نقل قول:
============================
یعنی من ببرم لایو بگن باید ابدیت کنی دیگه نمیتونم بعدش بازی های 2000 تومانی بخرم؟
Printable View
نقل قول:
============================
یعنی من ببرم لایو بگن باید ابدیت کنی دیگه نمیتونم بعدش بازی های 2000 تومانی بخرم؟
اگه no رو بزنی که اپدیت نمیشه و ارتباطت قطع میشه ولی اگه yes رو بزنی و اپدیت کنی باید ببری بیرون برات دوباره کپی خورش کنن(یه خوبی داره که هم میتونی بری لایو با اپدیت جدید و هم همه ی بازی ها اجرا میشن ولی یه 15 20 تومنی ازت میگیرن)
نقل قول:
==============================
عزیزم کیا 15 20 تومان میگیرن همون جایی که ایکس باکسو ابدیت می کنن؟و اینکه این مبلغ کاراکتر ها رو باید جطوری بدم؟
نحوه زدن مشت از زیر که بعد میگه (هاپی) رو کسی می دونه باید چطوری زد که اون کلمه رو بگه؟!:21:
اون میگه Toasty نه هاپی :31: با اپرکات زدن میاد دیگه . زمانی که شما حریف رو بزنین و بیافته زمین بعدش شما آپرکات بزنین بهش . یا اینکه یه کمبو رو کامل بزنین بعد آپرکات بزنین .نقل قول:
البته این چیزی بود که توی سایت های خارجی گفته بودن و من تست نکردم. خودم فکر میکردم رندم میاد .
اطلاعات بیشتر ::
کد:http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Toasty!
http://www.gamebandits.com/cheats/mortal-kombat-9-how-to-get-the-easter-egg-toasty-07377/
ممنون...نقل قول:
من به گوشم از همون اول هاپی شنیده بود فکر می کردم تلفظ ش این طوری باشه..!
بله منم تعجب کردم که رندم باشه. چون شنیده بودم باید یک فنی زد..:20:
راستي فردي آخرين دي ال سي بود يا قراره بازم ادامه داشته باشه؟؟؟
ممنون از همه ی دوستان که جواب دادند. حالا باید تصمیم بگیرم دستان.
دوستان این سایت رمز و فیتالیتی ها و بابالیتی ها و x-ray ها است مال کااراکتر های dlc:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمبو پک کیتانا با حجم تقریبا 54 مگابایت :31:
کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=75ueV2TJOVw
اینجا طراحی مدل یکی از ارت های کیتانارو به ترتیب نشون میده...واقعا جذاب.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه نگاه از نقاشی به کجاها میرسن نامردا:31:خودم فهمیدم چرا پست قبلیم پاک شد.بابا بذارید یه ذره دعوا بشه هیجان فروم بره بالا مثلا تو تاپیک مورتال کمبت هستیما یه بزن بزنی باید بشه:31:
آقا این فاتالیتیهای آخر ما باز نمیشه چرا.آپدیتیه؟
بیبالیتی تمامی کاراکترها...بعضی هاش خداست...!!! فردی رو نمیگم که لوس نشه...:31:کد:http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=ypLAZsyZOWU
من تازه می خوام این بازی رو بگیرم
این بازی نسخه کامپیوتری هم داره
هیچ اطلاعاتی در بارش ندارم و وقت نکردم پست های قبلی رو بخونم
ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر
نه کامپیوتری ندارهنقل قول:
آقا یکی نگفت قضیه این فاتالیتیای آخر هر کاراکتر چیه؟
bability و Stage Fatality ها رو باید از توی اینترنت پیدا کنی و یه بار که بزنیشون خود به خود باز میشننقل قول:
دوستان Shao kahn نميشه آزاد كرد ؟؟
يه سوال ديگه babality چه موقع اي ميشه زد ؟؟
یادم میاد 10 سال پیش سگا بازی میکردیم موقعی که اون یارو سرش میچرخید بچه ش میکردیم.:31:نقل قول:
حالا نمیدونم منظور از babality همینی هستش که گفتم یا نه.
-----------------------------------
این بازی کاراکترای زنشون چطورین؟
منظورم اینه که خیلی اونجورین ؟
یعنی لخ تی زیاد دارن یا نه؟:31:
گفتم شاید یه xbox گرفتم توی مغازه ذهن اذهان عمومی رو پراکنده و متلاشی و متشوش نکنیم.:31:
اون كيتانارو ببين اون بالا . همشون همين شكلين . رنگاشون عوض ميشه . در همين حد ...
فقط اذهان يكم متلاشي ميشه :31:
تا اونجایی که من میدونم بعضی از کاراکتر ها دارن و بعضی همن نه.....!!!نقل قول:
توی لیست Fatality هست میتونی پیدا کنی .....
زمانیکه در طول بازی اصلا دفاع نکنینقل قول:
برای این کار میتونی تو دونفره بازی کردن این کدو بزنی تا دفاع لاک بشه:
020-020
کافیه فقط راند آخر دفاع نکنی . دکمه بلاک رو بزنی اشکال نداره . فقط نباید ضربه ای که حریف میزنه بلاک بشهنقل قول:
یه لینک میدی؟نقل قول:
دمت گرم:31:
تا اونجایی که من میدونم نمیشه به همراه Goro و Kintaroنقل قول:
البته goro رو میشه تو challenge tower مرحله ی 150 بازیش کرد
بله حتما :10:نقل قول:
بفرمایید :
کد:http://gametipcenter.com/mortal-kombat-9-2011-complete-babalities-list-for-ps3
کد:http://gametipcenter.com/mortal-kombat-2011-version-stage-fatalities-list-for-ps3
دوستان من بخوام به صورت حرفه ای بازی کنم , روی سایرکس کار کنم یا سکتور ؟ /
Sector-کارش درست تره:5:نقل قول:
جفتشون خیلی خوبن . اما از نظر من سایرکس قوی تره . با توجه به اینکه کلی کمبوی خفن حتی تا 100% و بیشتر داره . اما خوب اونا سخته زدنشون . اما اگه تمرین کنی واقعا سایرکس یه چیز دیگست . هردفعه هم میزنن درست میکنن این کمبوهاشو باز ملت میگردن یه ریسیت دیگه پیدا میکنن :31:نقل قول:
سکتور هم خیلی خوبه . تلپورت خوبی داره . آتیش داره که نمیزاره حریف نزدیک بشه . موشک های هوایی داره که از جلو و بالا و عقب حریف میتونی بزنی .
بشین بازی کن با جفتشون ببین کدوم واست راحتتره . همون رو خیلی خوب یاد بگیر . میتونی هم جفتشون رو بازی کنی .:20:
من در حال حاضر فقط با سایرکس و سکتور حال میکنم / دارم روی هر دوتاشون کار میکنم ...
بعد این دوتا کبال و استرایکر ...
فقط کمبو بالای 30% چه سخته ! فعلا بیشتر از 36% نزدم , اونم با دسته X360 ...
تنها مشکل این نسخه کاراکتر های کمشه ... با دانلود هم حل نمیشه ...
حداقل یه 50 نفری داشت خیلی حال میداد :D
بعد آنلاین بازی کردنش چطوره ؟ اگه خوبه تا من هم بیام /
کابال که با دسته ایکس باکس اصلا فکرشو نکن حرفه ای بخوای بازی کنی . استرایکر هم از نظر من ضعیفه بیخیال بشی بهتره .نقل قول:
همون دوتایی که خوشت میاد رو فعلا بچسب و سعی کن حرفه ای بشی باهاشون.
تا اونجایی که خبر دارم Check یه کمبو پک از سکتور داره اما سایرکس فکر نکنم . باید متفرقه دانلود کنی.
کارکتر کم هم بخاطر اینه که خواستن برگردن به نسخه های قدیمی بازی . همین الان هم بالانس کردن این همه کارکتر خیلی زمانگیره . تا حالا چندین تا پچ اومده واسش .مطمعن باش اگه بیشتر میزاشتن کارکتر بازی اینقدر خوب نمیشد.
انلاین رو هم من تست نکردم . اما شنیدم افتضاح هستش . خیلی لگ داره :41:
من نمیفهمم مشکل شماها دقیقا با دسته 360 چیه : دی
در مورد آنلاین هم اگر زیاد بازی میکنی بچه های ایرانی زیاد هستن و ارزش داره که 800 پوینت بدی براش . من دیدم یه وقتایی 8 نفر پارتی میگیرن نوبتی بازی میکنن با هم
استرایکر ضعیفه؟ تاحالا از کمبو مسلسلش استفاده کردین مگه که اینو می گین؟
سلام !
2 تا سوال :
1- این بازی کی برای XboX360 و PS3 اومده ؟
2- این بازی کی برای PC میاد ؟
:31:
1- یکی دو ماه بلکم بیشترنقل قول:
1- این بازی کی برای XboX360 و PS3 اومده ؟
2- این بازی کی برای PC میاد ؟
2- اصولا سبک فایتینگ برا پی سی نمیاد
اااااااااااییییییییییییی خدااااااااا این همه از نسخه های بدردنخورش اومد برا پی سی حالا این9نمیاد برای پی سی شانس نداریم حالا کی حال و حوصله داره Ps3بخره قیمتش مهم نیس ولی وقتی pcهست دیگه Ps3چرا؟xboxهم بدرد نمیخوره واسه خریدن...
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3::13::13:
اره ویدئوهاشو دیدم . کمبوهاشو زدم .راحتترین کمبوش هم من 32 یا 34% میزنم باهاش بدون استفاده از بار. اما هنوز میگم ضعیفه .نقل قول:
حرفه من نیست فقط نظر چنتا از پلیرهای خارجی رو میزارم :46: :
کد:Originally Posted by Tom Brady View Post
S tier:
cyber sub, reptile, raiden, kabal(block inf), sonya(dive kick loop inf), kano, cyrax, nw, cage, ermac, kl, sub, shang
A + tier:
kit, mileena, Noob, scorpion, liu kang, smoke
A tier:
sindel, jade, sektor, quan chi, baraka, sheeva
B tier:
stryker, jax
after a full patch coming in a few weeks..
S tier:
raiden, shang, kano, nw, cage, ermac, kl, cyber sub, sub
A+ tier:
cyrax, sindel, scorpion, liu kang, kitana, mileena, reptile, noob, sonya, kabal
A tier:
jade, smoke, sektor, stryker, jax, baraka, sheeva, quan chi
---------------------------------------------------------------------------
REO
Top Tier:
Kung Lao, Cyrax, Reptile, Raiden, Kabal, Kitana
Upper Mid Tier: (in no particular order)
Nightwolf, Johnny Cage, Sub-Zero, Sektor, Liu Kang, Kano, Mileena, Skarlet
Mid Tier:
Smoke, Cyber Sub-Zero, Ermac, Noob, Sonya, Shang Tsung, Scorpion
Lower Mid Tier: (in no particular order)
Jax, Jade, Sindel, Quan Chi, Baraka
Bottom Tier: (in no particular order)
Sheeva, Stryker
عذر می خوام نوید جان ...مشکل کنترلر 360 رو از دید خودم بگم..
من با رایدن که بازی میکنم پایین بالا میزنم...که ناپدید بشه یهو میپره.
می خوام اپرگاد بزنم که میشینی زمین بعد Y رو میزنی رایدن اقا (پایین عقب x ) کار میکنه
با کیتانا که واقعا طاقت فرساست تو درگیری های نزدیک نمیشه سریع عکس العمل نشون داد
ساب زیرو هم که کمی کنده و این کند شدنش نیاز به زمان بندی خاص داره که وقتی می خوای کار کنی یهو میبینی عمل نکرد
مخصوصا حرکت (پایین عقب x) که یه محل یخی از خودش میزاره واقعا ادمو تو برزخ میزاره این سیستم کنترل
+
البته من کنترل ps3 رو هم تو این بازی تجربه کردم که اینارو میگم چون وگرنه اولش تا نمیدیدم نمی تونستم قاطع نظر بدم.
کلا نه تنها تو این تو همه بازی های فایتینگ کنترل 360 خیلی سخته واس همین در چند روز اینده می خوام از کنترل های جدیدشو بخرم که کمی روبه راهش کردن.
ممنون:40::10::11:نقل قول:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
والا کلا 99 درصد از کاربرای ایکس باکس توی بازیهای فایتینگ از دسته مینالند:31:نقل قول:
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
به نظرتون قوی ترین تیم از لحاظ کمبو کیا میتونن باشن؟
به نظر من اگه نوب و اسموک رو یکی روشون خیلی کار کرده باشه با هم بیاره حریفی براشون پیدا نمیشه