مطمعا خوشحال میشم البته نه برای استاد برای خودم
میخوام که بدونم
Printable View
میخوام که بدونم
چشم یه ذره پیچیدست برای همین 4 قسمتش کردم!نقل قول:
میخوام که بدونم
1. ازاینکه AباBهم ارزه و Cبا D نتیجه مگیریم که توابعی پوشا ویک بیک مانند f از A به B و g از C به D وجود داره
2. ما یه تابع مانند h از اجتماع AباCبه اجتماعBباD تعریف می کنیم که اگه ثابت کنیم یک بیک وپوشاست مشکل حله!
3.دو تا عضو از مجموعه h در نظر میگیریم مثه اینا (yوx1) و (yوx2) سه حالت بوجود میاد ( h همون اجتماع fوg است)
. اگه هر دو عضو متعلق به f بودن چون f یک بیک است کل تابع یک بیک.
..اگه هر دو عضو متعلق به g بودن چون g یک بیک است کل تابع یک بیک.
... اگه یه عضو متعلق به g ودیگری بهf چون اشتراک BوِِD تهی است غیر ممکن پس تلبع یک بیک است.
4.برای پوشا بودن یه عضو مانند y در نظر میگیریم که متعلق به اشتراک BوِِD است
اگه y متعلق به Bپس یه عضو مانندt در A وجود دارد که زوج مرتب yوt متعلق به h باشه پس تابع پوشا(چراشا اگه گفتی)
به همین ترتیب اگه y متعلق بهD باشه همین استدلال وجود داره
پس تابع پوشاست.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ایول به همتون .1 روزه جواب دادین.ایوا ایول.همه مخا اینجا جمعند.دست همتون درد نکنه.مرسسسسسسسسسسییییی
تعداد حالت هایی که میشه 8 تا وزیر تو خونه های شطرنج گذاشت که هیچ کدوم همدیگرو تهدید نکنن چند تاست؟
من خودم بعد از یه ایده سوال و به این convert !کردم
تعداد توابع از {1,2,3,4,5,6,7,8} به {1,2,3,4,5,6,7,8} که یک به یک و پوشاست و جمع مولفه اول و دوم و تفاضل مولفه دوم از مولفه اول هر زوج مرتبش متفاوت باشه؟
مثلا این یکیشه
{(1,4),(2,6),(3,1),(4,5),(5,2),(6,8),(7,3),(8,7)}
{15,10,14,7,9,4,8,5} جمع مولفه های هر زوج مرتب
{2,4,3-,3,1-,4,2-,1-} تفاضل مولفه دوم از مولفه اول
فعلا اینجا هنگ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی تونست بقیه ایده منو بره و حل کنه بگه اگه هم راه حل سوال و میدونه یا حل کرده بگه(سوال اصلی همون صفحه شطرنج ست)
سلام دوستان
اين اولين مسئله اي هست كه من ارسال مي كنم اميد وارم خيلي زود بتونيد حلش كنيد ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاسگذارم
اثبات قضیه ی فیثاغورث از طریق مساحت ذوزنقه رو می خواستم.
ممنونم
اینم اثبات قضیه با ذوزنقه به 2 روش!:
1.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.
اینم مثل همون مساحت ذوزنقه رو با مساحت جمع سه قسمت رنگی مساوی بزاری وساده کنی به فرمول معروفمون میرسی.!!!
هر چی رابطه توی ذوزنقه و مثلث هست رو بنویسید به همراه شکل،با چند تا جاگذاری اثبات میشه.
باید مثلث قهوه ای رو قائم الزاویه بگیریم دیگه؟ .. چه جوری؟نقل قول:
اصلا لازم نیست بگیری که.!!! وقتی 2 تا مثلث قائم الزاویه رو اونطوری مثل شکل کنار هم بزاری زاویه وسط 90 درجه میشه .نقل قول:
سلام
ببخشید یک روشی بود که در اون عددی را که بر 7 تقسیم پذیر بود رو پیدا میکردیم البته بدون تقسیم ، میدونید ؟
برای یافتن باقیمانده تقسیم یک عدد بر 7 و 13،در آن عدد،سه رقم سه رقم از راست جدا می کنیم و متوالیا از هم کم و با هم جمع می کنیم(اعداد بدست آمده را).سپس عدد حاصل را بر 7 یا 13 تقسیم می کنیم.باقیمانده تقسیم بدست می آید(که اگر 0 باشد،بخشپذیری رو داریم)
مثلا3641892:
892-641+3=254
حالا باقیمانده 254 بر 7 رو بدست میاریم.میشه همون چیزی که میخواستیم.پس باقیمانده 3641892 در تقسیم بر 7،میشه2.
سلام اگر امکان دارد لطفاً در مورد فصل اول ریاضیات 2 توضیحاتی ارائه دهید به خصوص قسمت اول آن .
با تشکر
.سلام من سوالي داشتم براي برادرم که خيلي باهوشه ولي هرچي فکر مي کنه نميتواند آن را حل کند!راستش من خودمم حوصله اش رو نداشتم روش فکر کنم:27:
لطفا راه حلي در حد کلاس دوم راهنمايي بدهيد
متن سوال اين است:
مجموعه اي 12 عضو دارد تعداد زير مجموعه هاي 4 عضوي آن چقدر است؟
ممنون
در حد دوم راهنمایی که میشه نوشتن مجموعه ها ولی با ترکیبیات میشه c(12,4)
میشود موضوع فصل را بگویید؟!آخه من جه میدونم فصل اول ریاضیات 2 چیه !حفظ که نمکنیم!!!نقل قول:
نقل قول:حالا ببین اینطوری میتونی توضیح بدی؟.نقل قول:
برای عضو اول 12 انتخاب است برای دومی 11 تا ... پس تعداد حالتها میشه 12*11*10*9
ولی چون تویه مجموعه ترتیب مهم نیست مثلا {a,b,c,d}و {a,c,d,b} یکیه پس تعداد مجموعه های تکراری با a,b,c,d
میشه 4*3*2*1 حالا جواب میشه تعداد همه حالت ها تقسیم بر تکراری ها یعنی:
اوف ...! به داداشت بگو ترکیب بخونه خیال خودشو راحت کنه.!!:31::46:
ریاضیات عمومی 2 دانشگاه منظورتون هست؟نقل قول:
سلام اگر امکان دارد لطفاً در مورد فصل اول ریاضیات 2 توضیحاتی ارائه دهید به خصوص قسمت اول آن .
با تشکر
بعضی کتب با دنباله شروع میشه بعضی با رویه های و نمودارهای سه بعدی. کدوم منظورتون هست؟!
سلام
من چند اثبات لازم دارم اگه ممکن است برام بنویسید
اگر a ,b شمارا باشد ثابت کنید A U B و A * B شماراست
مجموعه Z , Q شماراست
اگر F: از A به B و G: از B به C باشد
1) اگر F و G هر دو یک به یک باشد GOF نیز یک به یک است
2) اگر F و G هر دو پوشا باشد GOF نیز پوشا است
اگر F :از A به B تناظر یک به یک باشد معکوس F :از B به A موجود وخودش یک تناظر یک به یک است
منظور من ریاضیات دوم دبیرستان بود
تعیین علامت چندجمله ایها
تعیین علامت یعنی اینکه بفهمیم کجا علامت y مثبت و کجا منفی هست یعنی به ازای چه x هایی این علامت تغییر می کند.
در خطوط راست یعنی وقتی توان x در معادله 1 هست (با توجه به شکل کتاب) یک سمت ریشه دائما یک علامت و سمت دیگر علامت مخالف را دارد.
اگر ضریب x عددی با علامت مثبت مثلا یک باشد سمت راست ریشه (یعنی اعداد بزرگتر از ریشه) مقادیری اند که Y را مثبت می کنند یعنی به ازای آنها همواره y مثبت است و جهت دیگر منفی و بلعکس. یعنی اگر علامت ضریب x منفی باشد سمت چپ ریشه مثبت و سمت راست علامت Y منفی است.
برای راحتی می گویند: بزرگتر از ریشه موافق علامت ضریب x (که البته همون a است در y=ax+b) و کوچکتر از ریشه مخالف علامت a یا همون ضریب x
در عبارت درجه دوم:
عبارت درجه 2 به صورت سهمی هست.
اگه این سهمی کلا بالای محور X ها باشه معلومه که Y همواره مثبت هست
اگه این سهمی کلا زیر محور x ها باشه معلومه که Y دائما منفی هست.
یا کلی تر: اگر معادله ریشه نداشته باشد (دلتا منفی باشد) علامت Y موافق علامت a یا ضریب x^2 هست (در ax^2 + bx + c =y)
نکته: اگر دلتا مساوی صفر شود باز هم همین میشه به جز در نقطه ریشه مضاعف که اونجا y صفر هست و علامت نداره
اگر ریشه داشته باشد حتما دو ریشه دارد (دلتا بزرگتر از صفر)
مابین دو ریشه مخالف علامت a و اطراف موافق علامت a می شود
همه رو برهان خلف بزن اگه نشد بیا پیش خودم!نقل قول:
من چند اثبات لازم دارم اگه ممکن است برام بنویسید
اگر a ,b شمارا باشد ثابت کنید A U B و A * B شماراست
مجموعه Z , Q شماراست
اگر F: از A به B و G: از B به C باشد
1) اگر F و G هر دو یک به یک باشد GOF نیز یک به یک است
2) اگر F و G هر دو پوشا باشد GOF نیز پوشا است
اگر F :از A به B تناظر یک به یک باشد معکوس F :از B به A موجود وخودش یک تناظر یک به یک است
راستش من زیاد سر در نمیارم اگر ممکنه خودت زحمتش را بکش:41:نقل قول:
ببخشید شیتان جون!
یه چیزی گفتم بعد فهمیدم به این سادگی ها هم نیست.ان شاء الله ولی جواب میدم.به زودی...
یه پیام به میلاد بفرسی هم خوبه.خیلی حالیشه.
فعلا بای
سلام برای اثبات شمارا بودن z برو اینجا
برای Q اینجا نفهمیدی بگو توضیح میدمکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2941023&postcount=1436
برای چنتا سوال اخر هم برو مجموعه بکش خیلی ساده حل مشن........کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2767352&postcount=4
از ماکسول به خاطر تعریفش ممنون .
راستی تا یادم نرفته شما اصلا قضیه های همتوانی را میدونی
بهتر این توضیح ام بدیم:نقل قول:
مجموعه ای شمارا است که با مجموعه اعداد طبیعی یا زیر مجموعه ای از آن تناظر 1 به 1داشته باشد
فک می کنم کسی که این سوال را پرسیده میدونه چه مجموعه ای شماراست پس توضیح لارم ندارهنقل قول:
بهتر این توضیح ام بدیم:
مجموعه ای شمارا است که با مجموعه اعداد طبیعی یا زیر مجموعه ای از آن تناظر 1 به 1داشته باشد
حرف شما کاملا منطقیه.مارو دعوا نکن.!!!:31::20::10:نقل قول:
سلامنقل قول:
كافيه چندبار از اين معادله مشتق بگيري
اونوقت خيلي راحت حل ميشه
البته بايد به شرايط هم دقت كني
اميدوارم درست گفته باشم
من خودم حل نكردم
حل كن اگه اشتباه بود بگو
میشه یکی لطف کنه برد تابع رو برام توضیح بده ....اصلا بلد نیستم سوال حل کنم ...یه چیزایه کمی خوندم ...تو مدرسه هم هیچی بهمون نگفتن تو کتابام هم فقط سوال حل کرده توضیحه زیادی نداده :41::41::41:به شدت قاطی کردم ....:41:
اگه قانونی چیزی داره میگین ؟!!!
ALL THE BEST
بله همین الان یه تاپیک باز می کنم برید ببینید.
سلام دوستان
بنده چند تا سوال داشتم.
البته تمامی سوالات زیر رو فقط با استفاده از تعریف حد اثبات کرد و از چیز هایی دیگه مثل دنباله و .... نمی تونم استفاده کنم.
لطفا هر چه سریع تر جواب رو بذارید.
با تشکر.
سلام
زحمت این رو هم بکشید.
البته فقط با استفاده از تعریف حد(اونایی که به حد نیاز داره رو میگم.)
سلام دوستان چند تا سئوال داشتم اگه لطف کنید کمکم کنید کارم بدجوری گیره فردا باید جواب اینها رو ببرم..دستتون درد نکنه
این لینکه عکسه فقط 3 تا سئواله
[[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i33.tinypic.com/rgywk9.jpg
ماشالا همه شبه امتحانیه.!!!:31::20::5:نقل قول:
دوستان امکانش هست این سوال رو اثبات کنید
ثابت کنید حاصلضرب n عدد طبیعی متوالی بر n! بخشپذیر است
اول بگو قبول داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحیح است یا نه؟اگه نه من اثبات کنم.نقل قول:
در این صورت n عدد متوالی رو
در نظر بگیر در این صورت:
و چون این عدد صحیح است پس عبارت اول هم صحیح است و حاصضرب n عدد متوالی بر !n بخشپذیر است.
حاجی جان من سوم هستم لطفا اگه میشه با توجه به مطالبی که تا الان خوندیم که فک کنم عاد کردنو اینجوز چیز میزا هستش اثباتش کنید این اثبات شما هم اون یه قسمت اولشو اگه میشه اثبات کنین و یه توضیح بدین :D:D:D
سلام آقای مدیر
استاد محترم ریاضیات
ازتون خواهشمندم در مورد تفاوت توابع ریاضی با نگاشتها که در درس نظریه ی گراف خوندیم برامون کمی بیشتر توضیح بدین.
خیلی ازتون ممنونم
در پناه حق تعالی
اقا شرمنده این ماله دوره دبیرستانه یا درس توی دانشگاه؟نقل قول:
ازتون خواهشمندم در مورد تفاوت توابع ریاضی با نگاشتها که در درس نظریه ی گراف خوندیم برامون کمی بیشتر توضیح بدین
در ضمن فک میکنم اگه توی یه تاپیک جدا گونه مطرح می کردید بهتر بود