احتمالا اسم گرافیک رو اشتباه نوشتننقل قول:
کد:http://egyptlaptop.com/dell-inspiron-n5010-core-i7.html
Printable View
احتمالا اسم گرافیک رو اشتباه نوشتننقل قول:
کد:http://egyptlaptop.com/dell-inspiron-n5010-core-i7.html
نقل قول:
همسنگر ته دلمونو خالی کردی که !!!!! :23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد سایه زن های 550 بیشتره یا 5470؟
اصلا فرقی میکنه ؟
من 5010 دارم میشه راجع به سوالات زیر راهنمائیم کنید؟!
1- با بلوتوثش چطوری میشه کار کرد؟! توضیح کامل لطفاً
2- مودم وایرلسش در چه جا هایی کاربرد داره؟! مثلاً دانشگاه ما وایرلس آنیم ، اما نمی دونم چطوری می تونم آن شم با 5010 ام؟!
فعلاً همینااااااااا :11:
سلام بچه ها ویندوز سون 64bit دارید بذارید برای دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10::10::31::31:
sheytoon جان (ببخشید اسمتو نمیدونم )
بی زحمت پست شماره 2 همین تاپیکو آپدیت کنید مال منم بذارید
Core i5 2.53 ghz
4g ram
vga hd 550
os dos
hdd 500 g western digital
fee 920 choogh :D
دوست عزیز نگران نباش . توی قوی بودن گرافیک 550v از 5470 شک نکن:5:نقل قول:
550v حد اقل توی بازی ها کارایی دو برابری نسبت با 5470 داره:21:
تنها مزیت 5470 پشتیبانی از directx11 هست که همونطور که قبلا هم گفتم با توجه به low end بودن این گرافیک عملا شما نمیتونید از Directx11 استفاده کنید:46:
درسته که سرعت سایه زنی 5470 بیشتره ولی تعداد هسته های سایه زنی 550v چهار برابر 5470 هست که خودش کارایی توی بازی رو خیلی بالا میبره. 320 هسته در مقابل 80 هسته.
تعداد ترانزیستورهای 550v هم دو برابر 5470 هست. 514 در مقابل 242
550v همون 4650 هست فقط سرعت هسته و حافظش کاهش یافتهکد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html
در مورد اولی که بچه ها زیاد توضیح دادن، یه سر به 2-3 صفحه قبل بزنی جوابتو میگیری. درباره سوال دومتم برو به پست 939. جواب دادنو حال کردین؟!نقل قول:
سلام
من درایور ویرلس رو نصب کردم ولی وقتی می خوام یه addhoc بسازم می نویسه windows could not setup X
مشکل از چیه ؟؟
ممنون
اولا بابت اینکه عکس ریت لپ تاپتون رو گذاشتین تشکر میکنمنقل قول:
اما اگه زحمت نیست در همون صفحه rate گزینه ی view and print detailed.. که عکس پرینتر هم کنارش داره رو بزن و بعد عکس بگیر و عکس رو بذار تا توی صفحه اول بذارم، به این دلیل اینو گفتم که در اون حالت سخت افزار لپ تاپ هم مشخصه:10:لپ تاپ شما تا اینجا بالاترین rate رو داشته:31:
شما ظاهرا اطلاعات خوبی راجع به کارت های گرافیک داریدنقل قول:
اگه زحمت نیست یه بررسی کامل بین 5470 و 550v بزارین و مزایا و معایبشون نسبت به هم رو بنویسید
البته خواهشا تا جایی که ممکنه با دلیل و سند این مقایسه رو انجام بدید :10:
این مورد برا خیلی از بچه ها سوال بوده ،میخوام لینک این پست رو در صفحه اول بذارم:46:
سلامنقل قول:
ببخشید که باز مزاحم میشم. من دو تا فایل بالا رو دانلود و نصب کردم. مشکلش یه ذره بیشتر هم شد. باز خیلی وقتا صفحه ش بازی درمیاره (به هم می ریزه). البته یک ساعت که کار میکنه وضعیتش بهتر میشه. راه حل دیگه ای به نظرتون نمیرسه؟
...........
بله راه دبگه هم هست و حتما هم باید انجام بدینقل قول:
سریع ببر گارانتی ، ظاهرا مشکل سخت افزاریه ، اگه تونستی تعویضش کن:46:
نقل قول:Radeon HD 5470 VS Radeon HD 550v
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5470:
Core Speed:750 MHz
shader Speed :750 MHz
Memory Speed :800 MHz ,1600MHz effective
Memory Bus Width:64 Bit
550v:
Core Speed :450 MHz
Shader Speed :450 MHz
Memory Speed :600 MHz, 1200MHz effective
Memory Bus Width:128 Bit
همون طور که میبینید سرعت هسته 5470 از 550v بیشتره ولی لزوما این دلیل برتری کلی نیست. چون این دو هم خانواده نیستند و معماریشون با هم متفاوته.
