سلام من یه تحقیق راجع به pmt باید ارایه کنم
hellllllllllllllp
Printable View
سلام من یه تحقیق راجع به pmt باید ارایه کنم
hellllllllllllllp
اقا بد بخت شدم رفت
یه تحقیق 10 صفحه ای در باره اشکار ساز pmtمیتونی واسم ردیف کنی؟
غلامتم
سلام دوستان.. من باید در عرض 2 روز آینده یه مقاله حد اقل 10 صفحه ای همراه با متن انگلیسی و ترجمه فارسی به استادمون بدم...
کسی میتونه یه مطلب کشاورزی در حیطه زراعت و باغبانی گیر بیاره که هم متن انگلسیش باشه هم ترجمه فارسی ؟؟ خیلی لازممه ... بیچاره میشم پیدا نشه.. خواهش میکنم کمکم کنید
چرا از جنگل آمازون در اینترنت زیاد عکس نیست؟ اگه عکسی دیدین نشان بدین:41:
ضمن اینکه فکر نکنم به اینجا مربوط بشه ولی شما این رو سرچ کن
کد:
amazon jungle
سلام دوستان
شما می دونید برای سرچ کردن مقاله های ISI در زمینه طراحی شهری به چه سایتهایی باید روجوع کرد ؟ اگه کسی آدرس این سایتها رو داره خیلی ممنون میشم اگه برای من بفرسته؟
سلام دوستان كسي مقاله ي انگليسي در مورد اندام فوقاني يا تحتاني ميتونه گير بياره ؟
خيلي ممنون واسه استاد ميخوام
يك نمره داره :دي
سلام
اگر کسی مکاشفات یوحنا(کاملش) و رساله ی قربی رو داره لطف کنه بزاره...
سلام
یه مقاله به زبان انگلیسی درباره توریسم حدود 10 - 15 خط باشه کافیه( درباره شهر یا مشکلات توریسم یا هر چیزی درباره توریسم)
من زبانم خوب نیست وگرنه میتونستم پیدا کنم.
ممنون
مکاشفه یوحنا revelation رو از این سایت (لینک پایین) میتونید دانلود کنید.نقل قول:
رساله ی قربی منظورتون رساله (نامه) اول و دوم قرنتس/قرنتیان هست؟
در هر صورت کل کتاب مقدس رو میتونید به تفکیک از این لینک دریافت کنید:
کد:http://www.farsicrc.org/index.php?option=com_content&view=section&id=12&Itemid=136
محتوای مخفی: نکته
سلام
من یه مقاله در مورد پتاسیم یدید(ki) لازم دارم که اطلاعات زیر رو داشته باشه
خواص عمومی-حلال مناسب-طرز تهیه-موارد احتیاط-کاربرد ها-نحوه نگهداری-کمک های اولیه-علائم خطر-نقطه انجماد چگالی
خواهشا سریع وقتم خیلی کمههههههههههههههههههههه
ممنون
مقاله اي 30 صفحه اي درمورد انواع وسايل آب بندي ساختمان ميخواهم براي رشته عمران
اين مقاله براي يك ميخوام خودش هم اطلاعات كاملي نداره نمي داند اب بندي شامل چي ميشه!!
مثلا چه كارهايي بايد كرد كه مثلا باران ميخوره به گچ خراب نشه يا ساختمان خراب نشه و..
كسي مي تونه كمك كنه
يا درهمين رابطه چند تا موضوع بگه خودم هم بچرخم
با سلام خدمت دوستان عزيز
من يك مقاله در مورد كاربرد ديوارهاي پازلي در پلسازي لازم دارم اگه كسي داره لطف كنه لينكشو برام بزاره ممنون
كسي اطلاعاتي نداره ؟
من دنبال مقاله يا هر كتاب و نوشته اي در مورد شهرك هاي موضوعي هستم كسي چيزي سراغ داره؟ ممنون مي شم
من شنیدم که رساله ی قربی(یا چیزی شبیه این) یا برای حضرت محمد هست و یا یکی از مولفین اسلامی(نمیدونم دقیق)خیلی دنبالش گشتم اما پیداش نمیکنم ...
