یکی بگه این Jam چیکار میکنه تو race?؟؟
Printable View
موقعی که پلیس emp میخواد بزنه بهت jam رو بزن emp غیر فعال میشه .یا موقعی که میخوای بری تو فرعی و میخوای پلیس ردتو گم کنه jam بزن ;)نقل قول:
jam یه کار دیگه هم میکنه
میخهایی (حالا هر چی که اسمشه :دی) که پلیس میندازه رو جمع میکنه
و در کل مخطل کننده سیستمهای دیجیتالی و فرکانسهای پلیس هست..نقل قول:
اقا این emp و jem چیه من تازه نصب کردم این بازیو اگه توضیح بدی ممنون مییشمنقل قول:
jam که دوستان لطف کردند در بالا توضیح دادن.بالا رو نگاه کن متوجه میشی ولی emp سیستم ماشین جولوییو مختل میکنه،موتور ماشین جولوییو برای چند ثانیه از کار میندازهنقل قول:
اینا یه جور اسلحه هست که بهت میدن تا دخل ماشین پلیسا یا ماشین مسابقه ای ها رو بدی.اگه پلیس باشی 4 نوع اسلحه بهت میده که یکی اسمش helicopter هست اگه بزنی یه هلیکوپتر میاد و با کارهایی که انجام میده باعث میشه سرعت ماشینایی که داری دنبالشون میکنی پاییین بیاد .نقل قول:
یه اسلحه دیگش اسمش emp هست که با زدنش یه نشانگر میاد که باید روی ماشین طرف نگهداری تا یه دستگاه اکتریکی به سمت ماشین طرف پرتاب میشه که باعث میشه طرف برای چند لحظه کنترل ماشینو از دست بده (چقدر طرف شد :31:).
یه اسلحه دیگه اسمش spike strip هست که با زدنش از پشت مشین میخ میندازه رو جاده تا ماشینای پشت سری پنچر شن .
یه اسلحه دیگه اسمش road block هست که با زدنش یه تعداد ماشین پلیس میان جاده رو میبندن تا ماشین مسابقه ای ها با برخورد به اونا به ماشینشون صدمه وارد شه
برای ماشین مسابقه ای ها هم همین اسلحه هاست با این تفاوت که در مسابقه به جای هلیکوپتر بهتون turbo میدن که با زدنش سرعتتون زیاد میشه و میتونید از دست پلیسا در برید .یکی دیگش به جای road block بهتون jamme میدن که باهاش میتونیید این کارارو بکنید
نقل قول:
میخهایی (حالا هر چی که اسمشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که پلیس میندازه رو جمع میکنه
نقل قول:
موقعی که پلیس emp میخواد بزنه بهت jam رو بزن emp غیر فعال میشه .یا موقعی که میخوای بری تو فرعی و میخوای پلیس ردتو گم کنه jam بزن ;)
;)نقل قول:
و در کل مخطل کننده سیستمهای دیجیتالی و فرکانسهای پلیس هست..
سلام من بازی رو تازه خریدم وقتی بازی رو اجرا میکنم و دمو ها رو نشون میده و منو رو میاره بعد که من career رو میزنم و cop/racer یکیشو انتخاب میکنم بازی کرش میکنه بدون ارور موجه -(همون لوگو ی کرش ویندوز رو میاره)
سیستمم اینه :
vga : 5850 1g
ram : 4g ddr2
cpu: phenom 9550 4x ~ 2200
من و یک نفر دیگه هم این مشکلو داریم ظاهرا هیچ کس راه حلشو بلد نیست.......... اگه مشکلت حل شد راه حلشو مطرح کن ما هم از تو کف در بیایم:31:نقل قول:
منم این مشکل رو داشتم Update دو ماه پیش کارت گرافیکم رو دوباره نصب کردم درست شد در صورتیکه تازه آپدیت کره بودم خودشم یه ورژن بالاتر ولی پایین تره جواب داد :23::blink:نقل قول:
شما هم یه امتحانی بکن چند تا کرک مختلف هم هست دونه دونه چک کن درست میشه
دوستان سلام
من بازی رو دانلود کردم چند تا فولدر برای زبان های مختلف داره ولی خودش پیش فرضش روسیه چطوری می تونم تغییرش بدم به انگلیسی؟؟
نقل قول:
سلام بر دوستان
من کارت گرافیکیم ati هست فکر میکنم مال شما هم حتما ati هست
برای اینکه این مشکل حل بشه باید ссс catalyst control center برید و از اونجا به قسمت 3d تو اون قسمت که رفتید همه چیز رو بزارید روی default بعد بازی رو اجرا کنید
مال من که حل شد
ولی خیلی بده که از مزایای کارت گرافیکی نمشه استفاده کرد
این بازی هم که ماشا... anti ailising نداره مثل این میمونه که انگار ماشینا از مربع تشکیل شدن!
