین توش...اونجور که میخوای حرکتشون بده...
تو آدما رو بازی بده...نذار اونا بازیت بدن...اونا وسیله بازین...نه روح تو وسیله بازی اونا...اونا فقط مهره های تحت اختیار توان...
به کسی که از نظر عقاید با شما همگام نیست ( جور دیگه فکر میکنه ) به هیچ وجه اعتماد نکنید و دوستی باهش رو کنار بزارید ، حتی اگر برادر یا خواهرتون باشه بهترین دوست و فامیل و ... هم نداره . برا هر کس اولین انتخاب عقاید خودش هست .
سلام روز به خیر
خلاصه روند ساماندهی انجمن متفرقه
فاز اول
17 الی 23 آذر ماه 90
منتظراعلام آمادگی اولیه دوستان برای همکاری مینشینیم
به هر نفر چند صفحه براساس وقت آزادشون داده میشه
فاز دوم
23 الی 30 آبان ماه 90
اول این فایل اکسل دانلود میشه
هر کس صفحات خودش رو میخونه و براساس دید خودش ، تجربیات افراد رو موضوع بندی میکنهکد:http://up2.--------.com/images/dxpjb1xmf6914qsbj6c.rar
یعنی مثلا از دید من روابط اجتماعی- کسب کار- درس و دانشگاه-مراقبت از گیاهان و حیوانات خانگی – اعتماد به نفس- امور بانکی و پولی کل موضوعاتی هست که توی این تاپیک دربارش صحبت میشه
موضوع بندی در قالب فایلی که گذاشتم انجام میشه و تا روز 30 آبان برای من فرستاده میشه
فاز سوم
1 تا 3 دی ماه
لیستی جامع از تمامی موضوعاتی که دوستان زحمت کشیدند فرستادند توسط بنده تهیه میشه و روی همین پست گذاشته میشه
فاز چهارم
3 تا 17 دی ماه
این فایل word دانلود میشه
براساس موضوع بندی استاندارد که من روی تاپیک گذاشتم تجربیات مربوط به صفحات هر کس توی این فایل word گذاشته میشه و برای من ارسال میشهکد:http://up6.--------.com/images/vc1svlbr5xuy2wlmx4ba.docx
فاز چهارم
17 تا 20 دی ماه
بنده اولین فاز تجربیات مرتب شده رو توی همین تاپیک قرار میدهم
نکته: دوستان اگه 5 صفحه هم میتونند کمک بکنند دریغ نکنند کار بزرگی برای سرانجام رسیدن به کمکتون احتیاج داریم
از طریق پروفایل و پیغام خصوصی می تونید با بنده در تماس باشید
ممنون از همگی....
خوش باشید
زندگی زیباست ، خیلی جدی نگیرید و بی خیال باشید. غصه نخورید که بعدا پشیمان میشید غصه و غم غیر از پیری هیچی نداره (زندگی رو هر طوری بگیری میگذره)
علم روان شناسی پر از دروغ هایی است که مفهوم همه ی آنها میشه جمله ی " زندگی زیباست"
اما زندگی هیچ وقت زیبا نیست و بهتر میبود به جای اینکه روان شناسان بر سر این عدم توافق بخواهند به ما این نوع نگرش رو تحمیل کنند باید کسانی میبودند که با ما همدردی میکردند
ببینید مثلا همراه همین تاپیک یک تاپیکی میبود و در اون با هم درد و دل میکردیم و از غم و غصه هامون میگفتیم اون جوری قدری سبک میشدیم حد اقل
خود من آدمی ام که زندگیم سالهاست که به تباهی کشیده شده
تو خیابون آدمها رو میبینم همه ی چهره ها خسته اند ، اعصاب همه داغون
توی اینترنت میایم میبینم همه از دلتنگی هاشون مینویسند .....
این چه بلاییه که سر بشریت آمده
farhad
راستی گزارش اسپم خودمو زدم الان پاک میکنن
ايني كه من ميگم بيشتر به درد دختر خانومها ميخوره پس جدي بگيريد:
اگه احساس كرديد كه يه نفر قصد مزاحمت براتون داره و يا هر چيز ديگه اي و دنبالتون مياد حتي داخل اتوبوس يا مترو به راحتي ميتونيد بپيچونيدش وقتي كه توي اتوبوس هستيد و ميبينيد كه طرف هم حواسش به شماست كه ببينه كجا پياده ميشيد تا دنبالتون راه بيفته يه كار خوبي كه ميتونيد بكنيد اينه كه يه نمايش اجرا كنيد و يه ايستگاهي كه قصد پياده شدن نداريد جوري وانمود كنيد كه ميخايد از اتوبوس پياده بشيد مثلا اگه روي صندلي نشستيد از روي صندلي بلند بشيد و بريد به طرف در اتوبوس و طوري حرفه اي اين كار رو بكنيد كه خودتون هم باورتون بشه ميخايد پياده بشيد اونوقت با اين كار طرف هم قصد پياده شدن ميكنه و خلاصه پياده ميشه و شما تو دلتون ميخنديد چه لذتي هم داره:31: من خودم اين تجربه رو نداشتم ولي ديدم هر دو مدلش رو هم اينكه يه نفر اين كار رو بكنه و طرف اشتباهي پياده بشه و هم اينكه يعد از اين كه از اتوبوس پياده شد به راحتي طرف دنبالش بيفته البته ديدنش هم يه نوع تجربست ديگه
به اميد روزي كه ديگه از اين نوع اتفاقات رو شاهدش نباشيم:13:
اينم تو پرانتز بگم شايد فك كرديد كه من يه دخترم ولي اينطور نيست من يه پسرم:31:
یکی دوصفحه قبل بحثی شد که نمی خوام ادامه اش بدم ولی باعث شد تجربه خودم رو بنویسم نتیجه گیری باشما
چند وقت پیش از یکی از دوستام یه کاری خواستم که گفت نه بد جوری هم گفت. بگذریم قضیه چی بود. ولی من هم یه مقدار باهاش بد برخورد کردم یه مقدار بهش بی اعتماد شدم یه جورایی میشه گفت دیگه بهشت به چشم یک دوست نگاه نمیکردم. یه مدت کوتاه بعد این بنده کاری برام کرد که شاید هیچ کس دیگه اینطور که این کرد برام نکنه. بهش نگفتم ولی از کار خودم فکری که در موردش کردم پشیمون شدم ازش خجالت کشیدم.
==================================
یه نکته خیلی مهم در مورد تجربه هست که بعضی ها بهش توجه نمیکنن
ما یه مسئله ای رو تو زندگی مون تجربه می کنیم. اینجا مطرحش می کنیم تا اینجاش درست ولی هیچ الزامی نداره این تجربه ما حالت کلی داشته باشه و برای همه کس و همه شرایط صدق کنه. پس ما نباید نتیجه گیری خودمون از تجربه امون رو مثل یه حالت کلی بیان کنیم. حتی اگه بار ها این تجربه رو بار ها کرده باشیم
این تاپیک تجربه های عملیه نه نتیجه اونا ما باید تجربه امون رو بگیم بقیه هر نتیجه ای خواستن بگیرن. متاسفانه بعضی ها برعکس عمل میکنن. یه اتفاقی برامون افتاده. یه نتیجه ای گرفتیم حالا فکر میکنیم همیشه همین طوریه بعد نتیجه این میشه:
زندگی زیباست
زندگی زشت است
شرافت انسان فلان است (سوء تفاهم نشه منظورم دو پست قبلی نیست اتفاقا یه جورایی با جفتشون موافقم)
یه لفظ " همیشه " هم می اندازیم تهش
البته منکر نیستم خیلی مسائل هست که در طول زندگی آدم متوجهش میشه و حالتی کلی داره و تقریبا در تمام موارد صدق میکنه ولی کمتر اینجا مطرح میشه
من نمی خوام بحثی رو شروع کنم فقط متوجه موضوعی شدم گفتم شاید بهتر باشه بیان کنم
دوستان گرامی :
در کمتر از 5-6 ساعت از آخرین چک کردن این تاپیک ، بیش از 12 پست شامل نقل قول و چت روم کردن تاپیک و ... ارسال شده که همشون هم حذف شدند ،
برای دوستانی که ظاهرا قانون اصلی این تاپیک رو نمیدونند :
نقل قول گرفتن از پستهای دیگران در این تاپیک به هرشکل و فرم ، چه به منظور نقد و چه به منظور تایید و چه به منظور تشکر و ... کاملا ممنوعه و پستهای این چنینی بدون اغماض حذف میشن /
عذر میخوام که فونت رو بزرگ کردم ولی احساس میکنم لازم بود /
ممنون از توجه دوستان .
در این باره هم بحثی بود از طریف پروفایل و پ.خ . انجمن انتقادات مطرح کنید .
تو زندگیتون هیج وقت با کوجیکتر از خودتون اونقدر صمیمی نشید که احساس بکنه میتونه هر کاری جلوی شما بکنه حتی اگه اون شخص برادر کوجیکتون باشه جون بعدا مطمعا باشین طوری تو روتون وای میسته که از هر جی برادرو برادری حالتوم به هم بخوره همین الان نزدیک به سه ماهه که با تموم وجود دارد این حس و تجربه میکنم احمق طوری حرف میزد انگار برادر بزرگترش نیستم و یکی از دوستای لات مثل خودشم
امروز داشتم با سرعت تو خیابون میرفتم یهو یه دختر بچه هه همینطوری اومد وسط...
منو میگی...
نتیجه گیری با خودتون...:46:
111111564vsdgfsdfkljsfkl111111564vsdgfsdfkljsfkl111111564vsdgfsdfkljsfkl111111564vsdgfsdfkljsfkl
تو رابطه هاتون با اسم و فامیل کسی شوخی نکنید
اسم هر کس رو همونطور که هست بگید نه کم نه زیاد.مثلا اگه اسم دختر خانومی مژگان بود خلاصش نکنید و نگید مژه.یا محمد رو ممد نگید
در روستا های دور افتاده که افراد کمی در اونجا زندگی میکنند و تعداد این روستا ها در ایران خیلی زیاد هستند و در این روستا(دهات) اسراری پنهان وجود دارد که ما هر چه قدر چشمان مان رو از دور باز کنیم باز چیزی نمیبینیم ولی وقتی با یکی از افراد آنجا صحبت می کنیم یک دنیای دیگر را در آن روستا ها لمس میکنیم.
(کتاب مینا و پلنگ که در اروپا به چاپ ششم رسیده بر گرفته از خاطرات یه پیرزن کهن سال یکی از روستا های مازندران بوده)
همیشه زبان اصلی یا محلی اصلیتون رو یاد گیرید می دونم زیاد به کارتون نمیاد ولی اون زبان و زنده نگه دارید.
یا اگر اون زبان رو یاد نمیگیرید یک لغت نامه 80 ،90 صحفه ای درست کنید، هم قابل ثبت و انتشار هست هم یه ایده جالب و هم سوغات اون شهر برای آشنا کردن مردم دنیا با زبان قدیمی روستا های کوچک ایران عزیز.
دوستان سلام
وقتی از محل کار برمی گردین خونه و با تلفن همراه صحبت می کنید همیشه یادتون باشه که شاید یکی از همکارانتون هم همسیر شما باشه! (در نتیجه غیبت و زیرآب زنی پشت سر همکار دیگه رو نزدیک محل کار یا توی تاکسی حوالی اداره تون انجام ندید یا حداقل اسم طرف رو به زبون نیارید ) این مطلب برای پارکینگ هم هست شاید همکارتون هم نزدیک ماشینشه:27:
پ.ن: طرح زوج و فرد خیلی دردسر داره هااااا! اینم یه نمونشه
( من که از همکارم گذشتم و حلالش کردم اما خوب نیست)
+
پیشاپیش شب یلدای همگی مبارک
:11:
موقع پیاده روی از فعالیت هایی که باعث پرت شدن حواستون از جلوی پاتون میشه (مانند گوش کردن موسقی و خوردن و اشامیدن و غیره ) پرهیز کنید ((مخصوصا تو جاهایی که چاله زیاد دارن ))
مدتی پیش با دوستم تو پیاده رو راه میرفتیم و هر دو داشتیم کیک و رانی به بدن میزدیم که یهو پای دوستم تا زانو رفت داخل یه چاله کوچیک !
خوشبختانه مشکلی خاصی پیش نیومد :46: