اخه این لاکپشت ها گوشت خوارن و به اسم لاکپشت گوش قرمز شناخته میشن
معمولا وقتی خیلی گرسنه بشن به شکار ما هی ها می پردازن
و خیلی هم خوش اشتها هستن
Printable View
اخه این لاکپشت ها گوشت خوارن و به اسم لاکپشت گوش قرمز شناخته میشن
معمولا وقتی خیلی گرسنه بشن به شکار ما هی ها می پردازن
و خیلی هم خوش اشتها هستن
اگر نشه كه بايد نسلشون منقرض شه !نقل قول:
بايد واسه نر يه ماده انتخاب كنيد و تقريبا تا 10 روز با يه شيشه جداشون كنيد بعد شيشه رو برداريد دو تا حالت پيش مياد :
1-نر ماده رو ميكشه (يعني ماده رو واسه جفت انتخاب نكرده )
2-جفتگيري ميكنن اگه شرايط زيستيشون هم خوب باشه
حرف شما کاملا درستهنقل قول:
ولی این دوستمون میخوان نر و ماده رو با هم نگه دارن نه اینکه تکثیر کنن.
وقتی نر ماهی ماده رو قبول کردن بعد از چند روز تخم گذاری میکنن که بعد از تخم گذاری ماهی نر شروع به زدن ماهی ماده میکنه و اون و دور میکنه اینجاست که باید دو تا ماهی رو از هم جدا کرد تا ماهی نر از تخم ها بعد هم از بچه ها البته تا مدتی مراقبت کنه.
سلام من اکواریوم دارم با تعدادی ماهی گیاه خوار
برای زاد و ولد اینا چیکار باید بکنم
شنیدم تخم که میزارن خودشون میخورنشون
خب وقتی غذا داشته باشن به تخم ها کاری ندارننقل قول:
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
غذا زیاد میریزمنقل قول:
ولی بچه دار نمیشن
20 روز پیش یه چند تا کوچولو دیدم ولی الان فقط یکیش مونده
سَلام چه نوع ماهی داری ؟نقل قول:
تایگر باب-گوپی-پنکوسی-انجل-مولی و دم شمشیرینقل قول:
سلام.
دوستان اسم این اکواریما چیه؟ به صورت آماده میشه خریدشون یا دست سازه؟
توی فیلم بهش میگن overflowing fish tank / Zero Edge fish tank
سوال اصلی اینه که توی ایران پیدا میشه؟ و بهش چی میگن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :n16:
سلام خسته نباشید
من برای اکواریوم هام (70*30*40 و یکی هم 40*40*20 ) نیاز به پمپ هوا دارم به نظرتون پمپ 4 لول بگیرم یا یه پمپ بزرگ ؟
مدل های مورد نظر خودم رو نوشتم اگه مدل دیگه ای مد نظرتون هست بگین ممنون میشم
haileaACO-108
haileaACO-208
SB-988 SOBO
پمپ های بویو چه طوره؟
کلا میخوام پمپش سایلنت باشه و صدا ازش درنیاد
سلامنقل قول:
من یه 4 سالی اکواریوم داشتم و اکثرشون همین ماهی های شما بودن ....
برید اکواریوم فروشی و یه محفظه بچه ماهی بگیرید و بذارید تو اب
یه مکعب شکله که بدنش از جنس توره ....
وقتی ماهی شکمش بزرگ شد بذاریدش توی محفظه و وقتی بچه هارو گذاشت درش بیارید....
فاصله تخم ریزی و بیرون اومدن بچه ها خیلی کمه:n02:
یکم که بچه ها بزرگ شدن ازادشون کنید .
اگر حوصله اینکارو ندارید در بعضی از ثسمت های اکواریوم سبزه متراکم بذارید به طوری که بچه ماهیا توش پناه بگیرن و ماهی های بزرگ نرن بخورنشون....
اینطوری حداقل نصفشون بزرگ میشن .
_________________________________________-
گوپی ها که همه مدلشون قشنگه
در مورد مولی ها سعی کنید نرو ماده از یه رنگ باشن و اگرنه نتیجه زادو ولد خیلی زشت میشه ....
مثلا من اولا یه 3 تا مولی سفید داشتم با 4 تا مولی ماده قرمز
بچه هاشون خیلی زشت شدن .....
نقل قول:
اولی تانک پلنت (گیاهی ) هست و دومی آب شور . خود آکواریوم ها اسم خاصی ندارن . بله توی ایران همه جورش هست ولی قیمتاشون بالاست ... جدیدا دست سازش هم درست کردن طوری که شیشه جلو دقیقا مثل همیناست ولی پشت و زیر شیشه معمولی با چسب آکواریوم به هم اتصال پیدا کردن کارهای خوب و با قیمت مناسبی هستن . اگر دقیقا مثل همینا خواسنه باشین قیمتاش خیلی بالاست ولی تانک با کیفیت و عمری هست . من خودم توی مشهد چند جا بیشتر پیدا نکردم ولی تهران خیلی زیاد تر هست ...
موفق باشید:n16:
درود
من تازه یک آکواریوم راه اندازی کردم به ابعاد 70*35*35
چندتا ماهی هم خریدم به نامهای : گرین ترور - الوناکارا - کالیکو - لوچ پاکستانی
میخاستم ببینم با این سایز آکواریوم هنوزم میتونم ماهی دیگه ای به این مجموعه اضافه کنم؟ اگه بله حدودا چندتای دیگه ظرفیت داره و چه ماهی هایی رو پیشنهاد میدین؟
برای تغذیه ماهی هایی که نام بردم چه غذایی پیشنهاد میکنید؟ مخصوصا در مورد لوچ ( چون بیشتر توی کف هستش نمیدونم چی بهش بدم)
البته یکباراز میگو استفاده کردم و لی نمیدونم چقدر میگو براشون در روز کفایت میکنه؟
برای زاد و ولد چه ماهی هایی به این مجموعه میشه اضافه کرد؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد... تشکر
در مورد ماهی های آکواریومی فکر کنم این کتاب به شما خیلی کمک کنه این لینک سایت کتاب هستش
[HTML]http://vadishop.ir/?product=%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%B3-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A2%DA%A9%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%85%D B%8C[/HTML]
سلام
فقط مخواستم ایا میشه ماهی دیسکس با انواع گیاه انداخت یا نه ؟
سلام
کسی اینجا آکواریوم گیاهی داره؟
الان راه اندازی یه آکواریوم گیاهی 200 لیتری حدودا چقدر هزینه داره؟
ممنون.
سلام
چه سوت و کور.. آکواریوم داراش نیستن!؟
بیا عزیزم این کتاب مصور هستش تمام رنگی با فرمت pdf از اینجا تهیه کن آخه یه آکواریوم کاری نداره خودت درست کن
آکواریوم گیاهی چی هست؟؟
سلام..من برای اولین بار میخوام اکواریوم بگیرم...یه سر نواب رفتم...به این نتیجه رسیدم برای شروع ماهی اب شیرین و پلنت بگیرم. فقط نمیدونم از کجا بگیرم که هم تنوع خوبی داشته باشه هم قیمتاش مناسب باشه. از همون نواب یا ماهیران یا ...؟؟؟؟؟:n13::n13:
دوستان من یه ماهی شارک رنگین کمانی زال ( SHark albino Rainbow ) و 3 تا دانیو زبرا قرمز و 2 تا گلد فیش قرمز و سفید بیشه ( همونایی که شکمشون باد کرده و تپل هستن) و یه کت فیش و یه ماهی کوچک زرد که اسمشو نمیدونم تو مایه های تترا هاست این ماهی زرد مدام میره سمت گلد فیش ها و میخواد باله هاشون رو بخوره مجبور شدم چند روز جداش کنم باز وضعیت همونه . بعد دانیو هام هم به همدیگه حمله میکنن یه جورایی یعنی دنبال هم دیگه میرن . شارک هم هیچی نمیخوره . چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
خواب گلدفیش رو چرا با این گیاه خوارها گذاشتی بهتره جدا باشن، از اون ماهی زرده یه تصویر بزار..
زبراها هم مسه گوپی ها، نر دنبال ماده می کنه البته نه هر روز و همه ساعت..
احتمالا شارک استرس داره، بیومار سایز مناسب جلوی مسیر شناش بنداز تا ببینه اگه دیدو خورد که هیچ
اگه نخورد اول مطمئن شو مریض نباشه و بعد به فکر کاهش استرسش باش/
میخوام یه آکواریوم کوچولو در ابعاد 30*30*50 برای ماهی قرمز بگیرم
پمپ هوا و اینا هم میگیرم
فقط یه موردی،تو تابستون تو شهری مثل رشت دمای اتاقم به بالای 25 اینا میرسه چون کولر تو اتاق ندارم
با این شرایط میشه گرفت یا نه؟ این گرما باعث مرگ ماهی قرمز میشه؟ پمپ و اینا هیچ تاثیری ندارند برای گرما؟
رفتم آکواریوم فروشی گفت بگیر و پمپ هوا نیمزاره اتفاقی بیفته.راست میگفت؟
بعد میشه به همراه ماهی قرمز ماهی لجن خوار کوچیک هم گذاشت؟
یک آکواریوم در ابعاد 45*30*60 دارم میگیرم
تقریبا 72 لیتری میشه اگه تا 40 سانت پر کنم
حالا با این میزان آب و ابعاد چه تعداد ماهی میشه نگه داشت
آنجل و گوپی و مولی رو میخوام بگیرم.در کنارش ماهی لجن خوار هم میگیرم( راستی یه ماهی لجن خواره که به شیشه میچسبه و یه نوع ماهی کوچولو هم هست که لای سنگ ها رو میخوره.اسمشون چیه؟)
حالا این ماهی ها رو میشه با هم گرفت؟ به چه تعداد میشه گرفت؟
برای شروع 3عدد انجل و 4 تا گوپی و 4 تا مولی بگیرم خوبه یا نه؟
کلا ممنون میشم راهنمایی کنید.هیچ تجربه ای در زمینه اکواریوم ندارم و یهو دارم 2 تا با هم میگیرم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بجای گوپی و مولی، از خانواده تتراها مثل نئون، کاردینال و... بگیر به تعداد حداقل 5 تا ، کت فیش معمولی و اسپرت رو بیخیال و بجاش کت برنزی بگیر،
خیلی خوب و با حوصله، هم در مورد آکواریوم و هم در مورد همین ماهی هایی که میخای بگیری مطالعه کن تا کمتر متحمل ضرر، یاس و ناامیدی بشی! :)
ماهی قرمز هم بله، اگه اکسیژن کافی و فضای نسبتاً کافی! داشته باشه راحت چندین سال عمر می کنه، غذا هم پولکی/بیومار/لوفاک به مقدار کم یا مناسب!
با سلام و احترام خدمت اساتید بزگوار
ماهی قرمز و میشه با سایرماهی های زینتی نگه داست این باعث مریض شدن بقیه ماهی یا خوشون نمیشه؟؟
با اجازه دوستاننقل قول:
من خودم تجربه ای ندارم ولی تو این چند روز خیلی تحقیق کردم و چندین اکواریوم فروشی سر زدم
ماهی قرمز رو کنار هیچ ماهی تزئینی دیگری نمیشه نگه داشت.حتی کنار گلد فیش هم نباشه بهتره
نقل قول:
3 تا آنجل + 5 تا گوپی + 3 تا کریدوراس + 4 تا نئون + یه دونه حلزون آبی + 3 تا مولی و یه دونه لجن خوار میخوام بگیرم
گوپی رو به خاطر زنده زا بودنش دوست دارم و اینکه راحت بچه میاره در ابعاد وسیع ( اینو تو خونه دوستم دیده بودم هر چند از اون 50.60 تا بچه اش نهایت 4.5 تاش بزرگ میشند)
کت فیش برنزی همین ماهی هستش؟ خوشم اومد.با ماهی های بالا سازگاره که بگیرم به نظرتون؟
سلام ممنون از آقای محمدایرانی بابت جواب:n16:،من میخام آکواریوم راه بندازم و 2تا سئوال دارم
1-برای خرید شن کف آکواریوم میشه راهنمایی کنید که سنگ ریز بگیرم یا شن، که هم برای کاشتن گیاه مشکل نداشته باشم هم واسه سیفون کردن راحتر باشه
2-فیلتر زیرشنی به درد میخوره یا برعکس باعث مریضی و الودگی اگواریوم میشه
ممنون میشم جواب بدید:n13:
والله فیلتر زیر شنی شنیدم نباشه بهتره
ولی خودم چندین اکواریوم فروشی سر زدم همشون میگفتن بزار، منتها یه لوله بهش وصل کن
2.3 روز صبر کنین با عکس بهتون میگم چه ترفندی بزنید
آقا محمد ممنون بابت بابت راهنمایی در مورد شن راهنمایی نمیکنی؟؟نقل قول:
آقایون دادشام کسی تو این تاپیک نیست مارو راهنمایی کنه اینجا تعطیله
در باره شن تو آکواریوم کســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــی نیست؟
وای ببخشید از دیر ج دادن
خودم هم دارم همزمان اکواریوم راه میندازم و درکت میکنم
شن و سنگریزه زیاد فرقی نداره.به غیر از اینکه بخوای کامل اکواریوم رو پلنت کنی، ولی اگه بخوای مثل من فقط کریپتون بکاری زیاد فرقی نداره
ولی نکته بسیار بسیار مهم اینه که اهکی نباشند
چه سنگ چه ماسه چه شن فرقی نداره یه مشت ازشون رو بنداز داخل یه کاسه سرکه، اگه دیدی حالتی مثل جوشیدن ایجاد میشه و حباب میزنه اون بستر به درد نمیخوره و اهکی هست
موفق باشی
سلام به دوستان.
وجود فیلتر زیر شنی باعث میشه که آشغال ها زیر آن نفوذ کنند (البته نه به این زودی) و سپس میشه با اتصال یک لوله از زیر اون رو به فیلتر منتقل کرد . البته مواردی که الان در بازار هست واقعا قدرت مکش ندارند و عموما یک لوله مارپیچ اون زیر رد می کنند که سوراخ داره .
شخصا تجربه خیلی مثبتی ازش ندارم ولی با این حال چند درصدی مفید هست .
در مورد شن نیز ترجیحا از آکواریوم فروشی ها خریداری کنید چون حواسشون هست که غیر آهکی بیاورند یا لب رودخانه ای ها رو هم میشه تست کرد (اگرچه به خاطر غلظت های مختلف سرکه خیلی دقیق نیست)
حالا تا اینجا که گفتم توصیه هم می کنم تا می تونید کمتر دستتون رو توی آکواریوم کنید :
1- باعث آرامش بیشتر ماهی ها شوید .
2- غذاهای ماهی ها از مواد باقی مانده ماهی و استخوان و .... هست و آلودگی خودشون رو دارند . تنها غذای سالم پولکی گیاهی هست که جواب شکم ماهی ها رو نمی ده. بنده خودم یکبار در آکواریوم گوشتخوار دیدم که یک جونور ریز اومد روی دستم که زیر میکروسکوپ مثل یک جور انگل بود. توی پلنت هم چندباری غذای گوشتخوار برای میگو ها ریختم که مدتی بعد دیدم شبیه به اون روی یک سنگ وول می خوره . غذا ها هم خارجی بودند .
3- ترجیحا تا می توانید کمتر غذا بریزید .
سلام دوست خوبم..
واقعیت اینه که نه شن مناسبه و نه سنگ..
گیاهان آکواریومی خودشون عینا مثل جانوران آکواریومی نیازمند دقت و توجه خاص ان ...
دقت کنید که برای گیاهان آکواریومی سه تا چیز خیلی حساس هست :
1- استفاده از خاک مخصوص پلنت ( شرکت های متفاوتی این خاک خاص رو میدن به شما که در انتهای این کامنت اشاره میکنم بهش)
2- نور مخصوص که بنده پیشنهاد میکنم حتما از لامپ های متال هالید بهره بگیرید .
3- و از همه مهمتر استفاده از کپسول های CO2 هست که با تجهیزات خاصی داخل آکواریوم نصب میشن .( قیمت ارزانش هم هست )
اگر علاقه داشتید که در این زمینه با مشاورین خیلی خوب صحبت کنید و چه بسا رایگان مشاوره های چند ساعته یا حتی حضوری بگیرید به این لینک سربزنید ...
من تست کردم ، کارشون فوق العاده است .
laaneh.com
سلام.
دوستان کسی میدونه داخل نشانگر co2 چند قطره محلول باید بچکونم؟ روی جعبه قطره مخصوص زده 5 قطره ولی ننوشته چند میل آب نیاز داره. 5 قطره رو میچکونم با 2 میل آب خیلی خیلی تیره هست و اصلا مشخص نیست چه رنگیه. کمتر هم میچکونم زیاد رنگ تغییر نمیکنه و بین آبی و سبز میمونه.
و اینکه برای حلزون های آفت باید چیکار کنم؟ قطره حلزون کش گرفتم ولی بنظرم خیلی تاثیر نداشته و هر از گاهی 1-2 تا میبینم
سلام دوستم ی سری به فروشگاه آکواریوم مرجان دریایی بزن کلی گیاه های خوشگل دارن هم مقاوم که بدون نیاز به co2 بتونی استفاده کنی هم گیاه هایی که نیاز به مراقبت بیشتر دارن حتما توصیه میکنم بقیه هم استفاده کنن:n12: حضوری که ادرسشون کرجه وهمین که بزنی آکواریوم مرجان دریایی سایتشون بالا میاد تو گوگل
هر اندازه که قابل دیدن باشه فرقی نمیکنه
الان دیگه قدیمی شده اون فیلتر چون تمیز کردنش وافعا سخته فضولات میره اون زیر تمیز کردنش کار هر کسی نیست