بازی رو میشه با کرک آنلاین بازی کرد؟
مشکل زبان رو حل کردم دوستانی که میخوان بازی کامل به همراه دمو رو با لینک مستقیم دانلود کنن می تونن اینجا یه سر بزنن
حجم : 2.6GB
کد:http://www.download4pc.ir/1389/09/download-need-for-speed-hot-pursuit
بنده گرافیکم ati هست وبدون هیچگونه دستکاری پیش فرض همه چیز درست کار میکنه وهیچ چیزی رو مربعی نشون نمیده. واقعا این بازی به لحاظ گرافیک فوقالعادسنقل قول:
با سلام.
اقایون هنوز برا این بازی پچی ارائه نشده ؟
سپاسگذارم.
باتشکر از کاربر ANAMORPH عزیز که راهنمایی خوبی کردن.منم همین مشکل رو داشتم ولی با نصب کاتالیست ورژن 10.9 حل شد درصورتی که قبلش ورژن 10.11 نصب کرده بودم!!:13:نقل قول:
نقل قول:
یه پچ ارائه شدهنقل قول:
کد:http://www.needforspeed.com/dl/0/17677
درسته این بازی فقط و فقط گرافیک داره و بسنقل قول:
بنده گرافیکم ati هست وبدون هیچگونه دستکاری پیش فرض همه چیز درست کار میکنه وهیچ چیزی رو مربعی نشون نمیده. واقعا این بازی به لحاظ گرافیک فوقالعادس
NFS Hot Pursuit PC-Patch #1:
Release Notes:
- Quad-core CPU’s crash
- Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed.
- Missing rain, snow and corona effects
- CL Eye driver crashes the game
New Features:
- D-Box motion chair support
سلام به بچه های گل
بعد از عرضه شدن فجایعی همانند
(2007) NFS Pro Street
(2008) NFS Undercover
(2009) NFS Shift
انتظار و قول آمدن بازی رو داشتیم که دوباره نام سری بازی Need For Speed رو زنده کنه
خوب بزراین ببینیم امسال یعنی توی سال 2010 شرکت بزرگ EA با اون عظمتش چه چیزی رو به مخاطبانش ارائه داده:
اول که بازی اجرا میشه بدون نشون دادن هیچ دمو و حرف و حدیثی یه map یا همون نقشه میاد جلوتون که باید یه مسابقه رو انتخاب کنید!
ای بابا!!..یه لحظه وایستا ببینم....درسته که از بازیهای ماشین سواری نباید زیاد انتظار داشتن داستان درست و حسابی رو داشت ولی تورو خدا نمیشد یه دمویی چیزی این وسط نشون بدین تا ما یکم دلمون خوش شه؟
به خدا به همون داستان most wanted و carbon هم راضی بودیم ..ولی این دیگه...!
بگذریم...بعد از اینکه یکی از مسابقات رو انتخاب کردم صاف رفتم توی بازی..خوب آدم راجع به اولین چیزی که میتونه قضاوت کنه گرافیک بازیه ولی راستش گرافیک بازی هم چنگی به دلم نزد...گرافیک که اصلا پیشرفت قابل ملاحضه ای نداشت...(راستش وقتی یاد Dirt2 که تا همین 3 هفته پیش داشتم بازیش میکردم افتادم خواستم Alt+F4 رو بزنم از بازی بپرم بیرون) ولی گفتم نه..حیفه حالا که پول دادیم بزار یکم بازیش کنیم
راستش handling یا همون کنترل ماشینها برام خیلی جالب بود....نه به Shift که اینقدر فرمون خشک و کنترل سختی داشت نه به اینکه کنترلش منو یاد همون Hot Pursuit خدا بیامورز قدیم انداخت ( یادش بخیر یادمه با ژیان 170 تا میرفتیم!)
چیز جدیدی که اینبار توی بازی دیدم این بود که اینبار جای پلیس هم میشد بازی کنیم...ولی ایکاش این قابلیت رو اصلا اضافه نمیکردن!...من نمیدونم کجای دنیا یا حتی توی همون Most wanted/Carbon پلیس برای اینکه نگهمون داره از پشت سر میامد میزد بهمون و مثل یه توپ سبک شوتمون میکرد اونور جاده؟!؟!!
یادم میاد پلیسا از هوش مصنوعی خوبی برخوردار بودن, مثلا چندتایی خیلی خوشکل و منطقی میومدن دورم رو میگرفتن و کاری میکردن که ماشینم سرعتش کم شه و بایسته
تنها چیزی که به نظرم به بازی هیجان میداد و به آدم احساس این رو میداد که داره NFS بازی میکنه موسیک قشنگ بازی بود که باید بگم عالی کار شد
کلا یه چیز جالب متوجه شدم و اون اینکه از وقتی که لوگوی این بازی شد مثل زیر, این بازی ارزش و ابهت و محبوبیت خودشو از دست داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس یادمون باشه از این به بعد به هنگام خرید این سری بازی حتما به آرم و لوگوی مربوطه توجه کنید تا مبادا دیگه پول و وقتتون رو مثل بنده به هدر ندید و گول تبلیغاتشو نخورید
موفق باشید
نقل قول:
اقا من این پچ رو نصبیدم .
امـــا . . .
سریال میخواد.
بعد Cancelش هم میکنم هیچ اتفاقی نمییفته !
لطفا راهنماییم کنین.
سپاسگذارم.
البته اینا رو شما گفتی...نقل قول:
پس یادمون باشه از این به بعد به هنگام خرید این سری بازی حتما به آرم و لوگوی مربوطه توجه کنید تا مبادا دیگه پول و وقتتون رو مثل بنده به هدر ندید و گول تبلیغاتشو نخورید
ولی
در هر صورت بهترین بازی ریسینگ سال شد!
شما زا لانچر بیا بالا...نقل قول:
اقا من این پچ رو نصبیدم .
امـــا . . .
سریال میخواد.
این همون پچ قبلیه نیست ؟!!
از لانچر هم نمیشه :41:نقل قول:
این پچ 1.0.1 هستش.
چیکارش کنــــــم ؟
اولا کی گفته شیفت فاجعه بوده . به نظر من شیفت یکی از بهترین عنوانای NFS بود . فقط مشکلش وقتی از جاده میرفتی بیرون و تو خاکی میفتادی ماشین لگد میزد بود بقیه چیزاش فوقالاده بود .نقل قول:
بعد از عرضه شدن فجایعی همانند
(2007) NFS Pro Street
(2008) NFS Undercover
(2009) NFS Shift
دوما که دمو داره اگه اونجایی که نوشته press any key چیزی نزنی دموی توپی نشون میده . مثل همیشهنقل قول:
اول که بازی اجرا میشه بدون نشون دادن هیچ دمو و حرف و حدیثی یه map یا همون نقشه میاد جلوتون که باید یه مسابقه رو انتخاب کنید!
سوما حالا خوبه اسمشو گذاشتن Hot Pursuit که به دید ورژن قبل Hot Pursuit بهش نگاه کنی از نظر گرافیک و سبک هندلینگش .
به نظر بعد از MW و Shift این Hot Pursuit قرار میگیره(البته تو چند سال اخیر چون ورژنای قبل از این هم خیلی خوب بودن)
فکر میکنم به خاطر انلاین قویش بوده....نقل قول:
البته اینا رو شما گفتی...
ولی
در هر صورت بهترین بازی ریسینگ سال شد!
هندلینگ ماشینا شبیه nfs2 می مونه(کهنه کارا یادشونه چی میگم!) با هر سرعتی سر پیچ می پیچی جواب میده :31:
کلا چند وقتیه ea تبحر خاصی در گند زدن به نامهای بزرگ پیدا کرده اون از moh اینم از این
آقای ea نکن این کارا رو!
به شدت تایید میشهنقل قول:
با شیفت مقایسه کنید
یک سوال: این بازی نمیشد چه بازی ای میشد؟نقل قول:
نکنه Split/second ( که البته همه چیش سر تر از این نسخه بود اما خیلی Arcade بود دیگه ) یا Blur !؟
اون پارسال بود که رقیب زیاد بود و سال دیگه! امسال ساله مرده ای واسه ی Racing بود.
من نمیدونم شما چه گیری دادید به EA . هر چی میزنه میگید بده . باور کنید EA یه چیزی در حد GTA یا RDR هم بزنه بازم میگید بده . کلا عادت ملت ایرانه .
یه چیزیو میخرند . بازی میکنند ، لذت میبرن . حالا چون نسخه کرک شده رو خریدن دو سه تا ایراد و اشکال میبینند میان میگن عجب بازی چرتیه . مضخرفه بده و ... (یکی نیست بگه شما که خوشتون اومده واسه چی اینا رو میگید)
خب خوشتون نیومده بازی نکنید . کلا نمیدونم جریانش چیه هر بازی ea میزنه میگن بده .
اگه بده برین الانم Most wanted بازی کنید :46:
تایید میشه .نقل قول:
ه چیزیو میخرند . بازی میکنند ، لذت میبرن . حالا چون نسخه کرک شده رو خریدن دو سه تا ایراد و اشکال میبینند میان میگن عجب بازی چرتیه . مضخرفه بده و ... (یکی نیست بگه شما که خوشتون اومده واسه چی اینا رو میگید)
خب خوشتون نیومده بازی نکنید . کلا نمیدونم جریانش چیه هر بازی ea میزنه میگن بده .
نقل قول:
:18:
باو...چیه..چرا خودتو ناراحت می کنی داداش من!
مگه از بازی بد گفتم که اینجوری به پست حمله می کنی !؟
اون دوستمون داشت یک سری ایراد الکی از بازی می گرفت و عصبانی بود من گفتم حالا شما چه بد بگی چه خوب بازی بهترین ریسینگ شده امسال..همین
+
کلآ عادت دارین جو رو متشنج کنین آآآآ.. : دی
دوست من شما برو کرک رو دوباره بریز تو بازینقل قول:
ماله منم سریال میخواست آخر سر با این روش تونستم بازی رو باز کنم .
پچ هم تاثیری نداشت
کسی خبر نداره قراره واسه صدای موتور پچی بیاد یا نه ؟؟؟ :41:
والا سبک جدیده من که راضی بودم اینجوری میشه ماشین های پلیس و ریسر و عمومی رو به راحتی از هم تشخیص داد تازه فقط اون موقع حواست به هدفه وجای دیگه بند نمیشه و اولین سبک رانندگی بود که من به مفید بودن آیینه عقب با این نوع طراحیش پی بردم نقل قول:
Need For Speed World بازی یک بازی انلاین و رایگان محسوب میشه و از طرف سازنده به صورت رایگان منتشر شده و برای جلوگیری از خرید و فروش و سود جویی اکترونیک آرتز اعلام کرده که فقط باید بازی رو به صور فایل دانلود کنید نصب این بازی از دوروش متفاوت هستش روش اول : ابتدا ب به ا سایت مورد نظر رفته world.needforspeed.com/loginb1?xl=%2Fdownload و یک حساب کاربری ایجاد کنید سپس در مرحله بعد بازی رو دانلود کرده که حجم کمتر از 6 مگ بیشتر نداره.ونصب میکنید و با حساب کاربری وارد شویدسپس باید بزنید Updata بشه تقریبا نزدیک به 1 گیگ حجم فایل Updataمی باشد.بعد از ان وارد بازی شده روش دوم: ابتدا در این سایتنقل قول:
world.needforspeed.com/loginb1?xl=%2Fdownloadبازی رو با حجم 830 مگ دانلود میکیدو سپس نصب میکنید و با حساب کاربری ایجاد قبلا وارد میشید بعد میزنید Updata این بار حجم اون کمتر از 100 مگ هستش.بعد از اون وارد بازی میشد نکته مهم: عزیزان راه دوم خیلی بهتر هست چون سرعت دانلود توش بیشتر هستش و اینکه 3 پارت داره میشه کم کم دانلود کرد ولی راه اول باید 1 گیگ رو بدون مکس بگیرید. نکته خیلی مهم:توجه داشته باشید وقتی داره Updata میشه ممکن هست بعضی مواقع در یک نقطه ثابت بمونه شاید 10 دقیقه هم طول بکشه شما کاری نداشته باشید بزارید به کار خودش ادامه بده محیط بازی هم بسیار ساده هست و نیازی به اموزش نداره
باتشکر از دوست عزیز hami در انجمن hovoverclock
بچه ها شما هم توی بازی مشکل باران دارین؟؟؟!!!!!!!
صدای بارون میاد ولی بارون نمیاد!!@
......
الان که داشتم مشخصات پچ ارائه شده بازی رو میدیدم به این گزینه برخوردم:
Missing rain, snow and corona effects
یعنی این پچ مشکل رو حل میکنه.
حالا دوستان میگن که شماره سریال میخواد. چیکار کنم؟؟؟
از دوستان یکی لطف کنه بگه حجم بازیتون بعد از نصب الان چقدره دقیقا .؟
.
و اینکه بعد نصب باید چه چیز هاییو دانلود کنم . منظورپچ و اینجور چیزاست.اخه تو همین تاپیک یه چیزایی قبلا دیدم واسه همون میگم !
7.69 G فضا گرفتهنقل قول: