اینم تست سرعت دانلود و آپلود خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم تست سرعت دانلود و آپلود خدمت شما:نقل قول:
من امروز مرکز مخابرات کرج رفتم و گفتم با کارت دانشجویی 256 میخوام طرف گفت تو کرج 256 به دکترا میدیمو به شهروندا فقط 128 تعلق میگیره !
بچه هایی که از کرج 256 گرفتن یه آمار بدن .
اصلاً معلوم نیست. کاملاً بسته به شانس شما و البته بند پ شما داره.نقل قول:
ان شاء الله همون 1000 تا وارد شبکه بشن یکیشم بدن به شما.
من از کرج گرفتم (مرکز مخابراتی شهید کریم زاده).نقل قول:
دوست عزیز شما مرحله به مرحله میگی که چی کار کردی ؟نقل قول:
به من گفتن باید بری مرکز کل مخابرات میدان سپاه اونجا تایید کنی !
شما مستقیم رفتی مرکز مخابراتتون با کارت دانشجویی گرفتی ؟
بچه ها دوست من تو ابوذر میشینن رفته مخابرات اینترنت بگیره گفته تا چند روز دیگه سرویس 256 رو هم به خانگی ارائه میدیم. چطوریه؟؟؟ این قانون برای همه مخابرات ها باید باشه درسته؟؟؟؟
مرحله اول: به بابام گفتم. مرحله دوم: بابام همه کاراشو انجام داد! :31:نقل قول:
راستش من می خواستم 512kbps بگیرم ولی بابام وقتی رفته بود اقدام کنه گفته بودن 128kbps بالاتر عمراً نمی دیم. بابام هم با رئیس این مرکز مخابراتی دوسته، کلی باهاش صحبت کرده بود که تازه زحمت کشیدن راضی شدن 256kbps بدن و گفته بود که باید بی خیال 512kbps بشید.
بابامم هم اومد کارت دانشجویی منو گرفت و برد وصل کرد. چیز خاصی نیست که بخوام مراحلشو بگم. نمی دونم مشکلتون کجاشه. بابام فقط رفت مرکز مخابراتی منطقه مون.
داستانش اینه که مجلس باید این قانونو تصویب کنه و ربطی به مخابرات نداره. اگر هم تصویب کنه فرقی بین مخابرات و شرکت های خصوصی وجود نداره. دوستان لطف کرده ان پیشگویی کردن که تصویب میشه و حتی رو این حساب قول هم دادن به مشترکینشون! :31:نقل قول:
البته به این هم توجه داشته باشید که وقتی از SpeedTest تست سرعت می گیرید، بالاترین سرعتی که طی نوسانات بهش می رسید رو ثبت می کنه. سرعت واقعی دانلودم بین 25-23 هست.نقل قول:
نه اتفاقا برعکسه برای من پایین ترین سرعت رو ثبت میکنه.نقل قول:
برای من روی 18 فیکسه و بعضی مواقع تا 32 هم میره.
اصلاً سیستم اندازه گیری سرعت اینطوری هست. اگر توجه کنید می بینید در زمان اندازه گیری سرعت، سرعت های مختلفی نشون داده میشه ولی سرعتتی که در آخر نوشته میشه، بالاترین سرعتی هست که در طول مدت اندازه گیری بهش دست یافتید.نقل قول:
بهترین رکورد سرعت و پینگم تا به حال این بوده که همین الان گرفتم:
دوستان کسی نمیدونه چطوری باید اکانت خودمونو مدیریت کنیم..یعنی توی چه سایتی ببینیم که چقدر ریسیو کردیم..؟
سایتش که اینهنقل قول:ولی چنین امکاناتی نداره!!! در واقع هیچ امکاناتی نداره فقط واسه شکایت و رفع نقصه:31::31:کد:http://1899.tct.ir
من که شماره پرونده ندارم!!!!:13:
اونجا زیرش نوشته بار اول همون رمز عبور همون شماره پرونده هستشنقل قول:
در ضمن هر سوال یا مشکلی داری به شماره تلفن 1899 زنگ بزن حتما پیام بزار بهت زنگ میزنن جواب میدن یا میتونی به شماره 22601313 زنگ بزنی البته به این شماره اگه کارت خیلی ضروریه زنگ بزن خط مستقیمه دعوات میکنن که چرا زنگ زدی:31:!!!
سلام من امروز برای گرفتن سرویس adslرفتم مخابرات (تهران منطقه8 هفتم تیر )گفتن که ظرفیت تکمیله و جواب درست و حسابی ندادن که چقدر باید صبر کنیم کسی میدونه چقدر طول میکشه تا ظرفیت خالی پیدا بشه.
من میخواستم چند تا مودم خوب هم که به سیستم مخابرات بخوره به من معرفی کنید و قیمتش رو هم بنویسید. در ضمن برای نصب کسی از طرف مخابرات میاد؟ اگر نه لطفا راهنمایی کنید چکار باید کرد از کجا باید کسی رو برای نصب پیدا کرد؟ با تشکر
برای مورد اول که فقط خدا میدونه کی ممکنه ظرفیت خالی پیدا بشه ممکنه فردا ممکنه 3 ماه دیگه!نقل قول:
برای موارد بعدی هم به نظر من اول ظرفیت که خالی شد و خاستی بری بگیری بیا بپرس!!:31: -- ولی اصولا کسی برا نصب نمیاد خودت باید بلد باشی یا اگه بلد نیستی زنگ بزن پشتیبانی (همون شماره هایی که تو پست بالایی دادم) بپرس دقیق راهنماییت میکنن. مودم هم یک مقدار سلیقه ای هست من خودم linksys گرفته بودم بهترین کار اینه که زنگ بزنی از پشتیبانی بپرسی ولی الان تقریبا اگه مودم آشغالی نخری همه مودما ساپورت میکنن باید ppoe رو ساپورت کنن
plz help
salam doostan . ghabl az har chiz sharmande ke fingilish neveshtam khaheshan rahnamaei konin
man emrooz az mokhaberate eslam shahr intenet gereftam be tori ke alan ke mikham vasl sham soratesh kheyli paeine alan ham ba dial up oomadam ta komak begiram
modem dlink hastesh
faghat komak konin
سایتی برای فروش سرویسهای مخابرات وجود نداره؟
حتما باید بریم مخابرات؟
:31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
دوست من نه تنها باید تشریف ببرید اونجا بلکه باید تو نوبت هم خیلی جاها بمونید تا شاید بخوان وصل کنن و در اینصورت همچنین تو صف بانک و صف فتوکپی مدارک و صف امور مشترکین هم معمولا ساعت ها میمونیم تا بهمون جواب بدن!!!
256 مخابرات با چه سرعتی دانلود می کنه .
بی خیال 128 مخابراتو این سرعتنقل قول:
پستای قبلی رو نگاه کنی معلومهنقل قول:
ولی حدود 30-60 دانلود داره
سلام دوستان من دیروز از مخابرات اسلامشهر اینترنت 256 گرفتم . اینجا همه میگن با 256 میشه 30 تا دانلود کرد اما واسه من حتی سایت هم بالا نمیاره. الان هم با dial up اومدم . مودمم dlinc هستش و چراغ dsl هم روشنه اما انگار نه انگار که adsl هستش.
تورو خدا یکی بگه من چیکار باید بکنم . واقعا اعصابم بهم ریخته .
اگه تو این بازه باشه خوبه .نقل قول:
بچه ها کسی نیست کمک کنه ؟
سلام eblisandenzo جان...شما کجای اسلامشهر هستی؟؟؟از کدوم مرکز مخابراتی گرفتی؟؟؟من 2ماهه میرم میگه نداریم که...خواهشا جواب..برای درست شدن باز کردن سایت چند روز صبر کن بهتر میشه...الان کلا همه جا خرابه..اعلام شده تا اخر بهمن اینترنت کل ایران مثل همیشه با کاهش سرعت روبرو خواهد بود..
سلام آرمین من واوانم . البته بابام تو مخابراته خود مرکز هست ( میدون نماز) . مدارک هم نمیدونم چون بابام گرفت البته واوان 512 نداره اما میگن تا 2 ماه دیگه میاد اگه بیاد همونون میگیرم . الان مال من درست شد . page که راحت باز میکنه دانلودش هم 25 هستش .
سرعت اپلودت چنده؟؟عزیز میتونی برای من اوکی کنی؟؟؟من تهران رو اشنا دارم میتونه تا 512 بده...اینجا الان میگن پورت نداریم...میتونی 1 کاری برام انجام بدی؟؟؟حتما برات جبران میکنم...خیلی فوری اخه نیاز دارم.من مخابرات بهشتی هستم...نقل قول:
راستش نمیدونم از چه سایتی تست بگیرم . امشب به بابام میگم اما پارتی نمیخواد . من یکی از دوستام تو باغ فیض هستن گرفتن .یکی دیگه هم تو مطهری از مرکز قندی همین 2روز پیش بدون پارتی 256 با نامه دانشگاه گرفت . خوب برو پیش خود رییس مرکز مهندس اکبری بگو وضعیت اینه
با سایتنقل قول:تست بگیرکد:www.speedtest.net
گفتی سرعت دانلودت 25 ؟
با IDM ؟
نزن تو سر مال 60-95 درسته نه 30-60نقل قول:
جداً؟نقل قول:
فکر نمی کنما !!!!!!
خوب پس نمیدونی چرا گفتی 30-60؟نقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست عزیز...ولی مشکل اینه که 2 ماهه میگن پورت نداریم...و گفتن قراره اضافه کنیم...فکر کنم اگه اشنا باشه 1 پورت که دیگه خالی پیدا میشه...این دوستت تو باغ فیض کی گرفته؟
من بر اساس پستای قبلی گفتمنقل قول:
نمی دونستم به شما بر میخوره
در ضمن همین دوستمون که الان میگه 256 گرفته میگه سرعت دانلودش 25 ه
البته سرعت منم مثل شما بود..ولی با یه سری کارا به این سرعت رسیدم..:27:نقل قول:
دوستان سرعت ابلود با 256 جه اندازه هست؟
سلام دوستان من 256 دارم اما دانلودو از 20 بالاتر نمیره . چه کار باید بکنم ؟
کاری نمیشه کرد برادر اینجا بعضیها بیخودی ادعا میکردن که دانلود 256 حد اقل بالای 30 هست ولی من خودم دیده بودم که حد اکثر 25 بوده و عمرا بالای 25 نرفته.نقل قول:
برو تو مودم ببین دان اسریم رو چنده.