nand backaup چی هست؟؟؟
nand backaup چی هست؟؟؟
مرسي آرش خان،يعني نرم افزاري درست ميشه؟آخه بردم فيتكو گفت بايد بازش كنيم نرم افزاري نميشه!منم قبول نكردم.نقل قول:
اگه روت كنم واسه آپديت هاي رسمي مشكل پيدا نميكنم؟ميشه دوباره آنروت كرد؟در كل مضرات روت كردن چيه و خطرات كار چقدر هستش؟آخه من در آندررويد تازه كارم!
مبارکه! چند گیگ گرفتی؟ چند خریدی؟نقل قول:
من هفته قبل یه 8 گیگ کلاس4 سیلیکون پاور با گارانتی یک ساله خریدم 18 تومن. 8گیگ توشیبا کلاس 2 هم بود 14 تومن که من بیخیالش شدم.
مرسی من خیلی گشتم اصلا 8 گیگ کلاس 4 به بالا نبود بعد جالبه چند تا مارک مختلف داریم که قیمت همشون یکیه منم یه 4 گیگ
گرفتم 10 تومن ولی پشیمون شدم میرم باز میگردم باسه 8 گیگه کلاس بالای 4
راستی دوستان یه رام افیشال یا غیر افیشال 2.2 پدر مادر دار باسه 2.59 معرفی کنید ممنون میشم
یه خبر جدید !رام گوشیمو عوض کردم !
اما اون چت مغزیاش تموم شده و تاچ بالاش کار نمیکنه !
یعنی تو setting>wierless & network که میرم و تاچ میکنم عمل نمیکنه! منم مجبورم گوشیم رو افقی بگیرم و تاچش کنم!!!
اما وقتی میرم رو منو و گزینه های بالایی رو تاچ میکنم(مثل alarm & timer تاچش کار میکنه
راستی قبلا من همچین مشکلی واسم پیش اومد !
گوشیمو فکتوری ریست کردم
و
ازون ببعد چت شده بود
اما اینم بگم که وقتی چت شده بود تاچ بالاش کار میکرد
( نتیجه ای که من گرفتم: تاچش سالمه ! )
دوستان فنی یه راهنمایی بکنن ! مشکل کجاست؟؟
همون 8 گیگ کلاس 4 که خوبه! به نظرم همونو بگیر، سرعت بالاتر از کلاس 4 معمولا برای 16گیگ و 32 گیگ استفاده میشه که گرونهنقل قول:
به به! مبارکه! دیدی گفتم مشکلت سخت افزاری نیست، حل میشه! :46:نقل قول:
فقط توی wirless and netowrk اینطوریه؟ یا کلا تاچ بالای صفحه کار نمیکنه؟ ببین توی بازی Fruit ninja تاچ بالای صفحه کار میکنه یا نه؟ اگه اونجا کار بکنه مشکل از رامیه که نصب کردی و باگ اون محسوب میشه.
2.2 نصب کردی؟ اگه میتونی 2.3 سینوژن بتا5.1 هم با مشورت مسعود نصب کن ببین با اون چه طوره؟
رام official Froyo 2.2.2 French 3.4.2-164 که چند صفحه قبل لینکشو دادم. خودم این رامو دارم الان. این رام BLUR داره، DEBLURE ش رو هم تو لینک زیر میتونی پیدا کنی:نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1066863
آره احسان کار میکنه تو بازی ninjump !:40::40::40::40:نقل قول:
2.2 نصب کردم...اونم یه امتحان میکنم ببینم چی میشه
اگه مشکل از باگشه چرا آخه رامی که خود کارخونه _2.1 _ این مشکل رو داشت؟؟؟
امکان داره رام گوشی رو خود این دلالا و گوشی فروشا عوض کرده باشن(چون تو زبوناش فارسی هم داشت)؟؟
سلام دوستان امروز علائدين برچسب زد خش خود گوشي رو پيدا كردم 14 خريدم...ميدونم گرون خريدم ولي خيلي گشتم تا پيدا كردم...گفتم بگم اگر كسي دنبالش بود به هواي اينكه پيدا نميشه متفرقه نخره...
دوستان كسي نبود سوال ما رو جواب بده؟نقل قول:
راستي بالاخره چشم ما به جمال ماركت روشن شد:40:ولي خواستم دانلود كنم به اكانتم گير داد:18:با اكانت گوگل خودم وارد شدم!بايد اكانت واسه خود ماركت داشت؟از من كه اكانت گوگل خواست!
يه لينك دانلود واسه اتو كد آندرويد كسي نداره؟
با توجه به اینکه ما گارانتی رسمی نداریم روت کردن هیچ مشکلی نداره. روت فقط گوشی رو از گارانتی در میاره. تا یه رام دیگه هم نصب نکنی از نتیجش نمیتونی مطمئن باشی. فقط رامی که نصب میکنی به گوشیت بخورهنقل قول:
سعی کن پست های این کلوپ رو از ابتدا مطالعه کنی بعد برو سراغ نصب رام و . . .
مرسي حميد خان،ولي من تمام پست ها رو از اول خوندم!بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد ديگه!نقل قول:
ولي مگه بايد يه رام ديگه بريزم؟يا با nand backup از رام خودم بكاپ بگيرم و دوباره ريستور كنم؟
واسه رام رسمي مشكلي بوجود نمياد؟يا آپديت هاي رسمي خود موتو؟در ضمن من گارانتي رسمي فيتكو دارم!
دوستان من رفتم سايت موتورولا و واسه ديفاي كشور هاي عربي update my software رو زدم و دارم يه فايل 20mb رو دانلود ميكنم!به نظر تون ممكنه آپديت جديد باشه؟آخه نوشته ممكنه گوشي شما داراي اين آپديت باشه!
من گرفتم و بعد از چك كردن گوشي گفت آپ جديد نيست و اون 20 مگيه نرم افزار چك كردن گوشي است...نقل قول:
خواهش میکنم. اگه خوندی که چه بهتر، پس وقتشهنقل قول:
فکر نمیکنم رستور کردن backupای که از رام فعلی خودت بگیری تغییری در شرایط ایجاد کنه. فقط backup داشته باش تا در صورت نیاز بتونی برگردی
توصیه میکنم full sbf فلش نکنی. هر رامی رو که خواستی با استفاده از Nand Backup و Fixed sbf رو گوشت بریز تا بتونی دانگرید کنی (اینجوری هر زمان خواستی میتونی به رام خودت برگردی)
اگه گارانتی داری اول ببین شرایط گارانتی چی میگه تا بعد مشکل نداشته باشی
سلام دوستان من دیروز حواسم نبود گوشیمو حدود نیم ساعت تو ماشین گذاشتم زیر آفتاب بعد با برنامه thermo دیدم دماش 42 درجس به نظرتون ممکنه واسه گوشیم مشکلی پیش اومده باشه؟
نه،فکر نکنم مشکلی پیش بیاد...نقل قول:
آقا نميدونم چطور از شما تشكر كنم واقعا زحمت كشيديد...از اين روش استفاده كردم و گوشيم كاملا فارسي شد و هيچ مشكلي براي گوشي به وجود نيومد...نقل قول:
ممنون
بعد از نصبش ورژن گوشیت و اندرویدت و BUILD NUMBER چند میشن؟ تغییر کردن نسبت به قبل؟نقل قول:
میشه دسترسی یه سری از برنامه ها رو به اینترنت مسدود کرد؟؟؟
من هر وقت بعد از چند دقیقه که با گوشی کار نکردم گوشیرو بر میدارم تو تسک منیجر یه سری از برنامه ها خود به خود باز شدن...نمیشه کاری کرد اینجوری نشه؟؟؟
نه بابا مال من بیشتر موقع ها روی چهل یا 38 هست دماش البته موقعی که به شارژر وصلش میکنم ولی حالت عادی 36 هست ولی نه خیالت راحت دمای 42 اگر بخواد مشکلی برای گوشی به وجود بیاره که پس اونایی که دمای منطقشون 45 هست چی میشهنقل قول:
دوستان راههی هست که بشه فیلمهای 720p روی گوشی اجرا کرد؟
از JRDNEM_U3_2.59.0 به JRDNEM_U3_2.54.0نقل قول:
تغير كرده ولي اندرويد همون 2.1 است
سلام رزی جاننقل قول:
مگه دیفای دست دوم هم گیر میاد :31: . اگر گیر بیاری که خیلی خوبه .
xt5 هم گوشی خوبیه . اما زیاد دست خودم نموند و فروختمش که بتونم دیفای بخرم . گوشی خوبی بود . بازی زیاد سنگین روش تست نکردم ببینم چطوریاست .
:41::thumbsdow
دوستان لطف کنن تاپیک رو به حراجی تبدیل نکنند
راستی دیفای دار هایی که زیاد از هدفون استفاده میکنند تا حالا خرابی نداشتند؟
هدفونش كه اينقدر بيخود بود كه من حتي از جعبه بيرون نياوردم....راستش از موتورولا و اين هدفون بعيده.5 سال پيش يه سوني اريكسون خريدم كه هدفونش تيوپي بود و واقعا معركه است و هنوز كه هنوزه كار ميكنه ولي الان با اينكه هدفونهاي بشقابي از رده خارج شدن موتورلا اين هدفون زاقارت رو ضميمه گوشي كرده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/COLOR]فكر كنم بيراه نگفتن...نقل قول:
خوب من هم چیزی نگفتم قبول دارم که اشتباه کردم و از بچه ها معذرت خوهی کردم :46:نقل قول:
باید عرض کنم که این هدفون تیوپیا معلومه کیفیت رو بهتر احساس باید کنن همه ! چون یه راست میره تا اعماق چند سانتی گوش و صدای بیرونم نمیزاره بیاد تو!!!:31:
اما واقعا به دور از تعصب و تعریف اگه بخوام بگم ! باید بگم که هدفون خودش خیلی خوبه! من با چند تا از هدفونای mp3 player ها کل انداختم که سربلند بیرون اومد موتورولا:13:
خواهش ميكنم من ببخشيدتون رو بد معني كردم عذر ميخوام...نقل قول:
بچه ها من رام سیانوژن 7 رو ریختم تو گوشیم! وای پدیدست ! بهتون پیشنهاد میدم حتما این کار رو کنید .....
1 - کلی به امکانات setting اضافه شده!
2 - سرعتش کاملا محسوسه که زیاد شده (هنوز بازی نمیخوام بریزم و تست کنم)
3 - منوهاش کاملا قشنگ شده !
4 - موقعی که تماس میگیرید و طرف مقابلتون call میکنه یه ویبره میده ! این واسه من که با ماشین زیاد در حال رفتنم خیلی خوبه ه ه ه ه :5:
5 - وقتی پاور رو میزنم (واسه روشن شدن صفحه ) مثل خاموش کردن تلوزیون یه نور سفیدی مثل خط میاد تا وسطای صفحه و خاموش و روشن میکنه صفحرو ! باید ببینید چقد این روشن خاموش کردن صفحش حال میده:31::31:
در آخر هم از همه کسانی که منو راهنمایی کردن نهایت تشکر رو میکنم:31:
:11:
مبارک مهران جاننقل قول:
این شماره 5 که گفتی رو یکی از دوستام دیده بود . گوشی رو ازم گرفته بود و هی همین کار رو میکرد . :31:
میگفت منم رو گوشیم از اینا میخوام :27:
این رام سیانوژن نسخه کاملش نیومد؟؟؟
مباركه....نقل قول:
اگر مشگلي تو اين رام هست كه قبلا ميدونستيد و يا اينكه بعدا ديديد حتما بگيد...ممنون
کیفیت دوربین هیچ فرقی کرده؟؟؟نقل قول:
دوستان من تو ریختن cyanojen تو مرحله اخر وقتی 2nd init boot میکنم صفحه گوشی سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیفته !
چکار باید بکنم؟
سلام.اصلا فکر نمی کردم تاپیک فارسی برا دیفای وجود داشته باشه آخه خودش خیلی کمه تو ایران.خیلی سورپریز شدم:31:نقل قول:
میشه درباره این قسمت کمی توضیح دهید
توصیه میکنم full sbf فلش نکنی. هر رامی رو که خواستی با استفاده از Nand Backup و Fixed sbf رو گوشت بریز تا بتونی دانگرید کنی (اینجوری هر زمان خواستی میتونی به رام خودت برگردی)
به به! آفرین! دیدی گفتم با این رام درست میشه! الان مشکل تاچ بالای صفحه و به قول خودت چت شدن گوشی حل شد خدا رو شکر؟ کدوم بتا رو نصب کردی؟نقل قول:
در ضمن آپدیت beta 6 هم آماده دانلوده و خیلی از مشکلات نسخه های قبل توش حل شده و فقط فیلمبرداری 720p مونده که بهش اضافه بشه!
جالب اینجاست از سازنده این رام (Quarx) فقط تو این یک ماه اخیر 1000 تا تشکر شده!:18:
سلام احسان جون....من فکر نمیکنم ربطی به این رام داشته باشه ! چون 2.2 ر. نصب کردم بهتر شده!!! مشکل تاچ بالاش همچنان هست:41: چت شدن خیلی کم شده! تاچ بالاش هم راه حلش اینه که گوشی رو افقی بگیرم و تاچ کنم:19:نقل قول:
مرسی داش با وفای مااانقل قول:
چشم حتما(فعلا که فقط خوبی دیدم ) :31:
توی روز میگیرم تست میکنم وبهتون میگم:11:نقل قول: