رنج قیمت؟؟؟نقل قول:
Printable View
رنج قیمت؟؟؟نقل قول:
لالیک مشکی کاملا رسمی هست و موندگاریشم بسیار زیادنقل قول:
مدلای جان واراتوس رو هم می تونی امتحان کنی
هرکدوم پنج نوع ادکلن دارن!
یه چیز میخوام تلخ باشه تند نباشه ملایم یا خنک باشه!
guerlain vetiverنقل قول:
[HTML]http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=345[/HTML]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر گرون کرده پرفیوم شاپینگ. سمت چپ سایت هم به دروغ نوشته تحویل رایگان، که نیست .
من دو بار ازشون خرید داشتم تحویل رایگان بوده (پست سفارشی)نقل قول:
یادمه یکی از بچه ها گفت ادکلن های کرید رو تست کرده من چنتایی تست کردم میشه اونایی هم که تست کردین بگین نظرتونو چون میخوام بخرم میخوام نظر شما رو هم بدونم هر چند اخرش سلیقه شخصیه اما دونستن اینکه جمع چه بویی رو میپسندن هم خوبه:20:
من کرید گرین ایریش تویید (مشکی) رو دارم و خیلی خوشبوست. در ضمن کرید سبز و نارنجی (به ترتیب original vetiver و original santal) رو هم تست کردم و عالی هستند.نقل قول:
سلام دوستان یه ادکلن میخام که 1- مردونه 2 - فعلا 50 تومن دارم ولی اگه ارزش داشته باشه تا 80 تومن هم میتونم هزینه کنم 3 - برا فصل پاییز باشه 4 - چون بیش تر از یه بار تجربه ندارم نمیدونم از تلخی خوشم میاد یا شیرینی 5 - خودم با سرچی که کردم Dunhill Desire و D&G the one gentleman روانتخاب کردم به نظرتون چطورن کدوم بهتره؟
من خودم فقط آیریش تووید رو تست کردم که بوش رو پسندیدم ...معروف ترین و بهترین عطر کرید به نظر اکثریت همین هست...نقل قول:
ولی حتما سیلور مانتین واتر و امپریال رو تست کن و همینطور اریجینال وتیور مخصوصا سیلور مانتین رو که خیلی طرفدار داره...
امروز اینارو تست زدم.
Hermes D'Orange Vert by Hermes بویه پوسته لیمو ترش میده.باحال بود.
Diesel Only The Brave بوش شبیهه دانهیل قرمز بود.ولی به نظره خودم خیلی خوشبو تر بود.
Emporio Armani IL -بویه ملایم و با حالی داره-بویه پودر لباسشویی خیلی خوشبو میده.موندگاریش فکر کنم کم
باشه.
ZEN Shiseidoآبی هم تست کردم.بویه طالبی میداد.
یه مدل آرمانیه هم تست کردم اسمش یادم نیست ولی شبیهه لالیک مشکی بود بوش ولی بازم خیلی باحال
تر بود.
در کل دوباره رفتیم خودمون رو اغفال کردیم.خدا بگم چکارشون کنه با این ادکلوناشون.:31:
راستی اگه کسی ادکلون نصفه یا کمتر چیزی داشت که فروشنده بود پی ام بده شاید به کاره ما اومد.:11:
آپدیت : فروخته شد
من دیروز یک Dior Homme Intense صد میلی هدیه گرفتم و فقط یک بار برای تست اسپری کردم ولی میخوام بفروشمش ، %25 زیر قیمت میدم . قوطی و حتی سلفونش با برچسب CD هم سالم سالم هستش
قوانین فروم اجازه تبلیغ برای فروش رو میده؟
دوستان در این مورد هر سوالی داشتید یا اگر خریدار هستید لطفاً پیغام خصوصی ارسال کنید
يه سوال داشتم ولي قبلش عطري كه سوال دربارشه رو معرفي كنم:
Incanto Essenstial عطر مورد علاقه و البته هميشگيه منه كه به نظرم براي افراد زير 25 خيلي خوب و عاليه.فقط يه بار البته ازش خريدم.قيمتش هم 35 تومن بود تو آبادان.با وجود قيمت پايين بسيار راضيم ازش.
حالا سوالم:من كرجم.كسي جاييو ميشناسه اصل اين عطر رو بفروشه؟:31:
البته مردونش:31:
آخه اين عطر For womenش خيلي طرفدار داره.اينقدر حواس ها به سمته زنونش رفته كمتر ديدم مردونشو جايي بيارن يا بزنن:31:.(با اين كه به نظرم خوشبوه و براي جوونا خيلي خوبه.ماندگاريشم كه خيلي راضيم)
perfumeshopping داره. با پست به گفته دوستان رایگان می فرسته.نقل قول:
سلام رفقا ... خوبید ؟
من میخوام یکی از محصولات ریو کالکشن رو بگیرم خواستم از دوستانی که استفاده کردند نظرشون رو بگند . اینکه از کیفیت ادکلن راضی بودند و کدوم محصولاتش رو بهتر و با کیفیت تر میدونند .
1- دیور اینتنس
2- گوچی گیلتی
3- بلو د شنل
4- وود اوشن وت وود
5- هی وود
6- اونلی د بریو
7- شنل الور اسپورت
ممنون
مگه تست نمیکنی موقع خرید؟نقل قول:
ریو یه کاره جالب کرده که تو حجم هایه 15 میل هم کاراشو ارایه میده و 3.5 هم بیشتر نیست.میتونید همشون
رو داشته باشید.ولی فکر کنم بهترین کارش لالیک مشکی باشه.تقه هرمس هم خوبه.
ولی در کل بری یکم بیشتر هزینه کنی خیلی بهتره.
نقل قول:
سلام
نه ، شهرستانم .
منظورتون همون عطرهایی هست که سایت عطر20 میفروشه ؟
در اینکه لالیک یه کاره عالی هست شکی نیست اما مطمئن نیستم کیفیتش بیشتر از شنل الور اسپورت ، وود ، شنل د بلو و ... باشه .
ادکلنهای ریو خیلیهاشون لیبل وزارت بهداشت دارند ! اسانسهاشون از همون شرکتهاییه که ادکلنهای اصلی رو تولید میکنند ( با کمی کیفیت پایین تر ) ! :46:
چند درصد ادکلنهای مثلا اصل لیبل دار هستند ؟! اکثرا اصلا معلوم نیست کجا پر شدند ! با قیمتی حدود 5-6 برابر ادکلنهای ریو !:2:
چیزی که مشخصه اینه که تمامی ادکلنهای ریو توسط شرکت اماراتی ریو کالکشن پر میشند و حداقلش میدونیم که اگه زده ادو د تولیت واقعا همونه اما کیه که ندونه حداقل 50% ادکلنهایی که به اسم اصل فروخته میشند نه اسانس شرکتهای فرانسوی توشون به کار رفته نه لیبلی دارند نه ....
با این حال منکر نمیشم که اگه پولشو داشتم یه سر به هایلند نمیزدم !:31:
ریو رو تا حالا تست نکردم و مجانی هم بهم بدن ازشون استفاده نمی کنم. اینکه اسانس های ریو رو شرکتهای اصلی تامین می کنند از اون حرفهاست. غیر ممکنه یک شرکت عطرسازی بیاد فرمول سری عطرشو در اختیار یک شرکت درپیت اماراتی بگذاره.لیبل وزارت بهداشت هم جعلش کار ساده ای است.عطر اصل تو بازار پره. هایلند تنها جایی نیست که عطر اصل میفروشه. شما دوست داری ریو بزن. ولی برداشتهای خودتو جای حقیقت جا نزن.نقل قول:
مثل کفش ادیداس یا نایک قلابی که از 2 کیلومتری داد میزنه اصل نیست ریو هم همینه. خودتو با استفاده از عطر غیر اصل بی اعتبار نکن.
دیروز عطر sapil nice feeling رو تست کردم. عجب چیز بنجلی بود.
از هر فروشنده ی مطلع بپرسید بهتون میگه که اسانسهای محصولات ریو مستقیما از شرکت اصلی تامین میشه :46:نقل قول:
سلام !
من مدت ها هست که دنبال ادکلن خاصی نبودم و عموما هر چی دم دستم باشه استفاده می کنم . البته 6-7 سال پیش یه ادکلن خاصی داشتم و همیشه استفاده می کردم (حدودا 10-15 تا ازش استفاده کرده بودم) . الان دوباره می خوام برم سراغ یه ادکلن و همیشه از اون استفاده کنم . طبعا چیز خیلی گرون قیمت نمی خوام ، چون به نظرم یه ادکلن اونقدر ها ارزش نداره که آدم پول زیاد خرجش کنه .
من اون موقع ها از reyan tradition استفاده می کردم . دقیقا همینی بود که تو عکس زیر هست . یادمه اون موقع ها هم ادکلن خیلی گرونی نبود . خواستم ببینم هنوز هست ؟ اگه هست قیمتش چقدره و تو کدوم دسته طبقه بندی می شه ؟(کلاسیک؟)
---------------------------------------------------
اگر اون ادکلن دیگه نیست یه چیزی در همون سبک به من معرفی کنید .
+ یکی از دوستام از Bijan Black استفاده می کنه که بوی نسبتا خوبی داره ، خواستم نظرتون در مورد این ادکلن را هم بدونم + قیمتش .
این شکلیه :
اگر از کسی که اطلاع داشته باشه سوال کنید مطمئنا بهتون خواهد گفت که اسانسهای ریو از شرکتهای اصلی تامین میشه البته نه با کیفیتی شبیه اسانس ادکلنهای اصل .:46:نقل قول:
خیر ... غیر ممکن اینه که یه شرکت ( مثل ریو کالکشن ) بعد از گذشت چند ماه بتونه دقیقا کپی یه ادکلن رو بیرون بده حتی اگه اسانسها رو مهندسی معکوس کرده باشه !نقل قول:
غیر ممکنه یک شرکت عطرسازی بیاد فرمول سری عطرشو در اختیار یک شرکت درپیت اماراتی بگذاره.
جعلش کاره ساده ای هست یا نه من اطلاع ندارم اما مهم اینه که لوازم ارایشی بهداشتی که لیبل وزارت بهداشت بخوره مصرف کننده حداقل توی 90% موارد با اطمینان جنس رو میخره و جنس هم اصل خواهد بود .نقل قول:
لیبل وزارت بهداشت هم جعلش کار ساده ای است.عطر اصل تو بازار پره. هایلند تنها جایی نیست که عطر اصل میفروشه.
بله ، منم هایلند رو فقط مثال زدم ... مطمئنا کم نیستند .
شاید برعکسش رو بگیم بهتره ! اگه شما میخوایید ادکلن مارک دار بزنید ، میتونید استفاده کنید ولی نباید از ادکلنی که تا حالا نه دیدی نه بوش به شامت خورده ایراد بگیری !:20:نقل قول:
شما دوست داری ریو بزن. ولی برداشتهای خودتو جای حقیقت جا نزن.
اون کفشی که شما مثال میزنید مصداقش این ادکلنهای مارک داری هست که بعضا داخل خود ایران پر میشه ( و همینطور سوریه ، عراق ، پاکستان و امارات ) و همش اب و الکل هست + 1% اسانس .نقل قول:
مثل کفش ادیداس یا نایک قلابی که از 2 کیلومتری داد میزنه اصل نیست ریو هم همینه. خودتو با استفاده از عطر غیر اصل بی اعتبار نکن.
در هر صورت امیدوارم از جوابهام دلخور نشی . قصد من فقط این بود که بگم محصولات ریو کیفیت واقعا قابل قبولی دارند ( البته نه 100% محصولاتش ) واسه اونهایی که نمیخوان چند ماه یکبار 100-150 هزینه ی ادکلن بدند . و هیچوقت هم منکر کیفیت بالا و لذت استفاده از محصولات اصل و مارک دار نمیشم . :10:
موفق باشید .:40:
اولی رو بو کردم ولی نه بوش یادمه و نه قیمتش.ولی بیژن بلک جز کارهایه خوبه.یه زمانی حدود 30 تومن بود ولینقل قول:
الان حدود 40 تومنه.
من بالاخره تونستم vancleef arpels pour homme رو تست کنم. خیلی کار خوبیه. به قول یکی که تو basenotes رویو کرده بود می گفت تنها جایی که میتونم فکرشو بکنم که اینو استفاده کنم مراسم اهدای جایزه نوبل در کاخ سلطنتی سوئد در کنار دیپلمات هاست. من خیلی خوشم اومد. البته من با استفاده روزمره ون کلیف مشکلی ندارم. خواستید تست کنید تشریف ببرید هایپراستار تهران. مغازه تیبا اگر اشتباه نکنم. 50 میل 44 تومن. فعلا بودجه برای عطر موجود نیست. وگرنه می گرفتم. یکی هم می گفت derrick نسخه بدترکیب تر همین van cleef است .منتها شیرینی اصلا نداره. تو یک مغازه پیداش کردم که 10 تومن میداد.تست نکردم البته. vancleef کمی نت شیرین هم داره به اضافه ادویه جات که زننده نیست.
برای جاهای رسمی و جدی پیشنهاد میشه.
دریک های اصلی یا قدیمی بویه شیرین هم داره.این جدیدا بوشون فرق کرده.احتمالا تقلبی هستن.من دریک رو خیلی دوست داشتم.جز کارهایه ارزون خوشبوست که کلاسه کاره خودش رو داره.نقل قول:
فکر نمیکنم اینا اصل باشن ، بوی دریک خیلی تند تر از ایناست که من تست کردم!! یادمه بچه بودم بابام که میزد من گلوم میسوخت، اینا دریک نما هستن :31:نقل قول:
سلام !! یه جیو دارم و بوشو خدایی خیلی دوست دارم!!ولی خسته شدم ازش و یه مدته نمیزنم. حدود 20 میل توش مونده، البته باید برم خونه دوباره ببینم!!نقل قول:
نمیدونم اصل هست یا نه، از دبی کادو آوردن!! با هر ادکلنی غیر از سری ck که از برند معروفی باشه عوض میکنم:11:
اگر اون 10 تومن دریک اصل باشه بدم نمیاد بگیرم. چون این ون کلیف بعد از 2-3 ساعت بوش شبیه بیژن مردانه یا quorum شده، وتیور بو داده شده منتها با نت شیرین . که خب کمی برام تکراریه. هرچند که کار خوبیه. ماندگاریش هم بنظر میرسه خیلی خوب باشه. فکر کنم دریک و ون کلیف خیلی شبیه هم باشن.نقل قول:
جالبی دریک اینه که اولش بویه وحشتناک تندی داره ولی بعدش فوق العاده ملایم و خوشبو میشه.نقل قول:
پ.خ دادم.
اراک که 9 تومنه.اصل نیست ولی بوش خیلی شبیهه اصلیه.نقل قول:
نقل قول:
تجربه اون 2 تا رو ندارم.
پیشنهاد من vancleef and arpels pour homme تلخ و شیرین . بوی مردانه ، ماندگاری و پخش بوی خوب.
ببخشید این پستها لای پستهای دیگه گم شدننقل قول:
برای بوی پا از داروخانه اسپری ضد بو مخصوص کفش بگیرید و هر چند وقت یکبار تو کفش اسپری کنید. اگر کفش اسپرت ورزشی پا میکنید هرچند وقت یکبار با اب و پودر بشویید. برای من جواب دادن.جورابهای انتی باکتریال رو هم امتحان کن.
اسپری بدن هم axe یا ادیداس یا malizia (مالیزیا کار ایتالیا است) پیشنهاد میکنم.بوهای مختلف دارن. به سلیقه خودت...
وای بعد از 24 ساعت هنوز بوی ونکلیف به مشامم میخوره. من دیروز حدود 4-5 بار به سینه اسپری کردم.(شیشه تستر) امروز هم داویدوف زینو 4-5 بار فقط به لباس زدم. زینو که ماندگاریش کمه. تازه دوش هم گرفتم. ولی بوی ونکلیف هر از گاهی مشامم رو نوازش میده.
یه سری از بوها زود برای حسه بویایی ما عادی میشه و احساس میکنیم که بویی نمیدن ولی ممکنه یکی دیگهنقل قول:
بگه چی زدی.
بوهایی که تند هستن معمولا دیرتر عادی میشن.
درسته و بهش میگن Olfactory fatigueنقل قول:
مثل بوی کباب در کباب فروشی که بعد از مدتی دیگه حس نمی کنیم.کد:http://www.google.com/search?cx=w&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=olfaqtory+fatiq
ولی زینو ماندگاریش کمه حداقل رو پوست من و روی لباس هم بدتر از اون. الان دیگه تقریبا اثری ازش نیست. ولی هنوز ونکلیف گاهی بوش رو به سمت مشامم پخش میکنه . فکر می کنم این ماندگاری بیشتر بخاطر تستر باشه و شیشه اصلی در عمل ماندگاریش کمتر باشه.
من یه بار زینو رو تست کردم.بویه جالبی نداشت.بیشتر برای سن هایه بالایه 50 سال به درد میخورد.نقل قول:
من به بوی این zino بدجور حساسم، یادمه یه دفعه تست زدم تا 3،4 روز گیج می زدم.:19: حجم بوش اولش به حدیه که آدمو گیج می کنه
در کل واسه من یکی از بدترین ادوکلن ها بوده تا الان
دیویدوف که به ادوکلنای خنک مشهوره ادوکلن گرمی زده به سوزش آتیش
ادکلن با ترکیبات یاس و گل چی سراغ دارید؟خنک باشه:31:
من خودم دیگه هنگ کردم.
Acqua di Gio یاس داره ولی فلورال نیستنقل قول:
Lanvin L`Homme ، یاس نداره ولی فلوراله
Bleu de Chanel یاس داره خیلی خیلی خفیف
اینم هست که تقریباً اصلی ترین رایحه اش یاسهنقل قول:
Reflection Man Amouage
ولی فکر کنم خیلی گرون باشه، کسی میدونه عطر های Amouage چه قیمتی دارن؟
اصلا هست تو ایران؟نقل قول: