هیچکی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
راستی منم یک مشکلی دارم اینه که نمیدونم بازی را چجوری شروع کنم یعنی اصلا هدفمم اول بازی مشخص نیست
تا نیمه های بازی که میرسم به اینکه چجوری بازی کنم
یعنی شروع بازی را شما ها بر چه اساسی انجام میدین
Printable View
هیچکی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
راستی منم یک مشکلی دارم اینه که نمیدونم بازی را چجوری شروع کنم یعنی اصلا هدفمم اول بازی مشخص نیست
تا نیمه های بازی که میرسم به اینکه چجوری بازی کنم
یعنی شروع بازی را شما ها بر چه اساسی انجام میدین
اقای chessmaster, caca,.....یکی بازی چک کنه؛من دیگه دارم شاخ در میارم؛چرا همه بلاهای اسمونی سر من نازل میشه!!
ولي وزيرتون كه نخوردنقل قول:
بخدا تو سیستم وقتی قلعه رو زدم وزیر گم شد و قلعه سفید جاش اومد بعد با همون قلعه زدم به سرباز سفید فکر کردم دیسکانکت شدم بعد قلعه تبدیل شد به همون سرباز و دیگه اثری از وزیر ندیدم؛بخدا اینا افسانه نیست؛یادم رفت یه عکسی چیزی از بازی بگیرم؛اقا چرا چرا چرا
نگران نباشيد اگه مشكلي باشه شك نكنيد كاكا بهتون كمك ميكنهنقل قول:
سلامنقل قول:
من اوایل از شما خیلی خیلی ناشی تر بودم.یه حرکاتی میکردم ابرو ریزی:31:شما تو اون بازی باید سرباز رقیبتون رو می زدید تا سربازتون بیاد جلو و وزیر بشه.سرباز شما هم چون فیل پشتیبانش بود شاه نمیتونست بزنه.پس شما باید با شاه به سمت سرباز میرفتید و منتظر اشتباه حریف میموندید یا خلاقیت به خرج میدادید.من که بودم ادامه میدادم.
در مورد شروع بازی به امضای دیوی جونز مراجعه کنید.شروع بازیای خوبی داره.منم شروع بازیم هردمبیلیه!به این عادت کردم که باید اصلاحش کنم
شما دقیقا بگو مشکلت سر حرکت شماره چنده؟بازیی که من دیدم مشکلی نداشت!نقل قول:
بخدا تو سیستم وقتی قلعه رو زدم وزیر گم شد و قلعه سفید جاش اومد بعد با همون قلعه زدم به سرباز سفید فکر کردم دیسکانکت شدم بعد قلعه تبدیل شد به همون سرباز و دیگه اثری از وزیر ندیدم؛بخدا اینا افسانه نیست؛یادم رفت یه عکسی چیزی از بازی بگیرم؛اقا چرا چرا چرا
ندونی بهتره...ممکنه آمار تقلبات بالا بره!نقل قول:
وزیر شما که سر و مورو گنده تا آخرش هست؟!نقل قول:
شما سر زمان باختی...احتمالا زمان تموم شده بعد بازیو ادامه دادی.اونطوری مهره ها آزادانه حرکت میکنن.
ببین عزیز شما سر زمان باختی...اصلا فرنوش بگه.اینطوری شد؟ چقدر زمان باقی مونده بود؟
منم راسیتش تنها مدرکی که میبینم همون لینکی هست که صفحه قبل گذاشته شده بود که ایرادی توش نیست!
شما فکر کن من چی کار میتونم بکنم؟!بگم دوباره بازی کنید؟ وقتی که فقط خودت اونو دیدی؟ احتمالا این مشکلم فقط سمت شما به وجود اومده و حریفت خبری ازش نداشته.وگرنه حریفت حتما دوباره باهات بازی میکرده...
فقط لطفا هرکاری و هر پستی میدی سریغ بده که 12 باید قرعه کشی کنم....
شما خودت جای من بودی چی میکردی؟
بعد اصلا مهم نیست کی ببره کی ببازه...مهم اینه که دور هم باشیم...
راستي يه خسته نباشيد به شما بدهكاريم:40:نقل قول:
نگاه کن عزیز
29-شما کلا یه بار قلعه رو میزنی که اونم در حرکت 29 هست.
30-بعد در حرکت بعدی سربازیو باهاش نمیزنی.
31-بعدش کیش میده بهت و تو رختو میاری جلوش.میتونستی سربازم بیاری!(البته وزیرم میشد)
بعدش شما الان فقط سربازو میتونستی بیاری جلو که مات نشی.
تنها کار ناشیانه ای که داشتی اون قسمتیه که قرمز کردم.
شما بیا اینجا به صورت کامل توضیح بده . و بگو کودوم حرکتا (با چه شماره ای) مشکل داشتن)
البته امید نداشته باش.تنها در صورتی میتونی دوباره بازی کنی که حریفت قبول کنه...اونم قبل از 12.
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
قربانت داداش.کاری نمیکنم.فعالیتی که شما اینجا میکنی از من بیشتره(از لحاظ پیگیر بودن):46:نقل قول:
چراهیچکی حرف منو باور نمیکنه:41:
خوب کپی پیست چرا هی میکنی؟
توضیح بده دیگه.
من اونهمه توضیح دادم جای شما...
اصلا من چطوری میتونم حرف شمارو باور کنم.حتی اگر مطمئنم باشم که همچن چیزی رخ داده ، نمیتونم نتیجه ی بازی رو برعکس کنم.
شما بورو ببین من چند تا بازی لایو دارم . برای من تا حالا همچنین چیزی پیش نیومده.همینطور برای بقیه.کسی هست که دیده باشه؟
من میگم شما روز اول بازیتونو انجام بدین .که برای این آخرا مشکلی نباشه.2 ساعت مونده چی کنم؟
نه حریفت آنلاینه.نه حریفت چیزی دیده.نه هیچی.اون کنارم که میتونستی باهاش چت کنی...
باور کن دوست دارم همه از داوری یا هرچیز دیگه ای که اسمشو میذارید راضی باشن.وگرنه دلیلی نداره الکی حرفتو باور نکنم که.
تازه نمیگم باور نمیکنم.میگم نمیتونم حرفتو تو نتیجه تاثیر بدم.همین.
بعد چیز مهمی نیست که...
شب بخير به همگي
دور چهارم
این نتایج تا اینجای کار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم قرعه کشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-سمت چپ سفیده.
2-زمان بازی 10 دقیقه و 5 ثانیه برای هر حرکت.
3-سه روز وقت دارید که بازیتونو انجام بدین.لطفا بازی هاتونو برای ساعات آخر نذارید.
4-برنده بازی بیاد و همینجا نتیجه رو اعلام کنه.و لینک بازیشو بذاره.مساوی هم شدید خبر کنید.
5-اگه حریفتون نیومد بگید براش باخت بزنم.
6-اگر کسی دیسکانکت شد بازیشون مورد بررسی قرار میگیره اما اینو بدونه که در اصل بازنده است.
7-اگر میخواهید دست گرمی بازی کنید زمان بازی رو 10 دقیقه و 5 ثانیه نذارید تا به مشکلی نخوریم...
دوستانی که جدید ثبت نام میکنند در فینال به بقیه میپیوندند...
قرعه کشی فینال در ساعت 00:00 روز سه شنبه انجام میگردد.توجه شود که زمان دور چهارم تمدید نمیگردد...
توضیحات اضافه:
1-برخلاف حرفی که به اتمسفر زدم قرعه کشی این دور در زمان مقرر انجام شد.که از ایشان معذرت میخواهم:11: دلیل این کار به هیچ وجه بی اعتنایی به اون حرف نبود:11::10:گفته بودم اگه همه بازیاشونو انجام بدن زودتر قرعه کشی میکنم.اما به دلایلی سر زمان مقرر انجام دادم.اگه خواستید دلیلشم میگم.
2-جان من از الان هماهنگ کنید...
3-طبق شناختی که ازتون دارم همه ی میزا بازی هاشون باید انجام بشه...
4-...
سلام!
مثل اینکه دیر رسیدم!
درویشی جان،من هیچی ندیدم،
نمیگم حرفتو باور نمیکنم، اما میگم که چیزی که دیدم این بود که شما بعد از اون جریانی که توصیف کردی، فوری رختو اوردی جلوی فیل من که کیش داده بود. بازیت مشکل داشت چطور تونستی رختو بیاری. و حتی اون گوشه هیچی هم واسه من ننویسی که حداقل بدونم مشکلی هست یا نه؟
بازی هم که تموم شد، من اون گوشه پرسیدم راضی هستی از بازی یا نه؟ اما شما رفتی!
فقط یکبار دیگه بازی رو از همون لینکی که داده بودم نگاه کن، شما سر کدوم حرکت وزیرو اوردی و کیش دادی؟ من میبینم که توی حرکت 31 شما کیش بودی، چطور میتونستی سرباز منو بزنی و به من کیش بدی؟
من نمیدونم باید چیکار کنم؟
این توضیحات sb و bh و ... چیه؟کسی توضیح میده
سلام فرنوش جان!
فردا چه ساعتی حالشو داری تا باهم بازی کنیم؟ هر ساعتی که شما بگی بازی میکنیم. فقط خواهشا دیر وقت مثلا ساعت 10:30 شب به بعد نباشه. هر ساعت دیگه ای که تو روز و قبل از 10:30 باشه میتونم خودمو برسونم.
ممنون
سلامنقل قول:
اگه قضیه ی این سوء تفاهم حل بشه، من فردا میتونم 9:30 تا 10 بیام.
:11:
سلام
bushido جان امروز من از 2تا 6 در خدمتم
بازی ما باشه واسه دوشنبه که تعطیله قبلش نمی رسم بیام
من شماره یک رو نوشتم.بعد بقیشو یادم رفت:دینقل قول:
دقت کنید از شماره یک به بعد چرت و پرت نوشتم.
شماره 2ش هم راجع به darvishi.2292 میخواستم بنویسم...میخواستم بگم که راه دیگه ای ندارم و مجبور شدم این نتیجه رو ثبت کنم...:11: ...
پستمم ویرایش نمیکنم که ساعت پستم خراب نشه!:21:
منم نمیدونم:دینقل قول:
مهم اینه که خودش میگه کی چندمه!نمیدونم چطوری حساب میکنه!
وقتی هماهنگ کردید بیاید اینجام بگید که کی میخواید بازی کنید که ماهم ببینیم بازیهاتونو....
سلام دوست عزیز الان ساعت 3و50 هستش
من فردا از 10 تا 2 در خدمتم
سیاه
خیلی بازی باحالی بود...خوبیش این بود که هیچکودوممون سوتی ناجور ندادیم.و تا آخر جفتمون امید داشتیم...کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=99985211
حالا این آخرا که تو فکر وزیر بودیم.کودوممون بهتر بازی کردیم؟
کلا نظر بدید دیگه...
سلام
من با ای دیه الکس ریلکس تو چس دات کام عضوم ... میتونم بیام تو مسابقه ؟؟؟ جایزه چی میدید ؟:31:
شما آخر بازی با برنامه تر و با فکر تر بازی کردیدنقل قول:
اشتباه mahdishata از حرکت 18 ام شروع شد. حرکت 19 م هم از جانب ایشون فاجعه بود :31:نقل قول:
اول که بگم بازیت خوب بود کاکانقل قول:
منم بد بازی کردم.نه به خاطر این که باختم ولی حواسم سر از دست دادن 2 تا سرباز به خاطر تلفن پرت شد:31:
تبریک
انگاه فاجعه پدید امد:31:نقل قول:
حرکت 19 م هم از جانب ایشون فاجعه بود
بذارید یه چی یاد بدم.البته خیلیا میدونن.وقتی از پروفایلتون برید تو بازیای قبلیتون سمت راست نوشته:Computer Analysis
اونو که بزنید بازیتونو خودشون آنالیز میکنن و نتیجرو بهتون میگن که مجاها اشتباه کردی.(البته اونی که میگه و آنالیز میکنه آدم نیست:دی)
چیز خوبیه.فقط هر چند وقتی یه بار میشه ازش استفاده کرد.فکر کنم هفته ای یه بار.اولش میگه...
الان من این بازیو زدم ببینم چی میگه.
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
البته فکر کنم خیلیا اینو میدونستن...
جناب molaali کی امادگی دارین؟؟
جوابش اومد.از حرکت 18 تا 27 که دیدم همه ی امتیازایی که به حرکتامون داده منفیه!کد:http://www.chess.com/livechess/game.html?id=99985211
من میتونستم تو حرکت 27 مات کنم! ببینید .
[PHP]( 27. g4 Rh2+ 28. Kg3 Rcg2+ 29. Kf4 Rxg4# )[/PHP]
شما میتونید این لینکو ببینید؟یا مخصوص خودمه؟
کد:http://www.chess.com/home/computer_analysis.html?id=99985211&game_type=2
فقط مخصوص خودتونه.نقل قول:
دادا من از ساعت 8 تا 1 دربست در اختیارمنقل قول:
صبحا اصلا نمیتونم آن شم
این زیاد کارایی نداره چون عضو فری هستیم هفته ای فقط یک انالیز بهمون میدهنقل قول:
من فردا از ساعت 7 تا 9 شب در خدمت شما هستم.نقل قول:
جناب molaali کی امادگی دارین؟؟
میتونید بیاید؟
باشه خویهنقل قول:
شما همون هفته ای یه بارو استفاده کن:46:نقل قول:
من کلا فکر کنم تو این همه مدت فقط 2-3 بار استفاده کردم...
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
در صورتی که میتونستم کلی استفاده کنم.برنامه هایی هم واسه این کارا هست...
دوست من من از تو خونه نميتونم آن شم چون adslندارم دوشنبه هم كه تعطيلهنقل قول:
فردا نميتونين قبل 6 بازي كنيم؟
اگه نتونين من مجبور ميشم برم كافي نت
اونجا بازي كردن سخته
قبول دارين
من بازي قبلي رو هم تو كافينت انجام دادم . من تو دانشگاه سيستم در اختيارمه سرعتش خوبه فقطم تا 6 بازه
باز هم هر جور شما مايليد:41: