از این شکل جدید تندر90 عکس ندارین؟نقل قول:
Printable View
از این شکل جدید تندر90 عکس ندارین؟نقل قول:
دوستان توجه كنيد :
براي پرداخت اينترنتي حتما بايد از اينترنت اكسپلورر استفاده كنيد چون با موزيلا ارور ميد
تو سایت ایران خودرو هست ودر شهرستان ما حدود دو سه تا از این فیس لیفت ها موجوده به نظر من جالب نیست.نقل قول:
من عاشق ظاهر فعلی تندر نودم. خدا نکنه بخوان از این مدل فیس لیفت ها بدن به ما! من قیافه اش رو دیدم. خیلی افتضاحه! خیلی!
اینم لینک عکس هاش:
کد:http://www.khabarkhodro.com/files_upload/28341.jpg
کد:http://www.khabarkhodro.com/files_upload/28342.jpg
کد:http://www.khabarkhodro.com/files_upload/28343.jpg
کد:http://www.khabarkhodro.com/files_upload/28344.jpg
دوستانی که L90 دارند یک سوال : آیا کسی ماشینشو گاز سوز کرده ؟
من میخواستم ماشینم رو گازسوز کنم به چند تا از کارگاه ها هم زنگ زدم گفتند حدودا چیزی بین 400 تا 500 هزار تومان هزینش میشه و خودرو هم بیمه میشه ، ضمن اینکه گفتند کیتها و سوخت CNG با کامپیوتر ماشین و موتور خودرو هیچ ناسازگاری نداره . نظر شما چیه ؟ ( چون L90 تا بحال دوگانه سوز کارخانه ای نداشته یک مقدار تردید ایجاد میکنه )
با تشکر . :11:
بحمدالله بدست متخصصان توانمند داخلی جلو پنجره تندر هم مثل 132 شد . رنو ی فرانسه تو خواب هم میدید همچین سعادتی نصیبش بشه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من عاشق ظاهر فعلی تندر نودم. خدا نکنه بخوان از این مدل فیس لیفت ها بدن به ما! من قیافه اش رو دیدم. خیلی افتضاحه! خیلی!
[PHP][/PHP]کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4838393&postcount=1241
از جلو نگاه کنی فکر میکنی پراید هست!!!!!!!!!!
من دوست داشتم سپر هاش همرنگ بدنه بشه ولی نه اینجوری:41:
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
رنو چرا اجازه میده !!!!!:18:
تاريخ : چهارشنبه 3 شهريور 1389
[بازار تندر-90 با فروش نقدی و پیش فروش متعادل می شود
خبرگزاری فارس - مدیرکل صنایع ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنایع در مورد افزایش قیمت تندر-90 در بازار آزاد گفت: با فروش نقدی و پیش فروش تندر-90 شرایط بازار را متعادل خواهیم کرد.
محسن صالحی نیا در خصوص افزایش قیمت تندر-90 در بازار و سیاست وزارت صنایع برای کنترل قیمت ها اظهار داشت: محدودیت های موجود در عرضه تندر-90 یکی از دلایل افزایش قیمت این خودرو است که با برنامه ریزی خودروسازان برای افزایش تیراژ تولید و برطرف شدن مشکل تامین قطعه، قیمت ها نیز به سطح مناسبی باز خواهد گشت.
منبع : دنیای اقتصاد
جالبیش اینه که آرم رنو رو برداشتن آرم سایپا زدن جاش !!! :18:نقل قول:
چی شد مثلا؟ الان طراحی این ماشین رو یعنی متخصصان ما انجام دادن؟
همین دیگه. یه ماشین میارن تا 20 سال چراغاشو عوض میکنن می چپونن به ملت.
حالا ببینین همین تندر رو تا چند سال دیگه تولید میکنن...
با توجه به اینکه روز به روز روابط ما با فرانسه داره تیره تر میشه، پارس خودرو مشکل تامین قطعه پیدا نمیکنه!؟؟؟
حتما مثل ایران خودرو میره سراغ چینی ها...!
امروز E2LP رو بردیم نمایندگی پارسخودرو برای سرویس دوره ای اول که ماشین 9100 تا کار کرده بود ، 5 لیتر روغن موتور ELF و یکعدد فیلتر هوا و روغن رو عوض کرد شد 54 هزار تومن.:13:
مگه سرویس دوره ای اول مجانی نباید باشه ؟ (البته میدونم اینجا ایرانه:27: پارک دایناسورها:31:)
روغن موتور و فیلترهوا این جور چیزا شامل گارانتی اولیه نمیشه . ایرادات ، مثل برای یکی از دوستام شیشه برقیش خراب شده بود جزء گارانتی شد.نقل قول:
توی مواردی که پول مول هست توش بیرون ببرین ارزون تر میوفته... چون تو کارواش آزادی روغن موتور و فیلتر هوا و روغن رو از ما 45 تومن گرفت.
تاريخ : پنج شنبه 4 شهريور 1389
تندر ارزان شد، مگان گران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وعده های داده شده مبنی بر کاهش قیمت تندر- 90 بالاخره محقق شد، به طوری که پس از چند هفته افزایش قیمت این خودرو طی هفته گذشته روی ارزانی به خود دید.
تندر-90 که طی هفته های گذشته با افزایش چند صد هزار تومانی قیمت در بازار مواجه بود، در روزهای گذشته کاهش 100 هزار تومانی قیمت را در بازار تجربه کرد به طوری که قیمت مدل E1 این خودرو، در بازار به 14 میلیون و مدل E2 آن نیز به 16 میلیون رسید. به گفته فعالان بازار خودرو افزایش تقاضا دلیل اصلی افزایش قیمت تندر-90 در دو هفته گذشته بوده، اما تزریق خودرو از سوی شرکت های سازنده موجب شد تا کاهش قیمت مجدد به بازار این خودرو باز گردد.
هرچند طی هفته گذشته قیمت تندر- 90 تا حدودی با کاهش قیمت همراه بود، اما دیگر محصول رنو در کشور طی این مدت افزایش 500 هزار تومانی را تجربه کرد، به گفته فعالان بازار خودرو هم اکنون مگان دنده اتومات سفید در بازار 31 میلیون تومان عرضه می شود.
ثبات قیمت در بازار
از تندر و مگان که بگذریم، سایر خودروهای داخلی در بازار، تغییر و تحول خاصی را تجربه نکردند.
به طوری که هم اکنون پژو 206 تیپ 2، با قیمت 14 میلیون در بازار خرید و فروش می شود. این محصول البته مجهز به ترمز ضدقفل است.
از 206 تیپ دو که بگذریم می توان گفت که تیپ 6 این خودرو به دلیل کاهش عرضه در بازار طی روزهای گذشته تا حدودی افزایش قیمت را تجربه کرده، هرچند به گفته فعالان بازار خودرو افزایش قیمت این خودرو موقتی است. در حال حاضر، پژو 206 تیپ 6 که به ترمز ضدقفل و ایربگ مجهز بوده و دنده اتومات است، با قیمت 18 میلیون و 800 هزار تومان در بازار عرضه می شود.
در میان مدل های صندوق دار نیز، V8 نرخی برابر با 16 میلیون و 900 هزار تومان دارد و V9 نیز با نرخ 19 میلیون و 500 هزار تومان به فروش می رسد. پژو 206 صندوق دار V1 نیز قیمتی برابر با 15 میلیون و 600 هزار تومان دارد؛ اما نگاهی نیز به قیمت برخی دیگر از خودروهای داخلی بیندازیم.
در حال حاضر، سمند LX سال در مدل بنزین سوز، قیمتی برابر با 15 میلیون تومان دارد و پژو 405 بنزینی نیز با قیمت 13 میلیون و 100 هزار تومان به فروش می رسد.
پژوپارس بنزین سوز نیز طی هفته گذشته با قیمتی در حدود 17 میلیون و 100 هزار تومان، خرید و فروش می شود.
علاوه بر محصولات ایران خودرو طی هفته گذشته محصولات سایپا نیز در بازار هیچ افزایش قیمتی را تجربه نکردند به طوری که در حال حاضر، پراید بنزین سوز نرخی برابر با هفت میلیون و 750 هزار تومان دارد و ریو نیز با قیمت 13 میلیون و 600 هزار تومان خرید و فروش می شود.
زانتیا نیز هم اکنون با قیمت 27 میلیون و 100 هزار تومان در بازار خودرو کشور به فروش می رسد. آن طور که نمایشگاه داران خودرو پایتخت عنوان می کنند، دو شاسی بلند مونتاژ کشور نیز هم اکنون با همان قیمت های هفته های اخیر خود خرید و فروش می شوند. در حال حاضر، سوزوکی گرند ویتارا در مدل اتومات نیز، 40 میلیون و 500 هزار تومان و نوع دنده ای آن نیز با نرخ 36 میلیون تومان به فروش می رسد.
برای خرید نیسان رونیز، محصول مونتاژی پارس خودرو هم باید 31 میلیون و 500 هزار تومان هزینه کرد.
ماکسیما دیگر محصول پارس خودرو نیز هم اکنون در مدل اتومات، 39 میلیون و 275 هزار تومان قیمت دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان :
ديروز ماشينمو (e2lp) بردم براي سرويس 40 هزار كه كارهاي زير رو انجام دادن و 130 هزار تومن برام آب خورد:
تعويض روغن- تعويض ----- هوا، روغن، بنزين- تعويض شمع ها- تعويض لنت ترمز جلو (كه البته كاملاً سالم به نظر ميرسه و توصيه ميكنم با توجه به كيفيت و قيمتش دوستان اونو عوض نكنند)
بعد از خارج شدن از نمايندگي هم عقربه سرعت سنج از كار افتاده بود كه مجبور شدم دوباره برگردم تا درستش كنن.
همه چيز آزاد حساب شد و فاكتور هم ندادن
كسي نظري نداره:13:
راستي ميخوام ماشينو با قطار از بندر به تهران بيارم ميخوام برم مرخصي (اروميه) قطار قبولش ميكنه درسته شاسي بلند نيست ولي ارتفاع سقفش زياده.:5:
ممنون دوست عزیز از اینکه تجربه مراجعه به نمایندگی رو می نویسید، بقیه دوستان هم بنویسند فکر می کنم خیلی مفید باشه،نقل قول:
من که فعلا" تندر ندارم:41:، اما مطمئنم به خاطر تجربه ی ماشین هایی که تا حالا داشته ام، پامو تو نمایندگی برا سرویس نخواهم گذاشت، مگر اینکه ایراد اساسی باشه و مجبور بشم.
1- من تا حالا نشنیدم کسی از نمایندگی راضی باشه، چون دستمزد هاشون خیلی با بازار اختلاف داره
2- نمایندگی بجای تعمیر قطعه، همیشه اولویت با تعویض قطعه است و خوب اینم باز به ظرر مشتری و به نفع نمایندگی است.
3- از چند نفر شنیده ام که مواردی که شامل گارانتی نمیشه، بیرون از نمایندگی خیلی کمتر آب میخوره
نتیجه: این خودرو ساز ها خیلی بی وجدانند:19:
ارتفاع ماشین هم از سمند و ... 6 یا 7 سانتی متر بیشتره، فکر نمی کنم مشکلی باشه! تندر 152 سمند 146 cm
سلام دوستان
با توجه به اینکه تمامی ثبت نامی های وعده تحویل مهر و آبان تا آخر شهریور ماه خودروی خود را تحویل می گیرند (خبرهایی داره به گوش می رسه)، که بنابر آن پاییز هیچ تحویلی از سوی پارس خودرو نخواهد بود و زمان مناسبی جهت ایجاد تغییرات در تندر 90 و تولید انبوه فیس لیفت می باشد و همچنین اعلام خبر تولید فیس لیفت از نیمه ی دوم امسال در صورت تایید شرکت رنو، در خبرها.................... آیا به نظر شما برای ثبت نامی های اخیر تندر پارس خودرو، از فیس لیفت جدید پارس خودرو خواهند داد؟
دوستان دلایل خود را بگویند.
با تشکر
سلام.
یه سوالی داشتم میخواستم ببینم تا حالا کسی با l90 دستی کشیده از روزی که ماشینو گرفتم جرات نکردم باش دستی بکشم.
میبخشید دوباره پست زدم میخواستم ببینم ایران خودرو دیگه l90 ثبت نام نمیکنه؟
مطمئنی؟!!! یعنی رنگهای سفید E2 LPابان راهم تا اخر شهریور تحویل میدن؟ اخه چند روز پیش تو سایتش خوندم که تندر های سفید با موعد تحویل مرداد ماه تازه 27 مرداد دعوت نامش صدر شده بود---البته رنگ نقره ای ابان دعوت نامش صادرشده...نقل قول:
نقل قول:
چند تا از دوستان که تو نمایندگی هستن میگن. مشکل فقط همون E2lp سفید ها هستند که، به گفته اونها با تحویل بقیه رنگها، تحویل E2lp سفید هم تسریع میشه. اخبارش اصلا" موثق نیست، ولی من تا حالا هر چی از این خبر ها از دوستان شنیدم، درست از آب در اومده.
سلام. یه سوال: l90 e2/lp دوگانه سوز هم داریم؟؟ و قیمتش چقدره؟؟
نه دو گانه سوز تا حالا تولید نشده.
تاريخ : شنبه 6 شهريور 1389
[تندر 90 همچنان بلاتکلیف
مرداد ماه نیز پایان یافت، اما جلسه نهایی تعیین تکلیف تجمیع تولید تندر و یا تولید مجدد این خودرو در دو شرکت خودروسازی ایران خودرو و پارس خودرو برگزار نشد.
پیش از این مجید هدایت رییس سازمان گسترش صنایع ایران برگزاری جلسه نهایی را به اتمام مجامع شرکت های خودروساز و ایدرو موکول کرده بود، اما پس از اتمام مجامع نیز جلسه مذکور به پایان مرداد ماه موکول شد، اما پایان مرداد ماه نیز گره گشای این مشکل نشد به طوری که شنیده ها حکایت از آن دارد که زمان برگزاری جلسه یک هفته دیگر تمدید شده است.
گزارش های رسیده حکایت از آن است که جلسه نهایی برای تعیین تکلیف وضعیت ادامه تولید تندر90 و تمرکز یا عدم تمرکز تولید این خودرو حداکثر ظرف هفته آینده با حضور مدیران عامل دو شرکت خودروساز (ایران خودرو و پارس خودرو) و دو تن از معاونان وزیر صنایع و معادن برگزار خواهد شد.
ظاهرا تاخیر در برگزاری جلسه تعیین تکلیف تندر 90 به معنی ادامه وضعیت فعلی تولید این خودرو خواهد بود که با این شرایط می توان گفت با وجود ابلاغ طرح تمرکز تولید از سوی رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران این طرح مسکوت خواهد ماند و به این طریق راهکار پیشنهادی که به منظور برطرف شدن مشکلات تولیدی این خودرو پیشنهاد شده بود به بن بست خواهد رسید. هرچند وضعیت تولید تندر 90 همچنان نامشخص است ، اما چند روز پیش رییس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) از اتخاذ تصمیم های مهمی درباره پروژه تولید تندر90 در آینده نزدیک خبر داد و گفت که در جلسه ای با حضور معاونان وزیر صنایع و معادن تصمیم های مهمی درباره تندر90 گرفته می شود که لازم الاجرا خواهد بود.
طرح تمرکز تولید تندر 90 از حدود دو ماه پیش مطرح گردید، اما طرح پیشنهادی از همان ابتدا خبرساز شد و در صدر اخبار صنعت خودرو قرار گرفت. به طوری که طرح پیشنهادی با مخالفت مسوولان ایران خودرو مواجه شد به همین دلیل تصمیم گیری مجدد در خصوص وضعیت تولید این خودرو به برگزاری جلسه ای دیگر موکول شد که جلسه مذکور نیز هنوز برگزار نشده است.
سلام.کسی از پیش فروش تندر90 ایران خودرو اطلاعی نداره؟؟ آخه مال پارس خودرو رو که نتوانستم ثبت نام کنم شاید برا ایران خودرو رو شانس بیارم.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www.parskhodro.ir/sales/news/news.asp?id=299
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
همین جا سر بزن، من اگه خبری داشتم بلافاصله همین جا ارسال می کنم. فعلا" که خبری نیست. انگاری ایران خودرو قطعه نداره!نقل قول:
دوگانه سوز نداره، ایران فرقون یه تعدادی ثبت نام کرده، اما مونده توش و هنوز نتونسته که تحویل بده.نقل قول:
پارس خودرو دیگه تیپهای پایینتر (E0 و E1) ثبت نام نمیکنه ؟ همش E2LP شده ؟
این دوره (آخر مرداد) که برای تحویل آذر، دی، بهمن و اسفند 89 ثبت نام کرد فقط E0 توشون نبود.نقل قول:
برای فروردین و اردیبهشت هم فقط E2LP ثبت نام کردند.
احتمالش هست که دیگه فقط E2LP ثبت نام بکنند.
دوستان کسی قیمت چراغ جلو تندر و همچنین روغن موتور الف روداره؟
میگن قرار مدل E1 رو تو همین ماه دوباره ثبت نام کنند
تاريخ : دوشنبه 15 شهريور 1389
فروش فوری تندر-90 پارس خودرو
روابط عمومی پارس خودرو - بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، از این پس، 40 درصد تولید تندر- 90 پارس خودرو به صورت فروش فوری واگذار می شود.
حسین روانبد، قائم مقام معاونت بازاریابی و فروش شرکت پارس خودرو، با بیان این مطلب گفت: تاکنون بیشتر خودروهای این شرکت به صورت پیش فروش در اختیار متقاضیان قرار می گرفت اما از این پس و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در شش ماه اخیر، شرکت پارس خودرو با هدف کنترل قیمت کاذب تندر- 90 در بازار، همه ماهه 40 درصد محصولات تندر-90 تولیدی خود را به صورت فروش فوری واگذار می کند.
وی ادامه داد: شرکت پارس خودرو از این پس دو رنگ قرمز روشن متالیک و بژ متالیک را به رنگ های تندر-90 تولیدی این شرکت اضافه خواهد کرد که بی شک موجب افزایش تنوع و حق انتخاب مشتریان می شود.
با سلام به همه
ديروز برادرم موقع بيرون آوردن ماشين درشو زد به ديوار و حسابي داغون كرد بردم صافكار برام بدون رنگ درآورد ولي موج داره و ديگه به دلم نميشينه. مي خواستم دوستان بگن آيا در رنگ شده فابريك تو بازار وجود داره؟ و پس از عوض كردنش موقع فروش معلوم ميشه يا نه؟ اگه قيمت هم بدين واقعا ممنون ميشم. ماشين l90e2 ايرانخودرو رنگ سفيد شيري روغني هست.:41:
بله ولي پيدا كردنش خيلي سخته!نقل قول:
مي خواستم دوستان بگن آيا در رنگ شده فابريك تو بازار وجود داره؟
در گلگير و هر قسمت بدنه مربوط به هر خودرو كه در بازار وجود داره با نام درجه دو شناخته ميشه و به راحتي از مدل فابريك قابل تشخيص هستنقل قول:
و پس از عوض كردنش موقع فروش معلوم ميشه يا نه؟
به نظرم بي خودي هزينه زيادي متحمل نشيد
اگر رنگ در آسيب نديده به همين شكل استفاده كنيد
اگر هم آسيب ديده بدين نقاش براي شما مرتبش كنه
نقل قول:
اگه بدون رنگ در آوردنش که پس اونقدر ها هم حسابی داغون نشده! به نظر منم همون جوری که فعلا" هست خیلی به صرفه تر هست.
یعنی هیشکی تا حالا با l90 دستی نکشیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::19:نقل قول:
من که تا حالا تندر نداشته ام، ولی بابا انصاف داشته باشید، گیرم که بشه:9:، دهن این ماشین های زبون بسته رو آسفالت نکنید!:28:نقل قول:
تاريخ : پنج شنبه 18 شهريور 1389
بازهم کمبود قطعه برای تندر - ۹۰
ظاهرا مشکلات تولیدی تندر -90 تمام شدنی نیست؛ چرا که با گذشت سه سال از تولید این خودرو در مقاطعی تامین قطعات این خودرو با مشکلاتی مواجه می شود که این امر توقف و کندی در روند تولید این خودرو را به همراه داشته است؛ اما ظاهرا هفته گذشته مشکلات تولیدی این خودرو مجدد تکرار شد که این امر روند تولید این خودرو را با چالش مواجه کرد.
به گفته محمدرضا نجفی منش، دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو این بار کمبود سپر تولید تندر را با مشکل مواجه کرده است. نجفی منش با اعلام خبر بالا افزود: در حال حاضر تولید سپر این خودرو کمتر از مقدار مورد نیاز است که امیدواریم این مشکل هرچه زودتر حل شود.
وی با بیان اینکه در گذشته نیز این مشکل ایجاد شده بود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر تولید این خودرو بدون سپر ادامه داشته و بعدا سپر به خودروهای تولیدی اضافه خواهد شد.
ظاهرا اجرای روش تک سورسی، کمبود سپر برای تولید تندر را به همراه داشته است ، در روش تک سورسی قطعات خودرو به صورت تک منبعی تولید و تامین می شود؛ به همین دلیل در صورت بروز مشکل تامین قطعه از سایر منابع امکان پذیر نمی باشد. نجفی منش در این خصوص به ایسنا می گوید: تامین تک منبعی روش مناسبی برای تامین قطعات خودروهای تولیدی است؛ با این حال برنامه ریزی ها باید به گونه ای انجام شود که تامین قطعات در زمان مورد نیاز با خللی مواجه نشود.
من یه سری تو سرعت 80 خواستم با ترمز دستی وایستم که کارایی خوبی نداشت. یعنی اصلا کیفیت ترمز abs جلو رو نداره . آخه هر چیزی رو برای کاری آفریدند. در حالت معمولی کارایی خوبی داره لااقل از ترمز دستی پراید خیلی بهتره :46:نقل قول:
سلام به همه دوستان من 5 شنبه ال90 ای 1 فول خریدم _ البته مدل 86 هست و 2995 تا کار کرده بود که دیروز رندش کردم شد 3000
البته زدحالش اینجاست که ماشین قبلا تصادف داشته واسه همین دربها رو عوض کرده و رنگ داره ولی شاسی دست نخورده است ضمن اینکه کاپوت و سقف و صندون نیز فابریک هست
البته صاحبش میگفت کشیده به جدول ولی از نظر فنی همه چیش ظاهرا نو هست
یه چیز دیگه اینکه رام عقب رو با کمک هاش عوض کرده که خودش میگفت بخاطر همون تصادف رفته نو خریده
راستش نمیدونم این ماشینی که خریدم بدردم میخوره یا نه ظاهرش نو هست دربها هم که رنگ داره فابریک نو انداخته رنگ کرده
دوستان اگه در مورد قیمت این ماشین نظر بدن ببینم چند میارزه
البته خودم فکر میکنم که سرم کلاه رفته
خیالی نیست
اگه مشکلی پیش نیاد که نگهش میدارم -- همه چیزاش نو هست
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
قیمت هم 11.7 خریدم (نقره ا ی هست )
سوالم اینه که عقب ماشین یکمی بالاست - البته یکی میگفت شاید بخاطر کمک های نو باشه
یه سوال دیگه اینکه وقتی ماشین و روشن میکنم چراغهای abs airbagروشن نمیشه
البته طرف میگفت ایربگ راننده سنسور نداره و باید سنسور بزارم روش و فعال کنم -- دوستان اگه کس در مورد این سنسور چیزی میدونه و اینکه چقدر هزینشه بگه
abs رو از کجا میشه فهمید داره یا نه ؟ البته ماشین فول هست ولی میخوام مطمئن بشم
ممنون از همگی