سلام
دوستان يه سوال بود كه در دانشگاه مطرح كردن!! لطفا اگر كسي مقاله اي در اين مورد داره يا چيزي مي دونه، راهنمايي كنه!
مصحف عثماني چطوري به موزه انگلستان رفته؟
با تشكر فراوان :10:
سلام دوستان. یه مقاله در مورد سازه های چوبی به زبان انگلیسی همراه با ترجمه فارسی می خواستم
كسي جوابگوي اين سوالات مانيست ؟!!!!!!!!!
http://fa.wikipedia.org
یه مقاله امار دوم دبیرستان میخواستم که انواع نمودار رو داشته باشه
سلام
من یه گزارش کاراموزی کامپیتر میخوام فرقی نمیکنه که چی باشه
ممنون
با سلام
خیلی فوری به یک مقاله بیش از 8 صفحه ای درباره ی خیاطی نیازمندم
لطفا" آموزش خیاطی نباشه (مثلا" آموزش دوخت فلان دامن و ...)
هر چی گشتم یه مقاله درست حسابی نیافتم
ممنون از همه.
با سلام
ضمن عرض خسته نباشيد به همه دوستانم گرامي ، من در رابطه با رنگبرهاي شيميايي و نحوه لايه برداري آنها مطالبي مي خواستم ، هر چه ميگردم مطلبي پيدا نمي كنم .
خواهشمندم من را راهنمايي كنيد با تشكر
يه مقاله ي 10 صفحه اي درباره كارآموزي در دفتر خدماتي لازم دارم. اگه كسي ميتونه لطفا كمك كنه .ممنون
سلام
اگه میشه مقاله ای درباره لیزر و کاربردهای ان حدود 10 صفحه برام بزارید
ممنون میشم
با سلام من يك مقاله درباره ي اصول سرپرستي ميخام اگه زود حاضر بشه خيلي خوب ميشه چون بايد هر چه سريعتر تحويل استادم بدم
يه داكيومنت كاراآموزي نياز دارم در حد 10_15 صفحه .اگه كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم جواب بده
بله یه تحقیق میدانی امار میخوامنقل قول:
با سلام خدمت همه ی دوستان
من می خواستم یه تحقیق دانش اموزی با موضوع زیر پیدا کنم :
"چرا کشور های دنیا به ساخت سلاح اتمی روی اوردند "
با تشکر از شما دوستان گرامی !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4556600#post4556600
با سلام خدمت همه ی دوستان
من می خواستم یه تحقیق دانش اموزی با موضوع زیر پیدا کنم :
"چرا کشور های دنیا به ساخت سلاح اتمی روی اوردند "
با تشکر از شما دوستان گرامی !
سلام
من یه سری مطلب در مورد تاسیسات واحد های پرورش اسب مثل ( نوردهی ، تهویه ،مانژ و . . .
سلام
من اطلاعات کاملی در مورد تاریچه ساخت برنامه اتوکد و چگونگی ساخت و... میخوام.
کسی میتونه کمکم کنه ؟:sad::worried:
سلام من یک پروژه آمار دبیرستان نیاز دارم ممنون اگه کمکم کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع فارسی برای این منظور کم پیدا میشه و اونم توی کتابای مخصوصش هست.نقل قول:
تاریخچه Autodesk
شرکت Autodesk 23 سال پيش در کشور آمریکا تاسیس شد.این شرکت نرم افزارهای بسیار تخصصی و کاربردی در زمینه طراحی به وسیله کامپیوتر تولید نموده و AutoCAD مهمترین و پر کاربرد ترین نرم افزار شرکت Autodesk میباشد.
AutoCAD قدرت رسم هر نقشه ای را بوسیله کامپیوتر فراهم می کند و به همین دلیل از محبوبیت عامه و فراگیر نزد تمامی دست اندر کاران طراحی در دنیا بر خوردار است.AutoCAD راه را برای تمام صنایع از قبیل ساختمان - مکانیک - برق - تجهیزات پزشکی وغیره هموار کرده است.
لذا لازم است تمام مهندسان و طراحان کار با نرم افزاراتوکد را یاد بگیرند واز آن برای پیشبرد امورشان در رشته کاری خود به بهترین شکل بهره مند شوند.
اشتغال زایی AutoCAD
امروزه (2006) بسیاری از طراحان در رشته های مختلف صنعتی از قبیل ساختمان , معماری , مکانیک , برق , نقشه برداری و غیره از طریق فرا گیری نرم افزار اتوکد سریعاً مشغول به کار میشوند.
میزان حقوق شاغلین این رشته ها در ایران در حدود 200000 تومان تا 400000 تومان در ماه متغیر میباشد. البته این حقوق در پروژه های نفت و پتروشیمی در جنوب کشوربه 700000 تومان در ماه هم میرسد.
میزان حقوق یک CADMAN یا DRAFT MAN حرفه ای در آمریکا و اروپا (2006) نیز بین 20$ تا 40$ در ساعت میباشد.
لازم به ذکر است که شما میتوانید با یاد گرفتن AutoCAD در هر کشوری مشغول به کار شوید.زیرا اتوکد نه تنها یک نرم افزار قوی بلکه یک زبان مشترک بین تمام مهند سان و تکنسین های د نیا میباشد.
تعجب نکنید بایک Search ساده در سایت HOTJOB در YAHOOبه این اطلاعات پی میبرید .
آموزش AutoCAD
۱۰ سال تجربه در برگزاری دوره های آموزش اتوکد از مقدماتی تا پیشرفته به صورت کاملاْ تخصصی و کاربردی برای گرایشهای معماری - مکانیک(صنعتی) و عمران .
آموزش کامل ترسیمات دوبعدی و سه بعدی و ترفند ها و روشهای سریع تر رسم نقشه در اتوکد.
ارائه نمونه تست وسوالات امتحانی دوره های مختلف سازمان فنی و حرفه ای کشور.
برگزاری دوره فشرده رفع اشکال
کمک و راهنمایی دانشجو جهت اخذ مدرک بین المللی دوره AutoCAD از سازمان فنی و حرفه ای کشور.
بعد از گذراندن این دوره ، دانشجو به راحتی می تواند نیازهای خود را در زمینه تهیه انواع نقشه ها در اتوکد مرتفع نماید.
لازم به ذکر است که تدریس در محل مورد نظردانشجو و فقط در شهر تهران انجام میشود.
در صورت لزوم دوره های آموزشی فوق به زبان انگلیسی برای اتباع خارجی نیز ارائه میگردد.
نمونه پروژه های سه بعدی ساختمانی
طراحی و چاپ و نمونه سازی سه بعدی ساختمانهای تجاری اداری و مسکونی به وسیله نرم افزار اتوکد - در صورت نیازکارفرما پروژه ساختمانی یا صنعتی به صورت متحرک و انیمیشن نیز اجرا میشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
با عرض سلام و ادب
من دانشجو هستم و می خواهم یک فیلم مستند بسازم! راستش یه فیلنامه می خواستم و موضوعش اینطور باشه که می خوام مثلاً برم دانشگاههای شهرمون و از دانشجوها درباره رشته ای که انتخاب کردند و رضایتشون و شهریه دانشگاه و مشکلاتشون و... بپرسم و درواقع یک مستند درست کنم!
اگه کسی در این باره می تونه کمک کنه ممنون می شم و ثواب داره! خدا عمرتون بده
با عرض سلام و وقت بخیر
من یه مقاله در 5 صفحه به زبان انگلیسی درباره مدیریت مالی می خواستم
از همه دوستان عاجزانه خواهش می کنم کمکم کنند خیلی فوریه
یه مقاله می خواستم در مورد تغذیه قوچهای مولد.
به زبان انگلیسی
مثلا
ram nutrition
خیلی ضروریه.
خیلی ممنون