جسارته این قضیه ان 8 فنلاندی موجود تو بازار ایران چیه!
Printable View
جسارته این قضیه ان 8 فنلاندی موجود تو بازار ایران چیه!
ما که تا یه چیزی گفتیم همش پاک شد و رفت ولی نظر عام روی اینه که همش یکیه هیچ فرقی با هم ندارن...
بچه ها حالا اين همه اينجا راجع به دوربين N8 بحث شده، من خودم دليل اولم دوربينش بود كه خريدمش. اما حالا كه خريدم و عكس مي گيرم اين حالت رنگ پريدگي توي همه حالت ها وجود داره. من بار اول اصلا بهم شوك وارد شد. هر چقدر هم با آپشن ها ور رفتم و ستينگ رو تغيير دادم نتيجه دلخواهمو نگرفتم. چه بايد كرد؟
عصر كه عكس مي گيري انگار شبه، تا اين حد بي رنگ و رو و تاريك مي گيره تصويرو. واسه شماهام اينطوريه؟ ربطي به برچسب روي لنز نداره؟
سلام به دوستان P30world
یه راه حل برای کسایی که میخوان گوشیشون رو آپدیت کنن ولی نمیتونن
دوستانی که نمیتونند از طریق Wireless آپدیتهای اخیر رو بگیرند یه راه حل تست نشده براشون دارم. من چون خودم با یه روش پیچیدهتر که تو صفحات قبل گفتم آپدیت کردم دیگه نمیتونم این روش رو تست کنم. ولی شما تست کنید و نتیجهاش رو همینجا بگید تا بقیه هم استفاده بکنند.
ما قبلاً برای دور زدن فــیلتر، میرفتیم پــراکســی گیر میآوردیم و روی براوزر ست میکردیم. منتهی بعداً که فـــیلترینگ قویتر شد، اون روش دیگه از کار افتاد و جواب نداد. ولی هنوز هم میشه از همون روش قدیمی، IP خودتون رو تغییر بدید تا تحریمهای اونوریها رو دور بزنید.
اولین مرحله اینه که برید دنبال Anonymous P.r.o.x.y server بگردید. من قبلاً چند تاشو براتون پیدا کردم و این پایین براتون میذارم. ولی گارانتی نمیکنم که همهشون سالم باشند:
Server: 110.75.120.60 Port:80
Server: 110.75.120.72 Port:80
Server: 111.1.32.29 Port:80
Server: 109.235.48.106 Port:3128
Server: 110.136.177.117 Port:3128
Server: 110.137.125.4 Port: 8080
Server: 110.164.214.118 Port:3128
بعد این مسیر رو تو گوشیتون برید:
Settings -> Connectivity -> Settings -> Destinations -> Internet
حالا کانکشنی که میخواید باهاش به اینترنت وصل شدید رو انتخاب کنید. بعد مسیر پایین رو ادامه بدید:
Options -> Advanced Settings
حالا تو قسمت P.r.o.x.y [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس آی پی یکی از سرورهای بالا یا هر سروری که خودتون پیدا کردید رو وارد کنید و در قسمت P.r.o.x.y port number هم شماره پورت اون سرور رو وارد کنید
حالا سعی کنید با SW Update گوشیتون رو آپدیت کنید. توجه داشته باشید که سرعت اینترنت در این حالت به دلیل اینکه شما پشت پــراکسی هستید، کاهش پیدا میکنه.
در نهایت هم این تنظیمات رو از گوشیتون پاک کنید تا سرعت اینترنتتون به حالت عادی برگرده و از پشت پـروکسی در بیاید...
خواهشاً نتیجهاش رو هم همینجا بگید تا بقیه استفاده بکنند.
این راه حل رو آقای Don.Corleone ارائه دادن و بنده هم تست کردم و کاملا عملی بود
من خودم تست کردم و اجرا شد
آقا من چيكار كنم؟؟؟؟ من به خاطر دوربينش اين گوشي رو خريدم. اما عكس كه مي گيرم يه حالت رنگ و رو رفتگي داره و تاريكه...مثلا عصر رو غروب نشون ميده. شما همچين مشكلي ندارين؟
با سلام به همگی
خواهش می کنم مرا بسیار دقیق و پرتوضیح کمک کنید(اصلا با نوکیا کار نکردم و اطلاعاتم خیلی کمه)
می خواهم این گوشی را بخرم:
1- آیا اسمس فارسی میشه باهاش داد؟
2- اسمس فارسی رو میگیره ؟
3- میشه کل منوش رو فارسی کرد؟
4- توی نقشه اش ایران و جزئیات تهران رو داره...؟
5- تو این قیمت خودش بهترینه؟
خیلی ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدید و توضیحات بفرمائید...:20:
اگه گارانتي اصلي بگيري ، هم اس ام اس فارسي ميده ، هم ميگيره و هم منوش فارسي ميشه.نقل قول:
نقشه تهران رو هم داره و كامل ترش رو مي توني از اينترنت دانلود كني.