سرعت حافظه 5470 از 550v بیشتره ولی پهنای باسش کمتره و سرعت حافظه 550v کمتره ولی در عوض پهنای باسش بیشتره.
سرعت حافظه و پهنای باس توی پهنای باند حافظه موثره که مقدار هر کدومش از این روش محاسبه میشه
پهنای باند حافظه 5470:
فرض GDDR3
(1600*64)/8= 12.8GB/s
پهنای باند حافظه 550v:
فرض GDDR3
(1200*128)/8=19.2GB/s
همان طور که میبینید با اینکه سرعت حافظه 5470 بیشتره ولی در کل پهنای باند حافظه 550v حدود 6.4GB/s از 5470 بیشتره.
5470:
rops=8
tmu=16
Pixel Fill Rate=8*750=6000
Texture Fill Rate=16*750=12000
Pixel Fill Rate: 6 Gigapixels/sec
Texture Fill Rate: 12 Gigatexels/sec
550v:
rops=8
tmu=32
Pixel Fill Rate=8*450=3600
Texture Fill Rate=32*450=14400
Pixel Fill Rate: 3.6 Gigapixels/sec
:Texture Fill Rat: 6 Gigatexels/sec
که به علت تعداد texture unit بیشتر 550v از texture fillrate بالاتری برخورداره
نقل قول:
Fill Rate Pixel: اين معيار اشاره بهتعداد پيكسلهايي دارد كه يك پردازندهگرافيكي ميتواند در يك ثانيه پردازش و سپس در حافظه گرافيكي ذخيره كند
نقل قول:
Texture Fill Rate: این معیار اشاره بهتعداد بافتهایی دارد که یک کارتگرافیکی میتواند در یک ثانیه پردازش کند. در پردازش یک صحنه سهبعدی، بافتها بهواسطه شبکههای چندضلعی (Texture Mapping)، تشکیل میشوند. این Texture Mappingها توسط واحد نقشهگذاری بافت (TMU) ایجاد میشوند. بهعبارت سادهتر، Texture Fill Rate میزان سرعتی است که یک کارتگرافیکی میتواند Texture Mappingها را اجرا کند.
5470:
80 Stream Processing Units
550v:
320 stream processing units
تعداد هسته های سایه زن های 550v چهار برابر 5470 هست که باعث افزایش چشمگیر کارایی در بازی ها میشه.
5470:
DirectX 11, Shader 5.0
550v:
DirectX 10.1, Shader 4.1
5470 از directx 11 پشتیبانی میکنه در حالی که 550v ازش پشتیبانی نمیکنه. شاید بگید که 5470 بهتره به خاطر directx 11 .
ولی استفاده از قابلیت های directx 11 باعث افت فریم زیادی داره و احتیاج به یک گرافیک قوی داره در حالی که 5470 جز رده low end حساب میشه و اگه شما توی بازی ها بخاین فعالش کنین باعث کندی بازی میشه که ناچار میشین غیر فعالش کنین.
و از یه طرفی تعداد بازی های فعلی که از directx 11 پشتیبانی میکنند به 10 تا هم نمیرسه
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support
5470:
40nm
Transistors:242 Million
توان محاسباتی: 120GFlops
550v:
55nm
Transistors:514 Million
توان محاسباتی: 432GFlops
تعداد ترانزیستورهای 550v حدود دو برابر 5470 هست که باعث افزایش عملکردش میشه.
میزان مصرف برق 5470 حدود 12/15wat هست و 550v حدود 15/25wat که مصرف 5470 کمتره که چیز کاملا طبیعی هست چون 5470 از تکنولوژی 40 نانومتر ساخته شده و تعداد ترانزیستورهاش هم کمتره.
.....
توی بازی ها هم 550v از 5470 بهتر عمل میکنه.
اینم چند تست
با توجه به اینکه 550v هنوز مورد تست قرار نگرفته و از اونجایی که نزدیک به geforce 240 بود میشه از تست های اون استفاده کرد.
