به نظر من اگه 16 ای حیفه جلوی رشد قدتو بگیری. بدنسازی نرو فعلا. میتونی ورزشای دیگه ای رو داشته باشی مثل شنا. من خودم 21 و 185 هستم و 70 کیلو گرم.
Printable View
به نظر من اگه 16 ای حیفه جلوی رشد قدتو بگیری. بدنسازی نرو فعلا. میتونی ورزشای دیگه ای رو داشته باشی مثل شنا. من خودم 21 و 185 هستم و 70 کیلو گرم.
بدنسازی رو بیخیال شو راههای بهتری هم برا چاقی هست کلا بدنسازی ورزش بی سرو ته یی:n13:
بدنسازی تو این سن فقط تاثیرش رو قد نی/سن شما سن رشد هستش از هر لحاظی امکان داره یه حرکت اشتباه شما موجب سوختن عضلات بشه/بهترین کار رفتن پیش متخصص تغذیس
بدنسازی گنده شدن و پف کردن نی
بدنسازی علم رشد و شکل دهی و تقویت عضلاته
دوست عزیز 180 سانتی متر برای والیبالیست حرفه ای اصلا قد مناسبی نیست و شما اگه بخواین به بدنسازی برین و از طرفی تو سنین رشد باشین باعث خواهد شد از رشدتون جلوگیری کنه یه جورایی ! شما می تونید با استفاده برنامه ها و رژیم های غذایی مناسب در کنار والیبال هم وزن خودتون رو افز ایش بدین هم در این ورزش پیشرفت روز افزون داشته باشین
پیشنهاد می کنم به یه مشاور تغذیه ورزشی مراجعه کنید و ازش مشاوره بگیرید .
من 190 قدم بود اشتباه کردم سه ماهی رفتم بدنسازی 195 قدم شد اما قد بلندی رو دوست ندارم. معایب خودش رو داره قد بلندی
سلام. با این گفته دوستان اصلا موافق نیستم که میگن قد آدم میسوزه !!!!! آخه دلیل علمی بیارید !!! مگه با کبریت میسوزونن ؟؟؟
وقتی شما بدنسازی کار میکنی هورمون های رشد شروع به فعالیت بیشتر میکنند ( در افراد معمولی هم هست ولی نرمال ) !!!! هورمون رشد هم که دیگه اسمش با خودشه !!!
اصلا با این حرف موافق نیستم. آدم اگه اصولی و درست تمرین کنه !!! تاکید میکنم اصـــــولی !!!! هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد. تنها ضرر ورزش بدنسازی : 1 باید خرج کنی !!! ورزش پر خرجی هست ! 2. سن آدم که میره بالا تمام مفصل ها به علت تحمل فشار وزنه ، همگی شروع به صدا دادن و درد کردن و اینجور مسائل میکنه !
موفق باشید.
دوستان لطفا وقتی مطلبی رو بیان میکنید علمی باشه نه کپی شده از سایتهای ایرانی که مطالبشون بر میگرده به 5 6 سال پیش...علم روز نشون داده بدنسازی
.
هیچ تاثیری در رشد قد نداره و این مواردی که شنیده میشه بیشتر حرفهای عامیانه ست..حتی باعث افزایش سطح هورمونهای رشد میشه....
.
شما هم فقط با بدنسازی تنها نمیتونی به هدفت برسی باید کالری دریافتی رو روزانه بیشتر کنی ...حداقل باید 500 تا 1000 کالری روزانه به رژیم غذاییت اضافه کنی..
.
سن شما برای شروع این ورزش کاملا مناسبه و هیچ مشکلی نداره.
ممنوننقل قول:
ولی اگه میشه ادرس اینترنتی یا ادرس جایی واسه خریدش رو واسم PM کن
نه جای مطمئن (اینترنتی) سراغ ندارم
دوست عزیز سعی کنید همچین مواردی رو حتما حضوری خریداری کنید و تست ها و مطابقت های لازم رو برای شناخت تقلبی از اصلی رو انجام بدین و بعد خرید کنید :n16:نقل قول:
سلام من تو باشگاه از تردمیل استفاده میکنم ولی 5 دقیقه که میدوم فورا کسل میشم و حوصلم سر میره با این که هنوز انرژی دارم روش خاصی میتونید پیشنهاد بدید؟
+
ادم تو فضای ازاد بیشتر میتونه بدوه یا رو تردمیل؟
+
ایا درازنشت و کلا ورزش های ناحیه شکم باعث رفع گودی کمر میشن؟اگر نه چه ورزشایی؟
+
واسه یه همچین بدنی در چه حدی باید کار کرد زیاد و شدید یا معمولی؟و اینکه چقدر زمان میبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------
خیلی ممنون
خب این دلیلش نداشتن انگیزه کافی هست...شما یکم در مورد فواید ورزشهای هوازی ( یکیش همین تردمیل ) تحقیق کن و اینکه چه تاثیر فوق العاده ای در کم کردن چربی ها داره..اون وقت دیگه حوصلت سر نمیره..نقل قول:
.
اکثریت مردم به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در این مورد فقط فکر میکنن با رژیم گرفتن میتونن چربی هاشون رو اب کنن...ولی این رو نمیدونن که با ورزشهای هوازی سرعت اینکار به مراتب بیشتره...
.
فضای ازاد خوبی که داره اینه که هوایی که تنفس میشه ازادتر و بهتره ( البته مطمئنا هوای تهران نه ) و به همین دلیل احساس شادابی بیشتره و اینکه در حین انجام ورزش میتونی به اطراف هم نگاهی داشته باشی ..
.
ولی اگه تو باشگاه میخواین هوازی کار کنید بهترینش اینه که از موسیقی هایی که خیلی دوست دارید استفاده کنید ... یا روش دیگه اینه که برنامه هوازیتون رو تنوع بدید..یه بار تردمیل ....یه بار دوچرخه و حتی از طناب میتونید
.
استفاده کنید....در کل همیشه مد نظرتون باشه این انگیزه و هدفه که به انسانها قدرت انجام کاری رو میبخشه...اینه که یک نفر با مجهزترین تردمیل و دستگاههای هوازی نمیتونه کاهش وزن داشته باشه ولی یکی با طناب به
.
پیشرفتهای فوق العاده ای دست پیدا میکنه..
بله انجام حرکات شکم برای گودی کمر مفیده ولی تمرینات مربوط به گودی کمر تمرینات جداگانه ای هستن که اگه گودی کمرتون زیاده باید اونها رو انجام بدید..ولی حرکت فیله رو هم امتحان کنید برای گودی کمر عالیه...نقل قول:
ایا درازنشت و کلا ورزش های ناحیه شکم باعث رفع گودی کمر میشن؟اگر نه چه ورزشایی؟
+
واسه یه همچین بدنی در چه حدی باید کار کرد زیاد و شدید یا معمولی؟و اینکه چقدر زمان میبره
.
اینجوری نمیشه گفت برای ساخت یه همچین بدنی چقدر زمان لازمه....و همینطور نمیشه گفت که چقدر باید میزان تمرینات شدت داشته باشه..برای همچین مواردی باید یک مربی کار بلد ( نه مربی باشگاهی که برنامه نوشتنش
.
5 دقیقه بیشتر زمان نمیبره ) بدن شما رو ببینه و بر اساس ژنتیک و تیپ بدنی شما براتون برنامه تمرینی ، غذایی و تمرینات هوازی تنظیم کنه...
صحبت های مجید کامل و خوب بود.نقل قول:
در رابطه با بقیه سئوالات:
منظورتون از گودی کمر همون قوس کمر هست؟
شما زمانی قوس کمر داری که وقتی به دیوار تکیه بدی، بیشترین فاصله بین کمر و دیوار بیشتر از 4 انگشت باشه. در غیر اینصورت کاملاً طبیعیه.
اگر قوس کمر داشته باشید، بله دراز نشست خیلی کمک میکنه.
اما اگه منظورتون از گودی کمر، قوز به سمت بیرون هست، باید سعی کنید حرکت فیله زیاد انجام بدید.
عکسی که نشون دادید یه هیکل کاملاً معمولیه و طرف روی خیلی از قسمتهای بدنش هنوز کار نکرده. اگه حرکات رو درست انجام بدید بعد از حداقل 4 تا 6 ماه میتونید هیکلی بهتر از این داشته باشید.
