برو تو این تاپیکنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل دوم رو بخون همون ریست پسورده
می تونی جای ایمیل آلترناتیو از سوالات اکنیتی استفاده کنی البته.
Printable View
برو تو این تاپیکنقل قول:
راه حل دوم رو بخون همون ریست پسورده
می تونی جای ایمیل آلترناتیو از سوالات اکنیتی استفاده کنی البته.
سلام
آرشیو یاهو مسنجر دیگه واسه من توی میل اپدیت نمیشه!
مشکل از چی میتونه باشه؟
اینو چک کننقل قول:
توی یاهو میل
چرخ دنده>
messenger options
other
conversation history
گزینه
keep a history of my conversation
تیک داشته باشه
تیک دارهنقل قول:
عجیبه که دیگه چیزی نمیاد توی میل!
من فکر میکردم شاید یاهو برداشته این امکان رو.
شاید مشکل تنظیمات مسنجرته اونو تو بخش خودش بپرسنقل قول:
شاید بات گوشیت سینکش کردی از اونجا مشکل دار شده
سلام
چند وقتیه که از یاهو میخوام ایمیل بفرستم بعد زدن دکمه ی سند یک کد امنیتی میاره که بایدواردکنیم تا ایمیلو بفرسته
من کم بینا هستم و خوندن اون کد ها واسم خیلی سخته
یعنی غیر ممکنه
حالا نمیتونم ایمیل بفرستم
راهی هست این کد امنیتیو غیرفعال کنم؟؟؟؟؟؟؟
اگه راهی هست بی زحمت بر اساس قالب کلاسیک ایمیل یاهو واسم توضیح بدین...
منتظرراهنماییتون هستم....
ممنون بالا خره با استفاده از آلترنیتیو میل و رست پسورد مشکلم حل شد.نقل قول:
حوب گزینه ای به نام کدامنیتی وجود نداره که شما غیر فعالش کنید:n06:نقل قول:
این یک راهکار اسن برای اینکه وقتی سایتی فکر می کنه که ممکنه مورد حمله ماشین قرار بگیره از خودش دفاع کنه و مطمئین شه طرف آأمه نه ماشین. مثلا برای میل درست کردن حتما از این کدها باید وارد کنید چون تا به خال برنامه های ایمیج پروسسینگ اینقدر قوی نشدند که کدامنیتی رو بتونند بخونند بنابراین فقط آدم ها می تونند میل درست کنند (البته با پبشرفت علم شک دارم همیشه درست باشه:n02:)
خوب در مورد شما هم یاهو به یه چیزی مضنون می شه که می گه کد رو بزن. چند حالتشو من خودم باهاش مواجه شدم اینجا می گم ببینید اگر از ایناست که می تونی این کارهارو انجام ندی تا مجبور نشی کد وارد کنی
1- به تعداد زیادی آدرس ایمیل می زنی. البته اگر از تعدادی بیشتر شه یاهو کلا نمی فرسته ولی اگر به تعداد زیادی داری میل می زنی بهتره دوبار میل رو به نصف اون تعداد بزنی که مشکل نداشته باشب.
2- ی این یکی رو یه بار دیدم فقط: به یه تعدادی داری با بی سی سی میل می زنی و هیج آدرسی در جلوی
to
نمی باشد. البته فکر نکنم دلیل گیر دادنش فقط همین باشه ولی اگر برای تو اینجوریه میلات . برو جلوی تو یه آدرس بده ببین راحت سند می کنه یا نه
3- یاهو به کلمه ای یا هر نکته توی میلت مشکوک شده که اسپم است. این یکی رو راه حل ندارم خودم دوسه بار فقط اسنجوری شده اونم کد دادم
4- یه دوهفته پیش من سه چهاربار که خواستم میل برنم اینجوری شد یاهو میگفت یه مشکلی براش پیش اومده اگر ادامه پیدا کرد به پشتیبانی بگید. و دوباره امتحان کنید و از این حرف ها. این مشکل خود یاهو است من خودم نشد کدو بزنم گذوشتم چند دقه بعد رفرش کردم درست شد.
دو تا چیز دیگه:
1- اگز کدهارو نمیتونی بخونی یه گزینه داره زیر کد معمولا شکل دونا فلش مثل علامت رفرش . اونو بزن کدو عوض کنه. ممکنه نوشته باشه اگز نمی تونی بخونی عوض کنیم. بالاخره برات عوش می کنه.