برای دیدن تست های بیشتر هم میتونید به این لینک برید
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-240M.17654.0.html
کد:http://www.amd.com/us/products/notebook/graphics/ati-mobility-hd-4000/hd-4600/Pages/hd-4600-specs.aspx
کد:http://www.amd.com/us/products/notebook/graphics/ati-mobility-hd-5400/Pages/hd-5470-specs.aspx
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-550v.31270.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html
hassanshaikhi
دستت درست
اگه میشه یه مقایسه هم بین 2کارت گرافیک 550v و 420M که روی 5742 acer هست بذارید.
کسی نیست که جواب بده ؟؟؟نقل قول:
امروز دوستم کانفیگ
cpu=c i5 2.53
ram=4gb
hdd=500
رو گرفت 900
بچه ها نمیدونم کجا ولی یه جایی تو انجمن خوندم که XP روی 5010 نصب نمیشه و خیلی تعجب کردم !؟!!!
آخه با عقل جور در نمیاد !
این درسته یا فقط یک شایعس ؟!
من تصمیم دارم چند روز دیگه 5010 بگیرم (860 تومنیه) و امیدوارم از خرید آیندم راضی باشم.
از زیگورات بگیرم یا جایی دیگه؟ آخه قبلی رو از زیگورات گرفتم ولی نامردا هیچ هدیه ای ندادن ؛
تازه پول نصب ویندوز و درایوراشم گرفتن !
فکرشو بکنید 1 و 800 بدی بعد حتی یه فلش 10 تومنی هم اشانتیون نگیری...:13:
مر30 بچه ها. :11:
نصب كه ميشه اما درايوراش نيست!! اگرم باشه به سختي گير مياد.:8:نقل قول:
فکر کنم یکم گرون خریدی.الان تو بازار cori5 820000نقل قول:
---------- Post added at 08:10 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
شوخی میکنی!!!!!!!!!!!نقل قول:
من الان تست کردم راحت ساخت!! چطوری می سازی شما؟؟نقل قول:
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
اگر اشانتیون میخواید باید از دیجی کالا بخرید!! فکر کنم یه موسی فلشی یا کیف همراش میده!! همیشه ی خدا یه چیزی می فروشه روش یه اشانتیون هم میذاره!نقل قول:
در مورد ایکس پی اگر اشتباه نکنم روی cor i5 به بالا نمیشه ایکس پی نصب کرد وگرنه روی cor i3 چرا که نه!! یکی از بچه ها نصب کرد اما گیر آوردن درایورهاش کار حضرت فیله و اصلا توصیه نمیشه این کارو بکنید چون معلوم نیست درایورهاشو چه کسی ریلیز کرده و اصلا الوده هستند نیستند اسیب می رسونن به سخت افزار یا نه!! اگر قرار بود ایکس پی و راحت ساپورت کنه خود سایت دل درایورشو میذاشت!! پس بهتره شما هم بیخیال ایکس پی بشی و ویندوز 7 نصب کنی!!
یه چیز خیلی جالب!! من سه گیگ رم دارم! امروز به توصیه یکی از دوستان ویندوز 32 بیت نصب کردم واقعا عالیه!! میزان رم اشغال شده در حالت عادی در ویندوز 64بیت حدود 1.20 گیگ بود ولی الان توی 32 بیت 700 مگابایته!! سرعتشم خیلی خیلی بهتر شده!!
دوستانی که زیر 4 گیگ رم دارند 64 بیت نریزند که نتیجه عکس میده!!
یه سوال
دوشاخه اداپتور دوستمو(اونجا که تبدیل میخوره) نگاکردم
دیدم با مال خودم فرق میکنه
یه تیکه پلاستیک بازشو داشت
بازش کردم دیدم یه چیزی مث خازن توشه
اون چیه؟
کارش چیه؟
من شنیدم نسخه های جدید xp مثل sp3 نصب میشه ولی خوب بیشتر درایوراش نیستنقل قول:
از من میشنوی 7 نصب کن مطمئن باش برا همیشه با xp خداحافظی میکنی چون منم اول فکر میکردم ممکنه بعضی برنامه ها با 7 مشکل پیدا کنن اما به لطف قابلیت تطابق برنامه ها در 7 با xp تا الان برای من هیچ برنامه ای نبوده که با 7 مشکل داشته باشه ، کافیه برنامه رو در حالت administrator یا با فعال کردن Compatibility mode اجرا کنی:8:
شما از نمایندگی های زیگورات بگیر و موقع خریدن چونه بزن:31: من خودم یک کیف + 15 تومن تخفیف گرفتم تازه نصب ویندوزم مجانی انجام میدادن:27: کم مونده بود یه ماوس هم بگیرم، اگه جدا بخری قیمت کیف 12 تومن و ماوس 3.500 تومنه
راستی توی چندتا فروشگاه آنلاین کول پد 3 فن که بچه ها دارن رو 3.500 میفروشن:27:
در ضمن قیمت 5010 رو هم ارزونتر زدن اما فکر کنم گارانتی نداره
برای نمونه
این کانفیگ رو میده 865 تومن:18:کد:www.kimiaonline.com
- Processor: Intel® 2.50 GHz Core™ i5 3M L2 Cache
- Memory: 4 GB DDR3
- HDD: 500 GB SATA
- Graphics: ATI Mobility Radeon 5470 1.0 GB up to 2.8 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI
اما معلوم نیست فروشگاهش خوب باشه یا نه:46:
دوست من ، شما با نصب 32 بیتی سرعت لپ تاپت بالا تر رفت؟نقل قول:
من 32 بیت دارم و سرعتش عالیه ، با توجه به صحبت های قبلیتون قصد نصب 64 بیت داشتم اما چون ورژن 64 بیتیه .net 2010 رو پیدا نکردم تا امروز نصبش نکردم، شما مطمئنی که سرعت با 4 گیگ رم بالاتر از 32 بیتیه یا پیشنهاد میکنی فعلا دست نگه دارم؟:20:
راستی فکر میکنم چون تازه 32 بیتی نصب کردی رم اشغال شده 700 مگه چون برای من حدود 1 گیگه(نمودار مموری در task manager رو میگم):31: ویندوزمم خیلی توپه(بزنیم به تخته:27:) تا حالا هیچ مشکلی نداشته ( آپدیت سپتامبر)
بله برا منم همون شکلیهنقل قول:
زیر اون قسمت یه قطعه به اسم فیوز هست که کارشم اینه در زمانی که برق نوسانات خطرناکی برا وسیله داره ، اون قطعه میسوزه و جریان رو قطع میکنه و از آسیب رسیدن به لپ تاپ جلوگیری میکنه و شما تنها هزینه ناچیز خرید یه فیوز نو رو میپردازین و جایگزین میکنین:5:
نقل قول:
نه ببین!! نگرفتی چی شد!! ویندوز 64 بیتی روی سیستم های با رم 4 گیگ و 4 به بالا خوب جواب میده!! ولی روی سیستم هایی با رم 3 گیگ و پایینتر خیلی بد جواب میده!! یعنی نسبت به 32 بیتی بدتره! من اگر 4 گیگ رم داشتم شک نکن 64بیتی نصب میکردم! چون سیستم خونه هم 4 گیگ رم داره و 64 زدم روش عین قرقی کار می کنه!! ولی این لپتاپم سه گیگ رم داره واسه همین 64 بیتی روش خیلی مال اجرا نمیشه! بالاخره بعد از دو سه هفته دوندگی و پرس و جو به این نتیجه رسیدم 32 بیتی نصب کنم!
حالا گرقتی؟؟:31: 32 بیت روی رم های 3 به پایین فوق العاده است و سرعت بهتری داره ولی برای رم های 4 و 4 به بالا طبیعتا 64 بیت خیلی سریع تره!!
بابا بچه های این فروم چقدر اکتیون!!!:10:
30 ثانیه سر نزنیم کلی عقب میفتیم :5:
نقل قول:
آقای شیخی خدا روشنت کنه که جوون مردمو روشن میکنی :46:
دوست دارم دوتا :15:
با احتساب پست شما من اجازه دارم که گرافیکمو بکنم تو چشم مشرکین :31:
تشکر از شما بخاطر این تاپیک وزین :10:نقل قول:
بلت نبودم ! وگرنه از اول میذاشتم (حدود یه ساله که از سون استفاده میکنم ولی تا حالا اونو ندیده بودم) :31:
با اجازتون ریت با جزییاتو رو میذارم ولی قول بده کتکمون نمیزنی
گرافیکم با مموری شیر این امتیازو گرفته
ولی به جان بچم من اصلا بهش دست نزدم (خودش سرخود از رم همایونیمون استفاده کرده :14:)
سلام دوستان کسی درایور کارت گرافیک داره بزاره واسه دانلود؟؟؟؟؟؟؟:10::11::40:
من دیگه از 5470 خوشم نمیاد:41:
چرا واسه من 1.0????ویندوزم 64bit:41::41::41::41:نقل قول:
چرا خوشت نمياد؟؟؟؟:8:نقل قول:
از بچه هايي كه 5010 با گرافيك V 550 دارند كسي تابحال اين كارت گرافيكو تست كرده؟؟؟ با چندتا بازي سنگين از لحاظ گرافيكي؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه نتيجه رو به ما هم بگيد:11:
مناسب با مدل گرافیکت ، می تونی دانلود کنی:11:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5553273&postcount=1338
شما تست کن ببین بازی هایی که 5470 به راحتی اجرا کرده روی 550v هم به همین صورته؟روی کاغذ باید باشه اما تست کن که مطمئن شی:31:نقل قول:
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
والا تا حالا هرچی بازی بوده این بنده خدا اجرا کرده ، شما چه انتظاری مگه از گرافیک لپ تاپ 800 تومنی داری؟:27:این بهترین گزینه در این رده قیمته ، تازه اونایی که این لپ تاپ رو میخرن میشه گفت بازی خور نیستن:46:نقل قول:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
به صفحه اول یه نگاهی بنداز:19::31:نقل قول:
من چند بار ویندوز عوض کردم
دوتا 64 بیتی
سه تا 32 بیتی
(منظورم ویندوز سون هست)
ولی همشون مشکل دارن یعنی مشکل اینه که سرعت خیلی پایینه
فقط یه دقیقه طول می کشه تا ویندوز بیاد بالا
قبلا توی همین تاپیک گفتم بچه ها گفته بودن ویندوزت مشکل داره چون مال اونها 30 ثانیه ای ویندوز رو لود می کنه
الان کلی ویندوز عوض کردم ولی هنوز مشکل حل نشده
کسی می دونه ممکنه مشکل از کجا باشه؟
نقل قول:
اخه من با قیمت کمتر از اینی که 5470 روشه میتونستم 550 بگیرم ولی امان از اطلاع رسانی اشتباه
سلام
این دستگاه به زودی با کارت گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و CPU:intel Q720m cor i7 به بازار خواهد آمد.
برای مشاهده لیست گیمهای تست شده با کارت گرافیکها هم می توانید به این صفحه مراجه کنید:
شاید لینک تکراری باشد ولی به علت تعداد زیاد صفخات این تاپیک نتوانستم همه آنها را مشاهده کنم.کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
من به توصیه یکی از بچه های همین تاپیک عمل کردم مشکل سرعتم حل شدنقل قول:
شما با نرم افزار Acronis Disk Director که بوتیبل هم هست کل هاردتو پاک کن و از نو پارتیشن بساز!
برای نصب ویندوز دو راه داری :
1- اگر کمتر از 4 گیگ رم داری حتما و فقط 32 بیت نصب کن
2- اگر 4 گیگ رم داری فقط 64 بیت نصب کن
ویندوزت هم حتما از یه شرکت درست حسابی معتبر باشه! تا جایی که یادمه ویندوزهای شرکت گردو و JB Team بهترین ها هستند!! من خودم الان از 32بیت گردو دارم استفاده میکنم سرعت فوق العاده است! منم لود ویندوزم حدود 1 دقیقه طول میکشید ولی الان دیگه حدود 35 الی 40 ثانیه طول میکشه لود میشه!!
سلام. آقا ميگم بالاخره چي شد؟؟؟ اگه خدا بخواد بعدازظهر ميخوام بخرم(((البته اگه مشكلي پيش نياد))) اما هنوز سر اين كارت گرافيك(550 وي )) دودلمو موندم.آخه زيگورات فقط همونو داره.:41:
چيكار كنم؟؟؟؟ همينو بخرم يا از جاي ديگه با كارت گرافيك 5470؟؟؟؟ توروخدا يكي يه راهي جلو پام بزاره!:11:
کارت گرافیک 550v از 5470 بسیار قویتر بوده و در یک کلاس بالاتر از 5470 قرار دارد.(طبق طبقه بندی سایت نوت بوک چک)نقل قول:
دیدن این لینک هم برای مقایسه این کارتها به شما کمک خواهد کرد.برای مقایسه دو کارت گرافیک را انتخاب گزینه restrict را در گوشه سمت چپ و بالای جدول را کلیک کنید.
کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
سلام من این سوال رو جای دیگه مطرح کردم اما مثل اینکه بهتر اینجا بپرسم
با تشکر از راهنمایی دوستان من مدل 5010 corei5 با کارتهای گرافیک مختلفی پیدا کردم
مثل 5470 550 4650 که کیفیتشون به همین ترتیب نوشتنشون زیاد می شه توی لینک سایت دل هم که نوع کارت گرافیک
رو مشخص نکرده
حالا یک سوال برای من پیش می یاد
آیا همه مدلها اصل هستن یا بعضی رو ری اسمبل کردن ؟