بهتره این بحث را خاتمه بدیم تا به قول شما آمار پستهای اسپمزیاد نشه!!!!!!!!نقل قول:
من توی لپ تاپ خودم از قسمتWindows Storage دور هاردم را چک کردم که درست بود.برند هارد هم درست بود(Seagate).حالا نمیدونم چرا برای شما این گزینه وجود نداره.
Printable View
بهتره این بحث را خاتمه بدیم تا به قول شما آمار پستهای اسپمزیاد نشه!!!!!!!!نقل قول:
من توی لپ تاپ خودم از قسمتWindows Storage دور هاردم را چک کردم که درست بود.برند هارد هم درست بود(Seagate).حالا نمیدونم چرا برای شما این گزینه وجود نداره.
ویندوزت 7 و 64 بیت هست؟ اگر اینطوره لطفا لینک برنامه اورست که داری به من بده من همون رو دانلود کنم شاید برنامه من ورژن خاصی هست و یا کرکشون مشکل داره....
ممنون از پاسخ دوستان
ایشالا Laptop رو بگیرم واسه رفع مشکلات دوستان میام البته اساتید هستن و ما زیر سایشون.
کسی به من کمک نمیکنه؟ من دی وی دی رامم پریده از mycomputer
یک برنامه به نام Asus copy protect به صورت پیشفرض رو دستگاه نصب هست. نرفتی از اونجا ببندیش؟؟
اگه نه به جچند وقت پیش ری استور کن ببین چی میشه اگه درست نشد از رجیستری میشه یک کارهایی کرد اما اگه وارد نیستی ریکاوری کن
یه عکس از DEVICE MANGER بزارنقل قول:
داداش باید بری روی my computer راست کلیک کنی و وارد قسمت device manager بشی وو لیست قطعات متصل به سیستمو میبینی در بخش dvd/ cd rom وارد جزعیلتش شو و یک راست کلیک کن روش و بزن scan hardware change یا یه همچین چیزی اگه مشکلی باشه اینوری حل میشه اگر حل نشد اول درایوراتو دوباره نصب کن و بازم اگر نشد تعویص ویندوز راهشه باز هم اگر نشد میتونی بری توی BIOS اسکن کنی اگر دوباررررررررررره نشد DVD شما یه ملکوت رفته و دیگه بر نمیگرده.نقل قول:
سلام!
دوستان این مدل تو بازار هست؟n61jq-x1
قیمتش الان تو بازار چنده؟اول می خواستم n61jq-jx014v بگیرم اینو بهم پیشنهاد کردن.نسبت به اون چه فرق هایی داره؟
بازم سلام اقا ما هنوز خودمونی نشدیم نمیذارن راحت ارتباط برقرار کنیم.
من از vaioman و سایر دوستان متخصصی که تشریف دارن سوال دارم که به من گفتن asusn61jq-x1 فقط!!!
بحثی که هست:1-چه فرقی با pro64jq(که میدونم مدلی از همونn61jqهست)داره تو جزییات و قیمت؟؟؟؟؟؟/
2-من 1400 دارم و میخوام n61jq بگیرم ولی دقیقا نمی دونم کدوم؟؟؟؟؟هارد مهم نیست.بلوری مهم نیست .قدرت و سرعت بسیار بسیار مهمه!!!گرافیک در حد یه مهندس برق.اهل بازی زیاد نیستم.ولی علاقه به کارای گرافیکی دارم.
3-جایی نیست لیست مشخصات همه مدل های n61 موجود در بازار ایران رو داده باشه انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟
آقا خیلی خیلی ممنون!!!
جوابو بدید ممنون
بله.وینوزم 7 -64 Bit هست.من تو گوگل سرچ کردم. اولش یه چندتا نسخه پولی و بیخود آورد.ولی لینکهای بعدش خوب بود.(FREE Everest)نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
من اورستم قبلا"دمای CPU را در قسمت SENSOR نشون میداد.ولی الان دیگه نشون نمیده.پریده؟باید دوباره نصب کنم؟
چون فضای هارد براتون مهم نیست بهتره مدل n61jq-jx010v بگیرید. ه هاردش 500 7200 rpm هست و سرعت بهتری بهتون میده.نقل قول:
اگه میتونید بیشتر هم هزینه کنید میتونید ارزون ترین مدل رو که هارد 320 5400 rpm داره و بلو ری نداره بخرید و بعد خودتون یه هارد سی گیت که 4 گیگ حافظه ی ssd داره روش بزارید که سرعت رو فوق العاده زیاد میکنه
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
نمیدونم. مال من نشون میده.نقل قول:
برای اورست هم بهتره اورست ultimate نسخه ی trial ؤو دانلود کنید و بعد کرکش رو دانلود کنید
من کرکش کردم.لی فایل SETUP را پاک کردم.میخواستم ببینم اگه درست میشه دیگه نخواهم پاکش کنم و دوباره نصب کنم.چون باید برم کافی نت.سرعت DIAL-UP خیلی بالاست!!!!!!:18:(31.2Kbps)نقل قول:
سلام داداش نه متعسفانه بهتره بگم خوشبختانه نه تو ایران پیدا نمیهشه اگر هم بود قیمتش باید حدود 1280 تا 1300 نهایتا نباشه .نقل قول:
ASUS N61 Series N61JQ-X1 NoteBook Intel Core i7 720QM(1.60GHz) 16" 4GB Memory DDR3 1066 320GB
HDD 7200rpm DVD Super Multi ATI Mobility Radeon HD 5730
همانطور که میبینی سایز هارد پایینه ولی دورش بالاست! اگر هم پیدا بشه خوبه ولی توی ایران گارانتی ها زیر 500 گیگ ندارن دو صفحه قبل اقای mohamad asus در مورد مدلا توضیح دادن
عزیزانی که دنبال برنامه Everest هستند میتونند نسخه EVEREST Ultimate Edition v5.50.2100 Final بهمراه کیجن برای ثبت کردن برنامه را از لینک زیر با حجم حدود 10 مگابایت دانلود کنند:
همچنین برای رویت کردن دمای سخت افزار ها پیشنهاد میکنم از نرم افزار HWMonitor Pro استفاده کنند. این نرم افزار را هم بهمراه کیجن میتونید با حجم تقریبی 2 مگابایت از لینک زیر دریافت نمایید:کد:http://rapidshare.com/files/372945104/EVEREST.Ultimate.Edition.5.50.2100.Final_2b.rar
پسورد هر دو فایل:کد:http://rapidshare.com/files/404742551/CPUID.HWMonitor.Pro.v1.09.Incl.Keymaker-CORE.rar
عزیزان اگه سوال راجع به رجیستر کردن برنامه داشتن بیزحمت توی PM بپرسند؛ در خدمتم. ممنون.کد:www.2baksa.net
موضوع اینجاست من همین نسخه را به همراه کیجن دارم ولی سرعت هارد رو نشون نمیده! البته نسخه ای که من دارم نصب نکردم و partable بود.فقط باید بعد از اولین اجرا با کیجن کد رو بهش میدادم. اون نسخه home رو ولی نصب کردم که با همون تو یک سایت خارجی سرعت هارد رو گرفته بود اما از من اون هم سرعت هارد رو نشون نمیده. کلا این برنامه ظاهرا قاطی داره
در مودر دمای سی پی یو هم یکبار برای من هم قاطی کرد و قسمت storage رو کلا نشون نمیداد که با نصب دوباره درست شد!!
حالا امشب این نسخه رو هم دانلود و نصب میکنم فردا خبرش رو میدم
ری استور که کردم نشد! ولی این برنامه رو دستکاری کردم احتمالا همینیه که شما میگی ممنون از راهنماییت لطف کردی! نگاه می کنم خبرشو میدم!نقل قول:
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
داداش توو device Manager مشکلی نداره کاملا شناخته! فکر کنم این نرم افزار خود ایسوس رو دستکاری کردم خرابکاری شده!نقل قول:
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
ممنون از راهنماییت داداشنقل قول:
دوستان سلام
برای دیدن اطلاعات سخت افزاری سیستم ، من نرم افزار HWiNFO32 رو پیشنهاد می کنم . مزیت اول این نرم افزار این هست که اساسا به عنوان free ware منتشر شده توسط شرکت سازندش و نیاز به کرک و این داستان ها نداره . مزیت بعدیش اینه که به نظر من در کاملترین شکل ممکن به اطلاعات سخت افزاری دست پیدا می کنید . قسمت مانیتور اون هم دمای قسمت های مختلف و سرعت فن سی پی یو رو به شما نشون میده ! از جمله سرعت هار رو هم می تونید ببینید !
از این صفحه می تونید ورژن مورد نظرتون رو دانلود کنید.
[HTML]http://www.hwinfo.com/download32.html[/HTML]
نمونه ای از تصاویر این نرم افزار رو از لپ تاپ خودم براتون میگذارم (نسخه ی پرتابلش نیاز به نصب نداره و فوق العاده سریع و راحت اجرا میشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز اگه دست مکاری کردی ... وقتی رفتی تو دیوایس منیجر باید اول اون dvdrom رو پاک کنی بعد دوباره بشناسونی که درست میشه.
دوستان سلام
من لپ تاپ مدل ايسو N61JQ دارم و ميخوام ويندوز لپ تاپم را عوض كنم الان ويندوز اصلي روي خودش نصبه و من ميخوام 32 بيتي معمولي ( از همين ها كه تو بازار ما فراوونه ) بريزم . مشكلي نداره ؟ مثل ويندوز عوض كردن هاي معمولي كار كنم ؟يعني اون را پاك كنم و اين جديد را بريزم ؟براي ريكاوريم مشكلي پيش نمياد ؟ من از روي ويندوز اصلش ريكاوري گرفتم
سلامنقل قول:
نه عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد .فقط کافیه ویندوز قبلی رو پاک کنی و جدید رو نصب کنی.در اینده هم هر وقت خواستی میتونی به راحتی با ریکاوری از ویندوز فابریکت استفاده کنی.:46:
32 بیت زیاد براتون خوب نیست چون 3 گیگ از رمتون رو ساپورت میکنهنقل قول:
یه تجربه
دیشب درحین دستکاری هارد به طور اشتباهی درایو ریکاوری رو پاک کردم.خب البته حجم قابل استفاده حدود 14G بیشتر شد:31:.اما خیلی نگران شدم و فکر کردم که دیگه نمیشه برگردوندش.ولی بعد از ریکاوری کامل از روی DVD ها خوشبختانه درایو ریکاوری برگشت.برای همین هم دوباره پاکش کردم و حالا 14G بیشتر برای استفاده دارم.دوستانی هم که DVD ریکاوری دارند میتونن با خیال راحت از این 14G استفاده کنند.با یه نرم افزار مدیریت هارد از حالت Hidden خارجش کنید و اطلاعاتش رو پاک کنید و به درایو هاتون اضافش کنید.اما توجه داشته باشید که از DVD ها تون نسخه کپی تهیه کنید.:20:
ببین دوست عزیز خرید لپ تاپ تو ایران یه ذره شانسیه، چون باید هر چیزی که تو بازار موجود هست رو بخری نه هر چیزی که دلت میخواد.تمام مدلهای موجود از ASUS تو بازار ایران کیفیت مشابهی دارن.شما هم برو و هرچیزی که گیرت اومد و قیمتش هم خوب بود رو بخر چون میگی هارد و بلوری برات مهم نیست و 1400 هم پول داری پس می تونی که هر مدلی از سری N61 رو که خواستی بخری ،از بابت مدل هم زیاد سخت نگیر همشون عین هم هستند.:46:نقل قول:
نقل قول:
با 64 بيت زياد حال نميكنم همش مشكل نرم افزاري دارم اكثر نرم افزارها بايد 64 بيت باشن تا نصب بشن به همين خاطر دوست دارم 32 بيت بريزم تا راحت بشم از دستش. در ضمن با اين كار سرعت ويندوز هم بالا ميره چون هرچي نرم افزار اضافه ايسوس اضافه كرده پاك ميشه و سيستم 1 نفسي ميكشه
چه کاریه؟ تمام نرم افزارای که باهاش مشکل داری رو تنها بایک راست کلیک کردن روی فایل اجرایی برنامه و انتخاب compatibility ویندوز xp با ویستا . یا هر چیزی که خواستی رو انتخاب کنی .... کی میره این همه راهو؟ با هر نرم افزاری هم که مشکل داری میتونی پاکشون کنی دیگه...... :46:نقل قول:
من بجز آنتی ویروس با هیچ برنامه ای با 64 بیت مشکل نداشتم.نقل قول:
خوب برنامه های ایسوس رو پاک کن خودت. 32 بیت بریزی فکر میکنم پشیمون بشی
نقل قول:
ممنون از راهنماييت
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
نقل قول:
حالا كه ضرر نداره فوقش پشيمون ميشم ريكاوري ميكنم برميگردم به 64 بيت . مرسي از راهنماييت
البته دوست عزیز تا حدودی حق با شماست چون استفاده از WIN 64 Bit یه حال دیگه میده، اما 32Bit هم حال و هوای خودشو داره.:46:نقل قول:
درسته نیکویی جان.نقل قول:
منم هرچی توی این نسخه گشتم جایی برای دور هارد پیدا نکردم! ولی نسخه روی کامپیوتر خونم v5.02 بود که توی اون نشون میداد و منم با همین فکر گفتم؛ ولی توی نسخه جدید نشون نمیده!
در هرحال یا از همین نرم افزاری که علی جان گذاشتن یا از نرم افزار CrystalDiskInfo استفاده کن که ریز جزئیات هارد رو نمایش میده:
دانلود نسخه Portable:کد:http://iij.dl.sourceforge.jp/crystaldiskinfo/48500/CrystalDiskInfo3_7_0a-en.exe
هردو با حجم 1MB.کد:http://iij.dl.sourceforge.jp/crystaldiskinfo/48500/CrystalDiskInfo3_7_0a.zip
موفق باشی.
بابا این سرعت هارد هم عجب دردسری شده.دوستان از لینک زیر این نسخه اورست رو دانلود کنن در ضمن دور هارد رو هم نشون میده.در ضمن خواهشمندم که دیگه این مطلب دور هارد رو بی خیال بشید.:41:
http://rapidshare.com/files/372945104/EVEREST.Ultimate.Edition.5.50.2100.Final_2b.rar
سلام.
من از توی کنترل پنل از لپ تاپم یه ایمیج گرفتم.(به توصیه دوستان).بعد یه دی وی دی هم رایت کرد.repair dvd.میخواستم بدونم این دی وی دی و اون ایمیج به چه دردی میخوره؟
ممنون.
علیک سلامنقل قول:
فقط بدرد بازگرداندن ویندوز به همین لحظه ایه که Image گرفتی و کلآ بدرد بخور نیست مگه در مواقع اضطراری.:20:
سه هفته ای هستش که منم این مدل رو خریدم. کدوم ؟؟؟؟
حالا یکیش رو خریدم دیگه. چه فرقی میکنه. مهم اینه که راضی هستم تقریبا.
یادمه در مورد امتیاز رمش خیلی بحث شده بود و منم متعجب بودم که چرا این قدر کمه !!!!!
همون اول که خریدمش دیدم یه نرم افزار ریکاوری مال ایسوس روش بود و اصلا خوشم نیومد. ویندوزش هم 64 بیتی بود که دیگه بدتر !!! چند تا برنامه سنگین 32 بیتی داشتم و زدم کلا ویندوز و هاردش رو پاک کردم.
یه ویندوز سون 32 ریختم و الان هم دارم استفاده می کنم. بک آپ هم با نورتون قوست میگیرم که مطمئنه و خیلی هم توپه.
امتیاز رم مساله مهمی بود برام و البته فرق بین 32 و 64 بیتی تو پرفورمنس سیستم.
اول یه دستکاری کردم که مموری بیشتر از 2.95 گیگ رو 32 بیت ساپورت بشه. بعد بنچمارک ویندوز رو آتیش کردم. نتیجه همونی بود که انتظار داشتم.
امتیاز رم 7.5 بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب ... فرق بین 32 و 64 بیت رو با اینکدر X264 تست کردم که هر 8 سی پی یو رو استفاده کنه. تقریبا 5 درصد فرق سرعت بود !!!!
به نظرم ارزش نداره فعلا برم سراغ 64 بیتی.
مشکل من با این لپ تاپ و البته سری core i7 و core i5 و .... اینه که سی پی مجازی میسازند. منظورم اسنه که وقتی دارم با میپل یا انسیس کار می کنم به جای استفاده از به ترتین یه هسته و دو هسته از نسفش یعنی نیم و یک هسته استفاده می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!
یا گاهی اگه از شبیه ساز PS2 استفاده کنم نمیتونه از سی پی یو مجازی ها خوب استفاده کنه.
من که ترجیح میدم سی پی مجازی نداشته باشم.
راستی چه هارد کندی دارن لپ تاپ ها !!!!! گرافیکش هم که نمیتونه فار کرای و کرایسیس رو با آخرین آپشن ها اجرا کنه ولی بازم خیلی از سونی بهتره. من که تا حالا حوصله نداشتم باهاش گیم بازی کنم ولی بد نیست در کل. یه بار تست کردم دیدم اگه سی پی یو رو کامل استفاده کنم و فار کرای رو هم بزارم اجرا بشه و 95 درصد جی پی یو را بگیره دمای سی پی یو و گرافیک تا 90 درجه میره بالا !!!! یکم خطریه هستش انگار. من همچنان واسه این کارا از دستاپ استفاده میکنم که خیالم در بست راحت باشه. اونم تو گرمای تابستون !!!!!!
در مورد کلاک و حرارت سی پی یو تو بایوسش چیزی پیدا نکردم. اگه کسی میتونه راهنمایی کنه که چه طوری میشه هسته مجازی رو نا فعال کرد. اصلا آیا راهی داره یا نه؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید
راستی بنچ مارک یادم رفت. شرمنده تست دما اینا رو الان نمیتونم بزارم. بعدا فرصت شد میزارم. اون صدا هم که میگن خیلی ضعیفه و مال منم داره ولی مهم نیستش.
اینم تست بازی فار کرای 2 که خودتون میبینید 25 درصد سی پی یو تقریبا داره استفاده میشه. البته تو بازیها این طوری بار روی همه سی پی یو ها پخش شده که خیلی هم به نظرم بده چون توربو بوست رو ممکنه درست استفاده نکنه.
آپشنا همه تا آخر جز آنتی الیاسینگ که اون رو بزارم 2 یا 4 یه کم فریم ریت میره پایین ولی چون کارت گرافیکش ای تی آی هستش طبیعتا شیدر کم نمیاره و افت فریم نسبتا کمه. تازه کیفیت تصویر خیلی خوب میشه.
دما رو داشته باشین که تو یه اتاق 25 درجه رفته رو 85 درجه !!!!
قدرت گرافیک هم بد نیست ولی برای کرایسیس واقعا ضعیفه. تازه همین فار کرای هم تو جاهای شلوغ میره 18 19 و بازی کردن رو خیلی سخت میکنه.
نقل قول:
علیرضا جان سلام
برادر یک مقدار زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم موضوع از چه قرار بوده.
در مورد ویندوز 32 بیتی و دستکاری ای که کردی تا همه ی ظرفیت رم رو استفاده کنه یه توضیح بده و دیگه اینکه از نظر علمی اگر اطلاع داری توضیح بده برامون که چه اتفاقی افتاده؟ آیا باید بگیم حالا که ویندوز 32 بیت نمره بالاتری به رم داده یعنی پرفورمنس رم و در نتیجه کل کارایی سیستم (که تقریبا خیلی به رم و عملکردش مربوطه) بهتر شده؟ یا اینکه شاید توقع ویندوز 32 بیتی کمتره و برای همین نمره ی بیشتری به رم میده؟
در کل ، تفاوت قابل لمسی رو احساس می کنی شما موقع کار کردن با ویندوز 32 بیت نسبت به 64 بیتی؟
از نظر تئوری ، قاعدتا باید کارایی ویندوز 64 بیت خیلی بهتر باشه از 32 بیت !
مرسی از شما
داداش میتونی در مورد کرایسیس هم عکس بزاری یا بگی چجوری میشه؟ gta iv کسی روش باز ینکرده؟ نتیجرو بزارید ممنون
در مورد farcry 2 هم این لینکو ببیننوشته که روی high 50 fps گرفته ....... فکر کنم win 32 کار خودشو کرده اصلا امکان نداره سرعت بره بالا اون دست کاری هم که کردی شما همش ظاهری و استفاده نمیکنه شک نکن .کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5730.23825.0.html
دوست عزیز حواست باشه که داری در مورد یه لپ تاپ صحبت میکنی.شما اگه به این مسئله توجه کنی میبینی که نتایجی که گرفتی خیلی هم عالیه.اصلآ با دسکتاپ مقایسه نکن.در هر صورت امیدوارم که با لپ تاپت حال کنی.داشت یادم میرفت خریدش رو هم تبریک میگم.:20:نقل قول:
من بازی Crysis Warhead رو هم تو 32bit و هم تو 64bit تست کردم و اختلاف حدود 5 تا 9 فریم رو در تنظیمات یکسان داشتند و 64bit بهتر بود اما تو Loading اختلاف زیاد بود و در 64bit خیلی سریعتر بازی load میشد.بعضی بازیها که برای 32bit صرفآ طراحی شدند در هر دو عمکرد یکسانی دارن اما بازیهای نسل جدید که با توجه به 64bit تولید میشن در 32bit خوب عمل نمیکنن.برای مثال بازی DMC 4 که با توجه به 64bit طراحی شده رو من رو هر دو ویندوز تست کامل کردم.اختلاف فریم در بالاترین حالت گرافیک رو هر دو حدود 10 فریم و اختلاف Loading حدود 40درصد بود.
سلام
بچه ها آپدیت کارت گرافیک (جدیدترین ورژن9 به جز سایت اسوس جایی هست دانلود کنم ؟