مصرف مکمل و کراتین هم میتونه سریع تر این کار رو انجام بده.
یک سوال دیگه واسه اینکه عضلات حجیم تر بشه باید وزنه ها حتما طوری باشه که ادم به زور بلندشون کنه؟
مثلا میشه همش (برای مثال) با پرس سینه 20 کیلو زد تا عضلات تا یک حدی حجیم بشن چون نمیخوام زیاد حجم داشته باشم فقط میخوام بدن ورزیده ای داشته باشم
بخوام یه جور دیگه بگم اگه وزنه به راحتی بلند بشه دیگه باعث حجیم شدن عضلات نمیشه؟
+
میشه حرکات مربوط به گودی کمر رو بگید یه لینک بدید یا عکس بزارید؟ خودم چند بار کلی گشتم ولی هر سایتی یه چیزی زده
تکرار آخریت رو باید به زور بزنی حتی در صورت امکان وزنه طوری انتخاب بشه که آخرین تکرارت رو به کمک یه نفر دیگه بزنی. ولی نه اونقدر سنگین که فقط اولی رو خودت بزنی!نقل قول:
شما نترس ، حجم عضلات اینقدر دیر زیاد میشه که جای اینجور نگرانی ها نیست. فوقش وقتی که به حجم دلخواه رسیدی دیگه از اون به بعد سنگینش نمیکنی!
حرکات مربوط به پیشگیری از گودی کمر یا درمان؟
نه حرکات مربوط به درماننقل قول:
برای درمان شما باید به پزشک مراجعه کنید چون اصلا ممکنه حرکات با وزنه برای شما خطرناک باشه!!
دیسک کمر دو نوع هست یه نوعش مهره ها به سمت داخل شکم میره یه نوعش مهره رو به پشت میزنه بیرون ، بر حسب اینکه دیسک از کدوم نوع باشه و البته با اجازه ی پزشک حرکات مخصوصی هست در بدنسازی که به بهبودش کمک میکنه.
امتحاناتم شروع شده این 2 , 3 هفته ـس نرفتم باشگاه بدنم پوکیده ... 5 کیلو کم کردم !
کلا باید بیخیال بدن سازی شد ... 1 سال میری 1 هفته نمیری میشی همونی که اول بودی ...
بعد امتحانات میرم همون رشته ای که قبلا میرفتم ( کشتی ... )
همین کشتی که شما اشاره کردی...یه کشتی گیر واقعی رژِیمها و تمرینات بسیار دشواری داره که اگه 1 ماه تمرینات رو رها کنه...امادگی و استقامت یک ماه پیش رو هیچ وقت نداره..
.
این طرز فکر اشتباهه که فکر کنیم بعد از رها کردن بدنسازی ، بدنمون به حالت عالی و تراشیده باقی میمونه..خیر اصلا اینطور نیست..هیچ ورزشی اگه منظم و همیشگی نباشه همینه..
.
در کل اینها همه به علاقه شما بر میگرده اگه واقعا کشتی رو زیبا تر و دلچسب تر میدونید اصلا نیازی نیست که به زور بدنسازی رو تحمل کنید..
سلام,
این آرژنین رو از کجا میشه تهیه کرد؟
داروخونه ها دارن؟ قیمتش چنده؟
سلام
من چند وقته میرم باشگاه قدم 173 وزنم 61 میخواستم کراتین مصرف کنم از دوستان خواهش میکنم یه مارک خوب رو پیشنهاد بدن که جواب بده:n03:
شما دقیقا چه مدته تمرین میکنید؟نقل قول:
.
در کل زیر 6 ماه توصیه تمیشه سراغ مکمل برید...بعد از اون برای شروع میتونید از کراتین مونوهیدرات شروع کنید..بیشتر از مارک کراتین مهم اصل بودنشه..
.
اصلا خودت سعی نکن خرید کنی..بده یه نفر که واقعا بهش اعتماد داری و میدونی اطلاعاتش زیاده در این مورد برات بخره...تجربه ثابت کرده از مربی چیزی نباید بخری..اکثر مواقع خوب از اب در نمیاد...البته همیشه هم اینطور نیست..
.
اینم در نظر داشته باش تو بازار مکمل بالای 80 ، 90 درصد مکملها رو پیش خودت تقلبی حساب کن..مگر اینکه خلافش ثابت بشه..
پس فعلا نباید سراغ مکمل چون یک ماه نشده که تمرین می کنم چند ماه پیش ولش کردم این ورزشو 4ماهم بود تمرین میکردم .نقل قول:
ممنون بابت راهنمایتون دوست عزیز
دوستان سلام
من یه 3 ماهه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر گرفتم الان میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنم
بنظر شما چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنم یکی بهم گفت یه پروتیین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100% [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه آمینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر . نظر شما چیه ؟
وزنم 82 و قدم 175 .
من یه هشت ماهی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم تا اردیبهشت 91 . ولی پام عمل کردم یه 4 ماهی نتونستم برم
لطفا منو راهنمایی کنید ممنون
سلام
من تازه ورزش رو شروع كردم و ميرم ميدوم و دوچرخه ميزنم . اضافه يا كمبود وزن ندارم و نفسم چاقه !! ولي سابقه كار با وزنه رو ندارم . توي خونه دمبل داريم و ميخوام اگه بشه جلو بازو و پشت بازو بزنم . فقط نميدونم از چه وزنه اي شروع كنم و چند تا ست بزنم . ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد .
سلام دوستان
من تازگی ها مقدار بسیاری وزن کم کردم (15 کیلو زیاده ؟ :n02:) و حالا میخوام یکم باشگاه برم تا هم لاغر تر بشم و هم یکم این عضلاتم سفت تر بشه( لاغر تر شدن در اولویته)
الآن قدم 182 و وزنم هم 93 هست...
چند تا سوال داشتم:
1-آدم میتونه بره باشگاه فقط تردمیل استفاده کنه؟اگه بخوام این کار رو بکنم باید برم باشگاه چی بگم؟(من تا حالا باشگاه نرفتم :n02:
2-باشگاه ها مربی دارن خودشون؟
3-به نظرتون وزنم واسه باشگاه رفتن زیاد نیست؟
4-اگه توصیه ای چیزی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید :n16:
1- بله میشه. باید بگید فقط میخواید از تردمیل استفاده کنید! (البته باید باشگاهی برید که تردمیل داشته باشه)نقل قول:
2- بله دارن. (البته بعضی از مربیا اسماً مربی هستن و عملاً دانش زیادی در این زمینه ندارن، بهتره یه باشگاه خوب و اسمدار رو انتخاب کنید)
3- بله وزنتون کمی زیاد هست، اما نه اونقدر که بگیرد واسه باشگاه رفتن زیاده! به نظر بنده میتونید همراه با تردمیل، تمرین با وزنه هم داشته باشید.
4- تنها در صورتی باشگاه رفتن به درد میخوره، که اون رو به طور مداوم ادامه بدید و اینطور نباشه که مثلاً یک ماه برید و جواب نگیرید و بعد کلاً از باشگاه رفتن منصرف شید!
موفق باشید
بستگی به جثه ای که دارید هم داره، اما بهتره از یه وزنه سبک استفاده کنید. مثلاً برای دمبل میتونید از 4 یا 6 کیلو شروع کنید.نقل قول:
انتخاب وزن کاملاً به خودتون بستگی داره و انتخابش هم با خودتون هست، هر وقت که فکر کردید وزن ها واقعاً براتون سبک شدن و فشاری نمیارن، میتونید وزن رو سنگینتر کنید.
ست دمبلی هم برای شروع بهتره 9تایی باشه.
تهیه نوشیدنی پروتئینی در خانه بدون استفاده از پودر پروتئین
.
.
.
یکی از ضروری ترین موارد در رژیم غذایی صحیح مصرف پروتئین است..امینو اسیدهای موجود در پروتئین نقش مهمی در ایجاد بافتها ایفا میکنند
مثل بافت عضلانی و همچنین باعث تشکیل انتی بادی ها و سلول های جدید در خون میشوند.
