شارژشون تفاوت 5درصدی دارند! تازه به نظرم با آپدیت جدید شارژ اس ادونس خیلی بهتر میشه
بگذزیم
اگر بیاد اختلاف 100تومنی بیشتر ندارن که به نظرم S Amoled کجا و TFTکجا
Printable View
شارژشون تفاوت 5درصدی دارند! تازه به نظرم با آپدیت جدید شارژ اس ادونس خیلی بهتر میشه
بگذزیم
اگر بیاد اختلاف 100تومنی بیشتر ندارن که به نظرم S Amoled کجا و TFTکجا
تفاوت Andrid 2.3 با Android 4 خیلیه؟ تو نگهداری شارژ و مثلاً کارایی GPS و اینترنتش تاثیر داره؟ لطفاً یه طوری بگید که شیرفهم بشم چون اطلاعاتم از اندروید زیاد نیست.
بین این سه گزینه کدومشون قابلیت آپگرید به Android 4 دارن؟
1. Galaxy S Advance
2. Galaxy S Plus
3. Galaxy Ace 2
توی گزینه هایی که گفتید فقط توی اینترنتش تاثیر داره ، و مصرف شارژ هم به خاطر UI سنگین تر بالا میبره.نقل قول:
بین این 3 گزینه احتمالا 1 و 3 آپدیت میشن ، ولی 2 خیر.
سلام دوستان
تاریخ عرضه S III 32GB رو کسی میدونه؟
و قیمتش چقدر با S III16GB فرق میکنه؟
می بخشید درست نفهمیدم، یعنی Android 4 مصرفش بیشتره؟نقل قول:
فقط اینترنتش فرق داره!؟ فرقش چطوریه؟
این همه که کاربرها درباره Android 4 وامکان آپگرید شدن یا نشدن گوشیهاشون از v2.3 به v4 صحبت میکنن بخاطر چیه؟؟؟
از نظر باتری خیلی بهتره که به کل دوربین اون یکی می ارزه
الان مگا پیکسل ها فقط گول زنندن
رم به اندازه 486 خیلی کم با 512 فاصله داره
طراحی اس ال خیلی قشنگ تره
Wifi hotspot هم که کارایی آنچنان نداره:13:
4/16 گیگا بایت داخلی
صفحه clear lcd
bluetooth 3
صفحه بزرگ تر
ضریف تر
:9:
Android رو می فرمایید. نه؟نقل قول:
کدوم می ارزه؟نقل قول:
اون یکی کدومه؟
کدوم مدلها؟نقل قول:
Galaxy SL رو می فرمایید؟نقل قول:
شرمنده
من جواب اون پست مربوط به تفاوت اس ال با نئو رو نوشتم
اینطور که توسایت سونی نوشته، آندروید 4بعلت پیشرفته تر بودن، مقدار بیشتری CPU و RAM را درگیر میکنه. (همونطور که در ویندوز هم همین هست)نقل قول:
این تب آپگرید کردن هم همون حکایت "نو که آمد به بازار کهنه شده دل آزار" ه. وگرنه ممکنه بعضی از نرم افزارها روی آندروید4 کار نکنند. چون با آن سازگار نیستند و طول میکشه تا ورژن تازه شون بیاد.
ICS فلش پلیر هم نداره(برای سونی) و باید نرم افزارش را سوار کرد.
یه سوال خیلی آماتوری:
اصلاً گوشی اندروید چه ضرورتی داره؟
آخه من الآن یه Nokia 3120 را حدود 4 ساله دارم. خیلی گوشی خوبی هست. سبک، نازک، کوچیک، صفحه 16m رنگ، نگهداری شارژ بالا، مقاوم نسبت به ضربه و حسابی خرکاره. فقط 100 تومن خریدمش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب یه خرده برام تکراری شده.
میخوام گوشی جدید بگیرم اما نمی دونم اندروید بگیرم یا نه؟
اندروید به چه دردی میخوره؟ خصوصاً برای من که آماتورم.
مردم با اندرویدهاشون چه کار می کنن؟؟؟
اگه گوشی اندرویدی بگیرم ضد حال نمی خورم! چون سنگین هستن. خیلی گرونن. بزرگن. تند شارژ خالی میکنن.
همین گوشی عطیقه ام رو نگهدارم یا اندروید بخرم؟
سؤال جالب و بجایی است. البته هرکس نظری داره. این هم نظر منه:
1- بازی! بازیهای ساده روی گوشیهای ساده، خیلی ها را راضی نمیکنه و دنبال بازیهای پیچیده تر هستند.
2- اینترنت: حتا لپتاپهای کوچک هم دست و پاگیر هستند. ولی یک گوشی هوشمند راحت در سفر برای خوندن ایمیلها یا وبگردی کافیه. بخصوص اینکه با سیمکارت میتونید به اینترنت وصل بشوید، در جایی که اینترنت وایفای ندارید.
3-نصب نرم افزار: گوشیهای هوشمند، مینی کامپیوتر هستند. شما میتونید برحسب نیازتون نرم افزار دلخواه را نصب کنید.
4- پخش موسیقی: گوشی ای مثل سونی اریکسون لایو، یه استریو پرتابله. اگه میخواهید پیکنیک بروید، کار ضبط صوتهای قدیمی که باتری قلمی میخوردند را یه تنه انجام میده.
6- دیدن ویدیو کلیپ و حتا فیلم. شما روی گوشی تون فیلم میبینید؟ اگر صفحه اش4 اینچ بود، نگاه میکردید.
7-وررفتن! بعضی از جوانها عشق برنامه هستند. دایم دارند یا گوشی روت میکنند یا تنظیمات گوشی را به هم میریزند. البته عیب نیست. این هم هوش میخواد و هم یه جور مشغولیت ذهنیه.
باز نظر خودتونه
به نظر من راه انداختن سیلی از وسایل الکترونیکی مثل mp3 و mp4 و دوربین و و و و اشتباهه وقتی آدم میتونه همه رو یکجا داشته باشه
باز میگم جای دوربین حرفه ای رو هیچ گوشی نمیگیره ولی همینقدر که یک گوشی 600تومنی عکس بدون نویز میگیره خیلیه!
یا مثلا Neo! گوشی 450 دوربین فوق العاده ای داره
تا با گوشیه اندرویدی کار نکنی یه دو هفته نمیفهمی یعنی چی...!!!! حتی اس ام اس دادن باهاش لذت داره خیلی سریع ساده و بی دردسر...
به نظر من گوشی های هوشمند یه نیازه واسه هرکی ولی خیلی ها نمیدونن که بهش نیاز دارن وقتی که یه چند وقت باهاش کار کنن بعد که ازشون بگیری میفهمن که چی داشتن و دیگه نمیتونن با گوشی های دیگه کار کنن یعنی اعصابشو دیگه ندارن...:31:
من خودم گوشیه اندرویدیمو فروختم که یکی دیگه بگیرم تو این مدت که گوشی نداشتم یه سونی K850 میخواستم دست بگیرم روز اول موقع اس ام اس دادن اگه داداشم ازم نگرفته بود کوبیده بودمش به دیوار:31:واقعا داشتم سردرد میگرفتم اس ام اس دادن باهش مثل شکنجه بود برام... بعدش یه Nokia X6 گرفتم بازم نتونستم:31: مجبور شدم یه گوشیه اندرویدی دست 2 بخرم فعلا تا گوشیه مورد نظرمو بخرم...
دوستان این قابلیت سواپ چیه؟یعنی رم زیاد میشه؟
بین گوشی SONY Xperia S و SAMSUNG Galaxy S II گیر کردمه.
هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن. رزولیشن 1280x720 سونی خیلی وسوسم میکنه. بخصوص موقع وبگردی باید خیلی مفید باشه. نه؟
نمیدوم یکی از این دو تا رو بگیرم یا 6 ماه دیگه صبر کنم تا مدلهای جدید سامسونگ معرفی بشه.
به نظرم بعید نیست سامسونگ گلکسی 1280x720 با سایز 4 یا 4.3 معرفی کنه.
دوستان نظرتون چیه؟
دوستان نظرتون در مورد LG optimos 4X HD چیست؟
این گوشی با این که هنوز عرضه نشده اما خیلی گوشیه خوبی به نظر می رسه،صفحه ی اچ دی،پردازنده ی تگرا 3 و قابلیت استفاده از کارت حافظه.
درود بر شمانقل قول:
لطف میکنید بودجتون هم ذکر کنید و مایحتاج اصلی؟
متاسفانه Samsung Galaxy SII سری معمولی که قویتر هست پیدا نمیشه یعنی I9100 و جدید تر ها به اسم I9100G هستند!
کمی سخت افزار ضعیفتری دارند خیلی تفاوت ندارند گرچه برای سری G اندروید 4 عرضه شده و قابل آپدیت هستند ارزش بیشتری دارند!
فقط این مورد رو عرض کردم که به اسم Galaxy SII گرانتر به شما نفروشند در قسمت پشت باتری قابل مشاهدس این مورد!
اون دستگاه سونی هم بسیار قدرتمند و دارای دوربین بسیار عالی و بی نظیری هست که انتخاب بین این دو کمی مشکل هست!
سعی کنید ویدئو های مقایسه این دو رو از yo*u-tube دانلود کنید تا خودتون با توجه به زیبایی رابطشون انتخاب کنید!
موفق باشید!
بودجه 700 - 800 هست.
والا چون تا حالا از گوشی های اندروید نداشتم نمیدونم مایحتاجم دقیقاً چیه؟
اهل بازی که نیستم.
نرافزارم که فکر نکنم بکارم بیاد.
دوربین هم که دارم و دوربین گوشی برام ضعیف و بی خاصیته.
چندان اهل گوش کردن موسیقی نیستم.
اصلاً دیدن فیلم خوشم نمیاد بخصوص خارجی اونم تو موبایل!
فیلم و عکس رویو و نمونه عکس و فیلمهاشون رو هم چند گیگ دانلود کردمه.
رابط سامسونگ قطعاً راحت تر و زیباتره اما می ترسم صفحش برای صفحه های اینترنتی و خوندن نوشته ها اعصابم رو خرد کنه و مجبورم همش زوم کنم رو نوشته ها.
البته خوب که دقت می کنم چندان هم گوشی اندرویدی برام ضرورت نداره اما خب چه کنم به تکنولوژی علاقه مندم.
وقتی شما گوشی رو بگیری هم بازی میکنی هم نرم افزار میریزی هم باهاش عکس میگیری و...
رزلوشن اکسپریا توی فیلم تاثیر گزاره
اکپریا طراحی قشنگی داره
اس 2 ظرافت داره
از نظر پدردازنده اکسپریا سر تره
خودتون به لینک زیر یه سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در رابطه با گلکسی نکسوز چیه؟
چون صفحش هم hd هست
شما اینطوری که ذکر کردین این همه هزینه کردن برای گوشی واستون کاملا غیر ضروریه ! جای شما باشم تحت هیچ شرایطی دنبال خرید اسمارت فون نمیرم چون نیازی ندارید .نقل قول:
جدا از این موضوع ، بر خلاف گفتتون رابط کاربری سامسونگ در 1 کلام ضعیف ترین رابط کاربری اندرویده ، ولی اندروید نرم افزار هایی به نام لانچر داره که UI رو عوض میکنن ، میتونین Nova Launcher بریزین همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه .
Xperia S اون قدر ها خوب عمل نکرده. عمل کرد تاچ گوشی و دکمه های پایین صفحه بسیار ضعیف هستن و پدر در میارن.
Galaxy S II هم خیالتون راحت ، با توجه به ساب پیکسل های بالاش شما مشکلی با دیده شدن پیکسل ها ندارید .
علاوه بر این به Galaxy Nexus هم فکر کنید. رزولوشن HD داره ولی به خاطر استفاده از متریکس پنتایل ، با دقت زیاد پیکسل های صفحه رو میتونین ببینین . ولی از هر نظر گوشی فوق العاده ایه .
به نظر من خودتون بین S II و GNex انتخاب کنید .
Nexus :
1.خیلی بزرگه. ضایعه!
2.نگهداری شارژش خیلی پایینه. فقط 290 ساعت! S II که ماشالا 710 ساعت Standbyeشه.
باور کن بزرگ نیست! فقط هفته اول بنظرت بزرگ میاد!(یک هفته بعد از اینکه نوت خریدم، وقتی HTC Dsire HD یا S2 رو دستم میگرفتم بنظرم خیلی کوچولو موچولو میومد!:31:)نقل قول:
نکسس هم اندازه S II ــه ، باطریش هم در عمل بر خلاف تست ها اون قدرا ضعیف نیست .نقل قول:
سلام
من هم دوسه سال یه گوشی ساده چینی داشتم. برای خرید گوشی دوم یکی دو سال تو سایتها گشتم و مطالعه کردم.
توصیه میکنم، بعنوان اولین اسمارتفون، یه گوشی ارزون در حد لایو بگیرید. من متوجه شدم بعضی دوستان (در همه سایتها و فورومها، نه تنها اینجا) تعصبی پیدا میکنند روی یه برند یا یه مدل خاص.
بهترین کار مطالعه دقیق ویژگیها و مرور های کاربران در سایتها است تا آدم دستش بیاد که واقعاً هر گوشی چه عیب یا مزیتی داره.
خوب من S2 داشتم و پارسا نکسوس
داریم از تجربه خودمون میگیم دیگه :دی
اس 2 درسته صفحش پلاس هست و با دقت هم پیکسل ها رو نمی بینی و تو تصاویر تک رنگ رنگاش یه دست تره اما ارزش اینو نداره که بیخیال رزلشن نکسوز شی.
به نظرم نکسوز بگیر
galaxy s plus یا Sony ericson arc s?
درود
بدون شک Arc S از شاهکار ها و استثنا های بازار هست که ارزش خرید بسیار بالایی داره با قیمت حدود 550 قدرت بسیاری رو ارائه میده!
می خواستم تاپیک باز کنم گفتم شاید چکی مون کنن:27:
می خواستم ببینم این گوشی lenovo k800 اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟توی بازار ایران وارد شده ؟اگه شده چه قیمته؟
نه نیومده
...
کدام گزینه صحیح است؟
میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهد آمد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کدام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ، اتفاقا مشورت نکردن توی این موارد جز بزرگترین اشتباه هاست !نقل قول:
من توی گوشی قبلیم (Moto Atrix) با هیچ کس مشورت نکردم و عین گاو رفتم خریدم . در حد مرگ پشیمون شدم . :دی
سر همین نکسس که گرفتم ولی خیلی با دیگران هم مشورت کردم . الان بسیار از تصمیمم راضی هستم .
این مسائل چیزیه که حتی افرادی که خیلی هم در این ضمینه خبره هستند و از تمام نکات اسمارت فون ها خبر دارن هم نمیتونن به تنهایی درست تصمیم گیری کنن .
من کجا نوشتم از مشاوره کمک نگیرید یا به حرف دیگران گوش ندید؟
نقل قول:
بهترین کار مطالعه دقیق ویژگیها و مرور های کاربران در سایتها است تا آدم دستش بیاد که واقعاً هر گوشی چه عیب یا مزیتی داره.
ولی حرف سر اینه که نباید با دل بستن به یه برند خاص گوشی گرفت. من که میخواستم بخرم، بعضی میگفتند گوشی، فقط نوکیا، بعضی دیگه میگفتند نوکیا آشغاله؛ هرچی میگیری، نوکیا نگیر.
مونده بودم که کی راست میگه. خودم رفتم رویو ها و ویژگیها را خوندم و خریدم. الآن هم راضیم.
گزینه دوم صحیح است :دینقل قول:
بعضی میگفتند گوشی، فقط نوکیا، بعضی دیگه میگفتند نوکیا آشغاله
بچه ها Galaxy R تمیز 600 میارزه واسه رفع کتی تا یه گوشیه حسابی بگیرم؟
برادران ارجمند یه سوال:
نظرتون در باره ی نمایشگاه موبایل و لپ تاپ چیه؟؟؟؟در بازار موبایل به مدت یک هفته برگزار هستش .بعدشم گفت تخفیف ویژه برای خریداران داره.به صرفه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با 600 میتونی یه اس 2 تمیز بگیرینقل قول:
تا ارز یکم تکون میخوره همه جو گیر میشن یارو اس 2 داغونشو تو pt زده 690 بعد یه عده ام میان میگن 670 نمیدی:18: بابا نوش 750 تومنه همین آلدیجیتال داره میده... تا دوسال پیش ملت نمیدونستن ارز رو اینطوری مینویسن یا اینطوری(عرض)... حالا ماست میخوای بخری بقال بهت نرخ میده.... مملکته داریم؟!!!نقل قول:
آره! همه دارن اینو بهونه میکنن...
من دیروز خریدم واسه دوستم 600 خیلی هم تمیز