تو اين قيمت به نظر من واقعا خوبه . البته شايد دوستان ديگه بگند كه سيستم عاملش مثل آندرويد نيست اما ولقعا دوربينش و امكانات ديگه اش معركه است.
كسي جوابي ندارهنقل قول:
دوستان الان قيمت گوشي چنده ؟
سايت گوشي شاپ 20 تومني گرون كرده مگه قيمتش رفت بالا؟
جناب sodi joon
برای حل مشکل دوربین بکن... اون برچسب لامصب روی لنزو رو می گم!:46:
نقل قول:
خیلی ممنون
اگه منوشم فارسی بشه که خیلی عالیه!
ببخشید گارانتی اصل رو فقط از قیمت بیشترش میفهمند؟؟ چقدر گرونتره نسبت به غیراصل؟؟؟
دوستان این گوشی واقعا مشکل هنگ کردن داره ؟
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
قیمتش که همون 610.000 تومنه ! لا مذهب پایین نمیخواد بیاد ؟
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
اگه شما شماره سریال گوشی رو به SMS Center نوکیا تو ایران ارسال کنید از صحتش با خبر میشین ! شمارش الان یادم نیست !نقل قول:
خیلی ممنون
اگه منوشم فارسی بشه که خیلی عالیه!
ببخشید گارانتی اصل رو فقط از قیمت بیشترش میفهمند؟؟ چقدر گرونتره نسبت به غیراصل؟؟؟
نه دوست عزيزنقل قول:
كارت گارانتي داره و مي تونيد با SMS از اصل بودنش مطمئن بشيد.
حدود 30 تا 40 تومن گرون تره.
سلام بچه ها من دیروز این گوشیو خریدم ولی توش دفترچه فارسی نداره !!!
جایی هست برم دانلود کنم !!!؟؟؟؟
تو تبلیغش نوشته بود متر لیزری داره ولی من گشتم چیزی سر در نیاوردم لفطا راهنماییم کنیین !!! مرسی !
اونایی که مشکل هنگ و ریستارت غیر ارادی دارن مشکل سخت افزاری گوشی هست و چند موردی بوده.نقل قول:
دوستان این گوشی واقعا مشکل هنگ کردن داره ؟
راجع به اون دوستمون که درباره دوربین پرسیده بود در جواب ایشون باید بگم که بر چسب روی لنز جدا کنید مشکل تون 99% حل میشه ... برای منم در عکس ها حالت مه بود!!
دوستان یه سوال دارم .... زمانی که روی عکس ها زوم می کنم صفحه خاموش میشه تا موقعی که بک نکنم به حالت عادی بر نمی گرده!قبلا اینجوری نمی شد!
بعضی مواقع هم فیلم هایی که قبلا با تصویر اجرا می کرد رو فقط صدا شو پخش میکنه!
می دونید مشکل از کجاس؟؟
.................................................. .................................................. ..نقل قول:
دوست من نگران نباش برچسب روی لنز رو بردار مشکلت حل میشه.خود من این مشکل رو داشتم که با کندن برچسب روی لنز برطرف شد.
سلام
الان که دارم براتون مینویسم با دلی پر از درد و نا امید دارم براتون مینویسم.
بعد از قریب یک هفته و پیگیریهای زیاد من از نوکیا کرلاین و نماینده اش نوکیا همراه سرویس در ایران که گارانتی رسمی نوکیا هستند، گوشی من که خاموش شده و روشن نشده بود تکلیفش مشخص گردید...
من در این یک هفته بالغ بر 11 ایمیل و چندین تماس تلفنی با نوکیا کرلاین داشتم و مدام توضیح میدادم که این گوشی از سری اول است که دچار مشکل شده و خواستار تعویض آن با یک مدل بی نقص و سالم شدم چون گوشی رو فلش زده بودن و روشن نشده بود پس طبیعتا مشکل سخت افزاری بود و این درحالی بود که فقط دو روز بود که گوشی رو خریده بودم....
و اونها هم پیگیری شدیدی رو آغاز کردند و گوشی رو فرستاده بودن مرکز اصلی گارانتیشون در مطهری که مهندسین نظر بدن..
امروز از نوکیا کرلاین زنگ زدن و نتیجه رو گفتن...
خانومه گفت گوشی شما به دلیل دستکاری شدید در CPU از گارانتی خارج و باطل شده و حتی با پول هم قابل تعمیر نیست و درخواست شما برای تعویض گوشی رد شده است...
و گفت احتمالا توی آب انداختین یا ضربه شدیدی خورده یا تعمیر شده در مرکز غیر مجاز و برید گوشیتون رو تحویل بگیرید. در حالی که من گوشی رو فقط دو روز بود خریده بودم.
کارد میزدی خونم در نمیومد... گفتم پس دقیقا عیوبی رو ذکر کردین که از گارانتی خارجش کنین که گوشی رو تعویض نکنین و اون گفت اگر شکایتی داری به این شماره بزنگ و اونجا هم زنگ زدم از سرش باز کرد که کارشناس تخصصی ما نظر داده و ...
با کارشناس هم حرف زدم گفت بردت حوالی سی پی یو حسابی روغنی شده و به شدت تعمیر شده که از گارانتی خارجه و تعمیر هم نمیشه...
بعد من با اعصابی خراب با فروشنده تماس گرفتم و توضیحات کامل دادم بهش و اون زیر بار نمیرفت و میگفت گوشی گارانتی اصلی داره و وقتی من فروختم سالم بوده و تست کردی و اونا باید جواب بدن.
بلاخره رفتم جسد گوشی رو گرفتم و پرونده رو دیدم که نوشته بود گارانتی باطل و به دلیل دستکاری شدید در سی پی یو امکان تعمیر هم نداره... دوباره به فروشنده زنگ زدم و گفتم مسئولی طبق نظر کارشناس نوکیاو اون گفت بیا پیشم اصلا گوشی رو ببینم.
رفتم اونجا و بازم زیر بار نرفت حتی با کارشناس نوکیا هم صحبت کرد و دهن به دهن کرد ولی باز اون حرف خودشو میزد.
خلاصه پیشنهاد کرد که ببرم تعمیرگاه آشناش تو پاساژ پردیس..
منم گفتم حالا که دیگه گارانتی نداره برم ببینم باز کنه جلوم ببینم گوشی تعمیری اگه فروخته باشه بهم برم شکایت کنم از فروشنده.
رفتیم و گوشی رو باز کرد....اما.....
گوشی اصلا باز نشده بود و آکبند بود...
روی برد اثر هیچ گونه آسیبی نبود و کاملا تمیز و سالم بود. نه روغن، نه اثر آب خوردگی نه ضربه و نه هیچی.. آتیش گرفتم زنگ زدم به کارشناسه و با عصبانیت گفتم من خودم کارشناس ارشد الکترونیک هستم و فرق یک برد تعمیر شده یا آب خورده رو بایک برد سالم میدونم و این روش تعمیر نشده اصلا. اما زیر بار نرفت و گفت بنده هم مهندس! هستم و این گوشی باز شده!!!!
برام مشخص شد نمایندگی عملا در این مورد به جهت منافع مالی در مورد من دورغ نوشته و اصلا فروشنده مقصر نبود و در حقیقت سر من را بریده بودند. نمیدونید وقتی به من گفتن گوشیتون دستکاری شدید در CPU داشته و الان از گارانتی خارج هم شده چه حالی شدم، دنیا رو سرم خراب شد...
اما من اون مهندس رو تهدید به شکایت کردم ولی اون با خنده و حالت مسخرگی گفت الان مدیر عامل هم اینجاست میگه از قول من بگو برو هرکاری نکردی بکن.. و بعد هم تماس رو قطع کرد. ایشون نتونست من رو قانع کنه در خصوص نظر غیر کارشناسی و غیر عادلانه ای که داده بود. تعمیر کاره هم هاج و واج مونده بود که کجای این برد خرابه؟!!!
تعمیرکار گفت هزینه تعمیرش 100 هزار تومان هست و 90درصد هم تعمیر میشه و درست میشه و یکی از آی سی هاش(غیر سی پی یو) خرابه و حالا درست کنم یا نه؟
منم برای آخرین بار زنگ زدم نوکیا کرلاین و به آقاهه گفتم ماجرا رو
اونم گفت کاش گوشی رو نمیگرفتین تا ما پیگیری میکردیم شکایتتون رو
منم گفتم دفعه قبل که پیگیری کردین زنگ زدین کلی دروغ گفتین که برد خرابه درحالی که برد الان جلومه و کاملا سالمه
بعد گفتم آقا من قسم ات میدم من کارمندم وقت ندارم دنبال کار بیخود برم اگر جواب نمیده که همینجا بدم تعمیر کنه
گفت صادقانه بگم چون باز کردینش خارج نوکیا لذا کار مشکل میشه و بعیده جواب بگیرین.
بعد پرسیدم شما کارشناس دیگه ای دارین که شکایات رو بررسی کنه؟
گفت نه ما خارج کشوریم و فقط نظارت میکنیم بر همراه سرویس ایرانیان و شما گوشی رو میدین به همون نمایندگی ها و اونها میفرستن مرکز... من گفتم خب همین مرکز دفعه قبل گفته سی پی یو دستکاری شده و الانم کاری نداره این سالمه یک هویه میذاره کنارش برد رو داغ میکنه میگه حرارت دیده و از گارانتی خارجه و من دیگه به شما اعتماد ندارم. اونم گفت ما مرکز دیگه ای نداریم.
خلاصه تصمیم گرفتم بدم تعمیر کنه همونجا که باز کرده بود گوشی رو.
و بهش گفتم: از ما که گذشت و سر مارا بریدند این نمایندگیتون ولی به خاطر خدا اگر انسانید از ضرر به سایر هموطنهات جلوگیری کن اون هم گفت صحبت شما ضبط میشه و کارشناسان ما بررسی میکنند و ... که تو دلم گفتم همونجور که دفعه قبل حق رو ناحق کردند این هم همون خواهد شد و خداحافظی کردم. و قطع کردم.
این آی سی 65 تومن هزینه خودشه که خرابه(ایراد خط تولیده و به همین دلیل خارج یا کل گوشی رو تعویض میکردن و یا مین برد اون رو) و باعث اون ریستارت ها میشه و 20 تومن هم یک چیز دیگه داره که نفهمیدم مال چیه اما در هر صورت قابل تعمیره.
دوستان این بلایی بود که سرم آمد و همینجا عهد میکنم گوشی با گارانتی دیگه نخرم و از نوکیا هم نخرم و اون رو تحریم میکنم. چرا که نمایندگی اصلی اون از شمر هم در حق من بدتر کرد و گوشی من رو که 1 سال دیگه گارانتی داشت رو باطل کرد. الان اون گوشی سالم هم بشه من دیگه نمیخوامش و دلم باهاش نیست..
راستش میخواستم تعزیرات شکایت کنم و سازمان حمایت از مصرف کننده و قوه قضاییه اما دیدم هم زمان بر هست و هم اینها خیلی ....ند و باج میدن به این جاها و حرف من راه دررو نخواهد داشت.
حیف 600 تومن گوشی که دادم پای N8
شدیدا پشیمانم و اون رو به هیچکس توصیه نمیکنم حداقل با این مشکلات خط تولید و گارانتی اصلی دزد و گردنه گیر.
در پایان عکس برد گوشیم رو میذارم برای قضاوت شما دوستان که ببینید آقای مهندس و گارشناس رسمی نوکیا چقدر افاضات نموده و اظهار نظر درستی نموده اند:
بابت کیفیت عکسها ببخشید گوشی با عکس با کیفیت در دسترس نبود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ما که گذشت، شما مراقب خودتون باشید و گول این گارانتی هرچه لایق خودش هست را نخورید.
خدانگهدار
گوشی من هم مثلا گارانتی دار بود.سریالشو اس ام اس زدم جواب اومد، دیدم معتبر نیست.فروشنده میگفت گارانتی نوکیاست.
خدا ازش نگذره اگه گارانتی دار بودنش رو دروغ گفته باشه که ظاهرا هم همینه چون نوکیا سریال گوشیم رو نشناخت.فارسی هم نیست.
دوستان من ovi suit رو که باز کردم میگه فریمور جدید اومده v.013.016.پروداکت کد گوشیم اینه:059D111 مثل اینکه این کد زبان فارسی نداره.
حالا از شما یه سوال دارم:
اگه من پروداکت کدش رو با جف عوض کنم،ovi suit آپدیتش میکنه؟یعنی فارسی میشه؟
بعد از تعویض پروداکت کد میشه دوباره برش گردوند کد اولی؟اون وقت قاتی نمیکنه؟
تعویض پروداکت کد که مشکلی برای گوشی پیش نمیاره؟
اگه پروداکت کد فارسی n8 آبی رو دارید برام بزارید.ممنون.
دوست عزیز صادقانه بهتون میگم اشتباه کردید گوشیرو پس گرفتید!نقل قول:
همین الان هم گوشیرو ببندید و اصلا منکر باز شدنش توسط خودتون بشید.شکایت کنید به نتیجه میرسید.
این ریسکو صادقانه بهت میگم نکن که خودت تعمیرش کنی!
برو اتحادیه شکایت کن.
من چندتا از بچه هارو دیدم که مشکل داشتن تو همین نت و گوشیرم براشون راحت عوض کردن ویا با دوتا سرو صدا تعویضش کردن!
اصلا اعتماد به نفس خودتو از دست نده ونگو دیگه فایده نداره و...
برو پیگیری کن.
دوستان، من میدونستم که میتونم با شکایت حقم رو پس بگیرم اما خب من کارمند هستم و تا آخر سال مرخصی و پاس اداری رو ممنوع کردن برامون. از طرفی چون دو هفته مونده به آخر سال و بدنه تنبل اداری اجازه فعالیت چابک به سیستم نمیده مطمئنا میوفته برای بعد از سال که اونم همیشه تا پایان فروردین و اوایل اردیبهشت هرکی هرکیه و همه یا مرخصی اند و یا کار رو نگه میدارن به علت تنبلی ذاتی سیستم.
من دیدم با این شرایط قریب به دو ماه باید بدوم و آخرش هم هیچ تضمینی نیست حقم رو بگیرم اینکه راضی شدم به ضرر صدهزار تومانی و اینکه گوشیم از گارانتی خارج باشه و در همین حالت بمونه.
امروز عصر قرار هست تماس بگیرم ببینم اماده شده یا نه. اما خب شدیدا احساس پوچی بهم دست داده و نه به خاطر پولش و به علت اینکه این آقایون بنده رو دروغگو و پنهانکار و دودره باز معرفی کردن(اینکه گفتن تو آب انداختی یا ضربه شدید زدی یا دادی بیرون تعمیر و الان آوردی پیش ما) و گوشیم رو از گارانتی خارج کردن راستش این خیلی برام سنگینه و غیر غابل هضم...
ولی چه باید کرد؟ باید قبول کنیم حتی تمایندگی رسمی نوکیا در ایران مثل نمونه های خارجیش جواب نمیده(حتی با وجود دستگاه نظارتی خودشون نوکیا کرلاین) این رو باید علت یابی کرد و ریشه یابی کرد...
دوستان قیمت جهانی این گوشی چنده ؟ قیمت داخل با گارانتی اصلی نوکیا توی گوشی شاپ زده 660.000 تومن ، یعنی 50 تومن یهو
گرون شده !:41: سوال دیگه اینکه مشکل هنگ و ری استارت مثلا از 100 تا گوشی چند تا این مشکلو دارن ؟
ممنون !:10:
آفا لطفا زودتر جواب بدید،از ترافیک دانلود adsl ام زیاد نمونده،می خوام ببینم آپدیتش کنم یا نه.نقل قول:
این گوشی مثله اینکه خیلی مشکل پیدا کرده ولی من بهتون پیشنهاد می کنم اگه خواستید بگیرید از اتصالات اینترنشنال بگیرید.من خودم 3 تا گوشی اخر نوکیامو از اونجا گرفتم قبلیه مشکل پیدا کرده بود بردم گفت درست نمی شه گفت یه گوشی دیگه انتخاب کن منم یه لمسی برداشتم فقط حدود 70 80 ازم پول گرفت یعنی پول نو قبلیرو برام حساب کرد!
دمشون گرم تازه من گوشیمو 100 بار پرتم کرده بودم صفحش یه جاش تو رفته بود ولی بازم قبول کردن
انقدر بالای این گارانتی پول میره تون جیبشون که اون یدونه که به شما دادن پول خورد ته جیبشونه :46:نقل قول:
نه بابا با گارانتی اصلی615
اره. ولی نسبت به اونای دیگه با انصاف تر هستن و خیلی خوب خدمات می دن.نقل قول:
سلام
دیروز عصر زنگ زدم به نعمیر کاره و گفتم چی شد گوشی؟
گفت که گوشیت آمادست بیا ببر:18:
خلاصه منم پاشدم رفتم دیدم آره راست میگه گوشی رو روشن کرده و گفت دهنی اش هم خراب بوده و صدا خوب منتقل نمیشده که اون رو هم برات عوض کردم.
ظاهرا گوشی درست شده بود و گفت 3-4 ساعت هم تستش کرده و مشکل نداشته تا الان.
چند تا sms زدم باهاش دیدم درسته و یک کم فشار آوردم تو منو باز کردن و برنامه و کارهای دیگه ببینم هنگ میکنه یا نه اما دیدم بسیار سریع و با صلابت پاسخ میده و مثل قبل که یک کندی قابل توجهی توش بود دیگه کاملا رفع شده..
هزینه اش هم کلا شد 90 تومن.
منم ازش یک فاکتور تعمیراتی گرفتم که ببرم تعزیرات و ادعای خسارت از نوکیا کنم. اما نمیدونم حالا که خودم تعمیرش کردم میشه بازهم ادعا کرد؟؟
در هر صورت الان ان8 کنارمه و باهاش پیامک بازی میکنم اما خب خیلی دیگه با این جریاناتی که سرم آمده جذابیتی برام نداره...
شما ببینید این همون گوشی بود که با ایراد "دستکاری بسیار شدید در CPU و غیر قابل تعمیر" از گارانتی اصلی خارج و باطل شده بود و جسدش رو به من برگردوندند. این نشون میده که نماینده نوکیا در ایران با اون دبدبه و کبکبش یک مهندس درست حسابی نداره تو مجموعه اش شایدم سیاست شرکت حالا که سودش کم شده اینه که از گرده کاربرا بزنه...
در هر صورت دیروز از یکی از دوستانم شنیدم که پسر این آقای نماینده رسمی نوکیا در ایران لامبورگینی خریده و سوار میشه که خب جای تعجبی نداره که از کجا آمده است...
من دیگه گارانتی اصلی نوکیا برام ارزشی نداره و اگه ادعایی هم بکنم برای جبران خسارتی هست که به ناحق به من زده اند. وگرنه اونجا یک مشت مهندس نما نشسته اند و اظهار نظر غیر کارشناسی میکنند.سوال من اینه اگر سی پی یو گوشی من اشکال شدید داره و غیر قابل تعمیره چطور الان درست شده و کار میکنه و سی پی یو هم تعمیر نشده؟؟ که اگر تعویض میشد باید سریال گوشی طبیعتا عوض میشد. یا اگر دستکاری شده بود باید روی برد اثری دیده میشد. چیپستی که الان تعویض شده به گفته یکی از دوستانم، به چیپست خازن معروفه و در تولیدات نوکیا به مشکل خورده است.(البته شخصا نمیدونم تا چه اندازه این حرف صحیح است ولی مطمئنم که هرچه بوده ایراد CPU نبوده است.)
آخرش هم رفتم نمایندگی اصلی و و به تحویلدار اونجا گفتم مستندات پرونده گوشیمو که از گارانتی خارج کردین بدید به من و حقمه بدونم که گفت ما وظیفه ای نداریم در این مسئله و گفتم پس این که غیر قابل تعمیر بود چطور الان زنده شده؟؟؟ و شما گفتین برد دستکاری شده اما من خودم برد رو دیدم سالم بوده که طرف گفت آقا باور میکنی من یک برد رو تا به حال تو زندگیم ندیدم؟؟!!
واقعا متاسفم فقط همین رو میشه گفت.
دوستان اگر تجربه ای دارند یا میدونن که میشه ادعای خسارت کرد از این شرکت ممنون میشم منو به نحوی در جریان بزارن.
یادم رفت اینو بگم که تعمیرکار گفت تا ده روز دیگه گوشیت رو تست کن و هر مشکلی براش پیش آمد بیا هزینه تعمیراتیت رو از من پس بگیر. آدم خیلی خوبی بود خدا عمرش بده.
با تشکر
دوستان اگه کسی ایمیل نظارتی چیزی واسه این نوکیا میدونه بگه،من گفته های این دوستمون رو ترجمه میکنم
آره به نظرم اگه برای سایت اصلی نوکیا بفرستی بهتر باشه تا این بی شرفها !
بی زحمت اینو هم جواب بدین آخه قراره N8 بگیرم میترسم !نقل قول:
دوستان قیمت جهانی این گوشی چنده ؟ قیمت داخل با گارانتی اصلی نوکیا توی گوشی شاپ زده 660.000 تومن ، یعنی 50 تومن یهو
گرون شده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال دیگه اینکه مشکل هنگ و ری استارت مثلا از 100 تا گوشی چند تا این مشکلو دارن ؟
ممنون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم تعزیرات و از گارانتی اصلی نوکیا ایرانیان همراه سرویس شکایت کردم. گفتن تا دو هفته دیگه باهاتون تماس میگیریم.
سلام
چرا این گوشی با nokia PC suite به کامپیوتر وصل نمیشه؟
یعنی چی ...؟نقل قول:
خب PC Suite رو بنصب بعد از تو اون Connect a Phone رو بزن و بعد کانکت شدن با کابل یا بلوتوث رو انتخاب کن ...
مشکلت کجاست دوست عزیز ؟
نه با کابل وصل میشه نه با بلوتوث.
پیغام خطا میده: "یه مشکلی با گوشی شما وجود داره، شما باید با ovi suite وصل بشین"
کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟
کسی تونسته N8 رو با PC suite به کامپیوتر وصل کنه؟
بر اساس نظر سنجی انتخاب شد:بهترین اسمارت فون در بازار ایران تا اسفند 89
منبع:مجله کالایاب
mobilestan.net/showpost.php?p=1859516&postcount=6222
من موس کامپیوترم رو به n8 وصل کردم و گوشی اون رو شناخت و باهاش کار کردم.
کیبورد هم بهش وصل میشه؟
این کیبوردهای ژله ای که تو بازار هست،میشناسه؟ و بهش میخوره؟
بله کیبرد رو هم می شناسه.نقل قول:
من موس و کیبرد وایرلس وصل کردم همزمان کار کرد .. دانگل موس و کیبرد رو زدم سر کابل یو اس بی هاست:46:
من یه مشکل با وایرلس گوشی دارم
به وایرلس (روتر یا ad-hoc ) وصل میشه ولی وقتی میخواد وب بروزینگ کنه این پیامو میده
invalid server name:41:
من که هرچی تو فروم نوکیا گشتم مشکلم حل نشد
کسی این مشکلو داشته و حلش کرده؟؟؟
بچه ها مشکل پخش زیرنویس با پسوند هایی به غیر از srt حل نشد؟اونطوری که من تست کردم فعلا فقط زیرنویس های با پسوند srt بدون تبدیل کردن پخش میشه .همینطوره؟
کسی اطلاعی داره؟نقل قول:
کسی تونسته N8 رو با نرم افزار PC suite به کامپیوتر وصل کنه؟
سایتی رو که شما باز میکنی فیلتره!با گوگل تست کن ببین اگه باز این پیغامو داد داخله کانکتیویتی برو اول اتصالو برقرار کن با مودم بعد تست کن!نقل قول:
در ادامه مشکله ایمان 206 هم بگم آقا جدا خیلی خوشحال شدم گوشیت تعمیر شد!اما یه توصیه به بقیه دوستان کنم امید وارم به ان8 دارا بر نخوره!من شخصا هیچ وقت دنباله سری ان نرفتم و نمیرم!زمانی که ان 95 اومدو یادتونه؟چقد خرابی و شکایتو...
هرکس قصده خریده این گوشی رو داره سی 7 بهترین جایگزینه!سرعتش دوبرابره به دلیله دوبرابر بودن رام!هیچ شکایتی در دنیا از هنگو دد و خرابی ازش نشده!اگرم خروجی اچدی ام ای مهمه واستون چند ماه صبر کنین ای 7 بخرین چون الان قیمتش فضاییه!اما هرکس عشقه ان 8 داره تجربه آقا نیما درسه خوبیه!موفق باشین