کلینیک مایو پروتئین مورد نیاز برای یک فرد بالغ را بین 50 تا 175 گرم در روز تخمین زده..اگر در باشگاه مشغول ورزش باشید ،شاید احتیاج به یک افزاینده انرژی دارید یا در حال تلاش برای کاهش وزن هستید ،
نوشیدنی پروتئینی یکی از بهترین روشها برای رساندن پروتئین اضافی به بدن میباشد اگر دوست ندارید پول زیادی رو صرف خرید پودرهای گران پروتئین کنید ،
میتونید با مخلوط کردن مواد غنی از پروتئین به چیزی که میخواید دست پیدا کنید..در این مقاله به شما طرز تهیه یک نوشیدنی پروتئینی خانگی بدون استفاده از پودر پروتئین را یاد خواهیم داد.
.
مراحل :
1. یخچالتون رو بررسی کنید.
نوشیدنی های پروتئینی اجزای مشترکی دارند شامل شیر بدون چربی ، شیر بادام ، شیر سویا ،
ماست ، پنیر دلمه شده ، کره بادام زمینی ، میوه ها و طعم دهنده ها .
اگه مقداری از این مواد رو در حال حاضر ندارید باید زنبیلتونو برای خرید بردارید.
2. ماده اصلی تشکیل دهنده نوشیدنی رو انتخاب کنید.
معمولا شیر بدون چربی به عنوان اصلی ترین ماده نوشیدنی های پروتئینی مورد استفاده قرار میگیره..که تقریبا 8 گرم پروتئین در
8 اونس ( 236 میلی لیتر ) رو داراست. شیر 2 درصد چربی و بدون چربی تقریبا میزان مساوی پروتئین دارند و هر دوی انها دارای کلسترول
هستند.
* همچنین شما میتونید از شیر سویا یا شیر بادام استفاده کنید که البته میزان 2 گرم پروتئین کمتری نسبت به شیر معمولی دارند
ولی کلسترول موجود در این دو صفر است.
* گزینه بهتری برای یک نوشیدنی غنی تر وجود داره..به اینصورت که از 4 اونس ( 118 میلی لیتر ) شیر و 4 اونس ماست ساده استفاده
بشه. مقدار پروتئین ماست 6.5 گرم در هر 4 اونس ( 118 میلی لیتر ) میباشد که نسبت به شیر مقدار بیشتری پروتئین رو داراست.
3. یک نوع پنیر غنی از پروتئین انتخاب کنید.
پنیر روستایی یکی از مهمترین اجزاست چرا که دارای پروتئین کازئین میباشد که یک پروتئین دیر جذب محسوب میشود.
4 اونس ( 118 میلی لیتر ) از این پنیر شامل 14 گرم پروتئین است اما بهتره از پنیر کم چرب و کم سدیم استفاده بشه.
* جایگزین پنیر میتونه تخم مرغ خام باشه..هر تخم مرغ یه طور میانگین شامل 5.5 گرم پروتئین است.
اما خطر سالمونلا نیز وجود دارد که بهترین راه شستن تخم مرغ قبل از شکستن ان است..تحقیقات میزان کمتری از سالمونلا
را در تخم مزغهای ارگانیک تخمین زدن.
* جایگزین دوم برای پنیر استفاده از کره بادام زمینیه...دو قاشق از کره بادام زمینی ( 22.5 گرم ) شامل 7 تا 8 گرم پروتئین است.
کره بادام 5 گرم پروتئین در هر ( 22.5 گرم ) رو داراست.
4. یک فنجان ( 150 تا 250 گرم ) میوه را برای غلظت و ارزش غذایی بیشتر ریز ریز کنید.
این مقدار تقریبا دارای 1 تا 2 گرم پروتئین است...بهترین میوه برای شیک پروتئینی موز است چرا که باعث افزایش غلظت نوشیدنی میشه.
البته میتونید میوه های مورد علاقه خودتون رو به جایم وز اضافه کنید مثل : زرد الو ، انواع توتها ، پرتغال و ...
* اکثر میوه ها درصد کمی پروتئین دارند اما هر قطعه بزرگ هندوانه چیزی حدود 1.77 گرم پروتئین دارد.
کدو تنبل کنسرو شده نیز به ازای هر فنجان ( 180 گرم ) 2.7 گرم پروتئین دارد.
5. اندازه 3 قاشق چای خوری ( 15 گرم ) ارد جو دور سر برای پروتئین اضافی ، این قسمت برای تهیه نوشیدنی ضروری نیست..
