مگه بازی آرژانتین چش بود.....؟؟؟؟؟؟
آخه انگلیس هم تیم بود که شما بردید.....؟؟؟؟
مطمئن باش که آلمان دو بر هیچ به آرژانتین میبازه.......:20:
Printable View
مگه بازی آرژانتین چش بود.....؟؟؟؟؟؟
آخه انگلیس هم تیم بود که شما بردید.....؟؟؟؟
مطمئن باش که آلمان دو بر هیچ به آرژانتین میبازه.......:20:
سوتی زیاد میدن! درضمن تو بازی تیمی هرگز به پای آلمان نمیرسن..دوتا گلشونم که مفت بود:31:..ولی خب بازم به قول شما تو بازی بعدی معلوم میشه.نقل قول:
حالا شما میشه بگی که چه طور به این نتیجه رسیدی که فوتبال آلمان ماشینیه؟!:18:
يواخيم لوو: بازيکنانم بسيار درخشان ظاهر شدند
يواخيم لو در پايان بازي زيباي تيمش برابر انگليس به شبکه ملي آلمان گفت: مردان من بازي بسيار خوبي را ارائه کردند و از آنها کاملا راضي هستم. همه منتقدان من و تيمم نتيجه جوانگرايي منطقي فدراسيون فوتبال آلمان را ديدند و گمان نميکنم که ديگر مشکلي با جوانگرايي بسيار حساب شده ما داشته باشند.
سرمربی آلمان افزود: انگليس هم خوب بازي کرد اما هرگز در سطح فوتبال احيا شده ما نبود و اين پيروزي کاملا حق مردان من بود.
لو در مورد گل مشکوک انگليس که از ديد داور مردود اعلام شد گفت: من در مورد داوري اظهار نظر نميکنم اما فوتبال پر است از اين حوادث کوچک و بزرگ و تابلوي نتايج را هيچ چيزي تغيير نميدهد.
--------------------------------------------------------
اظهار نظر بازيكنان آلمان پس از برد انگليس
مولر در پايان مسابقه گفت: اکنون هدف بزرگمان را دنبال ميکنيم. من در هر حال در ويترين افتخاراتم يک جاي خالي خواهم داشت. روي گل سوم خوششانس بودم. خوشبختانه زاويهي درستي را انتخاب کردم. هميشه به خودم ميگويم هيجانزده نشو.
ميروسلاو کلوزه ديگر بازيکن گلزن بازي عصر يکشنبه در شهر بلوم فونتين هم گفت: از دقيقه نخست بازي در جريان مسابقه بوديم. سرسخت بوديم و شايسته اين پيروزي.
لوکاس پودولسکي ديگر گلزن بازي هم گفت: مهمترين بازيها همواره خاص هستند. اکنون بازيهاي دور حذفي است. از همين رو آلمان هميشه حاضر و آماده است. ما از دفاع تا حمله عملکرد خوبي را نشان داديم و در اين سطح هم با شايستگي به پيروزي رسيديم. ميدانيم که ميتوانيم و ميخواهيم سه بازي ديگر را هم در جام انجام بدهيم.
باستين شواين اشتايگر بازيکن خط مياني آلمان هم گفت: ما امروز تاکتيک خوبي داشتيم. هر کس سهمي داشت. ما در دفاع هم بخوبي ايستادگي کرديم. در خط مياني توپهاي زيادي را از آن خود کرديم و سپس فرصتهاي خوبي را هم به دست آورديم. بديهي است که اين بازي براي مسابقهي بعدي به ما اعتماد به نفس ميدهد. شايد اين بازي برابر آرژانتين باشد. مکزيک هم تيم بدي نيست.
داداش تایپیک جک که اینجا نیست اشتباه اومدینقل قول:
خداییش تعصب رو کنار بزن کی امروز با اشتباه داوری اومد بالا المان یا ارژانتین
من که دلم می خواست گل افساید ارژانتین رو حساب نکنن چون ما نیازی نداشتیم
ولی اگه اون گل صد در صد انگلیس رو حساب می کردند شاید الان رقیب ما انگلیس بود
عزیز دلم گل ما افساید بودش ولی تو بازی شما گل صد در صد رو نگرفتن
ببین هوادارهای خودتون هم به بازی بعدیتون امید ندارن اینو که دیگه من نگفتم
انتقام شب طاعونی رم رو در افریقا خواهیم گرفت
اقا اين ماشيني رو كه همه شنيدن هي تكرار ميكنن...نقل قول:
ارژانتين مسي رو بگير ببينم ميخواد چه كار كنه...
يه تاكتيكي ...يه تكنيكي ...چيزي ...
با اون هشت پا که نسبتی ندارید؟:31: البته اونم نمیتونست نتیجه رو به این دقت و اطمینان تعیین کنه!نقل قول:
شما اگه مسی و توز و میلیتو و...رو دارین خب انگلیسم رونی و جرارد و لمپارد و ..رو داشت پس بردن انگلیس به این راحتی هم نبود..
دوستان این تگ رو بیخیال
از بالا تهدید شدیم : دی
+
خدایی لو و کیلینزی تیم آلمان و نحوه بازی اونو متحول کردن
به نظرتون به آرژانتین دوتا میزنیم یا چهارتا؟
نه گلم نسبتی باهاش ندارم.....نقل قول:
ولی شمارشو دارم.....:31:
شما داری آرژانتینو با انگلیس مقایسه میکنی....؟؟؟؟:18:
اگه تیمی با اشتباه داور اومده باشه بالا اونم آرژانتینه..حداقل ما با اختلاف سه گل بردیم خب تاثیر اشتباه داور کمتره..
نقل قول:شما ها واقعا طرفدار المان هستین و و نمیدونین فوتبال المان ماشینیهنقل قول:
اخه یه چیزی میگیا امشب مسی که اصلا بازی نکرد.یعنی اگه مسی بیرون هم بود فرقی نمی کرد
خداییش تاکتیک به چی میگن این. برای من توضیح بده .
اه تکنیک هم ما نداریم.داداش دیگه از وقت خوابت گذشته جیش بوس لالا
یه مسی به کل تیمتون می ارزه(تو تکنیک)
اره اینو درست گفتی ما چیز نداریم در کل ما اهل چیز نیستیم
آقا
این آرژانتینم تیمه!!!!!!!!!!!!11
هیچی بارش نیست
فقط آلمان:40:
نه خب آرژانتین از انگلیس بهتره...مثلا" اگر انگلیسو با اختلاف 3 گل بردیم شما رو با 2 تا اختلاف میزنیم..:27:نقل قول:
----------
راست میگید امشب مسی اصلا" بازی نکرد چون نمیتونس بازی کنه..اون وقتی درست بازی میکنه که دونفر مثل ژاوی و اینیستا دور و برش باشن!
منتظرم ببینم بعد از باخت عکس العملت چیه....؟؟؟:13:نقل قول:
حالا تعداد گلاش مهم نیست با یه نصفه گل هم ببرن خوبه
امید من به دمیکلیسه : دی
من موندم تاکتیک آرژانتین چیه؟!؟
توپ و بده مسی دریبل کنه که اونم نمیتونه: دی
مارادونا مربی نیست آخه...فکر میکنه دهه ی 80 الی 90 هست الان
من هم با تاخیر این برد رو به همه تبریک میگم. دوستان این بازی صحنه هایی داشت که خیلی دلم میخواد عکس یا ویدیو ازشون داشته باشم:
یکی گل دوم آلمان و حرکت تیمی عالی این تیم. یکی دیگه گل سوم و شواینی عزیز که با خونسردی خاصی بهترین کار رو در اون شرایط کرد. سومی دو عکس العمل فوق العاده نویر در برابر لمپارد تو شش قدم و جرارد تو جریمه که مطمئنم همتون با من هم عقیده این که فقط یکی مثل الیور کان بزرگ میتونست این توپها رو بگیره. (البته نویر خیلی مونده به کان برسه). چهارمی صحنه جا موندن بری از اوزیل که واقعا درموندگی بری تو اون صحنه در مقابل اوزیل یه نمونه از کل بازی دو تیم بود. پنجمی صحنه قطع پاس انگلیسی ها توسط فریدریش و به دنبالش یه پا دو پای استثنایی اون بود. و آخری هم دو صحنه از دفاع عالی کاپیتان لام در مقابل اشلی کول و جرارد بود.
بهترین بازیکن هم به نظر من شواینی بود که به تنهایی تونست همه هافبکهای پر سر و صدا و مغرور انگلیسی رو محو کنه. تو چند صحنه با تسلطش رو توپ چند تا لایی با حال زد به اینا.
این دوستان آرژانتینی واقعا جدی میگن که بازی تیمشون رو برتر از آلمان میدونن؟ فقط یه نگاه به گل دوم آلمان بکنین و انصافا بگین در کدوم یکی از این چهار بازی حتی یک بار همچین حرکتی از تیمتون دیده شده؟ آرژانتین فقط احساسی حمله میکنه و اگر نتونه اوایل گل بزنه که صد در صد جلوی آلمان نمیتونه مطمئنا به مشکل بر میخوره. آخه یه نگاه به این مربیتون بندازین دلتون رو به چه تاکتیک این یارو خوش کردین. ورداشته مسی عزیزم رو آورده هافبک وسط که توپ بگیره و اونجا حفظ کنه تا مثلا بگه ما در میانه زمین تاکتیک و برنامه داریم در حالی که فقط میخواد سوراخ تاکتیکیش رو بپوشونه. مطمئن باشین با این همه توپی که آرژانتینی ها تو وسط زمین از دست میدن و سرعت انتقال بالای آلمان از دفاع به حمله بد جور اسیر میشین.
به نظر من این بازی یکی از بی زحمت ترین بردهای آلمان خواهد بود( لزوما با اختلاف نمیبره)
راستی دقت کردین کل کادر مربی گری آرژانتین اولین بارشونه که کت شلوار میپوشن. وقتی اون قیافه هاشونو با موهای تا ریشه ژل زده پریشون تو کت شلوار میبینم واقعا خندم میگیره :31:
تازه خیابانی هم که طرفدار آرژانتینه:27:
میریم برای قهرمانی
آلمان 100%،آرژانتين را له ميکنه...
دوست من برو ویدئو های آلمان دهه 70 یا 80 یا 90 رو ببین بعد میبینی زیباترین فوتبال ها رو بازی می کرده!نقل قول:
شما ها واقعا طرفدار المان هستین و و نمیدونین فوتبال المان ماشینیه
البته ماشین داریم تا ماشین....فوتبال آلمان مرسدسه
+
آرژانتین هم انشا الله با تاکتیک مسی در نقش مارادونا میبره : دی
دوستان وهمراهان به سهمیه کارت سوختتان برای اتیش زدن تیم ارژانتین نیازمندیم
ماردونا اماده باش که له بشی توسط اقای کلوزه وپودولسکی قهرمان
نقل قول:
زرشک
هنوز زوده
دوستان وهمراهان ژرمن :40:
به یک بسته کوکایین برای تحریک ماردونا نیازمندیم:21:
نا هواسش پرت بشه ودیگه :31:
کم ادا واطوار در بیاره:27:
تبریکات من رو هم با تاخیر بپذیرید
به امید قهرمانی
آلمان نظمو دیسیپلین داره
آرژانتین انگیزه و اتحادو همدلی
مطمئنم آلمان رو این بار شکست میدیم چون خواستمون همینه
بعدشم نیمه نهاییه که دیگه کوتاه بیا نیستیم اونجاشو برعکس آلمان که توی دوتا جام بهترین فرصت قهرمانیو دو دستی تقدیم سایرین کرد (برزیل و سپس ایتالیا)
اقا میبینم که ارژانتینیها ترسیدن:21:
این المان قهرمانه:27:
دیکه طبق نوبت نوبت ماست:11:
این بار هم دو دستی بلیط برگشت به آرژانتین رو تقدیم شما میکنیمنقل قول:
برادرها به امید قهرمانی:7: راستی اون چندتا هوادر انگلیس رو دیدن که با لباس واتیکان آمده بودند:4: بدبخت ها سنگ رو یخ شدند :37:
سلام
آلمان قشنگ بازی کرد
با این بازی به احتمال قوی یک پای فینال هستش
امیدوارم شیلی بتونه از پس حریفآش بر بیاد تا یک بازی زیبا تو فینال ببنیم !!!
:)
نقل قول:نقل قول:اين از جواب شما ...نقل قول:
اما واقعا تاكتيك ارژانتين چيه ؟؟؟كه به من ميگيد بوس لا لا ؟؟؟
خجالتم خوب چيزيه ...
يه بار شما از عمق رفتيد ؟؟؟ سانتر چندتا كرديد ؟؟؟
اما به جاش ميگيد مسي دريبل ميزنه ...درسته تاكتيكتون همينه ...
مسي بازي نكرد؟؟؟تا الان خداتون بود ...چي شده ؟؟؟حتي توزتون هم صداش در اومده ....
اقا تو رو خدا يه كم الكي حرف زدن رو كم كنيد ...
بلاخره آلمان و آرژانتین وردن به هم
خدا میدونه نتیجه چی میشه!
آلمان آرژانتین رو هم می ترکونه.
امیدوارم یه پای فینال المان باشه.
فقط این مارادونا ئه بالاخره بفهمه بابا تیمش تیم نیست !
اصلا سیستم نداره !
آلمان می تونه این کارو انجام بده و مارادونا رو له کنه.
درود بر فرانسه ! :31:درود بر آلمان !
خیلی حیف شد این دو تا تیم بزرگ در یک چهارم به هم خوردند ! ( درست مثل 4 سال پیش که باز هم نظرم همین بود ! )
خیلی دوست داشتم این دو تا تیم رو در فینال مقابل هم ببینم و یک بازی تاریخی رو نظاره گر باشیم !!!
باید اعتراف کنم حرکت تیمی در آلمان برجسته تر است اما تکنیک فردی و روحیه ( به کمک مارادونا افسانه آرژانتین ! ) در آرژانتین بالاتر است !!
باید منتظر یک بازی فوق العاده باشیم !
خداوکیلی المان خیلی خوب بازی میکنه. امیدوارم بزنید ارژانتین رو لوله کنید.
آلمان ارژانتین رو هم میبره!
بازیکن خوب هیچی نداره(آلمان) ولی تیمش با نشاط و با انگیزه هست
انسجام و تاکتیک پذیری ژرمن ها بیشتر از آرژانتین.
سلام
دفاع آرژانتین نقطه ضعف این تیمه, اونا دیشب با استفاده از اشتباهات حریف به گل رسیدن
اما تو یکی دو لحظه واقعا این تیم از هم پاشیده شدنی نشون داد
دریبل ,دریبل و دریبل این فوتبال آرژانتینه (البته خیلی خوش شانسن ها)
نه حرکت عمقی,نه پاسکاری درست و درمون نه دفاع منطقی ,نه هافبک های منظم و دفاع بسیار کند و آسیب پذیر
اما فوتبال بازی لحظاته امیدوارم آرژانتین نخواد مثل 4 سال پیش بسته بازی کنه چون آلمان تیم جوونیه و تو بازیه بسته به مشکل میخوره اما اگه آلمان مثل بازی با انگلستان هجومی شروع کنه و از اول بازی آرژانتین رو تحت تاثیر قرار بده دیگه آرژانتین رو نمیشه جمع کرد به امید پیروزی و از بن دراومدن دوستان
از نظر من ارژانتین با داشتن بازیکنان تکنیکی و سرعتی مثل مسی و توز و بازیکن گل زنی مثل هیگواین و داشتن
مربی مثل مارداونا که به بازیکنانش نزدیکه از نظر تکنیک از المان برتری داره
اما المان هم از نظز کار گروهی و حتی حمله گروهی و ناگهانی و باز کردن انی دفاع با توجه به ضعف کوچیکی که تو دفاع ارژانتین هست و دفاع هاش هد نمی تونن بزن بازیکنی مثل کلوزه هد زن یا پدولسکی سرعتی می تونه خطر ساز باشه از اونورم مولر پاسور بی چون و چرا المان واقعا موقعیت ساز خطرناکی هست با توجه به خروج به موقع
و شروع خوب نویر دربازبان جوان المان .ارژانتین تو خطر میفته
واقعا پیش بینی سخته ولی یا باید منتظر تساوی و ضربات پنالتی باشیم. یابرتری یکی از این تیم ها
(نظر شخصی)
نقل قول:
نقل قول:
میبینم که از همین الان ترسیدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دارین با جفنگیات گفتن به خودتون روحیه میدیننقل قول:
بهتره برین همون 8 پا بازیتونو بکنین تا شاید کم گل خوردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حق با شماست المان مطمئنا از ترکیب هجومی خودش استفاده میکنه یعنی ممکنه هنوز از کلوزه استفاده کنه
اگر هم به جاش از کاکائو استفاده کنه در نیمه دوم حتما از کلوزه استفاده میکنه چون تو کرنر ها واقعا می تونه گل بزنه
دفاع المان ضعف نداره و به جرات میگم بی نقص کار میکنه
اما ارژانتین رو نباید با انگلیس مقایسه کرد
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
نقل قول:
مطمئنا همه میترسن چون ارژانتین هم کم تیمی نیست تیم هجومیه
اما باید قبول کرد المان هم رقیب سختیه و باید ازش ترسید البته همه چیز تو میدون مشخص میشه