2- اگز مشکلت پاربرجاست لطفا از ارورت یه عکس بزار که ببینیم دقیق چی میگه
ممنون
شادباشی
با سلام
میخوام در یاهو یک مطلب برای کسی ایمیل کنم که عکس هم داره
چطور میتونم نوشته را به همراه عکس بفرستم طوری که وقتی طرف ایمیل را باز کرد هم عکس ونوشته به صورت یکجا لود شوند
منظورم attachنیست
پستت فکر کنم جا مونده بود ببخشید جواب ندادمنقل قول:
این معنی لغتی آلترنتیو
کلا می گیم میل آلترنتیو یعنی میل دیگر. یعنی یه میل دیگه غیر از میلی که درست کردی به سیستم میلت می دند. اونوقت اگر برای این میلت مشکل پیش بیاد به اون میل می زنند. مثلا مثل این می مونه که رفتی یه فرم پر کردی گفته شماره خودتو بده. بعد گفته شماره اقوامتونو بدید در موقع اضطراری زنگ بزنیم.. اینم همینه. یه میل دیگه بدیدکه مشکل مثل پسورد پیش اومد بت بگند.
نقل قول:
تو این پست دوستمون توضیح دادند
سلام
برای تغییر رمز yahoo mail چه کار کنم؟
وارد میل یاهو می شی.نقل قول:
در بالای میل گوشه سمت راست یه جا هست که عکستو اگر گذوشته باشی اونجا نمایان می شه و اگر عکس نذاشته باشی یه شمایی از آدم اونجاست. کنارش هم نوشته
Hi Name
که به جای
Name
اسم شماست
روی اون با ماوس می رید
یه منو ظاهر می شه که توش یه قسمت داره به نام
Account info
اونو کلیک می کنید احتمال زیاد صفحه جدید باز می شه که از شما دوباره رمز عبورتونو می خواد
رمز عبورتونو درائنجا وارد می کنید و وارد قسمت
Account Information
می شید در اون قسمت
Sign-In and Security
Change your password
بعد از کلیک روی گزینه بالا وارد صفحه عوض کردن پسورد می شید.
در اونجا ابتدا پسورد قدیمی و سپس پسورد جدید و تکرار پسورد جدید رو وارد می کنید و دکمه سیو رو می زنید
همین
موفق باشید
با سلام خدمت تمامی دوستان گلم با یه مشکل مواجه شدم دوستان راهنمایی بفرمایند هنگامی که وارد میلم می شم در قسمت Conversations تمام گزینه ها رو تیک می زنم و با اینکه گزینه Delete رو می زنم اما هیچی پاک نمی شه با استفاد از یاهو مسنجر هم که وارد می شم قسمت Conversations History باز هم پاک نمی شه و این ارور رو می ده
"Failed to process your request, please try again later "
لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون
من در میل ، این بخش conversations رو نمی بینم. اگر منظورتون پاک کردن حافظه مسنجر هست، یه چیزی ولی میل که نداره تا اونجا که می دونمنقل قول:
هنگامی که وارد ایمیل می شیم گزینه Inbax زیر گزینه Inbax گزینه conversations وجود دارد که گفتگوهای چت در این پوشه ذخیره می شه که همچنان محتویات آن پاک نمی شه
این اروری که میده به خاطر سرعت اینترنتون هستنقل قول:
با این وضعیت اینترنت ایران لود شدنش با مشکل مواجه میشه.
ببخشیدنقل قول:
من از کلاسیک استفاده می کنم
اینجا ایرانه
میل پلاس نمی کشه
اگر نظر من رو بخواهید
از مرورگری مثل اوپرا یا فایرفاکس استفاده کنید
وارد ایمیلتون بشید
جاوا اسکریپت رو غیر فعال کنید
رفرش رو بزنید
برای همیشه به کلاسیک برگردید
در این مورد یه راه بچگانه هست و اون اینکه با وارد کردن بخشی از آخرین متنتون در بخش سرچ، محتوای مسنجر رو گیر بیارید و پاک کنید
بهترین کار در کل، این هست که به جای این کارها، از یاهو مسنجر استفاده کنید
و به بگید همه آرشیو رو پاک کنه
یه چند روزی صبر کن.نقل قول:
از یه کامپیوتر دیگه اقدام کن
از یه سرویس اینترنت دیگه اقدام کن
از مرورگز دیگه تلاش کن
اگگر جواب نداد بیا اینجا دوباره ببینیم چی کار کنیم
سلام به دوستان عزیز بالاخره مشکل حل شد نمی دونم حالا به قول دوستان از سرعت اینترنت بود یا مشکل مرورگر اما فایرفکس من نسخه 20.1 بود اما با این مرورگر که وارد می شدم نمی تونست پاک کنه حتی مرورگر رو ریست کردم و تمام افزونه های آن را غیر فعال کردم اما نشد اما امروز با مرورگر سافاری که وارد شدم مشکل حل شد . از تمامی دوستانی که وقت گذاشتند و به سئوال بنده پاسخ گفتند کما ل تشکر و قدردانی رو دارم .
سلام. ببخشید این گزینه Turn on SSL از منوی میل آپشنز چه کار میکنه؟ یک غلطی کردم و تیکش رو زدم حالا اصلا وارد میل نمیشه! یا اگرم میشه نصفه و نیمه باز میکنه صفحه رو!! :n27:
یک مسیر ایمن و کد گذاری شده ایجاد می کنه و طبعا دردسرهای خود ش رو دارهنقل قول:
برای افزایش امنیت
پیشنهاد می کنم جاوا اسکریپت رو غیر فعال کنید و به میل کلاسیک برگردید که سرعت های پایین اتصال رو هم ساپورت می کنه و بعد تیک رو بردارید اگر پیدا کردید وگرنه از جایی که سرعا بالایی داره برید وارد بشید و درستش کنید.
نمیدونم چرا مسنجر یاهو میل کار نمیکنه !؟
یعنی اصلا غیرفعاله و نیست
اگر از کلاسیک استفاده می کنید یاهو امکان مسنجر درون مرورگر رو از آپشن های کلاسیک برداشتهنقل قول:
خیر . همون نسخه جدیده.نقل قول:
بعضی وقت ها هست و بعضی وقت هم مثل الان نیست !
جاوا رو چک کرده اید؟نقل قول:
ضمن اینکه یاهو ممکنه در دوره هایی زمانی این رو غیر فعال کنه مثلا برای به روز رسانی، البته موقت. یادتون باشه سرویس شما مجانیه و یاهو تعهدی نداره! می تونه هر وقت خواست غیر فعال کنه!
غیز از جاوا ک دوستمون فرمودند چند تا چیز دیگم هست.نقل قول:
1- اینکه ممکنه سرعت اینترنتت بیاد پایین یه وقتایی زورش نرسه که مسنجرو فعال کنه. یا ممکنه حتی اشکال از اینترنت ایرانم باشه
2- با جند وسیله شما به چت وصل می شید. مثلا هم با موبایلتون هم با مرورگرتون از طریق میل هم با برنامه یاهو مسنجر. حالا ممکنه به خازر اینکه با وسیله دیگری آن هستید این مشکل پیدا شه. یا اینکه وقتی ساین آف کردید با وسیله دیگری یه گزینه هست می پرسه آیا از تمام جاها می خواید ساین آت شید شمام گفتید بله.
3- مسنجر کنار میل یه علامت شبیه رعدو برق داره که وقتی وصل هستید به رنگ زرد در میاد و وقتی قطع است بی رنگ می باشد. وقتی بی رنگ است روش کلیک کنید تا به رنگ زرد در آد و وصلتون کنه.
4- اصلا گوشه صفحه مسنجر ندارید. یه عکس ازش بزارید مام ببینیم چه شکلیه مشکلتون شاید حلش کردیم.
بای
چطور به میل کلاسیک برگردم؟ از تو سرچ یاهو که یاهو میل کلاسیک رو میزنم میگه این صفحه موجود نیست! :n13:
با فایرفاکس یا اوپرا برونقل قول:
وارد شو
بعد جاوا اسکریپت رو غیر فعال کن
رفرش کن
در جواب سوال بگو برای همیشه برگرده به کلاسیک
حالا می تونی جاوا رو ددوباره فعال کنی
سلام دوستان برایه ساختن ایدی تو یاهو هر کاری میکنم از صفحه اول وارد صفحه دوم نمیشم. مشکل چیه؟
نمی دونم!!!نقل قول:
ببین خود یاهو چی میگه!
ممکنه کد امنیتی رو غلط وارد کرده باشی
مشکل جاوا
درست پر نکردن فیلدها
.
.
.
.
.
همون طوری که دوستمون در بالا گفتند هر مشکلی می تونه باشه حتی سرعت پایین اینترنت. اگر لطف کنی از اروری که یاهو می ده یه عکس بگیری بزاری اینجا می تونیم بیشتر کمکت کنیم. با تشکرنقل قول:
سلام
می خواستم بدونم یاهو هم مثل جیمیل سرعتش پائینه یا نه؟؟؟
آقا می خوام تو یاهو آی دی بسازم نمیشه فرم و پر می کنم بعد که دکمه پائینی رو می زنم صفحه سفید میشه و صفحه دیگه نمی یاد قبلا چندتا آی دی ساخته بودم مشکل نداشت!!!
توی اینترنت اکسپلورر این ارور رو میده:
This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.
For more information about HTTP errors, see Help.
می گه اشکال از خود سرور یاهوست اما چون ما خود اسنترنتمونم کلی مشکل داره نمی شه گفت این ارور دقیق از کجا اومده حالا راه حل ها اینه:نقل قول:
اولا در زمان دیگه امتحان کن
دوما با مرورگر دیگه امتحان کن
سوما ممکنه مشکل از اینترنت کم سرعت شما باشه.
در آخر اگز از چیز شکن و اینا استفاده می کنی قطعشون کن ببین چی می شه اگر نمی کنی ازشون استفاده کن ببین چی می شه
فعلا همینا به ذهنم می رسه
اگر دوباره ابوب داد بیا بگو اون وقت برات سرچ بیشتر بکنیم
هر دو عالی هستندنقل قول:
مهم سرعت شماست
البته جیمیل اگر از فرم رسمی و نه پایه ای استفاده کنید در ابتدای ورود نیازمند کمی درنگ هست ولی بعدش هر دو تقریبا یکی هستند
نه منظورم این مشکلی هست که برای https به وجود اومده من قبلا از جیمیل استفاده می کردم از standard view هم استفاده می کردم و سرعتش خوب بود ولی بعد از مشکلاتی که برای https به وجود اومد سرعتش افتضاح شده با bsic html هم سرعت پائینه می خواستم بدونم که یاهو هم سرعتش پائینه ؟ و مشکل https برای یاهو هم هست یا یاهو از http استفاده می کنه؟نقل قول:
یاهو اکثرا از http استفاده می کنهنقل قول:
احتمالا باز هم چنگگ! کشتی (لنگر سابق!) گیر کرده به کابل!
خلاصه من به این کشتی ها هی میگم زیاد دستی نکشن تو خلیج فارس و تیک آف نکشن! ولی گوش نمی دن که!
جیمیل از httpS استفاده می کنه و طبعا سرعتش هم پایینه ولی در کل یاهو end پست الکترونیک محسوب میشه و مجموعا بهتره. می تونیدد به راحتی و تقریبا همیشه از کلاسیک به خوبی استفاده کنید.
البته اینترنت ملی هم داریم ها! mail.iran.ir ! خواستی ببین اصلا می تونی توش حساب باز کنی یا نه؟!!!!!!!!!!!!!!!
:n02:
مشکل از همون مورد آخری بود که گفتید با چیز پی ان که رفتم مشکل حل شد تونستم آی دی بسازم.نقل قول:
مرسی...
سرعت جیمیل برای من که انقدر افتضاح هستش من با اینکه سالها از جیمیل استفاده کردم و بهش عادت کرده بودم تصمیم گرفتم که از یاهو استفاده کنم. واقعا استفاده از جیمیل با این مشکلاتی که واسه https به وجود آوردن احمقانه است... درمورد حرفاتون هم باید بگم که سخن از دل ما می گویی. واقعا استفاده کردن از اینترنت توی این مملکت بدون دردسر فقط یه خواب هستش...نقل قول:
چند تا سوال داشتم در مورد یاهو:
یکی اینکه چه طوری میشه ایمیل های جیمیل رو توی یاهو ایمپورت کرد
یکی دیگه هم اینکه یاهو مثل جیمیل verify coode داره یا نه؟
توی یاهو میخوام ایمیل send کنم هی کپچا می پرسه نمی شه غیرفعال کردش؟؟؟
مرسی...
سلام
من یه ایمیل دارم چند وقت پیش بعد از ثه ماه رفتم که برم چک کنم ولی یاهو اجازه ورود نداد ! آی دی و پسورد و درست میزنم ولی یاهو یه سوال امنیتی که موقع ساخت ایمیل دادم و ازم میپرسه ! من جوابش و بلد نیستم من 7 8 سال پیش این میل و ساختم ولی جواب سوال خودم و نمیدونم ! آی دی و پسورد و درست میزنم ولی اجازه ورود ندارم ! باید چه کنم ؟