اما 3 گرم پروتئین به شیک ما اضافه میکنه..از پودر سبوس هم میتونید به عنوان جایگزین استفاده کنید.
6. ماده ی اصلی + موارد گفته شده به انتخاب خودتون رو درون مخلوط کن بریزید و به مدت 45 تا 1 دقیقه میکس کنید.
7. نوشیدنی رو بالافاصله مصرف کنید
چرا که مصرف تازه این نوشیدنی ارزش غذایی بیشتری دارد..در نهایت این نوشیدنی شامل 30 تا 50 گرم پروتئین است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم : مجید کریم زاده
این مقاله متعلق به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است و نشر ان با ذکر منبع بلا مانع است.
سلام. دوستان من 175 قد و 70 وزن دارم دوست دارم برم بدنسازی و عضله سازی کنم ولی دوست ندارم وزنم خیلی بره بالا نهایت 75 فقط میخوام عضله و کمی کات داشته باشم میتونم؟چجوری؟
سلام
من یکی دو هفتس دارم میرم بدنسازی ولی یهو با یه مشکلی مواجه شدم ..اونم اینه که بعد از چند تا حرکت سینه یه طرف از سینم باد کرده و یه کم درد میکنه
به خود مسئول باشگاه که گفتم گفت دلیلش اینه که سنگین کار کردی و چون یهو بعد از یه مدتی وزنه زدی اینطوری شده که تا چند روز دیگه از بین میره
میخواستم از کسایی که واردن تو بدنسازی بپرسم درست میشه این باد کردگی؟ چون فقط یک طرف سینمه یه کم نمای خوبی نداره!
چه کارایی میتونم بکنم که ورمش بخوابه؟ لطف کنید سریع جواب بدید چون خیلی نگران شدم..
اصلا نگران نباش....این قضیه کاملا عادیه...وقتی شما تمرین با وزنه انجام میدید تارهای عضلانی پاره میشن و درشون ورم ایجاد میشه.نقل قول:
عضله برای اینکه بتونه بار اضافی که بهش تحمیل میکنید رو طاقت بیاره مجبور میشه خودشو با شرایط وفق بده که همین قضیه دلیل اصلی رشد عضله و
افزایش قدرت عضله هست..که این رشد بعد ترمیم عضلات اسیب دیده در تمرینات حاصل میشه...
دلیل این قضیه که یک طرف بدنتون بیشتر ورم کرده به خاطر قوی بودنش هست که بار بیشتری رو تحمل میکنه و قسمتی که ضعیف هست فشار کمتری متحمل میشه..
که این قضیه با افزایش سابقه تمرین و گذر زمان کاملا حل میشه...
راه حل خاصی برای کم کردن ورم وجود نداره چون اصلا این قضیه بین بدنسازان به اصطلاح دم کردن بدن میگن که خیلی هم رضایت بخشه..
ولی دوش اب گرم و ماساژ دادن میتونه تا حد زیادی کمک کنه...
سلام
از دوستان کسی در اصفهان مربی خوبو کاربلدو وارد سراغ داره واسه یه برنامه بدن سازی!!
اگه سراغ دارین لطف کنین بگین باتشکر:n16:
شما برو سراغ مربی تیم ملی (حمزه خسرویان)نقل قول:
اگه آدرس و اینا نداری خصوصی پیام بده بهت بدم.
ندارم لطف کن بده داداشنقل قول:
سلام دوستان . اینم چند تا عکس انگیزه ای برای دوستان . واقعا بدنهای زیبایی دارند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا همشون مصرف کردن اینجوری شدم ... منم این همه آمپول بزنم اینجوری میشم :n01::n02:
چه حرفیه عزیزم؟ این طرز تفکر اشتباهه با تغذیه خوب و مکمل میشه به بیشتر از اینها هم رسید..فقط باید تلاش و علم داشته باشی...راستی منظور شما از مصرف کردن چی بود دقیقا ؟نقل قول:
حرف حقیقت رو زدم مجید جان :n02: ..... مصرف کراتین و انواع اقسام مواد مکمل ... آمپول و هزار کوفت دیگه ..... میخوای بگی با نون پنیر شدن این هیکل؟ :n08:نقل قول: